Sandsækhandsker – Find det rette par her!

Hvis du har været ude og investere i en sandsæk, så er det også en rigtig god idé at du får investeret i et par handsker, som du kan gøre brug af, når du træner på din sandsæk, da det ellers hurtigt kan resultere i et par ømme hænder.

Der skal ikke være nogen tvivl om, at der findes rigtig mange forskellige former for handsker, som du kan gøre brug af, når du skal træne med din sandsæk – mere specifikt, så bliver de kaldt for sandsækhandsker, da det eneste de egentlig kan bruges til er, at træne på en sandsæk.

Du skal dog være klar over, at der findes forskellige former for sandsækhandsker, da der findes forskellige måder at træne på en sandsæk på, så derfor skal du selvfølgelig også sørge for at vælge et par handske, der passer til den form for træning, som du har intentioner om at udføre med dine handsker på – hvis du har tænkt dig at foretage flere forskellige former for træning, så skal du også have forskellige sandsækhandsker.

SE OGSÅ: Sandsække til træning

___________________________________________________________________________________________

Indholdsfortegnelse:

___________________________________________________________________________________________

 

Century Sandsækhandsker Sort/Grå

Century Sandsækhandsker
129 kr.

Som det også nævnes i starten af denne artikel, så findes der flere forskellige former for sandsækhandsker, så derfor er det rigtigt vigtigt, at du sørger for at finde frem til en form for handsker, der er bedste egnet til lige netop dén form for træning, som du har bestemt dig for, at du vil lægge dit fokus på.

Her er der tale om et par rigtig lækre og lette sandsækhandsker, som er lavet med det meget specifikke formål, at de skal kunne bruges i forbindelse med hastighedstræning på en sandsæk, så hvis det ikke er dét, du har intentioner om at træne på din sandsæk, så er dette ikke de helt rigtige handsker for dit vedkommende, men hvis du derimod rigtig gerne vil lave en eller anden form for hastighedstræning på din sandsæk, så er der meget, der tyder på, at dette er de helt rigtige sandsækhandsker for dit vedkommende. Det er dog alligevel en god idé at du også sørger for at tage et nærmere kig på en række andre modeller også.

Disse handsker er desuden blevet udstyret med en let polstring ved knoerne, som selvfølgelig er med til at gøre det langt mere behageligt at gøre brug af dem til de forskellige øvelser, som du nu engang kan lave på en sandsæk.

Ikke nok med det, så er de også indvendigt blevet fyldt med mesh ved håndfladerne, som er med til at sikre, at der hele tiden er en optimal ventilation og dine hænder dermed ikke kommer til at svede alt for meget, når du står og træner løs derhjemme eller nede i træningscenteret med din nye Century Sandsækhandsker Sort/Grå på hænderne.

Der er desuden også tale om en handske, der er blevet lavet som One Size, så derfor er der kun én størrelse at vælge mellem, men det er dog heldigvis også en størrelse, som langt de fleste kan passe og gøre brug af i forbindelse med deres træning.

Abilica Sandsækhandsker

Abilica Sandsækhandsker
395 kr.

Hvis du allerede nu har et lidt mere dybdegående kendskab og en større interesse for fitness, sport o.lign. end andre mennesker, så kender du med garanti også til Abilica, der er et stort brand med hensyn til alt lige fra sandsækhandsker til træningsmaskiner her i Danmark, hvorfor du selvfølgelig også kan være helt sikker på, at der er tale om et produkt af høj kvalitet, når du køber dig et produkt fra Abilica – og disse sandsækhandsker fra Abilica er naturligvis ikke nogen undtagelse, da de også er lavet af lækre og holdbare materialer, der sikrer dig en lang levetid på handskerne.

Abilica Sandsækhandsker er lavet helt specifikt til dig, der gerne vil have muligheden for at træne på enten sandsække eller de såkaldte punchingballs eller blot ganske almindelige puder. De er med til at gøre det mere behageligt for dine hænder, når du træner, så du ikke slår direkte på den tunge og hårde sandsæk, men derimod rammer med handskerne i stedet.

Modsat den ovenstående model, så er der ikke tale om en One Size ved denne model fra Abilica, men du har derimod mulighed for at vælge mellem hele fire forskellige størrelser, der lyder som følgende: S (str 8), M (str 8,5), L (str 9) og XL (str 10).

Ikke nok med det, så er der mulighed for at vælge mellem to forskellige farver, som enten er sort eller hvid, hvorfor det ikke just er de mest prangende farver, som du har mulighed for at vælge, hvis du gerne vil have et par Abilica Sandsækhandsker.

Det skal desuden også nævnes, at der ikke skal være nogen tvivl om, at Abilica Sandsækhandsker er lavet til dig, der ikke vil gå på kompromis med kvaliteten og til dig, der ganske enkelt ikke kan og vil nøjes med det næstbedste på markedet.

Det er dog slet ikke ensbetydende med, at du skal punge stort ud, for du kan erhverve et par Abilica Sandsækhandsker til en rigtig fornuftig pris.

SE OGSÅ: Stepbænk

Fairtex TGO3 Pro Sandsækhandsker

Fairtex TGO3 Pro Sandsækhandsker
629,10 kr.

Der findes personer, der helst ikke vil nøjes med et produkt, der er af lav kvalitet og herunder gælder sandsækhandsker naturligvis også – hvis du er typen, der ikke har noget imod at betale lidt ekstra for at få en højere kvalitet og samtidig også være sikker på, at du har købt et par handsker, som kan holde i lang tid og som tager rigtig lang tid om at slide ned.

