Badevægt test– Din måde at følge med på vægten

En badevægt er næsten noget alle mennesker har i deres hjem på badeværelset, og det er en rigtig god ting at have, for så kan man følge med i vægten. Når man følger med i sin vægt og den måde man forandre sig på, så har man også et bedre indblik i sin livsstil.

Når man har et bedre indblik i sin livsstil, så bliver man ofte også mere fokuseret på at leve sundere, og det gør ofte en glad og mere livslysten.

En badevægt kan give smil

En badevægt kan gøre rigtig mange gode nyttige ting for en, og de har alle forskellige funktioner. Der er vægte som kan måle mere end blot din vægt, så som fedt procent og BMI samt andre gode ting.

Fem forskellige badevægte

Der er rigtig mange forskellige badevægte som kan forskellige ting. Det er vigtigt at man vælger den badevægt, som har præcis den funktioner, som man skal bruge, og som man ved man kommer til at bruge. Derfor er der i vores badevægt test fem gode beskrivelser af de fem forskellige modeller som vi synes er rigtige gode, som vi tror kunne være noget for dig.

SE OGSÅ: Brætspil til voksne

___________________________________________________________________________________________

Indholdsfortegnelse:

___________________________________________________________________________________________

Beurer MS50 analog retro badevægt

Beurer MS50 analog retro vægt
461 kr.

Vil du bare gerne kunne se hvor meget du vejer, uden at det er den helt store teknologi?

En god retro vægt

Teknologien er nået langt i dag, og alle ting kan stort set det hele. Men hvis du er til noget som er knapt så avanceret, så har du her en badevægt som kan lige det den skal kunne – nemlig fortælle dig hvor meget du vejer, uden bøvl.

Denne anden model i vores badevægt test er en mekanisk vægt i flot grå farve, som kan holde på til 135 kg. Den er i retro design med stor og tydelig skala, så du let kan se hvad du vejer. Den er meget let at rengøre, da den har en jævn overflade.

SE OGSÅ: El løbehjul til voksne

Tanitas Innerscan vægt.

Tanitas Innerscan vægt.
0 kr.

Tanitas Innerscan vægt besidder en avanceret kropsanalyse metode, der måler både børns- og voksnes kropsfedtprocent, kropssammensætning og meget mere.

Det er et produkt af rigtig høj kvalitet, der derfor også måler med yderst avancerede kropsanalysemetoder.

Den har en simpel hvid farve, der passer som skabt ind til ethvert badeværelse.

Du kan roligt stole på hvad Tanitas Innerscan vægt siger, da den giver resultater med meget stor præcision.

Den giver en præcis og avanceret kropsanalyse vægt på personer, der vejer helt op til 200 kg og så er den lavet til fire brugere.

Det er en genial vægt, som hele familien kan have glæde af.

Den kan give hele familien incitament til, at begynde at være mere opmærksom på sundhed.

Tanitas Innerscan vægt er en super smart måde, at holde styr på at din krop er sund og rask.

Så fås den oven i købet til en rigtig god pris, som enhver har råd til at betale!

 

Fitbit Aria Wi-Fi badevægt

Fitbit Aria WiFi-badevægt
999,95 kr.

Vil du meget gerne tabe dig, eller tage på i muskler? Vil du gerne have en støtte, som kan motivere dig og hjælpe dig til dig mål?

En badevægt du bare må eje

Der er mange forskellige badevægte, men skal du have den bedste af slagsen, som kan alt det du ønsker, så er denne badevægt lige det du mangler. Denne vægt vil blive din bedste ven, og du kan via det smarte Wi-Fi logge på med din computer eller smartphone, og se hvilke resultater du har fået via statistik og fakta.

Her vil den fortælle dig din BMI go din fedtprocent i kroppen. Det eneste du skal, er at logge dig ind på www.fitbit.com eller download gratis appen fitbit, og så kører det bare nærmest af sig selv.

Hvis du er en person som elsker at blive belønnet, når du har nået nogle mål, så kan du opsætte dine egne mål og blive belønnet med noget der hedder ”badges”, som er en form for medalje – sådan nogle får du, når du har nået dine nye mål.

Så smart er den

Denne badevægt vil give dig en træningsmakker, som du får svært ved at slippe igen. Den har display, som viser dig de tal du gerne vil se, og de kan vise enheder i kilo, pund og stones.

Den holder til en vægt på 158 kg, og kan måle vægt over 9 kg. Dens mål lyder på 31 x 31 x 3,5 cm. med en vægt på 1,9 kg.

Den er lavet i smart klart glas design og undersiden er af ABS-plast. Den bruger 4 AA batterier som medfølger når du køber den.

 

SE OGSÅ: Slush ice maskine

Withings WS-50 WiFi badevægt

Withings WS-50 WiFi badevægt
29 kr.

Er du klar til at nå dine mål og have en coach ved din side hele vejen?

En personlig coach

Den sidste model i vores badevægt test er som skabt til personen, som gerne vil nå langt i sit vægttab eller sit træningsforløb. Den holder styr på din vægt, din fedtprocent i kroppen, din hvilepuls og selv luftkvaliteten i dit hjem. Dine data vil blive sendt til din app på din smartphone, hvor du kan følge med i hvor langt du er nået og følge med i din sundhed.

Den skiller sig ud fra mange andre ved, at den faktisk holder øje med om du er i form, og hvordan du har det. Når du stiller dig op på vægten, måler den din vægt, din fedtprocent og din puls gennem fødderne og der ud over måler den på samme tid kvaliteten af temperaturen i dit hjem.

Du kan på den måde følge med i, om din puls bliver lavere og at din fedtprocent bliver lavere, hvilket betyder at du kommer i bedre form og at din krop får det bedre. Alle disse informationer får du via gratis app’en Withings Health, som du kan koble til via Wi-Fi eller Bluetooth. Her vil du få alle data på grafer og diagrammer.

Husk det hele

Det er vigtigt at du ved alt om din nye badevægt. Derfor er det godt at huske, at læse det hele. Denne badevægt kan indstilles til hele 8 brugere, som godkendes automatisk. Det er dog vigtigt at personer der bruger pacemaker ikke bruger denne model, da der bliver sendt svagt elektrisk signal igennem for at måle kropsfedtet.

Den har fire vægtsensorer og position control, så man får det mest nøjagtige resultat. Den kan måle i kilo, pund og stones og fedtprocenten bliver vist i procent. Pulsen bliver vist i slag pr. minut og måles på få sekunder. Temperaturen vises i grader og luftkvaliteten, dvs. CO2 indholdet vises i  ppm.

Displayet måler 6 x 4 cm og har 128 x 64 pixler, også er der baggrundsbelysning. Hele vægten måler 32,5 x 32,5 x 2,3 cm og vejer 2,1 kg.

Den bruger 4 AAA-batterier som følger med når du køber den.

 

Har du fundet din nye badevægt?

Nu da du har læst alle frem beskrivelser igennem, skulle du gerne være nået til en konklusion på hvilken der passer præcis til dig og dine behov.

Hvis du alligevel stadig er i tvivl, så kan du nemt og hurtigt søge mere information om de forskellige badevægte hos forhandleren, og blive klogere den vej, på hvilken en der passer perfekt til dig.

Vi håber at du finder en som passer præcis til dig, og at den vil give dig det du søger og en god start på dine nye mål.

 


Comments are closed.

Back to Top ↑