En boxmadras test er en god måde, til at finde ud af hvilken boxmadras, der er perfekt til dig. Vi har fundet fem super gode produkter, der varierer både i pris og kvalitet.

Kvaliteten er dog gennemgående rigtigt god og du får meget for dine penge, hvis du vælger en af de her fem boxmadrasser.

Man kan ikke andet end at undervurdere at sove godt om natten, det ved enhver der lider af søvnbesvær.

Det er med andre ord rigtigt vigtigt at sove godt om natten og det kan en boxmadras af høj kvalitet kan hjælpe dig med.

Du får de absolut bedste forudsætninger for en god nattesøvn med de her boxmadrasser.

Der er brugt lang tid og mange ressourcer, på at finde ud af netop hvad der er mest behageligt at ligge på i løbet af natten.

Det har resulteret i senge af absolut højeste kvalitet, som præcist er tilfældet med de her boxmadrasser.

Hvis du vælger en af de her fem fantastiske boxmadrasser, så er du sikker på at få et produkt med en god kvalitet, hvor du samtidigt får meget for dine penge.

Madrasserne, i denne boxmadras test, fås i alle størrelser, så der findes derfor helt sikkert en der passer perfekt til dig og dine behov.

LÆS OGSÅ: Senge test

___________________________________________________________________________________________

Indholdsfortegnelse:

___________________________________________________________________________________________

Jupiter Wood Boxmadras

Jupiter Wood er en boxmadras med en god kvalitet, der især gør sig bemærket på grund af sin billige pris.

Du får en god boxmadras i høj kvalitet, der besidder de mest essentielle ting, som en boxmadras bør og derfor giver du en god komfort.

Du får med andre ord utroligt meget for dine penge, hvis du vælger Jupiter Wood boxmadrasse.

Boxmadrassen er dansk produceret af mærket Kinnädden, hvilket understreger den gode kvalitet. Specifikationerne på denne boxmadras, de vidner i allerhøjeste grad om en seng af god kvalitet.

Du får de populære Pocket fjedre, der sidder med en tæthed på 250 fjedre per kvadratmeter. De giver dig den primære komfort og den individuelle støtte får du fra fem komfortzoner.

De fem komfortzoner, de yder individuel støtte, der hvor din krop har mest brug for det i løbet af natten. Det er eksempelvis nakke- og hofteregionerne.

Du kan derfor trygt bruge den her boxmadras, uden at være bange for at få skader på længere sigt.

Boxmadrassen er placeret i en robust træramme, der er 8 cm tyk. Den sikrer at sengen holder i lang tid.

Vælg frit mellem to gode topmadrasser.

Du kan kvit og frit vælge mellem to topmadrasser, der begge giver en god komfort, dog på en vidt forskellig måde. Du kan enten vælge en Celcius topmadras, som er udstyret med Memory Skum.

Memory Skum er trykaflastende og former sig efter din kropstemperatur. Resultatet er en topmadras, der har form efter din figur.

Det finder mange utroligt behageligt, dog skal du være opmærksom på, at denne form for topmadras ikke er super ventilerende.

Hvis du har det varmt om natten, så anbefaler vi derfor at du vælger den anden topmadras. Du kan også få en topmadras lavet af latex med.

Latex er et fastere materiale end Memory Foam og giver dig en mere jævn modstand. Du falder derfor ikke ned i madrassen og latex er også et meget åndbart materiale.

Latex er foretrukket af de fleste, dog er det smag og behag og du må derfor selv tage stilling til, præcist hvilken topmadras du tror der er bedst til dig.

Denne fantastiske boxmadras, den er desuden polstret med 25 mm tykt polyetherskum, der sætter prikken over i’et på produktet og sikrer dig en god komfort.

Både ben og fragt er inkluderet i den ellers så billige pris, der understreger at det her er et produkt, hvor du får rigtig meget for pengene!

Højden er på 51 cm. De er udgjort af ben der er 19 cm høje, en madras der er 26 cm tyk og en 6 cm tyk topmadras.

