Rigtig mange kender hulahopringen fra skolegården, men den er i dag også blevet til et smart træningsredskab. Hulahopring til træning gør det sjovt og udfordrende at træne, mens det strammer særligt midten af kroppen op.

En hulahopring med vægt kan du få i mange forskellige udgaver og vægtklasser. Ved at bruge den fast, vil du kunne styrke musklerne i midten, mens det også giver dig god cardio-træning.

Vi har fundet 5 gode udgaver, der passer til både begyndere og øvede. Du får også en guide til, hvordan du vælger den bedste hulahopring for dig, så din træning kan blive udfordrende og anderledes.


Sådan vurderer og udvælger vi produkter:

Vores research-team har undersøgt markedet og fundet nogle af de bedste produkter og forhandlere. Vi har partnerskaber med flere forhandlere, og selvom det kan have indflydelse på udvalget af produkter, beror vores anbefalinger på redaktionens professionelle og subjektive vurdering af de bedste produkter.

Vi vurderer og sammenligner produkter i artiklen på:

1
 • Eventuelle officielle og uvildige produkttests
2
 • Kundernes anmeldelser af produktet
3
 • Produktets specifikationer, egenskaber, fordele og ulemper
4
 • Forhandlerens garantier, service og omdømme
5
 • Indsigt og viden om vores læseres præferencer

Disse parametre holder vi op imod pris og kvalitet og ud fra det, giver vi dig vores subjektive vurdering og anbefalinger. Det er vigtigt at gøre opmærksom på, at rækkefølgen af produkter ikke skal forstås som en rangering af produkterne, men nærmere en gennemgang af nogle af markedets bedste produkter til forskellige behov.

Det skal du overveje, før du køber en ny hulahopring med vægt:

 • Vægt: Det første, du skal beslutte, er, hvilket niveau, du starter på. De fleste nybegyndere vil med fordel kunne vælge en hulahopring på 1,5 kg. Det giver mulighed for at træne formen og komme i form.
  Når du er kommet mere i form, kan du øge vægten på din hulahopring, eller du kan bruge længere tid på at træne om dagen.
 • Struktur: Nogle hulahopringe har en struktur indvendigt. Du kan både få modeller med bølgende struktur og massageknopper, der aktiverer musklerne mere effektivt.
  Hvis du vil gå op i vægt, kan det også være en god ide at vælge en anderledes struktur, der gør det mere udfordrende at træne.
  Nogle former for struktur gør det samtidigt lettere at holde ringen oppe, så du kan holde ringen kørende i længere tid, end du ellers ville have gjort.
 • Transportabel: En hulahopring er et praktisk træningsredskab, der ikke optager meget plads, hvis du vælger den rigtige model.
  De fleste modeller kan du skille ad i flere dele, så du får flere dele, der gør hulahopringen nem at tage med og pakke væk. Det er smart i hjem, hvor der ikke er et dedikeret fitness-rum, så du altid kan klemme en træning ind, når det passer dig.

arrow-more


Tunturi hulahopring med vægt 1,8kg – nem at skille ad med massageknopper

Redaktionens valg

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

Vores favorit blandt hulahopringe med vægt er fra Tunturi, der vejer 1,8 kg og er lavet med et design, der aktiverer mavemusklerne.

Det er en hulahopring til den let øvede, hvor der også er ekstra træning med massageknopper. Det sikrer, du får en aktivering af musklerne, og vægten er også højere, end vi anbefaler til dig, der er helt grøn i at træne med hula hoop med vægt.

Om Tunturi hulahopring

Tunturi hulahopring er dækket med et materiale af skum, der gør den rar at holde ved, mens den også er blødere og mere stødabsorberende, når den rammer kroppen. Det forhindrer, du får smerter, når du sætter gang i farten.
Du samler ringen med 6 dele, der er nemme at samle med kliklåse. Kliklåsene holder ringen samlet, når du skal bruge den, så den ikke går op, mens du er i gang.
Når du vil gemme din Tunturi hulahopring væk, kan du klikke den fra hinanden, så du kan opbevare den nemt, og uden at den optager meget plads.

