Sidst opdateret:

Det er aldrig for sent at komme i gang med at træne. Bare spring ud i det – du behøver ikke at vente til mandag. Dit liv træningsliv kan starte i dag!

Et fitness armbånd – også kaldet et aktivitetsarmbånd – kan være din redning, hvis du bare rigtig gerne vil i gang med at træne lidt mere.

For nogle bliver fitness armbåndet motivationen, der driver værket, for andre er det bare en fed måde at registrere diverse resultater og for andre igen giver det selvtilliden et ekstra boost at kunne se og følge ens egne resultater.

LÆS OGSÅ: Pulsur test

___________________________________________________________________________________________

Indholdsfortegnelse:

___________________________________________________________________________________________

Denver sort fitness armbånd m. app – BFS-10BLACK

 

denver-sort-fitness_armb_nd-_bfa-10black2Er du en af de mange som træner regelmæssigt for at holde formen vedlige, og for at leve så sundt som muligt, så er det rigtigt smart at ”logge” eller optage dine aktiviteter.

På den måde kan du bedre styre din træning. Når du planlægger din træning, så kan det være rart, at du har oplysninger om effekten – fra dag til dag. Denvers smarte armbånd ”optager” dine aktiviteter i løbet af dagen, og så kan du aflæse resultaterne på din smartphone, når du lige har tid til det.

Det bliver mere og mere normalt, at undersøge sin fitness-tilstand, og det gør det fordi, at der nu findes smarte løsninger, der gør det helt automatisk, uden at du skal gøre noget – andet end at træne eller holde dig aktiv hver dag.

Med Denvers nye fitness armbånd i det flotte sorte design, så har du nu mulighed for at se alle dine aktiviteter i løbet af dagen, på skærmen af din smartphone. Armbånder sender al information, som du via en app til din enhed.

App´en er gratis og meget nem at betjene. Her kan du se antallet af skridt, hvor langt du går, hvor langt og hurtigt du løber, din kalorieforbrænding, og din søvn. Det giver dig et fuldstændigt billede af, hvor meget du gør, for at holde dig i gang.

Et smart armbånd er en fantastisk måde, at holde øje med dine aktiviteter, og det er med til at hjælpe dig med, at holde dig frisk, sund, og rask.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Quad Lock Sports Armband armbånd

 

quad-lock-sports-armbandDu har måske selv prøvet det utallige gange, hvor du ikke kunne få plads til din mobil eller smartphone, når du skal på motionstur ude i det blå.

Enten er det fordi at du ikke har lommer i træningstøjet, eller også er den holder du har købt helt umulig. Det skal bare virke, og nu kan du få den bedste holder på markedet.

Så er du 100 procent sikker på at din mobil eller smartphone bliver på sin plads, og hvis du har snor i den – til for eksempel øretelefoner, så bliver det nu meget nemmere. Placer holderen på overarmen, og din enhed i den, og så er det bare derudaf i frisk fart.

Quad Lock Sports Armband er den mest sikre måde du kan have din smartphone med på. Armbåndet eller holderen sidder godt fast på din overarm, og med det smarte låsesystem på holderen, så sidder din enhed godt fast – og er låst. Så du behøver ikke at være bange for at den falder af.

Når du tager din enhed med på turen, og den for eksempel er koblet til en fitness-app, så kan du også kortlægge turen, indsamle data, og derefter tilrettelægge din fremtidige træning. Når din smartphone sidder i holderen, så kan du selvfølgelig også modtage opkald mens du løber eller går dig en rask tur.

Armbåndet er fremstillet i strækmateriale af nylon lycra og passer til både de små og store overarme, fra 17 til 38 centimeter.

Det har fået hele 9,5 ud af 10 i karakter på denne side, hvilket må siges at være med end godkendt.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Remington Fitness Armbånd (Sort)

 

Remington-Fitness-ArmbåndMed dette smarte og flot designede Remington fitness Armbånd er du godt klædt på til dine ture ud i fri.
Om du skal på en dejlig gåtur eller du skal ud på din daglige morgen løbetur, så har du en smart aktivitetspartner med.

