Ladyshaver test – Kvalitetsshavere du ikke kan undvære

Hvis det er første gang du skal i gang med at investere i en ladyshaver, er det godt du er ankommet til denne side.

Vi har nemlig samlet de modeller som klarede sig rigtig godt i vores ladyshaver test – og eftersom at vi ved at mange synes det er ubehageligt at bruge en shaver for første gang, har vi kun fokuseret på nogle ladyshavers som er behagelige at bruge, samtidig med at de næsten er umulige at bruge forkert.

Uanset hvad vil det dog altid være ubehageligt fra de første 1 til 3 gange. Herefter vil dine hårstrå begynde at blive mere tynde, samtidig med at du vil blive mindre følsom i området, da du nu er vant til at bruge din nye ladyshaver i de følsomme områder.

Selvom at det kan tage lidt tid, er det meget billigere at købe sin egen maskine, end at tage ned på en klinik for at få det hele ordnet for dig.

Uanset om du køber den billigste model af dem vi anbefaler, eller den dyreste, vil prisen være tjent ind forholdsvis hurtigt end hvis du tog hen på en klinik.

Inden at du beslutter dig for at købe en af de ladyshavers vi har anbefalet, er det vigtigt at du kigger godt og grundigt efter i produktbeskrivelserne inde på leverandørens hjemmeside. På denne måde er du sikker på at du ikke køber en model som ikke bliver anbefalet til at fjerne alle hårstrå, selvom at det egentligt er dette du er på udkig efter.

Vores mange anbefalinger inkluderer billige og dyre epilatorer, og du skal blot vælge den du bedst kan lide. I mange tilfælde kan det godt svare sig at gå på kompromis med kvaliteten, således at du får mere end hvad du har brug for.

LÆS OGSÅ: Epilator test

___________________________________________________________________________________________

Indholdsfortegnelse:

___________________________________________________________________________________________

Braun 7751WD ladyshaver

Braun 7751WD Epilator
928 kr.

Denne ladyshaver er en af de bedste du kan anskaffe dig. Den er selvfølgelig udstyret med en epilator, men med denne model følger der også et shaverhoved med hvis du gerne vil alle dine hårstrå til livs.

Den er dejlig nem at bruge, og efter at du har brugt den kan du nemt vaske den.

Er du træt af alle de ledninger ude på badeværelset kan du bruge den ledningsfrit i 30 minutter.

Herefter er den nem at oplade, da den naturligvis blot skal i en stikkontakt, som du kan gøre hvor du nu har lyst til det i hjemmet.

Ulempen ved denne epilator er at den er hvid, og den kan derfor godt blive beskidt hurtigere end forventet.

LÆS OGSÅ: Crepejern test

 

Braun Silk Epil 77561 Wet Dry ladyshaver

Braun Silk Epil 77561 Wet Dry

Lækker ledningsfri epilator. Du har mulighed for at bruge denne epilator ledningsfrit uanset om du skal bruge den til våd eller tør brug.

Derudover kommer der også et lækkert 40 Close-Grip-pincet med, så du kan få ram på de værste hårstrå!

Selvom at dette egentligt skulle være nok, får du mere for prisen.

Med denne epilator får du hele 6 tilbehørsdele, som kan være med til at give dig en lækker nærsom og utrolig behagelig oplevelse – ja måske du endda selv vil kunne gøre oplevelsen bedre end hvad en klinik kan give dig.

LÆS OGSÅ: Tørshampoo test

Braun Silke Epil 9 Wet Dry ladyshaver

Braun Silke Epil 9 Wet Dry epilat
841 kr.

Braum Silke Epil 9 er en utrolig dejlig epilator, som du har mulighed for at bruge uanset om du er nybegynder eller har prøvet det mange gange før.

Ligesom med Braum Silk Epil 77561 får du også her en Micro Grip pincet teknologi således at du kan tage hånd om dig selv på bedste vis.

Denne epilator er naturligvis ledningsfri uanset om du ønsker at bruge den til tør eller vådt brug. Det betyder, at du både kan bruge den under bruseren, og vaske den under vandhanen efter brug.

Du får 6 tilbehørsdele med til den, og hvis du bruger dem korrekt, er du sikret helt op til 4 ugers glat hud, hvor du ikke behøver at tænke på at skulle bruge din epilator igen.

Desuden kan den køre op til 40 minutter på en opladning, hvilket er mere end rigeligt for de fleste.

 

LÆS OGSÅ: Selvbruner test

Philips HP6368 Ladyshaver

Philips HP6368 Ladyshaver
0 kr.

Vi kan godt lide at vores ladyshaver har et feminint træk, og det har denne. Den er nemlig lavet af farven lilla, i modsætning til de mange producenter der godt kan lide at lave deres ladyshaver i hvid eller sort.

Den lille farve gør at den bliver langsommere beskidt, og når den endelig er blevet beskidt så det kan ses, kan du hurtigt vaske den, da den er vaskbar.

Med denne ladyshaver får du op til 40 minutters ledningsfri brug – og det er blandt det længste som du kan få når det kommer til dette marked. Den er nem og hurtig til at oplade efter brug.

Hvis du er typen der har nogle hårstrå som godt kan lide at drille lidt, kan du med denne ladyshaver få dobbelt skærfolie som gør at alle vanskelige hårstrå kommer af.

