Fitness armbånd test – Få styr på dit helbred

Det er aldrig for sent at komme i gang med at træne. Bare spring ud i det – du behøver ikke at vente til mandag. Dit liv træningsliv kan starte i dag!

Et fitness armbånd – også kaldet et aktivitetsarmbånd – kan være din redning, hvis du bare rigtig gerne vil i gang med at træne lidt mere.

For nogle bliver fitness armbåndet motivationen, der driver værket, for andre er det bare en fed måde at registrere diverse resultater og for andre igen giver det selvtilliden et ekstra boost at kunne se og følge ens egne resultater.

LÆS OGSÅ: Pulsur test

___________________________________________________________________________________________

Indholdsfortegnelse:

___________________________________________________________________________________________

Denver sort fitness armbånd m. app – BFS-10BLACK

Denver sort fitness armbånd
249 kr.

Er du en af de mange som træner regelmæssigt for at holde formen vedlige, og for at leve så sundt som muligt, så er det rigtigt smart at ”logge” eller optage dine aktiviteter.

På den måde kan du bedre styre din træning. Når du planlægger din træning, så kan det være rart, at du har oplysninger om effekten – fra dag til dag. Denvers smarte armbånd ”optager” dine aktiviteter i løbet af dagen, og så kan du aflæse resultaterne på din smartphone, når du lige har tid til det.

Det bliver mere og mere normalt, at undersøge sin fitness-tilstand, og det gør det fordi, at der nu findes smarte løsninger, der gør det helt automatisk, uden at du skal gøre noget – andet end at træne eller holde dig aktiv hver dag.

Med Denvers nye fitness armbånd i det flotte sorte design, så har du nu mulighed for at se alle dine aktiviteter i løbet af dagen, på skærmen af din smartphone. Armbånder sender al information, som du via en app til din enhed.

App´en er gratis og meget nem at betjene. Her kan du se antallet af skridt, hvor langt du går, hvor langt og hurtigt du løber, din kalorieforbrænding, og din søvn. Det giver dig et fuldstændigt billede af, hvor meget du gør, for at holde dig i gang.

Et smart armbånd er en fantastisk måde, at holde øje med dine aktiviteter, og det er med til at hjælpe dig med, at holde dig frisk, sund, og rask.

Quad Lock Sports Armband armbånd

Quad Lock Sports Armband armbånd
299 kr.

Du har måske selv prøvet det utallige gange, hvor du ikke kunne få plads til din mobil eller smartphone, når du skal på motionstur ude i det blå.

Enten er det fordi at du ikke har lommer i træningstøjet, eller også er den holder du har købt helt umulig. Det skal bare virke, og nu kan du få den bedste holder på markedet.

Så er du 100 procent sikker på at din mobil eller smartphone bliver på sin plads, og hvis du har snor i den – til for eksempel øretelefoner, så bliver det nu meget nemmere. Placer holderen på overarmen, og din enhed i den, og så er det bare derudaf i frisk fart.

Quad Lock Sports Armband er den mest sikre måde du kan have din smartphone med på. Armbåndet eller holderen sidder godt fast på din overarm, og med det smarte låsesystem på holderen, så sidder din enhed godt fast – og er låst. Så du behøver ikke at være bange for at den falder af.

Når du tager din enhed med på turen, og den for eksempel er koblet til en fitness-app, så kan du også kortlægge turen, indsamle data, og derefter tilrettelægge din fremtidige træning. Når din smartphone sidder i holderen, så kan du selvfølgelig også modtage opkald mens du løber eller går dig en rask tur.

Armbåndet er fremstillet i strækmateriale af nylon lycra og passer til både de små og store overarme, fra 17 til 38 centimeter.

Det har fået hele 9,5 ud af 10 i karakter på denne side, hvilket må siges at være med end godkendt.

Remington Fitness Armbånd (Sort)

Remington Fitness Armbånd
359,10 kr.

Med dette smarte og flot designede Remington fitness Armbånd er du godt klædt på til dine ture ud i fri.
Om du skal på en dejlig gåtur eller du skal ud på din daglige morgen løbetur, så har du en smart aktivitetspartner med.

Armbåndet måler og tracker alle dine aktiviteter, og alle data kan sendes til en app på din enhed, som så modtager data, som du efterfølgende kan bruge til at tilpasse din træning eller aktivitet lidt bedre og måske lidt mere målrettet.