Hvis du er på jagt efter et sådant par sandsækhandsker, så skal der bestemt ikke være nogen tvivl om, at du bør tage et nærmere kig på disse Fairtex TGO3 Pro sandsækhandsker, da der er tale om et par handsker, som er lavet i ægt læder og som kommer med en åben tommel, der giver bedre luft til hænderne.

Her er der nemlig tale om en sandsækhandsker, der er af høj kvalitet og som er uhyre sliddygtig og derfor også vil have en lang levetid, hvad end den bruges til det ene eller det andet.

Du har mulighed for at lukke denne lækre handske med en bred og kraftig velcro-lukning, der gør det nemt at åbne og lukke for handsken, selvom du har en handske på den anden hånd. Det skal ligeledes også nævnes, at handsken er blevet udstyret med såkaldte Flex Pad-indlæg.

Hvis du køber et par Fairtex TGO3 Pro sandsækhandsker, så køber du samtidig et par handsker, der har meget kraftige syninger og som er blevet udformet på en sådan vis, at de er velegnet til professionel træning.

De kan desuden også anvendes til et væld af forskellige former for træning og et væld af forskellige former for kampsportstræning, hvilket blandt andet omfatter Boxing, Full Contact, Kickboxing, Thaiboxing og Martial Arts, så derfor kan du med garanti også bruge dem til lige netop dén form for træning, du ønsker at bruge dem til.

Fairtex BVG-5 Træningshandske Sort

Fairtex BVG-5 Træningshandske
899,10 kr.

Fairtex er et meget kendt brand, som samtidig også har et rigtig godt ry, når det kommer til diverse former for træningshandsker, og det er naturligvis din sikkerhed for, at der er tale om et par rigtig lækre handsker af høj kvalitet, når du vælger at købe et par træningshandsker fra Fairtex.

Der skal dog ikke være nogen tvivl om, at det er noget, du roligt kan gøre, da du hverken skal frygte for kvaliteten af materialerne eller for levetiden af den generelle handske. Ydermere, så skal det selvfølgelig også nævnes, at lige netop denne model er rigtig god til træning på sandsække og til de såkaldte pude-workouts.

Fairtex BVG-5 Træning Handske Sort er blevet udstyret med en meget simpel og brugervenlig wrapfunktion, der ikke bare giver en god kontrol, men som også er med til at skabe en bedre komfort, når du har dine Fairtex BVG-5 Træning Handske Sort på.

Ikke nok med det, så har Fairtex BVG-5 Træning Handske Sort selvfølgelig også en rigtig god polstring hele vej rundt på slåfladen, som ikke kun er med til at gøre dem mere behagelige at have på, men det er også med til at give dig en meget bedre beskyttelse, når du står og træner ved at slå på f.eks. en tung og hård sandsæk el.lign.

Som det også bliver nævnt tidligere, så er Fairtex kendt for udelukkende at gøre brug af de absolut bedste materialer og for at levere handsker af rigtig god kvalitet, hvor Fairtex BVG-5 Træning Handske Sort selvfølgelig ikke er nogen undtagelse, da de er fremstillet i ægte læder og har en kvalitet, der faktisk nærmest er umulig at slide op, medmindre du bruger dem rigtig meget eller har haft handskerne i rigtig, rigtig mange år – det beviser blot at Fairtex er kvalitet og at det er en god investering at købe et par Fairtex BVG-5.

 

SE OGSÅ: Vægtstang

Køb altid dine sandsækhandsker på Internettet

Det skal bestemt ikke være nogen hemmelighed, at der er mulighed for at købe dine handsker rigtig mange steder, men der skal dog heller ikke være nogen tvivl om, at det kan være en rigtig god idé at undersøge markedet og tage et nærmere kig på de forskellige muligheder, inden du beslutter dig for at vælge en bestemt form for handske.

Det skal dog ikke være nogen hemmelighed, at du har langt bedre muligheder for at gøre en god handel og for at købe et par handsker, der faktisk lever op til dine krav, hvis du vælger at handle på nettet i stedet for i en fysisk butik, hvilket der hovedsageligt er to gode grunde til.

Den første årsag til, at du skal købe dine handsker på nettet og dermed også hos én af de mange danske webshops, der har valgt at kaste sig over dette marked og er begyndt at sælge diverse former for handsker til træning, som også inkluderer et udvalg af sandsækhandsker er, at der er mulighed for at spare rigtig mange penge ved at handle på nettet.

Det har altid været udbredt info, at der er mulighed for at spare mange penge, hvis du køber dine produkter på nettet i stedet for i en fysisk butik – og det er heller ingen undtagelse, hvis du skal have et par sandsækhandsker til din træning.

Den anden årsag er, at du har langt bedre forudsætninger for at finde frem til lige netop dét par sandsækhandsker, som er de bedste for dit vedkommende, hvis du handler på nettet. Det er der en meget simpel grund til og det er, at udvalget af sandsækhandsker på nettet er meget større end udvalget af handsker til træning og dermed også sandsækhandsker i de fysiske butikker rundt omkring i landet.

Ydermere, så skal det også nævnes, at det oftest ikke tager dig mere end 10 til 15 sekunder at klikke dig fra den ene til den anden webshop, hvorfor man nærmest vil kunne sige, at deres udvalg flyder sammen og derfor bliver hele udvalget af sandsækhandsker på nettet til ét stort udvalg.

 


Comments are closed.

Back to Top ↑