Tunturi hulahopring vejer 1,8 kg, og det er derfor et godt trin op eller begynder-redskab. Den er lidt tungere end begyndermodellerne, men den giver ekstra udfordring.
Ringen har indvendigt massageknopper, der stimulerer din muskulatur, mens vægten får dine muskler til at arbejde mere effektivt, når du er i gang.

Fordele

 • Kan samles og skilles ad nemt
 • Meget nem at pakke sammen og tage med
 • Komfortabel følelse
Ulemper

 • Kun tilgængelig i én farve

Specifikationer

 • Vægt: 1,8 kg
 • Diameter: 100 cm

Titan life hulahopring med vægt – godt greb med bølget tekstur indeni

Bedst til prisen

Hvis du endnu ikke er sikker på, om hulahoptræning er noget for dig, kan du starte med en billigere model, der stadig giver dig optimal udfordring. En lettere model er god til begyndere, hvor Titan life hulahopring er oplagt.
Den har både en fin vægt, men bølger på indersiden sørger for et ekstra greb, når du træner, og maksimerer effekten af din træning. Det er godt til begynderne, der først er i gang med at lære, at få hulahopringen til at spinne.

Om Titan life hulahopring

Titan life hulahopring er en let model på 1,5 kg, der er god til nybegyndere og dig, der lige er kommet i gang med træningen. Overfladen er med skum, der gør den behagelig at svinge om kroppen, der absorberer stødene.

Når du anvender din hulahopring, får du trænet både taljen, maven og hofterne, men også ryggen og benene er i aktion. Kombinationen af 1,5 kg og en inderside med et bølget mønster giver et godt greb, mens det aktiverer musklerne effektivt.

Det er en anderledes træning, der træner midten af kroppen og strammer op. Du kan derfor få træning ind i din hverdag, uden det behøver være nede i et fitnesscenter.
Hulahopringen kan du skille i flere dele, hvis du skal opbevare den eller have den med dig. Du kan have hulahopringen liggende i et skab eller en skuffe, hvor det altid er nemt at komme til den, når du har et ledigt øjeblik til at fokusere på at træne.

Fordele

 • Kan skilles ad og samles igen
 • Med massageknopper
 • Styrker musklerne i taljen, hofterne, ryggen og benene
Ulemper

 • Ikke til den øvede

Specifikationer: 

 • Vægt: 1,5 kg

Heavy rocker hulahopring med vægt 2,2kg – klik-ring med ekstra aktivering

Bedste valg til den øvede

Hvis du gerne vil have en hård og effektiv træning, er Heavy rocker hulahopring en tungere model. Med 2,2 kg er den oversigtens tungeste hulahopring, der giver stor udfordring til dig, der er i god form.Det er derfor heller ikke en hulahopring du skal starte med, hvis du er begynder, men massageknopperne vil være en god udfordring. Den er ekstra god, hvis du er i træning og vil styrke taljen og resten af muskulaturen.

Om Heavy rocker hulahopring

Heavy rocker hulahopring er en ring, der består af 6 dele, der er mulig at opdele. De er nemme at skille fra hinanden, så du kan pakke delene væk eller tage dem med på farten. Du kan derfor også træne, når du er i sommerhus, på ferie eller i frokostpausen på arbejde.Når ringens dele er låst sammen med kliklåsen, er det en stabil ring, der ikke går fra hinanden, når du giver den gas. Når du er færdig, kan låsen nemt klikkes op, så du kan pakke din hulahopring sammen igen.Ringen sørger for at aktivere og sætte gang i musklerne med knopper, der masserer dig rundt om kroppen. Når knopperne rammer kroppen, er den nødt til at spænde ekstra op, så du får mere spænding på dine muskler.Vægten er også med til at udfordre dine muskler, for den vejer 2,2 kg. det er en af de tungere hulahopringe, vi har med i oversigten.
Knopperne er behagelige, og hele ringen er beklædt med skum, der er rart mod huden, når den svinger selv med stor fart.