Jo bedre du bruger din tid, des mere får du ud af din træning.  Remington har gjort det simpelt, og det betyder, at du kan koncentrere dig om din aktivitet.

Armbåndet er en kalorietæller, en skridtmåler, en tidsmåler, en distancemåler, og en søvn monitor, hvor du for eksempel kan registrere dit søvnmønster. Søvnen er desværre et ret overset begreb, og mange er slet ikke klar over, hvor stor betydning søvnen har for vores liv og for den hverdag vi er i.

Hvis ikke du får nok søvn eller der er for mange afbrydelser, så kan det give kedelige følger i din hverdag. Derfor er det smart at lade armbåndet overvåge din søvn, så du får en fornemmelse af, om alt er godt.

Hvis ikke, så kan det ændres, og så får du måske en langt bedre og mere energifyldt hverdag, hvor du er mere oplagt og knap så træt og udmattet.

Armbåndet er kompatibelt med Android 4.3 eller nyere version, og Apple iOS 6.0 eller en nyere version.

Garmin Vivofit fitness armbånd med pulsbælte

Garmin Vivofit fitness armbånd
0 kr.

Yderst populært og præcist fitness armbånd, der motiverer dig til at forbedre dine mål. Der medfølger et pulsbælte.

Design

Der medfølger to justerbare remme til Garmin Vivofit. Armbåndet findes i flere forskellige farver. Se alle målte data, samt klokkeslæt, vises på det digitale display.

Armbåndet er vandtæt, så der sker ikke noget ved at gå i bad eller løbe en tur i regnvejr med det på.

Batteriet kan holde i op til et år.

Skridttæller, distancemåler og kalorietæller

Armbåndet har indbygget skridttæller, distancemåler og kalorietæller. Brug det medfølgende pulsbælte, og få målt din puls også.

En god nats søvn

Indstil Garmin Vivofit til dvaletilstand, så måler armbåndet kvaliteten af din søvn natten over.

Aktiverer dig

Er du blevet lidt for magelig og har siddet stille i for længe, minder Garmin Vivofit dig om, at det er tid til at komme lidt op i omdrejninger igen. En rød bjælke vil lyse på displayet efter en times inaktivitet, og den vil kun blive større jo længere du forbliver inaktiv. Få bjælken til at forsvinde blot ved et par minutters gang.

Synkroniser data og blive bedre

Synkroniser og gem alle dine data i applikationen Garmin Connect til smartphones eller computere. Følg dine fremskridt og del dem med andre. Opnå virtuelle mærker, når du har opnået nogle bestemte mål, eller meld dig til diverse online udfordringer mod andre Garmin Connect brugerprofiler. Du kan også selv oprette en udfordring.

Ikke nok med at Garmin Vivofit måler og synkroniserer alle dine personlige data – den hjælper dog også godt på vej mod nye og realistiske mål ud fra disse data.

SE OGSÅ: Sandsække til træning

Withings Pulse O2 aktivitetsarmbånd

Withings Pulse O2 aktivitetsarmbånd
806,65 kr.

Overvåg og saml alle dine data angående din sundhed på et sted og følg din udvikling løbende.

Design

Det sidste i vores fitness armbånd test er et Withings Pulse O2 der har et lækkert sporty design med en praktisk justerbar rem. Armbåndet fås i to farver; sort og blå.

Monter armbåndet på armen, i bæltet eller i jakkelommen – det måler alle steder, hvilket også gør det muligt at have det med, når du er på arbejde og ikke må bære smykker på arme og hænder.

Batteritiden er ca. 2 uger, hvorefter det igen skal lades op via USB.

Skridttæller, distance og kalorietæller

For nogle bliver det bare sjovere og mere motiverende at holde sig sund og aktiv, når de kan se resultaterne på skrift. Withings Pulse O2 tæller dine skridt og alle de kalorier, du forbrænder i løbet af en dag. Desuden måles distancer og højde.

Withings Pulse O2 er særlig god til at registrere niveau, tid og distance ved løb.

puls- og saturationsmåler

Tjek din kondi ved at holde et skarpt øje med din puls og saturation (iltmætning)

Registrering af søvnkvalitet

Withings Pulse O2 kan også bruges om natten til at høje øje med din søvnkvalitet. God søvn er yderst vigtig i forhold til en sund livsførsel. Den giver dig energi og gør dig i stand til at træffe nogle mere rationelle beslutninger.

