Badevægt med fedtprocentmåler – 7 topmodeller der alle giver dig gode resultater for pengene!

Hvis du gerne vil sikre dig, at du kan få så meget info om din vægt som overhovedet muligt, hvilket f.eks. er meget ideelt i forbindelse med et vægttab el.lign., så bør du ikke bare købe en almindelig badevægt, men derimod en badevægt med fedtprocentmåler, der gør det muligt for dig at måle din fedtprocent og dermed også se eventuelle fremskridt i din fedtprocent.

Der findes heldigvis rigtig mange forskellige former for badevægte, som er udstyret med en fedtprocentmåler, så derfor kan du naturligvis også finde frem til lige netop dén badevægt, som du mener er den bedste for dit vedkommende.

Det er selvfølgelig ikke alle, der kan se et behov for en badevægt med fedtprocentmåler, men hvis du f.eks. er i gang med et vægttab eller du er i gang med at træne op til en eller anden form for bodybuildingkonkurrence, så er det en rigtig god idé at investere i en badevægt med fedtprocentmåler, da det giver dig mulighed for at følge med i din fedtprocent dag efter dag.

SE OGSÅ: Badevægt test

___________________________________________________________________________________________

Indholdsfortegnelse:

___________________________________________________________________________________________

 

Omron BF214 – Badevægt med fedtprocentmåler

Badevægt med kropsanalyse
499,95 kr.

Her er der tale om en rigtig fin vægt, der ikke blot kan veje dig, men som du også kan bruge  til at analysere andelen af fedt, muskler og vand i din krop, hvilket f.eks. kan være meget egnet for dig, der gerne vil prøve at tabe dig lidt eller for dig, der går meget op i din krop og træner den meget.

Den er desuden også blevet udstyret med 4 forskellige pladser i dens memory, så det betyder, at der er plads til at flere brugere af vægten kan gemme deres værdier og deres forskellige tal for andel af fedt, vand og muskler i kroppen.

Den fungerer ganske enkelt ved, at der sidder 4 sensorer, der sender uskadelige elektriske impedanser ud for at måle værdierne, hvilket betyder, at du får de mest præcise resultater, når du bruger den uden at du har strømper på – det er meget vigtigt, at du husker dette.

Den er nem at bruge og den giver dig hurtige målinger. Alt i alt, en rigtig god badevægt med fedtprocentmåler.

 

Beurer BG013 badevægt med fedtprocentmåler

Beurer BG013 kropsanalyse vægt
238 kr.

Er du på jagt efter en digital badevægt, der kan lave en fuld analyse af din krop, som har du hermed fundet den.

Ikke nok med, at Beurer BG013 kropsanalyse vægt har et væld af forskellige funktioner og værdier, så har den også et rigtig flot design, der blandt andet prydes af et stort LCD-display, som har en størrelse på teksten, der lyder på 38 mm. Den bliver leveret med elektroder, der er lavet i rustfrit stål, hvilket både gør vægten kønnere og sikrer en mere præcis måling og analyse af din krop, når du stiller dig op på vægten.

Med Beurer BG013 kropsanalyse vægt har du mulighed for at få vist blandt andet kropsvægt, kropsfedt, kropsvæske, muskelmasse og BMI, hvorfor du får rigtig mange forskellige informationer fra din Beurer BG013, som du kan bruge i forbindelse med din træning eller dit vægttab.

Det skal desuden siges, at vægten har en nøjagtighed, der lyder på 0,1% for kropsfedt, vand i kroppen og muskelmasse og en nøjagtighed på 100 gram for kropsvægt og knoglemasse. Den har en kapacitet på op til 150 kg. og hukommelse til hele 10 brugere, hvorfor den f.eks. sagtens kan bruges af en hel familie eller lignende.

 

SE OGSÅ: Fedtprocentmåler

Omron BF511 badevægt med fedtprocentmåler

Omron BF511 - Fedtmåler og Vægt
899 kr.

Hvis du er typen, der har meget svært ved at nøjes med det næstbedste, så skal der ikke være nogen tvivl om, at du skal tage et nærmere kig på Omron BF511, hvis du gerne vil have en digital badevægt, der kan lidt mere end en almindelig badevægt.