Fordele

 • Kan nemt samles og skilles ad
 • Meget nem at opbevare og tage med på farten
 • Komfortabel følelse
 • Med massagekopper
Ulemper

 • Begyndere skal starte med en lettere model

Specifikationer: 

 • Vægt: 2,2 kg
 • Diameter: 100 cm
 • Mål, sæde: 40 x 57 x 3 cm
 • Vægt: 6,5 kg
 • Strømforbrug: 35W

Hula Hoop Hoopmania hulahopring med vægt 1,5kg – nem at holde oppe med blødt skum

Perfekt til begynderen

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

Hvis du ikke har erfaring med hula hoop med vægt, er det en god ide, at du starter med en lavere vægt. Det hjælper dig med at få den rigtige form, så du kan lære at bruge hulahopringen til din træning.Hoopmania fra Hula Hoop vejer 1,5 kg, der er godt til begynderen, der vil i gang med at træne og stramme op med den underholdende træningsform. Den kan også være lettere og mindre i omkredsen, hvis du klikker en af delene af ringen.

Om Hula Hoop Hoopmania

Indersiden af de 6 dele er samlet i en bølget facon. Samlet giver de 6 dele en ring på 1,5 kg, men er det for tungt for dig, eller er ringen for stor, er der en løsning.
Du kan klikke én af delene af ringen af, så ringen bliver lettere og mindre i omkreds. Det gør det også sjovt for dig, der har børn, der gerne vil prøve ringen, eller du skal dele hulahopringen med en partner.
Bølgerne i hulahopringens inderside er med til at sikre, at dine muskler bliver angrebet fra alle vinkler, når du er i gang med din træning. Det toner særligt mavemusklerne og taljen – og så er det en sjov måde at få trænet på.Den bølgede facon er også med til, at det kan hjælpe dig med at holde ringen oppe. Det gør det nemmere at fastholde din træning, når ringen lettere holder sig oppe med sit særlige design.
Ydersiden af hulahopringen er lavet med et blødt og fast skum, der er komfortabelt mod din krop, når du er i gang med træningen.
Hvis du skal have din hulahopring med vægt opbevaret, er den nem at skille fra hinanden. Du kan gemme de enkelte dele væk i en skuffe, eller du kan tage din hulahopring med dig ud, hvis du skal på ferie eller lignende.

Fordele

 • Med bølget inderside, der følger kroppen
 • Nem at bruge
 • Består af 6 dele, der kan klikkes sammen
 • Komfortabelt og solidt skummateriale
Ulemper

 • Med 1,5 kg kan den være lidt for let for nogle

Specifikationer: 

 • Mål: 100 cm i diameter
 • Vægt: 1,5 kg

Powerhoop Deluxe hulahopring med vægt

Powerhoop Hulahopring Deluxe_1Hvis du er typen, der absolut kun vil have det bedste af det bedste, og du meget gerne vil have investeret i en hulahopring med vægt, så skal du se nærmere på en Powerhoop Deluxe. Grunden til at du skal gøre dette er, at Powerhoop Deluxe uden tvivl er verdens mest avancerede fitness-hoop (et andet ord for hulahopringe til fitnessbrug).

Denne model har nemlig et design, der er slankt og faktisk også direkte revolutionerende, hvilket er blevet muliggjort af en enestående støbeprocess.