Der medfølger desuden 10 års garanti på både ramme og fjedrebrud. Boxmadrassen fås i alle størrelser.

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
6.999,00 6.999,00 Til butik »

LÆS OGSÅ: Topmadras test

Comfort boxmadras.

comfort-boxmadras-_01Comfort boxmadras er en enormt behagelig boxmadras.

Den er bygget i materialer af højeste kvalitet, du kan derfor også regne med en en madras der holder i mange år. Du får helt vildt meget for dine penge, hvis du vælger den her boxmadras.

Vi tvivler stærkt på, at du kan finde et tilsvarende produkt til en tilsvarende pris, da du her får nøjagtigt hvad du betaler for.

Den her boxmadras, den kan sagtens fungere som seng på egen hånd. Du kan dog også bruge den, til at bygge din helt egen kontinental seng.

Hvis du ønsker at bygge din helt egen kontinental seng, så skal du bare finde en god spring- og topmadras. Boxmadras Comfort er oplagt, hvis du ønsker en rigtig god seng til en billig pris.

Du får helt uhyre meget for pengene, hvis du vælger den her boxmadras. Den er tilmed udstyret med hele syv komfortzoner, der sikrer dig den optimale støtte i løbet af natten.

Den støtter dig netop hvor du har mest brug for det, hvilket betyder at du kan bruge den her boxmadras uden at skulle være bange for at få skader eller skavanker af den. Den er dobbeltfjedret, hvilket er et klart tegn på kvalitet og en høj komfort.

Madrassen er altså bygget op med to separate fjederlag, der er specielt designet til at give en god ligge oplevelse. Nederst får du Bonell fjedre, der har en tæthed på 113 fjedre per kvadratmeter.

Bonell fjedrene sikrer dig en stabil bund. der giver det bedste grundlag for et mere fleksibelt og blødt fjederlag ovenpå.

Det mere komfortable fjederlag er lavet af Pocket fjedre, der sidder med en tæthed på hele 274 fjedre per kvadratmeter.

Pocket fjedrene sikrer dig den høje komfort, mens Bonell fjedrene sikrer dig en robust bund og et stabilt grundlag, hvilket tilsammen resulterer i en helt fantastisk komfort.

De her fantastiske fjederlag, de er polstret med 50 mm tykt koldskum, der giver boxmadrassen et perfekt finish. Hele vidunderet er omringet af en træramme, der er 12 cm tyk og derfor er noget så robust.

Der følger tilmed en garanti på fem år, på både træ ramme og fjedrebrud med. Både fragt og ben er endda inkluderet i prisen, hvilket gør det til et endnu bedre produkt til pengene.

Højden er på 54 cm, hvoraf topmadrassen udgør 6 cm. Den har boxmadras fås i alle størrelser, hvilket gør den perfekt egnet til soveværelse af alle størrelser.

LÆS OGSÅ: Dyne test

Bergen Boxmadras by Bedre Nætter.

Bergen BoxmadrasBergen Boxmadras har en højere kvalitet, end de før omtalte produkter. Det betyder også, at prisklassen er lidt højere.

Dog får du meget for dine penge, da det er en boxmadras med en utrolig høj komfort og en kvalitet uden lige.

Den er fra top til bund produceret i materialer af højeste kvalitet og der er virkeligt lagt tid i, at lave en fantastisk behagelig boxmadras.

Den er produceret i Danmark og besidder også alle de fordele, som man normalt forbinder med danske produkter.

Kvaliteten er i top og den er generelt designet på en helt fantastisk måde, der alt sammen medvirker til at du får den absolut bedste ligge oplevelse.

Med Bergen boxmadrassen får du den meget populære og mest benyttede fjedre variant. Det er Pocket fjedre. Pocket fjedre finder man tit i madrasser med en høj kvalitet.

Den giver dig en optimal komfort stort set uanset hvem du er, dog er den generelt anbefalet til folk der vejer under 95 kilo.

Boxmadrassen er derudover udstyret med en latex polstring. Den er hele 25 mm tyk og i højeste kvalitet. Latex polstringen sørger for, at fjedrene i madrassen bliver udnyttet optimalt, så du kan få den bedste komfort.