Armbåndet måler og tracker alle dine aktiviteter, og alle data kan sendes til en app på din enhed, som så modtager data, som du efterfølgende kan bruge til at tilpasse din træning eller aktivitet lidt bedre og måske lidt mere målrettet.

Jo bedre du bruger din tid, des mere får du ud af din træning.  Remington har gjort det simpelt, og det betyder, at du kan koncentrere dig om din aktivitet.

Armbåndet er en kalorietæller, en skridtmåler, en tidsmåler, en distancemåler, og en søvn monitor, hvor du for eksempel kan registrere dit søvnmønster. Søvnen er desværre et ret overset begreb, og mange er slet ikke klar over, hvor stor betydning søvnen har for vores liv og for den hverdag vi er i.

Hvis ikke du får nok søvn eller der er for mange afbrydelser, så kan det give kedelige følger i din hverdag. Derfor er det smart at lade armbåndet overvåge din søvn, så du får en fornemmelse af, om alt er godt.

Hvis ikke, så kan det ændres, og så får du måske en langt bedre og mere energifyldt hverdag, hvor du er mere oplagt og knap så træt og udmattet.

Armbåndet er kompatibelt med Android 4.3 eller nyere version, og Apple iOS 6.0 eller en nyere version.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Beurer PM200 pulsmåler til smartphone

 

beurer-PM200-pulsmåler-til-smartphoneBeurer er en kendt og velrenommeret producent af elektronik til hele verden, og de sætter kvalitet i højsædet, som betyder at både design, enkelthed, brugervenlighed og holdbarhed er i top.

Med denne PM200 Beurer & Runtastic pulsmåler, som både kan bruges til din smartphone og iPhone, så får du i princippet din helt egen fitnessportal.Den indsamler alle data, som så overføres til en app, hvor du får adgang til alle informationer, som for eksempel fysiske aktiviteter og løberuter med mere.

Du vil derefter kunne se oversigter og statistikker, som du så kan benytte, hvis du skal lave ændringer i for eksempel dine træningssekvenser.

Uanset om du går, løber eller cykler, så er det fedt at kunne tracke eller indsamle al info til en app, men det er også rart, at du har en ordentlig holder til din smartphone eller iPhone, så du har styr på den. Du har nok prøvet det med at have den i en lomme eller lignende, og det fungerer ikke rigtigt.

Nu kan du have styr på både enhed, nøgler og penge i denne holder. Den er fremstillet i lækkert, blødt og elastisk neopren, som er forsynet med refleks. Med det gennemsigtige plast kan du også betjene din telefon, når du vil.
Armbåndet er fleksibelt og det betyder, at det passer til arme som måler 22 til 34 centimeter.

2 brugere har i snit givet denne pulsmåler 2 stjerner ud af 5, hvilket ikke er imponerende. Det kan du se her.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

 

Garmin Vivofit 3

 

Garmin Vivofit 3Garmin er en af de store producenter af elektronik, som for eksempel navigationssystemer, og er verdenskendte for at være en af de bedste på markedet.

Det er den høje kvalitet og driftssikkerhed, der har bragt dem til hvor de er i dag. Garmin Vivofit 3 er ingen undtagelse, og denne model er både smuk i udformning og meget effektiv, når det handler om funktionalitet. Den kan simpelthen tracke eller indsamle alle dine aktivitets-data i løbet af dagen, og så kan du se dem på en app.

Når du har alle data, får du mulighed for at tilpasse dine aktiviteter eller din træning, så det bliver endnu bedre, og du på den måde udnytter din træningstid optimalt. Bedre træning og motion giver bedre sundhed og velvære i dagligdagen.

Armbåndet har oplyst display, så det virker i mørke. Du kan lave tidsmåling, måle skridt og distance – uanset om du går, cykler løber eller dyrker fitness. Måske kender du allerede nogen som bruger en tracker, og som deler deres resultater med andre.

Det kan du også med denne model. Det kan give dig meget mere motivation, når andre kan følge med. Tjek dine data via en app, og se hvordan dit aktivitetsniveau ligger, og er det nok til at holde vægten, eller til at komme endnu bedre i form.

