Har du store og flotte krøller som du elsker, så vil du helt sikkert også beskytte dem så godt som muligt og ikke udsætte dit hår for nogle produkter som kan ødelægge dine krøller.

Men hvad skal man vælge og hvilke produkter er de bedste? I dette indlæg viser vi dig hvilke shampooer som vi anbefaler til krøllet hår.

Der er helt sikkert endnu flere rigtig gode mærker derude, men dem her kan vi stå indenfor. Så læs med og bliv klogere på hvad du bør vælge og hvorfor.

SE OGSÅ: Shampoo til farvet hår


Sådan vurderer og udvælger vi produkter:

Vores research-team har undersøgt markedet og fundet nogle af de bedste produkter og forhandlere. Vi har partnerskaber med flere forhandlere, og selvom det kan have indflydelse på udvalget af produkter, beror vores anbefalinger på redaktionens professionelle og subjektive vurdering af de bedste produkter.

Vi vurderer og sammenligner produkter i artiklen på:

1
 • Eventuelle officielle og uvildige produkttests
2
 • Kundernes anmeldelser af produktet
3
 • Produktets specifikationer, egenskaber, fordele og ulemper
4
 • Forhandlerens garantier, service og omdømme
5
 • Indsigt og viden om vores læseres præferencer

Disse parametre holder vi op imod pris og kvalitet og ud fra det, giver vi dig vores subjektive vurdering og anbefalinger. Det er vigtigt at gøre opmærksom på, at rækkefølgen af produkter ikke skal forstås som en rangering af produkterne, men nærmere en gennemgang af nogle af markedets bedste produkter til forskellige behov.

Curl Crush Shampoo – skånsom uden skadelige ingredienser

Mild shampoo til krøllet hår

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

Shampooen fra Curl Crush er godkendt til Curly Girl-metoden, hvilket betyder, at den ikke indeholder sulfater, tørrende alkoholer, silikone, mineralske olier eller parabener, og shampooen er specielt designet til dig med krøllet hår, som ønsker at vedligeholde og forstærke dine naturlige krøller uden at skade dem med skrappe ingredienser.

 • Godkendt til Curly Girl-metoden
 • Glycerin og Aquaxyl giver den nødvendige fugt
 • Aloe vera-ekstrakt og salt fra Det Døde Hav

Anmeldelse og analyse af Curl Crush Shampoo

Plejende ingredienser
Shampooen fra Curl Crush indeholder ingredienser, som er særlig fordelagtige til krøllet hår, såsom aloe vera-ekstrakt samt salt fra Det Døde Hav, og shampooen giver vigtige vitaminer, mineraler og antioxidanter direkte til hårsækkene for at nære dem indefra. Aloe vera er rig på fugt og næringsstoffer med antiinflammatoriske, antioxidante og antibakterielle egenskaber, som hjælper med at berolige hovedbunden og beskytte den. Derudover er saltet fra Det Døde Hav også gavnligt for en sund hårvækst, da det er fyldt med vigtige mineraler som calcium og magnesium.

Fugtgivende effekt
Glycerin og Aquaxyl hjælper med at holde på fugten og beskytte mod skader forårsaget af eksempelvis fugt eller varme. Herunder er glycerin et naturligt fugtighedsbevarende middel, som hjælper med at trække fugt ind i håret og holde det hydreret og sundt, og det forebygger også at håret knækker, reducerer krus og hjælper med at holde krøllerne bløde. Aquaxyl er et andet fugtighedsbevarende middel, som hjælper med at reducere vandtab fra håret og giver dybere hydrering for længerevarende resultater. Shampooen er desuden mild nok til ikke at fjerne de naturlige olier, hvilket betyder, at du kan vaske dit hår regelmæssigt uden at bekymre dig om udtørring.

Hvad siger brugerne om Curl Crush Shampoo?

På Trustpilot har Hairlust.dk en rating på 4,2 ud af 5, hvilket indikerer hjemmesidens fokus på at levere produkter af høj kvalitet samtidig med en god kundeservice, og de positive anmeldelser fra tilfredse kunder viser, at de er dedikerede til at sikre, at du får en positiv oplevelse som kunde. 

