Sidst opdateret:

Overvejer du at investere i en Latex madras, har du mulighed for at se tre forskellige madrasser i latex her. Vi har sørget for at finde de bedste madrasser, som er behagelige at ligge på.

Uanset hvilken madras du vælger at købe hos os har du mulighed for at købe dem i mange størrelser. Hvis du gerne vil finde ud af om den enkelte madras har præcis den størrelse som du ønsker, kan du blot trykke på linket. Inde på linket har du også mulighed for at se hvilke goder du får ved at handle ved den enkelte webshop.

Når du investerer i en madras lavet af latex, sørger du for at din krop har mulighed for at ånde takket være det gummi, som latex nu er lavet af. Din krop sover derfor meget bedre end hvad den gør ved andre typer madrasser. En latex madras vil typisk også være lugtfri, hvilket er behageligt for mange.

Der hvor det er en ulempe er prisen. Latex madrasser er nemlig ofte dyrere, men det skyldes ene og alene at det er kvalitet der bliver solgt, og ikke blot normale madrasser.

De to madrasser som har klaret sig rigtig godt i vores test er følgende: (husk på at alle madrasserne kommer i flere størrelser, hvis blot du søger efter dem på sælgerens hjemmeside)

Indholdsfortegnelse:

  • VidaXL – Madras med vaskbart betræk
  • BN Latex
  • Latex AEGIS
  • Mayan Green Latex N

VidaXL – Madras med vaskbart betræk


VidaXL - Madras med vaskbart betrækVidaXL er en blød madras med målene 200 x 120 x 17 cm og med komforten i højsædet. Madrassen fordeler automatisk kropsvægten, mens den samtidig reducerer stress på kroppens trykpunkter. Herfor anbefales denne madras især til dig, der lider af rygsmerter, nakkesmerter, allergier, søvnløshed eller ledsmerter. Madrassen består af tre forskellige lag: øverst et 1 cm vaskbart polstret betræk, i midten 15 cm D30 skum og nederst endnu et 1 cm vaskbart polstret betræk. Noget af det smarte ved netop denne madras er, at betrækket kan tages af og vaskes, for at opretholde en god hygiejne.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

BN Latex


BN LatexVi ved jo, hvor vigtigt det er, at ens madras er af en god kvalitet. Denne supergode springmadras, der er specialdesignet af Bedre Nætter, giver dig al den rigtige støtte, når du ligger i den, som du kunne ønske. Den støtter lige der, hvor din krop har brug for det, så du ligger himmelsk i den.

Madrassens opbygning

Springmadrassen måler 80 cm x 200 cm, hvilket er en god standardstørrelse for en enkeltmandsmadras.

Den måler 22 cm i højden, hvilket givere god plads til, at madrassen er fyldt godt op af forskellige lag, der støtter og stabiliserer din krop.

Madrassen er opdelt i fem komfortzoner, som er tilpasset kroppen og dens behov for mere eller mindre støtte forskellige steder på kroppen.

Yderst er madrassen af antibakteriel og allergivenligt bolster.

Fakta om BN Latex madrassens indhold

De 300 pocketfjedre pr. m2, som denne madras er bygget op af, er svejset enkeltvis i en lille lomme af stof – heraf navnet. Disse mange fjedre er meget elastiske og fleksible, og det gør din madras meget velegnet til at forme sig efter lige netop din krop.

De fem komfortzoner er formet nøjagtigt sådan, at den bedst muligt støtter den individuelle krop. Kroppen har brug for forskellig støtte, og derfor er disse zoner ekstra polstret med latex på de steder, hvor din krop er tungest. Det giver den optimale støtte.

Derfor vil du opleve det som om, denne madras ser bygget specielt til dig. Den støtter og former sig efter din krop, hvilket øger din liggekomfort betragteligt.

Er du et stort menneske, anbefales det, at du vælger en BN Latex madras, hvor der er hele 500 pocketfjedre pr. m2 for at få den ekstra støtte.

Du kan dårligt gøre noget bedre for din krop end at give den en madras af en vis kvalitet. Det vil forbedre både din nattesøvn og din livskvalitet mærkbart.

Latex AEGIS


Latex AEGISHer har du en skummadras, hvis kvalitet er en del over gennemsnittet. En Latex AEGIS er nemlig langt fra bare en standard-skummadras.

Den giver dig nemlig så god en støtte og komfort, at du kommer til as ligge overraskende godt på den.

Der er mulighed for at vælge fasthed, og betrækket er allergivenligt.