Synkroniser data

Alle data overføres trådløst og automatisk til appen Health Mate – Steps tracker & Life coach på din smartphone. Her sættes dataene ind i grafer, hvilket giver dig et bedre overblik i din personligt udvikling. Det er muligt at dele dine data med andre Health Mate medlemmer.

SE OGSÅ: Hulahopring med vægt

Beurer PM200 pulsmåler til smartphone

Beurer PM200 til smartphone
699 kr.

Beurer er en kendt og velrenommeret producent af elektronik til hele verden, og de sætter kvalitet i højsædet, som betyder at både design, enkelthed, brugervenlighed og holdbarhed er i top.

Med denne PM200 Beurer & Runtastic pulsmåler, som både kan bruges til din smartphone og iPhone, så får du i princippet din helt egen fitnessportal.Den indsamler alle data, som så overføres til en app, hvor du får adgang til alle informationer, som for eksempel fysiske aktiviteter og løberuter med mere.

Du vil derefter kunne se oversigter og statistikker, som du så kan benytte, hvis du skal lave ændringer i for eksempel dine træningssekvenser.

Uanset om du går, løber eller cykler, så er det fedt at kunne tracke eller indsamle al info til en app, men det er også rart, at du har en ordentlig holder til din smartphone eller iPhone, så du har styr på den. Du har nok prøvet det med at have den i en lomme eller lignende, og det fungerer ikke rigtigt.

Nu kan du have styr på både enhed, nøgler og penge i denne holder. Den er fremstillet i lækkert, blødt og elastisk neopren, som er forsynet med refleks. Med det gennemsigtige plast kan du også betjene din telefon, når du vil.
Armbåndet er fleksibelt og det betyder, at det passer til arme som måler 22 til 34 centimeter.

2 brugere har i snit givet denne pulsmåler 2 stjerner ud af 5, hvilket ikke er imponerende. Det kan du se her.

Razer Nabu 2015 Black and Green – Medium/Large

Razer Nabu 2015 Black and Green
0 kr.

Denne aktivitetsmåler eller tracker kan hjælpe dig med at holde styr på dagens aktiviteter.

Får du motion nok, og har du et ok søvnmønster? Det er vel nok de fleste inkarnerede motionister eller sportsfolk som har valgt at bruge en tracker, så de kan holde øje med, hvordan deres aktiviteter rent faktisk forløber. Al aktivitet bliver målt og gemt som data, og dem kan du overføre direkte til din smartphone eller iPhone.

Jo mere du ved om dine aktiviteter, des bedre kan du følge op på de data som du får på din enhed.

På baggrund af data kan du tilpasse dine træningssekvenser i løbet af dagen, og hvis du finder ud af at du ikke går nok i løbet af en arbejdsdag, så kan du rette på det, ved at tage en ekstra tur op og ned af trapperne, eller med en lille tur i frokostpausen. Når du motionerer så får du mere energi, et sundere liv, med mindre risiko for sygdomme med mere.

Aktivitetsmåleren eller trackeren har forbindelse til enten din iPhone eller android-enhed, og du vil få besked om opkald, beskeder og mails på den. Når trackeren vibrerer, så er der aktivitet på telefonen.

Du kan selvfølgelig koble din måler sammen med din yndlings fitness-app, så du også kan lave statistikker og andre beregninger. Brug det til at få en mere målrettet dag, når det gælder sund motion, der holder dig mere frisk, og giver dig bedre velvære.

Kører sammen med iOS8 eller nyere, samt Android 4.3 eller nyere med bluetooth BT 4.0 eller nyere.

Fitbit FLEX – Wireless Activity Tracker (Sort)

Fitbit FLEX – Wireless Activity Tracker
899 kr.

Er du lidt modebevidst og har sans for flot design, så kan du ikke komme udenom denne smarte, tynde og elegante Fitbit Flex Tracker.

Det flotte sorte design passer til næsten alle outfits, så du vil altid se helt cool ud med det på. Det handler selvfølgelig ikke alt om udseende, men lige så meget om præstationer, og her er Fitbit også fremme i skoene.

