En varmebamse er som det siger, en bamse som afgiver varme. Bamser der afgiver varme er primært rettet mod børn som har behov for varme, hygge og velvære, så de for eksempel sover bedre om natten.

Det kan være dejligt og betryggende at putte sig ind til en varm bamse, og for mange virker det som en god løsning, når børnene bliver lagt i seng, og de falder nemmere og hurtigere i søvn.

Varmebamsen kan også bruges som en varmepude eller varmedunk, nemlig til lindring af smerte eller ømhed. Er barnet faldet, og det græder, så kan varmebamsen hurtigt få bugt med både gråd og overfladiske smerter.

Du skal selvfølgelig sikre dig, at der ikke er sket alvorlige skader som kræver lægehjælp, men hvis du er hurtig, så varmer du bamsen, som kan placeres der hvor det gør mest ondt.

Bamsen virker både lindrende på smerte og så skaber den ro og tryghed omkring barnet.

Uanset hvilken model som vi har beskrevet nedenfor, så skal kroniske eller tilbagevendende smerter eller ømhed altid undersøges af en læge, og varmebamsen må kun bruges i mindre grad, når der er tale om børn.

Ikke for lang tid af gangen og du må aldrig bruge kogende vand eller en opvarmet bamse som er for varm, da det kan medføre skoldninger eller forbrændinger.

Se også: Varmepude


 

Habibi skildpadde med vaskbart betræk


Habibi skildpadde med vaskbart betrækHar du brug for at få hurtig assistance hvis dit barn falder og slår sig, så er denne skildpadde løsningen. Du opvarmer den hurtigt i mikroovnen, så fyldet af hirsefrø bliver opvarmet.

På den måde bliver skildpadden en nem løsning når den gælder trøste og smertelindring, og al gråd og dårlig stemning bliver hurtigt afløst af hygge og putte.

Du kan også bruge denne sjove og hyggelige varmebamse som opvarmning af for eksempel en barneseng, og så pynter den fint i børneværelset.

Skildpadden måler 35 centimeter, og virker med sin duft af lavendel meget beroligende og afslappende. Du kan tage betrækket af og vaske det.

Flyvende Pegasus med fortryllende trøstende egenskaber


Flyvende Pegasus med fortryllendePegasus har mange magiske kræfter udover at kunne flyve, og det vil du hurtigt opdage. Den er nemlig fyldt med 100 procent hirsefrø, som kan holde sig varme i op til halvanden time, når bamsen eller pegasus opvarmes i mikroovnen.

Det tager cirka 90 sekunder, og så kan du bruge pegasus til for eksempel at forvarme en kølig seng, eller som let smertelindring, hvis dit barn er faldet, og der er tale om en mindre overfladisk skade.

Lad barnet kramme bamsen, og lad varmen lindre der hvor det gør ondt. Det er en rigtig putte-pegasus, og den skal nok få vendt den dårlige stemning med gråd til hygge og putte, med mere ro på den.

Den dufter lidt af lavendel, som har en beroligende effekt.

Den måler 35 centimeter og må ikke vaskes. Tør den af med en let fugtig klud.

 

Tidligere anmeldte produkter – nu udgået 

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.

Habibi Varmebamse Lam


Habibi Varmebamse LamDenne skønne og dejlige bløde varmebamse der er udformet som et lækkert og pelset lam, vil dit barn få rigtig stor glæde af.

Lammet har en skøn duft af lavendel, som både virker beroligende og afslappende på børn, og det giver en god og tryg stemning.

Bamsen er fyldt med 100 procent hirsefrø, der, når det opvarmes vil kunne holde bamsen varm i 1,5 time, og det giver dig mange anvendelsesmuligheder.

Du kan blandt andet bruge lammet som lindrende smertebehandling ved småskader hos dit barn, og du kan forvarme en seng, så den bliver mere indbydende for dit barn.

Nogle børn vil gerne have en tæt kontakt til puttedyr, som udstråler varme og tryghed, når de skal til at sove.

Det får du helt sikkert med det dejlige og bløde lam. Lammet måler 35 centimeter, og kan aftørres med en let fugtig klud. Ingen vask.

Efter denne gennemgang skal du huske, at smertelindring jo kun er i mindre målestok, og hvis dit barn oplever stor stikkende smerte, eller det synes mere alvorligt, så skal det naturligvis tilses af en læge.