Skummadrassens mål

Den EU-producerede madras måler 80 cm x 200 cm, hvilket er et godt standardmål for en enkeltmandsmadras.

I højden måler madrassen 18 cm uden betræk og 20 cm med betræk. Dette specialbehandlede betræk giver madrassen øget fasthed og lægger lige et par centimeter til madrassens størrelse.

Skummadrassens opbygning

i denne gode skummadras er der hele syv komfortzoner, der sørger for, at din krop bliver støttet jævnt og godt de helt rigtige steder. Der, hvor en krop er tungest, er der placeret mest støtte. Det giver dig den ultimative komfort, når du ligger på madrassen.

Der er mulighed for at vælge imellem to forskellige fastheder. Du kan vælge imellem medium og fast. Det vælg kan afhænge af, hvor tung du er, men det er jo også individuelt, om du foretrækker en madras, der er mere eller mindre fast.

Madrassens betræk er AEGIS-behandlet, hvilket betyder, at det er antibakterielt og dermed meget allergivenligt. Det er naturligvis godt, både hvis du er allergiker, og hvis du ikke er, at din seng er behandlet, så det skyr bakterier og uønskede støvmider. Dem vil de fleste vist gerne være fri for at dele seng med.

Skummadras og betræk spiller sammen om at udgøre et særdeles komfortabelt sengeleje, som oven i købet er allergivenligt.

Med denne Latex AEGIS skummadras får du en sjældent luksuriøs udgave af en skummadras, som er meget komfortabelt at ligge på med sine syv komfortzoner.

Prøv den, og bliv overrasket over, hvor godt du ligger på den.

Mayan Green Latex


Mayan Green LatexBestræber du dig på at leve så grønt som muligt, så vil du elske denne Mayan Green Latex madras, som på alle måder er enig med dig i, at man skal producere så klimavenligt som muligt.

Denne madras er 100 % naturlig. Både i forhold til materialebrug og produktion.

Desuden ligger du fuldstændig himmelsk på den. Så det er jo dobbelt op på gode argumenter for at vælge den.

Madrassens størrelse

Madrassen måler 90 cm x 200 cm, hvilket er en god og bred størrelse for en enkeltmandsmadras, hvis du godt kan lige at have god plads.

Den har en højde på 18 cm uden betræk og på 22 cm med det allergivenlige betræk.

Fakta om madrassen

Dette er den første madras på markedet, der er blevet CO2-certifikeret. Det er den, fordi den er 100 % økologisk produceret.

Det betyder selvfølgelig, at alt, hvad der er i madrassen er økologisk.

Selve kernen er lavet af 100 % økologisk latex, og Tencel-betrækket er fremstillet af træspåner fra træproducenter, som producerer helt bæredygtigt. Tencel-materialet er FSC-certificeret og 100 % nedbrydeligt.

Ud over denne produktionsmåde så er materialerne virkelig behagelige at mærke, når du ligger på madrassen, og betrækket er oven i købet meget allergivenligt. Selv personer med en meget følsom hud kan sagtens bruge denne madras uden problemer.

Denne naturlatex er noget mere fast i strukturen end en almindelig skummadras. Derfor vil du opleve en større komfort og en større bevægelsesfrihed, når du vender dig på madrassen. Nærmest på samme måde som på en springmadras.

Hvis du vil være sikker på, at din madras er 100 % økologisk og produceret under godkendte forhold, så er denne super komfortable Mayan Green Latex madras et virkelig godt og fornuftigt bud. Så kan du sove både med den bedste samvittighed og med den bedste komfort.

En god madras øger din livskvalitet

Det bedste du kan gøre for dig selv er at investere i en rigtig god madras. Når du gør dette øger du nemlig samtidig din livskvalitet. Dette kan du faktisk allerede mærke efter din første nattesøvn, da du vil føle dig meget mere frisk. Der findes ikke noget bedre, end når man føler at man har fået alt det ud af natten, som man nu gerne ville have.

Livskvalitet er noget der er vigtigt for alle mennesker – for har vi ikke den helt rigtige livskvalitet der passer til dig eller mig, vil vi begynde at blive kede af det i løbet af dagen. Dette kan i sidste ende, ende ud med at vi bliver kede af det hele dagen, hvilket betyder at vi får en depression.

Selvom at du ikke har pengene til en latex madras, kan du blot ligge lidt penge til side hver måned, indtil at du har penge nok til det. Alt efter hvad din økonomiske situation er, kan du hurtigt få samlet penge nok til at købe en latex madras.

