Top 5 bedste Massagesæder til kontorstolen

Vi mennesker sidder mere og mere ned i løbet vores dag. Det lyder selvfølgelig meget afslappende, men det kan også medføre at vores muskler ikke bliver stimuleret nok, og derfor begynder man at få smerter med mere.

Her har vi taget et kig på nogle af de bedste massagesæder på markedet, vi har anmeldt dem og forhåbentligt bliver du meget klogere på hvad du skal vælge, hvis du ønsker at få noget dejlig massage, mens du f.eks sidder og arbejder.

___________________________________________________________________________________________

Indholdsfortegnelse:

___________________________________________________________________________________________

Beurer MG295 Shiatsu massagesæde

Beurer MG295
2.194 kr.

Kender du til det en travl og stresset hverdag? Kender du til, at den mest tiltrækkende tanke er at smide dig på sofaen når du kommer hjem? Hvad hvis dette kunne blive til virkelighed, også med en ekstra godbid i skuffen?

Denne Beurer MG295 massagesæde, vil give dig den bedste massage når du lige har lyst – og du skal ikke engang spørge om lov.

Med dette fantastiske massagesæde, får du en massør som gør det hele og over alt. Den giver dig dybdegående 3D massage, også kommer den rundt over alt på både ryg, skulder og nakke. Den er lavet i hårdt plast, for at give den bedst mulige massage.

Den kan justeres i højden, så den rammer dig præcis som den skal.

Langs rygraden giver den dig afslappende rullemassage, og du kan selv indstille den til at massere på øvre-nedre- eller på hele ryggen. Derudover er der varme i sædet, som får dine muskler til at slappe ekstra godt af.

Der medfølger en fjernbetjening med timerfunktion, et spændebånd til montering og en stopper til ophæng.

LÆS OGSÅ: Senge test

 

Beurer MG 300 Shiatsu massagesæde

Beurer MG 300
2.499 kr.

Beurer MG 300 Shiatsu giver en helt fantastisk massage, og alene på det punkt er den absolut i toppen.

Men hvad der trækker en del ned er dens pris, her hænger det ganske simpelt ikke helt sammen for os.

Men hvis du ønsker kvalitet og har pengene til at kaste efter et rigtig lækkert massagesæde, så får du virkelig også et af de bedste på markedet her.

Et rigtig lækkert massagesæde.

LÆS OGSÅ: Topmadras test

 

Beurer MG158 massagesæde

Beurer MG158
699 kr.

Behageligt massagesæde at sidde i og så giver den en rigtig lækker og mild massage i hele ryggen.

Man får hurtigt fundet sig til rette i sædet og kan nyde varmen fra massagekuglerne som giver en lækker følelse og afslappethed i kroppen.

De 4 indbygget shiatsu massagehoveder, som dette massagesæde har, giver en dejlig og blid massage og du kan indstille punkt massagen på det.

Sædet kan også bruges i bilen. Selve betrækket kan vaskes og det kan du læse meget mere om hvordan man gør i den brugervenlige manual der medfølger.

 

Beurer MG296 Shiatsu massagesæde

Beurer MG296 Shiatsu
2.499 kr.

Med Beurer MG296 Shiatsu, får du hver gang en fantastisk massage og man kan virkelig mærke hvordan den tager godt fat i musklerne og får løsnet godt op.

Denne intelligente massagestol giver dig mulighed for selv at vælge om du ønsker at få masseret hele ryggen og nakken eller om du vil fokusere på enkelte områder.

Ligeledes kan du kontrollere hastighed og varme så du får lige præcis den massage som du ønsker. Uden tvivl det bedste massagesæde i vores test, dejlig komfort og den har en utrolig god virkning på ømme muskler.

 

Hvilket massagesæde skal jeg så vælge?

Som du kan se så findes der et stort udvalg af massagesæder og det kan være svært at finde ud af hvad man egentlig skal vælge og hvad der passer bedst til ens behov. Derfor giver vi dig nogle helt simple tips nedenfor som du kan bruge til at finde det bedste massagesæde.

Hvis du ønsker kvalitet

Sidder du rigtig mange timer om dagen foran computeren og laver en masse arbejde, så kender du helt sikkert også til at man bliver træt og øm i ryggen med tiden.

Hvis du samtidig er typen som ønsker den bedste kvalitet og en lækker massage en gang imellem så er der ingen tvivl om at du skal vælge Beurer MG295 Shiatsu.

Massagen er utrolig lækker, man kan nemt indstille den til hvor hårdt der skal tages fat meget mere. Den er godt nok ikke helt billig, men samtidig får du virkelig kvalitet og et produkt der kan holde i mange år.

Hvis det skal være billigt

Hvis din økonomi ikke er til at bruge flere tusinde kroner på et massagesæde, så kan du stadig nå rigtig langt for et mindre beløb.

Det er klart at de billige modeller ikke er lige så avanceret som de helt store og dyre men de kan stadig give en god massage som jo i bund og grund er det vigtigste element.

Du kan også holde lidt øje med markedet, der er altid gode tilbud og udsalg derude som du bør holde godt øje med, hvis vi opdager nogle gode tilbud så vil vi selvfølgelig opdatere denne artikel, så her kan du altid følge med i udviklingen.

Kan jeg læse andre massagesæde tests online?

Der findes ikke så mange kilder derude som har lavet grundige massagesæde test og skrevet anmeldelser af dem, men vi har dog fundet et par enkelte som du kan benytte til at læse mere.

Productreview.com.au – Denne side er en af de absolut største når det kommer til test, anmeldelser og bruger bedømmelser på nettet. Klik dig ind og læs meget mere og find frem til hvad det rigtige køb er for dig.

Bestcovery.com – Her kan du finde nogle ganske fine anmeldelser, de er dog ikke lige så velskrevet som eksempelvis Productreview.com.au men måske du kan finde noget og bruge det.

 


Skriv et svar

Back to Top ↑