Sidst opdateret:

En boxmadras test er en god måde, til at finde ud af hvilken boxmadras, der er perfekt til dig. Vi har fundet fem super gode produkter, der varierer både i pris og kvalitet.

Kvaliteten er dog gennemgående rigtigt god og du får meget for dine penge, hvis du vælger en af de her fem boxmadrasser.

Man kan ikke andet end at undervurdere at sove godt om natten, det ved enhver der lider af søvnbesvær.

Det er med andre ord rigtigt vigtigt at sove godt om natten og det kan en boxmadras af høj kvalitet kan hjælpe dig med.

Du får de absolut bedste forudsætninger for en god nattesøvn med de her boxmadrasser.

Der er brugt lang tid og mange ressourcer, på at finde ud af netop hvad der er mest behageligt at ligge på i løbet af natten.

Det har resulteret i senge af absolut højeste kvalitet, som præcist er tilfældet med de her boxmadrasser.

Hvis du vælger en af de her fem fantastiske boxmadrasser, så er du sikker på at få et produkt med en god kvalitet, hvor du samtidigt får meget for dine penge.

Madrasserne, i denne boxmadras test, fås i alle størrelser, så der findes derfor helt sikkert en der passer perfekt til dig og dine behov.

LÆS OGSÅ: Senge test


Indholdsfortegnelse:


Krone Signatur Box 180×200 cm: Dansk kvalitet til en fair pris

Krone Signatur Box 180x200 cm: Dansk kvalitet til en fair prisDe store fordele

 • En seng fremstillet i høj dansk kvalitet
 • Du får hele 5 komfortzoner
 • Sengen har en garanti på 15 år
 • Du kan teste din nye seng i 101 nætter

Om Krone Signatur Box

Når du skal købe en ny seng, får du ofte rigtig meget kvalitet for pengene, hvis du vælger en boxmadras fremfor en elevationsseng eller en kontinentalseng. Og hvis du gerne vil have den bedst mulige kvalitet for pengene, så er denne seng fra Krone et godt bud.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Hvis du vælger denne boxmadras, får du to lag fjedre, som er med til at øge komforten, og du får 15 års garanti på både ramme og fjedre.

Det smarte ved denne seng er valgfriheden. Du får en komplet seng (inklusive topmadras og ben), og du kan selv vælge mellem to forskellige topmadrasser, fire forskellige typer ben og to forskellige farver på betrækket – så der er mulighed for, at du kan designe din helt egen seng.

Udover at du selv kan bestemme, hvordan sengen skal fremstå visuelt, så har du også mulighed for at bestemme madrassens fasthed. Dette er en stor fordel, da vi alle har en præference. I dette tilfælde kan du vælge mellem: 

 • Medium (anbefales under 75 kilo).
 • Fast (anbefales 75 – 95 kilo)
 • Ekstra fast (anbefales over 95 kilo)

Alt i alt får du en eksklusiv boxmadras i den højeste danske kvalitet, som er designet med et simpelt, stilrent og nordisk udtryk, som passer til langt de fleste soveværelser.

Sengen kan testes i 101 nætter, så du har masser af mulighed for at tjekke, om den også matcher dit soveværelse. 

Udvalgte specifikationer

 • Størrelse: 180 x 200 cm
 • Brand: Krone
 • Højde: 49 cm
 • Farve: Grå eller sort
 • Garanti: 15 år
 • Madrastype: Boxmadras m. pocketfjedre
 • Fjedre: 5-zoners multipocketfjedre

Jupiter Wood Boxmadras

Jupiter Wood er en boxmadras med en god kvalitet, der især gør sig bemærket på grund af sin billige pris.

Du får en god boxmadras i høj kvalitet, der besidder de mest essentielle ting, som en boxmadras bør og derfor giver du en god komfort.

Du får med andre ord utroligt meget for dine penge, hvis du vælger Jupiter Wood boxmadrasse.

Boxmadrassen er dansk produceret af mærket Kinnädden, hvilket understreger den gode kvalitet. Specifikationerne på denne boxmadras, de vidner i allerhøjeste grad om en seng af god kvalitet.

Du får de populære Pocket fjedre, der sidder med en tæthed på 250 fjedre per kvadratmeter. De giver dig den primære komfort og den individuelle støtte får du fra fem komfortzoner.

