Hvis det er første gang du skal i gang med at investere i en ladyshaver, er det godt du er ankommet til denne side.

Vi har nemlig samlet de modeller som klarede sig rigtig godt i vores ladyshaver test – og eftersom at vi ved at mange synes det er ubehageligt at bruge en shaver for første gang, har vi kun fokuseret på nogle ladyshavers som er behagelige at bruge, samtidig med at de næsten er umulige at bruge forkert.

Uanset hvad vil det dog altid være ubehageligt fra de første 1 til 3 gange. Herefter vil dine hårstrå begynde at blive mere tynde, samtidig med at du vil blive mindre følsom i området, da du nu er vant til at bruge din nye ladyshaver i de følsomme områder.

Selvom at det kan tage lidt tid, er det meget billigere at købe sin egen maskine, end at tage ned på en klinik for at få det hele ordnet for dig.

Uanset om du køber den billigste model af dem vi anbefaler, eller den dyreste, vil prisen være tjent ind forholdsvis hurtigt end hvis du tog hen på en klinik.

Inden at du beslutter dig for at købe en af de ladyshavers vi har anbefalet, er det vigtigt at du kigger godt og grundigt efter i produktbeskrivelserne inde på leverandørens hjemmeside. På denne måde er du sikker på at du ikke køber en model som ikke bliver anbefalet til at fjerne alle hårstrå, selvom at det egentligt er dette du er på udkig efter.

Vores mange anbefalinger inkluderer billige og dyre epilatorer, og du skal blot vælge den du bedst kan lide. I mange tilfælde kan det godt svare sig at gå på kompromis med kvaliteten, således at du får mere end hvad du har brug for.

LÆS OGSÅ: Epilator test

___________________________________________________________________________________________

Indholdsfortegnelse:

__________________________________________________________________________

Sådan vurderer og udvælger vi produkter:

Vores research-team har undersøgt markedet og fundet nogle af de bedste produkter og forhandlere. Vi har partnerskaber med flere forhandlere, og selvom det kan have indflydelse på udvalget af produkter, beror vores anbefalinger på redaktionens professionelle og subjektive vurdering af de bedste produkter.

Vi vurderer og sammenligner produkter i artiklen på:

1
 • Eventuelle officielle og uvildige produkttests
2
 • Kundernes anmeldelser af produktet
3
 • Produktets specifikationer, egenskaber, fordele og ulemper
4
 • Forhandlerens garantier, service og omdømme
5
 • Indsigt og viden om vores læseres præferencer

Disse parametre holder vi op imod pris og kvalitet og ud fra det, giver vi dig vores subjektive vurdering og anbefalinger. Det er vigtigt at gøre opmærksom på, at rækkefølgen af produkter ikke skal forstås som en rangering af produkterne, men nærmere en gennemgang af nogle af markedets bedste produkter til forskellige behov.

Braun Silk Epil IS5560 Ladyshaver – smart ladyshaver til ansigtet

Redaktionens Anbefaling

 • 4,3/5 stjerner baseret på 1084+ anmeldelser på Google Shopping

Braun Silk Epil LS5560 Ladyshaver

Denne Braun Silk Epil IS5560 Ladyshaver er en lækker og vaskbar ladyshaver, som gør det nemt for dig at barbere alle de hårstrå som du vil have væk.

Udover at du får en lækker barbermaskine får du også muligheden for at exfoliere på samme tid, som når du laver din shaving.

Skal du barberer meget tæt, giver denne ladyshaver dig en mulighed for at bevæge dit shaverhoved så meget som du nu har lyst til. Shaverhovedet er ligeledes afrundet således at den kan følge din krops form.

Dette gør at den ikke føles så kunstig, som nogle af de andre ladyshavers kan gøre.

Fordele

 • God til både korte og lange hår
 • Kan også eksfoliere
 • Nem at betjene og nem at rengøre
Ulemper

 • Ikke alle bryder sig om batteriet

Specifikationer

 • Børste til rensning
 • Opbevaringsæske
 • Præcisisons trimmer x 4
 • Barberhoved med OptiTrim tilbehør
 • Oplader-holder

LÆS OGSÅ: Hårtrimmer test

Beurer HL040 Voksbehandler

Bedste voksløsning

beurer-hl040-voksbehandlerVil du gerne have fjernet hår ligesom de gør nede på klinikken? Ja så kan det være at du skal vælge denne voksbehandler.

