Der er bestemt ingen tvivl om, at det længe har været populært at have en crosstrainer (blive ofte også kaldet for en elliptisk træner) stående derhjemme, men i øjeblikket oplever crosstraineren virkelig en stigende popularitet som følge af det øgede fokus på sundere kost og mere motion.

Den glatte bevægelse, som du laver på en crosstrainer bliver ofte sammenlignet med langrend og langsom løb.

Fordelen ved at gøre brug af en crosstrainer i forhold til andre motions- og træningsmaskiner er, at du bruger både den øverste og nederste del af kroppen, og dertil er det også temmelig komfortabelt, hvilket ikke altid er tilfældet i forbindelse med hverken romaskiner eller motionscykler, hvor du skal sidde ned hele tiden.

Der er ingen tvivl om, at det også er populært at have et løbebånd derhjemme, men hvis du ikke er synderligt vild med at løbe, så er en crosstrainer uden tvivl det tætteste du kommer på at få løbetræning uden selve løbet.

Er du allerede på jagt efter en crosstrainer, så finder du her en crosstrainer test samt en række forskellige tips til, hvad du skal holde øje med, når du leder efter en crosstrainer:

  • Sørg for, at den valgte crosstrainer har en række forskellige programmer. Det kan nemlig være med til at gøre din træning mere varieret, så det ikke er det samme og det samme, du skal igennem hver gang og det gør naturligvis også træningen meget sjovere.
  • Hvis du er overvægtig (og her er det vigtigt, at du er ærlig overfor dig selv), så skal du huske at tjekke den anbefalede vægtgrænse, da crosstrainere eksempelvis har en maksimal brugervægt, der lyder på mellem 90 og 100 kg.
  • Køb en robust crosstrainer, da det vil forbedre den overordnede kvalitet og dermed også din oplevelse med maskinen. Hvis du køber din crosstrainer på nettet, så hold øje med vægten af maskinen, da det indikerer hvorvidt den er robust eller ej.

LÆS OGSÅ: Pulsur test

___________________________________________________________________________________________

Indholdsfortegnelse:

___________________________________________________________________________________________

Sole E35 Bluetooth-crosstrainer (Bedst i test)

Sole E35 Crosstrainer

Er du på udkig efter en crosstrainer, og er du ikke villig til at gå på kompromis ift. kvaliteten?

I så fald er denne Sole E35 Bluetooth-crosstrainer et rigtigt godt valg for dig, da denne crosstrainer er en maskine i absolut topklasse – og netop derfor er den da også blevet kåret til denne tests bedste valg.

Det helt særlige ved denne crosstrainer er, at den er utrolig brugervenlig, hvorfor alle og enhver vil kunne finde ud af at betjene den, hvad end man er nybegynder eller mere erfaren motionist.

Herudover er det en meget fleksibel model, og du er derfor garanteret en effektiv og god træning efter hvert eneste brug.

Sole har altid været kendt for deres særdeles gode træningsmaskiner, og denne helt nye model har endda indbygget bluetooth.

Det betyder, at du så let som ingenting har mulighed for at overføre al din træningsdata og information direkte fra maskinen til din tablet eller smartphone.

På den måde kan du hurtigt få et samlet overblik over, hvordan det helt præcis går med din træning og desuden finde ud af, hvad du måske skal gøre bedre.

Du skal således blot installere Sole-app’en, der kan hentes ned til alle tablets og smartphones, eller også kan du vælge at få dine træningspas overført til andre fitness-applikationer.

En anden særlig funktion ved denne Sole E35 Bluetooth er, at du på denne træningsmaskine med det samme vil føle, at du befinder dig i et professionelt træningscenter.

Det skyldes bl.a., at du altid er garanteret en behagelig samt glidende fornemmelse, da svinghjulet glider på skinner, og herudover er maskinen næsten helt lydløs.

Du er desuden selv i fuld kontrol over intensiteten af din træning, i og med at du nemt og hurtigt kan indstille modstandsniveauet på håndtaget, mens du træner.

Herudover har du mulighed for at indstille vinklen på rampen, så du også får trænet underkroppen imens.

Med Sole E35 Bluetooth er du dermed altid garanteret en god og effektiv træning af hele kroppen.

Endelig skal det nævnes, at denne crosstrainer fra Sole er udstyret med en 7,5” LCD-skærm, så du let kan få et overblik over din træningsdata.

Herudover har den indbygget blæser samt pulsmåling og pulsbælte.

Du kan også tilslutte din iPod, så du kan høre din yndlingsmusik, mens du træner.

Alt i alt er der altså tale om en crosstrainer af yderst høj kvalitet, som altid vil kunne presse dig til det yderste.