Fordele

 • Velegnet til alle typer krøller
 • Certificeret økologisk og vegansk
 • Mild og skånsom mod håret
Ulemper

 • Flaskens plast er robust, så det er svært at klemme på den

Redaktionens vurdering

Sammenfattende er shampooen fra Curl Crush et godt valg for dfg, der leder efter en økologisk og vegansk shampoo af høj kvalitet, der er velegnet til alle typer krøller. Dens milde og skånsomme formel uden skadelige ingredienser sikrer, at den ikke beskadiger håret. En ulempe ved produktet er dog, at flaskens plastik er ret robust, hvilket gør det svært at presse shampooen ud af flasken, men vi vurderer samtidig ikke, at det er et problem, der er stort nok til at forringe produktets overordnede kvalitet.

Specifikationer:

 • Volumen: 250 ml

Yuaia Haircare Repair And Care Shampoo – med en blanding af aktive ingredienser

Velegnet til tørt hår

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

Shampooen fra Yuaia Haircare er en effektiv løsning til dig, der kæmper med tørt og skadet hår, da produktet er designet til at give dybdegående næring og fugt til dit hår, så det genvinder sin naturlige glans og sundhed.

 • Indeholder hydrolyseret hvedeprotein 
 • Specielt god til tørt og beskadiget hår
 • Sulfat- og silikonefri

Anmeldelse og analyse af Yuaia Haircare Repair And Care Shampoo

Beskyttende ingredienser
En af hovedingredienserne i shampooen fra Yuaia Haircare er hydrolyseret hvedeprotein, som beskytter håret indefra, og proteinet hjælper herunder med at reparere og styrke dit hår samt forhindrer brud og skader forårsaget af styling, varme og miljømæssige faktorer. Ud over hvedeproteinet indeholder shampooen også natriumhyaluronat, som er en effektiv ingrediens, der hjælper med at styrke håret og holde på fugten, hvilket betyder, at dit hår vil være hydreret og sundt med en naturlig glans.

Fugter og forbedrer hårets elasticitet
Glycerin og d-panthenol i shampooen giver dybdegående næring og fugt til dit hår, hvor glycerin binder fugten og virker som en naturlig balsam, mens d-panthenol forbedrer elasticiteten og fugter håret. Dermed arbejder ingredienserne sammen om at fugte og nære dit hår, så det føles blødt og glat at røre ved. Endelig er shampooen sulfat- og silikonefri, hvilket gør den til et skånsomt valg for alle hårtyper, da sulfater fjerner hårets naturlige olier, hvilket fører til tørhed, mens silikone ophober sig i håret og gøre det tungt og kedeligt.

Hvad siger brugerne om Yuaia Haircare Repair And Care Shampoo?

Med en rating på 4,7 på Trustpilot har Yuaia Haircare vundet tillid hos sine kunder, som er begejstrede for shampooens evne til at pleje og reparere tørt og skadet hår. Herunder indikerer de positive anmeldelser shampooens effektivitet, og flere kunder roser dens evne til at efterlade deres hår blødt, glat og medgørligt. 

Fordele

 • Gør håret lettere at rede ud
 • Indeholder aktive ingredienser
 • Natriumhyaluronat styrker håret
Ulemper

 • Den er en smule tung for nogle forbrugere

Redaktionens vurdering

Den unikke blanding af aktive ingredienser, herunder hydrolyseret hvedeprotein, natriumhyaluronat, glycerin og d-panthenol, arbejder sammen for at give omfattende hårpleje, og hertil gør shampooen desuden håret lettere at rede ud, så det føles blødt og medgørligt. Nogle mener dog, at produktet er lidt tung, så det er vigtigt at bruge den med måde for at undgå ophobning. Vi vurderer dog, at shampooen fra Yuaia Haircare er et godt hårprodukt, der giver dybdegående næring til tørt og skadet hår. 

Specifikationer:

 • Volumen: 250 ml

LOVE Curl Shampoo 250 ml – velduftende shampoo, der skummer godt

 • 4,3 stjerner ud af 5 på Amazon.co.ukLOVE Curl Shampoo 250 ml
Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

Davines LOVE Curl Shampoo giver fylde og lethed til dit hår. Den er specielt designet til hår med krøller eller bølger. 