Med denne vægt får du nemlig en meget nøjagtig måling af hele kroppen, når du stiller dig op på vægten, hvilket betyder, at du vil få aflæst hele din krop og derved også få oplyst en række meget nøjagtige oplysninger om din krop, hvilket f.eks. kunne være din fedtprocent, andelen af muskler og vand i forhold til din vægt og meget andet.

Du skal dog ikke være bange for, at det bliver for avanceret for dig, for Omron BF511 er nem at have med at gøre og er dejlig, enkel at betjene. De beregnede resultater bliver desuden vist på et letlæseligt display, hvorfor det er nemt at følge med i, hvad der vises på displayet.

Det skal desuden også nævnes, at Omron BF511 både kan bruges til hjemmebrug, men bestemt også er egnet til at blive brugt i professionel sammenhæng. Vægten har hukommelse nok til at huske 4 personers data, mens måletiden lyder på 10 til 15 sekunder.

 

Withings WS-50 WiFi badevægt med fedtprocentmåler

Withings WS-50 WiFi badevægt
1.399 kr.

Der skal bestemt ikke være nogen tvivl om, at Withings WS-50 WiFi badevægt er meget mere end blot en almindelig vægt. Den bliver nærmest til en form for coach for dig. Denne vægt har fået navnet Withings Smart Body Analyzer, da det er lige præcis dét, den kan; den kan analysere din krop.

Det betyder, at når du stiller dig op på vægten, så bliver du ikke kun vejet – du får også målt din krops fedtprocent og din puls, hvilket alt sammen bliver målt gennem fødderne. Det fortæller mere om, hvorvidt du er i god form eller ej sammenlignet med hvad din vægt alene gør.

Det skal desuden også nævnes, at Withings WS-50 WiFi badevægt kan bruges til at beregne og måle luftkvaliteten og temperaturen i dit hjem.

Ikke nok med, at du kan følge med i informationen på din vægt, så skiller Withings WS-50 WiFi badevægt sig lidt ud fra de andre badevægte med fedtprocentmåler, da alt dit data bliver synkroniseret trådløst via WiFi eller Bluetooth til applikationen Withings Health Mate (iOS og Android), der i øvrigt er 100% gratis. Det betyder, at du altid kan få adgang til dine info og oven i købet få dem vist i form af tydelige grafer og diagrammer.

 

Beurer BF100 Avanceret badevægt med fedtprocentmåler

Beurer BF100 kropsvægt
1.499 kr.

Hvis du gerne vil have en præcis måling af kroppens over- og underdel, så er der ikke nogen tvivl om, at du skal tage et nærmere kig på en Beurer BF100 Avanceret kropsvægt. Den kan nemlig måde både din over- og din underkrop ved hjælp af hele 8 elektroder og et XXL-display.

Mere specifikt, så foretager den en måling af kropsvægt, fedt-, vand-, muskel- samt knoglemasse, og denne data vil derefter blive fremvist på grafisk vis overfor dig, så du kan få et indblik i, hvordan din krop er og hvorvidt det f.eks. går godt med din træning og/eller dit vægttab eller ej.

Beurer har naturligvis arbejdet rigtigt meget med at skabe en vægt, der måler og vejer dig så præcist som overhovedet muligt, og derfor vil du også kun opleve, at der er en graduation på 0,1% ved måling af muskel-, fedt- og vandmasse, mens der vil være en målenøjagtighed, der lyder på 100 gram ved måling af din kropsvægt og din knoglemasse.

Beurer BF100 har desuden kapacitet til op til 30 målinger og hukommelse for op til 10 brugere + en gæst. Den har desuden også en maksimal kapacitet, der lyder på 150 kg. og fem forskellige aktivitetsniveauer.

 

SE OGSÅ: Tanita vægt

Tanita BC545N badevægt med fedtprocentmåler

Tanita BC545N kropsanalyse vægt
1.495 kr.

Er du på jagt efter en avanceret kropsanalysevægt, som har en meget stor målepræcision, der er med til at sikre dig de mest præcise tal, så er der ikke nogen tvivl om, at en Tanita BC545N kropsanalyse vægt med stor sandsynlighed er lige noget for dig, da den giver dig et meget dybdegående og nøjagtigt billede af kroppens sammensætning på kun 10 sekunder – det er der ikke mange andre vægte, der kan prale af.