Armbåndet måler al din aktivitet som for eksempel dine skridt, distancen som du enten går, løber eller cykler, og så overvåger den også din søvn. Det er med dig døgnet rundt, og det får du stor glæde af.

Det smarte med en aktivitets tracker er, at den indsamler en masse data, som du kan se via en app på din smartphone. Når du indsamler data ind om dine aktiviteter, så kan du holde øje med, om du får nok motion, og om du forbrænder nok i løbet af dagen.

Du vil også kunne overvåge dine søvnforhold, som er et ret overset område, og på den måde få styr på, om du ikke sover rigtigt, og at det måske giver bagslag i løbet af dagen, i forhold til oplagthed og mangel på energi. De fleste sover nemlig alt for lidt i deres travle liv. Det kan du lave om på, hvis dine data siger, at du er som de fleste.

Når du har data på din app, så kan du forandre og tilpasse dine aktiviteter, så du får en langt bedre aktivitetskurve, og det vil give dig et mere sundt liv, og helt sikkert også mere energi til hverdagens udfordringer.

Armbåndet er meget nemt at betjene trods alle de indbyggede funktioner. Batteriet holder i cirka fem dage, så du skal huske at lade det op. Vejledningen finder du online, hvis du ikke kan forstå den medfølgende som er på engelsk.

Garmin Vivofit 2 – Jonathan Adler Bundle

Garmin Vivofit 2
499 kr.

Garmin er en af de store producenter af elektronik, som for eksempel navigationssystemer, og er verdenskendte for at være en af de bedste på markedet.

Det er den høje kvalitet og driftssikkerhed, der har bragt dem til hvor de er i dag. Garmin Vivofit 2 er ingen undtagelse, og denne model som er designet af Jonathan Adler, er både smuk i udformning og meget effektiv, når det handler om funktionalitet. Den kan simpelthen tracke eller indsamle alle dine aktivitets-data i løbet af dagen, og så kan du se dem på en app.

Når du har alle data, får du mulighed for at tilpasse dine aktiviteter eller din træning, så det bliver endnu bedre, og du på den måde udnytter din træningstid optimalt. Bedre træning og motion giver bedre sundhed og velvære i dagligdagen.

Armbåndet har oplyst display, så det virker i mørke. Du kan lave tidsmåling, måle skridt og distance – uanset om du går, cykler løber eller dyrker fitness. Måske kender du allerede nogen som bruger en tracker, og som deler deres resultater med andre.

Det kan du også med denne model. Det kan give dig meget mere motivation, når andre kan følge med. Tjek dine data via en app, og se hvordan dit aktivitetsniveau ligger, og er det nok til at holde vægten, eller til at komme endnu bedre i form.

Overførsel af data foregår via bluetooth eller usb-stik. Armbåndet kan indstilles til din størrelse, så det passer perfekt. Det er vandtæt og er kompatibelt med alle nyere smartphone eller iPhone modeller.

Armbåndet har fået 3,3 ud af 5 stjerner fra 17 brugere. Det må være godkendt, men så heller ikke mere end det. Det vil altså sige, at du ikke skal forvente dig alverden af det, men samtidig så bliver du nok heller ikke skuffet. Du kan se anmeldelserne her.

Polar A360 Med puls i håndleddet

Polar A360 Med puls i håndleddet
1.289 kr.

Er du træningsnarkoman eller en helt almindelig motionist, så har du nu mulighed for at få en tracker eller aktivitetsmåler som også har indbygget pulsmåler.

Det er der ikke mange modeller der har, og det er faktisk trenden, at det vil de andre også have med i fremtiden. Nu er Polar 360 bare lidt foran i udviklingen, og de har produceret denne flotte og stilfulde model, som ikke bare er flot, men som også har alle de features eller funktioner som en aktivitetsmåler skal have – og så lidt til.

Du kender det sikkert, når du motionerer eller træner, at det ville være kanon, at vide hvilken virkning det hele har. Hvad betyder dine udfoldelser for din krop og dit helbred. Det kan du få at vide med denne aktivitetsmåler.

