Sidst opdateret:

Nu hvor kolde måneder nærmer sig med hastige skridt, er det igen tid til at opvarme hjemmet, og der er en biopejs et oplagt valg. Udover at efteråret og vinteren byder på køligere temperaturer, er det ligeledes tid til at hygge inden døre.

Biopejse er for alvor ved at gøre deres indtog på det danske marked, og de har aldrig været nemmere at få fingrene i end nu. Alle hjem kan efterhånden nyde godt af den miljøvenlige varme, som biopejse udsender, og stemningen i stuen eller soveværelset får et markant løft. Biopejse kører på bioethanol, der fjerner det forurenende aspekt og behovet for at skulle ud i skuret og hente mere brænde. Derudover kræver de langt mindre areal at eje, og nødvendigheden for en skorsten er blevet overflødiggjort.
Vi har samlet vores 4 bedste bud på biopejse til dig, der gerne vil give dit hjem et hyggeligt pift, men som ikke nødvendigvis har behov for at spendere hele opsparingen på det. Nedenfor vil du blive præsenteret for biopejse i højeste kvalitet, til priser du kan forholde dig til, samt al den information du har brug for, inden du beslutter dig for, hvilken model der skal pryde din væg.

Biopejs væghængt i mat sort 90×40 – bred biopejs med flot kontrast

Sort biopejs 90x40

Denne model er den bredeste af vores valgte biopejse. Den matsorte farve passer godt ind i et hjem, der mangler tilføjelsen af noget kontrast. F.eks. hvide vægge med denne sorte pejs er altid et

godt match. Har du en mørkfarvet væg, f.eks. en dyb kongeblå eller mørkegrå, passer biopejsen væghængt i mat sort 90×40 cm også ind i omgivelserne, da den kan falde i et med sin baggrund og ikke larme for meget i rummet.

Pejsen er let at betjene, for alle der skal have adgang til den. Flammernes højde justeres ved brugen af dæksler i brænderen, der har en brænderkapacitet på 1L. Selve brænderen er en 6-punktsbrænder og måler 55cm.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Biopejs væghængt 62 x 60 cm sten – flotte detaljer og dejlig varmeBiopejs-beton

Med denne Nova ’’concrete’’ biopejs bliver et råt look, levende flammer, flotte detaljer, dejlig varme og et tidløst design forenet. Det er en biopejs med et mere eksklusivt design, som vil passe godt ind i ethvert moderne hjem.

Modellen er fremstillet i mørke farver, hvilket vil ligge op til en behagelig og hyggelig stemning. Den er designet med en sort plade bagerst, som er indrammet af mørkegrå betonlignende materiale. Farvekoordinationen tilføjer en behagelig dybde til pejsen som gør, at den minder om en klassisk og ældre pejs.

Den bagerste varmeplade har andre funktioner. Den er nemlig varmeisoleret hvilket gør, at der ikke er særlige krav til den væg, som biopejsen skal hænge på. Det eneste krav er naturligvis, at væggen skal kunne bære biopejsens vægt som lyder på 26 kg.

Denne Nova biopejs er ganske sikker at bruge, og den fungerer ved et patenteret forbrændingssystem, som ligeledes har høj sikkerhed.

Når denne biopejs skal monteres, vil det hverken kræve strøm eller skorsten. Det er også en af grundene til, at mange vælger denne model, hvis jagten er sat ind på en åben biopejs med ægte flammer. Det betyder alts, at den er nem at installere og montere. I stedet for strøm og skorsten, har denne biopejs brug for bioethanol, for at kunne fungere. Fordelen ved bioethanol er, at biopejsen bliver lugtfri og udsteder hverken røg eller aske. Derfor er denne model også velegnet til at hænge op i alt fra parcelhuse og sommerhus til lejligheder, caféer eller kontorer.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Biopejs væghængt i mat sort 65×40 cm – smal biopejs med mindre brænderkapacitet

Biopejs væghængt i mat sort 65x40 cmHvis du har brug for en smallere model, fås den matsorte lillebror også. Farven er den samme, så hvis du overvejer en af hver udgave i separate rum, så er stilens kontinuitet sikret. Har du et fristed i et af de fire hjørner i stuen, er denne biopejs væghængt i mat sort 65×40 cm en oplagt kandidat at varme sig ved.

