Hvis det er første gang du skal i gang med at investere i en ladyshaver, er det godt du er ankommet til denne side.

Vi har nemlig samlet de modeller som klarede sig rigtig godt i vores ladyshaver test – og eftersom at vi ved at mange synes det er ubehageligt at bruge en shaver for første gang, har vi kun fokuseret på nogle ladyshavers som er behagelige at bruge, samtidig med at de næsten er umulige at bruge forkert.

Uanset hvad vil det dog altid være ubehageligt fra de første 1 til 3 gange. Herefter vil dine hårstrå begynde at blive mere tynde, samtidig med at du vil blive mindre følsom i området, da du nu er vant til at bruge din nye ladyshaver i de følsomme områder.

Selvom at det kan tage lidt tid, er det meget billigere at købe sin egen maskine, end at tage ned på en klinik for at få det hele ordnet for dig.

Uanset om du køber den billigste model af dem vi anbefaler, eller den dyreste, vil prisen være tjent ind forholdsvis hurtigt end hvis du tog hen på en klinik.

Inden at du beslutter dig for at købe en af de ladyshavers vi har anbefalet, er det vigtigt at du kigger godt og grundigt efter i produktbeskrivelserne inde på leverandørens hjemmeside. På denne måde er du sikker på at du ikke køber en model som ikke bliver anbefalet til at fjerne alle hårstrå, selvom at det egentligt er dette du er på udkig efter.

Vores mange anbefalinger inkluderer billige og dyre epilatorer, og du skal blot vælge den du bedst kan lide. I mange tilfælde kan det godt svare sig at gå på kompromis med kvaliteten, således at du får mere end hvad du har brug for.

LÆS OGSÅ: Epilator test


Sådan vurderer og udvælger vi produkter:

Vores research-team har undersøgt markedet og fundet nogle af de bedste produkter og forhandlere. Vi har partnerskaber med flere forhandlere, og selvom det kan have indflydelse på udvalget af produkter, beror vores anbefalinger på redaktionens professionelle og subjektive vurdering af de bedste produkter.

Vi vurderer og sammenligner produkter i artiklen på:

1
 • Eventuelle officielle og uvildige produkttests
2
 • Kundernes anmeldelser af produktet
3
 • Produktets specifikationer, egenskaber, fordele og ulemper
4
 • Forhandlerens garantier, service og omdømme
5
 • Indsigt og viden om vores læseres præferencer

Disse parametre holder vi op imod pris og kvalitet og ud fra det, giver vi dig vores subjektive vurdering og anbefalinger. Det er vigtigt at gøre opmærksom på, at rækkefølgen af produkter ikke skal forstås som en rangering af produkterne, men nærmere en gennemgang af nogle af markedets bedste produkter til forskellige behov.


Philips SatinShave Advanced BRL130 ladyshaver – trådløs, ergonomisk og 100% vandtæt

 • 4,4 stjerner ud af 5 på Google Shopping
 • 4,5 stjerner ud af 5 af forbrugerne på Amazon
Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

Philips SatinShave Advanced BRL130 kan du bade bruge i badet eller på din tørre hud. Den beskytter huden med særlige perleformede kamme, så du undgår små sår og i stedet får helt glatte ben. Det ergonomiske håndtag gør modellen let at bruge, så du kan komme omkring alle konturer.

 • Elektrisk ladyshaver til både våd og tør brug
 • Perle-formede kamme beskytter huden mod snit og skader
 • Ergonomisk håndtag med S-form

Det skal du vide, før du køber Philips SatinShave Advanced BRL130

Trådløs ladyshaver med lang brugstid
Med Philips SatinShave Advanced BRL130 slipper du for ledninger, der kommer i vejen. De har et indbygget batteri, som du oplader med den medfølgende oplader.
Det tager 8 timer at lade ladyshaveren op, og så har du i alt 60 minutters brugstid. Det er lang tid, hvor du nemt kan klare flere omgange i løbet af ugen, før du behøver oplade igen.
Når det er tid til at oplade SatinShave Advanced BRL130, har du en praktisk strømindikator, der fortæller, hvor meget strøm, ladyshaveren har tilbage.

Ergonomisk, vandtæt og brugervenlig
Mens du får glatte ben, vil Philips SatinShave Advanced BRL130 beskytte din hud. Kammene har yderst perleformede ender, der lader shaveren glide over huden uden at efterlade sår eller rifter.