Forbrugerne er glade for produktet, og det afspejles også i den bedømmelse, som shampooen har fået på Amazon.co.uk. Der er over 100 globale kunder, som har tilkendegivet deres mening. Gennemsnitligt giver de produktet 4,3 stjerner ud af 5. 

Flere af kunderne på Amazon.co.uk fremhæver, at Love Curl Shampoo har en helt fantastisk duft, og at de derfor i høj grad nyder produktet. Det kan være godt for dig, som leder efter en god shampoo til krøller, som også holder dit hår velduftende og friskt.

Om LOVE Curl Shampoo

LOVE Curl Shampoo er et produkt, som er lavet til at pleje håret godt. 

Den indeholder mandelekstrakt, hvilket er med til at øge elasticiteten i dit hår. Du vil opleve, at dit hår fårr et look, som er mere fyldigt på en sund måde. 

Når du bruger shampooen fra Davines, vil du erfare, at den skummer, når du masserer shampooen ind i håret. Derefter er det nemt at rense sæberester ud. Shampooen er altså nem at have med at gøre.

Shampooen er også med til at definere hårets naturlige bevægelser og generelt gøre dit hår meget mere blødt. 

LOVE Curl Shampoo vs. markedet

LOVE Curl Shampoo har en fantastisk duft, og den er helt uden sulfater og parabener, hvilket andre typer af shampoo til krøller har. Det er ikke sundt med de stoffer, og derfor er LOVE Curl Shampoo et fornuftigt valg.

Fordele

 • Dufter virkelig godt
 • Skummer godt
 • Nemt at rense ud af håret og giver en flot tekstur
Ulemper

 • En af de mere dyre shampoos på listen

Detaljer

 • Indhold: 250 ml.
 • Fri for sulfater og parabener
 • Efterlader håret blødt og fyldigt

Dualsenses Curls & Waves Hydrating Shampoo 250 ml – giver god bounce til krøllet og bølget hår

 • 4,4 stjerner ud af 5 på Amazon.deDualsenses Curls & Waves Hydrating Shampoo 250 ml
Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

Dualsenses Curls & Waves Hydrating Shampoo er et produkt, som kan give dit hår et mere vægtløst og let look. Det er anbefalet til folk med krøller og bølger. 

Kunderne fra Amazon.de er overordnet set meget tilfredse med shampooen, og derfor har produktet også fået en flot bedømmelse på 4,4 stjerner ud af 5 mulige.

Om Dualsenses Curls & Waves Hydrating Shampoo 250 ml

Med Dualsenses Curls & Waves Hydrating Shampoo får du et produkt, som specielt er udviklet til at give krøllerne en masse fugt, og det efterlader håret fuld af liv. 

Selv hvis du har følsomt hår, så kan shampooen her bruges. Den renser skånsomt, og det vil du blive glad for i længden. 

Dualsenses Curls & Waves Hydrating Shampoo 250 ml vs. markedet

Shampooen adskiller sig fra andre, da den har den specielle FadeStop formel, som beskytter hårfarve ved vask. Så hvis du har tendens til at farve dit krøllede eller bølgede hår, så kan den her shampoo måske være bedre for dig end andre typer på markedet.

Fordele

 • Giver god bounce
 • Fugtgivende til håret
 • Renser håret skånsomt
Ulemper

 • Indeholder unødvendige stoffer, hvis du ikke farver dit hår

Detaljer

 • Indhold: 250 ml.
 • FadeStop formel
 • Indeholder microPROtec complex og mælkeprotein, som gør krøller spændstige

Hvorfor speciel shampoo til krøller?

Nogle shampooer kan være så kraftige at de tager rigtig hårdt på håret, det vil sige at de ganske enkelt kan gå ind og ødelægge strukturen og håret vil derfor bliv fladt og kedeligt.

Det ønsker du jo på ingen måde, så en shampoo der er beregnet til krøller er klart at foretrække, nederst her på siden kan du se hvilken vi mener er bedst.

Du kan også læse den store shampoo guide på Hairplanet.dk, hvis du er i tvivl om, hvilken shampoo der passer bedst til dit hår.

