Det sker ofte at ting, som engang var moderne kommer ind i vores hverdagsbillede igen. Det er som sådan ingen overraskelse og behøver ej heller være en ulempe.

Vi har set meget tøj fra 80’erne, som er blevet moderne, og utallige andre produkter, som bliver købt oftere og oftere. Nu er turen kommet til crepejernet, som for alvor er blevet moderne igen. Crepejernet giver dig en lang række unikke muligheder for, at ændre på dit hår så det passer dig bedst muligt.

Enten elsker du crepejernet og dets mange muligheder, ellers hader du det. Det er nemlig helt unikt, og derfor svært at være neutral i sin holdning til produktet. Det er derfor ikke alle, som er tilhænger af crepejernet.

Der er rigtig mange, som er lykkelige over, at det igen er moderne at anvende netop crepejernet. Hvad du synes, er op til dig – men der er ingen tvivl om, at crepejernet for alvor er blevet populært igen.

Crepejernet var sidst populært i 80’erne. Dengang vidste vi, hvordan vi brugte det, for at opnå nogle fede resultater. Dog er vores viden om crepejernet og den optimale anvendelse i dag ikke særlig stor. Det er derfor vigtigt, hvis du har planer om at købe og bruge et crepejern, at du ved lidt grundlæggende om produktet, så du kan opnå perfekte resultater.

Læs vores crepejern test nedenunder.

Var det krøllejern du kiggede efter? Se vores krøllejern test-oversigt 


Sådan vurderer og udvælger vi produkter:

Vores research-team har undersøgt markedet og fundet nogle af de bedste produkter og forhandlere. Vi har partnerskaber med flere forhandlere, og selvom det kan have indflydelse på udvalget af produkter, beror vores anbefalinger på redaktionens professionelle og subjektive vurdering af de bedste produkter.

Vi vurderer og sammenligner produkter i artiklen på:

1
 • Eventuelle officielle og uvildige produkttests
2
 • Kundernes anmeldelser af produktet
3
 • Produktets specifikationer, egenskaber, fordele og ulemper
4
 • Forhandlerens garantier, service og omdømme
5
 • Indsigt og viden om vores læseres præferencer

Disse parametre holder vi op imod pris og kvalitet og ud fra det, giver vi dig vores subjektive vurdering og anbefalinger. Det er vigtigt at gøre opmærksom på, at rækkefølgen af produkter ikke skal forstås som en rangering af produkterne, men nærmere en gennemgang af nogle af markedets bedste produkter til forskellige behov.

HH Simonsen ROD VS6 – crepejern der er skånsom mod håret

Skal du bruge et crepejern, som hurtigt giver dit hår mere fylde og samtidig er skånsomt mod håret, er denne model fra HH Simonsen et rigtig godt bud.

Skånsom mod håret

Dette crepejern har tourmalinebehandlede keramiske varmeplader, som skåner dit hår trods den varme behandling. Du kan minimere sliddet på dit hår endnu mere, hvis du samtidig anvender et varmebeskyttende produkt i dit hår inden brug.

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

200 grader på 25 sekunder

På grund af et kraftigt varmelegeme kan du på bare 25 sekunder få et 200 grader varmt crepejern og du slipper således for at vente og spilde tid hver morgen, inden du kan give dit hår det ekstra fylde, som crepejernet skaber så flot. Og med en både skånsom belægning og en hurtigt opvarmning er dette crepejern topscorer og et sikkert hit for dig, som både vil have det nemt, hurtigt og godt.

Du kan også bruge dit crepejern til at lave mindre effekter i dit hår, fx ved at crepe et par totter. Alternativt kan du crepe det inderste hår og dermed får hele håret til at se meget mere fyldigt ud.

Fordele

 • 3 meter drejeledning
 • Varmer hurtigt op
 • Temperatur 60-180 grader
Ulemper

 • Ligger i den høje ende af prisskalaen

Udvalgte specifikationer

 • Keramisk crepejern
 • Titanium-belægning
 • Stofpose medfølger

Babyliss Pro Crepejern – crepejern med 5 temperaturtrin

 

Med Babyliss Pro Crepejern er du sikker på et godt resultat og det er både nemt og rart at arbejde med, når du skal crepe dit hår.

Optimal varmefordeling

De keramiske plader i jernet er belagt med både titanium og tourmaline, som gør, at crepejernet er skånsomt mod dit hår og samtidig slidstærkt, så du kan få glæde af dit crepejern i mange år frem. Pladerne giver desuden en perfekt varmefordeling i dit hår og sikrer dermed, at du får et godt resultat.

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

Find den bedste temperatur til dit hår

Der er mulighed for at indstille temperaturen på fem forskellige indstillinger – fra 120 til 200 grader. På den måde kan du give lige netop dit hår den optimale behandling alt efter om dit hår er tykt eller tyndt og har behov for en høj eller lav temperatur for at få et flot resultat.

Rart at bruge

Babyliss Pro Crepejern er desuden rigtig dejligt at arbejde med, blandt andet fordi det har en drejebar ledning med ekstra længde, så du ikke er afhængig af at være tæt på en stikkontakt og stå i meget akavede positioner, når du skal bruge dit nye crepejern i håret.

Køb et crepejern til den rigtige pris

Dette tip hører til de mere generelle. Du bør, uanset hvilket produkt du skal købe, ikke betale for meget for det. Det er både dumt, og spild af en masse penge. Derfor bør du købe dit crepejern til den rigtige pris. Men spørgsmålet er, hvordan du helt konkret gør det i praksis.

Du bør aldrig købe dit crepejern i en fysisk butik, da du dermed er sikker på at betale en alt for høj pris på produktet. Fysiske butikker har en lang række omkostninger i forbindelse med salget, som de skal have dækket i form af salgsprisen, som dermed altid er højere end på nettet. Dog er det op til dig, hvor du køber crepejernet.

Der er desværre stadig mange, som ikke helt stoler på sikkerheden i forbindelse med nethandel, og derfor foretrækker at handle hos fysiske butikker, hvor man har produktet i hånden inden købet finder sted.

Hvis du bare skal have produktet, og ikke behøver at have det i hånden inden du køber det, og ikke har behov for hjælp af en ekspedient, så kan du med fordel købe crepejernet online. Her har du ofte mulighed for at ringe eller chatte med forhandleren, som dermed fungerer som ekspedient, og kan svare på alle dine spørgsmål.

Prisen er næsten altid lavere på nettet, hvilket er en fordel, hvis du ikke vil betale for meget for dit crepejern. Hvis du vil spare mest muligt, så er det altafgørende at du køber det på nettet.

Hvis du køber crepejernet på tilbud, kan du spare yderligere penge. Du kan eventuelt finde et på tilbud på en shop i udlandet, hvilket giver dig den helt perfekte pris. Udlandet, kombineret med tilbud og nethandel giver dig en pris, som ofte er 50% lavere end den danske. Det er derfor værd at have med i overvejelserne, inden du køber dit crepejern.

Der er dog er der også ulemper forbundet med at handle i udlandet. Det findes der mange guides om på internettet, som du med fordel kan læse, hvis du overvejer at handle i udlandet. Det har dog også sine fordele – blandt andet den meget lavere pris.

Fordele

 • Forhindrer antistatisk hår
 • Jævn varmefordeling i varmepladerne
 • Langvarigt resultat
Ulemper

 • Kan ikke varme lavere end 120 grader

Udvalgte specifikationer

 • Varme fra 120-200 grader
 • Giver håret en glasfuld overflade

Du kan også læse vores glattejern test-oversigt her


HH Simonsen MIDI ROD VS6 – super effektivt crepejern i et praktisk rejseformat

HH Simonsen Midi Rod VS6HH Simonsen MIDI ROD VS6 er et lille, men meget kraftfuldt crepejern. Den smidige størrelse gør det til et fremragende valg, hvis du planlægger at tage dit crepejern med på rejsen. Samtidig har det flere fantastiske egenskaber, der beskytter håret – og du kan sagtens style håret uden brug af stylingprodukter.

 • Perfekt til rejsebrug
 • Dobbelt keramiske varmeelementer med turmalin
 • Keramisk teflonbelægning, der beskytter håret
Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

Det skal du vide, inden du køber HH Simonsen MIDI ROD VS6

Med turmalinbelægning, der beskytter håret
Når du vælger et crepejern, skal du have et stort fokus på materialevalget. Det spiller en stor rolle for, hvordan varmen bliver fordelt – og hvordan du kan style håret.  

HH Simonsen MIDI ROD VS6 er kendetegnet ved at have dobbelt keramiske varmeelementer med turmalin – et kvalitetsvalg for stylingredskaber som eksempelvis crepejern.
Turmalin er et stærkt mineral, der bl.a. bygger på jern, magnesium, aluminium og lithium.

Valget af en turmalinbelægning giver en god beskyttelse for håret og meget ensartet varmefordeling, så du undgår ekstreme varmeskader. Turmalinen bidrager desuden til, at håret ikke sætter sig fast under stylingen. Du vil derfor også kunne crepe håret direkte uden brug af stylingprodukter.

Muligheder for forskellige stylinger
MIDI ROD VS6 er hentet fra danske HH Simonsen – kendt for deres professionelle produkter til salonbrug, men også private, der vil have en topkvalitet.

Crepejernet muliggør en lang række forskelligartede stylinger. Temperaturindstillingerne går op til max. 200 grader og kan nemt indstilles via det letlæselige LED-display.2,7 meter ledning gør det nemt at komme hele vejen rundt med stor bevægelsesfrihed.
Du kan vælge at crepe hele håret, fra hovedbund til spids, eller du kan crepe enkelte totter, hvis du synes, at frisuren mangler lidt kant.

Fordele

 • Let design med LED-display
 • Nem og hurtig styling
 • Opbevaringspose medfølger
Ulemper

 • Ingen auto-sluk-funktion

Redaktionens vurdering

Vi har valgt at give HH Simonsen MIDI ROD VS6 vores helt særlige anbefaling. Kvalitet og praktiske funktioner spiller perfekt sammen i det lette design med LED-display, en sort finish og medfølgende opbevaringspose.

Vi er særligt vilde med, at crepejernet har en 2,7 meter lang ledning og pivotfunktion, så det er nemt og ukompliceret at dreje crepejernet og style håret. Auto-sluk kunne dog have været praktisk i en travl hverdag.

Specifikationer:

 • Crepejern i miniformat
 • 2,7 meter lang ledning
 • Varmeelementer med turmalin
 • Temperaturindstilling på 120-200 grader
 • Opbevaringspose medfølger

Crepejernet skal fungere optimalt og varmes hurtigt

Uanset hvor meget du betaler for dit crepejern, så skal det fungere optimalt. Du bør under ingen omstændigheder gå på kompromis med kvaliteten og funktionsevnen. Hellere betale lidt ekstra, for at få det helt perfekte produkt, som virker som det skal, uden de store problemer. Du skal blandt andet gøre op med dig selv, hvad du forventer af designet. Det er en smagssag, som kun du kan tage stilling til.

Derudover skal du finde et crepejern, som varmes hurtigt. Der er nogle crepejern, som tager langt tid om varme sig selv op, hvilket er en stor ulempe, da du dermed har en masse tid, som du ikke rigtig kan bruge på noget, mens du venter.

Find derfor et crepejern, som ikke tager for langt tid om at varme op. Det kommer du ikke til at fortryde, ej heller hvis det koster lidt mere end de andre billige produkter, som tager en halv dag om at varme op.

Brug ikke crepejernet på fugtigt hår

Det er vigtigt, hvis du ikke vil ødelægge dit hår og skabe nogle grimme resultater, at du ved lidt om, hvordan man bruger et crepejern. Hvordan man helt grundlæggende bruger det, antager vi at du allerede har undersøgt i diverse andre guides på nettet.

Det er ikke svært at finde videoer eller artikler om anvendelsen på Google og Youtube. Dog er der ét tip, som du skal have styr på, for at undgå grimme resultater og store fortrydelser.

Du bør under ingen omstændigheder bruge dit crepejern på fugtigt hår. Det ødelægger helt grundlæggende dit hår og giver dig en dårlig oplevelse med crepejernet. Hvorfor du ikke bør gøre dette giver sig selv. Vent på at dit hår er tørt, hvorefter du med fordel kan bruge dit crepejern, og skabe helt unikke og perfekte resultater.

Generelt set er det vigtigt, at du ikke anvender et crepejern, før du har helt styr på, hvordan det virker, og hvordan du anvender det optimalt. Du kan med fordel spørge en ekspedient om alle tænkelige spørgsmål, eller skrive til en forhandler på nettet med spørgsmålene.

Du bør have svar på alt du er i tvivl om, inden du går i krig med at finde, købe og anvende et crepejern – for det kan skabe pæne resultater, men det kan desværre også ødelægge dit hår. Så få styr på alt inden du anvender crepejernet – det er altafgørende for de resultater som crepejernet vil frembringe.

Vi håber at denne crepejern test har hjulpet dig til at træffe den rigtige beslutning for lige netop dig og dit hår.

 

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme

Forfatter

Skriv en kommentar