Du kan anvende Philips SatinShave Advanced BRL130 på våd og tær hud, hvor den er 100% vandtæt. Det gør også modellen let at rengøre, hvor du blot kan skylle den ren efter brug.
Håndtaget har et unikt S-formet design, der gør den ergonomisk at holde ved. Derfor kan du også uden problemer kontrollere den brugervenlige model i badet.

Hvad siger forbrugere om Philips SatinShave Advanced BRL130

Philips SatinShave Advanced BRL130 er anmeldt flere steder. På Amazon hr forbrugerne anmeldt ladyshaveren med stjerner fra 1 til 5, hvor gennemsnittet ud af over 730 bedømmelser er 4,5 stjerner.
Indsamlede anmeldelser fra forbrugere på Google Shopping giver også Philips SatinShave Advanced BRL130 en flot bedømmelse på 4,4 stjerner baseret på mere end 400 anmeldelser.

Fordele

 • Batteri-indikator til strømforbruget
 • Ergonomisk håndtag
 • 100% vandtæt
 • Ledningsfri og genopladelig
 • Brugervenlig
Ulemper

 • Larmer en smule

Redaktionens vurdering

Vores anbefaling blandt de udvalgte ladyshavere er Philips SatinShave Advanced BRL130. Den er for dig, der ønsker et komplet glat resultat uden et eneste hår på kun få minutter.

Uden ledning får du stor frihed, hvor du blot skal oplade efter brug. Det ergonomiske håndtag med S-form ligger godt i hånden, og ladyshaveren er både vandtæt og brugervenlig, selvom den larmer en smule.

Specifikationer:

 • Strømkilde: Genopladeligt batteri
 • Brugstid: 60 minutter
 • Opladetid: 8 timer

COMFORTH IPL – PERMANENT HÅRFJERNER – effektiv hårfjerner

Bedste alternativ til ladyshaver

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

Denne hårfjerners IPL-teknologi har gennemgået kliniske tests og er derfor sikker for alle hudtyper. Den er beregnet til alle, der ønsker langvarige resultater. Dette alternativ til ladyshaveren anvender de mest banebrydende og effektive teknikker til hårfjerning på hele kroppen.

 • 100% sikker teknologi
 • 10 års garanti
 • FDA, CE, ROHS og FCC certificeret

Anmeldelse: En detaljeret gennemgang af Comforth IPL

Når det kommer til hårfjerning, er IPL-systemer (Intense Pulsed Light) blevet mere og mere populære i de senere år. De er især gode til større områder som ben eller ryg. Disse apparater fjerner hår meget hurtigere end ved barbering, idet hver lysimpuls kun tager en brøkdel af et sekund.

Det betyder, at store områder kan behandles relativt hurtigt. Comforth IPL virker ved at ramme pigmentet i hårsækken og opvarme det, hvilket skader hårsækken og forhindrer fremtidig hårvækst. Ladyshavere fungerer derimod ved fysisk at fjerne håret men ikke selve hårvæksten.

Et sikkert og effektivt valg
Afhængigt af området på kroppen kan Comforth IPL give 600.000 lysglimt og garantere en hurtig behandling på 5-20 minutter. Permentnente hårfjernere er et relativt sikkert valg, fordi det leveres med 10 års garanti. Hvis du efter 90 dage ikke er tilfreds med resultaterne, kan du returnere apparatet og få fuld refusion.

I løbet af denne periode kan du beslutte, om produktet er noget for dig, og derfra afgøre om du vil beholde det. Apparatet er FDA- og CE-certificeret, hvilket forsikrer dig om, at det er sikkert og lovligt i hele det europæiske økonomiske område. ROHS- og FCC-certifikaterne forsikrer dig om produktets sikkerhed, og at det overholder bestemmelserne om ioniserende stråling.

5 styrkeniveauer + beskyttelsesbriller
Dine øjne vil være beskyttet, når du bruger hårfjerneren takket være er par specielle beskyttelsesbriller, der følger med i købet. Hårfjerneren har fem indstillinger, som du selv vælger imellem. Den fungerer godt på alle hudtyper og er god til at fjerne hår på brede områder, herunder ryg, bryst, arme og ben.

Derudover har den en automatisk indstilling, der får den til at blinke, når apparatet bevæges hen over huden. Modsat ladyshavere, er der ikke samme risiko for at få råde knopper og indgroede går efter barbering, da lys-teknologien går ind og dræber hårsækkene.