Med en smallere model, følger der også en mindre brænderkapacitet, der rummer 0.7L bioethanol. Dette er dog ikke en mærkbar forskel, da levetiden for flammerne er upåvirket. Denne brænder måler 36 cm og er en 4-punktsbrænder.

Selve materialet er i rustfrit stål og belagt med matsort maling, der er varmebestandig og holder til de høje temperaturer.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Gulvbiopejs 85 x 87 cm sten – fritstående pejs i flot design

Gulvbiopejs-85-x-87-cm-sten

Denne Shigo biopejs er en ganske unik biopejs. Denne model er designet, så den ligner en keramisk vase, hvorfor den vil fremstå som et enestående kunstværk i rummet. Den har et meget finurligt og specielt udtryk som gør, at gulvbiopejsen vil være et særligt designelement i indretningen af et moderne hjem.

Denne model er fremstillet af ’’broken stone’’. Det vil sige, at det er en masse sten, som er blevet presset sammen. Det giver et mere groft design. Her får du altså en biopejs, som skiller sig markant ud fra de andre biopejse der findes på markedet.

Gulvbiopejsen, som måler 85 x 87 cm og er fremstillet i sten, behøver hverken skorsten eller elektricitet, for at den kan fungere. Den fungerer nemlig ved hjælp af bioethanol. Det gør, at der hverken bliver udskilt røg, aske eller sod og samtidig kommer der ikke til at lugte. Når den keramiske brænder er fyldt op med en liter væske, vil biopejsen kunne stå tændt i mellem tre og fire timer.

Brændetiden afhænger af, hvor stor flammen bliver indstillet til at skulle være, hvilket du også selv kan indstille. Det er nemlig muligt både at indstille høje flammer og lidt mindre og hyggelige flammer, som vil give en længere brændetid.

Når der skal fyldes ny brandvæske på, er det en rigtig god idé at vente i cirka 20 minutter, så brænderen er kølet ned, og du slipper for at brænde dig på den.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Biopejs væghængt i hvid 90×40 cm – rent look med øget sikkerhed

Biopejs væghængt i hvid 90x40 cm

Kan du godt lide et helt rent look, eller har du et behov for øget sikkerhed omkring din biopejs, så er de næste to modeller rigtig gode bud.

 

Til forskel fra de to første modeller, er denne belagt med en maling i hvid glans. Dette giver et elegant look, hvor de matsorte har et mere rustikt udtryk. Derudover er der monteret en hærdet glasplade, der holdes på plads af glasbeslag. Denne sikkerhedsforanstaltning gør, at der ikke kommer nysgerrige fingre for tæt på ilden. Dette er især relevant, hvis pejsen hænger i en højde, hvor enten kæledyr eller nysgerrige børn kan drages af de, for mange, hypnotiserende flammer. Derudover kastes flammernes dans ud i lokalet via glaspladen, hvilket bestemt ikke gør stemningen mindre hyggelig.

Målene på brænderen er ligesom den brede, matsorte biopejs, 55cm i en 6-punktsbrænder med 1L brænderkapacitet. I samme stil er reguleringen af flammehøjde på nem vis styret via dæksler på brænderen, så du selv styrer, hvor romantisk din scene skal være.

Det bedste ved disse biopejse er næsten det miljømæssige aspekt, der holder din samvittighed lige så ren som lokalet de befinder sig i. Der er ingen aske der skal skovles væk og ingen røg, der sætter sig i tøjet og øjnene.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

 

Biopejs væghængt i hvid 65×40 cm  – biopejs  med  hvid  glansBiopejs væghængt i hvid 65x40 cm

Til slut anbefaler vi igen en smallere udgave. Her er der tale om en smallere udgave af modellen i hvid glans. Denne biopejs passer perfekt ind i det lille hjem, hvad enten det er et lille hus eller en lejlighed. Der er ingen begrænsninger for, hvor denne model gør sig gældende. Både entré, stue og soveværelse nyder godt af lidt ekstra charme. Du kan endda opsætte flere i samme rum, så hele lokalet kommer til live gennem flammernes skær.