De fem komfortzoner, de yder individuel støtte, der hvor din krop har mest brug for det i løbet af natten. Det er eksempelvis nakke- og hofteregionerne.

Du kan derfor trygt bruge den her boxmadras, uden at være bange for at få skader på længere sigt.

Boxmadrassen er placeret i en robust træramme, der er 8 cm tyk. Den sikrer at sengen holder i lang tid.

Vælg frit mellem to gode topmadrasser.

Du kan kvit og frit vælge mellem to topmadrasser, der begge giver en god komfort, dog på en vidt forskellig måde. Du kan enten vælge en Celcius topmadras, som er udstyret med Memory Skum.

Memory Skum er trykaflastende og former sig efter din kropstemperatur. Resultatet er en topmadras, der har form efter din figur.

Det finder mange utroligt behageligt, dog skal du være opmærksom på, at denne form for topmadras ikke er super ventilerende.

Hvis du har det varmt om natten, så anbefaler vi derfor at du vælger den anden topmadras. Du kan også få en topmadras lavet af latex med.

Latex er et fastere materiale end Memory Foam og giver dig en mere jævn modstand. Du falder derfor ikke ned i madrassen og latex er også et meget åndbart materiale.

Latex er foretrukket af de fleste, dog er det smag og behag og du må derfor selv tage stilling til, præcist hvilken topmadras du tror der er bedst til dig.

Denne fantastiske boxmadras, den er desuden polstret med 25 mm tykt polyetherskum, der sætter prikken over i’et på produktet og sikrer dig en god komfort.

Både ben og fragt er inkluderet i den ellers så billige pris, der understreger at det her er et produkt, hvor du får rigtig meget for pengene!

Højden er på 51 cm. De er udgjort af ben der er 19 cm høje, en madras der er 26 cm tyk og en 6 cm tyk topmadras.

Der medfølger desuden 10 års garanti på både ramme og fjedrebrud. Boxmadrassen fås i alle størrelser.

LÆS OGSÅ: Topmadras test

Comfort boxmadras.

comfort-boxmadras-_01Comfort boxmadras er en enormt behagelig boxmadras.

Den er bygget i materialer af højeste kvalitet, du kan derfor også regne med en en madras der holder i mange år. Du får helt vildt meget for dine penge, hvis du vælger den her boxmadras.

Vi tvivler stærkt på, at du kan finde et tilsvarende produkt til en tilsvarende pris, da du her får nøjagtigt hvad du betaler for.

Den her boxmadras, den kan sagtens fungere som seng på egen hånd. Du kan dog også bruge den, til at bygge din helt egen kontinental seng.

Hvis du ønsker at bygge din helt egen kontinental seng, så skal du bare finde en god spring- og topmadras. Boxmadras Comfort er oplagt, hvis du ønsker en rigtig god seng til en billig pris.

Du får helt uhyre meget for pengene, hvis du vælger den her boxmadras. Den er tilmed udstyret med hele syv komfortzoner, der sikrer dig den optimale støtte i løbet af natten.

Den støtter dig netop hvor du har mest brug for det, hvilket betyder at du kan bruge den her boxmadras uden at skulle være bange for at få skader eller skavanker af den. Den er dobbeltfjedret, hvilket er et klart tegn på kvalitet og en høj komfort.

Madrassen er altså bygget op med to separate fjederlag, der er specielt designet til at give en god ligge oplevelse. Nederst får du Bonell fjedre, der har en tæthed på 113 fjedre per kvadratmeter.

Bonell fjedrene sikrer dig en stabil bund. der giver det bedste grundlag for et mere fleksibelt og blødt fjederlag ovenpå.

Det mere komfortable fjederlag er lavet af Pocket fjedre, der sidder med en tæthed på hele 274 fjedre per kvadratmeter.

Pocket fjedrene sikrer dig den høje komfort, mens Bonell fjedrene sikrer dig en robust bund og et stabilt grundlag, hvilket tilsammen resulterer i en helt fantastisk komfort.

De her fantastiske fjederlag, de er polstret med 50 mm tykt koldskum, der giver boxmadrassen et perfekt finish. Hele vidunderet er omringet af en træramme, der er 12 cm tyk og derfor er noget så robust.

Der følger tilmed en garanti på fem år, på både træ ramme og fjedrebrud med. Både fragt og ben er endda inkluderet i prisen, hvilket gør det til et endnu bedre produkt til pengene.