Den viser desuden også en segmenteret kropsanalyse, der viser kroppens komposition af fedt og muskelmasse i hver arm, ben og torso, hvilket vises på et display, der kan løftes op.

Alle målinger vil blive vist med displayet med både tal og med grafik, der nemt kan aflæses. Der er desuden også mulighed for at indtaste målsætning for alt lige fra muskelmasse til fedtprocent i hver arm, for hvert ben og for din torso. Det giver dig nem mulighed for at følge med i, om du bevæger dig mod dit mål eller det går i den modsatte retning.

Tanita BC545N kropsanalyse vægt har hukommelse for op til 5 personer med både tid og dato, mens den også er blevet udstyret med både tid og kalender såvel som en kapacitet, der lyder på op til 150 kg.

 

Tanita BC351 badevægt med fedtprocentmåler

Tanita BC351 kropsanalyse vægt
1.429 kr.

Tanita BC351 kropsanalyse vægt kan bedst af alt tolkes som en virkelig tynd kropsanalysevægt, der har en højde, der lyder på kun sølle 15 mm. og derfor giver den også en rigtig præcis og personlig måling af både din krop, dit helbred og din fysik.

Tanita BC351 gør desuden brug af InnerScan-teknologien i vægten, hvilket dermed også er den teknologi, der bliver brugt, når du skal måle og veje din krop. Den har også et fantastisk og elegant design, der gør, at den sagtens vil kunne stå fremme på badeværelset, i bryggerset eller et helt tredje sted, hvor man normalt har en vægt stående.

Tanita BC351 kommer med muligheden for at gemme helt op til 4 målinger, hvilket betyder, at det er en ideel badevægt med fedtprocentmåling til den gennemsnitlige familie, som består af fire personer.

Ydermere, så skal det selvfølgelig også nævnes, at der her er tale om en vægt med en maksimal kapacitet, der lyder på op til 150 kg., mens vægten vises med kun 50 gram interval, hvorfor det ikke bliver meget mere præcist end dét sammen med dens målenøjagtighed på 100 gram. Der er mulighed for at genkalde den seneste måling, så du hurtigt kan se, om du har forandret dig siden sidst.

 

Følg med i dit vægttab eller din styrketræning med en badevægt med kropsanalyse

Hvis du er typen, der enten gør rigtig meget ud af din træning og i den forbindelse finder det vigtigt, at du kan følge med i alt lige fra din fedtprocent til andelen af vand i din krop, så kommer du ikke langt uden at have en badevægt med kropsanalyse, som ofte også bliver kaldt for en badevægt med fedtprocentmåler.

De kan heldigvis fås i et væld af størrelser og varianter, så derfor er der med garanti også en vægt, der tiltaler dig og som du mener vil kunne leve op til dine forskellige krav og dække dine forskellige behov.

Det er præcis det samme, der gør sig gældende, hvis du er i færd med et vægttab og gerne vil kunne følge med i din udvikling, men samtidig også se om din træning f.eks. giver dig øget muskelvægt, så du ikke går og tror, at du ikke har tabt dig.

Det er svært at følge med i din træning eller i dit vægttab, hvis du ikke har en ordentlig badevægt, så derfor må du bestemt ikke undervurdere hvor vigtig den er.

Hvis du bare sørger for at købe den rigtig badevægt med fedtprocentmåler, så vil den faktisk også kunne fungere som en form for motivation for dig, eftersom du vil have mulighed for at gemme de forskellige målinger i vægtens kapacitet, så du kan følge din udvikling og se hvordan du f.eks. har udviklet dig over den seneste måned eller det sidste år.

Du har også mulighed for at opsætte målsætninger på nogle vægte, så du dermed kan se, hvor langt du er fra dine målsætninger, når du stiller dig op på badevægten og lader dig blive vejet og målt af den respektive vægt. Som du kan se, så er der mange gode  grunde til at investere i en badevægt med kropsanalyse (eller en badevægt med fedtprocentmåler, som de fleste kalder dem), så hvad venter du på?

 


Comments are closed.

Back to Top ↑