Uanset om du gerne vil have en skridttæller, en tracker eller blot et aktivitetsarmbånd har du mulighed for at finde dit kommende apparat her hos os. Der findes utrolig mange typer, og det kan derfor være svært at finde frem til det der dækker præcis dit behov.

Her i vores skridttæller test har vi fundet flere perfekte skridttællere, som alle har mulighed for at bruge. Har du bare lyst til at købe en lille skridttæller, du kan have nede i lommen resten af dagen, har vi testet disse, mens vi også har testet nogle større skridttællere som skal vikles rundt om armen.

Skridttællere er i hård konkurrence med forskellige apps på mobilen, som i teorien kan gøre det samme som en original skridttæller.

Vi forstår dog godt, hvis du hellere vil have en fysisk skridttæller, for når du har en mobil, kan du hurtigt komme til at glemme den et sted, ligesom at en mobil ikke er ligeså præcis i sine tal, som en god gammeldags skridttæller er.

Inden du begynder at læse videre i vores test anbefaler vi at du kigger på hvilke behov du har.

Skal du bare have en skridttæller eller vil du gerne have en lidt større model? Ved at finde ud af dette på forhånd, kan du hurtigt rulle forbi de skridttællere, som du ikke er interesseret i at investere i.

LÆS OGSÅ: Cykelcomputer test

___________________________________________________________________________________________

Indholdsfortegnelse:

Tanita PD 637 Skridt – og kalorietæller


skridttaeller-tanita-pd637En skridttæller med mange dejlige funktioner, som gør det nemt at holde øje med hvor langt du har gået i dagligdagen.

Denne skridttæller tæller helt op til 99.999 skridt, hvorefter at den automatisk vil starte forfra.

Du behøver derfor ikke at holde øje med hvor mange skridt du har gået, og frygte at den går i stå når du når det maksimale.

Derudover sporer denne skridttæller også, som en af de mange små skridttællere, hvor mange kalorier du har forbrændt.

Den kan dog maksimalt fortælle dig hvis du har forbrændt 9.999 kalorier, da den efterfølgende vil starte forfra

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

 

SE OGSÅ: Stepbænk

SE OGSÅ: Håndledsvægte

Garmin Running Dynamics Pod – Skridttæller med lang levetid


Garmin Running Dynamics Pod - Skridttæller med lang levetidDenne skridttæller fra Garmin er muligvis din nye bedsteven, hvis du elsker lange gå- eller løbeture. Skridttælleren er udstyret med en masse smarte funktioner. Blandt andet tænder og slukker den automatisk. Herudover beregner den 6 forskellige parametre angående din løbedynamik, som den sender til den tilkoblede enhed, f.eks. din mobil. Skridttælleren vejer under 15 gram og benytter ”Garmin Connect appen”, der gør det muligt at koble den til mobilen. Sidst, men ikke mindst – er Garmin skridttælleren nem at have med på farten, da den kan klipses fast i bukselinningen.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Omron Walking Style 4″


Vil du gerne have et sundere helbred, kan denne skridttæller hjælpe dig.

Med denne skridttæller får du nemlig mulighed for at måle din fysiske aktivitet – og det endda ret præcist, da den er udstyret med en 3D sensor.

At skridttællere har en 3D sensor er ikke normalt endnu, men bliver mere og mere normalt.

Bliv derfor en af de første til at investere i det nyeste teknologi, for det gør kun at dine beregninger på skridttælleren bliver mere præcise end hvad de ellers ville være.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

 

SE OGSÅ: Stepmaskine

Hold øje med din daglige motion

Det som en skridttæller gør rigtig godt er at finde ud af om du går nok i løbet af dagen. En typisk dag skulle gerne indeholde 8000 skridt, hvis vi da skal tro på eksperterne. Når du har gået de 8000 skridt kan du være sikker på at du har fået din daglige motion.

En skridttæller kan derefter beregne hvor mange kalorier du har tabt ved at gå disse 8000 skridt. Dette er særlig effektivt, hvis du har en slagplan for hvordan du vil tabe dig, eller blot komme i form på en mere effektiv måde.

Det kan også blot være fordi at du har lyst til at holde øje med hvor mange skridt du går, at du vælger at investere i en skridttæller. I starten vil tallene se mere afslappet ud, men i takt med at du kommer højere og højere op vil tallene stabilisere sig, og du kan få et mere retvisende billede af hvor langt du går.

Hvis du ikke helt ved om du får brug for en skridttæller, kan du i starten downloade en app til din mobil, som sørger for at holde styr på dette for dig. Hvis du tager dig selv i at kigge ofte på skridttælleren kan du efterfølgende lave den fulde investering og købe en rigtig skridttæller, og med vores skridttæller test, burde det ikke være et problem at finde den rette.

SE OGSÅ: Fitness måtte

Skridttællere i god kvalitet

Hvis du virkelig gerne vil have en skridttæller, er det vigtigt at den kommer i god kvalitet. Kvalitet betyder alt, for hvis du blot investerer i den billigste skridttæller du kan finde på internettet, vil du blive dybt skuffet. De dårlige skridttæller er nemlig ikke gode til at tælle skridt.

De gode skridttællere derimod vil tilpasse sig din gå gang. Det betyder at hvis den mærker den samme bevægelse op til flere gange, vil en automatisk antage at den bevægelse er den måde du går på, og den vil derfor justere sig.

Tæller du skridt gør du det med stor sandsynlighed af en årsag. Hvis årsagen er at nå frem til om du går nok i din hverdag, kan det være meget vigtigt at få dit præcise antal skridt, da du ellers vil kunne se at du gør noget forkert, selvom at du rent faktisk gør det rigtigt.

Du kan typisk finde ud af om en skridttæller er af god kvalitet ved at finde ud af hvornår skridttælleren kom på markedet. De nye skridttællere har nemlig som udgangspunkt altid meget nemmere ved at finde dine skridt, i forhold til de gamle skridttællere.

 

Læs også vores artikel om: Apple Watch på afbetaling – find forhandlerne, der tilbyder køb af Apple Watch med finansiering

Læs også: Cykel på afbetaling – find forhandlere der sælger cykler til voksne og børn på afbetaling

SE OGSÅ: Badevægt med fedtprocentmåler

Se vores artikel om: Mandolinjern test – Simpelt og effektivt

Denne side er anmeldt af: Benjamin L. Dahl 10/10

Forfatter