Hvis du ønsker en god trykaflastende madras kan vi godt forstå dig. Med en trykaflastende madras får du naturligvis en madras, som er med til at aflaste trykket når du ligger ned. Ofte betyder det at folk sover bedre, ligesom at de bare generelt ligger bedre i deres seng.

At have en god madras gør det ofte meget nemmere for folk at gå i seng uden problemer. At være i tvivl om hvorvidt du vil gå i seng er ikke godt for din produktivitet, og det kan også medføre sygdomme – noget vi vil komme mere ind på nederst i artiklen.

I gamle dage var det ikke muligt at få et godt udvalg af trykaflastende madrasser. Det er det nu, og faktisk har du mulighed for at få en trykaflastende madras som er en skummadras, statisk madras, dynamisk madras og bariatrisk madras.

Du vælger naturligvis selv hvilken du vil have, og vi har herunder samlet nogle af de madrasser som vi tror på kunne blive en god succes for dig.

LÆS OGSÅ: Senge test


Trykaflastende madras i Memory Foam GLEE 180×200 cm – Et godt valg for allergikere

Det allergivenlige valg

 • 4,55/5 stjerner hos Beliani

trykaflastende madrasEr du en af dem, der vender og drejer dig natten lang, og som vågner øm og træt om morgenen, så er det altså vigtigt at gøre noget ved det. Ikke nok med at det selvfølgelig er ærgerligt at gå rundt og være træt hele tiden, så en god nats søvn også yderst vigtig for vores sundhed og velvære.Noget der heldigvis kan hjælpe på din søvn, er at finde den rette madras. Denne skummadras vil kunne give dig en luksuriøs søvnoplevelse, så du kan sove tungt og vågne frisk og udhvilet hver morgen.Madrassen indeholder polyesterfyld. Det er dette fyld, der giver dig den øgede komfort, fordi det bidrager til en bedre polstring.Den har desuden memory skum, som giver en optimal støtte for lige netop din krop.Udover det så er denne madras også et godt valg for allergikere. Det er nemlig en særligt åndbar madras både på grund af dens opbygning og dens materialer. Den er lavet til af bekæmpe mider. Hvis du for eksempel har støvallergi eller lignende, så kan den også vaskes i en helt almindelig vaskemaskine ved 40 grader.

Fordele

 • Memory foam madras som giver optimal støtte
 • Kan vaskes ved 40 grader
 • God til allergikere
Ulemper

 • 20 cm tyk
 • Polyester kan være svært at genbruge, og er derfor ikke særlig miljøvenligt

Specifikationer:

 • 100% polyester
 • Memory foam
 • Maks. belastning: 250 kg
 • Vægt: 22 kg
 • Størrelse: 20 cm x 180 cm x 200 cm

 

LÆS OGSÅ:Dyne test

COMFY 160×200 Memory Foam Trykaflastende Topmadras

 • 4,4/5 stjerner hos Beliani

COMFY 160x200 Memory Foam TopmadrasHvis du ønsker at sove endnu bedre om natten, er det en god idé at anskaffe dig en god topmadras. Denne topmadras i memory foam fra COMFY giver dig en ekstra blød og behagelig nattesøvn. Det er en investering i din sovekomfort, som du ikke bør gå glip af. Med polyesterfyld får du en topmadras, der giver dig ekstra polstring, så din søvn bliver mærkbart bedre. Memory foam former sig efter din krop og dens kurver, og det gør at topmadrassen kun bliver mere behagelig dag for dag. Topmadrassen kommer med mikrofiberbetræk og kan vaskes på 40 graders varme i maskine, hvis der er behov for det. Hvis du er allergiker, er denne topmadras perfekt til dig; den er nemlig lavet i åndbart materiale, der beskytter mod mider. Så er du på udkig efter en god topmadras i høj kvalitet og til en god pris, er denne fra COMFY perfekt. 

Fordele

 • Memory foam som sikre god komfort
 • Allergivenlig top madras
 • God pris
Ulemper

 • Polyester kan være svært at genbruge, og er derfor ikke særlig miljøvenligt

Specifikationer:

 • 100% polyester
 • Memory foam
 • Vægt: 10 kg
 • Størrelse: 160 cm x 200 cm x 6 cm

 

LÆS OGSÅ:Boxmadras test

Flexa Trykaflastende Madras I Latex 90×190


Flexa Latex Skum madras 90x190cmHer er der tale om en lækker madras med 12 cm. langtidsholdbar latex. Latex giver madrassen en god ventilation, som bl.a. hjælper på, at du ikke får det for varmt, når du sover. Selve madrassen består af 6 cm. koldskum og 6 cm. latex skum. Det sørger for, at madrassen former sig for din krop.Størrelsen på den er 90×190 cm. og den kommer med 5 års garanti.Du får helt klart en god søvn med denne madras, fordi den former sig til dine behov og vi kan anbefale Flexa Latex 90×190 madras.