Hvor tit skal jeg vaske håret?

Rigtig mange tror fejlagtigt at de skal vaske og rense håret hver eneste morgen, det er helt forkert og det er der slet ikke brug for.

Mange eksperter foreslår derimod at man vasker håret 2-3 gange om ugen og helst ikke meget mere. Så hvis du har en tendens til at gøre det hver dag, så bør du helt klart overveje at prøve en ny rutine.

FAQ

Hvordan vælger jeg den rigtige shampoo til mine krøller?
Det er vigtigt at vælge en shampoo, der er specielt formuleret til krøllet hår. Kig efter produkter, der indeholder fugtgivende ingredienser
Kan jeg bruge enhver shampoo til mit krøllede hår?
Nej, det er vigtigt at vælge en shampoo, der er specielt formuleret til krøllet hår og tilpasset dine individuelle behov. Brug af en almindelig shampoo kan tørre krøllerne ud og gøre dem mere ude af kontrol.
Skal jeg bruge balsam efter shampoo på mit krøllede hår?
det er en god idé at bruge balsam efter shampoo for at genopbygge hårets naturlige fugtighed og styrke krøllerne.

Tidligere anmeldte produkter – nu udgået

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.


 Shea Butter Cleansing Cream Shampoo – rensende shampoo med smart pumpe

 • 4,5 stjerner ud af 5 på Amazon.co.ukShea Butter Cleansing Cream Shampoo

 

Hvis du ønsker en shampoo, der renser helt i bund, så er Shea Butter Cleansing Cream Shampoo et godt valg, da det er designet til netop det. 

Shea Butter Cleansing Cream Shampoo er et populært produkt. Mere end 900 kunder har tilkendegivet deres mening om shampooen, og den får en flot bedømmelse på gennemsnitligt 4,5 stjerner ud af 5 på Amazon.co.uk.

Flere kunder fremhæver blandt andet den smarte pumpe på shampoo-beholderen, som gør det nemt at få shampoo ud og i hænderne. 

Når du har brugt Shea Butter Cleansing Cream, så kan det også duftes af dem, som går fri. Det gør den umiddelbart meget tiltalende.

Om Shea Butter Cleansing Cream Shampoo

Med en Cantus Shea Butter Cleansing Cream Shampoo kan du få renset dit krøllede hår helt i bund. Den er lavet med en unik formel, som resulterer i en generelt sundere hårvækst. Ophobninger i hår og hovedbund bliver derpå fjernet.

Shea Butter Cleansing Cream Shampoo vs. markedet

Det kan være glat at gribe shampooflasken, men grundet pumpen på Shea Butter Cleansing Cream Shampoo, så bliver det nemmere for dig at vaske hår. Den smarte pumpe gør, at produktet adskiller sig fra andre her på listen.

Fordele

 • Fri for sulfater
 • Shampoo med smart pumpe
 • Fremmer en sund hårvækst
Ulemper

 • Ikke rejsevenlig størrelse

Detaljer

 • Indhold: 709 ml.
 • Indeholder shea smør
 • Tropisk duft

SheaMoisture Coconut & Hibiscus Curl & Shine

 • Mest anmeldte produkt med 4,5 stjerner ud af 5 på Influenster.com
 • 3,5 stjerner ud af 5 på Makeupalley.com
 • 4 ud af 5 stjerner på Beautyheaven.com
 • Anmeldt på Taydrafahie.com
 • Anmeldt på Femalefirst.co.ukSheaMoisture Coconut & Hibiscus Curl & Shine – Det økologiske valg

SheaMoisture har lavet denne shampoo til tykt, krøllet hår. Den går ind og renser blidt, sikrer fugt og gør det let at rede håret ud efter badet. Den er fri for sulfater og lavet med helt naturlige og økologiske ingredienser, så du kan trygt anvende shampooen.

Krøller sluger ofte mere produkt end glat hår. Femalefirst.co.uk har lavet en anmeldelse og testet shampooen, hvor den roses for at være drøj i brug. 