LÆS OGSÅ: Solcreme test

Braun Silk Epil IS5560 Ladyshaver

Braun Silk Epil IS5560 Ladyshaver
342 kr.

Denne Braun Silk Epil IS5560 Ladyshaver er en lækker og vaskbar ladyshaver, som gør det nemt for dig at barbere alle de hårstrå som du vil have væk.

Udover at du får en lækker barbermaskine får du også muligheden for at exfoliere på samme tid, som når du laver din shaving.

Skal du barberer meget tæt, giver denne ladyshaver dig en mulighed for at bevæge dit shaverhoved så meget som du nu har lyst til. Shaverhovedet er ligeledes afrundet således at den kan følge din krops form.

Dette gør at den ikke føles så kunstig, som nogle af de andre ladyshavers kan gøre.

LÆS OGSÅ: Hårtrimmer test

 

Philips SC200900 Lumea Hårfjerner

Philips SC200900

Der er intet galt med denne hårfjerner, og hvis du vil have noget ud af dine penge er det denne du skal vælge. Denne hårfjerner er nemlig problemfri og effektiv.

Det betyder at du kan få noget glat hud hver dag, som du kan nyde til fulde. Derudover er den tilpasset og sikker at bruge. Opbevarer du den i det etui der medfølger kommer du stort set aldrig til at skulle gøre den ren.

Der er ingen dele der behøver at blive skiftet ud på denne hårfjerner, og det betyder også at når du har betalt for denne hårfjerner, ja så er der ikke flere udgifter som du behøver at skulle tage stilling til.

Du får en del tilbehør med, og jo større tilbehør du bruger desto hurtigere kan du blive færdig med at fjerne dine hårstrå.

LÆS OGSÅ: Ansigtscreme test

Beurer HL040 Voksbehandler

Beurer HL040 Voksbehandler
378 kr.

Vil du gerne have fjernet hår ligesom de gør nede på klinikken? Ja så kan det være at du skal vælge denne voksbehandler.

Denne voksbehandler fjerner nemlig alle dine hår med voks – og da det er voks der bliver brugt, fjerner den hårene med roden således at der går længere tid før du behøver at tænke over at få en ny voksbehandling.

Når du køber denne voksbehandler får du to bi voks patroner med til at starte med.

Efterfølgende skal du selv ud og investere i flere patroner. Du får også 50 strips.

LÆS OGSÅ: Rynkecreme test

Beurer HL041 Voks og Strips

Beurer HL041 Voks og Strips
149 kr.

Løber du tør for voks er redningen nær. Dette voks og disse strips passer nemlig til den klassiske Beurer HL040, som vi nævnte ovenover.

Den indeholder en lille pakke med 50 strips og 2 patroner.

Selvom at det er en lille pakke er du sikret voks til lang tid, da det jo fjerner dine hårstrå med roden.

SE OGSÅ: Ansigtscreme til fedtet hud

 

 

Beurer IPL10000+ Hårfjerner

Beurer IPL10000+ Hårfjerner
3.021 kr.

Beurer IPL10000 hårfjerner er en af de bedste hårfjernere på markedet.

Du får et sikkert system som regulerer sig selv når den kommer i kontakt med din hud.

Derudover får du helt op til 50% hårreduktion når du har prøvet den 5 gange.

Denne hårfjerner kan dog ikke bruges på mørk hud.

LÆS OGSÅ: Krøllejern test

 

 

 

Brug din ladyshaver om aftenen

Er du i tvivl om hvordan du fjerner hår med en epilator, vil vi her, i det sidste afsnit af denne ladyshaver test, gennemgå det hurtigt for dig.

Først og fremmest er det vigtigt at undgå hudirritation så meget som muligt, og det er derfor vi anbefaler dig at du burger din ladyshaver om aftenen. Når du gør dette vil hudirritationen nemlig være der om aftenen og i løbet af natten, hvor du formentlig sover og derfor ikke ligger mærke til den.

Når du skal til at i gang med at bruge ladyshaveren kan du gøre det nemt for dig selv ved at vaske huden ren. Tør huden med en lille klud således at det værste vand også er blevet fjernet, og ikke kommer i vejen. Trim derefter dine lange hårstrå, således at du er 100% klar til barbering.

Ved at trimme dine længste hårstrå forhindrer du at nogle hårstrå sidder fast når du skal i gang med at bruge ladyshaveren.

Mens du er i gang med at bruge ladyshaveren er det vigtigt at du giver den de bedste muligheder for at komme i kontakt med din hud. Dette gør du bedst ved at holde den præcis 90 grader, men da vi ikke kan se hvor mange grader vi holder den med blot vores øjne skal det bare være deromkring.

Det er vigtigt at du er forsigtig under hele forløbet, således at der ikke kommer for meget hudirritation. Hvis du fortsat har hudirritation efter at du er vågnet, har du med stor sandsynlighed gjort det for ”voldsomt”.

For at lindre hudirritation kan du også benytte dig af en lækker lotion, som de fleste klinikker også bruger efter en behandling.

Hvis du har en billig ladyshaver, som ikke har et mundstykke du kan bruge til barbering, kan du overveje at benytte dig af en saks i stedet.

 


Comments are closed.

Back to Top ↑