En varmebamse er som det siger, en bamse som afgiver varme. Bamser der afgiver varme er primært rettet mod børn som har behov for varme, hygge og velvære, så de for eksempel sover bedre om natten.

Det kan være dejligt og betryggende at putte sig ind til en varm bamse, og for mange virker det som en god løsning, når børnene bliver lagt i seng, og de falder nemmere og hurtigere i søvn.

Varmebamsen kan også bruges som en varmepude eller varmedunk, nemlig til lindring af smerte eller ømhed. Er barnet faldet, og det græder, så kan varmebamsen hurtigt få bugt med både gråd og overfladiske smerter.

Du skal selvfølgelig sikre dig, at der ikke er sket alvorlige skader som kræver lægehjælp, men hvis du er hurtig, så varmer du bamsen, som kan placeres der hvor det gør mest ondt.

Bamsen virker både lindrende på smerte og så skaber den ro og tryghed omkring barnet.

Uanset hvilken model som vi har beskrevet nedenfor, så skal kroniske eller tilbagevendende smerter eller ømhed altid undersøges af en læge, og varmebamsen må kun bruges i mindre grad, når der er tale om børn.

Ikke for lang tid af gangen og du må aldrig bruge kogende vand eller en opvarmet bamse som er for varm, da det kan medføre skoldninger eller forbrændinger.

Se også: Varmepude

___________________________________________________________________________________________

Indholdsfortegnelse:

___________________________________________________________________________________________

Habibi varmebamse 19cm

Denne varmepude/bamse fra Habibi kan opvarmes i microovn eller almindelige ovn, og kan bruges både til nedkøling og opvarmning.

Det er en skøn og lækker varmepude, som både er flot og hyggelig. Når den ikke bruges kan den sagtens bruges som pynte-bamse i børneværelset.

Varmepuden eller bamsen virker betryggende på børnene og bliver ofte opfattet som en hygge- og putteven, som giver masser af hygge og velvære.

SE OGSÅ: Infrarød massageapparat

Forhandler Pris Totalpris Læs mere

Varmepude fra Fashy med kornfyld – Teddy Bear

Varmepude fra Fashy med kornfyld – Teddy BearDenne skønne, hyggelige og farverige Teddybjørn fra Fashy er et stort hit hos alle bøn. Bjørnen er deres ven og de elsker at lege, hygge, putte og sove med den.

Denne bjørn er fyldt med korn, som bliver varme, når du enten putter den i mikroovnen eller i den almindelige ovn.

Nu bliver den bløde bjørn lun og varm, og så er den endnu mere anvendelig. Nu kan du bruge den til at forvarme en barnevogn eller seng, eller bruge den til smertelindring hvis barnet for eksempel er faldet og har slået sig lidt.

Du skal huske at tage betrækket af inden du putter den i ovn eller mikroovn. Det tager kun få minutter at varme kornene på, og så på med betrækket og klar til brug.

Du skal studere vejledningen som medfølger før brug, så du undgår at gøre noget forkert.

Bjørnen er 21 centimeter høj, og er nem at tage med rundt omkring.

SE OGSÅ: Infrarød øretermometer

Forhandler Pris Totalpris Læs mere

Varmepude fra Fashy med gel – My cuddly Dog

Varmepude fra Fashy med gel – My cuddly DogDer findes mange former for fyld i varmebamser og denne er fyldt med silica gel, som er utrolig velegnet til at holde på varmen.

Puden eller hunden her er fremstillet i flot, blødt øko-tex materiale, det vil sige uden brug af kemikalier, og den vinder hurtigt børnenes hjerter.

Hvem kan stå for en dejlig blød og varm hund?

Du opvarmer puden ved enten 40 til 60 sekunder i mikroovnen eller 10 minutter i almindelig ovn ved maksimalt 80 grader.

Puden eller hunden kan bruges til mange formål, blandt andet til smertelindring og opvarmning af en barnevogn som står ude i kulden.

Puden måler 15 x 15 centimeter, plus de lange ører. Der medfølger en dansk brugervejledning som du skal læse grundigt inden brug.

SE OGSÅ: Madras til lift

Forhandler Pris Totalpris Læs mere

Teddy Heaters fra Teddykompaniet – Lam

Teddy Heaters fra Teddykompaniet – LamDenne skønne og dejlige varmebamse eller rettere det bløde og hyggelige lam fra Teddy Heaters er lige noget børnene vil elske. Lammet inviterer til leg, hygge og putte.

Det er fremstillet i cremefarvet blødt stofmateriale og er udstyret med en lille pose som kan tages ud og opvarmes i mikroovnen.

Det er en fantastisk oplevelse at lammet, når det er lunt og varmet, at det kan lindre for eksempel mavesmerter.

