En fedtprocentmåler er lavet til, at kunne måle din fedtprocent, så du kan følge med i hvor meget fedt du har på kroppen i forhold til muskelmasse.

Det er vigtigt for specielt sportsfolk at vide, hvor meget fedt de har på kroppen i forhold til muskler, da det giver et indblik i hvordan kroppen har det både indeni, men også hvordan ens fysiske form er.

Gør din hverdag mere sund

Når man har en fedtprocentmåler, så er det ofte fordi man gerne vil tabe sig i sin fedtprocent, og derved er den med til at gøre din hverdag sundere. Jo sundere du spiser og jo mere motion du dyrker, jo mere vil du opdage, at din fedtprocent falder. Du skulle med tiden gerne se at din fedtprocent falder, men at din kropsvægt stiger, og det betyder at der er mere muskelmasse end der er fedt.

Mål fedtprocent med fire forskellige fedtprocentmålere

Der er rigtig mange forskellige bud på gode fedtprocentmålere, og nedenfor er der fire gode beskrivelser af de fire fedtprocentmålere som vi tror kunne være noget for dig. Det er vigtigt at vælge den fedtprocentmåler du synes passer bedst til dig og dine behov.

LÆS OGSÅ: Crosstrainer test


Garmin Index Smart Scale – fedtprocentmåler der er kompatibel med telefon

Garmin Badevægt Index Smart ScaleEngang kunne en badevægt ikke andet, end den kunne fortælle dig, hvor meget du vejede. I dag kan den heldigvis meget mere end det og det er Garmin Badevægt Index Smart Scale et glimrende eksempel på.

Den kan måle din fedtprocent. Dette er smart, da det er en lang bedre indikator for dit helbred end bare at kigge på din vægt. Den kan måle, hvor meget væske du har i kroppen. Hvis du tit har ondt i hovedet, kan din badevægt nu fortælle dig, om det er derfor. Den kan måle din muskelmasse.

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

Hvis du træner, er det igen ikke vægten, der er spændende for dig, det er om du har flere muskler, end da du startede med at træne. Den kan også måle knoglemasse og BMI.  Det er meget smart med knoglemasse, men det burde ikke ændre sig alt for meget, men hvis det gør, har du mulighed for at gå til lægen i god tid. Den kan selvfølgelig også veje dig.

Alt denne data kan du synkronisere til din mobil, så du altid har informationen på dig.

Den kommer i hvid med en stor digitalskærm i midten. Du kan bruge den op til 180 kg. Den kører på almindelige AA baterier. 

Det gode er, at I er flere i en familie, som kan bruge den og så husker den, hvem der er tale om. På den måde bliver de rigtige data også synkroniseret de rigtige steder hen. Det er fremtidens badevægt.

Fordele

 • Hukommelse til 16 brugere
 • Smarte målefunktioner
 • Kan synkroniseres med mobil
Ulemper

 • Det kan godt være en anelse indviklet, at sætte vægten op til WiFi

Udvalgte specifikationer

 • Vægtenheder: Kg, lb
 • Målefunktioner:  Kropsfedt-procentdel, kropsmasseindeks (BMI), kropsvandsprocentdel, skeletmuskulaturprocentsats, knoglemasse
 • Platformsmateriale: Glas
 • 16 bruger hukommelse
 • Kompatibel med smartphone
 • Batteritid op til 9 måneder

Omron BF 511 – fedtprocentmåler til 4 personer

Omron BF511 - Fedtmåler og Vægt_1Vil du gerne holde godt styr på dig selv og din krop samt dit helbred? Så er denne Omron BF 511 lige en fedtmåler for dig.

En fedtmåler/vægt til hele familien

Med denne fedtmåler fra Omron, får du ikke kun en fedtmåler til dig selv, men en til hele familien. Den viser din vægt, din BMI, kropsfedt i procent, din muskelmasse i procent samt din bais (hvile) stofskifte.

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

Den kan have gemt data op til 4 personer, hvilket passer til en lille familien. Da den er egnet til hele familien, og kan bruges af børn på 6 år og op efter, så er det nemt at holde styr på helbred og kondition helt fra starten.

Motion og en sund livsstil er vigtigt for, at vi har det godt både indvendigt og udvendigt. Når man har en fedtmåler, er man mere motiveret til at gøre noget for en selv, og yde lidt ekstra så man kan se forandringer.

Når du måler din fedtprocent finder du ud af, om din fedtprocent er højre end muskelmassen og er den det, skal du nok til at tænke på at ændre din kost eller dine motionsvaner. Din fedtprocent og muskelmasse skal helst passe sammen, og vil man gerne have flere muskler, skal der være mere muskelmasse end fedt.

Fordele

 • 8 sensors teknologi
 • Kan måle stofskifte
 • Brugervenlig
Ulemper

 • Er ikke kompatibel med app

Udvalgte specifikationer

 • Målefunktioner: Basis- og hvilestofskifte, BMI, vægt, muskelmasse i procent
 • Kan lagre værdier fra 4 personer
 • Kan anvendes fra 6 år og opefter
 • Maks kapacitet: 150 kg

LÆS OGSÅ: Badevægt test


Tidligere anmeldte produkter – nu udgået

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.


Fedttang

fedttang-321pVil du gerne være slankere, og vil du gerne tabe fedt frem for muskler, så har du det nok som de fleste, der ønsker et sundere liv i en sundere krop.

Mål selv din fedtprocent derhjemme

Det er ikke spor besværligt selv at måle sin fedtprocent.

Det gør du simpelthen ved at anvende denne simple fedttang, der i løbet af ingen tid kan måle, hvor meget fedt du har.

Hvordan fungerer fedttangen?

Den fungerer simpelthen ved, at du klemmer tangen omkring din hud/dit kropsfedt, og på tangen kan du så aflæse, hvor stor en fedtprocent, du har.

Dette mål kan du så notere dagligt eller ugentlig over en periode, og på den måde kan du nemt aflæse, hvordan dine tal udvikler sig.

På den måde kan du nemt og hurtigt se, om dine anstrengelser går den rigtige vej.

Lille, handy og præcis

Dette lille, lette plasticapparat er virkelig nem at bruge.

Der følger en engelsk brugsanvisning med, når du modtager den, og i den kan du læse mere om, hvordan du bruger tangen bedst.

Den ligger nemt og godt i hånden, og den er på ingen måde hverken besværlig eller ubehagelig at bruge.

Brug den og din badevægt i skøn forening, så har du et rigtig godt overblik over, hvordan det går med dit vægt-mål.

LÆS OGSÅ: Massagesæde test

Sådan fungerer den

Dette er ikke kun en almindelig fedtmåler, det er også en vægt og måler fra underkroppen og op i overkroppen. Den er meget præcis, og du vil hurtigt og nemt kunne se dine resultater.

Har du fundet din nye fedtprocentmåler?

Nu da du har læst alle fire beskrivelser igennem, skulle du gerne vide meget mere om de forskellige fedtmålere. Du bør nu være i stand til at kunne finde den du synes passer lige præcis til dig og dit forbrug. Har du stadig ikke fundet ud af hvilken en du vil have, så kan du let søge mere information om de forskellige fedtprocentmålere på nettet.

Det er vigtigt, at du vælger den som du mener er bedst, og som du føler er bedt for dig og eventuelt din familie. Vi ønsker dig held og lykke med din nye fedtprocent måler, og vi håber den vil gøre stor gavn for dig og din nye livsstil.

Se også denne lignende artikel på vores side: Pillebrændeovn guide – Økonomi og varme går hånd i hånd med pillebrændeovne

 

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme

Forfatter