Hår kræver vedligeholdelse for at forblive pænt og nydeligt. Men hvis du er nødsaget til at besøge en frisør, når du skal have trimmet håret, så kan det hurtigt blive en dyr affære.

Jo mindre hår du har, jo mindre formål har en tur til frisøren, og i længden kan det mærkes i økonomien.

Derfor vælger flere at erhverve sig en hårtrimmer, og få lidt erfaring med anvendelsen af en sådan maskine. Hvis du selv har muligheden for at trimme dit hår, så kan du spare mange penge, både på kort og lang sigt.

Dog skal du være opmærksom på, at det tager noget tid, hvis du vil lære selv at trimme dit eget hår. Hvis du derimod har muligheden for at få andre til at hjælpe dig med processen, så har du en kæmpe fordel, og kan opnå samme resultater hjemme i stuen, som en tur til frisøren vil frembringe.

Denne hårtrimmer test kan hjælpe dig med at finde den helt rigtige hårtrimmer, så du kan opnå de bedst mulige resultater, for en hårtrimmer er ikke bare en hårtrimmer. Der er mange forskellige ting, som du skal kigge på, når du skal vælge den helt rigtige hårtrimmer til netop dine behov.

Lad os hoppe direkte til sagen; nemlig vores hårtrimmer test

Læs også: Næsehårstrimmer test

___________________________________________________________________________________________

Indholdsfortegnelse:

___________________________________________________________________________________________

Panasonic ER 1512 K Professionel hårtrimmer

 

Panasonic ER 1512 K Professionel hårtrimmerFlot og praktisk hårtrimmer af høj kvalitet.

Er du til skarpe linjer og høj kvalitet, så er Panasonic ER 1512 K måske noget for dig. Denne praktiske hårtrimmer efterlader perfekte resultater og kan nærmest ikke slides op!

Knivskarpt resultat

Bladene er beskyttet af en speciel belægning, der praktisk talt gør dem uopslidelige. En kombination af Diamond-Like Carbon og Titanium Nitride sikrer både skarphed og styrke. Husk dog at vedligeholde skærene med den medfølgende olie.

De smarte X-taper blade griber og klipper godt 40% bedre end andre hårtrimmere i samme klasse. Trimmeren glider hurtigt og ubesværet gennem håret, og efterlader et knivskarpt resultat hver gang.

Der medfølger seks afstandsstykker med længdeindstilling fra 0,8-15 mm. Afstandsstykkerne sikrer, sammen med den indbyggede afstandsregulering, meget nøjagtige resultater. Afstandsstykkerne kan opbevares i en speciel holder på ladestationen.

Batteritid

Panasonic ER 1512 K kan køre i op til 70 min. på en fuld opladning. En opladning tager omkring 60 min. og fordi trimmeren har automatisk spændingstilpasning, kan den oplades nærmest alle steder i verden, når blot du har den rigtige adapter.

BaByliss Men hårtrimmer BAE951E

haartrimmer testHvis du er på jagt efter en ny og luksuriøs hårtrimmer, så er denne model fra BaByliss noget for dig. Den har de nødvendige funktioner og indstillingsmuligheder, som giver mulighederne for, at du kan få trimmet netop den frisure du ønsker, når du ønsker det. 

Den har en del forskellige funktioner, og de tekniske funktioner består blandt andet af, at den er opladelig, hvilket vil sige, at du kan blive klippet uden, at en ledning skal genere. Den er mulig at rengøre under vand, men den er ikke vandtæt til at kunne benyttes under bruseren. Derudover har den 30 forskellige hastigheder. 

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

Skærebladene er 45 mm brede, hvormed du både kan blive klippet effektivt men stadig være i stand til at klippe skarpe og flotte kanter. Skærebladene er i stål, hvilket også er med til at sikre det skarpe resultat, som er vigtig for en lækker frisure.

Flere længdeindstillinger og mulighed for at lave perfekte kanter

En yderligere fordel med denne model er, at den har mange længdeindstillinger. Du kan nemlig justere længden mellem 0,6 mm – 25 mm, som giver et væld af valgmuligheder for at lave det lækre fade, de skarpe overgange, eller hvad end du måtte ønske. 

De perfekte kanter kan du lave ved funktionen ’taper control’. Det sikrer en jævn trimning af mange forskellige slags hår, som gør det let at trimme en lige og skarp frisure. Det er en rigtig god løsning til dig, der gerne vil klippes let, enkelt og hurtigt, samtidigt med et godt resultat.

Panasonic ER 1411 S Professionel hårtrimmer

Panasonic ER 1411 S Professionel hårtrimmerLet og lækker hårtrimmer.

Din nye rejsekammerat

Panasonic ER 1411 S er ganske godt egnet til dig, der af den ene eller anden grund ofte er på farten, men alligevel har behov for at se godt ud – hårtrimmeren er nemlig både mindre i størrelse og i vægt sammenlignet med andre i samme klasse. Den er derfor let at pakke i tasken og tage med på tur.

Panasonic ER 1411 S kan lades op på godt 60 min. og kan derefter bruges op mod 80 min. Hvis du har den rigtige adapter, sikrer en særlig feature i trimmeren automatisk spændingstilpasning, hvilket gør det muligt at oplade den overalt i verden.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

Præcision til det yderste

Størrelsen på Panasonic ER 1411 S er ikke kun praktisk, når rejsetasken skal pakkes. Den udmærker sig også ved at være særligt godt egnet til f.eks. at klippe kanter på skægvækst.

Spidserne på bladene er afrundede, således at huden beskyttes bedst muligt mod rifter ved nærkontakt. Husk at pleje skærene med den medfølgende olie.