Varmepuder eller varmebamser er rigtig gode, og har mange flere anvendelsesmuligheder end almindelige bamser.

Det er en rigtig god gaveide til forældre som bøvler lidt med et barn som har svært ved at falde til ro og falde i søvn.

Habibi Bambi varmebamse


Habibi Bambi varmebamseBambi kender de fleste fra Disney og den er bare så sød og kær. Det samme gælder denne skønne bambi bamse, som er fyldt med hirsefrø, og som virker som en varmepude, når den opvarmes i en mikroovn.

Når bambi er varm kan den bruges som opvarmning af barnets seng, og så er den også dejlig at putte sig ind til. Det kan forbedre falde-i-søvn-processen betydeligt, når der ligger en hyggelig og betryggende bambi ved siden af.

Når bamsen er varm kan den også anvendes som lt smertelindring, hvis dit barn for eksempel er faldet og har slået knæet en smule. Så kommer bambi-vennen til hjælp, da den også hurtigt vil få stoppet gråden, og få stemningen vendt til hygge og tryghed.

Bamsen opvarmes i mikroovnen i cirka 90 sekunder ved 800 Watt, og så er den klar til brug. Tjek at den ikke er blevet for varm. Den holder varmen i cirka halvanden time.

Den måler 35 centimeter, og har en svag duft af lavendel, som også virker beroligende.

Må ikke vaskes i maskine, men kan aftørres med en våd klud.

Habibi Kanin


Habibi KaninLeder du efter en bamse til dit barn som har flere anvendelsesmuligheder, så er du gået helt rigtigt i byen. Kaninen er barnets bedste ven, og det er hos den at de søger hygge, venskab og tryghed.

De kan hygge og lege med den, men hvis du opvarmer den i mikroovnen, så så du helt andre muligheder.

Varmen fra kaninen vil nemlig ´kunne lindre smerter ved små fald uheld, og den kan også bruges til hygge og putte når barnet lægges i seng.

Fyldet i bamsen er 100 procent hirsefrø, og de tåler selvfølgelig ikke vand, og derfor kan du ikke vaske den. Den kan aftørres med en våd klud.

Varm bamsen op i mikroovnen i cirka 90 sekunder og så er den klar til brug. Tjek at den ikke er blevet for varm. Nu har har du en lækker, dejlig og blød kanin, som er lige til at putte sig ind til.

Den måler 35 centimeter, og der medfølger en brugervejledning som du skal læse inden brug.

Habibi Varmebamse Grøn Lykke Drage


Habibi Varmebamse Grøn Lykke DrageDen grønne drage kan mere end bare trøst, lege og hygge. Den en nemlig fyldt med hirsefrø som, når de opvarmes kan holde denne drage varmebamse varm i op til 1,5 time.

Det betyder at du kan bruge den til enten at forvarme en barneseng, eller som smertelindring, hvis der har været et lille uheld i hjemmet, og det har medført smerter i for eksempel knæet.

Kom bamsen i mikroovnen og på få sekunder så er den klar til brug. Udover varmens dejlige virkning, så virker dragen også beroligende og trøstende for barnet.

Dragen måler 35 centimeter, og har en svag duft af lavendel, som har en beroligende effekt. Må ikke vaskes, men aftørres med en let fugtig klud.

Habibi varme æsel


Habibi varme æselDette skønne æsel skal nok snart blive en rigtig god ven af dit barn. Det er sødt og kært, det vil lege og hygge, og så kan et noget som et rigtigt æsel ikke kan – nemlig lindre smerte ved mindre falduheld i hjemmet.

Når du opvarmer æslet i mikroovnen, så bliver hirsefrøene indeni opvarmet, og de kan holde bamsen varm i op til halvanden time.

Derefter kan du bruge den til at opvarme barnets seng, eller til at placere rundt omkring et sted på kroppen, hvor barnet oplever smerte.

Æslet dufter lidt af lavendel som også har en beroligende effekt, og snart er der masser af trøst at finde hos det skønne æsel.

Det måler 35 centimeter, og må ikke vaskes. Brug en let fugtig klud. Se i øvrigt den medfølgende brugsanvisning.