Polar 360 måler alt, og indsamler dine data som overføres til en app på din smartphone eller iPhone. Om du går, cykler, løber eller du dyrker fitness, så følger den med i alt hvad du foretager dig i løbet af dagen. Derefter kan du se alle data på app´en, og få et godt billede af dine aktiviteter, og du kan fremkalde statistikker, så du også kan se den udvikling som du er inde i. Træner du for meget eller for lidt, og skal du tilpasse det i fremtiden.

Det er det som er smart med en tracker – den bliver din egen lille personlige træningsassistent, som hjælper dig med at holde styr på det hele. Selv når du sover. Få styr på dit søvnmønster, og få mere energi i hverdagen.

Virkelig et lækkert armbånd med elegant farve touch-skærm, bluetooth til overførsel Polar Flow App. Polar Flow App kræver iPhone minimum 4S eller nyere, og nyere Android smartphones.

Razer Nabu Watch Smart Wristwear

Razer Nabu Watch Smart Wristwear
1.399 kr.

Razer Nabu er bare end et almindeligt ur. Det er et smartwatch for alle gadget-elskere, som vil have lidt mere.

Udover alle de almindelige ur-funktioner, så kan du også indsamle data om dine aktiviteter i løbet af dagen. Måske er du også en af de mange travle mennesker, hvor alting sker ret hurtigt, og det er svært at følge med. Du får som mange andre ikke lige tid til det der med motion og sport, men ville egentlig gerne.

Med dette ur kan du starte lidt i det små. Uret indsamler data til din profil på Razer app´en, og her kan du følge dine daglige aktiviteter, og på den måde holde øje med, om du får nok motion.

Hvis du for eksempel sidder meget ned i løbet af dagen, i forbindelse med dit job, så kan du se det på app´en. Er du ikke tilfreds med det du ser, så kan du begynde at ændre lidt på dit motions- eller træningsmønster stille og roligt.

For eksempel kan du gå en tur rundt om blokken efter frokost – bare ti minutter til at starte med, og så følge din udvikling på din app. Det bliver hurtigt bedre, og det er godt for din almene sundhedstilstand.

Vil du mere end det, så kan du øge din aktivitet lidt mere, med en lille gåtur om aftenen, og så se, hvilken indvirkning det får.

På app´en kan du se kurver og statistikker, og dermed hele tiden se, hvad du gør, og hvilken virkning det har. Øg din aktivitet lidt efter lidt, og når du ser dine resultater på for eksempel vægt eller at du føler, at du har fået lidt mere energi, så får du nok lyst til endnu mere – måske en lille løbetur.

Dette smartwatch er en super personlig assistent i det daglige, og den kan faktisk godt virke motiverende.

På denne hjemmeside, har det fået bedømmelsen “Fair” med en karakter på 6,4.

Garmin Vivosmart HR+

Garmin-Vivosmart-HR+
Garmin Vivosmart HR+

Du kender sikkert godt Garmin i forvejen – måske fra gadget-verdenen, hvor de blandt andet laver ure og navigationssystemer.

De er førende på mange områder, når det gælder udvikling af elektroniske hjælpemidler, og altså også på området omkring armbånd til fitness og træning. Denne flotte og lækre model har udover alle de kendte funktioner også pulsmåler indbygget. Det giver armbåndet en ny ekstra dimension, som er svær at undvære, hvis du virkelig går op i din motion eller træning.

Den lille optiske sensor i håndleddet måler pulsen, og gps´en holder øje med distance, tempo og motions- eller løberuter. Alle data bliver indsamlet og så kan du overføre dem til din personlige app, hvor du kan få et detaljeret overblik over alt hvad du foretager dig i løbet af dagen, og hvad det betyder for din sundhedstilstand.

Motion og træning er sundt for dit helbred, og du vil hurtigt føle, at du bliver mere frisk af at røre dig lidt mere. Din krop elsker at blive udfordret en smule, så din forbrænding bliver bedre, og din hjerte- og lungefunktion også bliver udviklet til det bedre.

Alt det kan du sammen med din nye Garmin holde øje med, og se hvor din motion og træning fører dig hen. Du kan se oversigt og statistikker på din app, og så kan du tilpasse din træning med det du ser. Armbåndet er fremstillet i gummi/silicone materiale, som føles blødt og lækkert.

Modellen her har forbindelse til din smartphone, hvis det er en nyere model, så du kan få notifikationer, hvis der er beskeder, mails, eller opkald. Forbindelsen sker via bluetooth.