Brænderkapaciteten rummer 0.7L, og er en 4-punktsbrænder på 36cm. Belægningen af maling på samtlige modeller er af en bland  ing, der holder til varmen fra pejsen. Du behøver derfor ikke at bekymre dig, om det med tiden vil tage skade eller miste sit udtryk.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

 

Gulvbiopejs 94,5 x 98 cm hvid – med klassisk kamin designKamin-Biopejs

Denne Cadiz biopejs fra Xaralyn har et super flot design som gør, at den ligner en kamin. Selvom den ligner en kamin, behøver den dog ikke nogen skorsten, for at kunne fungere. Den fungerer nemlig via brændstoffet bioethanol, som hverken udsteder røg, sod eller andet.

Netop fordi pejsen ikke har behov for at være installeret til en skorsten, kan du frit flytte rundt på den. Du kan altså tage den med dig, når du går ud i køkkenet for at lave mad, eller du kan flytte den ind i stuen, når det er tid til aftenhygge med en god film i fjernsynet. På den måde kan den bruges som et møbel i flere forskellige rum, hvor der er et ønske om hyggeligt lys og ekstra varme.

Cadiz biopejsen, som måler 94,5 x 98 cm, er fremstillet af en masse sammenpresset stenmateriale. Det gør, at den kommer til at ligne marmor.

Modellen er udstyret med en keramisk brænder, som er en af de mest populære på markedet. Brænderen af lavet af rustfrit stål, og du får både glas, lighter og tragt med. Det specielle ved denne brænder er, at alt bioethanolen bliver optaget. Det betyder, at denne brænder er 50% mere økonomisk at bruge, end mange andre brændere er.

Brænderen kan rumme omkring to liter bioethanol, hvilket giver en brændetid på op til fire timer. Brændetiden afhænger af, hvordan flammen bliver justeret. Jo større flamme der indstilles, desto mere bioethanol skal der bruges.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

 

LÆS OGSÅ: Pillefyr test

 

Biopejs væghængt 65 x 74 cm hvid og sort – biopejs til væggenVæghængtbiopejs

 

Denne biopejs har et klassisk udseende og moderne funktioner. Den kan være med til at bringe gode minder frem samtidig med, at den kan varme dit hjem dejligt op. Det er en super populær biopejs.

 

Retra Duo er en dansk produceret biopejs. Producenten er Nordlys, som har base i Struer i Vestjylland. Producenten giver tre års garanti på produktet.

Denne biopejs er beregnet til at hænge på væggen. Retra Duo modellen bliver produceret i to farver som er sort og hvid.

Biopejsen bliver leveret med en dobbelt brænder. Brænderen kan indeholde halvanden liter bioethanol. Det vil sige, at du kan få glæde af flammer i biopejsen i op til seks timer med en varmeeffekt på tre kW. Fordelen ved biothanol er, at der ikke vi forekomme hverken aske, røg eller sod, når biopejsen er tændt.

Med denne væghængte biopejs, som måler 65 x 74 cm og fås i farverne hvid og sort, får du altså en top moderne biopejs, som kan brænde i lang tid. Den kan være med til at skabe hyggelig atmosfære i stuen. Det anbefales, at den bliver placeret i et rum på minimum 20 kvadratmeter. På den måde, vil du få mest ud af din Retra Duo model.

Det er én af flere klassikere i Retra serien. Det vil sige, at hvis du er på udkig efter en større eller mindre model, så er det muligt at få det, uden at gå på kompromis

med kvaliteten eller stilen.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Biopejs af sten 100 x 130 cm

Biopejs-af-sten

Hvis du ønsker at samle hele familien, vil en Santos biopejs være ideel. Denne biopejs har et råt design, den er stor og så den vil passe ind i de fleste skandinaviske hjem. Den er lavet til stå på gulvet op af en væg.

Biopejsen er produceret i materialer af høj kvalitet, som skal vedligeholdes minimalt. Selve rammen er fremstillet af Fossil Stole. Det vil sige, at flere forskellige stenmaterialer er blevet presset sammen, og har fået en poleret råhvid overflade.

Denne model vil kunne give en god varme, som kommer fra reelle flammer. Det gode er, at der hverken skal bruges skorsten eller andre specifikationer, når biopejsen skal tilsluttes i hjemmet.