Fordele

 • Slankt design
 • Mulighed for forskellig vægt
Ulemper

 • Lidt dyrt

Specifikationer:

 • Basisvægt: 1,6 kg
 • Maks vægt: 2,2 kg
 • Kommer med 4 forskellige vægte
 • Medfølgende instruktioner: Ja
 • Slankt design

Det er bestående af en udvendig overflade, der er fremstillet af hård plast, som er med til at beskytte selve ringen mod udvendige skader, mens du indvendigt finder en række stødabsorberende zoner, der er med til at maksimere træningseffekten og samtidig også er med til at mindske ubehaget for nye brugere af hulahopringen, da det kun være en anelse ubehageligt til en start.

Det mest interessante ved Powerhoop Deluxe er dog, at du gradvist har muligheden for at gøre den tungere. Den starter med en basisvægt, der lyder på 1,6 kg., men den bliver dog leveret med intet mindre end 4 stk. vægte af rustfrit stål, som er nemme at montere og gøre brug af.

Det betyder, at du vil kunne bringe den op på en samlet vægt, der lyder på 1,9 kg., hvorfor du hele tiden kan holde dig selv udfordret.

Hvis du gerne vil gøre din hoop endnu tungere end de før omtalte 1,9 kg., så er der heldigvis mulighed for at købe flere vægte, så du dermed får mulighed for at øge vægten af din Powerhoop Deluxe til hele 2,2 kg.

Den bliver desuden leveret med en fornem instruktions-DVD, der meget nøje viser, hvordan du skal bruge din Powerhoop Deluxe, hvis du gerne vil have det maksimale ud af træningen.

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

Hvad er en hulahopring med vægt?

De fleste kender hulahopringen, hvor de som børn har leget med dem. De kræver øvelse, hvis de sjove ringe skal spinne omkring kroppen, og det er en sjov underholdning i mange skolegårde.
For en underholdende træning kan du få hulahopringe med vægt, der er en opgradering fra de klassiske modeller til børnene. De har en vægt indbygget, der gør den tungere at svinge.

Det træner en hulahopring med vægt

Når du bruger en hulahopring med vægt, tvinger du dine muskler særligt i maveregionen og ryggen til at arbejde aktivt. Det er en anderledes måde at træne på, hvor du kan lytte til musik og få tid til træningen, når du har en ledig stund.

En hulahopring med vægt er et nemt redskab, der i mange tilfælde kan skilles ad og opbevares på en smart måde. De fylder ikke på gulvet i hverdagen, og du kan gemme den væk, når du ikke træner med din ring.

Når du vil træne med din hulahopring med vægt, kan du samle din ring og hurtigt komme i gang. Det er hurtigt at bruge og nemt at få tid til, selvom du har meget at se til, når den er opbevaret lige ved hånden eller med i en taske.

Virker en hulahopring med vægt?

Det er videnskabeligt bevist, at det virker at træne med en hula hoop med vægt. Du kan udelukkende ved træning med hulahopringen miste centimeter af taljen og stramme muskulaturen op i særligt maveregionen.

Det er naturligvis ikke alene hulahopringe med vægt, der kan få vægten til at falde, så tænker du på et vægttab, så overvej også din kost og dine andre træningsvaner. Det hele spiller sammen, så hulahopringen vil ikke alene kunne gøre forskellen, hvis du ikke ellers tænker dig om.

Til nybegyndere

Når du er begynder, er det en god ide at starte med en hulahopring på 1,5 kg. Det er en god startvægt, der får dig i stand til at svinge ringen både til venstre og højre uden at tabe den.
I begyndelse kan du opleve, at du får lidt blå mærker, hvis du bruger din hulahopring i lang tid ad gangen, så start blidt op, så din krop og muskler vænner sig til træningsformen.

Der er dog mulighed for at stige i vægten, for du kan få hulahopring med vægt på 2 kg og hulahopring med vægt på 3 kg, når du kommer i bedre form og træning.
Der er derfor muligheder for at udvikle dig, når du starter med hulahop-træning.

Til de øvede

Hvis du for alvor vil træne, og du har meget stærk muskulatur, kan du købe tungere modeller som en hulahopring med vægt på 15 kg eller hulahopring med vægt på 18 kg.