Overførsel af data foregår via bluetooth eller usb-stik. Armbåndet kan indstilles til din størrelse, så det passer perfekt. Det er vandtæt og er kompatibelt med alle nyere smartphone eller iPhone modeller.

Armbåndet har fået 3,9 ud af 5 stjerner fra 29 brugere. Det er absolut godkendt og det er også en højere karakter end dens forgænger, Vivofit 2, fik. Du kan se anmeldelserne her.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Polar A370 Med puls i håndleddet

 

Er du træningsnarkoman eller en helt almindelig motionist, så har du nu mulighed for at få en tracker eller aktivitetsmåler som også har indbygget pulsmåler.

Det er der ikke mange modeller der har, og det er faktisk trenden, at det vil de andre også have med i fremtiden. Nu er Polar 370 bare lidt foran i udviklingen, og de har produceret denne flotte og stilfulde model, som ikke bare er flot, men som også har alle de features eller funktioner som en aktivitetsmåler skal have – og så lidt til.

Du kender det sikkert, når du motionerer eller træner, at det ville være kanon, at vide hvilken virkning det hele har. Hvad betyder dine udfoldelser for din krop og dit helbred. Det kan du få at vide med denne aktivitetsmåler.

Polar 370 måler alt, og indsamler dine data som overføres til en app på din smartphone eller iPhone. Om du går, cykler, løber eller du dyrker fitness, så følger den med i alt hvad du foretager dig i løbet af dagen. Derefter kan du se alle data på app´en, og få et godt billede af dine aktiviteter, og du kan fremkalde statistikker, så du også kan se den udvikling som du er inde i. Træner du for meget eller for lidt, og skal du tilpasse det i fremtiden.

Det er det som er smart med en tracker – den bliver din egen lille personlige træningsassistent, som hjælper dig med at holde styr på det hele. Selv når du sover. Få styr på dit søvnmønster, og få mere energi i hverdagen.

Virkelig et lækkert armbånd med elegant farve touch-skærm, bluetooth til overførsel Polar Flow App. Polar Flow App kræver iPhone

minimum 4S eller nyere, og nyere Android smartphones.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Garmin Vivosmart HR

Du kender sikkert godt Garmin i forvejen – måske fra gadget-verdenen, hvor de blandt andet laver ure og navigationssystemer.

De er førende på mange områder, når det gælder udvikling af elektroniske hjælpemidler, og altså også på området omkring armbånd til fitness og træning. Denne flotte og lækre model har udover alle de kendte funktioner også pulsmåler indbygget. Det giver armbåndet en ny ekstra dimension, som er svær at undvære, hvis du virkelig går op i din motion eller træning.

Den lille optiske sensor i håndleddet måler pulsen, og gps´en holder øje med distance, tempo og motions- eller løberuter. Alle data bliver indsamlet og så kan du overføre dem til din personlige app, hvor du kan få et detaljeret overblik over alt hvad du foretager dig i løbet af dagen, og hvad det betyder for din sundhedstilstand.

Motion og træning er sundt for dit helbred, og du vil hurtigt føle, at du bliver mere frisk af at røre dig lidt mere. Din krop elsker at blive udfordret en smule, så din forbrænding bliver bedre, og din hjerte- og lungefunktion også bliver udviklet til det bedre.

Alt det kan du sammen med din nye Garmin holde øje med, og se hvor din motion og træning fører dig hen. Du kan se oversigt og statistikker på din app, og så kan du tilpasse din træning med det du ser. Armbåndet er fremstillet i gummi/silicone materiale, som føles blødt og lækkert.

Modellen her har forbindelse til din smartphone, hvis det er en nyere model, så du kan få notifikationer, hvis der er beskeder, mails, eller opkald. Forbindelsen sker via bluetooth.

Dette Garmin fitness armbånd har fået 3,8 stjerner ud af 5 fra 40 brugere hos productreview.com.au. Og det har fået hele 8,3 ud af 10 fra 461 brugere på denne side. Det er jo ikke helt skidt, tværtimod, det er faktisk et af de fitness armbånd, der har fået den højeste score.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

 

Et aktivt liv er et godt liv

Med et fitness armbånd kan du rigtig komme til at følge din daglige aktivitet, hvilket måske også kan være en motivationsfaktor for at blive endnu mere aktiv.

