Om Testmagasinet

Kort om Testmagasinet.dk

Testmagasinet.dk er et online forbrugermagasin til formål at hjælpe vores læsere via inspiration og vejledning i at finde det rette produkt til den rette pris ved at lave værdiskabende, sponsorerede artikler inden for Diverse, Bolig, Sundhed, Køkken, Beauty.

Hvem står bag Testmagasinet.dk?

Testmagasinet.dk er i dag en del af det digitale mediehus, Obsidian Media. Vi er en dansk virksomhed med hovedkontor i Aarhus.

Obsidian Media ApS
Bødker Balles Gård 15B
8000 Aarhus
CVR: 40483667

kontakt@obsidianmedia.dk

 

Vores vision er ambitiøs; vi ønsker at være din foretrukne portal, når du som forbruger skal indsamle viden om forbrugsgoder.

Vi har en ambition om at publicere kvalitetsindhold, der skaber maksimal værdi og nytte for vores læsere gennem grundig research og god formidling i de emner, skriver artikler om.

Deraf er vores mission, at vi skal hjælpe forbrugeren med at få inspiration og nyttig viden, der hjælper dem med at finde det rette produkt, der matcher netop deres behov, til den rette pris.

Redaktionelle retningslinjer, samarbejdspartnere og annoncer

Vi er et annoncefinansieret medie, fordi vi linker ind til udvalgte samarbejdspartnere for de produkter og ydelser, vi beskriver, analyserer og anbefaler i vores guides.

Udvælgelsen af produkter er afgrænset til webshops, der findes i vores annoncenetværk – herunder Pricerunner, som samarbejder med over 9.000 butikker, og dermed dækker vi næsten samtlige webshops i Skandinavien. Derved begrænses vi i praksis stort set ikke ikke i vores udvælgelse af produkter.

Vores annoncer fungerer typisk via den såkaldte affiliate-marketing-model, hvor vi som medie refererer vores læsere videre til vores partnere, og såfremt vedkommende klikker og køber produktet, bliver vi belønnet med en mindre kommission.

I andre tilfælde består annonce-modellen af et samarbejde med Pricerunner. Her bruger vi Pricerunners pristabeller i vores artikler, mod en lille andel af Pricerunners annonceindtjening, hvilket er en mindre betaling per klik på deres pristabeller.

Det er vores model, og det er vi meget åbne om, da det finansierer vores arbejde med fortsat at skabe gode værdiskabende forbrugerguides online. Det betyder også, at vi er en slags digitale ambassadører for vores partnere, da vi har en økonomisk interesse.

Med det nævnt, er det meget vigtigt at understrege, at vi først og fremmest forsøger at skabe værdi for vores læsere.

Det er ligeledes vigtigt at nævne, at vi ikke tester produkterne selv, men via en kompliceret dataindsamling og research samler eksterne tests, kundeanmeldelser, produktspecifikationer og priser ét sted, så du som forbruger får et bedre grundlag for at træffe den rette købsbeslutning.

Hvordan finder vi de bedste produkter?

Mange af vores artikler er forbrugerguides, der handler om, hvordan du som kunde finder det bedste produkt til dine behov. Dette stiller høje krav til vores research-arbejde, hvor det er vores fornemmeste opgave at identificere de bedste produkter på markedet til ethvert behov.

Vi skaber først og fremmest værdi gennem aggregering af information. Vi samler alt information ét sted og sammenholder produkterne op imod hinanden på forskellige specifikationer og egenskaber, så du kan træffe en mere grundig købsbeslutning.

Når vi vurderer, hvilke produkter, der skal med i artiklen, og hvilke der skal fremhæves, samler vi vurderinger fra andre tests og eksperter på området:

  • Officielle forbrugerråd såsom danske Forbrugerrådet TÆNK, svenske Råd og Rön, norske ForbrukerRådet, britiske Which, amerikanske ConsumerReports samt flere andre.
  • Officielle tests fra større medier som Politiken, Jyllands-Posten, NY Times, BBC, m.fl.
  • Ekspertråd fra danske og udenlandske medier inden for produktets nicher som fx Flatpanels, KitchenArena, TechGearLab, OutdoorGearLab, GoodHouseKeeping, PCGamer, Runrepeat etc.
  • YouTube’ere der tester og anmeldelser produkter inden for det aktuelle emne.