Fordele

 • God ventilation som forhindrer overophedning
 • Vandafvisende og antibakterielt inderbetræk
 • 5 års garanti på madrassen
Ulemper

 • Enkelte føler madrassen er lidt for høj til børn

Specifikationer

 • Mål: 90x190x12 cm
 • Standard 100 OEKO-tex mærkning
 • 5 års garanti på madrassen
 • Vaskbart betræk ved maksimalt 60 grader

Sov godt og øg livskvaliteten

Det du får mest ud af ved at investere i en madras du ligger godt i, er at du får øget din livskvalitet betydeligt. Sover du dårligt vil du ofte være mere stresset i løbet af dagen, og det betyder at du får en dårligere livskvalitet.

De mest typiske ting der sker når du ikke får nok søvn er, at du mister meget af din tålmodighed. Dette kan hurtigt gå ud over dine venner, arbejdskollegaer eller nogle helt tredje personer, som du har tæt på dig.

Det kan også være at du mister din effektivitet på dit arbejde, hvilket igen vil ende ud med at chefen bliver skuffet over din fremtidige indsats.

Jo længere det står på, jo slemmere vil det også være for dig. I sidste ende kan du ligefrem blive syg af det, og du har mulighed for at udvikle stress, angst og mange andre psykiske sygdomme.

Sover du derimod godt, vil det omvendte naturligvis ske. Du vil få en øget livskvalitet, og det betyder at du vil få mere tålmodighed og overskud i din hverdag.

Da du har mere overskud vil du også blive mere effektiv på din arbejdsplads, og det vil betyde at du vil kunne pleje din karriere, eller blot gøre din chef glad.

LÆS OGSÅ: Sovepose test

En dyr madras er bedre end en billig madras

Ofte vil det være sådan, at en madras du betaler mange penge for er bedre end en madras, som du ikke giver så meget for. Dette giver lidt sig selv, men bliver undervurderet af mange mennesker.

Når du ligger og tænker på om der ikke er nogle mangler ved den madras du allerede har nu, skal du skrive dem ned. På denne måde har du nemlig mulighed for at høre en sælger hvor meget en madras som kan disse ting, koster.

Det bedste vil naturligvis være at snakke med en sælger som kender sig fag ud og ind.

Han vil nemlig kunne fortælle dig hvad det er der gør de enkelte madrasser gode, ligesom at han vil sørge for at alle dine behov er opfyldt, når du køber en madras. Returprodukter er nemlig ikke noget som nogen er interesseret i – hverken dig eller sælgeren.

Der findes mange andre typer madrasser som du kan kigge på

Er du ikke helt tilfreds med det udvalg du finder her, har du mulighed for at finde mange andre former for madrasser rundt omkring på internettet. Søger du på trykaflastende madras, vil du helt sikkert kunne få mange gode resultater.

Har du besluttet dig for at det måske ikke var en trykaflastende madras du ville investere i alligevel, kan det sagtens betale sig at kigge på nogle af de andre test vi har lavet med effektive madrasser.

Søger du på ordet madras på vores hjemmeside, vil du helt sikkert møde mange gode resultater, og inde på hver enkelt artikel har du mulighed for at læse hvorfor du netop skal vælge den madras – helt ligesom du kunne her ved denne artikel.

Var der en madras du fandt interessant, men ikke helt ved om du ville investere i, kan du altid kontakte den forhandler af den madras du valgte. Her har du mulighed for at gøre det klart hvad det er du vil vide mere om, ligesom at du måske kan forhandle om prisen.

Læs også: Projektor test – Vi har fundet den bedste!

Udgåede produkter

Athena Celcius Topmadras 120×200 trykaflastende madras

Athena Celcius Topmadras 120x200En perfekt topmadras der er ed til at forme sig efter netop din krop.Du får en god understøttelse, og vil have meget nemmere ved at holde på din varme.Det eneste du skal gøre er at investere i denne topmadras fra Athena.Madrassen kommer i farven hvid, og har en celcius kerne på 4 cm.SE OGSÅ:Latex madras

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme

Forfatter