Det er dog kun, hvis du allerede har trænet meget med hula hoop med vægt før, eller du generelt er stærk og i god form.
De tunge ringe er meget hårdere at svinge rundt, og kan dine muskler ikke tage fra, kan det give dig en mavepuster. Derfor skal du være helt sikker på, at du kan håndtere de helt tunge hulahopringe, før du kaster dig over den udfordring.

En hulahopring kan tilføje en ekstra træningsform, der fokuserer på andre muskelgrupper end eksempelvis stepbænke, stepmaskiner og fitness trampoliner.
I et hjemme-fitness-rum er det oplagt at have en hula hoop med vægt. Inden du vælger en ring, der passer til dig, kan du lave forskellige hulahopring med vægt tests. Måske er du i bedre form og kræver en tungere ring, end du først har antaget.

Hvor mange kalorier forbrænder jeg ved brug af hulahopring med vægt?

Når du træner med en trænings hulahopring med vægt, så er der god garanti for at få pulsen op og strammet op.
Det er selvfølgelig meget forskelligt fra person til person, hvor mange kalorier, du forbrænder, men i gennemsnit vil du forbrænde 100 kalorier på 10 ti 15 minutter.

Afhængigt af dit tempo vil du kunne forbrænde flere kalorier, så du når op på 600 kalorier på en time. Du kan dele træningen op i 10 minutter ad gangen, så du er sikker på også at få en pause indimellem. Det gør det muligt at få træningen passet ind i en travl hverdag, hvor du ikke kan sætte lang tid i streg af til træning.

Hvis du hver dag bruger din hulahopring med vægt i 10 minutter hver dag i en måned, vil du have forbrændt 3000 kalorier. Det er altid en ekstra god ting at få forbrændt nogle ekstra kalorier, hvis du er i gang med et vægttab eller ønsker at trimme op.

Får hulahopringen pulsen op?

Det gode ved at bruge en hulahopring er, at du kan træne dine mavemuskler, mens du laver cardio. Holder du en jævn hastighed, der får din puls op, vil du hurtigt få smækket to fluer med +et smæk.
En hulahopring er god at bruge til træning, hvis du ønsker at stramme op, men det er også en god måde at få forbrændt nogle kalorier.

Hvor lang tid går der, før jeg kan se resultater med en hulahopring med vægt?

Hvis du holder fast i din træning, vil du kunne se resultater efter en måneds brug. En videnskabelig undersøgelse viste, at det gav kvinder, der dagligt brugte en hulahopring med vægt, slankere taljer og en lidt lavere vægt.

Jo mere vægt og jo mere udfordrende ringen er, jo mere vil du få ud af træningen. Hvis du holder ved, vil træningen give dig en stærkere muskulatur i ryggen og om maven og taljen. Det giver dig en slankere talje.

Tilføj mere vægt til din hulahopring træning

Hulahopringe er en sjov måde at træne dine kerne- og hoftemuskler på og samtidig forbrænde kalorier. Men hvis du vil tage din træning til næste niveau, kan du overveje at bruge en vægtvest som en del af din træning. En vægtvest kan hjælpe med at tilføje ekstra modstand til dine træningsøvelser og hjælpe dig med at opbygge muskelmasse og styrke på en mere effektiv måde.

En af de unikke funktioner ved hulahopringe er, at de kan bruges sammen med en vægtvest for at øge intensiteten af din træning. En vægtvest kan hjælpe med at tilføje ekstra modstand til de muskler, du bruger under hulahopring-træning, og hjælpe med at opbygge muskelmasse og styrke på en mere effektiv måde.

Ved at integrere en vægtvest i din hulahopring-træning kan du også øge kalorieforbrændingen og forbedre din krops samlede kondition og styrke. En vægtvest kan også være en fantastisk tilføjelse til en hvilken som helst træningsrutine, da den kan bruges til at forbedre styrketræning, kredsløbstræning og endda lette gåture eller løb.

