Skridttæller test – Tæl dine skridt

Uanset om du gerne vil have en skridttæller, en tracker eller blot et aktivitetsarmbånd har du mulighed for at finde dit kommende apparat her hos os. Der findes utrolig mange typer, og det kan derfor være svært at finde frem til det der dækker præcis dit behov.

Her i vores skridttæller test har vi fundet flere perfekte skridttællere, som alle har mulighed for at bruge. Har du bare lyst til at købe en lille skridttæller, du kan have nede i lommen resten af dagen, har vi testet disse, mens vi også har testet nogle større skridttællere som skal vikles rundt om armen.

Skridttællere er i hård konkurrence med forskellige apps på mobilen, som i teorien kan gøre det samme som en original skridttæller.

Vi forstår dog godt, hvis du hellere vil have en fysisk skridttæller, for når du har en mobil, kan du hurtigt komme til at glemme den et sted, ligesom at en mobil ikke er ligeså præcis i sine tal, som en god gammeldags skridttæller er.

Inden du begynder at læse videre i vores test anbefaler vi at du kigger på hvilke behov du har.

Skal du bare have en skridttæller eller vil du gerne have en lidt større model? Ved at finde ud af dette på forhånd, kan du hurtigt rulle forbi de skridttællere, som du ikke er interesseret i at investere i.

LÆS OGSÅ: Cykelcomputer test

___________________________________________________________________________________________

Indholdsfortegnelse:

___________________________________________________________________________________________

Omron Walking style 4

Omron Walking style 4
264 kr.

Vil du gerne have et sundere helbred, kan denne skridttæller hjælpe dig.

Med denne skridttæller får du nemlig mulighed for at måle din fysiske aktivitet – og det endda ret præcist, da den er udstyret med en 3D sensor.

At skridttællere har en 3D sensor er ikke normalt endnu, men bliver mere og mere normalt.

Bliv derfor en af de første til at investere i det nyeste teknologi, for det gør kun at dine beregninger på skridttælleren bliver mere præcise end hvad de ellers ville være.

 

 

LÆS OGSÅ: Fitness armbånd test

Omron Walking Style pro

Omron Walking Style pro
299 kr.

Vil du gerne være smart og professionel, har Omron lavet en skridttæller der er lige dig.

Denne skridttæller giver dig mulighed for at lave en USB-tilslutning, således at du kan overføre alle dine data fra din nye skridttæller over til computeren uden det store problem.

Derudover er denne skridttæller meget transportabel. Faktisk har du mulighed for at påsætte den dit bælte, ligesom at du også kan have den rundt om halsen.

Tænker du at du hellere vil have den i tasken eller i lommen, ligesom størstedelen af befolkningen, kan det naturligvis også lade sig gøre med denne skridttæller

Som noget helt nyt giver denne skridttæller dig mulighed for at se hvor meget fedt du har tabt i gram. Dette er effektivt, da det kan give et godt billede af hvor meget fedt du har smidt i løbet af en uge, eller blot i løbet af en dag.

Uret resetter sig selv automatisk i løbet af en dag.

 

SE OGSÅ: Badevægt med fedtprocentmåler

Omron skridttæller Jog Style Sort

Omron skridttæller Jog Style Sort
374,95 kr.

Elsker du at dyrke motion, kan vi huer præsentere dig for din næste skridttæller.

Denne skridttæller har et nyt og innoverende design, som gør at den bliver meget mere behagelig at holde på, end hvad mange af dens konkurrenter er.

Ligesom mange andre skridttællere kan du få denne skridttæller vil at måle og bedre den måde du løber på.

Dette er særlig effektivt, da det betyder at du får mere ud af din træning, og forhåbentligt hurtigere kommer i kontakt med dine motionsmål.

 

 

SE OGSÅ: Stepbænk

Omron Skridttæller Jog Style Gul

Omron Skridttæller Jog Style Gul
349,95 kr.

Ligesom den anden skridttæller vi lige har fortalt om, passer denne skridttæller særlig godt til motionisten.

Skridttælleren giver dig mulighed for at mål den distance du bevæger dig rundt i, i løbet af en dag, ligesom at den også giver dig oplysninger om din gennemsnitshastighed.

For at være sikker på at du når i mål med dit ønskede kalorietab hver dag, har du også mulighed for at få skridttælleren til at give dig denne oplysning.

 

 

 

SE OGSÅ: Håndledsvægte

 

Skridttæller Omron Walking Style X

Skridttæller Omron Walking Style X
395 kr.

Omron laver mange gode skridttællere, og dette er en af de bedste de har lavet til dato.