Værd at vide før brug

Det kan mange smarte ting, men vores fitness armbånd test viser at det også har sine begrænsninger.

 • Cykling: Mange fitness armbånd kan have svært ved at måle distance, da de mere har fokus på acceleration og bevægelse. Brug derfor en cykelcomputer i stedet for, hvis du virkelig elsker at cykle.
 • Gang/tracking: Er du en stolt ganger, bør du vælge Jawbone UP3 eller Fitbit Charge HR, da de er mest præcise mht. registrering af antal skridt.
 • Roning/crosstrainer: Der kan forekomme lidt upræcis registrering af antal kilometer, mens intensitet og tid er uændret.
 • Svømning/vandsport: Alle fitness armbåndene er vandtætte, men det anbefales ikke at bruge dem i forbindelse med svømning og andre aktiviteter i vand.
 • Daglig aktivitet: Nogle fitness armbånd kan have svært ved at kende forskel på et stillesiddende aktivitet, såsom at skrive en e-mail, og en mere aktiv aktivitet – det kunne f.eks. være den daglige rengøring af hjemmet. Nogle gange kan den komme til at give dig flere point/km for den stillesiddende aktivitet frem for den aktive aktivitet.
 • Forbrænding: Kalorieforbrænding er én af de ting fitness armbånd er virkelig gode til at registrere helt præcist ud fra personlige registreringer og aktivitetsniveau.

Politiken har haft en artikel i deres avis i 2016, hvor de beskriver at fitness armbånd kan blive hacket. Du kan læse den her. De har desuden også bragt en artikel om allergi og fitness trackere. Der er dog også en rigtig positiv historie i blandt, hvor en mands liv blev reddet, p.g.a af hans fitness armbånd. Den kan du læse her.

EB.dk har haft en fitness armbånd test i deres avis. Testen er fra 2014, så meget kan være ændrede siden, men derfor skal du alligevel ikke snydes for den. Du kan se den her. Jyllandsposten har også en test, den er dog fra 2015, så en lille smule nyere, men stadig kan der være løbet meget vand under broen siden. Du kan læse den her.

Den nyeste i denne samling af fitnessarmbånd tests, finder du her. Det er telepristjek der har stået for den i 2017.

Her kan du se en dansk video med anmeldelser af 5 forskellige fitness armbånd

Fitness armbånd – kom godt i gang

Få en god start med disse fem trin:

 • Undersøg, hvad de forskellige fitness armbånd kan måle og hvilke, der passer til dine behov – der er ingen grundt til at spilde penge på nogle funktioner, du aldrig kommer til at bruge.
 • Sæt et realistisk mål, men husk også de små delmål, der giver dig succesoplevelser i hverdagen.
 • Følg din udvikling løbende både for at justere mål og blive mere motiveret. Et par bevingede ord fra familie og venner kan også være meget motiverende og et godt boost for selvtilliden.
 • Anerkend og beløn dig selv, når du når et af dine delmål. Køb en lille gave til dig selv – gerne en, der kan optimere dine præstationer yderligere.
 • Husk at fokusere på træningen og din egen succes frem for de digitale facts. Løbeturen gælder – også selvom den ikke forefindes på Endomondo eller andre sociale fitness apps.

Optimér din forbrænding

Et øget aktivitetsniveau i hverdagen bringer dig sikkert på vej til en højere forbrænding.

 • Kom op af stolen, tag trappen, gå en ekstra omgang i haven
 • Gå et stoppested længere end du plejer, når du skal med bussen
 • Tag cyklen frem for bilen
 • Giv den daglige rengøring en ekstra skalle
 • Sæt et mindstemål for din daglige aktivitet på mindst 30 min.

Læs også:  Træ drejebænk – Her er de bedste trædrejebænke

Denne side er anmeldt af: Sille J. Karlsen Rating 10/10

 

This post has a rating of NAN stars based on 0 reviews from our users.
Rate this post
Forfatter

På Testmagasinet.dk kan du læse test og anmeldelser af diverse produkter, samtidig kan du læse meget mere om hvor du kan finde det ønskede produkt til de bedste og billigste priser på nettet.