Om SheaMoisture Coconut & Hibiscus Curl & Shine

SheaMoisture Coconut & Hibiscus Curl & Shine indeholder økologiske ingredienser i form af kokosolie, silkeproteiner og Neem-olie. Kokosolien giver fugt og beskytter håret mod slid. Silkeproteinerne glatter håret for en blød og silkeagtig fornemmelse, mens Neem-olien tæmmer krøllerne og giver masser af glans.

SheaMoisture Coconut & Hibiscus Curl & Shine vs. markedet

På Makeupalley.com har forbrugerne givet shampooen 3,5 stjerner ud af 5, og forbrugerne fremhæver den gode kvalitet og den fornuftige pris. Denne shampoo er ikke oversigtens dyreste, og du får samtidigt certificerede økologiske ingredienser.

Taydrafahie.com anbefaler denne shampoo til særdeles tykt og krøllet hår, hvor den kontrollerer krøllerne og giver godt med fugt og glans.

Fordele

 • Lavet på økologiske ingredienser
 • Indeholder kokosolie, silkeprotein og Neem-olie
 • Drøj i brug
Ulemper

 • Produktet er lidt for tyktflydende til pumpen

Moroccanoil® Curl Enhancing

 • Populært produkt på Nicehair.dk
 • 4,5 stjerner ud af 5 på Influenster.com
 • Anmeldt på Amusedblog.comMoroccanoil® Curl Enhancing – Argan-olie sikrer fugt og glans

Denne shampoo fra Moroccanoil® booster krøller med den naturligt fugtgivende Argan-olie. Den giver elasticitet, glans og kontrol, mens den renser blidt.

Hos Influenster.com får shampooen 4,5 stjerner af forbrugerne. Forbrugerne er generelt meget glade for selve produktet, kontrollen, den giver, og den behagelige duft, som produktet har. En forbruger skriver blandt andet: ”Best of the best”.

Derfor er shampooen også et populært produkt på forhandleren Nicehair.dk’s hjemmeside.

Om Moroccanoil® Curl Enhancing

Shampooen fra Moroccanoil® er farvesikker, fri for sulfater, fosfater og parabener. Det gør den sikker og tryg at anvende. Trods den ikke indeholder sulfater, får du stadig et behageligt skum, der renser håret blidt i dybden.Kombinationen af hydrolyseret vegetabilsk protein og Abyssinian-olie styrker og beskytter håret, så krøllerne bliver lette og får liv og bevægelse.I anmeldelsen af produktet på Amusedblog.com beskrives det, hvordan shampooen renser i dybden, og ikke efterlader krøllerne tørre og slatne, men i stedet giver liv og fugt. 

Moroccanoil® Curl Enhancing vs. markedet

Denne shampoo fra det kendte mærke Moroccanoil® er et godt valg, hvis du er på jagt efter en glansgivende shampoo til krøllet hår. Den adskiller sig fra andre produkter ved at være helt fri for sulfater, fosfater og parabener. Dog indeholder den alkohol og parfume, hvilket kan være med til at tørre håret ud.

Fordele

 • Indeholder Argan- og Abyssinian-olie
 • Styrker og beskytter håret
 • Fri for sulfater, fosfater og parabener
Ulemper

 • Indeholder alkohol og parfume

Redken Curvaceous High Foam Lightweight Cleanser

 • Populært produkt på Nicehair.dk
 • 4,7 stjerner ud af 5 på Influenster.com
 • 4,3 stjerner ud af 5 på Hair-shop.comRedken Curvaceous High Foam Lightweight Cleanser

Med Redken Curvaceous High Foam Lightweight Cleanser får du en cremet shampoo særligt udviklet til krøllet hår.

Hos Hair-shop.com får shampooen fra Redken 4,3 stjerner ud af 5, mens den på Influenster.com scorer 4,7 stjerner ud af 5. Forbrugerne er derfor tilfredse med produktet, og det lever op til deres forventninger.

En forbruger skriver på Influenster.com: “The foam, the smell and how clean my hair feels. I love everything about this”. Det er derfor et godt valg til dig, der gerne vil pleje dit krøllede hår.