Santos biopejsen bliver leveret med en keramisk brænder, som er udstyret med en keramisk kerne. Kernen vil optage bioethanolen, så væsken ikke kan flyde ud. På den måde, vil mest muligt bioethanol, blive absorberet, hvilket er en økonomisk gevinst for dig.

Biopejsen fungerer ved, at væsken langsomt bliver fordampet, hvorefter den vil blive blandet med ilt, som vil blive antændt. Det er en af de mest sikre fremgangsmåder, du kan få en biopejs med i dag. Sikkerheden er også i top, når der skal fyldes bioethanol på. Der kan nemlig ikke påfyldes bioethanol så længe, at biopejsen er tændt.

Biopejs bordmodel 35 x 58 cm sort / hvid er produceret af TermaTech, og er en stabil og sikker biopejs med en brændetid på mellem tre og fire timer.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

 

Fritstående gulvbiopejs 120,4 x33,6 cm – eksklusiv udendørs pejsfritstående-biopejs

Med denne Decoflame Dubai Round Lounge biopejs er ideel, hvis jagten er sat ind på at finde en mere eksklusiv biopejs til udendørs brug.

Den fritstående gulvbiopejs, som måler 120,4 x33,6 cm, er designet med en høj glasskærm. Det gør, at flammerne har plads at boltre sig på, og derfor kan der opnås højere flammer. På den måde, sker der en optimal udnyttelse af bioethanolen, som biopejsen brænder af.

Dubai Round Lounge biopejs kan brænde på terrassen og skabe hyggelig stemning og varme i mellem fire og seks timer. Det kommer an på hvor store flammer, den indstilles til at brænde med. Hvis flammerne er indstillet til middel styrke, så vil denne biopejs bruge omkring 0,3 liter brandvæske i timen, og tanken kan indeholde 1,8 liter.

Denne model findes i både sort, hvid eller stål, og den produceres og samles i Danmark. På den måde sikres det, at den højeste kvalitet og de sidste detaljer bliver opnået. Hvis du har en terrasse eller et andet udeareal, hvor hverken sort, hvid eller stål er en passende farve, så er der mulighed for at du selv kan vælge en anden RAL-farve, og så vil der blive lavet en gulvbiopejs efter dine farveønsker. På den måde er det sikkert, at denne Decoflame Dubai Round Lounge biopejs vil passe perfekt ind i alle moderne omgivelser.

Hvis pejsen er tiltænkt et større område, kan det være, at du skal kigge på den større model, som hedder ’’Dubai Round Tower’’.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Indbygningsbiopejs 46,5 x 60 cm sort – biopejs med lang brændetid

Indbygningsbiopejs

Santi 60 fra IgnoRa er en danskproduceret biopejs, hvor både kvalitet og sikkerhed er i top. Den er fremstillet i kraftigt stål, og brændkammeret har en sikkerhed mod lækage.

Den er designet til at blive sat direkte ind i muren i det pågældende rum, og der skal ingen ramme omkring den. Det er ikke alle biopejse der skal indbygges, men hvis du vælger en indbygningsbiopejs som denne, vil det skabe et let og minimalistisk udtryk i hjemmet.

Sanit 60 biopejsen fra IgnoRa er fremstillet med en 40 centimeter stor brænder, hvor alle sikkerhedskrav er opfyldt. Der er mulighed for selv at indstille på brænderen, så den ønskede varme og størrelse på flammen opnås.

Denne model måler 46,5 x 60 cm og er sort, men findes i to andre standardmål også. Der er også mulighed for at få en Santi indbygningspejs, som er produceret efter specielle mål. Det vil sige, at hvis du har en mur som kun er 17 centimeter, men standardmålene på dybden er 20 centimeter, så kan der blive lavet en model som passer til det.

Modellen kræver hverken skorsten, udsugning eller udluftning og kan installeres direkte i muren. Det er dog essentielt, at muren ikke er fremstillet i materialer der kan brænde. Du kan enten vælge selv at sætte pejsen op, eller du kan få en håndværker til at gøre det. der er ingen krav om, at den skal godkendes, inden den tages i brug.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Gulvbiopejs 85 x 87 cm hvid – flot og romantisk stilbiopejs-hvis-gulvstående

Den næste biopejs er Horus’ Freedom biopejs. Det er en åben pejs, som skal placeres på gulvet. Den er designet i super flot og romantisk stil, og den har specielle udskæringer som gør den unik. Gulvbiopejsen er fremstillet i hvid malet stål. Derudover er der en lille glasplade, som er placeret på forsiden af den medfølgende brænder.

