Varmecreme – Sådan får du smerterne til at forsvinde med det samme!

En varmecreme kan virkelig gøre underværker for mange mennesker og i mange situationer. Det kan for eksempel være som forebyggende middel mod skader.

Er du motionist og skal du ud og motionere i det kolde vejr, så kan det være en god ide, at smøre musklerne med varmecreme.

Det kan også være et udmærket middel mod spændinger i muskler og led. Varmecremen opvarmer og øger blodcirkulationen, og på den måde løsner den op for diverse spændinger, og så har varmecremen ofte en rigtig god smertelindrende effekt ved skader eller forstrækninger.

Er du tit ramt af spændinger i nakke, skuldre, ryg eller lænd, så skal du smøre dig ind i en dejlig velduftende varmecreme.

Det giver hurtigt en dejlig afslappende følelse, og du vil samtidig opleve en varm strøm gennem din krop, og det er både afslappende, lindrende og fyldt med god velvære.

Når du søger efter varmecreme skal du være opmærksom på om du er allergisk overfor noget af indholdet i de forskellige varianter, og så skal du lade dig føre af for eksempel dine yndlingsdufte.

I det følgende vil vi gennemgå nogle rigtig gode mærker, som alle opfylder betingelserne for en god og effektiv varmecreme.

SE OGSÅ: Varmebamse

___________________________________________________________________________________________

Indholdsfortegnelse:

___________________________________________________________________________________________

Tiger Balsam – hvid

Tiger Balsam – hvid
44,95 kr.

Denne fantastiske tiger balsam er utrolig effektiv, og den har rigtig mange anvendelsesmuligheder.

Du kan bruge den forebyggende i forhold til motions- og sportsskader, løsne op for spændinger i kroppen, og til decideret smertelindring ved uheld eller skader.

Bliver ofte brugt til gigtsmerter, forstuvninger, muskelsmerter, og som mange ikke er klar over, også i forbindelse med insektbid – for eksempel myg.

Denne variant indeholder blandt andet planteingredienser med cajuput, nellikeolie og mentol, som tilsammen lindrer smerter og afspænder muskler og led.

Du må ikke bruge balsam på åbne sår og skader, og hvis du får en irriteret hud af det, så skal du kontakte en læge. Du skal gnide balsam ind på det område, og du må godt bruge det to eller tre gange om dagen.

Børn under to år må ikke benytte dette produkt. Læs altid vejledningen med disse produkter.

 

SE OGSÅ: Varmepude

Tiger Balsam – rød

Tiger Balsam – rød
44,95 kr.

Tiger balsam er nok det mest kendte middel mod muskelinfiltrationer og smerter forårsaget af flere forhold.

Uanset hvad du går og bøvler med, når det gælder smerter og spændinger i kroppen, så går du ikke helt galt i byen, hvis du søger lidt af et vidundermiddel.

Mange mennesker som sidder på kontor hele dagen, kan godt have spændinger eller smerter i nakke, skuldre, ryg eller læn, og her er tiger balsam virkelig effektivt.

Smør stedet ind i creme og lad det virker en halv times tid, og så vil allerede føle dig langt mere afslappet og uden smerter.  Det går hurtigt, og det er udført af rene naturlige ingredienser.

Denne variant har en kraftig varme/kulde effekt som afhjælper smerter, som for eksempel skyldes betændelse eller hævelse.

Den er virkningsfuld ved blandt andet muskelsmerter, gigt og forstuvninger, samt ved insektbid.  Den røde balsam indeholder cajuput, nellikeolie og mentol, som afhjælper dine smerter og spændinger i kroppen.

 

SE OGSÅ: Infrarød massageapparat

Select Muskelsalve 3

Select Muskelsalve 3
85 kr.

Select er kendt af de fleste sportsentusiaster, både for deres sportsudstyr og deres meget virkningsfulde varmecremer.

Sportsfolk oplever ofte skader i forbindelse med udøvelse af deres passion, og så er det rart at have et godt middel mod skader og mindre smerter.

Denne creme fra Select er en af deres varianter som mange vælger, hvis de er ramt af ømme/spændte muskler, forstuvninger, eller overbelastninger.

Muskelsalve 3 kan anvendes til kroniske og meget alvorlige muskelproblemer eller ømme led.

Den virker lindrende og vil hurtigt få smerterne dulmet.

Udover den lindrende effekt, så afspænder den også muskler og led, og kan bruges som forebyggende middel, hvis du skal ud i kulden og træne. Så er musklerne forvarmede.

Du må ikke undlade opvarmning bare fordi du har smurt dig ind i cremen.

Smør et meget tyndt lag på til at begynde med, og lad det virke lidt. Må ikke bruges ved akutte sportsskader, men gerne nogle dage efter. Brug gerne handsker ved påsmøring, da det er en kraftig creme som kan genere på hænder og fingre.

LÆS OGSÅ: Blodtryksmåler test

Muskelsalve2 fra Select

Muskelsalve2 fra Select
85 kr.

Muskelsalve 2 fra Select er en god og kraftig muskelsalve, som de har i deres sortiment ud af tre. Denne er en medium variant.

Du kan bruge salven ved slemme og gamle muskel- og led problemer, hvor smerten ikke lige vil gå væk.