Alternativt kan det være at nogle af dem som sælger de madrasser vi har nævnt ovenover tilbyder en form for finansiering. Dette er en hurtig måde at anskaffe sig en ny madras på, uden at du har alle pengene her og nu.

LÆS OGSÅ: Boxmadras test

Bløde og hårde madrasser – Vælg det der passer til dig

Når du skal til at vælge nye madrasser, kan du typisk vælge mellem en blød og en hård madras. Der er fordele ved dem begge, ligesom at du også kan finde ulemper alt efter hvilken person du er.

Når du har en blød madras ligger du som udgangspunkt godt. En blød madras vil ikke være for hård mod din ryg, og alt efter hvor blød en madras du har købt til madrassen tilpasse sig din krop, således at du ikke kommer til at ligge forkert. Med tiden kan den bløde madras godt føles træls, da den vil blive bøjet alt efter hvordan du ligger i madrassen.

Er i flere personer der skal deles om en stor madras, kan det ligeledes være at den ene person er tungere end den anden, hvilket får hele madrassen til at føles som om at den tipper over. Dette vil naturligvis ikke ske med en hård madras.

En hård madras vil derimod kunne gøre at du får ondt i ryggen – en smerte der kan være ret betydelig i nogle situationer. Har du brug for at slappe helt af efter en hård dag på arbejdet, kan dette også vise sig at være problematisk, for du vil ikke kunne være i stand til at bare flade ud i den bløde madras, hvis du har en hård madras.

I sidste ende kommer det an på hvilken type madras du godt kan lide. Der findes ikke nogle madrasser som i udgangspunktet er bedre end andre, det hele kommer an på hvad du bedst kan lide at ligge på.

SE OGSÅ: Seng med skuffer

Køb din madras i god kvalitet

Når det kommer til madrasser er der ingen grund til at gå på kompromis med kvaliteten. Jo bedre kvalitet du køber, desto bedre vil du også komme til at sove – og det er et faktum som kun de færreste vil prøve at benægte.

God kvalitet afspejler mange ting, og en af de ting der gør at en madras kan blive kaldt for en kvalitetsmadras er om fjedrene er behagelige at ligge på. Alt efter hvilken madras det er du vælger at købe, vil du hurtigt opdage at der er mange fjedre som borer sig igennem og efterfølgende kan mærkes.

Hvis du vil være sikker på at du køber nogle madrasser som er lavet af god kvalitet, kan vi kun anbefale at du tager et kig på de tre varianter som vi er kommet med her. De er alle tre forskellige former for madrasser, og det gør at vi er sikre på at madrasserne vil passe til den måde du ligger og sover på – eller bare slapper af for dens sags skyld.

Hvad der er god kvalitet er også en subjektiv mening. Du synes måske at god kvalitet er noget andet end det jeg synes er god kvalitet.

LÆS OGSÅ: Dyne test

Du kan købe mange madrasser online

Et af de bedste steder at købe sine madrasser ved er ved de online webshops. Typisk vil du altid kunne finde en meget bedre service ved en webshop, end du vil kunne finde nede i de store supermarkeder eller butikker som sælger en madras.

Årsagen til dette er ofte at webshops ofte er en lille virksomhed. Dette betyder at chefen også sidder med inde over kundeservicen, og du kan derfor komme til at snakke med manden bag hele virksomheden.

Nede i en butik vil det ofte være en sælger, som måske har en sælger uddannelse bag sig. Mange sælgere nede i butikken kan endda blive ansat helt uden nogen faglig uddannelse, og det gør at de ikke helt ved hvad god service er.

Se vores artikel om: Mandolinjern test – Simpelt og effektivt

Denne side er anmeldt af: Mimir A. Christiansen 10/10

Dette indlæg har fået 4.73 stjerner baseret på 15 anmeldelser fra vores brugere.
Bedøm dette indlæg
Forfatter

Redaktionen i Obsidian Media har ét simpelt formål: At skabe verdens bedste forbrugermagasin til formål at hjælpe de danske forbrugere med vejledning om forbrugsgoder. Alle vores artikler er udarbejdet af vores skribenter i samarbejde med vores research-team, som der har indsamlet data og udvalgt produkter. Artiklerne er derved baseret på omfattende og grundige research-processer, hvor vi samler alt relevant information og data på de respektive produkter og ydelser, så du som læser vejledes på bedst mulig vis.