Habibi Plys varmebamse stor lykkedrage


Habibi Plys varmebamse stor lykkedrageDenne søde grønne lykkedrage bliver hurtigt barnets bedste ven. Den er anbefalet til børn i alderen 0 til 5 år. 

Den varmer barnet og den føles derfor langt mere naturlig end en almindelig bamse. Den er fyldt med hirsefrø, så der er tale om en naturlig bamse.

Udover varme kan den også nedkøle, så den er også barnets bedste ven, når barnet har feber. Den bliver helt sikkert et hit med sine flotte store øjne og behagelige ansigt. Hvis du var vild med filmen, sådan Sådan træner du din drage, så vil du elske denne bamse.

 

Habibi Plys varmebamse – med naturligt fyld


Habibi Plys varmebamse - med naturligt fyldDenne varmebamse fra Habibi tager form som en stor grå elefant. Bamsens fyld er ganske naturligt og fremstillet af hirsefrø. Den henvender sig til børn i alderen 0-5 år og kan både bruges til at afkøle og opvarme. Grundet varmebamsens også kølende effekt, er den egnet til lindring af feber såvel som forskellige former for smerte. Varmebamsen er forholdsvist stor, og der er derfor også tale om en bamse, der giver dit barn tryghed, mens den lindrer diverse smerter eller blot hjælper dit barn med at få varmen efter en dag udenfor i det danske vejr.

 

Fashy varmepude med kornfyld


Fashy varmepude med kornfyldHvis du er på udkig efter en sød og effektiv varmepude, der er formet som en sød bamse, så er denne lille varmepude fra Fashy en virkelig god mulighed. Samtidig er prisen meget rimelig, så du kan få en varmepude til dit barn uden at skulle frem med den store pengepung. 

Der er ikke noget som en varmebamse, der kan hjælpe dit barn med at få lindret ømhed i kroppen eller generelt ondt i maven, som børn fra tid til anden oplever. 

Denne søde bamse er perfekt at ligge og hygge sig med for dit barn, når der er behov for det. Det bløde kornfyld gør bamsen formelig og dejlig at kramme for dit barn. 

Når bamsen skal opvarmes, kan det gøres enten i mikroovnen eller i almindelig ovn, dog skal betrækket af først. I mikroovnen skal den blot have 1 minut, så er den klar til at blive krammet af dit barn og lindre. 

Den søde bjørn måler bare 21 cm og derfor er den nem at have med på farten, så du altid kan give den til dit barn, når det har brug for den. 

Udover den søde bjørn støtter Fashy et skoleprojekt i Sierra Leone ved hvert køb.

 

Teddykompaniet – Bunny Heater varmepude


Teddykompaniet - Bunny Heater varmepudeDenne søde varmepude fra Teddykompaniet forestiller en venlig kanin. Den er lavet i det blødeste stof og materiale, og den ser dermed ikke kun sød ud, den er også uendeligt blød og dejlig for dit barn at kramme med. 

Varmepuden indeholder et varmeelement, der skal opvarmes i mikroovnen. Det gøres nemt og hurtigt, og der medfølger instruktioner, der er nemme at følge. 

Den søde bamse er populær til særligt mindre børn, der lider af ømhed i kroppen eller ondt i maven. Kaninen ser venlig ud og bliver hurtigt dit barns favorit. 

Kaninen måler i alt 35 cm, hvilket er en god størrelse for barnet at kramme. Det bløde stof føles godt mod huden, og hvis bamsen skulle blive beskidt, kan den vaskes ved 40 graders varme. 

Giv dit barn ekstra meget tryghed og nærvær med denne søde kanin fra Teddykompaniet, der kan lindre ømhed. 

 

Habibi Plys Mammut – stor


Habibi Plys Mammut – storEr der noget så skønt som at putte sig ind til en stor, dejlig og blød mammut, som ovenikøbet er lækker lun eller varm?

Det elsker de fleste børn. Varmebamsen kan du opvarme lynhurtigt i mikroovnen, og så er den lige til at hygge og putte med.

Du kan bruge varmebamsen som enten forvarmning til sengen eller som lindring af smerter. Er dit barn faldet, og det gør lidt ondt, så har du hurtig hjælp lige ved hånden.

Fyldet i bamsen er hirsefrø, og varmes hurtigt op i enten almindelig ovn eller mikroovn, og så er den klar til brug som en varm og betryggende ven, som hurtigt stopper gråd, og lindrer smerte.