Fordele

 • Fald i hårvækst efter blot 2 anvendelser
 • Enkel at bruge
 • Hurtige og effektive resultater
 • Leveres med specielle beskyttelsesbriller
 • Klar vejledning
 • 90 dages tilfredshedsgaranti
 • Styrke 5 kan være for kraftig til nogle hudtyper
Ulemper

 • Kan ikke fjerne hår på de mørkeste hudtoner
 • Virker mindre effektivt på lyst, gråt og rødt hår

Testmagasinets vurdering 

Med denne hårfjerner vil du se resultater efter blot to anvendelser. Den er enkel og nem at bruge og kommer med en klar vejledning. Men husk på, at den kan være mindre effektiv på lyst, gråt og rødt hår, samt hvis du har en meget mørk hudtone.

Din hårtype bestemmer, hvor hurtigt dit hår vokser tilbage efter barbering, men genvæksten aftager mærkbart efter hver IPL-laserbehandling. Derfor anbefaler vi Comfort IPL som det bedste alternativ til en ladyshaver.

Specifikationer

 • Antal lysimpulser: 600.000
 • Hastighedstrin: 5
 • Strømkilde: Strømkabel

Philips SatinShave Essential HP6341 ladyshaver – fiks model, der kan bruges vådt og tørt

 • 4,3 stjerner ud af 5 på Google Shopping
 • 4,6 stjerner ud af 5 af forbrugerne på Amazon
Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

Med den lille og fikse Philips SatinShave Essential HP6341 kan du let barbere selv besværlige områder. Den har et mindre bevægeligt hoved, hvor blade følger konturer uden besvær, og uden ledning har du god bevægelsesfrihed.

Du kan både anvende Philips SatinShave Essential HP6341 i badet eller på tør hud, hvis du hurtigt skal være klar.

 • Lille hoved, der hurtigt fjerner hår
 • Blade følger konturer af kroppen
 • Kan bruges både vådt eller i badet

Det skal du vide, før du køber Philips SatinShave Essential HP6341

Med denne allround-ladyshaver kan du nemt, hurtigt og sikkert barbere dig på hele kroppen. Hemmeligheden er det lille skærehoved, der skærer hurtigt og samtidigt beskytter din hud. En blød og glat følelse efter hver brug! ACCESSORIES Beskyttelseskappe Rensebørste 2 AA-batterier

Hvad siger forbrugere om Philips SatinShave Essential HP6341?

På Google Shopping er der samlet anmeldelser fra flere platforme, hvor der i alt er over 1050 anmeldelser. Den gennemsnitlige bedømmelse ligger på 4,3 stjerner ud af 5.

Køberne på Amazon har også anmeldt Philips SatinShave Essential HP6341, der har over 8000 anmeldelser med 4,6 stjerner ud af 5.

Fordele

 • Bevægeligt hoved
 • Ergonomisk greb med anti-slip
 • Opbevaring inkluderet
 • Ledningsfri
Ulemper

 • Huden kunne være glattere efter brug

Redaktionens vurdering

Philips SatinShave Essential HP6341 anbefaler vi til dig, der ønsker en hurtig og sikker barbering af alle områder af kroppen. Det lille hoved kan bruges alle steder, hvor bladet beskytter din hud ved at bevæge sig med den.

Modellen er trådløs, og den har et sikkert og ergonomisk greb. Med får du også en praktisk kasse til opbevaring, men den kunne være mere effektiv til at fange ethvert hårstrå.

Specifikationer:

 • Strømkilde: Batteri

 

 

Braun Silk Epil IS5560 Ladyshaver – smart ladyshaver til ansigtet

 • 4,3/5 stjerner baseret på 1084+ anmeldelser på Google Shopping

Braun Silk Epil LS5560 Ladyshaver

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

Denne Braun Silk Epil IS5560 Ladyshaver er en lækker og vaskbar ladyshaver, som gør det nemt for dig at barbere alle de hårstrå som du vil have væk.

Udover at du får en lækker barbermaskine får du også muligheden for at exfoliere på samme tid, som når du laver din shaving.

Skal du barberer meget tæt, giver denne ladyshaver dig en mulighed for at bevæge dit shaverhoved så meget som du nu har lyst til. Shaverhovedet er ligeledes afrundet således at den kan følge din krops form.

Dette gør at den ikke føles så kunstig, som nogle af de andre ladyshavers kan gøre.

