Skønhedsprodukter er en branche uden lige. Der bruges hvert år, hver måned, hver uge og hver time ufattelige summer på skønhedsprodukter af forskellige slags.

Markedet er i stor vækst, og der kommer løbende nye produkter, som er forbedrede i forhold til de tidligere produkter. Hvilke skønhedsprodukter, som folk vælger at bruge penge på varierer fra person til person. Én af de populære produkter er ansigtscreme.

Vi bruger ufattelige summer på ansigtscreme alene. Det er der mange grunde til, da der er en række fordele og enestående egenskaber forbundet med netop den type creme.

Derfor er vores forbrug også stigende, da der er en stadig større efterspørgsel på netop ansigtscreme, som har en enestående evne til at få huden til at se friskere ud. Lad os kigge nærmere på, hvad en ansigtscreme egentlig kan gøre for huden i denne ansigtscreme test.


Indholdsfortegnelse:


Clarins HydraQuench Lotion SPF15 50 ml.

Clarins HydraQuench Lotion_1Et af de mest anerkendte mærker indenfor hudpleje er uden tvivl Clarins, de har en lang historie og folk over hele verden elsker deres produkter.

Den creme tilfører huden ekstra fugt, så hvis du føler dig tør i huden og gerne vil se mere frisk ud så kan den her creme helt sikkert være det rette valg for dig.

Ikke nok med det så indeholder den også SPF15 som beskytter mod UV stråling.

Skal varmes forsigtigt op i mellem håndfladerne og lægges forsigtigt i ansigtet.

For at opnå bedste resultat skal du gøre dette både morgen og aften!

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

 

Ecooking dagcreme 50 ml

ecooking-dagcreme-50-mlDette er en yderst fugtgivende, der passer til nærmest alle typer af hud. Cremen bevarer og tilfører fugt til huden, hvorved hudens strukturer og ungdommelige look bevares.

Ecooking indeholder Hyadisine, som har samme virkningsmekanisme som den veldokumenterede Hyaluronsyre. Hyadisine styrker hudens kollagen og elastin, så at den forbliver fast og spændstig af se på. Spændstigheden er også med til at beskytte huden, da den således kan holde til mere belastning udefra, såsom skadelige partikler og sol.

Synes du, at du er lige ung nok til at bruge en decideret anti rynkecreme, er Ecooking et ganske udmærket alternativ. Ecooking er ekstremt fugtgivende. Den fugtgivende formular gør creme i stand til at minimere de fine linjer i huden og forebygger dermed tegn på aldring. Brug den hver dag

Ecooking er det perfekte valg til dig, der gerne vil have en smuk og sund hud. Cremen er økologisk og indeholder ingen parabener eller farvestoffer. Den eneste ulempe med denne creme er, at der ikke er nogen direkte solbeskyttelse i den.

Påfør cremen hver morgen efter du har renset huden.

SE OGSÅ: Ansigtscreme til mænd

Lækker Biotherm Blue Therapy Cream

Lækker Biotherm Blue Therapy CreamOplev denne unikke og skønne anti-age creme med navnet Blue Therapy Cream fra Biotherm. Med den på badeværelseshylden og som en fast del af din daglige renserutine, får du en creme, der nærer din hud i dybden og samtidig giver dig en skøn pleje til dit ansigt.

Det øverste af huden vil føles styrket, og cremen vil også give dit ansigt mere glød og en misundelsesværdig udstråling, fordi cremen er designet til at kunne skabe en ensartet og fast struktur til netop din hud.

Blue Therapy Cream fra Biotherm vil desuden forebygge og reducere din huds fine linjer.

Du vil samtidig opleve, at dine ansigtsrynker og eventuelle pigmentforandringer bliver formindsket. Biotherms Blue Therapy Cream, passer til hudtyper. Nyd at din hud får et velplejet og smukt udseende, og at du hver dag kan give dit ansigt lidt ekstra forkælelse.

Blue Therapy Cream fra Biotherm plejer, nærer, forebygger og reducerer aldringstegn, kan du med fordel kan have med på din næste rejse, da den med sin størrelse på 50 ml også er velegnet til at pakke i toilettasken og tage med i håndbagagen.

Påfør Biotherms Blue Therapy Cream om morgenen, når du har renset huden godt i dybden. Dit ansigt skal være helt tør, før du kan benytte dagcremen. Brug også dagcremen om aftenen for at opnå det bedste og mest iøjnefaldende resultat.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Biotherm Aquasource Creme Normal/Combination Skin 50 ml

biotherm-aquasource-creme-normal-combination-skin-50-mlBiotherm er en af de mest populære mærker, når det kommer til hudplejeprodukter, og det er der helt sikker også en grund til.