Frøene sikrer at mammutten holder på varmen i op til halvanden time. Den dufter en smule af lavendel, som på mange – også voksne virker beroligende og afslappende.

Habibi Plys – orange lykke drage


Habibi Plys – orange lykke drageBørn er vilde med drager og mytiske figurer, og denne plys drage vil helt sikkert glæde mange børn.

Som en stor varmebamse har den mange anvendelsesmuligheder, og du kan bruge den både som forvarmning af barnets seng, eller som smertelindring ved mindre falduheld eller mavesmerter.

Den må ikke erstatte lindring ved alvorlige ulykker, hvor skaderne bør tilses af en læge.

Dragen vil dog altid have en beroligende og trøstende effekt på mange børn, og så gør den stor lykke. Bamsen er fyldt med 100 procent hirsefrø, som bliver varme under opvarmning i mikroovnen.

Den holder på varmen i op til halvanden time, og så er smerterne nok forsvundet. Plys dragen har en svag duft af lavendel som har en beroligende effekt på de fleste.

Habibi Plys – Grøn lykke drage


Habibi Plys – Grøn lykke drageDenne store varmebamse er flot udformet som en drage, og den skal nok tiltrække de fleste børns interesse. Den virker sød, hyggelig og betryggende at være ven med.

Den er utrolig blød og dejlig at hygge og putte med, og når den bliver opvarmet, så har den mange anvendelsesmuligheder.

Du kan for eksempel opvarme barnets seng eller bruge den til at lindre smerter med. Falder barnet og slår sig, så vil dragen helt sikkert både virke beroligende og gråden bliver hurtigt afløst af en god stemning.

Varmen fra de hirsefrøene i bamsen vil kunne tage en del smerten, hvis dit barn er faldet og har slået sig.

Opvarmer du dragen i mikroovnen, så holder den varmen i op til 1,5 time, og så har den helt sikkert gjort sit arbejde.  Den dejlige drage dufter en smule af lavendel, som også virker afslappende og beroligende.

Varmepude fra Fashy med gel – My cuddly Dog


Varmepude fra Fashy med gel – My cuddly DogDer findes mange former for fyld i varmebamser og denne er fyldt med silica gel, som er utrolig velegnet til at holde på varmen.

Puden eller hunden her er fremstillet i flot, blødt øko-tex materiale, det vil sige uden brug af kemikalier, og den vinder hurtigt børnenes hjerter.

Hvem kan stå for en dejlig blød og varm hund?

Du opvarmer puden ved enten 40 til 60 sekunder i mikroovnen eller 10 minutter i almindelig ovn ved maksimalt 80 grader.

Puden eller hunden kan bruges til mange formål, blandt andet til smertelindring og opvarmning af en barnevogn som står ude i kulden.

Puden måler 15 x 15 centimeter, plus de lange ører. Der medfølger en dansk brugervejledning som du skal læse grundigt inden brug.

SE OGSÅ: Madras til lift

Grå kanin – Varmebamse fra Teddykompaniet


Teddykompaniet - Bunny Heater varmepudeDenne søde bamse, der tager form som en kanin kan andet en blot at se nuttet ud. Bamsens mave er nemlig fyldt ud med en varmepude, der kan varme dit barn på en kold vinterdag eller bruges til lindring af smerte. 

For at få den varmende effekt, tages posen ud af bamsens mave og puttes i mikroovnen eller ovnen. Herefter putter man posen tilbage i bamsens mave, hvorefter den vil varme barnet. Puden kan desuden køles ned, så den dermed har en kølende effekt, hvilket er gavnligt i forhold til smerte eller blot på en varm sommerdag. 

Habibi varmebamse 19cm


Denne varmepude/bamse fra Habibi kan opvarmes i microovn eller almindelige ovn, og kan bruges både til nedkøling og opvarmning.

Det er en skøn og lækker varmepude, som både er flot og hyggelig. Når den ikke bruges kan den sagtens bruges som pynte-bamse i børneværelset.

Varmepuden eller bamsen virker betryggende på børnene og bliver ofte opfattet som en hygge- og putteven, som giver masser af hygge og velvære.

SE OGSÅ: Infrarød massageapparat

Se også denne lignende artikel på vores side: Ansigtscreme Test – Top 9 Ansigtscremer!

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme

Forfatter