 

Disse tests og ekspertråd sammenholder vi med kundeanmeldelser. Kunden test i den virkelige verden efter vores vurdering meget om produktets kvalitet. Det er vitalt for vores analyse, hvordan forbrugeren tager imod produktet. Det sker ved at indsamle forbrugernes anmeldelser på tværs af platforme som Amazon, Google, Trustpilot samt større webshops som Coop, Elgiganten, Power, Whiteaway, m.fl.

En anden vigtig del af vurderingen af udvælgelsen af de bedste produkter til forskellige behov er selvfølgelig produktets egenskaber og specifikationer. I vores analyse af, hvorvidt der er værdi for pengene, og hvem produktet passer til, medregner vi naturligvis produktets specifikationer i vores analyse.

I forbindelse vores research-proces laver vi en teknisk indsamling, hvor vi indsætter alle relevante specifikationer i en database. Det muliggør sammenligning produkternes egenskaber op imod pris, testresultater og anmeldelser.

Vi supplerer ofte ovenstående med research på online portaler og fora, dialog med forhandlere, producenter og fagfolk for at danne bedst mulige forståelse af, hvilke faktorer der har størst betydning i købsbeslutningen for produktet.

I mange tilfælde scorer vi produktet på disse nøglefaktorer, således du som kunde får et overblik over, hvordan produktet scorer på de udvalgte parametre sammenlignet med de øvrige produkter.

Slutteligt, spiller vores egen data også en vigtig rolle i, hvilke produkter vi anbefaler. Vi har brugeradfærdsdata på, hvilke produkter der bliver klikket mest på, samt hvad raten for køb er på de respektive produkter, hvilket siger rigtig meget om produktets popularitet og dermed kundernes præferencer, såfremt anmeldelserne af produktet er positive

Det er svært at sætte to streger under, hvad der vægter højst i vores analyse, da det er meget forskellige fra produktkategori til produktkategori. Der kan være artikler, hvor der ikke er lavet reelle tests. Nogle gange tages alle parametre i spil, andre gange vægter enkelte parametre højst.

For at maksimere værdiskabelse og hjælpe dig som læser med at få mest mulig værdi, laver vi også en prissammenligning på produktet, så vores læsere får anbefalet det bedste og billigste sted at købe produktet.

Hvem laver udvælgelse og research af produkter?

Vi har et dedikeret Product Research team, som på nuværende tidspunkter tæller fem ansatte, som fortrinsvist er baseret i vores kontor i Banja Luka i Bosnien.

Vores Product Research specialister har ansvaret for selve research-arbejdet, hvilket inkluderer processerne beskrevet ovenfor inklusivt at gennemtrævle internettet for test og anmeldelser, indtaste produktdata i vores database, og analysere produkterne på baggrund af dette med sparring fra specialister i Danmark, som står for at sætte de overordnede rammerne for research, analyse og udvælgelse samt kvalitetssikring.

Forbehold

Vi Testmagasinet.dk og Obsidian Media tager forbehold for tastefejl eller ved forkerte angivne oplysninger relateret til de produkter og services vi belyser på vores sites. Selvom vi bruger enormt meget tid på research og kvalitetssikring, kan der opstå fejl i vores artikler, og vi anbefaler altid, at du som læser/kunde altid tjekker produktinformationer hos forhandleren eller leverandøren af produktet.

Om Testmagasinet

 

Testmagasinet er et online forbrugermagasin med det formål at hjælpe vores læsere til at finde de rette produkter til den rette pris, når det kommer til forbrugsgoder inden for en række kategorier såsom beauty, børn, bolig, køkken og sundhed. Du kan læse mere om, hvordan vi udvælger, tester og anmelder produkter nedenfor. 

 

Testmagasinet – forbrugerguides, gode råd og anmeldelser

Testmagasinet er din online guide til at finde de bedste testede og anmeldte produkter inden for en række kategorier, der har med hverdagslivet at gøre. Vi samler overblikket over tests for dig, så du som forbruger kan finde inspiration til hvilke forbrugsgoder, du skal investere i. 

