Om Testmagasinet

Kort om Testmagasinet

Testmagasinet er et online forbrugermagasin til formål at hjælpe vores læsere via inspiration og vejledning i at finde det rette produkt til den rette pris ved at lave gennemarbejdet indhold inden for forbrugsgoder inden for elektronik, husholdning, sport og fritid..  

Hvem står bag Testmagasinet? 

Testmagasinet er i dag en del af det digitale mediehus, Obsidian Media. Vi er en dansk virksomhed med hovedkontor i Aarhus. 

Obsidian Media ApS
Bødker Balles Gård 15B
8000 Aarhus
CVR: 40483667
kontakt@obsidianmedia.dk  

Vores vision er både simpel og ambitiøs; vi ønsker at være verdens bedste forbrugermagasin. Det betyder, at vi vil være forbrugernes foretrukne platform, når de skal indsamle viden om forbrugsgoder

Vi arbejder målrettet på at optimere og opdatere vores medier, hvor vi bestræber os på at skabe maksimal værdi for vores læsere ved at udføre grundige research i de emner, vi berører i vores artikler. 

Deraf er vores mission, at vi skal hjælpe forbrugeren med at få inspiration og nyttig viden, der hjælper dem med, at få dette produkt til den rette pris, der matcher netop deres behov. 

Tag endelig fat i os via ovenstående e-mail med spørgsmål, kommentarer, ris/ros eller andre henvendelser. Vi svarer så hurtigt vi kan, men det kan tage op til 7 hverdage. 

Redaktionelle retningslinjer, samarbejdspartnere og annoncer

Vi er et annoncefinansieret medie, hvor vi linker ind til udvalgte samarbejdspartnere for de produkter og ydelser, vi promoverer i vores guides. Det fungerer via den såkaldte “affiliate marketing” model, hvor vi som medie refererer vores læsere videre til vores partnere, og såfremt vedkommende køber produktet, bliver vi belønnet med en mindre kommission.

Det er vores model, og det er vi meget åbne om, da det finansierer vores arbejde med fortsat at skabe gode værdiskabende forbrugerguides online. Det betyder også, at vi er både ambassadører og en slags “sælgere” for vores partnere, da vi har en økonomisk interesse. Med det nævnt, er det meget vigtigt at understrege, at vi først og fremmest forsøger at skabe værdi og godt indhold til vores læsere, hvilket tydeligvis også skinner igennem i vores artikler. 

Det er ligeledes vigtigt at nævne, at vi ikke tester produkterne selv, men via en kompliceret dataindsamling og research samler eksterne tests, kundeanmeldelser og priser ét sted, så du ikke behøver at lede mere. 

Hvordan finder vi de bedste produkter? 

Mange af vores artikler er forbrugerguides, der handler om, hvordan du som kunde finder det bedste produkt til dine behov. Dette stiller høje krav til vores research-arbejde, hvor det er vores fornemmeste opgave at identificere de bedste produkter på markedet til ethvert behov. 

Det er ikke muligt for os på nuværende tidspunkt at teste alle produkterne selv. Dér, hvor vi gerne vil skabe værdi, er samle alt information ét sted og sammenholde produkterne op imod hinanden på forskellige specifikationer og egenskaber. 

Når vi vurderer, hvilke produkter, der skal med i artiklen, og hvilke der skal anbefales/fremhæves, samler vi vurderinger fra andre tests og eksperter på området: 

  • Officielle forbrugerråd såsom danske Forbrugerrådet TÆNK, svenske Råd og Rön, norske ForbrukerRådet, britiske Which, amerikanske ConsumerReports samt flere andre. 
  • Officielle tests fra større medier som Politiken, Jyllands-posten, NY Times, BBC og mange andre. 
  • Ekspertråd fra danske og udenlandske medier inden for produktets nicher som fx Flatpanels, BoBedre, T3 Magazine, KitchenArena, TechGearLab, GoodHouseKeeping etc.

Disse tests og ekspertråd sammenholder vi med, hvordan forbrugeren tager imod produktet, hvilket sker ved at samle forbrugernes anmeldelser af produkter på tværs af webshops som Amazon, Coop, Elgiganten, Power, Whiteaway, Matas, hvor kunderne selv har anmeldt produktet. 

Baseret på ovenstående, kombineret med en masse research ved at tale med de store forhandlere/leverandører, gennemgå online portaler, YouTube anmeldelser og diverse fora, kommer vi med en række anbefalinger på, hvilket produktet vi mener overordnet klarer sig bedst i test. 

Med test mener vi derved både officielle tests og “den ultimative test”, som jo netop er forbrugernes egen dom. Vi mener, at kombinationen af dette giver et retvisende billede på, hvilke produkter vi vurderer, at vores læsere får mest værdi for pengene på. 

For at øge value-for-money yderligere, laver vi ligeledes en prissammenligning på produktet, så vores læsere får anbefalet det bedste og billigste sted at købe produktet. 

Vores to research ansvarlige, Maria og Vladimir, står for det daglige arbejde med produkt-research. 