Denne skridttæller tæller nemlig skridt helt uden problemer, samtidig med at den tilpasser dig den måde du går på.

Det er muligt at indstille både tid og varighed af ensartede skridt, hvis du nu også løber med din skridttæller.

Den har en 3D sensor, og giver dig mulighed for at komme hukommelse i meget lang tid – ja faktisk giver den her skridttæller dig mulighed for at gemme helt op til fire ugers information, hvilket ikke er normalt når et kommer til skridttællere.

Jo længere tid du har mulighed for at kunne se tilbage, desto bedre et billede får du også af hvor meget du har gået.

SE OGSÅ: Hulahopring med vægt

Skridttæller Tanita PD637

Skridttæller Tanita PD637
339,95 kr.

En skridttæller med mange dejlige funktioner, som gør det nemt at holde øje med hvor langt du har gået i dagligdagen.

Denne skridttæller tæller helt op til 99.999 skridt, hvorefter at den automatisk vil starte forfra.

Du behøver derfor ikke at holde øje med hvor mange skridt du har gået, og frygte at den går i stå når du når det maksimale.

Derudover sporer denne skridttæller også, som en af de mange små skridttællere, hvor mange kalorier du har forbrændt.

Den kan dog maksimalt fortælle dig hvis du har forbrændt 9.999 kalorier, da den efterfølgende vil starte forfra.

SE OGSÅ: Stepmaskine

Omron Walking Style 3

Omron Walking Style 3
0 kr.

Savner du en aktivitetsfunktion, som måler de begivenheder du deltager i separat?

Så er denne skridttæller lige det du står og mangler.

Da koster under 300 kroner, er det en skridttæller som de fleste har råd til, og der er ingen undskyldning for ikke at investere i din skridttæller i dag.

Denne skridttæller egner sig desuden perfekt, hvis det er første gang at du skal i gang med at investere i en ny skridttæller.

Når du får den, skal du blot tænde den hvorefter at skridttælleren vil være klar til brug.

 

SE OGSÅ: Vægtvest

Hold øje med din daglige motion

Det som en skridttæller gør rigtig godt er at finde ud af om du går nok i løbet af dagen. En typisk dag skulle gerne indeholde 8000 skridt, hvis vi da skal tro på eksperterne. Når du har gået de 8000 skridt kan du være sikker på at du har fået din daglige motion.

En skridttæller kan derefter beregne hvor mange kalorier du har tabt ved at gå disse 8000 skridt. Dette er særlig effektivt, hvis du har en slagplan for hvordan du vil tabe dig, eller blot komme i form på en mere effektiv måde.

Det kan også blot være fordi at du har lyst til at holde øje med hvor mange skridt du går, at du vælger at investere i en skridttæller. I starten vil tallene se mere afslappet ud, men i takt med at du kommer højere og højere op vil tallene stabilisere sig, og du kan få et mere retvisende billede af hvor langt du går.

Hvis du ikke helt ved om du får brug for en skridttæller, kan du i starten downloade en app til din mobil, som sørger for at holde styr på dette for dig. Hvis du tager dig selv i at kigge ofte på skridttælleren kan du efterfølgende lave den fulde investering og købe en rigtig skridttæller, og med vores skridttæller test, burde det ikke være et problem at finde den rette.

SE OGSÅ: Fitness måtte

Skridttællere i god kvalitet

Hvis du virkelig gerne vil have en skridttæller, er det vigtigt at den kommer i god kvalitet. Kvalitet betyder alt, for hvis du blot investerer i den billigste skridttæller du kan finde på internettet, vil du blive dybt skuffet. De dårlige skridttæller er nemlig ikke gode til at tælle skridt.

De gode skridttællere derimod vil tilpasse sig din gå gang. Det betyder at hvis den mærker den samme bevægelse op til flere gange, vil en automatisk antage at den bevægelse er den måde du går på, og den vil derfor justere sig.

Tæller du skridt gør du det med stor sandsynlighed af en årsag. Hvis årsagen er at nå frem til om du går nok i din hverdag, kan det være meget vigtigt at få dit præcise antal skridt, da du ellers vil kunne se at du gør noget forkert, selvom at du rent faktisk gør det rigtigt.

Du kan typisk finde ud af om en skridttæller er af god kvalitet ved at finde ud af hvornår skridttælleren kom på markedet. De nye skridttællere har nemlig som udgangspunkt altid meget nemmere ved at finde dine skridt, i forhold til de gamle skridttællere.

 


Comments are closed.

Back to Top ↑