Derfor skal du vælge Redken Curvaceous High Foam Lightweight Cleanser

 • Giver liv og glans til krøllet hår
 • Let og cremet shampoo der ikke tynger
 • Fri for sulfater og parabener

Om Redken Curvaceous High Foam Lightweight CleanserShampooen fra Redken renser blidt håret, og den tynger ikke efterfølgende, men efterlader krøllerne levende og lette.Med den unikke Curl Memory Complex får du en intens pleje af håret, der giver spændstighed til krøllerne. Curl Memory Complex består af en kombination af sukkerkrystaller og Moringa-olie.Denne Redken shampoo er helt fri for parabener og sulfater.Redken Curvaceous High Foam Lightweight Cleanser vs. markedetVil du gerne passe godt på dig selv og dit hår, så er denne shampoo fra Redken et godt valg. Den indeholder ingen parabener eller sulfater, som mange andre shampooer på markedet. Du slipper derfor for allergifremkaldende og skadelige indholdsstoffer.

Fordele

 • Fri for parabener og sulfater
 • Velegnet til alle typer krøller
 • Tynger ikke
Ulemper

 • Nogle forbrugere mener, at den skummer for meget

Detaljer: 

 • 300 ml

Curly Sexy Moisturizing Hair Shampoo

Curly sexy hair shampoo

Krøller kan også være sexede, men kun hvis de får den rette pleje, så dit hår ikke bliver kruset i stedet. Denne shampoo kan bruges til alle typer af hår, men er selvfølgelig særligt godt egnet til dig med krøller eller naturligt fald.

Passer godt på håret

Curly Sexy Hair Moisturizing Shampoo er særligt godt egnet til tørt hår, da den tilfører fugt. Fugten går, sammen med nogle andre hjælpestoffer, ind og arbejder med håret, således at forekomsten af kedeligt og kruset hår mindskes. Resultatet bliver et silkeblødt og glansfuldt hår med nogle mere synlig krøller.

Da det jo er en shampoo er det selvfølgelig vigtig at fortælle at den også går ind og fjernet diverse urenheder i håret.

Fordele

 • Unisex
 • Tilfører fugt til krøllerne
 • Giver håret glans
Ulemper

 • Ikke rejsevenlig størrelse

Poul Mitchell Sculpting Foam Flexible Style

poul-mitchell-sculpting-foam-flexible-styleDenne lækre og plejende hårmousse fra Poul Mitchell hjælper dig med at holde styr på dine flotte krøller efter badet, samtidig med at den både tilfører næring og fugt, samt en behagelig duft af kokos.

Poul Mitchell Sculpting Foam Flexible Style er ikke bare skabt til at få håret til at sidde perfekt. Hårmoussen har også en særlige evne til at pleje dit hår imens, da den holder godt på fugten i håret, således det ikke bliver kedeligt og ødelagt. Fugt og proteiner tilføres, hvilket giver håret både fylde og glans. Desuden minimerer den risikoen for at håret bliver helt ustyrligt og filtret sammen.

I princippet kan Poul Mitchell Sculpting Foam Flexible Style bruges i alle typer af hår, men er særligt godt egnet til krøllet hår pga. de mange fleksible stylingsmuligheder moussen giver dig. Med denne hårmousse kan du få krøllerne til at sidde helt perfekt uden af de bliver helt stive. Du får således et flot og levende hår, der følger dine bevægelser og ikke bare ligner en hjelm på dit hovede.

Produktet kan bruges lige efter badet i håndklædetørt hår. Arbejd videre med håret mens du føntørrer det. Moussen kan også bruges i tørt hår, hvis du trænger til at få frisuren frisket lidt op.


L’Oréal Serie Expert Curl Contour Shampoo

L’Oréal Serie Expert Curl ContourFordi du fortjener det! Et slogan der til evig og altid vil følge denne producent – men måske er der også grund til det, da L’Oréal faktisk laver nogle ret velfungerende produkter, der ofte lever op til det, de lover – dette gælder selvfølgelig også denne lækre shampoo til krøllet hår.

Tilfører fugt og glans

L’Oréal Serie Expert Curl Contour kan bruges både til hår med naturlige krøller og fald, samt til hår med permanentede krøller og fald.