Forbehold 

Vi Testmagasinet og Obsidian Media tager forbehold for tastefejl eller ved forkerte angivne oplysninger relateret til de produkter og services vi belyser på vores sites. Selvom vi bruger enormt meget tid på research og kvalitetssikring, kan der opstå fejl i vores artikler, og vi anbefaler altid, at du som læser/kunde altid tjekker produktinformationer hos forhandleren eller leverandøren af produktet.

Det er ligeledes vigtigt at nævne, at vi i løbet af 2020 har opkøbt og overtaget en række hjemmesider omhandlende forbrugsgoder, som vi har været – og stadig er – i en proces for at gennemgå for fejl eller misinformation.

 

Om Testmagasinet

 

Testmagasinet er et online forbrugermagasin med det formål at hjælpe vores læsere til at finde de rette produkter til den rette pris, når det kommer til forbrugsgoder inden for en række kategorier såsom beauty, børn, bolig, køkken og sundhed. Du kan læse mere om, hvordan vi udvælger, tester og anmelder produkter nedenfor. 

 

Testmagasinet – forbrugerguides, gode råd og anmeldelser

Testmagasinet er din online guide til at finde de bedste testede og anmeldte produkter inden for en række kategorier, der har med hverdagslivet at gøre. Vi samler overblikket over tests for dig, så du som forbruger kan finde inspiration til hvilke forbrugsgoder, du skal investere i. 

 

De fleste forbrugere bruger noget tid på at researche på nettet, når de skal bruge penge på et dyrere produkt, forbrugsgode eller oplevelse. Under vores research spørger vi os selv, om det enkelte produkt er pengene værd, og om det vil leve op til vores forventninger. Svarene på disse spørgsmål kan du finde her på siden, hvor vi ved hjælp af gennemarbejdet indhold har sammenfattet en række fyldige guides, råd og tips til forskellige forbrugsgoder. I vores research anvender vi eksperttests og forbrugeranmeldelser, så vi kan lave en samlet og meget retvisende vurdering af, hvordan det enkelte produkt klarer sig. Hele formålet er, at du skal bruge dine penge klogest – og spare tid på at undersøge diverse medier for anmeldelser og tests. 

 

Vurdering af produkter – sådan gør vi

Tænk på Testmagasinet som dit online opslagsværk, hvor du kan finde artikler, guides og prissammenligninger om alt fra uundværlige hverdagsprodukter til bekvemme goder og items, der gør livet lidt sjovere. Det særlige ved vores indhold er, at vores dygtige team af researchere sammenholder resultater fra flere forskellige medier. Vi benytter tests fra officielle forbrugerråd og medier i Danmark og udland samt kundeanmeldelser på tværs af webshops. Vi giver dig også en oversigt over priser og linker til forhandleren. Dette mener vi at give det bedste og mest nuancerede billede af produkterne, så du kan tage dit endelige valg på et oplyst grundlag. Herunder kan du læse mere om de kategorier, vi behandler her på siden. 

 

Beauty 

Skønhed og personlig pleje er en kæmpe industri, men også en industri, man kan købe sig fattig i, fordi producenterne lover det ene og det andet. Hos Testmagasinet tager vi temperaturen på de forskellige produktkategorier ved at udfolde tests og anmeldelser til lettilgængelige artikler her på sitet. Her kan du finde tests på glattejern, krøllejern, ladyshavers, ansigtscremer og shampoos. 

 

Bolig

Vi danskere går rigtig meget op i hus og have, og vi bruger gerne mange penge på at få tingene til at spille og se godt ud. Derfor har vi lavet en kategori, hvor vi giver inspiration og vejledning til køb af diverse forbrugsgoder som biopejse, kompostkværne, senge, terrassevarmere og meget mere. 

 

Køkken

Madlavning skal helst ikke være en sur pligt, men en hyggelig ting at tage sig til alene eller med familien. Med det rette køkkenudstyr kan du gøre det sjovt og nemt at være i køkkenet. Men det kan være svært at gennemskue præcis hvilke produkter, der er uundværlige og hvilke, der er overflødige. Gå på opdagelse i vores køkkenkategori og få overblikket over køkkenmaskiner, køkkenknive og hvidevarer. 

 

Mand 

I denne kategori tager vi dig igennem de produkter, der er særlig målrettet mænd. Find blandt andet inspiration til hvilken skægtrimmer, næsehårstrimmer eller deodorant, du skal vælge – og køb den til den billigste pris. 

 

Mor & Barn

Børnene er det vigtigste i verden, og alle forældre vil gerne give deres børn den bedste start på livet. I denne kategori får du overblik over, hvilke produkter du skal købe, når det kommer til den meget store kategori af børnetøj, legetøj og udstyr. Vi samler uvildige tests af klapvogne, løbecykler, babyalarmer, flyverdragter og meget mere, som har det til fælles at være forholdsvise dyre produkter, som skal holde i mange år. 

 

Sundhed

Vil du gerne i form til sommeren – eller resten af livet? Så kan du her finde vej i junglen af træningsudstyr, proteinpulver, badevægte og meget mere, der hører til i kategorien Sundhed. Hos Testmagasinet giver dig alle oplysninger, specifikationer og priser på produkterne inden for sundhed, så du får købt lige det, du har behov for.

 

Diverse

I denne kategori samler vi op på alle de spændende forbrugsgoder, som ikke lige hører under de øvrige kategorier.