Dette Garmin fitness armbånd har fået 3,8 stjerner ud af 5 fra 40 brugere hos productreview.com.au. Og det har fået hele 8,7 ud af 10 fra 113 brugere på denne side. Det er jo ikke helt skidt, tværtimod, det er faktisk et af de fitness armbånd, der har fået den højeste score.

Et aktivt liv er et godt liv

Med et fitness armbånd kan du rigtig komme til at følge din daglige aktivitet, hvilket måske også kan være en motivationsfaktor for at blive endnu mere aktiv.

Værd at vide før brug

Det kan mange smarte ting, men vores fitness armbånd test viser at det også har sine begrænsninger.

 • Cykling: Mange fitness armbånd kan have svært ved at måle distance, da de mere har fokus på acceleration og bevægelse. Brug derfor en cykelcomputer i stedet for, hvis du virkelig elsker at cykle.
 • Gang/tracking: Er du en stolt ganger, bør du vælge Jawbone UP3 eller Fitbit Charge HR, da de er mest præcise mht. registrering af antal skridt.
 • Roning/crosstrainer: Der kan forekomme lidt upræcis registrering af antal kilometer, mens intensitet og tid er uændret.
 • Svømning/vandsport: Alle fitness armbåndene er vandtætte, men det anbefales ikke at bruge dem i forbindelse med svømning og andre aktiviteter i vand.
 • Daglig aktivitet: Nogle fitness armbånd kan have svært ved at kende forskel på et stillesiddende aktivitet, såsom at skrive en e-mail, og en mere aktiv aktivitet – det kunne f.eks. være den daglige rengøring af hjemmet. Nogle gange kan den komme til at give dig flere point/km for den stillesiddende aktivitet frem for den aktive aktivitet.
 • Forbrænding: Kalorieforbrænding er én af de ting fitness armbånd er virkelig gode til at registrere helt præcist ud fra personlige registreringer og aktivitetsniveau.

Politiken har haft en artikel i deres avis i 2016, hvor de beskriver at fitness armbånd kan blive hacket. Du kan læse den her. De har desuden også bragt en artikel om allergi og fitness trackere. Der er dog også en rigtig positiv historie i blandt, hvor en mands liv blev reddet, p.g.a af hans fitness armbånd. Den kan du læse her.

EB.dk har haft en fitness armbånd test i deres avis. Testen er fra 2014, så meget kan være ændrede siden, men derfor skal du alligevel ikke snydes for den. Du kan se den her. Jyllandsposten har også en test, den er dog fra 2015, så en lille smule nyere, men stadig kan der være løbet meget vand under broen siden. Du kan læse den her.

Den nyeste i denne samling af fitnessarmbånd tests, finder du her. Det er telepristjek der har stået for den i 2017.

Her kan du se en dansk video med anmeldelser af 5 forskellige fitness armbånd

Fitness armbånd – kom godt i gang

Få en god start med disse fem trin:

 • Undersøg, hvad de forskellige fitness armbånd kan måle og hvilke, der passer til dine behov – der er ingen grundt til at spilde penge på nogle funktioner, du aldrig kommer til at bruge.
 • Sæt et realistisk mål, men husk også de små delmål, der giver dig succesoplevelser i hverdagen.
 • Følg din udvikling løbende både for at justere mål og blive mere motiveret. Et par bevingede ord fra familie og venner kan også være meget motiverende og et godt boost for selvtilliden.
 • Anerkend og beløn dig selv, når du når et af dine delmål. Køb en lille gave til dig selv – gerne en, der kan optimere dine præstationer yderligere.
 • Husk at fokusere på træningen og din egen succes frem for de digitale facts. Løbeturen gælder – også selvom den ikke forefindes på Endomondo eller andre sociale fitness apps.

Optimér din forbrænding

Et øget aktivitetsniveau i hverdagen bringer dig sikkert på vej til en højere forbrænding.

 • Kom op af stolen, tag trappen, gå en ekstra omgang i haven
 • Gå et stoppested længere end du plejer, når du skal med bussen
 • Tag cyklen frem for bilen
 • Giv den daglige rengøring en ekstra skalle
 • Sæt et mindstemål for din daglige aktivitet på mindst 30 min.

 


Comments are closed.

Back to Top ↑