Bamsen kan vaskes ved 40 grader uden fyld, og den måler 37 centimeter uden ører. Bamsen fås også som kanin.

Forhandler Pris Totalpris Læs mere

Teddyheaters varmebamse

Bamser tiltrækker børnene og bliver hurtigt deres tætteste venner.

Denne bamse fra Teddy Heaters vil helt sikkert smelte mange børnehjerter, og den vil hurtigt blive deres bedste hygge- og soveven.

Bamsen er forsynet med en pose som du kan opvarme i mikroovnen så den både kan virke som forvarmning af en seng eller til let smertelindring, hvis barnet er faldet og har slået sig lidt.

Der er ikke noget så dejligt som en varm soveven, og det giver hos mange børn en bedre søvn, hvis den er varm eller lun.

Bamsen kan vaskes ved 40 grader uden fyld, og den anbefales til børn over tre år.

Forhandler Pris Totalpris Læs mere

Habibi Plys Mammut – stor

Habibi Plys Mammut – storEr der noget så skønt som at putte sig ind til en stor, dejlig og blød mammut, som ovenikøbet er lækker lun eller varm?

Det elsker de fleste børn. Varmebamsen kan du opvarme lynhurtigt i mikroovnen, og så er den lige til at hygge og putte med.

Du kan bruge varmebamsen som enten forvarmning til sengen eller som lindring af smerter. Er dit barn faldet, og det gør lidt ondt, så har du hurtig hjælp lige ved hånden.

Fyldet i bamsen er hirsefrø, og varmes hurtigt op i enten almindelig ovn eller mikroovn, og så er den klar til brug som en varm og betryggende ven, som hurtigt stopper gråd, og lindrer smerte.

Frøene sikrer at mammutten holder på varmen i op til halvanden time. Den dufter en smule af lavendel, som på mange – også voksne virker beroligende og afslappende.

Forhandler Pris Totalpris Læs mere

Habibi Plys Pindsvin

Habibi Plys PindsvinDenne store varmebamse er helt perfekt til børnene som elsker bamser.

Den er udformet som et pindsvin og er fyldt med hirsefrø, der gør at når de opvarmes, så kan de holde pindsvinet varmt i cirka halvanden time.

Du opvarmer bamsen i mikroovn eller almindelig ovn, og så er den klar til brug.

Du kan bruge den varme pude eller pindsvinet til at holde en seng varm eller til lettere smertelindring hos dit barn.

Bamsen kan omvendt også nedkøles så den har den modsatte effekt.

Pindsvinet dufter lidt af lavendel, og det har en afslappende og beroligende effekt hos både børn og voksne.

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
308,00 308,00 Til butik »

Habibi Plys – orange lykke drage

Habibi Plys – orange lykke drageBørn er vilde med drager og mytiske figurer, og denne plys drage vil helt sikkert glæde mange børn.

Som en stor varmebamse har den mange anvendelsesmuligheder, og du kan bruge den både som forvarmning af barnets seng, eller som smertelindring ved mindre falduheld eller mavesmerter.

Den må ikke erstatte lindring ved alvorlige ulykker, hvor skaderne bør tilses af en læge.

Dragen vil dog altid have en beroligende og trøstende effekt på mange børn, og så gør den stor lykke. Bamsen er fyldt med 100 procent hirsefrø, som bliver varme under opvarmning i mikroovnen.

Den holder på varmen i op til halvanden time, og så er smerterne nok forsvundet. Plys dragen har en svag duft af lavendel som har en beroligende effekt på de fleste.

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
279,00 279,00 Til butik »

Habibi Plys – Grøn lykke drage

Habibi Plys – Grøn lykke drageDenne store varmebamse er flot udformet som en drage, og den skal nok tiltrække de fleste børns interesse. Den virker sød, hyggelig og betryggende at være ven med.

Den er utrolig blød og dejlig at hygge og putte med, og når den bliver opvarmet, så har den mange anvendelsesmuligheder.

Du kan for eksempel opvarme barnets seng eller bruge den til at lindre smerter med. Falder barnet og slår sig, så vil dragen helt sikkert både virke beroligende og gråden bliver hurtigt afløst af en god stemning.

Varmen fra de hirsefrøene i bamsen vil kunne tage en del smerten, hvis dit barn er faldet og har slået sig.

Opvarmer du dragen i mikroovnen, så holder den varmen i op til 1,5 time, og så har den helt sikkert gjort sit arbejde.  Den dejlige drage dufter en smule af lavendel, som også virker afslappende og beroligende.

Forhandler Pris Totalpris Læs mere

Sipacare varmepude med korn – Pingvin

Sipacare varmepude med korn – PingvinDenne flotte og farverige varmepude er udformet som en pingvin, og den skal nok fange børnenes opmærksomhed.

