Det bliver mere og mere almindelig at den moderne mand passer godt på sit udseende og plejer sin hud med gode produkter. Men hvad skal man bruge og hvilke ansigtscremer er gode til mænd.

I denne artikel viser vi dig en oversigt over ansigtscremer til mænd og hvor du kan købe dem. Der findes nemlig et stort udvalg i hudpleje produkter, så det kan hurtigt være umuligt at finde frem til hvad man har behov for.

Husk at hvis du har nogle spørgsmål, så kan du benytte kommentarfeltet længere nede, vi gør vores bedste for at besvarer alle så hurtigt som overhovedet muligt.

Se vores selvbruner test-oversigt her


 Clarins UV+Anti-Pollution – solcreme til ansigtet

Solcreme til ansigtet Men Uv Plus Clarins 50 mlDet er vigtigt, at du passer på din hud, når du går ud i solen. Det er her, at du kan benytte denne Clarins ansigtscreme til mænd. Den beskytter dit ansigt med en UV-beskyttelse på SPF 50. Der er som sådan ikke noget galt med at gå ud i solen, men du bør aldrig gøre det, hvis du ikke har fået solcream på, fordi du ender med at ødelægge din hud og i værste tilfælde, får du hudkræft.Det kan du undgå, hvis du benytter solcreme til ansigtet fra Clarins Men. 

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.
Fordele

 • SPF 50
 • Ultralet konsistens
 • Kan anvendes sammen med andre ansigtscremer
Ulemper

 • Ligger i den høje ende af prisskalaen

Udvalgte specifikationer

 • Tredobbelt beskyttelse
 • Beskytter mod solens stråler, forurening og fire radikaler
 • Kan med fordel bruges under make-up

Weleda Moisture Cream – fugtighedscreme til mænd

Weleda Moisture Cream Ansigtscreme Til MændDenne lækre cream fra Weleda til mænd sørger for at holde din hud ren og pæn hele dagen. Som navnet også antyder får du fugt i din hud, hvilket er utrolig vigtigt både om sommeren og om vinteren. Alle årstider kan tørre vores hud ud og derfor er det vigtigt, at alle mænd bruger ansigtscream.Det er let at bruge creamen, da du simpelthen bruger den hver morgen og hver aften. Det letteste er, at du gør den til en del af din morgen- og aftenrutine. Dvs. tag den på, når du alligevel skal børste dine tænder.

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.
Du skal kun bruge lige præcis nok af den. Det er ikke meningen, at du skal være helt fedtet længe efter, du har brugt den. Den rette mængde svarer til, at cremen bliver absorberet med det samme.Brug den to gange om dagen og du får den flotteste hud.

Fordele

 • Beskyttende og beroligende egenskaber
 • Egner sig også til følsom hud
 • Let konsistens
Ulemper

 • Huden kan godt blive fedtet, hvis der påføres for meget produkt

Udvalgte specifikationer

 • Fugter huden dybt
 • Gør huden smidig og glat
 • Beroligende og beskyttende egenskaber
 • Duften er mild og naturlig
 • Egner sig til alle hudtyper

Biotherm Homme Force Supreme Youth Architect Cream 50ml.

Biotherm Homme Force Supreme Total Anti-aging Eye Care 15 ml

Biotherm har netop udviklet denne avancerede øjencreme som strammer op om rynker omkring øjnene, og er specielt udviklet til mænd over 50 år som har brug for en mere ungdommelig glød i huden.

Det er vigtigt at vide at huden omkring øjnene er særligt følsom og at du ikke bare kan bruge en hvilken som helst i det område, da det kan forsage svige og kløen.

Derfor er det vigtigt at du bruger lidt penge på en ordentlig creme som har dokumenteret effekt og ikke giver problemer.

Cremen kan påføres både morgen og aften, og du opnår bedste effekt ved at bruge den både morgen og aften. Der skal kun påføres en meget lille del hver eneste gang, så selvom cremen er lille er der til lang tid.

Se vores næsehårstrimmer test-overblik her


Tidligere anmeldte produkter – nu udgået 

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.


Men-u Matt Moisturiser – parfume-og oliefri ansigtscreme

Men-u Matt Moisturiser 100 ml

Her er en rigtig god fugtighedscreme til mænd som strammer op i huden og giver den både glød og ungdommeligheden tilbage.

For at opnå et perfekt resultat bør du bruge den både morgen og aften, her vil cremen arbejde sig ind i huden og med sin Vitamin-E vil den bekæmpe blandt andet frie radikaler.

Du har kun behov for utrolig lidt creme hver eneste gang, faktisk giver er der helt op til 120 påførsler i denne lille koncentrerede ansigtscreme.

Denne creme er specielt god til dig der har tør hud, du kommer blot en lille smule mellem hænderne, og massere det blidt ud i ansigtet. Du vil hurtigt opleve synlige resultater med denne fantastiske fugtighedscreme.

Fordele

 • Parfume-og oliefri
 • Absorberes hurtigt
 • Kan bruges som aftersun
Ulemper

 • Indeholder ikke solfaktor

Udvalgte specifikationer

 • Drøj i brug og giver ca. 120 påføringer
 • 100 ml
 • Absorberer overskydende fedt

Se vores skægtrimmer test-overblik her

Men-u Premier Synthetic Bristle + 15 ml. Shave Creme

Clarins er et af de ældste og mest anerkendte mærker i denne branche, deres kunder elsker deres produkter, og generelt er de også et af de mest solgte mærker i verden.Denne ansigtscreme til mænd fugter huden og tilfører den en masse ny energi som strammer op og gør huden ung og frisk at se på.Den renser blandt andet dybt i huden hvor den fjerner det øverste lag af skidt og efterlader huden i fin balance. Fantastisk creme til mænd som gerne vil give lidt ekstra for at få kvalitets produkter.Med denne ansigtscreme skal du blandt andet undgå området omkring øjnene, cremen er nemlig kraftigt og er ikke anbefalet i det område.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme

Forfatter

Skriv en kommentar