Højden er på 54 cm, hvoraf topmadrassen udgør 6 cm. Den har boxmadras fås i alle størrelser, hvilket gør den perfekt egnet til soveværelse af alle størrelser.

LÆS OGSÅ: Dyne test

Atlas Wood Boxmadras 90×200 cm – En prisvenlig kvalitetsseng

boxmadras-testBedre Nætter er en af de producenter, der virkelig gør det godt, når vi ser på boxmadrasser og senge i det hele taget. De laver nemlig senge i topkvalitet, og sengene er vellidte af dem, som får mulighed for at mærke deres fantastiske komfort på egen krop.

Med Atlas Wood boxmadrassen har Bedre Nætter altså endnu engang skabt en behagelig boxmadras, hvor kvalitet og komfort absolut er i højsædet.

Denne model giver en meget god støtte. Det er en solid boksmadras, som danner et godt fundament for den sovende. 

Man har inddelt selve boksmadrassen i fem komfortzoner, der hver giver den optimale komfort for forskellige dele af kroppen. På den måde bliver madrassen et sted hvor kroppen virkelig kan hvile, og hvor man kan blive frisk til endnu en ny dag.

I boksmadrassen finder man pocket-fjedre. Det er fjedre, der er adskilt, fordi hver fjeder er i en lomme for sig. Det giver madrassen mere fleksibilitet, og det er også takket være disse pocket-fjedre, at man netop kan opnå de forskellige komfortzoner.

En anden vigtig del af sengen, er selvfølgelig topmadrassen. Det er jo netop det lag, der vil være tættest på din krop, og som kan give dig en blødere overflade at ligge på. Topmadrassen til Atlas Wood boxmadrassen er fire centimeter, og så har den en latexkerne.

Udover at man selvfølgelig får en god seng, så er en af fordelene ved Atlas Wood-modellen også, at det faktisk er en relativt prisvenlig seng. 

LÆS OGSÅ: Latex madras 

Venus boxmadras 90×200 cm – En kvalitetsseng med syv komfortzoner

boxmadras-testEn boxmadras, der uden tvivl ville kunne sikre dig den søvn, du går og drømmer om, er denne. Det er Bedre Nætter, der står bag udviklingen af dette pragteksemplar, og som deres navn antyder, så ved de, hvad de laver. 

Her er tale om en ægte bestseller. Det er nemlig en seng af høj kvalitet, og man mærker som bruger hurtigt den formidable komfort i denne seng.

Selve boksmadrassen har en inddeling i hele syv komfortzoner. Det vil sige, at madrassen er indrettet til at yde den bedste komfort for specifikke punkter på kroppen. 

Kernen er lavet af pocket-fjedre, som giver en fantastisk støtte for din krop. Der er vigtigt, når man ligger mere eller mindre stille i mange timer ad gangen.

Med denne boksmadras får man også en lækker topmadras på seks centimeter. Denne topmadras skal give dig et blødt og komfortabelt kontaktpunkt med madrassen, og det er netop, hvad man får med dens Pulse Latex-kerne. 

Noget som også er værd at bide mærke i, når man ser på Venus boxmadrassen, er, at den er svanemærket. Det vidner jo om, at den er anerkendt for at bidrage til din sundhed. Og netop en god søvn er en utroligt vigtig del af menneskets sundhed. Det må man sige, at de forstår hos Bedre Nætter.

Udover at være en kvalitetsseng, så er det også en seng, man kan komme til for en meget fair pris. Så bliver den gode søvn lidt lettere tilgængelig for alle. 

SE OGSÅ: Sengeramme

Senses Pulse – Antracit

Danskproduceret, miljøvenlig, bæredygtig, åndbar, trykaflastende, hygiejnisk og 100% komfort – what’s not to like!?

Senses Pulse Antracit boxmadras har det hele. Senses Pulse Antracit boxmadras er udviklet og produceret i Danmark af topkvalificerede håndværkere, tømrere og søvneksperter fra European House of Beds.

Senses Pulse Antracit er bygget i bæredygtige materialer og er tilpasset det danske klima med pocketfjedre og hybrid polsting, således at du både kan holde varmen om vinteren og komme af med overskydende varme om sommeren. Waterlily er også med til at holde din madras frisk, ren og allergivenlig med de indbyggede ventilationskanaler.

