Vi mennesker sidder mere og mere ned i løbet vores dag. Det lyder selvfølgelig meget afslappende, men det kan også medføre at vores muskler ikke bliver stimuleret nok, og derfor begynder man at få smerter med mere.

Her har vi taget et kig på nogle af de bedste massagesæder på markedet, vi har anmeldt dem og forhåbentligt bliver du meget klogere på hvad du skal vælge, hvis du ønsker at få noget dejlig massage, mens du f.eks sidder og arbejder.


Indholdsfortegnelse:

Beurer MG295 Shiatsu massagesæde


Beurer MG295 ShiatsuKender du til det en travl og stresset hverdag? Kender du til, at den mest tiltrækkende tanke er at smide dig på sofaen når du kommer hjem? Hvad hvis dette kunne blive til virkelighed, også med en ekstra godbid i skuffen?

Denne Beurer MG295 massagesæde, vil give dig den bedste massage når du lige har lyst – og du skal ikke engang spørge om lov.

Med dette fantastiske massagesæde, får du en massør som gør det hele og over alt. Den giver dig dybdegående 3D massage, også kommer den rundt over alt på både ryg, skulder og nakke. Den er lavet i hårdt plast, for at give den bedst mulige massage.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

 

Den kan justeres i højden, så den rammer dig præcis som den skal.

Langs rygraden giver den dig afslappende rullemassage, og du kan selv indstille den til at massere på øvre-nedre- eller på hele ryggen. Derudover er der varme i sædet, som får dine muskler til at slappe ekstra godt af.

Der medfølger en fjernbetjening med timerfunktion, et spændebånd til montering og en stopper til ophæng.

 

 

LÆS OGSÅ: Senge test

Beurer massagesæde – MG 155


beurer-massagesaede-mg-155-faa-behagelig-massage-eller-varme-til-laenden-i-bilen-eller-derhjemmeHer har du det lette, men gode massagesæde, der ikke fylder alverden, men som kan lindre og varme din ryg og dit sæde.

Hvad kan dette massagesæde fra Beuer?

Sædet kan give dit en lettere massage i form af vibrationer, som kan indstilles i styrke og i massageområde.

Der ud over kan det give dig varme, hvilket altid er godt til de ømme muskler på ryg, lænd, sæde og nakke.

Via den medfølgende fjernbetjening kan du selv styre, hvor og hvor intens varmen og vibrationsmassagen skal være.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Fakta om massagesædet

Sædet er udstyret med fem vibrationsmotorer, og det har to intensitetsniveauer.

Det kan give dig massage til tre områder, som du selv vælger.

Du vælger også selv, om massagen skal kombineres med varme, eller om du foretrækker varme og massage hver for sig.

På den måde er der stor mulighed for selv at komponere, hvordan massagesædet skal indstilles, så det bliver så behageligt for dig som muligt.

Hvor kan sædet bruges?

Du kan bruge sædet derhjemme i din sofa, din lænestol eller på kontoret.

Det kører på 12 V, så du kan også sagtens bruge det i din bil.

Det vejer ikke så meget, så det er ret nemt at bære rundt fra stol til stol, så det på den måde kan følge dig i løbet af en hel dag.

Skal du have et massagesæde, der ikke er for voldsomt, men som kan give dig blid massage og varme, og som du kan tage med dig rundt i løbet af dagen, så er dette sæde fra Beuer et ret godt bud.

Beurer MG 300 HD-XL – Massagesædedække – sort – giver en lækker og grundig massage


massagesaede-testDette massagesædedække fra Beurer er også et udmærket valg, når du skal have adgang til en god omgang massage, lige når du vil have det. 

Hvad Beurer MG 300 HD-XL massagesædedækket gør så godt, er at det yder en lækker og grundig massage ved hjælp af dets 4 massagehoveder, som roterer for at massere dig i både ryg og nakke. Dette er en funktion, som er patenteret, da det netop er sådan en god teknologi.

Du vælger selv hvilken slags massage du vil have, og det er meget nemt at betjene. Så kan du få Shiatsu-, spot- eller rullemassage, og derudover kan du desuden også benytte dig af den lækre varmefunktion.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

 

Det er et massagesædedække i størrelsen XL, så det vil passe helt perfekt til din kontorstol. På grund af denne størrelse får du altså også en grundig massage, fordi den kan nå mange steder på nakken og ryggen.

Denne grundige massage er dog også hjulpet godt på vej af den smarte funktion, der står for at scanne din krop. 

Den automatiske sluk-funktion, der sørger for, at massagesædedækket slukker efter 15 minutter, sørger i øvrigt for, at du ikke bruger unødig strøm, hvis du for eksempel skulle blive afbrudt i din massage og glemmer at slukke selv. 

Der er selvfølgelig også en lille risiko for, at du kan komme til at døse hen. Det kan nemlig være meget afslappende. I så fald er du også sikret med den automatiske sluk-funktion.

Beurer MG320 varmesæde


Beurer MG320 varmesædeForkæl din ryg med dette Beurer varmesæde, der giver dig lækker shiatsumassage, hvor et koncentreret tryk stimulerer kroppen og mindsker bl.a. spændinger og stress. Alternativt kan du vælge luftkompressionsmassage, der har sin optimale anvendelse ved at øge flowet i blodårer og lymfekar. Med tre niveauer for intensitet at vælge imellem kan du tilpasse massagen til dit aktuelle behov. Beurer MG320 giver dig masser af lækre afslapningsseancer.