Latex polstringen giver dig samtidigt en længere levetid på madrassen, så du kan nyde godt af den i mange år.

Oven på boxmadrassen er der placeret “antislid”. Det sikrer dig, at topmadrassen ikke rykker rundt i løbet af natten. Selv hvis du har tendens til, at bevæge dig i de sene nattetimer.

Vælg frit mellem Latex eller Celcius topmadras.

Du kan vælge mellem enten Latex topmadras eller Celcius topmadras. Det er begge to rigtigt gode topmadrasser, dog er de vidt forskellige.

Celcius er en trykaflastende skum, som former sig automatisk efter din figur. Det er for mange enormt behageligt, da du får en helt sublim støtte i løbet af natten.

Det er her, at Celcius topmadrassen er god. Den giver dig en fantastisk støtte, da topmadrassen får form af din figur, når du ligger på den. Hvis du tit har det varmt i løbet af natten, så anbefales Celcius topmadrassen ikke.

Latex topmadrassen er en helt anden slags topmadras, der dog også er det bedste valg for mange. De fleste foretrækker faktisk topmadrassen af latex, hvilket der også er god grund til.

Latex topmadrassen er enorm fleksibel og behagelig at ligge på, samtidigt med at den er perforeret.

Dens perforerede struktur, gør utrolig åndbar og er derfor foretrukken af mange. Den ventilerende Latex topmadras er i hvert fald for dig, som oftest har det varmt om natten.

LÆS OGSÅ: Elevationssenge test

Hvilken fasthed skal jeg vælge?

Det er utroligt vigtigt, at du får den rette fasthed, når du vælger en boxmadras.

Bergen Boxmadras giver dig to muligheder, så du kan være fuldkommen sikker, på at få den perfekte komfort, der er specielt designet til netop dig.

Du kan vælge mellem fast eller medium fasthed. Medium fasthed anbefales til dig, som vejer under 75 kilo.

Boxmadrassen i fast er anbefalet til dig, som vejer 75 kilo eller derover. Det er dog smag og behag, så du bør vælge efter hvad du tror du vil foretrække.

Noget af det, der gør den her boxmadras helt unik, det er at du har mulighed for at udskifte fastheden, hvis den ikke er optimal til dig.

Normalt så har man været nødsaget, til at udskifte hele madrassen, selvom man kun ønsker fastheden udskiftet.

Det er der lavet om på i den her fantastiske boxmadras, hvilket betyder at du for næsten ingen penge, kan få udskiftet fastheden i madrassen. Højden på denne boxmadras er 57 cm, hvoraf benene udgør 20 cm.

Pocket fjedrene sidder med en tæthed på 261 fjedre per kvadratmeter. Mini bonell fjedrene nedenunder, de sidder med en tæthed på 150 fjedre per kvadratmeter.

Den har samtidigt fem komfortzoner, der sørger for at give dig den optimale støtte i løbet af natten. Du får en 12 cm tyk træramme med den her boxmadras.

Der medfølger hele 15 års garanti på både ramme og fjedrebrud, hvis du vælger den her fantastiske boxmadras. Boxmadrassen fås i alle størrelser.

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
11.499,00 11.499,00 Til butik »

SE OGSÅ: Sengeramme

Senses Pulse – Antracit

Danskproduceret, miljøvenlig, bæredygtig, åndbar, trykaflastende, hygiejnisk og 100% komfort – what’s not to like!?

Senses Pulse Antracit boxmadras har det hele. Senses Pulse Antracit boxmadras er udviklet og produceret i Danmark af topkvalificerede håndværkere, tømrere og søvneksperter fra European House of Beds.

Senses Pulse Antracit er bygget i bæredygtige materialer og er tilpasset det danske klima med pocketfjedre og hybrid polsting, således at du både kan holde varmen om vinteren og komme af med overskydende varme om sommeren. Waterlily er også med til at holde din madras frisk, ren og allergivenlig med de indbyggede ventilationskanaler.