Brænderen kan rumme tre liter bioethanol, hvilket giver gulvbiopejsen en brændetid på helt op til ni timer. Det er muligt at justere på flammen, hvilket vil have en effekt på biopejsens brændetid. Jo større flamme, desto kortere tid kan biopejsen stå tændt, før der skal fyldes ny bioethanol på.

Det er både muligt at få denne som en lukket og en åben model. Den åbne model her, er ideel at bruge som rumdeler, mens den lukkede model skal stilles direkte op af væggen.

Det er nemt at montere denne gulvbiopejs, som måler 85 x 87 cm og vejer 40 kg. Den kan nemlig placeres på alle typer af gulv. Det eneste du skal gøre, når du skal montere den, er at pakke den ud af kassen og flytte den hen til der, hvor den skal stå og give hyggelig stemning.

Det gode ved det er, at hvis du bliver træt af at have den stående ét sted, kan den nemt blive flyttet rundt efter behov. Det er bare vigtigt, at biopejsen både er slukket og har fået lov til at stå og køle ned inden, at den bliver rykket.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

 

LÆS OGSÅ: Pillebrændeovn test

 

Gulvbiopejs 42 x 45 cm – perfekt til et mindre rumGulvbiopejs-firebox-horus

Hvis du ikke har ret meget plads i din stue eller dit køkkenalrum, hvor gulvbiopejsen er tiltænkt, så er denne Firebox biopejs fra Horus ideel at se nærmere på. Med denne model får du nemlig både et mindre sofabord og en biopejs i et og samme møbel. Det betyder, at biopejsen nemt kan gemmes væk, hvis den ikke bliver brugt.

Det er nemt at montere denne gulvbiopejs. Den måler 42 x 45 cm og vejer blot 27 kilo, og derfor er den altså nem at have med at gøre. Den kan både placeret inde eller ude, hvilket faktisk er det eneste, du skal tage stilling til. Den er nemlig klar til brug, når den er pakket ud af emballagen.

Udover at den kan fungere som to møbler i ét produkt, så kan den også bruges som både ind og ude pejs. Det vil sige, at hvis der skal spredes hyggelig stemning på terrassen om sommeren, kan den flyttes udenfor, mens den de mørke vinteraftner kan flyttes tilbage til stuen. Det er dog vigtigt, at du sørger for, at biopejsen både er slukket og nedkølet, inden du begynder at flytte rundt på den. Det er naturligvis for dit eget bedste.

Modellen findes i både hvid- eller sortmalet stål, og den leveres m ed fire glasplader, som skal sættes fast rundt om brænderen. Brænderen kan indeholde to liter væske, hvilket giver biopejsen en brændetid på op til seks timer pr. fulde ’’tank’’.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Fritstående biopejs 85 x 45 cm – perfekt til ude og indeBiopejs-siloformet

TermaTech Silo er en biopejs, som er designet af Hans Daadler med tydelige linjer og flotte former. Den måler 85 x 45 cm, og den kommer med monterede hjul, så du nemt kan flytte rundt på den. Biopejsen er fremstillet i sort metal, og har en vægt på 38 kg.

Den kommer med en brænder som er lavet af rustfrit stål, og den kan rumme omkring en liter bioethanol. Det giver den en brændetid på op til fire timer. Derudover er brænderen udstyret med en kerne, som vil absorbere og suge væsken til sig, så det bliver udnyttet optimalt og mindst muligt går til spilde. Det gør, at denne model næsten er 50% mere økonomisk end mange andre brændere. Ydermere er brænderen en af de mest sikre på markedet, hvilket man har fundet ud af gennem forskellige grundige tests.