Den er sjov, blød og dejlig og fyldt med rapsfrø, som bliver opvarmede, når du kommer den i mikroovnen.

Når den er varm og blød så egner den sig godt til at putte tæt med, og den kan i mange tilfælde også virke smertelindrende ved mindre fald eller uheld i hjemmet.

Du kan også holde enten en barnevogn eller seng med puden. Betrækket kan vaskes og er fremstillet i polyester. Posen med frø må ikke vaskes ved 30 grader, så ødelægger du produktet.

Du skal læse den medfølgende vejledning før du tager pingvinen i brug.

Forhandler Pris Totalpris Læs mere

Habibi skildpadde med vaskbart betræk

Habibi skildpadde med vaskbart betrækHar du brug for at få hurtig assistance hvis dit barn falder og slår sig, så er denne skildpadde løsningen. Du opvarmer den hurtigt i mikroovnen, så fyldet af hirsefrø bliver opvarmet.

På den måde bliver skildpadden en nem løsning når den gælder trøste og smertelindring, og al gråd og dårlig stemning bliver hurtigt afløst af hygge og putte.

Du kan også bruge denne sjove og hyggelige varmebamse som opvarmning af for eksempel en barneseng, og så pynter den fint i børneværelset.

Skildpadden måler 35 centimeter, og virker med sin duft af lavendel meget beroligende og afslappende. Du kan tage betrækket af og vaske det.

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
Legebutikken 329,95 329,95 Til butik »

Habibi Bambi varmebamse

Habibi Bambi varmebamseBambi kender de fleste fra Disney og den er bare så sød og kær. Det samme gælder denne skønne bambi bamse, som er fyldt med hirsefrø, og som virker som en varmepude, når den opvarmes i en mikroovn.

Når bambi er varm kan den bruges som opvarmning af barnets seng, og så er den også dejlig at putte sig ind til. Det kan forbedre falde-i-søvn-processen betydeligt, når der ligger en hyggelig og betryggende bambi ved siden af.

Når bamsen er varm kan den også anvendes som lt smertelindring, hvis dit barn for eksempel er faldet og har slået knæet en smule. Så kommer bambi-vennen til hjælp, da den også hurtigt vil få stoppet gråden, og få stemningen vendt til hygge og tryghed.

Bamsen opvarmes i mikroovnen i cirka 90 sekunder ved 800 Watt, og så er den klar til brug. Tjek at den ikke er blevet for varm. Den holder varmen i cirka halvanden time.

Den måler 35 centimeter, og har en svag duft af lavendel, som også virker beroligende.

Må ikke vaskes i maskine, men kan aftørres med en våd klud.

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
Legebutikken 299,95 299,95 Til butik »

Habibi Kanin

Habibi KaninLeder du efter en bamse til dit barn som har flere anvendelsesmuligheder, så er du gået helt rigtigt i byen. Kaninen er barnets bedste ven, og det er hos den at de søger hygge, venskab og tryghed.

De kan hygge og lege med den, men hvis du opvarmer den i mikroovnen, så så du helt andre muligheder.

Varmen fra kaninen vil nemlig ´kunne lindre smerter ved små fald uheld, og den kan også bruges til hygge og putte når barnet lægges i seng.

Fyldet i bamsen er 100 procent hirsefrø, og de tåler selvfølgelig ikke vand, og derfor kan du ikke vaske den. Den kan aftørres med en våd klud.

Varm bamsen op i mikroovnen i cirka 90 sekunder og så er den klar til brug. Tjek at den ikke er blevet for varm. Nu har har du en lækker, dejlig og blød kanin, som er lige til at putte sig ind til.

Den måler 35 centimeter, og der medfølger en brugervejledning som du skal læse inden brug.

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
Legebutikken 299,95 299,95 Til butik »

Habibi varmebamse – Sæl

Habibi varmebamse – SælSæler kender de fleste som kære, søde og dejlige dyr, og denne bamse er ingen undtagelse. Den er dog noget mere lækker og blød at røre ved end en rigtig sæl.

Du kan bruge Sælen som almindeligt bamsedyr til leg og hygge, men når du opvarmer bamsen eller sælen, så vil fyldet af hirsefrø kunne holde bamsen varm i op til halvanden time.

Det betyder, at du kan bruge den som blandt andet smertelindring, hvis dit barn er faldet og har fået smerter i for eksempel knæet. Varmen lindrer smerten, og sælen virker beroligende på dit barn.

Betrækket kan tages af og vaskes helt normalt. Den måler 35 centimeter.