Fordele

 • God til både korte og lange hår
 • Kan også eksfoliere
 • Nem at betjene og nem at rengøre
Ulemper

 • Ikke alle bryder sig om batteriet

Specifikationer

 • Børste til rensning
 • Opbevaringsæske
 • Præcisisons trimmer x 4
 • Barberhoved med OptiTrim tilbehør
 • Oplader-holder

LÆS OGSÅ: Hårtrimmer test


Beurer HL041 Voks og Strips

beurer-hl041-voks-og-strips

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

Løber du tør for voks er redningen nær. Dette voks og disse strips passer nemlig til den klassiske Beurer HL040, som vi nævnte ovenover.

Den indeholder en lille pakke med 50 strips og 2 patroner.

Selvom at det er en lille pakke er du sikret voks til lang tid, da det jo fjerner dine hårstrå med roden.

Brug din ladyshaver om aftenen

Er du i tvivl om hvordan du fjerner hår med en epilator, vil vi her, i det sidste afsnit af denne ladyshaver test, gennemgå det hurtigt for dig.

Først og fremmest er det vigtigt at undgå hudirritation så meget som muligt, og det er derfor vi anbefaler dig at du burger din ladyshaver om aftenen. Når du gør dette vil hudirritationen nemlig være der om aftenen og i løbet af natten, hvor du formentlig sover og derfor ikke ligger mærke til den.

Når du skal til at i gang med at bruge ladyshaveren kan du gøre det nemt for dig selv ved at vaske huden ren. Tør huden med en lille klud således at det værste vand også er blevet fjernet, og ikke kommer i vejen. Trim derefter dine lange hårstrå, således at du er 100% klar til barbering.

Ved at trimme dine længste hårstrå forhindrer du at nogle hårstrå sidder fast når du skal i gang med at bruge ladyshaveren.

Mens du er i gang med at bruge ladyshaveren er det vigtigt at du giver den de bedste muligheder for at komme i kontakt med din hud. Dette gør du bedst ved at holde den præcis 90 grader, men da vi ikke kan se hvor mange grader vi holder den med blot vores øjne skal det bare være deromkring.

Det er vigtigt at du er forsigtig under hele forløbet, således at der ikke kommer for meget hudirritation. Hvis du fortsat har hudirritation efter at du er vågnet, har du med stor sandsynlighed gjort det for ”voldsomt”.

For at lindre hudirritation kan du også benytte dig af en lækker lotion, som de fleste klinikker også bruger efter en behandling.

Hvis du har en billig ladyshaver, som ikke har et mundstykke du kan bruge til barbering, kan du overveje at benytte dig af en saks i stedet.

 

Se vores artikel om: Mandolinjern test – Simpelt og effektivt

Du kan læse mere om hårfjerning på Woman.dk og på Alt.dk.

Beskrivelse af kilder og tests

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder. I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:
Google Shopping

Google Shopping samler anmeldelser fra forbrugere over forskellige kanaler og samler dem let og overskueligt på én side. Anmeldelserne bliver bedømt til et gennemsnit ud af maksimalt 5 mulige stjerner.

Anmeldelserne opdateres løbende.

Du kan se anmeldelserne af Philips SatinShave Advanced BRL130 her

Du kan se anmeldelserne af Philips SatinShave Essential HP6341 her

Du kan se anmeldelserne af Philips SatinShave Prestige BRL170 her

Amazon

På Amazon kan forbrugerne anmelde produkter og hjælpe fremtidige købere. Forbrugerne kan anmelde et produkt med stjerner fra 1 til 5 og skrive en kommentar.

Anmeldelserne opdateres løbende.

Du kan se anmeldelserne af Philips SatinShave Advanced BRL130 her

Du kan se anmeldelserne af Philips SatinShave Essential HP6341 her

Du kan se anmeldelserne af Philips SatinShave Prestige BRL170 her

 

 

LÆS OGSÅ: Ansigtscreme test

 

Vurderede produkter som nu er udgået

Philips SatinShave Prestige BRL170 ladyshaver

 • 4,0 stjerner ud af 5 på Google Shopping
 • 4,2 stjerner ud af 5 af forbrugerne på Amazon

Den trådløse SatinShave Prestige BRL170 fra Philips er med burde hurtig opladning og lang batterilevetid. Du kan bruge ladyshaveren i op til en time, og det dobbelte Multi-flex hoved følger kroppens konturer. Med bløde puder og perler på kammene er der også ekstra komfort, når du anvender den mod huden.