Biotherm Aquasource Creme er en utrolig blid og lækker dagcreme til almindelig og kombineret hud – det kan mærkes med det samme, du kommer den på huden. Cremen er parabenefri og har en særlig evne til at få huden til at slappe af, samtidig med at den tilfører fugt.

Du kender sikkert det dér med at huden strammer, når du har været i bad. Ved at påsmør Biotherm Aquasource Creme lige efter badet, falder huden til ro. Fugten fra badet bliver i huden og yderligere fugt tilføre, hvis nødvendigt.

Da cremen også er til kombineret hud, tilpasser den selv, hvor meget fugt og pleje, der er brug forskellige steder i ansigtet og på halsen. Ved tilførsel af fugt, bliver huden blødere og risikoen for at den sprækker eller på anden vis bliver beskadiget minimeres.

Biotherm Aquasource Creme giver huden et frisk pust hver morgen, der både giver dig velvære og mod på at møde verden med et smil.

Står solen højt, kan det dog være en god idé at kombinere Biotherm Aquasource Creme med en solcreme også, hvis du gerne vil forekomsten af rynker.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Ole Henriksen Invigorating Night Crème 50 ml

ole-henriksen-invigorating-night-creme-50-mlDyr, men virkelig lækker, eksklusiv og eksfolierende natcreme, der arbejder for en smukkere og blødere hud.

De fleste kender helt sikkert den lille glade mand, der er sprængfyldt med energi. Ole Henriksen er et stykke for sig, men han har helt sikker formået at udrette noget fantastisk. Hans virksomhed er i stadig udvikling og alle elsker hans behandlinger.

Ole Henriksen Invigorating natcreme er skabt til at tage rigtig god hånd om din hud mens du sover. Afrens huden, smør cremen på før sengetid og lad den gøre sit arbejde natten over.

Natcremen indeholder frugtsyre, der fugter huden i dybden, blødgører den og stimulerer hudens celler til at danne nye celler. Rynker og fine linjer minimeres. Huden vil dermed få et yngre og sundere look.

Behandlinger med frugtsyre var meget populære i 90’erne og efterlod en del frustrerede brugere med glødende røde ansigter. Ole Henriksen Invigorating natcreme er meget mildere, og du behøver derfor ikke at være bekymret for at bruge den daglig. Dog er det stadig en god idé at mærke efter, hvis du har sart hud.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Biotherm Pure-Fect Skin 2 In 1 Pore Mask 75 ml

biotherm-pure-fect-skin-2-in-1-pore-mask-75-mlLækker ansigtsmaske til normal og fedtet, uren hud, der renser og mindsker hudens porer. Effektiv pleje på rekordtid.

Vi drømmer alle sammen om den perfekte hud. En hun, der er jævn, silkeblød og lækker. Desværre er det bare ikke alle, der er velsignet med sådan en hud fra fødslen. Noget af skylden kan måske ligge kosten, rygning og vejrforholdene.

Biothern Pure-Fect Skin er en skøn ansigtsmaske, der har mange gode egenskaber:

Først og fremmest renser og beskytter din hud, således at huden bliver smuk og frisk at se på. Cremen eksfolierer huden og stimulerer den til at danne flere celler, hvilket gør den jævn og blød. Den tilfører fugt, der gør huden mere spændstig og modstandsdygtig overfor udefrakommende faktorer.

Leder du efter en effektiv ansigtsmaske, der kan hjælpe din hud tilbage på rette spor, så er Biothern Pure-Fact Skin er rigtig godt valg. Cremen er desuden helt fri for parabener.

Modsat mange andre masker, tager det nærmest ingen tid at bruge Biothern Pure-Fact Skin. Afrens huden og påfør masken i et jævnt lag – undgå områderne omkring øjne og mund. Lad den virke i blot ét minut – det kunne være imens du børstet tænder – og fjern den derefter med lunkent vand. Afslut med en fugtgivende dag- eller natcreme.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Biotherm Aquasource CC Gel Medium Skin 30ml

Biotherm Aquasource CC GelFå en fantastisk hudtone og en smuk glød med denne Aquasource CC Gel fra Biotherm. Vi kender alle, at vores hud ikke altid er ensartet i sin struktur og farve, og at vi ofte kan se lidt matte ud, når sommeren er langt væk. Det skyldes som regel, at vi har opholdt os længe i de danske vintermåneder, og dermed trænger huden til fornyet energi.