Se priser og tilbud på Sole E35 Bluetooth-crosstrainer her:

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

 

XTERRA Free Style 3.9E-crosstrainer(Bedst til prisen)

XTERRA Free Style 3.9E Crosstrainer

Med denne Free Style 3.9E-crosstrainer fra XTERRA får du utrolig meget for pengene.

Der er nemlig her tale om en utrolig robust og kraftig model, i og med at den vejer hele 70 kg.

Herudover er svinghjulet placeret foran, hvilket betyder, at du kommer tættere på en mere naturlig og autentisk løbebevægelse, mens du træner, i og med at det giver den en ellipseformet tråd.

Ved køb af denne crosstrainer har du rig mulighed for at træne på lige akkurat den måde, som du ønsker, og som passer til dit niveau, i og med at maskinen er udstyret med 15 forskellige træningsprogrammer.

På den måde kan du nemt vælge det niveau, som vil kunne udfordre dig, hvad end du er en erfaren motionist eller nybegynder.

Herudover kan disse mange træningsprogrammer desuden kunne være med til at holde dig motiveret, så du altid får en effektiv og god træning.

Det særlige ved denne Free Style 3.9E fra XTERRA er desuden, at den har en indbygget computer med flot LCD-display i farver, som er utrolig nem at anvende.

Her kan du få et samlet overblik over din træning, så du hurtigt og nemt kan få al den relevante data.

Herudover er du altid garanteret en effektiv træning for hele din krop, i og med at maskinen har nogle meget naturlige og ikke mindst bløde bevægelser.

Dette er uden tvivl den helt rette crosstrainer for dig, der har tendens til at have problemer med spændinger i enten knæ- eller fodled, mens du træner, i og med at fodpladerne på maskinen har en indadvendt hældning, som kan være med til at formindske disse spændinger.

Herudover er den særligt ideel for dig, der godt kan lide at træne med pulsbælte, i og med at du har mulighed for at tilslutte dette.

Såfremt du ikke har et bælte, er der også håndpuls i håndtagene.

XTERRA Free Style 3.9E-crosstraineren er en særdeles kraftig træningsmaskine, der på trods af sin tunge vægt giver dig en naturlig og behagelig træning efter hvert eneste brug.

Herudover er det helt særlige som sagt, at svinghjulet er placeret foran på maskinen, så du får en meget mere almindelig løbebevægelse sammenlignet med andre crosstrainer-maskiner.

Ydermere har du rig mulighed for at motivere og udfordre dig selv til det yderste grundet de mange indbyggede træningsprogrammer, og den er derfor velegnet til begyndere såvel som de mere erfarne brugere.

Se priser og tilbud på XTERRA Free Style 3.9E-crosstrainer her:

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Masterfit TP500-crosstrainer (Bedste billige crosstrainer)

Masterfit TP 500 Crosstrainer

Leder du efter en crosstrainer, hvor du får rigtig meget for pengene, er denne TP500-crosstrainer fra Masterfit et rigtig godt bud.

Du får nemlig her en solid og god maskine med mange egenskaber, så du er garanteret en effektiv træning efter hvert eneste brug.

Herudover skal det nævnes, at maskinen er udstyret med en skridtlænge på hele 40 cm, og at den desuden er utrolig driftssikker.

Det særlige ved denne crosstrainer er desuden, at du her får et rigtig godt greb, i og med at den er udstyret med lange håndtag.

Det gør desuden, at du er garanteret en mere komfortabel træning, hvilket understøttes af den yderst solide rammekonstruktion, som denne maskine er bygget op efter.

Den er desuden utrolig let at flytte rundt med, når du ikke bruger den, i og med at den er udstyret med indbyggede transporthjul.

Det betyder, at du hurtigt kan få den skubbet af vejen, når den ikke er i brug, uden at du skal opleve smerter i ryg, skulder eller lænd.

Når du investerer i denne Masterfit TP500-crosstrainer er du desuden garanteret en individuel træning, der passer til lige netop det niveau.

Der er nemlig hele 16 niveauer at vælge imellem, hvorfor du helt selv kan vælge intensiteten af din træning.

Herudover er den udstyret med en computer, der har 12 indbyggede træningsprogrammer, så du altid kan presse dig selv til det yderste.

Det særlige ved denne træningsmaskine er desuden, at du kan designe dit helt eget træningsprogram eller pulstræningsprogram.

Computeren giver dig et overblik over alle de mest relevante data, mens du træner, såsom hastigheden, din puls, distance, tid, kalorieforbrug osv.

Ydermere er denne crosstrainer udstyret med pulsmålere, som sidder i det midterste håndtag, så du har mulighed for at foretage en formtest på dig selv.

Når du vælger denne træningsmaskine kan du desuden få en høj belastning under din træning, uden at det har nogen negativ effekt på tråden, i og med at maskinen er udstyret med en høj svingmasse.