Det er både muligt at få glæde af denne fritstående biopejs uden- og indendørs. Hvis den står udenfor, og det er meningen, at den skal blive stående udenfor, anbefales det dog at dække den til med den medfølgende pose. Derudover kan du passe ekstra godt på den, hvis du opbevarer den indendørs eller i et skur, når den ikke er i brug.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Smal væghængt biopejs  i sortvaeghaengt-biopejs

En smal væghængt pejs kan du få ved at købe denne  biopejs. Brændetiden er 1-2 timer, og designet er moderne og stilrent. En mindre biopejs, som kan passe til næsten hvert et hjem med enhver type indretning. Et stilfuldt alternativ til lys eller sågar udsmykning. H: 40 x B: 24 x D: 21 cm

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

 

LÆS OGSÅ: Brændeovn test

Nevada biopejs  væghængt  – bedst sælgende  biopejsVæghængt-biopejs

En bestseller inde for biopejse er Nevada pejs til væg. Fronten er af glas og fungerer derfor godt som en pyntegenstand til hjemmet. Brændetiden er 2-3 timer, og målene lyder på 40 cm i højden, 60 cm i bredden og 21 i diameter.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

 

 

 

 

 

SE OGSÅ: Gulv biopejs

 

Derfor skal du købe en biopejs

Dette var en gennemgang af diverse biopejse. Udvalget er altså stort, og dette betyder, at du har mulighed for at vælge den model, som passer bedst til dit behov og smag.

Hvis du undrer dig over, hvor meget varme en biopejs udleder, er dette i snit 2-3,5 kW. Dette vil sige, at den kan opvarme rum, der er mellem 20-50 m2.

Du kan vælge at implementere pejsen i rummet som en form for dekorativ genstand. En tændt pejs med flakkende flammer vil uden tvivl skabe god stemning i rummet.

Tips til at anvende biopejsen på en sikker måde

Når det kommer til sikkerhed og biopejse, handler det blot om at være påpasselig – ligesom så mange andre genstande, der indebærer ild og flammer. Dette betyder for eksempel, at du ikke skal fylde bioethanol på pejsen, før der er gået minimum 20 minutter, siden den gik ud.

Når bioethanolen hældes på, er det en god idé at anvende en tragt. På denne måde sikres du, at der spildes mindst muligt. Hvis der spildes bioethanol et sted, er det vigtigt at tørre dette op, inden pejsen tændes. Derudover er det vigtigt at lade flammen kvæles, således man ikke hælder vand eller andre væsker på pejsen.

Du kan læse Sikkerhedsstyrelsens anbefalinger til pejse her. Du kan følge disse enkle råd til sikker brug af pejsen fra Idenyt.dk.

Vi anbefaler, at man køber biopejse, som er blevet testet samt godkendt. På denne måde er man sikker på, at biopejsen overholder markedets krav og regler i forhold til sikkerhed og brandfare. Køber du en god pejs, vil den ikke være farlig at anvende.

Hvis du stadig tænker på at finde den absolut billigste løsning, så kan det være at du skal et kig på denne artikel fra Politiken.dk.

Garanti for sikkerhed og kvalitet på biopejse til en konkurrencedygtig pris

Samtlige brændere i vores forslag er TÜW-certificerede, efter det tyske instituts høje standarder for kvalitet og sikkerhed. Det er med andre ord en blåstempling af produkterne, der giver dig en garanti som forbruger, når du skal foretage dit køb.

Generelt er det en god idé at kigge efter dette certifikat, i samme stil som du leder efter fødevarer der er produceret under ordentlige forhold i supermarkedet og mærket derefter. Uden TÜW-certifikatet er der altså ingen industriel garant, der kan stille sig bag produktet og sige god for det. Modsat økologiske fødevarer vil du dog ikke opleve en prisstigning ved certificerede biopejse. Dette er blot en standard sat af producenterne, for at sikre både sine kunders sikkerhed og sit eget brands renommé.

Er du stadig i tvivl om hvor meget varme en biopejs afgiver, så kan du se denne video

Se også denne lignende artikel på vores side: Elektronisk P-skive test – Sådan undgår du parkeringsafgifter!

Denne side er anmeldt af: Alexander S. Toft Rating 10/10

 

This post has a rating of NAN stars based on 0 reviews from our users.
Rate this post
Forfatter

På Testmagasinet.dk kan du læse test og anmeldelser af diverse produkter, samtidig kan du læse meget mere om hvor du kan finde det ønskede produkt til de bedste og billigste priser på nettet.