Her får du en vidunderlig dagcreme/gel fra Biotherm, der kan hjælpe dig med at korrigere din hudtone, så du får en dejlig udstråling hele året. Det vil sige, at dagcremen/gelen på en kold vinterdag kan give din hud en jævn og ensartet overflade trods regn, slud og manglende sol.

Resultatet kan opnås, fordi Biotherms Aquasource CC Gel er en farvet dagcreme/gel, der er lavet på mineraler, som smelter ind i huden. Så samtidig med at den giver varme og energi til dit ansigt, tilfører den også din hud nogle skønne, plejende og nærende ingredienser. På den måde vil din hud fremstå velplejet og sund hele året. Desuden vil du få et produkt uden parabener, hvis du vælger denne Aquasource CC Gel fra Biotherm.

Brug dagcremen/gelen hver morgen for at opnå det perfekte resultat, som du ønsker dig. Det eneste, du skal gøre, er at påføre den på en ren og tør hud. Aquasource CC Gel fra Biotherm er velegnet til alle hudtyper. Både dig med normal, kombineret, tør eller fedtet hud. Derudover er farven tilpasset dig, der har en medium hudtone.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

LÆS OGSÅ: Rynkecreme test

Biotherm Aquasource Biosensitive Norm Komb 50ml

Biotherm Aquasource Biosensitive Norm Komb 50mlKom en sart hud til livs med denne Aquasource Biosensitive creme fra Biotherm. En fugtgivende creme, der er velegnet til dig med normal/kombineret hud. Skab gode resultater og få tilført dit ansigt fugt, som er alt, hvad en sart hud ofte har behov for. Aquasource Biosensitive creme fra Biotherm har i den grad en synlig effekt på dit ansigts udstråling, der højst sandsynlig er bekendt med, hvilke kendetegn der hører til at have en sart hud.

Brug cremen for at modhjælpe, hvis du har problemer med pludselig rødmen eller blussen. Eller hvis du ofte mærker en ubehagelig fornemmelse af, at din hud strammer til. Måske har du også en tendens til, at din hud skaller, uanset hvilken årstid vi når i kalenderen.

Her vil Aquasource Biosensitive creme fra Biotherm hjælpe til med at genskabe din huds balance og samtidig tilføre dit ansigt den fugt, som det mangler.

Oplev, at din hud på en og samme tid også føler sig beroliget og beskyttet efter at have brugt Biotherms Aquasource Biosensitive creme. Brug cremen hver morgen for at opnå det ønskede resultat. Her skal du blot påføre cremen efter at have renset din hud godt igennem.

Du kan med fordel også benytte cremen om aftenen for at give dit ansigt ekstra forkælelse i hverdagen. Denne Aquasource Biosensitive creme fra Biotherm er velegnet til at tage med på rejsen, da den indeholder 50 ml. Med sin rejsevenlige størrelse er den dermed nem at pakke ned i toilettasken og have med i håndbagagen.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Tips til brug af ansigtscreme

Som du kan se så findes der både mange mærker og forskellige typer, det kan derfor være rigtig svært for mange at finde ud af hvad man egentlig skal købe og hvad man bare bør holde sig langt væk fra.

Derfor giver vi dig her et par ekstra gode tips til hvordan du vælger den rette creme til dig og hvad du skal være særligt opmærksom på.

Husk at hvis du har yderligere spørgsmål til artiklen eller disse tips, så kan du nedenfor skrive en kommentar, vi gør vores bedste for at hjælpe og besvarer hurtigst muligt, så spørg endelig løs.

LÆS OGSÅ: Solcreme test

En god creme beskytter mod vind og vejr!

Du har måske oplevet, at den tørre luft, som er forbundet med de kolde vintermåneder, kan virke hård mod din hud. Det er irriterende når man befinder sig udendørs om vinteren.

Netop det problem, er du ikke alene om at have, og det er derfor ansigtscreme er udviklet, og dag for dag bliver mere populært. Ansigtscreme har nemlig en enestående evne til, at virke beskyttende i forbindelse med vind, varme og regn.

Cremen får derudover huden til at se friskere ud, og gør kontakten mellem luft og hud mindre irriterende. Det er derfor vigtigt at fugte huden i de kolde måneder.