Hvis du er interesseret i at integrere en vægtvest i din hulahopring-træning, er det vigtigt at vælge en vægtvest, der passer til dine behov og træningsniveau. Læs mere om, hvordan du vælger den bedste vægtvest i vores guide til vægtveste. Med en vægtvest og hulahopringe kan du tage din træning til næste niveau og opnå de ønskede resultater hurtigere og mere effektivt.


FAQ

Hvad er den bedste hulahopring med vægt?
Den bedste hula hoop med vægt afhænger af dit startniveau. Hvis du er helt nybegynder, er det bedst at starte med et af de letteste udgaver. Vi anbefaler, du prøver med 1,5 kg, og er det ikke nok, kan du altid gå op i vægt.
Hvis du allerede er i træning, bør du vælge en af de tungere modeller, vi har valgt at have med i oversigten.
Hvad skal jeg overveje, inden jeg køber en hulahopring med vægt?
Inden du køber en hulahopring, skal du overveje, hvor tung din ring skal være. Nybegyndere og øvede skal ikke købe samme ring, da vægten er afgørende for, om den giver dig den rigtige udfordring.
Du kan også overveje, om du gerne vil have en bestemt struktur indvendigt i hulahopringen. En struktur kan både sikre et bedre greb, mens det aktiverer dine muskler mere effektivt.
Virker en hulahopring med vægt?
Ja, hvis du laver en fast træning med en hulahopring med vægt, vil det virke. Det styrker ikke kun dine mavemuskler, men det får fat i ryggen og benene.
Særligt taljen vil få aktivitet, der vil give mere markerede mavemuskler og stramme op, hvis det er dit fokusområde. Du skal holde fast i din træning, men resultaterne vil vise sig, hvis du bliver ved.

Tidligere anmeldte produkter – nu udgået

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.


24hop smart hulahopring med vægt – justerbar hulahopring

Bedste premiumvalg


Vil du træne som med en hulahopring på en ny og anderledes måde, så er 24hop smart et utraditionelt bud på et træningsredskab i luksusenden. Hvor en almindelig hulahopring med vægt til træning kræver plads omkring dig, er 24hop smart ganske anderledes.Hulahopringen 24hop smart er et bælte, du spænder omkring livet. Bæltet er meget justerbart, så de fleste kan passe det. Det sikrer, at du aldrig risikerer at tabe din hulahopring, når du træner med den.

Om 24hop smart

Rundt langs bæltet 24hop smart er en kugle med vægt, du svinger rundt omkring kroppen. Det giver de samme bevægelser, som hvis du trænede med en hulahopring. Du kan bruge redskabet i et rum, hvor der er plads til at ringen kan snurre rundt. Det er anderledes end den klassiske hulahopring.Det er en fordel ved redskabet, at du selv kan bestemme vægten på hulahopringen, du svinger rundt. Jo højere vægt, jo flere kræfter skal du bruge på at holde den kørende. Du kan derfor øge din vægt i bæltet, som du får mere styrke og kontrol.
Hvis du har et bestemt mål, vil det være et godt valg, hvor du løbende kan oppe vægten, til du får dine ønskede resultater.
Som en ekstra motiverende detalje har 24hop smart en omdrejningstæller på selve bæltet. Det kan være med til at give blod på tanden, og du kan sætte dig bestemte mål med din træning.
Når du bruger bæltet, kan du sætte dig et bestemt antal omdrejninger for mål, og løbende kan du øge både vægt og omdrejninger.
Modellen er særligt god til dig, der har ambitioner om at fortsætte din træning og sørge for, at du kan få den optimale resultat med dit redskab.

Fordele

 • Justerbar størrelse
 • Med omdrejningstæller
 • Vægten er fast i ringen
Ulemper

 • I højere prisklasse

Specifikationer: 

 • Diameter: 36 cm
 • Størrelse: Onesize justerbar

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme