Har du store og flotte krøller som du elsker, så vil du helt sikkert også beskytte dem så godt som muligt og ikke udsætte dit hår for nogle produkter som kan ødelægge dine krøller.

Men hvad skal man vælge og hvilke produkter er de bedste? I dette indlæg viser vi dig hvilke shampooer som vi anbefaler til krøllet hår.

Der er helt sikkert endnu flere rigtig gode mærker derude, men dem her kan vi stå indenfor. Så læs med og bliv klogere på hvad du bør vælge og hvorfor.

SE OGSÅ: Shampoo til farvet hår


Indholdsfortegnelse:


Redken Curvaceous High Foam Lightweight Cleanser – Let shampoo til krøller

 • Redken Curvaceous High Foam Lightweight CleanserPopulært produkt på Nicehair.dk
 • 4,7 stjerner ud af 5 på Influenster.com
 • 4,3 stjerner ud af 5 på Hair-shop.com

Med Redken Curvaceous High Foam Lightweight Cleanser får du en cremet shampoo særligt udviklet til krøllet hår.

Hos Hair-shop.com får shampooen fra Redken 4,3 stjerner ud af 5, mens den på Influenster.com scorer 4,7 stjerner ud af 5. Forbrugerne er derfor tilfredse med produktet, og det lever op til deres forventninger.

En forbruger skriver på Influenster.com: “The foam, the smell and how clean my hair feels. I love everything about this”. Det er derfor et godt valg til dig, der gerne vil pleje dit krøllede hår.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Derfor skal du vælge Redken Curvaceous High Foam Lightweight Cleanser

 • Giver liv og glans til krøllet hår
 • Let og cremet shampoo der ikke tynger
 • Fri for sulfater og parabener

Om Redken Curvaceous High Foam Lightweight Cleanser

Shampooen fra Redken renser blidt håret, og den tynger ikke efterfølgende, men efterlader krøllerne levende og lette.

Med den unikke Curl Memory Complex får du en intens pleje af håret, der giver spændstighed til krøllerne. Curl Memory Complex består af en kombination af sukkerkrystaller og Moringa-olie.

Denne Redken shampoo er helt fri for parabener og sulfater.

Redken Curvaceous High Foam Lightweight Cleanser vs. markedet

Vil du gerne passe godt på dig selv og dit hår, så er denne shampoo fra Redken et godt valg. Den indeholder ingen parabener eller sulfater, som mange andre shampooer på markedet. Du slipper derfor for allergifremkaldende og skadelige indholdsstoffer.

Moroccanoil® Curl Enhancing – Argan-olie sikrer fugt og glans

 • Moroccanoil® Curl Enhancing – Argan-olie sikrer fugt og glansPopulært produkt på Nicehair.dk
 • 4,5 stjerner ud af 5 på Influenster.com
 • Anmeldt på Amusedblog.com

Denne shampoo fra Moroccanoil® booster krøller med den naturligt fugtgivende Argan-olie. Den giver elasticitet, glans og kontrol, mens den renser blidt.

Hos Influenster.com får shampooen 4,5 stjerner af forbrugerne. Forbrugerne er generelt meget glade for selve produktet, kontrollen, den giver, og den behagelige duft, som produktet har. En forbruger skriver blandt andet: ”Best of the best”.

Derfor er shampooen også et populært produkt på forhandleren Nicehair.dk’s hjemmeside.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Derfor skal du vælge Moroccanoil® Curl Enhancing

 • Indeholder Argan- og Abyssinian-olie
 • Styrker og beskytter håret
 • Fri for sulfater, fosfater og parabener

Om Moroccanoil® Curl Enhancing

Shampooen fra Moroccanoil® er farvesikker, fri for sulfater, fosfater og parabener. Det gør den sikker og tryg at anvende. Trods den ikke indeholder sulfater, får du stadig et behageligt skum, der renser håret blidt i dybden.

Kombinationen af hydrolyseret vegetabilsk protein og Abyssinian-olie styrker og beskytter håret, så krøllerne bliver lette og får liv og bevægelse.

I anmeldelsen af produktet på Amusedblog.com beskrives det, hvordan shampooen renser i dybden, og ikke efterlader krøllerne tørre og slatne, men i stedet giver liv og fugt. 

Moroccanoil® Curl Enhancing vs. markedet

Denne shampoo fra det kendte mærke Moroccanoil® er et godt valg, hvis du er på jagt efter en glansgivende shampoo til krøllet hår. Den adskiller sig fra andre produkter ved at være helt fri for sulfater, fosfater og parabener. Dog indeholder den alkohol og parfume, hvilket kan være med til at tørre håret ud.

SheaMoisture Coconut & Hibiscus Curl & Shine – Det økologiske valg

 • SheaMoisture Coconut & Hibiscus Curl & Shine – Det økologiske valgMest anmeldte produkt med 4,5 stjerner ud af 5 på Influenster.com
 • 3,5 stjerner ud af 5 på Makeupalley.com
 • 4 ud af 5 stjerner på Beautyheaven.com
 • Anmeldt på Taydrafahie.com
 • Anmeldt på Femalefirst.co.uk

SheaMoisture har lavet denne shampoo til tykt, krøllet hår. Den går ind og renser blidt, sikrer fugt og gør det let at rede håret ud efter badet. Den er fri for sulfater og lavet med helt naturlige og økologiske ingredienser, så du kan trygt anvende shampooen.

Krøller sluger ofte mere produkt end glat hår. Femalefirst.co.uk har lavet en anmeldelse og testet shampooen, hvor den roses for at være drøj i brug. 

Derfor skal du vælge SheaMoisture Coconut & Hibiscus Curl & Shine

 • Lavet på økologiske ingredienser
 • Indeholder kokosolie, silkeprotein og Neem-olie
 • Drøj i brug

Om SheaMoisture Coconut & Hibiscus Curl & Shine

SheaMoisture Coconut & Hibiscus Curl & Shine indeholder økologiske ingredienser i form af kokosolie, silkeproteiner og Neem-olie. Kokosolien giver fugt og beskytter håret mod slid. Silkeproteinerne glatter håret for en blød og silkeagtig fornemmelse, mens Neem-olien tæmmer krøllerne og giver masser af glans.

SheaMoisture Coconut & Hibiscus Curl & Shine vs. markedet

På Makeupalley.com har forbrugerne givet shampooen 3,5 stjerner ud af 5, og forbrugerne fremhæver den gode kvalitet og den fornuftige pris. Denne shampoo er ikke oversigtens dyreste, og du får samtidigt certificerede økologiske ingredienser.

Taydrafahie.com anbefaler denne shampoo til særdeles tykt og krøllet hår, hvor den kontrollerer krøllerne og giver godt med fugt og glans.

OGX Quenching Coconut Curls – Med masser af fugt og skøn duft af kokos

 • OGX Quenching Coconut Curls – Med masser af fugt og skøn duft af kokosMest anmeldte produkt med 4,5 stjerner ud af 5 på Influenster.com
 • 4,4 stjerner ud af 5 på Ulta.com
 • Anmeldt på Thecuriousjalebi.com

Krøller skal have godt med fugt, og det lover denne Quenching Coconut Curls shampoo fra OGX. Forbrugerne er vilde med shampooen på Ulta.com. Her roses den for at give liv til krøllerne og sikre, at håret får fugt og holdes skinnende smukt hele dagen lang.

En forbruger på Influenster.com skriver også følgende anmeldelse: ”The is the best shampoo by far and I’ve tried alot for my crazy curly hair”. Shampooen er derfor et godt valg, hvis dine krøller skal tæmmes og fugtes.

Derfor skal du vælge OGX Quenching Coconut Curls

 • Giver fugt til tørre krøller
 • Behagelig duft af kokos
 • Indeholder ikke sulfater

Om OGX Quenching Coconut Curls

I anmeldelsen på Thecuriousjalebi.com fremhæves det, at denne shampoo er effektiv til at slukke krøllers tørst. Shampooen er uden sulfater og tørrer ikke håret ud. Dog indeholder shampooen Sodium C14-16 Olefin Sulfonate, der kan tørre håret ud for nogle.

Shampooen har en behagelig duft af kokos, og den indeholder foruden kokosolie også honning og citrusolie for en tropisk kombination.

OGX Quenching Coconut Curls vs. markedet

OGX Quenching Coconut Curls indeholder silikone, der normalt skal undgås ifølge anmeldelsen på Thecuriousjalebi.com. Dimethicone og Amodimethicone lægger sig som et lag over hårstråene, der ikke forsvinder uden en grundig afrensning med en shampoo med sulfater.

Derfor skal du være opmærksom på, at denne shampoo kræver, at dine krøller kan tåle en omgang sulfat med jævne mellemrum, så håret renses i dybden.

Curly Sexy Moisturizing Hair Shampoo

Curly Sexy Moisturizing Hair ShampooKrøller kan også være sexede, men kun hvis de får den rette pleje, så dit hår ikke bliver kruset i stedet. Denne shampoo kan bruges til alle typer af hår, men er selvfølgelig særligt godt egnet til dig med krøller eller naturligt fald.

Passer godt på håret

Curly Sexy Hair Moisturizing Shampoo er særligt godt egnet til tørt hår, da den tilfører fugt. Fugten går, sammen med nogle andre hjælpestoffer, ind og arbejder med håret, således at forekomsten af kedeligt og kruset hår mindskes. Resultatet bliver et silkeblødt og glansfuldt hår med nogle mere synlig krøller.

Da det jo er en shampoo er det selvfølgelig vigtig at fortælle at den også går ind og fjernet diverse urenheder i håret.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Poul Mitchell Sculpting Foam Flexible Style

poul-mitchell-sculpting-foam-flexible-styleDenne lækre og plejende hårmousse fra Poul Mitchell hjælper dig med at holde styr på dine flotte krøller efter badet, samtidig med at den både tilfører næring og fugt, samt en behagelig duft af kokos.

Poul Mitchell Sculpting Foam Flexible Style er ikke bare skabt til at få håret til at sidde perfekt. Hårmoussen har også en særlige evne til at pleje dit hår imens, da den holder godt på fugten i håret, således det ikke bliver kedeligt og ødelagt. Fugt og proteiner tilføres, hvilket giver håret både fylde og glans. Desuden minimerer den risikoen for at håret bliver helt ustyrligt og filtret sammen.

I princippet kan Poul Mitchell Sculpting Foam Flexible Style bruges i alle typer af hår, men er særligt godt egnet til krøllet hår pga. de mange fleksible stylingsmuligheder moussen giver dig. Med denne hårmousse kan du få krøllerne til at sidde helt perfekt uden af de bliver helt stive. Du får således et flot og levende hår, der følger dine bevægelser og ikke bare ligner en hjelm på dit hovede.

Produktet kan bruges lige efter badet i håndklædetørt hår. Arbejd videre med håret mens du føntørrer det. Moussen kan også bruges i tørt hår, hvis du trænger til at få frisuren frisket lidt op.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

L’Oréal Serie Expert Curl Contour Shampoo

L’Oréal Serie Expert Curl ContourFordi du fortjener det! Et slogan der til evig og altid vil følge denne producent – men måske er der også grund til det, da L’Oréal faktisk laver nogle ret velfungerende produkter, der ofte lever op til det, de lover – dette gælder selvfølgelig også denne lækre shampoo til krøllet hår.

Tilfører fugt og glans

L’Oréal Serie Expert Curl Contour kan bruges både til hår med naturlige krøller og fald, samt til hår med permanentede krøller og fald.

Det er en mild, men effektiv shampoo, der tilfører dit hår både fugt og næring vha. naturlige olier og glycerin, således at det blødt og glansfuldt. Efter hårvaske og tørring vil du opleve at have nogle mere definerbare krøller eller fald. Forekomsten af krus er betydeligt minimeret. En fordel ved dette er at det bliver meget lettere at sætte håret lige som du ønsker det.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

LÆS OGSÅ: Tørshampoo test

Hvorfor speciel shampoo til krøller?

Nogle shampooer kan være så kraftige at de tager rigtig hårdt på håret, det vil sige at de ganske enkelt kan gå ind og ødelægge strukturen og håret vil derfor bliv fladt og kedeligt.

Det ønsker du jo på ingen måde, så en shampoo der er beregnet til krøller er klart at foretrække, nederst her på siden kan du se hvilken vi mener er bedst.

Du kan også læse den store shampoo guide på Hairplanet.dk, hvis du er i tvivl om, hvilken shampoo der passer bedst til dit hår.

Hvor tit skal jeg vaske håret?

Rigtig mange tror fejlagtigt at de skal vaske og rense håret hver eneste morgen, det er helt forkert og det er der slet ikke brug for.

Mange eksperter foreslår derimod at man vasker håret 2-3 gange om ugen og helst ikke meget mere. Så hvis du har en tendens til at gøre det hver dag, så bør du helt klart overveje at prøve en ny rutine.

Denne side er anmeldt af: Felix C. Østergaard Rating 10/10

 

Forfatter

Skriv en kommentar