Det er vigtigt at få sin skønhedssøvn, men for at kunne det, er det også vigtigt at du ligger godt. Senses Pulse Antracit er designet til at give din krop optimal støtte uanset, hvordan du ligger. Den er opbygget med hele 7 komfortzoner, som alle arbejder på, at sørge for den bedst mulige støtte.

Du kan let udskifte fastheden på denne her boxmadras.

At du kan lyne op og nemt udskifte madraskernen, det er en kæmpe fordel. Det betyder at du kan skifte fastheden ud på boxmadrassen.

Traditionelt, der skulle man skifte hele madrassen ud, selv hvis man kan ville udskifte fastheden. Sådan er det ikke længere, hvilket er en kæmpe fordel.

Det kan være svært, at vide præcis hvilken fasthed der er bedst, før man har sovet i sengen et godt stykke tid.

Den her boxmadras, den tillader dig, at vælge en fasthed og så skifte den ud igen for et lille forløb, hvis du hellere vil have en anden fasthed. Det helt særlige CPH Boxmadras by Bedre Nætter, det er polstringen omkring fjedrene.

Den er den absolut bedste i sin klasse og giver dig de optimale forudsætninger for en god nattesøvn. Polstringen hedder Talalay og er lavet af latex.

Det er klart det mest elastiske materiale på markedet, der gør det yderst trykfølsomt og derfor giver dig den perfekte udnyttelse af fjedrene i sengen.

Vælg mellem en masse forskellige topmadrasser i fantastisk kvalitet.

Bedre Nætter har gjort absolut alt hvad de kan, for at give dig den bedste søvnoplevelse med den her boxmadras.

Derfor har de også givet dig mulighed for, kvit og frit at vælge mellem fire forskellige topmadrasser, så du helt sikkert finder den topmadras der passer perfekt til dig og dine behov. Du kan først og fremmest vælge mellem latex, der er en elastisk skumtype.

Den er dejligt ventilerende og fleksibel, der gør den god til dig der har det varmt om natten, samt dig der har det med at bevæge dig meget i løbet af natten.

Så er der Celcius topmadrassen i trykaflastende skum.

Det trykaflastende skum former sig efter din figur og kropsvarme. Du får derfor en topmadras, der er perfekt bygget til din form, hvis du vælger Celcius topmadrassen. Du kan også vælge mellem Talalay latex, der er endnu mere elastisk en normal latex.

Den virker derfor enormt blød og indbydende, samtidigt med at den giver en god støtte. Talalay latex er derudover hypoallergent og naturligt resistent overfor husstøvmider.

Den sidste topmadras, som du kan vælge mellem, det er topmadrassen Talalay Visco. Talalay Visco er et mix mellem Celcius / Memory Foam og åndbarhed.

Du får en perfekt blanding mellem en yderst åndbar topmadras, der samtidigt former sig efter din figur, hvilket det trykaflastende skum sørger for.

Der er her kombineret det bedste fra to verdener og resultatet er betagende. Højden på denne boxmadras er på 59 cm, hvoraf benene udgør 20 cm.

Du får hele 15 års garanti på både ramme og fjedrebrud, hvis du vælger det her vidunder af en boxmadras.

Den fås i alle størrelser.

Blev du klogere af vores boxmadras test?

Det var vores bud på fem boxmadrasser i en rigtig god kvalitet.

Der er brugt lang tid, på at designe de her boxmadrasser, netop så de kan give den optimale komfort og støtte, som du har brug for i løbet af natten, og derfor håber vi også på at, du har fundet det du ledte efter.

Få den nattesøvn som du altid har drømt om med en god boxmadras!

Se også artiklerne: GPS test – Kom hurtigt og sikkert frem

Se vores artikel om: Sofa på afbetaling – find sofaer på afbetaling hos de største og bedste forhandlere

Denne side er anmeldt af: Sarah D. Schultz 10/10

Dette indlæg har fået NAN stjerner baseret på 0 anmeldelser fra vores brugere.
Bedøm dette indlæg
Forfatter

På Testmagasinet.dk kan du læse test og anmeldelser af diverse produkter, samtidig kan du læse meget mere om hvor du kan finde det ønskede produkt til de bedste og billigste priser på nettet.