Sidst opdateret:

En fedtprocentmåler er lavet til, at kunne måle din fedtprocent, så du kan følge med i hvor meget fedt du har på kroppen i forhold til muskelmasse.

Det er vigtigt for specielt sportsfolk at vide, hvor meget fedt de har på kroppen i forhold til muskler, da det giver et indblik i hvordan kroppen har det både indeni, men også hvordan ens fysiske form er.

Gør din hverdag mere sund

Når man har en fedtprocentmåler, så er det ofte fordi man gerne vil tabe sig i sin fedtprocent, og derved er den med til at gøre din hverdag sundere. Jo sundere du spiser og jo mere motion du dyrker, jo mere vil du opdage, at din fedtprocent falder. Du skulle med tiden gerne se at din fedtprocent falder, men at din kropsvægt stiger, og det betyder at der er mere muskelmasse end der er fedt.

Fire forskellige fedtprocentmålere

Der er rigtig mange forskellige bud på gode fedtprocentmålere, og nedenfor er der fire gode beskrivelser af de fire fedtprocentmålere som vi tror kunne være noget for dig. Det er vigtigt at vælge den fedtprocentmåler du synes passer bedst til dig og dine behov.

LÆS OGSÅ: Crosstrainer test

___________________________________________________________________________________________

Indholdsfortegnelse:

___________________________________________________________________________________________

Fedttang

fedttang-321pVil du gerne være slankere, og vil du gerne tabe fedt frem for muskler, så har du det nok som de fleste, der ønsker et sundere liv i en sundere krop.

Mål selv din fedtprocent derhjemme

Det er ikke spor besværligt selv at måle sin fedtprocent.

Det gør du simpelthen ved at anvende denne simple fedttang, der i løbet af ingen tid kan måle, hvor meget fedt du har.

Hvordan fungerer fedttangen?

Den fungerer simpelthen ved, at du klemmer tangen omkring din hud/dit kropsfedt, og på tangen kan du så aflæse, hvor stor en fedtprocent, du har.

Dette mål kan du så notere dagligt eller ugentlig over en periode, og på den måde kan du nemt aflæse, hvordan dine tal udvikler sig.

På den måde kan du nemt og hurtigt se, om dine anstrengelser går den rigtige vej.

Lille, handy og præcis

Dette lille, lette plasticapparat er virkelig nem at bruge.

Der følger en engelsk brugsanvisning med, når du modtager den, og i den kan du læse mere om, hvordan du bruger tangen bedst.

Den ligger nemt og godt i hånden, og den er på ingen måde hverken besværlig eller ubehagelig at bruge.

Brug den og din badevægt i skøn forening, så har du et rigtig godt overblik over, hvordan det går med dit vægt-mål.

LÆS OGSÅ: Massagesæde test

 

Omron BF 511 fedtprocentmåler

Omron BF511 - Fedtmåler og Vægt_1Vil du gerne holde godt styr på dig selv og din krop samt dit helbred? Så er denne Omron BF 511 lige en fedtmåler for dig.

En fedtmåler/vægt til hele familien

Med denne fedtmåler fra Omron, får du ikke kun en fedtmåler til dig selv, men en til hele familien. Den viser din vægt, din BMI, kropsfedt i procent, din muskelmasse i procent samt din bais (hvile) stofskifte.

Den kan have gemt data op til 4 personer, hvilket passer til en lille familien. Da den er egnet til hele familien, og kan bruges af børn på 6 år og op efter, så er det nemt at holde styr på helbred og kondition helt fra starten.

Motion og en sund livsstil er vigtigt for, at vi har det godt både indvendigt og udvendigt. Når man har en fedtmåler, er man mere motiveret til at gøre noget for en selv, og yde lidt ekstra så man kan se forandringer.

Når du måler din fedtprocent finder du ud af, om din fedtprocent er højre end muskelmassen og er den det, skal du nok til at tænke på at ændre din kost eller dine motionsvaner. Din fedtprocent og muskelmasse skal helst passe sammen, og vil man gerne have flere muskler, skal der være mere muskelmasse end fedt.

 

LÆS OGSÅ: Badevægt test

Sådan fungere den

Dette er ikke kun en almindelig fedtmåler, det er også en vægt og måler fra underkroppen og op i overkroppen. Den er meget præcis, og du vil hurtigt og nemt kunne se dine resultater.

Har du fundet din nye fedtprocentmåler?

Nu da du har læst alle fire beskrivelser igennem, skulle du gerne vide meget mere om de forskellige fedtmålere. Du bør nu være i stand til at kunne finde den du synes passer lige præcis til dig og dit forbrug. Har du stadig ikke fundet ud af hvilken en du vil have, så kan du let søge mere information om de forskellige fedtprocentmålere på nettet.

Det er vigtigt, at du vælger den som du mener er bedst, og som du føler er bedt for dig og eventuelt din familie. Vi ønsker dig held og lykke med din nye fedtprocent måler, og vi håber den vil gøre stor gavn for dig og din nye livsstil.

Se også denne lignende artikel på vores side: Pillebrændeovn guide – Økonomi og varme går hånd i hånd med pillebrændeovne

Denne side er anmeldt af: Oliver V. Lauridsen Rating 10/10

 

This post has a rating of NAN stars based on 0 reviews from our users.
Rate this post
Forfatter

På Testmagasinet.dk kan du læse test og anmeldelser af diverse produkter, samtidig kan du læse meget mere om hvor du kan finde det ønskede produkt til de bedste og billigste priser på nettet.