Masterfit TP500 er uden tvivl en solid crosstrainer, hvor du får rigtig meget for pengene, og herudover er du altid garanteret en komfortabel og effektiv træning.

Gå på opdagelse i de mange forskellige træningsprogrammer, så du kan motivere dig selv til at yde dit bedste, eller prøv kræfter med at lave dit helt eget program, så du kan få et mere skræddersyet træningspas, der passer til lige netop dine mål og ønsker.

Se priser og tilbud på Masterfit TP500-crosstrainer her:

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Reebok GX40S crosstrainer

Reebok GX40S Crosstrainer

Vejen til en ny sund livsstil

Vil du gerne vedligeholde din gode form, eller synes du, at din form er helt i bund og gerne ville i gang? Vil du gerne se hurtige resultater for, at du kan vedligeholde din gejst? Så er denne crosstrainer fra Reebok helt klart det bedste valg.

Mere for pengene

Med denne Reebok ZR10 crosstrainer, har du mulighed for at bevæge hele din krop på samme tid, og have et træningsredskab, som er i rigtig flot design og passer ind i stort set et hvert hjem.

Din krop kan blive rørt på flere forskellige niveauer, og denne crosstrainer har hele 32 modstandsniveauer, og du vil derfor aldrig komme ud for, at du ikke får noget ud af din træning.

Den har 12 træningsprogrammer som du frit kan vælge imellem efter behov, også har den en skridt bredde på 20 cm.

Den er miljøvenlig, og så er den selvgenererende, så den bruger ikke nogen form for strøm eller batteri fra nettet.

Den er brugervenlig og har en letlæselig computer, hvor den viser hastighed, tid, distance, antal forbrændte kalorier, puls, watt og omdrejninger (RPM).

På styret er der pulsmåler, så du kan måle din puls ved blot at sætte dine hænder på det.

Denne Reebok GX40S crosstrainer er egnet til brugere, som gerne vil i god kondi, og derfor er den også meget stabil og robust.

Gode muligheder for kredsløbstræning

Med en crosstrainer, så er der rigtig gode muligheder for at komme godt i gang med kredsløbstræning, hvilket på længere sigt kan være med til at give dig et sundere samt længere liv – noget vi alle går og stræber efter i hverdagen, og det kan en crosstrainer hjælpe med.

Der er absolut ingen tvivl om, at kredsløbstræning er én af de absolut bedste ting, som du kan gøre for din krop – ikke kun i forhold til at tabe vægt og forbrænde kalorier, men lige så meget i forhold at opbygge muskler og forbedre dit helbred. Du styrker både dine lunger og dit hjerte mens du ligeledes også vil øge knogletætheden.

Slutteligt, så vil du også kunne mindske risikoen for at blive ramt af stress og søvnløshed i din hverdag, og der er ingen tvivl om, at det er noget, som rigtig mange danskere bøvler med.

Det skal desuden også nævnes, at du med kontinuerlig træning på crosstraineren vil kunne øge din blodmængde og forbedre iltforsyningen – alt dette er forskellige ting, der forebygger livsstilssygdomme.

i samarbejde med PriceRunner

 

 

 

Tidligere anmeldte produkter – nu udgået 

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.

 

 

Abilica Premium FC 

Abilica Premium FC Crosstrainer

Søger du en crosstrainer, som giver dig en helt fantastisk oplevelse, er denne Premium model fra Abilica uden tvivl det helt rette valg for dig.

Ved køb af denne træningsmaskine er du altid garanteret en god og effektiv træning af hele kroppen, samtidig med at du får en mere naturlig oplevelse.

Det betyder desuden, at denne maskine er særligt oplagt for dig, der ønsker mere skånsomme bevægelser end en almindelig crosstrainer, så du kan komme i rigtig god form uden at skulle beskadige dine led.

Abilica Premium-crosstrainer har 12 indbygget træningsprogrammer, så du har mulighed for at få en individuel og personlig træning, der er skræddersyet til lige akkurat dine behov og mål.

Det smarte ved disse forudindstillede programmer er, at du på den måde ikke behøver at bekymre dig om intensiteten af træningen, og du skal derfor blot koncentrere dig om at komme i god form.

Denne crosstrainer passer således til alle og enhver, uanset hvilke behov og mål man har med sin træning.

Modellen giver dig desuden mulighed for at justere skridtlængen, så den vil kunne passe til alle uanset højden.

Du kan ændre fra 45 cm og helt op til 66 cm, og det er ganske særligt for denne model, i og med at maskinen på den måde kan imødekomme hvilket som helst behov, så du opnår en langt større komfort under din træning.

Udover at det betyder, at mennesker i alle højder vil kunne anvende den, betyder det samtidig, at man får mulighed for at ramme nogle helt andre muskelgrupper, når du ændrer på skridtlængden.