Muligheden for separat spotmassage i øvre og nedre ryg giver dig endnu flere valgmuligheder mellem hænderne og stimulerer specifikke dele af kroppen, så du målretter den høje komfort.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Massagesædet kan bruges overalt

Beurer MG320 kommer med en timerfunktion, så du kan vælge mellem 5, 10 eller 15 minutters nydelse. Det giver dig et perfekt afbræk fra arbejdet, hvor du kan slappe af efter en enten fysisk eller psykisk hård arbejdsdag og lade batterierne op igen. Med de mange muligheder for at kombinere stimuleret område med massageform og intensitet er du sikker på at nå nye højder for afslapning og nydelse, som bare det at slænge sig på sofaen ikke giver.

Massagesædet vejer ikke alverden, faktisk bare 6,5 kg, og når du ikke bruge det, kan du bare lægge det i klædeskabet eller hænge det op på en bøjle. Du kan placere massagesæder på en lænestol, din sofa eller et bilsæde afhængigt af pladsforholdene. Med sædet stillet an er det en snild sag at sætte gang i massagen og behaget i det særligt lækre sæde af gråt kunstlæder.

Hvilket massagesæde skal jeg så vælge?

Som du kan se så findes der et stort udvalg af massagesæder og det kan være svært at finde ud af hvad man egentlig skal vælge og hvad der passer bedst til ens behov. Derfor giver vi dig nogle helt simple tips nedenfor som du kan bruge til at finde det bedste massagesæde.

Hvis du ønsker kvalitet

Sidder du rigtig mange timer om dagen foran computeren og laver en masse arbejde, så kender du helt sikkert også til at man bliver træt og øm i ryggen med tiden.

Hvis du samtidig er typen som ønsker den bedste kvalitet og en lækker massage en gang imellem så er der ingen tvivl om at du skal vælge Beurer MG295 Shiatsu.

Massagen er utrolig lækker, man kan nemt indstille den til hvor hårdt der skal tages fat meget mere. Den er godt nok ikke helt billig, men samtidig får du virkelig kvalitet og et produkt der kan holde i mange år.

Hvis det skal være billigt

Hvis din økonomi ikke er til at bruge flere tusinde kroner på et massagesæde, så kan du stadig nå rigtig langt for et mindre beløb.

Det er klart at de billige modeller ikke er lige så avanceret som de helt store og dyre men de kan stadig give en god massage som jo i bund og grund er det vigtigste element.

Du kan også holde lidt øje med markedet, der er altid gode tilbud og udsalg derude som du bør holde godt øje med, hvis vi opdager nogle gode tilbud så vil vi selvfølgelig opdatere denne artikel, så her kan du altid følge med i udviklingen.

Kan jeg læse andre massagesæde tests online?

Der findes ikke så mange kilder derude som har lavet grundige massagesæde test og skrevet anmeldelser af dem, men vi har dog fundet et par enkelte som du kan benytte til at læse mere.

Productreview.com.au – Denne side er en af de absolut største når det kommer til test, anmeldelser og bruger bedømmelser på nettet. Klik dig ind og læs meget mere og find frem til hvad det rigtige køb er for dig.

Bestcovery.com – Her kan du finde nogle ganske fine anmeldelser, de er dog ikke lige så velskrevet som eksempelvis Productreview.com.au men måske du kan finde noget og bruge det.

Læs også: Fodmassage maskine – 5 fodmassage maskiner der holder det de lover!

Læs også: Infrarød massageapparat – Sådan slipper du af med smerterne

FAQ

Hvilket massagesæde er det bedste til prisen?
Hvis du søger et godt massagesæde, som dog ikke skal være alt for dyrt, så bør du tage et kig på massagesædet MG 155 fra Beurer. Sædet koster kun omkring 250 kr., men det har fået nogle gode anmeldelser i en række forbrugstests, som roser den for de gode egenskaber.
Hvordan vælger jeg et godt massagesæde?
Når du skal vælge et massagesæde, er det vigtigt, at du tænker over, hvilke steder på din krop, massagesædet skal være i stand til at massere. Det varierer imellem modellerne, hvilke dele af kroppen de masserer bedst, hvormed du bør finde en model, som fokuserer på dine vigtigste punkter.
Er et massagesæde pengene værd?
Hvis du tæt døjer med ømme muskler og led i ryggen, nakken og/eller lænden, så kan et massagesæde helt bestemt være pengene værd. På den måde kan du nemt behandle dine ømme muskler derhjemme, sådan at du igen kan være klar til næste dag uden smerter og ømhed.
Hvor lang tid holder en massagesæde?
Det varier fra model til model, hvor lang tid et massagesæde kan holde. Hvis sædet dog er af en god kvalitet, så har det potentiale til at kunne holde i mange år, hvormed du kan have stor glæde af dit massagesæde lang tid ud i fremtiden.

Denne side er anmeldt af: Anton L. Johansen Rating 10/10

 

Forfatter

Skriv en kommentar