Forhandler Pris Totalpris Læs mere

Habibi Varmebamse Grøn Lykke Drage

Habibi Varmebamse Grøn Lykke DrageDen grønne drage kan mere end bare trøst, lege og hygge. Den en nemlig fyldt med hirsefrø som, når de opvarmes kan holde denne drage varmebamse varm i op til 1,5 time.

Det betyder at du kan bruge den til enten at forvarme en barneseng, eller som smertelindring, hvis der har været et lille uheld i hjemmet, og det har medført smerter i for eksempel knæet.

Kom bamsen i mikroovnen og på få sekunder så er den klar til brug. Udover varmens dejlige virkning, så virker dragen også beroligende og trøstende for barnet.

Dragen måler 35 centimeter, og har en svag duft af lavendel, som har en beroligende effekt. Må ikke vaskes, men aftørres med en let fugtig klud.

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
Legebutikken 239,96 239,96 Til butik »

Habibi varme æsel

Habibi varme æselDette skønne æsel skal nok snart blive en rigtig god ven af dit barn. Det er sødt og kært, det vil lege og hygge, og så kan et noget som et rigtigt æsel ikke kan – nemlig lindre smerte ved mindre falduheld i hjemmet.

Når du opvarmer æslet i mikroovnen, så bliver hirsefrøene indeni opvarmet, og de kan holde bamsen varm i op til halvanden time.

Derefter kan du bruge den til at opvarme barnets seng, eller til at placere rundt omkring et sted på kroppen, hvor barnet oplever smerte.

Æslet dufter lidt af lavendel som også har en beroligende effekt, og snart er der masser af trøst at finde hos det skønne æsel.

Det måler 35 centimeter, og må ikke vaskes. Brug en let fugtig klud. Se i øvrigt den medfølgende brugsanvisning.

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
Legebutikken 299,95 299,95 Til butik »

Flyvende Pegasus med fortryllende trøstende egenskaber

Flyvende Pegasus med fortryllendePegasus har mange magiske kræfter udover at kunne flyve, og det vil du hurtigt opdage. Den er nemlig fyldt med 100 procent hirsefrø, som kan holde sig varme i op til halvanden time, når bamsen eller pegasus opvarmes i mikroovnen.

Det tager cirka 90 sekunder, og så kan du bruge pegasus til for eksempel at forvarme en kølig seng, eller som let smertelindring, hvis dit barn er faldet, og der er tale om en mindre overfladisk skade.

Lad barnet kramme bamsen, og lad varmen lindre der hvor det gør ondt. Det er en rigtig putte-pegasus, og den skal nok få vendt den dårlige stemning med gråd til hygge og putte, med mere ro på den.

Den dufter lidt af lavendel, som har en beroligende effekt.

Den måler 35 centimeter og må ikke vaskes. Tør den af med en let fugtig klud.

Forhandler Pris Totalpris Læs mere

 

Habibi Varmebamse Lam

Habibi Varmebamse LamDenne skønne og dejlige bløde varmebamse der er udformet som et lækkert og pelset lam, vil dit barn få rigtig stor glæde af.

Lammet har en skøn duft af lavendel, som både virker beroligende og afslappende på børn, og det giver en god og tryg stemning.

Bamsen er fyldt med 100 procent hirsefrø, der, når det opvarmes vil kunne holde bamsen varm i 1,5 time, og det giver dig mange anvendelsesmuligheder.

Du kan blandt andet bruge lammet som lindrende smertebehandling ved småskader hos dit barn, og du kan forvarme en seng, så den bliver mere indbydende for dit barn.

Nogle børn vil gerne have en tæt kontakt til puttedyr, som udstråler varme og tryghed, når de skal til at sove.

Det får du helt sikkert med det dejlige og bløde lam. Lammet måler 35 centimeter, og kan aftørres med en let fugtig klud. Ingen vask.

Efter denne gennemgang skal du huske, at smertelindring jo kun er i mindre målestok, og hvis dit barn oplever stor stikkende smerte, eller det synes mere alvorligt, så skal det naturligvis tilses af en læge.

Varmepuder eller varmebamser er rigtig gode, og har mange flere anvendelsesmuligheder end almindelige bamser.

Det er en rigtig god gaveide til forældre som bøvler lidt med et barn som har svært ved at falde til ro og falde i søvn.

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
Legebutikken 299,95 299,95 Til butik »

Se også denne lignende artikel på vores side: Ansigtscreme Test – Top 9 Ansigtscremer!

This post has a rating of NAN stars based on 0 reviews from our users.
Rate this post
Forfatter

På Testmagasinet.dk kan du læse test og anmeldelser af diverse produkter, samtidig kan du læse meget mere om hvor du kan finde det ønskede produkt til de bedste og billigste priser på nettet.