Latex madras – Madrassen der gør din nat fantastisk

Overvejer du at investere i en Latex madras, har du mulighed for at se tre forskellige madrasser i latex her. Vi har sørget for at finde de bedste madrasser, som er behagelige at ligge på.

Uanset hvilken madras du vælger at købe hos os har du mulighed for at købe dem i mange størrelser. Hvis du gerne vil finde ud af om den enkelte madras har præcis den størrelse som du ønsker, kan du blot trykke på linket. Inde på linket har du også mulighed for at se hvilke goder du får ved at handle ved den enkelte webshop.

Når du investerer i en madras lavet af latex, sørger du for at din krop har mulighed for at ånde takket være det gummi, som latex nu er lavet af. Din krop sover derfor meget bedre end hvad den gør ved andre typer madrasser. En latex madras vil typisk også være lugtfri, hvilket er behageligt for mange.

Der hvor det er en ulempe er prisen. Latex madrasser er nemlig ofte dyrere, men det skyldes ene og alene at det er kvalitet der bliver solgt, og ikke blot normale madrasser.

De to madrasser som har klaret sig rigtig godt i vores test er følgende: (husk på at alle madrasserne kommer i flere størrelser, hvis blot du søger efter dem på sælgerens hjemmeside)

LÆS OGSÅ: Senge test

___________________________________________________________________________________________

Indholdsfortegnelse:

___________________________________________________________________________________________

Latex relax

latex-relax
Latex relax

Latex relax er en af de bedste madrasser i latex, som du kan købe. Dette er der naturligvis mange grunde til, og en af de største grunde er at du får 7 forskellige komfortzoner, som sørger for at din krop bliver støttet der hvor din krop nu er udsat.

Derudover får du også et dejligt behageligt og tempereret soveklima, da densiteten er så høj, som den nu er. Når du har et godt soveklima kan du sove længere og bedre. Du får samtidig mere ud af din søvn, hvilket gør at du føler dig frisk og veludhvilet – og ikke mindst klar til at gå på arbejde eller i skole.

Latex relax er også en af de få madrasser som er designet i Danmark. Scandinavian Sleep Lab har ligeledes stået for udviklingen af madrassen, og når Scandinavian Sleep Lab har været med inde over designet ved man, at man kommer til at sove godt.

Betrækket kan naturligvis vasket nemt og hurtigt. I denne model får du leveret et aftageligt betræk, som ikke er svært at tage på igen.

LÆS OGSÅ: Elevationssenge test

Latex energy madras

Latex energy madras
7.999 kr.

Savner du energi I din hverdag? Så skal du tage at investere I en latex energy madras, for med denne madras får du alt hvad du har brug for. Madrassen kommer naturligvis I flere størrelser, så hvis du synes at 90×200 er for lille eller stort, kan du blot tage en af de andre størrelser der passer dig bedre.

Højden på denne madras er 18 cm. Du kommer derfor til at ligge højt, og Ifølge mange søvneksperter er dette noget der er godt for dit soveklima. Når vi ligger højt føler vi os nemlig mere trygge, da der ikke er noget der kan komme oppefra og skade os, hvilket vi instinktivt er bange for.

Du har mulighed for at vaske betrækket. Dette skal dog gøres ved 40 graders varme, da du ellers vil komme til at slide unødvendigt på betrækket, samtidig med at der er en chance for at hele betrækket vil gå i stykker.

Takket være den måde som madrassen er blevet designet på, egner den sig rigtig god til en elevationsseng. Fastheden i madrassen er fast/medium, hvilket de fleste danskere synes er behageligt.

Det bedste ved denne madras er dog også at den er allergivenlig. Har du mange problemer med allergi i din hverdag, vil søvnen være et af de få steder hvor du helt kan ligge din allergi til side og bare nyde friheden. At have en allergivenlig madras gør at du har meget nemmere ved at falde i søvn, samtidig med at din søvn bliver bedre selvom at du sover.

Er det noget der kan mærkes på din personlighed? Det vil vi garantere at det er. Tag forspringet i dag og invester i denne lækre latex madras.

LÆS OGSÅ: Topmadras test

En god madras øger din livskvalitet

Det bedste du kan gøre for dig selv er at investere i en rigtig god madras. Når du gør dette øger du nemlig samtidig din livskvalitet. Dette kan du faktisk allerede mærke efter din første nattesøvn, da du vil føle dig meget mere frisk. Der findes ikke noget bedre, end når man føler at man har fået alt det ud af natten, som man nu gerne ville have.