AbilicaPremium crosstrainer er det helt rette valg for dig, der er på udkig efter en træningsmaskine, hvor du er garanteret en komfortabel træningsoplevelse efter hvert eneste brug.

Herudover er du desuden garanteret en effektiv og individuel træning, hvor du helt selv kan få lov til at styre intensiteten, i og med at der er hele 16 forskellige modstandsniveauer.

Dette er således det oplagte valg for nybegynderen såvel som den mere erfarne motionist.

Vær garanteret en skånsom og naturlig bevægelse, når du anvender Premium-crosstrainer fra Abilica, som på ganske kort tid vil kunne få dig i dit livs bedste form, uden at du skal bekymre dig om at belaste dine led.

Herudover vil du med garanti også kunne få en effektiv træning, der passer til lige netop dine mål og ønsker grundet de 12 forudindstillede programmer, som altid vil kunne få dig motiveret til at komme i gang med træningen.

Kettler Axos Crosstrainer P 

Kettler Axos Crosstrainer PNår du beslutter dig for at tage din træning hjem under eget tag, så er det selvfølgelig vigtigt, at du får en crosstrainer, der kan måle sig med dem, du finder i fitnesscentre. Du skulle gerne have nogle af de samme funktioner, som du kunne få i fitnesscentret, og det er, hvad du får med Kettler Axos Crosstrainer P. 

Faktisk er der flere fordele ved at vælge en crosstrainer som denne til hjemmet. Det er netop din personlige crosstrainer, så du har mulighed for selv at styre programmet og indstillingerne, når du træner. Du har faktisk mulighed for at gemme dine personlige indstillinger, så det er nemmere at komme i gang næste gang.

Det er dog ikke kun dine egne indstillinger, som kan blive gemt på denne crosstrainer. Hvis I er flere i familien, der vil bruge den, er det smarte ved denne model, at man kan gemme op til fire forskellige indstillinger. Sådan er I flere, der faktisk kan få glæde af netop denne crosstrainer. 

Hvis du ikke lige er den skarpeste, når det kommer til teknologi, så er du også i gode hænder med Kettler Axos Crosstrainer P. Producenten har nemlig lavet en træningscomputer, som er dejlig nem at finde hoved og hale i. Derfor vil du hurtigt blive fortrolig med at bruge den. 

Den er altså også et godt valg for dem, der ikke har megen erfaring med crosstrainere.

Den har i øvrigt en maksimal brugervægt på 130 kg, hvorfor den også kan bruges af dem, der måske har lidt ekstra på sidebenene.

 

 

LÆS OGSÅ: løbebånd test her

Er du skadet? Så er en crosstrainer ideel for dig

Som tidligere nævnt, så vil du opleve, at en crosstrainer ikke belaster dine ankler, knæ og lår (generelt hele benet) i lige så høj grad som andre maskiner og træningsformer, hvorfor det uden tvivl er det rigtige valg for dig, der eksempelvis døjer med en knæskade eller problemer med anklerne.

Der er op til flere studier, der har vist, at noget så simpelt som små fem minutters baglæns gang på din crosstrainer vil være med til at styrke dine knæ markant og vil også på længere sigt kunne afhjælpe en eventuel skade, der ikke er andet end til gene.

Der er derfor ingen tvivl om, at en crosstrainer er det helt rigtige valg for dig, der er ramt af en eller anden form for skade i enten det ene eller måske endda begge ben.

Oplagt til vægttab

En crosstrainer er også et oplagt valg, hvis målet med din træning er, at få realiseret et ønsket vægttab.

Dine fødder løfter sig aldrig fra pedalerne, hvilket dertil også betyder, at du undgår at udsætte dine knæ for overbelastning og det er også med til at mindske risikoen for smerter i leddene.

Hvis du samtidig også sørger for at bruge de høje håndtag på crosstraineren, så vil du også opnå en god træning for både arme og overkrop. Med andre ord, så bliver hele din krop rørt, hvilket naturligvis vil have den effekt, at du forbrænder mange flere kalorier, end hvis du blot valgte at investere i et løbebånd eller en motionscykel i stedet.

Det betyder, at du vil komme til at tabe dig hurtigt og effektivt, hvis du sørger for at træne regelmæssigt og naturligvis også indtage en fedtfattig og varieret kost. Dette er dog ikke ensbetydende med, at en crosstrainer kun vil kunne bruges i forbindelse med vægttab, da den også sagtens kan bruges, hvis du gerne vil opbygge (eller genopbygge) en fornuftig grundform.

Nu er der ikke flere undskyldninger for ikke at komme i gang. vi håber vores crosstrainer test har hjulpet dig bedre på vej, til at finde den rette til lige netop dig.

Denne side er anmeldt af: Gustav R. Bach 10/10

Forfatter