 

De fleste forbrugere bruger noget tid på at researche på nettet, når de skal bruge penge på et dyrere produkt, forbrugsgode eller oplevelse. Under vores research spørger vi os selv, om det enkelte produkt er pengene værd, og om det vil leve op til vores forventninger. Svarene på disse spørgsmål kan du finde her på siden, hvor vi ved hjælp af gennemarbejdet indhold har sammenfattet en række fyldige guides, råd og tips til forskellige forbrugsgoder. I vores research anvender vi eksperttests og forbrugeranmeldelser, så vi kan lave en samlet og meget retvisende vurdering af, hvordan det enkelte produkt klarer sig. Hele formålet er, at du skal bruge dine penge klogest – og spare tid på at undersøge diverse medier for anmeldelser og tests. 

 

Vurdering af produkter – sådan gør vi

Tænk på Testmagasinet som dit online opslagsværk, hvor du kan finde artikler, guides og prissammenligninger om alt fra uundværlige hverdagsprodukter til bekvemme goder og items, der gør livet lidt sjovere. Det særlige ved vores indhold er, at vores dygtige team af researchere sammenholder resultater fra flere forskellige medier. Vi benytter tests fra officielle forbrugerråd og medier i Danmark og udland samt kundeanmeldelser på tværs af webshops. Vi giver dig også en oversigt over priser og linker til forhandleren. Dette mener vi at give det bedste og mest nuancerede billede af produkterne, så du kan tage dit endelige valg på et oplyst grundlag. Herunder kan du læse mere om de kategorier, vi behandler her på siden. 

 

Beauty 

Skønhed og personlig pleje er en kæmpe industri, men også en industri, man kan købe sig fattig i, fordi producenterne lover det ene og det andet. Hos Testmagasinet tager vi temperaturen på de forskellige produktkategorier ved at udfolde tests og anmeldelser til lettilgængelige artikler her på sitet. Her kan du finde tests på glattejern, krøllejern, ladyshavers, ansigtscremer og shampoos. 

 

Bolig

Vi danskere går rigtig meget op i hus og have, og vi bruger gerne mange penge på at få tingene til at spille og se godt ud. Derfor har vi lavet en kategori, hvor vi giver inspiration og vejledning til køb af diverse forbrugsgoder som biopejse, kompostkværne, senge, terrassevarmere og meget mere. 

 

Køkken

Madlavning skal helst ikke være en sur pligt, men en hyggelig ting at tage sig til alene eller med familien. Med det rette køkkenudstyr kan du gøre det sjovt og nemt at være i køkkenet. Men det kan være svært at gennemskue præcis hvilke produkter, der er uundværlige og hvilke, der er overflødige. Gå på opdagelse i vores køkkenkategori og få overblikket over køkkenmaskiner, køkkenknive og hvidevarer. 

 

Mand 

I denne kategori tager vi dig igennem de produkter, der er særlig målrettet mænd. Find blandt andet inspiration til hvilken skægtrimmer, næsehårstrimmer eller deodorant, du skal vælge – og køb den til den billigste pris. 

 

Mor & Barn

Børnene er det vigtigste i verden, og alle forældre vil gerne give deres børn den bedste start på livet. I denne kategori får du overblik over, hvilke produkter du skal købe, når det kommer til den meget store kategori af børnetøj, legetøj og udstyr. Vi samler uvildige tests af klapvogne, løbecykler, babyalarmer, flyverdragter og meget mere, som har det til fælles at være forholdsvise dyre produkter, som skal holde i mange år. 

 

Sundhed

Vil du gerne i form til sommeren – eller resten af livet? Så kan du her finde vej i junglen af træningsudstyr, proteinpulver, badevægte og meget mere, der hører til i kategorien Sundhed. Hos Testmagasinet giver dig alle oplysninger, specifikationer og priser på produkterne inden for sundhed, så du får købt lige det, du har behov for.

 

Diverse

I denne kategori samler vi op på alle de spændende forbrugsgoder, som ikke lige hører under de øvrige kategorier.