Der medfølger tre afstandsstykker i længden 0,8-18 mm, da sammen med den indbyggede afstandsregulering gør det muligt at klippe i seks forskellige længder.

Trådløs eller med ledning

Du skal blandt andet vurdere, om du ønsker en hårtrimmer med eller uden ledning. Det virker oplagt at vælge en trådløs af slagsen, men der er fordele og ulemper ved begge typer. Du gør derfor klogt i, at undersøge markedets mange modeller, så du danner dig et overblik over, hvad de kan, og hvad de ikke kan. Det er jo vigtigt, at de kan dække netop dine behov bedst muligt. Lad os se nærmere på et par fordele og ulemper ved de forskellige modeller.

Trådløse hårtrimmere koster mere. Ja, det er korrekt. Som med de fleste andre produkter, så koster de trådløse enheder ofte mere end dem, som er udstyret med en ledning. Derfor skal du, i startfasen overveje, om du ønsker din hårtrimmer skal være trådløs eller forbundet med en ledning. Hvis ikke du ser nogen hindring i forbindelse med en eventuel ledning, så kan du med fordel vælge en med ledning. Hvis du derimod, fra tid til anden skal bruge hårtrimmeren steder, uden adgang til en stikkontakt, så skal du have fat i en trådløs.

Trådløse hårtrimmere kræver opladning fra tid til anden. At have en trådløs hårtrimmer betyder ikke, at man aldrig skal oplade den. Tværtimod. En trådløs hårtrimmer kræver nemlig fra tid til anden en opladning, så den kan klare et par klipninger mere. Der følger derfor en ledning med, som skal anvendes til opladningen. Du kan forvente, at de fleste modeller har en batteritid på mellem 50 og 60 minutter. Du kan derfor, som oftest, klare minimum to klipninger på en opladning.

Sådan anvender du en hårtrimmer

Hvis du ingen erfaring har med at anvende en hårtrimmer, så kræver det et par klipninger, inden du bliver mester til faget. Du kan derfor med fordel klippe andre, de første par gange, så du selv undgår de helt slemme frisurer.

Efter et par gange, er du klar til at klippe dig selv, eller få andre til at trimme dit hår. Lad os se på, hvordan du anvender en hårtrimmer, så du ikke længere er på bar bund, hvad angår anvendelsen.

Rengør hårtrimmeren før og efter brug

Når du har en hårtrimmer, så er det vigtigt, at du vedligeholder den ordentligt, så den kan holde et par år frem i tiden. Men det hjælper ikke meget, hvis man ikke ved, hvordan man vedligeholder den. Derfor tager vi den helt grundlæggende ting, nemlig rengøringen, som er vigtig, hvis du vil forøge levetiden på din hårtrimmer.

Du skal, både før og efter brug, rengøre hårtrimmeren efter bedste evne. Anvend gerne lidt vand, så du får alle hår væk fra trimmeren. Du skal dog ikke anvende vand, mens hårtrimmeren er tændt – hvis du gør dette, risikerer du, at den går itu. Det anbefales ikke, at du under nogen omstændigheder bruger vand under anvendelsen!

Hvis du regelmæssigt bruger vand til at rengøre hårtrimmeren, så er du godt på vej mod en optimal vedligeholdelse af den praktiske enhed. Hvad du ellers kan gøre, for at vedligeholde hårtrimmeren kan du læse mere om på nettet, i de utallige guides og artikler om emnet.

Håret skal være helt perfekt

Hårtrimmeren kan godt have problemer med at klippe vådt og uglet hår. Du kan derfor med fordel tage vand i håret, og lade det tørre, inden du anvender hårtrimmeren. Det samme gør sig gældende for hårvoks, som du også bør undgå, hvis du ikke ønsker at ødelægge hårtrimmeren.

Det er derfor vigtigt, at du forbereder dit hår bedst muligt, så du opnår de bedste resultater. Igen, hvis du vil læse mere dybdegående artikler om dette emne, så kan de findes rundt omkring på nettet, sammen med diverse andre guides om hårtrimmere.

Indstil hårtrimmeren rigtigt inden anvendelse

Det vigtigste i forbindelse med hårtrimmeren er, at du anvender den rigtigt. Hvis du ikke indstiller den rigtigt, inden du begynder at anvende den, kan du få et frygteligt resultat i sidste ende. Brug derfor den tid, som det kræver, for dig, at indstille den rigtigt de første par gange.

Du skal indstille længden, så du undgår at klippe for meget hår af. Hvis du er begyndt at klippe med en forkert indstilling, så kan det være svært at rette op på. Start derfor med at indstille hårtrimmeren til at klippe lidt hår af, og klip mere og mere af, efterhånden som du ser, hvor meget der i realiteten ryger af hovedet. Gør dig selv den tjeneste at indstille det rigtigt fra start. Det betaler sig.

Begynd klipningen i nakken

Der er mange fordele ved at begynde klipningen i nakken. Fordelene kommer vi ikke ind på, men lad os se nærmere på, hvordan du går i gang med klipningen. Du starter fra nakken, og kører hårtrimmeren opad med lette bevægelser. Tag dig god tid, så du ikke laver forkerte bevægelser, og tager hår fra steder, hvor det gerne måtte blive siddende.

Hvis trimmeren begynder at larme, kan det være grundet for stor en hårtot, voks i håret, eller andet. Sluk derfor for hårtrimmeren, fjern håret fra den, og pust eventuelt på den. Det virker som oftest. Prøv derefter igen. Hvis det ikke virker, kan det være fordi hårtrimmeren har behov for en opladning eller reparation.

 

Læs også Hårtrimmer guide udgivet af haartrimmer-test.dk

Hårtrimmer guide

Denne side er anmeldt af: Johan M. Møller Rating 10/10

 

Forfatter

Skriv en kommentar