Det er en mild, men effektiv shampoo, der tilfører dit hår både fugt og næring vha. naturlige olier og glycerin, således at det blødt og glansfuldt. Efter hårvaske og tørring vil du opleve at have nogle mere definerbare krøller eller fald. Forekomsten af krus er betydeligt minimeret. En fordel ved dette er at det bliver meget lettere at sætte håret lige som du ønsker det.


OGX Quenching Coconut Curls

 • OGX Quenching Coconut Curls – Med masser af fugt og skøn duft af kokosMest anmeldte produkt med 4,5 stjerner ud af 5 på Influenster.com
 • 4,4 stjerner ud af 5 på Ulta.com
 • Anmeldt på Thecuriousjalebi.com

Krøller skal have godt med fugt, og det lover denne Quenching Coconut Curls shampoo fra OGX. Forbrugerne er vilde med shampooen på Ulta.com. Her roses den for at give liv til krøllerne og sikre, at håret får fugt og holdes skinnende smukt hele dagen lang.

En forbruger på Influenster.com skriver også følgende anmeldelse: ”The is the best shampoo by far and I’ve tried alot for my crazy curly hair”. Shampooen er derfor et godt valg, hvis dine krøller skal tæmmes og fugtes.

Derfor skal du vælge OGX Quenching Coconut Curls

 • Giver fugt til tørre krøller
 • Behagelig duft af kokos
 • Indeholder ikke sulfater

Om OGX Quenching Coconut Curls

I anmeldelsen på Thecuriousjalebi.com fremhæves det, at denne shampoo er effektiv til at slukke krøllers tørst. Shampooen er uden sulfater og tørrer ikke håret ud. Dog indeholder shampooen Sodium C14-16 Olefin Sulfonate, der kan tørre håret ud for nogle.

Shampooen har en behagelig duft af kokos, og den indeholder foruden kokosolie også honning og citrusolie for en tropisk kombination.

OGX Quenching Coconut Curls vs. markedet

OGX Quenching Coconut Curls indeholder silikone, der normalt skal undgås ifølge anmeldelsen på Thecuriousjalebi.com. Dimethicone og Amodimethicone lægger sig som et lag over hårstråene, der ikke forsvinder uden en grundig afrensning med en shampoo med sulfater.

Derfor skal du være opmærksom på, at denne shampoo kræver, at dine krøller kan tåle en omgang sulfat med jævne mellemrum, så håret renses i dybden.


Curls Spring Loaded Frizz-Fighting Shampoo

 • Curls Spring Loaded Frizz-Fighting Shampoo4 ud af 5 stjerner på Amazon.de

Naturlige krøller eller permanent? Uanset hvilken måde du har fået dine krøller, så vil Curls Spring Loaded Frizz-Fighting Shampoo fra Paul Mitchell være et oplagt bud på dit næste køb af shampoo til krøller. 

Det erklærer kunder fra det tyske Amazon på produktets side. Generelt får Curls Spring Loaded Frizz-Fighting Shampoo en fin score på 4 stjerner ud af 5. Det er baseret på mere end 100 globale brugere.

Om Curls Spring Loaded Frizz-Fighting Shampoo

Shampooen her indeholder 710 ml. og er i en stor størrelse. Det betyder, at du ikke skal handle ny shampoo så ofte, som du plejer. Det er en stor fordel. 

Det er desuden en shampoo, som kan give dine krøller et helt nyt look, når de er blevet flot defineret grundet shampoo-mixturen. 

Curls Spring Loaded Frizz-Fighting Shampoo er et produkt, hvor du virkelig får værdi for pengene. Ikke nok med at flasken er stor og rummelig, så rækker hver dråbe af sæben langt. Det er fordelagtigt, hvis du gerne vil spare lidt penge på den lange bane.

Curls Spring Loaded Frizz-Fighting Shampoo vs. markedet

Curls Spring Loaded Frizz-Fighting Shampooer er unikke I forhold til andre modeller. Det er blandt andet den unikke formular, som er fugtgivende og generelt modvirker krus. 

Detaljer

 • Indhold: 710 ml
 • Efterlader krøller smukke og glansfulde
 • Brugervenlig

 

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme

Forfatter

Skriv en kommentar