Det er vigtigt at få sin skønhedssøvn, men for at kunne det, er det også vigtigt at du ligger godt. Senses Pulse Antracit er designet til at give din krop optimal støtte uanset, hvordan du ligger. Den er opbygget med hele 7 komfortzoner, som alle arbejder på, at sørge for den bedst mulige støtte.

Du kan let udskifte fastheden på denne her boxmadras.

At du kan lyne op og nemt udskifte madraskernen, det er en kæmpe fordel. Det betyder at du kan skifte fastheden ud på boxmadrassen.

Traditionelt, der skulle man skifte hele madrassen ud, selv hvis man kan ville udskifte fastheden. Sådan er det ikke længere, hvilket er en kæmpe fordel.

Det kan være svært, at vide præcis hvilken fasthed der er bedst, før man har sovet i sengen et godt stykke tid.

Den her boxmadras, den tillader dig, at vælge en fasthed og så skifte den ud igen for et lille forløb, hvis du hellere vil have en anden fasthed. Det helt særlige CPH Boxmadras by Bedre Nætter, det er polstringen omkring fjedrene.

Den er den absolut bedste i sin klasse og giver dig de optimale forudsætninger for en god nattesøvn. Polstringen hedder Talalay og er lavet af latex.

Det er klart det mest elastiske materiale på markedet, der gør det yderst trykfølsomt og derfor giver dig den perfekte udnyttelse af fjedrene i sengen.

Vælg mellem en masse forskellige topmadrasser i fantastisk kvalitet.

Bedre Nætter har gjort absolut alt hvad de kan, for at give dig den bedste søvnoplevelse med den her boxmadras.

Derfor har de også givet dig mulighed for, kvit og frit at vælge mellem fire forskellige topmadrasser, så du helt sikkert finder den topmadras der passer perfekt til dig og dine behov. Du kan først og fremmest vælge mellem latex, der er en elastisk skumtype.

Den er dejligt ventilerende og fleksibel, der gør den god til dig der har det varmt om natten, samt dig der har det med at bevæge dig meget i løbet af natten.

Så er der Celcius topmadrassen i trykaflastende skum.

Det trykaflastende skum former sig efter din figur og kropsvarme. Du får derfor en topmadras, der er perfekt bygget til din form, hvis du vælger Celcius topmadrassen. Du kan også vælge mellem Talalay latex, der er endnu mere elastisk en normal latex.

Den virker derfor enormt blød og indbydende, samtidigt med at den giver en god støtte. Talalay latex er derudover hypoallergent og naturligt resistent overfor husstøvmider.

Den sidste topmadras, som du kan vælge mellem, det er topmadrassen Talalay Visco. Talalay Visco er et mix mellem Celcius / Memory Foam og åndbarhed.

Du får en perfekt blanding mellem en yderst åndbar topmadras, der samtidigt former sig efter din figur, hvilket det trykaflastende skum sørger for.

Der er her kombineret det bedste fra to verdener og resultatet er betagende. Højden på denne boxmadras er på 59 cm, hvoraf benene udgør 20 cm.

Du får hele 15 års garanti på både ramme og fjedrebrud, hvis du vælger det her vidunder af en boxmadras.

Den fås i alle størrelser.

Blev du klogere af vores boxmadras test?

Det var vores bud på fem boxmadrasser i en rigtig god kvalitet.

Der er brugt lang tid, på at designe de her boxmadrasser, netop så de kan give den optimale komfort og støtte, som du har brug for i løbet af natten, og derfor håber vi også på at, du har fundet det du ledte efter.

Få den nattesøvn som du altid har drømt om med en god boxmadras!

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
14.999,00 14.999,00 Til butik »

Se også artiklerne: GPS test – Kom hurtigt og sikkert frem

This post has a rating of NAN stars based on 0 reviews from our users.
Rate this post
Forfatter

På Testmagasinet.dk kan du læse test og anmeldelser af diverse produkter, samtidig kan du læse meget mere om hvor du kan finde det ønskede produkt til de bedste og billigste priser på nettet.