 • Ladyshaveren kan holde batteri til op til en times brug
 • Hurtig-opladning på 5 minutter
 • Multi-flex hoved med dobbelt lag

Det skal du vide, før du køber Philips SatinShave Prestige BRL170

Trådløs og lang batterilevetid
SatinShave Prestige BRL170 er smart, når du skal omkring alle kroge. Med et Multi-flex hoved, der har dobbelte blade, kan maskinen følge rundt langt kanter og runde konturer. Det giver dig en af de tætteste barberinger, så alle hår fanges.

Du kan både bruge SatinShave Prestige BRL170 vådt og tørt, og den har en lang batterilevetid på en time.

Løber du tør for strøm, kan du hurtigt lade den op på kun 5 minutter, før den igen kan bruges. En batteriindikator fortæller dig, når det er tid til en opladning.

Komfort og blød mod huden
For din komfort er SatinShave Prestige BRL170 designet med ekstra puder, der beskytter huden, når du barberer. Oveni har modellen et særligt og ergonomisk udformet håndtag med en S-form, der sikrer et godt greb – også når du anvender SatinShave Prestige BRL170 i badet.

Med til ladyshaveren får du en række forskelligt tilbehør, så du kan få det maksimale ud af SatinShave Prestige BRL170.

Det kan væe mere besværligt at rengøre SatinShave Prestige BRL170, men kvaliteten og den tætte barbering sikrer optimale resultater.

Hvad siger forbrugere om Philips SatinShave Prestige BRL170?

Philips SatinShave Prestige BRL170 er modtaget positivt af forbrugere online. På salgsplatformen Amazon har ladyshaveren modtaget mere end 1750 anmeldelser, hvor bedømmelsen ender på et gennemsnit på 4,2 stjerner ud af 5.

På Google Shopping er der samlet anmeldelser ind fra flere sider, hvor gennemsnittet ender på 4 stjerner ud af 5 mulige med over 440 anmeldelser.

Fordele

 • Bløde komfort-puder
 • Kamme med perler for beskyttet hud
 • S-formet håndtag
 • Kan bruges både vådt og tørt
 • Batteri-indikator
 • Meget tilbehør medfølger
Ulemper

 • Sværere at rengøre

Redaktionens vurdering

Vi anbefaler SatinShave Prestige BRL170 til dig, der ønsker et af de mest avancerede systemer til barbering. Ladyshaveren er af høj kvalitet, og den ligger derfor også i det høje prisleje. Du får dog ekstra meget tilbehør med.

Med ekstra fokus på din komfort er maskinen lavet med perler og ekstra komfort-puder, og du kan bruge den både vådt og tørt. Den er dog sværere at rengøre end andre modeller.

Specifikationer:

 • Strømkilde: Genopladeligt batteri
 • Brugstid: 60 minutter
 • Opladetid: 60 minutter

Beurer HL040 Voksbehandler

beurer-hl040-voksbehandler

Vil du gerne have fjernet hår ligesom de gør nede på klinikken? Ja så kan det være at du skal vælge denne voksbehandler.

Denne voksbehandler fjerner nemlig alle dine hår med voks – og da det er voks der bliver brugt, fjerner den hårene med roden således at der går længere tid før du behøver at tænke over at få en ny voksbehandling.

Når du køber denne voksbehandler får du to bi voks patroner med til at starte med.

Efterfølgende skal du selv ud og investere i flere patroner. Du får også 50 strips.

Fordele

 • Smart display som viser hvornår vokspatronerne skal udskiftes
 • To seperate vokskamre som kan opvarme begge vokspatroner samtidigt
 • 2 vokspatroner medfølger
Ulemper

 • Kræver at man hele tiden køber ny voks

Specifikationer

 • 50 voksstrips
 • 2 vokspatroner
 • Voks display

LÆS OGSÅ: Rynkecreme test

Philips Ladyshaver Lumea Prestige BRI953/00 IPL

philips-sc200900Der er intet galt med denne hårfjerner, og hvis du vil have noget ud af dine penge er det denne du skal vælge. Denne hårfjerner er nemlig problemfri og effektiv.

Det betyder at du kan få noget glat hud hver dag, som du kan nyde til fulde. Derudover er den tilpasset og sikker at bruge. Opbevarer du den i det etui der medfølger kommer du stort set aldrig til at skulle gøre den ren.

Der er ingen dele der behøver at blive skiftet ud på denne hårfjerner, og det betyder også at når du har betalt for denne hårfjerner, ja så er der ikke flere udgifter som du behøver at skulle tage stilling til.

Du får en del tilbehør med, og jo større tilbehør du bruger desto hurtigere kan du blive færdig med at fjerne dine hårstrå.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme

Forfatter