Livskvalitet er noget der er vigtigt for alle mennesker – for har vi ikke den helt rigtige livskvalitet der passer til dig eller mig, vil vi begynde at blive kede af det i løbet af dagen. Dette kan i sidste ende, ende ud med at vi bliver kede af det hele dagen, hvilket betyder at vi får en depression.

Selvom at du ikke har pengene til en latex madras, kan du blot ligge lidt penge til side hver måned, indtil at du har penge nok til det. Alt efter hvad din økonomiske situation er, kan du hurtigt få samlet penge nok til at købe en latex madras.

Alternativt kan det være at nogle af dem som sælger de madrasser vi har nævnt ovenover tilbyder en form for finansiering. Dette er en hurtig måde at anskaffe sig en ny madras på, uden at du har alle pengene her og nu.

LÆS OGSÅ: Boxmadras test

Bløde og hårde madrasser – Vælg det der passer til dig

Når du skal til at vælge nye madrasser, kan du typisk vælge mellem en blød og en hård madras. Der er fordele ved dem begge, ligesom at du også kan finde ulemper alt efter hvilken person du er.

Når du har en blød madras ligger du som udgangspunkt godt. En blød madras vil ikke være for hård mod din ryg, og alt efter hvor blød en madras du har købt til madrassen tilpasse sig din krop, således at du ikke kommer til at ligge forkert. Med tiden kan den bløde madras godt føles træls, da den vil blive bøjet alt efter hvordan du ligger i madrassen.

Er i flere personer der skal deles om en stor madras, kan det ligeledes være at den ene person er tungere end den anden, hvilket får hele madrassen til at føles som om at den tipper over. Dette vil naturligvis ikke ske med en hård madras.

En hård madras vil derimod kunne gøre at du får ondt i ryggen – en smerte der kan være ret betydelig i nogle situationer. Har du brug for at slappe helt af efter en hård dag på arbejdet, kan dette også vise sig at være problematisk, for du vil ikke kunne være i stand til at bare flade ud i den bløde madras, hvis du har en hård madras.

I sidste ende kommer det an på hvilken type madras du godt kan lide. Der findes ikke nogle madrasser som i udgangspunktet er bedre end andre, det hele kommer an på hvad du bedst kan lide at ligge på.

SE OGSÅ: Seng med skuffer

Køb din madras i god kvalitet

Når det kommer til madrasser er der ingen grund til at gå på kompromis med kvaliteten. Jo bedre kvalitet du køber, desto bedre vil du også komme til at sove – og det er et faktum som kun de færreste vil prøve at benægte.

God kvalitet afspejler mange ting, og en af de ting der gør at en madras kan blive kaldt for en kvalitetsmadras er om fjedrene er behagelige at ligge på. Alt efter hvilken madras det er du vælger at købe, vil du hurtigt opdage at der er mange fjedre som borer sig igennem og efterfølgende kan mærkes.

Hvis du vil være sikker på at du køber nogle madrasser som er lavet af god kvalitet, kan vi kun anbefale at du tager et kig på de tre varianter som vi er kommet med her. De er alle tre forskellige former for madrasser, og det gør at vi er sikre på at madrasserne vil passe til den måde du ligger og sover på – eller bare slapper af for dens sags skyld.

Hvad der er god kvalitet er også en subjektiv mening. Du synes måske at god kvalitet er noget andet end det jeg synes er god kvalitet.

LÆS OGSÅ: Dyne test

Du kan købe mange madrasser online

Et af de bedste steder at købe sine madrasser ved er ved de online webshops. Typisk vil du altid kunne finde en meget bedre service ved en webshop, end du vil kunne finde nede i de store supermarkeder eller butikker som sælger en madras.

Årsagen til dette er ofte at webshops ofte er en lille virksomhed. Dette betyder at chefen også sidder med inde over kundeservicen, og du kan derfor komme til at snakke med manden bag hele virksomheden.

Nede i en butik vil det ofte være en sælger, som måske har en sælger uddannelse bag sig. Mange sælgere nede i butikken kan endda blive ansat helt uden nogen faglig uddannelse, og det gør at de ikke helt ved hvad god service er.

 


Comments are closed.

Back to Top ↑