Hvis du gerne vil sikre dig, at du kan få så meget info om din vægt som overhovedet muligt, hvilket f.eks. er meget ideelt i forbindelse med et vægttab el.lign., så bør du ikke bare købe en almindelig badevægt, men derimod en vægt med fedtprocentmåler, der gør det muligt for dig at måle din fedtprocent og dermed også se eventuelle fremskridt i din fedtprocent.

Der findes heldigvis rigtig mange forskellige former for vægte, som er udstyret med en fedtprocentmåler, så derfor kan du naturligvis også finde frem til lige netop dén badevægt, som du mener er den bedste for dit vedkommende.

Det er selvfølgelig ikke alle, der kan se et behov for en vægt med fedtprocentmåler, men hvis du f.eks. er i gang med et vægttab eller du er i gang med at træne op til en eller anden form for bodybuilding konkurrence, så er det en rigtig god idé at investere i en badevægt med fedtprocentmåler, da det giver dig mulighed for at følge med i din fedtprocent dag efter dag.

SE OGSÅ: Badevægt test


Beurer BG013 – vægt med fedtprocentmåler – fedtmålervægt med høj nøjagtighed

Beurer BG013 kropsanalyse vægt_1Er du på jagt efter en digital badevægt, der kan lave en fuld analyse af din krop, som har du hermed fundet den.

Ikke nok med, at Beurer BG013 kropsanalyse vægt har et væld af forskellige funktioner og værdier, så har den også et rigtig flot design, der blandt andet prydes af et stort LCD-display, som har en størrelse på teksten, der lyder på 38 mm. Den bliver leveret med elektroder, der er lavet i rustfrit stål, hvilket både gør vægten kønnere og sikrer en mere præcis måling og analyse af din krop, når du stiller dig op på vægten.

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

Med Beurer BG013 vægt der måler fedtprocent og muskelmasse har du mulighed for at få vist blandt andet kropsvægt, kropsfedt, kropsvæske, muskelmasse og BMI, hvorfor du får rigtig mange forskellige informationer fra din Beurer BG013, som du kan bruge i forbindelse med din træning eller dit vægttab.

Det skal desuden siges, at vægten har en nøjagtighed, der lyder på 0,1% for kropsfedt, vand i kroppen og muskelmasse og en nøjagtighed på 100 gram for kropsvægt og knoglemasse. Den har en kapacitet på op til 150 kg. og hukommelse til hele 10 brugere, hvorfor den f.eks. sagtens kan bruges af en hel familie eller lignende.

Fordele

 • Høj nøjagtighed
 • Stor hukommelse
 • Stort LCD-display
Ulemper

 • Lavere maksvægt end nogle konkurrenter

Specifikationer:

 • Mærke: Beurer
 • Model: BG13
 • Max vægt: 150 kg.
 • Hukommelse: 10 personer
 • Stort LCD-display, 38mm
 • 5 aktivitetsniveauer

 

SE OGSÅ: Fedtprocentmåler

Omron BF511 – luksus vægt med fedtprocentmåler

Omron BF511 - Fedtmåler og Vægt_1Hvis du er typen, der har meget svært ved at nøjes med det næstbedste, så skal der ikke være nogen tvivl om, at du skal tage et nærmere kig på Omron BF511, hvis du gerne vil have en digital badevægt, der kan lidt mere end en almindelig badevægt.

Med denne vægt der kan måle fedtprocent får du nemlig en meget nøjagtig måling af hele kroppen, når du stiller dig op på vægten, hvilket betyder, at du vil få aflæst hele din krop og derved også få oplyst en række meget nøjagtige oplysninger om din krop, hvilket f.eks. kunne være din fedtprocent, andelen af muskler og vand i forhold til din vægt og meget andet.

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

Du skal dog ikke være bange for, at det bliver for avanceret for dig, for Omron BF511 er nem at have med at gøre og er dejlig, enkel at betjene. De beregnede resultater bliver desuden vist på et letlæseligt display, hvorfor det er nemt at følge med i, hvad der vises på displayet.

Det skal desuden også nævnes, at Omron BF511 både kan bruges til hjemmebrug, men bestemt også er egnet til at blive brugt i professionel sammenhæng. Vægten har hukommelse nok til at huske 4 personers data, mens måletiden lyder på 10 til 15 sekunder.