Der er mange tips og guide på nettet til, hvordan man anvender en ansigtscreme optimalt, for hvis du ikke er i stand til, at anvende den ordentligt, så mister den store dele af værdien.

Derfor har vi samlet et par tips til dig, som gerne vil begynde at anvende ansigtscreme, men ikke ved, hvordan du anvender cremen rigtigt. Lad os springe direkte ud i det, og starte med det mest oplagte tip af dem alle.

Fordel ansigtscremen

Det kan være svært at fordele ansigtscremen rigtigt. Det kan også virke som en større videnskab, at finde den rigtige mængde creme, og den rigtige fremgangsmåde. Det handler blot om at gøre det på en sådan måde, at det giver mening for dig. Fordel derfor cremen efter bedste evne. Hvis du gør dette, kan du ikke undgå at opnå et bare nogenlunde resultat.

Du skal dog være opmærksom på de steder, som folk hyppigst glemmer, nemlig hagen, næsen, panden og kinderne. Ansigtscremen skal hele vejen rundt, og anvendes i hele hovedet, for at du får et jævnt og dejligt resultat.

Der er mange tips at hente, hvis du kontakter en forhandler af ansigtscreme, og trækker på deres viden om branchen og produkterne.

Hav altid rene hænder

Når du arbejder med creme, og i særdeleshed ansigtscreme, så skal du have rene hænder. Det er vigtigt, at du vasker dem grundigt inden du anvender ansigtscremen. Det kan virke som et overflødigt tip, hvis du ikke ved, hvorfor det er vigtigt at de er rene – lad os derfor slå fast, hvorfor rene hænder er en klar fordel, for grunden er yderst simpel.

Grunden til, at du skal have rene hænder når du arbejder med ansigtscreme er, at du dermed slipper for en masse bakterier, som befinder sig på dine hænder. Det er ikke just en fordel, at få bakterierne fra hænderne ned under ansigtscremen.

Derfor bør du vaske dem grundigt, inden du begynder med anvendelsen af cremen. Om du tager dette tip til dig, er op til dig selv, men det anbefales, at du gør dig selv den tjeneste, at undgå diverse bakterier, når det er så nemt, og kræver så lidt arbejde at gøre det. Du kan læse meget mere omkring bakterier på nettet, og hvorfor du ikke bør flytte dem fra hænderne til ansigtet.

Påfør ansigtscremen mens huden er fugtig

Hvis du vil have det optimale udbytte af din ansigtscreme, så skal du påføre den rigtigt. Som skrevet før, kan det være svært, at finde ud af, hvordan man præcis påfører den rigtigt. Men et tip, som du med fordel kan bruge er, at du bør påføre ansigtscremen på fugtig hud. Det skaber et bedre resultat og et større udbytte.

Derudover bør du, hurtigst muligt anvende en ansigtscreme. Der er ingen grund til, enten at undlade at bruge ansigtscreme, eller vente med at anvende den. Gør det nu, så får du glæde af resultatet hurtigere, end hvis du venter med at anvende cremen.

Det er bare at købe ansigtscremen hurtigst muligt, og dernæst anvende den på fugtig hud. Du kan med fordel købe cremen på nettet, hvor du kan spare mange penge på produkterne.

Lad huden absorbere ansigtscremen

Et af de vigtigste tips, som du under ingen omstændigheder bør undlade at anvende er, at du skal lave huden absorbere ansigtscremen. Det tager kort tid for cremen at komme ind i huden. Men undlad at påføre makeup et par minutter efter du har brugt ansigtscremen, da det kan skabe et mindre heldigt resultat.

Et par minutter efter, kan du sagtens anvende makeup, uden der sker noget ved det. Du bør dog bare give cremen tid til, at komme ind i huden, da det ellers er spild af både tid og creme.

Hvis du følger de tips og råd vi er kommer med i denne ansigtscreme test, så vil din hud holde sig sund og smuk i så lang tid som muligt.

Chrichri.dk har en udgivet en artikel der hedder 6 myter om hudpleje. Det er interessant læsning og den rammer hovedet på sømmet flere gange.

Du kan læse om vinter ansigtscreme hos Elle.dk, hvis du er i tvivl om hvilken slags creme du skal vælge og føler at det kommer an på årstiden.

Her kan du se en video der viser dig hvordan du laver din egen creme på under et minut

Læs også: Selvbruner Test – Top 10 Bedste Selvbrunere!

Denne side er anmeldt af: Mette M. Larsen Rating 10/10

 

Forfatter

Skriv en kommentar