Sørg for at lave dit eget behandlingsprogram, hvor du for eksempel smører området hver anden dag, eller tilpas det, så du gør det inden du skal dyrke motion eller sport.

Kan ikke bruges ved akutte skader, men først omkring 48 timer efter.

Brug gerne handsker ved påsmøring, så du undgår gener ved dine fingre og hænder.

Hvis du træner meget, kan dine symptomer måske tyde på, at du ikke lader din krop restituere godt nok. Pauser er sunde, fordi det giver muskler og led hvile, og på den måde undgår du alvorlige overbelastningsskader.

Behandlingen med salve virker godt, men hvis du gør det samtidig med at du giver kroppen en pause, får du måske langt bedre resultater med din behandling.

LÆS OGSÅ: Skridttæller test

Muskelsalve 1 fra Select

Muskelsalve 1 fra Select
85 kr.

Denne salve er den mildeste i Selects program med muskelsalver, og den er alligevel ret virkningsfuld.

Du kan bruge den til ømme muskler og led, gerne før du skal ud og træne. Salven lindre smerter og afspænder ved muskelspændinger, så musklerne kan slappe bedre af.

Denne salve varmer og lindrer, og kan ligesom de andre slaver i Selects program, ikke benyttes til akutte skader. Vent derfor et par døgn før du går i gang med din egen behandling med denne salve.

Det er altid fornuftigt at huske, at kroppen nogle gange siger stop og udsender signaler om, at den trænger til pause.

Mange overbelastningsskader er konsekvensen af, at du ikke får slappet nok af. Prøv at holde en pause mens du behandler dig selv med slaven. Måske er virkningen bedre og mere længerevarende/permanent.

LÆS OGSÅ: Fitness armbånd test

Select varmecreme med kampfer

Select varmecreme med kampfer
85 kr.

Mange lider af muskelspændinger og det kan virke ret irriterende når man nu så gerne vil træne og udøve sin sport uden de store problemer.

Har du spændinger, så kan det være svært at komme af sted, men med denne creme kan du nu forebygge lidt, og få spændingerne til at afspænde inden du skal i gang med de fysiske udfoldelser.

Cremen er produceret med vegetabilske, mineralske og hudvenlige råvarer.

 

SE OGSÅ: Sandsæk handsker

Tiger Balsam – Nakke og skuldre

Tiger Balsam – Nakke og skuldre
89,95 kr.

Der er så mange mennesker som lider og døjer med nakke- og skulderproblemer, og det er næsten en landeplage.

Det er tit folk som sidder meget ned ved computeren hver dag, og som ikke har fået indstillet deres arbejdsplads korrekt.

Det giver store gener, og så skal der lidt balsam til at fjerne ømhed, spændinger og smerter.

Det gøres let med denne balsam, som er tilsat kampfer, og du vil hurtigt mærke effekten af behandlingen.

Læs vejledningen grundigt inden brug.

 

SE OGSÅ: Badevægt med fedtprocentmåler

Muskelgel fra Select

Muskelgel fra Select
105 kr.

Når du er ramt af ømhed i musklerne eller af muskelstivhed, så findes der ikke noget bedre end en god omgang massage med den helt rigtige creme eller gel. Den findes her i en meget effektiv udgave fra Select.

Den virker ved en kombination af varme/kuldeveksling, så musklerne stimuleres, og på den måde får musklerne til at slappe mere af. Det føles som om at en kæmpe byrde forsvinder når du bruger gelen, og den er ret hurtigvirkende.

Gelen kan også benyttes til massage af overbelastede og stive muskler, og det betyder, at behandlingen kan bruges for eksempel lidt før du skal i gang med træning eller sportsudøvelse.

Du må ikke glemme at varme op, da det er en vigtig del af forebyggelsen mod skader.

SE OGSÅ: Stepbænk

Forebyggelse af skader

Et par pointer ved brug af varmecremer, balsam eller gel handler og at du altid skal huske af varme op før du for alvor skal på banen, eller hvad du nu lige gør.

Det er en afgørende og vigtig del af forebyggelsen af skader, ømhed og spændinger. Det betyder ikke, at du ikke kan have problemer efter dit hårde program, men det kan forhindre mange problemer.

Har du tilbagevendende problemer med smerter, ømhed eller stivhed, så kan varmecremer gøre en del for dig, men hvis du træner samtidigt, kan det godt være, at virkningen ikke helt slår til.

Måske skal du overveje at holde en pause med fysiske udfoldelser mens du bruger creme, balsam eller gel. På den måde får kroppen virkelig mulighed for at restituere ordentligt.

Det handler meget om sund fornuft i hverdagen, og når kroppen melder udsolgt – ømhed og smerter, så skal man tage det alvorligt.

Hold pause, og brug de omtalte midler samtidig, så gør det også hurtigere med at komme op på fuld styrke igen.

Alle har brug for at få god hvile, og det gælder også både muskler og led, ellers bliver de bare overbelastede, og så kan du blive ved med at bruge alle mulige midler til at reducere konsekvenserne.

Alle de nævnte midler er meget egnede til deres formål, og du kan selv vælge hvilken type du mener passer bedst til dig, når bare du husker, at de har forskellig styrke, og anbefalet anvendelsesområde.

 


Comments are closed.

Back to Top ↑