Denne voksbehandler fjerner nemlig alle dine hår med voks – og da det er voks der bliver brugt, fjerner den hårene med roden således at der går længere tid før du behøver at tænke over at få en ny voksbehandling.

Når du køber denne voksbehandler får du to bi voks patroner med til at starte med.

Efterfølgende skal du selv ud og investere i flere patroner. Du får også 50 strips.

Fordele

 • Smart display som viser hvornår vokspatronerne skal udskiftes
 • To seperate vokskamre som kan opvarme begge vokspatroner samtidigt
 • 2 vokspatroner medfølger
Ulemper

 • Kræver at man hele tiden køber ny voks

Specifikationer

 • 50 voksstrips
 • 2 vokspatroner
 • Voks display

LÆS OGSÅ: Rynkecreme test

Beurer HL041 Voks og Strips

Ekstra strips til Beurer HL041

beurer-hl041-voks-og-stripsLøber du tør for voks er redningen nær. Dette voks og disse strips passer nemlig til den klassiske Beurer HL040, som vi nævnte ovenover.

Den indeholder en lille pakke med 50 strips og 2 patroner.

Selvom at det er en lille pakke er du sikret voks til lang tid, da det jo fjerner dine hårstrå med roden.

Brug din ladyshaver om aftenen

Er du i tvivl om hvordan du fjerner hår med en epilator, vil vi her, i det sidste afsnit af denne ladyshaver test, gennemgå det hurtigt for dig.

Først og fremmest er det vigtigt at undgå hudirritation så meget som muligt, og det er derfor vi anbefaler dig at du burger din ladyshaver om aftenen. Når du gør dette vil hudirritationen nemlig være der om aftenen og i løbet af natten, hvor du formentlig sover og derfor ikke ligger mærke til den.

Når du skal til at i gang med at bruge ladyshaveren kan du gøre det nemt for dig selv ved at vaske huden ren. Tør huden med en lille klud således at det værste vand også er blevet fjernet, og ikke kommer i vejen. Trim derefter dine lange hårstrå, således at du er 100% klar til barbering.

Ved at trimme dine længste hårstrå forhindrer du at nogle hårstrå sidder fast når du skal i gang med at bruge ladyshaveren.

Mens du er i gang med at bruge ladyshaveren er det vigtigt at du giver den de bedste muligheder for at komme i kontakt med din hud. Dette gør du bedst ved at holde den præcis 90 grader, men da vi ikke kan se hvor mange grader vi holder den med blot vores øjne skal det bare være deromkring.

Det er vigtigt at du er forsigtig under hele forløbet, således at der ikke kommer for meget hudirritation. Hvis du fortsat har hudirritation efter at du er vågnet, har du med stor sandsynlighed gjort det for ”voldsomt”.

For at lindre hudirritation kan du også benytte dig af en lækker lotion, som de fleste klinikker også bruger efter en behandling.

Hvis du har en billig ladyshaver, som ikke har et mundstykke du kan bruge til barbering, kan du overveje at benytte dig af en saks i stedet.

Se vores artikel om: Mandolinjern test – Simpelt og effektivt

Vurderede produkter som nu er udgået

Philips Ladyshaver Lumea Prestige BRI953/00 IPL

philips-sc200900Der er intet galt med denne hårfjerner, og hvis du vil have noget ud af dine penge er det denne du skal vælge. Denne hårfjerner er nemlig problemfri og effektiv.

Det betyder at du kan få noget glat hud hver dag, som du kan nyde til fulde. Derudover er den tilpasset og sikker at bruge. Opbevarer du den i det etui der medfølger kommer du stort set aldrig til at skulle gøre den ren.

Der er ingen dele der behøver at blive skiftet ud på denne hårfjerner, og det betyder også at når du har betalt for denne hårfjerner, ja så er der ikke flere udgifter som du behøver at skulle tage stilling til.

Du får en del tilbehør med, og jo større tilbehør du bruger desto hurtigere kan du blive færdig med at fjerne dine hårstrå.

Du kan læse mere om hårfjerning på Woman.dk og på Alt.dk.

LÆS OGSÅ: Ansigtscreme test

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme

Forfatter