En vægt er noget vi alle bør have i vores hjem, så vi kan følge med i vores krops forandringer og vores helbred. Når man ved hvordan ens helbred er, så får man også meget hurtigere mere overskud og en lettere hverdag samt et lykkeligere liv. Man føler sig mere tilpas, og flere bekymringer forsvinder.

Derfor er Tanita en rigtig god vægt, da den kan hjælpe dig med at få et af de bedste redskaber i hverdagen – nemlig en vægt, der hjælper dig med at få et bedre liv.

Giver en roligere hverdag

Når man ejer en vægt fra Tanita, så ejer du ikke blot en vægt som kan måle hvad du vejer. Den kan en masse andet, som du vil få gavn af i din hverdag, og som fortæller dig mere præcist, hvordan din krop har det og hvilken form du er i.

Når du har styr på din krop, så bliver du automatisk mere rolig og afslappet indeni, og på den måde vil du få en roligere og mere overskuelig hverdag.

Fire forskellige Tanita vægte

Der er mange forskellige vægte, og det samme gælder indenfor Tanita vægte. Derfor er det en god idé at sætte sig ind i de forskellige, så man ved hvilken en der passer bedst til en selv og sin familie.

Vi har nedenunder beskrevet de fire forskellige modeller , som vi synes er de bedste Tanita vægte.

LÆS OGSÅ: Badevægt test

___________________________________________________________________________________________

Indholdsfortegnelse:

___________________________________________________________________________________________

 

Tanita BC545N vægt

Tanita BC545N kropsanalyse vægt_1Vil du gerne gøre noget ved konditionen og dit helbred? Vil du gerne have et redskab som kan hjælpe dig med at holde styr på tingene, uden at det bliver for kompliceret?

Perfekt til dit vægttab eller muskelopbygning

Denne fantastiske vægt fra Tanita vil blive dine nye overvågning af dine ændringer i din kropsvægt og kropssammensætning.

Ved hjælp af InnerScan teknologien vil du se hvilke store konsekvenser dine kostvaner og din træning giver dig – dette vil give dig mere motivation til at nå dine mål.

Denne vægt vil passe rigtig godt ind til et moderne badeværelse, da den er lavet i stilfuldt design med hærdet glasplatform.

Vægten der kan det hele

Med denne vægt, får du en vægt der kan det hele.

Den måler dit kropsfedt i procent. Den viser det fedt der er sundt (sund kropsfedt indikator). Den viser kroppens samlede vandprocent, så du kan se hvor meget vand du har i din krop. Den viser din muskelmasse, så du kan holde styr på om der er mere fedt end muskelmasse.

Den viser knoglemineralindholdet som masse. Den laver en fysisk vurdering af din krop. Der er atlet funktion til folk der er atleter. Den har en funktion til børn, så den kan tage højde for, at det er et barn der træder op på vægten også er der gæstetilstand.

Den har fire hukommelsesknapper, hvor den kan lagere data for alle fire personer. Den kan holde til en maks brugervægt på 150 kg.

Til denne vægt medfølger der 4 stk. AAA batterier som vægten bruger.

LÆS OGSÅ: Fedtprocentmåler

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Tanita RD953S

Vil du gerne have en sund livsstil og et godt helbred? Vil du gerne have hjælp til at holde styr på dit vægttab eller dine nye mål?

En avanceret vægt

Den vægt kan gøre underværker for dig i din hverdag. Den kan lave en avanceret kropsanalyse, som er enorm let at have med at gøre.

Den har sensorer til både dine fødder og hænder, som gør, at det resultat den kommer frem til er meget præcist – dette gør, at den kan lave segmenterede målinger. Du vælger helt selv hvilke dele af din krop du vil følge, for du kan analyserer arme, ben og torso separat.

Denne vægt passer perfekt til en familie på 4, da den kan gemme resultaterne i hukommelsen op til 4 personer. Udover de 4 personer, har den også en gæste mode, som kan bruges hvis i har gæster der gerne vil prøve. Her bliver daten dog ikke gemt.

Den genkender selv brugeren der stiger op på vægten, så du skal ikke være bekymret for, at du selv skal til at taste noget ind for, at den kan genkende dig.

Mange ting i en lille Tanita vægt

Denne vægt kan det hele, og det gør, at der er rigtig mange ting i en vægt. Den har vægtintervaller på 100 g og kan holde på til 150 kg. Vægten analyserer kropsvægt, fedtet, total kropsvæske, muskelmassen, den vurderer din kropsbygning, den måler dine knogler, den fortæller din hvileforbrænding i kalorier, den fortæller din BMI og mængden af kropsfedt omkring maveregionen. Kan du forlange mere af en vægt?

Batterierne til vægten medfølger når du køber denne vægt.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Tanita BC1000 vægt

Tanita BC1000_1Den er sej, den er flot og den vil klæde dit badeværelse. Så hvis du går og har en drøm om at tabe dig, eller gerne vil tage på i muskler, så er denne vægt lige noget for dig. Tanita BC1000 kan hjælpe dig rigtig godt på vej, og være din nye træningscoach hele vejen igennem, hvis du har et pulsur eller en computer.

En vægt som coach

Denne Tanita BC1000 vil være din fremtidige coach. Den er lavet til at kunne kommunikere med Garmin Forerunner 310XT og FR60. Her kan du koble dit pulsur eller din computer til vægten via et ANT+ stik. – Dette skal du dog selv købe ved siden af.

Vægten har ikke noget display, og dette skyldes at alle resultaterne bliver overført til dit pulsur eller din computer. Kan du ikke lide, at den ikke har et display, så kan dette også tilkøbes. Displayet hedder BC1001.

Denne vægt giver dig en rigtig god og avanceret kropsanalyse, hvor alle målene er meget præcise. Den har atlet funktion, så er du atlet og dyrker mange timers motion, vil du elske denne funktion. Den genkender automatisk de brugere som er tilkoblet den og den kan holde til en max personvægt på 200 kg. Den vil derfor fortælle dig præcis hvordan din krop har det, og på den måde kan du reagerer på de ting der skal laves om.

En god analyse af din krop

Denne vægt vil fortælle dig en helt masse om din krop. Den analyserer din kropsvægt, din fedt procent og sundhedsprofil for kropsfedtet. Den fortæller den totale kropsvæske du har i din krop og viser dig din muskelmasse.

Den vurderer din kropsbygning og vurderer dit sundhedsniveau. Den vejer dine knogler og viser din hvileforbrænding i kalorier. Derudover viser den din BMI og mængden af dit kropsfedt omkring maveregionen. For børn melem 5-18 år kan den kun måle vægt, kropsfedt og kropsvæske.

Batterier medfølger når du køber denne vægt.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

 

LÆS OGSÅ: Romaskine test

Har du fundet din nye Tanita vægt?

Nu har du læst alle fire beskrivelser igennem, og du skulle gerne være blevet en del klogere på de forskellige vægte. Du skulle gerne være kommet frem til den vægt, som du synes passer lige præcis til dig og din familie. Hvis du alligevel ikke rigtig ved om du har fundet din nye vægt, så kan du altid søge mere information om de forskellige vægte, og derefter beslutte dig.

Vi håber du bliver glad for din nye Tanita vægt, og at du vil komme til at mærke, at den vil gør en stor forskel for dig i din hverdag.

Se også denne lignende artikel på vores side: Pillebrændeovn guide – Økonomi og varme går hånd i hånd med pillebrændeovne

Denne side er anmeldt af: Pernille J. Kristiansen 10/10

Forfatter