Fordele

 • Meget nøjagtig måling
 • Letlæseligt display
 • Høj nøjagtighed
Ulemper

 • Lavere maksvægt end nogle konkurrenter

Specifikationer:

 • Maks kapacitet på 150 kg
 • Kan anvendes af børn fra 6 år og op
 • 8 sensors teknologi
 • Fedtprocentmåleren kan lagre værdier fra 4 personer
 • Måletid: 10-15 sekunder

Beurer BF220 – vægt med fedtprocent og stor hukommelse

Hvis du gerne vil have en præcis måling af kroppens over- og underdel, så er der ikke nogen tvivl om, at du skal tage et nærmere kig på en Beurer BF220 Avanceret kropsvægt.

Den foretager en måling af kropsvægt, fedt-, vand-, muskel- samt knoglemasse, og denne data vil derefter blive fremvist på grafisk vis overfor dig, så du kan få et indblik i, hvordan din krop er og hvorvidt det f.eks. går godt med din træning og/eller dit vægttab eller ej.

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

Beurer har naturligvis arbejdet rigtigt meget med at skabe en vægt, der måler og vejer dig så præcist som overhovedet muligt, og derfor vil du også kun opleve, at der er en graduation på 0,1% ved måling af muskel-, fedt- og vandmasse, mens der vil være en målenøjagtighed, der lyder på 100 gram ved måling af din kropsvægt og din knoglemasse.

Beurer BF 220 har desuden kapacitet til hukommelse for op til 10 brugere. Den har desuden også en maksimal kapacitet, der lyder på 180 kg. og fem forskellige aktivitetsniveauer.

Fordele

 • Stor hukommelse
 • Høj maks. vægt
 • Høj nøjagtighed
Ulemper

 • Basic design
Specifikationer:
 • Maks kapacitet: 180 Kg
 • Aktivitets niveauer: 5
 • Mål: 32 x 32 x 2,4 cm
 • Tal størrelse: 40 mm
 • Hukommelse: Op til 10 brugere

SE OGSÅ: Tanita vægt

Tanita BC545N vægt med fedtprocentmåler

Tanita BC545N kropsanalyse vægt
1.699 kr.

Er du på jagt efter en avanceret kropsanalysevægt, som har en meget stor målepræcision, der er med til at sikre dig de mest præcise tal, så er der ikke nogen tvivl om, at en Tanita BC545N kropsanalyse vægt med stor sandsynlighed er lige noget for dig, da den giver dig et meget dybdegående og nøjagtigt billede af kroppens sammensætning på kun 10 sekunder – det er der ikke mange andre vægte, der kan prale af.

Den viser desuden også en segmenteret kropsanalyse, der viser kroppens komposition af fedt og muskelmasse i hver arm, ben og torso, hvilket vises på et display, der kan løftes op.

Alle målinger vil blive vist med displayet med både tal og med grafik, der nemt kan aflæses. Der er desuden også mulighed for at indtaste målsætning for alt lige fra muskelmasse til fedtprocent i hver arm, for hvert ben og for din torso. Det giver dig nem mulighed for at følge med i, om du bevæger dig mod dit mål eller det går i den modsatte retning.

Tanita BC545N kropsanalyse vægt har hukommelse for op til 5 personer med både tid og dato, mens den også er blevet udstyret med både tid og kalender såvel som en kapacitet, der lyder på op til 150 kg.

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

 

Tanita RD953S

Tanita RD953S
2.295 kr.

Tanita RD953S kropsanalyse vægt kan bedst af alt tolkes som en virkelig avanceret kropsanalysevægt, der også indeholder Bluetooth og derfor kan uploade en præcis og personlig måling af både din krop, dit helbred og din fysik, til din smartphone.

Tanita RD953S gør desuden brug af InnerScan-teknologien i vægten, hvilket dermed også er den teknologi, der bliver brugt, når du skal måle og veje din krop. Den har også et fantastisk og elegant design, der gør, at den sagtens vil kunne stå fremme på badeværelset, i bryggerset eller et helt tredje sted, hvor man normalt har en vægt stående.

Tanita RD953S kommer med muligheden for at gemme helt op til 4 målinger, hvilket betyder, at det er en ideel vægt med fedtprocentmåling til den gennemsnitlige familie, som består af fire personer.

Ydermere, så skal det selvfølgelig også nævnes, at der her er tale om en vægt med en maksimal kapacitet, der lyder på op til 200 kg., mens vægten vises med kun 50 gram interval, hvorfor det ikke bliver meget mere præcist end dét sammen med dens målenøjagtighed på 100 gram. Der er mulighed for at genkalde den seneste måling, så du hurtigt kan se, om du har forandret dig siden sidst.

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

FAQ

Hvordan fungerer en badevægt med fedtprocentmåler?
En badevægt med fedtprocentmåler analyserer kroppens sammensætning ved hjælp af elektrisk modstand og beregner fedtprocenten ud fra disse data.
Hvordan bør jeg bruge en badevægt med fedtprocentmåler?
For at opnå nøjagtige resultater bør du veje dig på samme tidspunkt hver dag og undgå at spise eller drikke inden målingen. Det er også vigtigt at følge vejledningen for din specifikke badevægt.
Er en badevægt med fedtprocentmåler præcis?
En badevægt med fedtprocentmåler kan give en indikation af fedtprocenten, men resultaterne kan variere afhængigt af faktorer som hydrering og målingstidspunkt.

Tidligere anmeldte produkter – nu udgået

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.

 

 

Tanita Innerscan

Tanitas Innerscan vægtDer skal bestemt ikke være nogen tvivl om, at Tanita Innerscan er meget mere end blot en almindelig vægt. Den bliver nærmest til en form for coach for dig. Denne vægt har fået navnet Tanita Innerscan, da det er lige præcis dét, den kan; den kan analysere din krop.

Det betyder, at når du stiller dig op på vægten, så bliver du ikke kun vejet – du får også målt din krops fedtprocent og din puls, hvilket alt sammen bliver målt gennem fødderne. Det fortæller mere om, hvorvidt du er i god form eller ej sammenlignet med hvad din vægt alene gør.

Ikke nok med, at du kan følge med i informationen på din vægt, så skiller Tanita Innerscan badevægt sig lidt ud fra de andre vægte med fedtprocentmåler, da alt dit data bliver gemt, og cen kan gemme data for op til 4 personer. Det betyder, at hele familien kan få adgang til sine informationer.

Følg med i dit vægttab eller din styrketræning med en vægt med kropsanalyse

Hvis du er typen, der enten gør rigtig meget ud af din træning og i den forbindelse finder det vigtigt, at du kan følge med i alt lige fra din fedtprocent til andelen af vand i din krop, så kommer du ikke langt uden at have en vægt med kropsanalyse, som ofte også bliver kaldt for en badevægt med fedtprocentmåler.

De kan heldigvis fås i et væld af størrelser og varianter, så derfor er der med garanti også en vægt, der tiltaler dig og som du mener vil kunne leve op til dine forskellige krav og dække dine forskellige behov.

Det er præcis det samme, der gør sig gældende, hvis du er i færd med et vægttab og gerne vil kunne følge med i din udvikling, men samtidig også se om din træning f.eks. giver dig øget muskelvægt, så du ikke går og tror, at du ikke har tabt dig.

Det er svært at følge med i din træning eller i dit vægttab, hvis du ikke har en ordentlig badevægt, så derfor må du bestemt ikke undervurdere hvor vigtig den er.

Hvis du bare sørger for at købe den rigtig vægt med fedtprocentmåler, så vil den faktisk også kunne fungere som en form for motivation for dig, eftersom du vil have mulighed for at gemme de forskellige målinger i vægtens kapacitet, så du kan følge din udvikling og se hvordan du f.eks. har udviklet dig over den seneste måned eller det sidste år.

Du har også mulighed for at opsætte målsætninger på nogle vægte, så du dermed kan se, hvor langt du er fra dine målsætninger, når du stiller dig op på badevægten og lader dig blive vejet og målt af den respektive vægt. Som du kan se, så er der mange gode  grunde til at investere i en badevægt med kropsanalyse (eller en vægt med fedtprocentmåler, som de fleste kalder dem), så hvad venter du på?

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme

Forfatter