Har du prøvet en masse forskellige rynkecremer, men ingen af dem har hjulpet optimalt. Så læs med her i vores rynkecreme test-overblik, vi finder frem til de bedste rynkecremer og vi viser dig, hvor du kan finde dem billigst.

Det kan nemlig være rigtig svært for mange at sidde på nettet og så skulle finde de gode tilbud på anti age creme og så samtidig finde frem til hvor vidt produktet virker inden man køber det.

Det har vi altså tænkt os at lave om på, og derfor prøver vi at samle det hele i denne anti rynke creme guide. Hvis du gerne vil læse nærmere om hvad eksperterne siger om rynkecremer, så læs med her.

Du kan også se vores ansigtscreme test-oversigt her


 

Beauté Pacifique Super 3 Booster – effektiv rynkecreme

Godt valg som dag- og natcreme

beaute-pacifique-super-3-booster-100-ml

Beauté Pacifique kan bryste sig af at de har lavet en af de mest effektive anti-age ansigtscremer, der samtidig er god til dig med uren hud.

Med tre forskellige typer af vitamin A, som er essentiel mhp. at styrke og gendanne væv, booster cremen hudens celler og gendanner collagenstrukturen ved at stimulere produktionen collagen og elastin. Huden bliver stærkere og mere elastisk med denne anti age creme.

Særlige ingredienser i cremen sørger for at holde produktionen af fedtstoffer. Desuden indeholder rynke cremen Propolis, der både forebygger bumser og modvirker ardannelse.

Er du en af dem, der elsker at komme udenfor – enten for at solbade, gå en tur eller dyrke sport? Efter mange år i solen, vil huden blive beskadiget. Med Beauté Pacifique Super 3 Booster kan du få den tilbage på rette fode. Cremen forebygger og reparerer de skader solen har forvoldt. Fine linjer i huden bliver reduceret, ligesom strækmærker også kan minimeres.

Selvom Beauté Pacifique Super 3 Booster primært er beregnet til ansigtet, kan den selvfølgelig også være god at bruge andre steder på kroppen. Brug den fx som håndcreme og styrk den tynde hud på håndryggen eller tilfør ny energi og næring til tørre neglebånd og negle.

Da Beauté Pacifique Super 3 Booster er meget effektiv, anbefales det kun at påføre et tyndt lag på afrenset hud hver anden dag i 14 dage. Herefter kan der trappes op til hver dag, hvis huden tåler det. Ved rødme, må cremen først bruges igen, når denne er forsvundet.

Kan anbefales at bruge som natcreme, så den har helt ro til at arbejde.

Fordele

 • Indeholder 3 effektive A-vitamin typer
 • Forebygger uren hud
 • Reducerer tydlige rynker
Ulemper

 • Indeholder parfume

Udvalgte specifikationer

 • 100 ml
 • Anti-age “booster”
 • Effektiv til pleje af tyndhud og til tørre negle
 • Til alle hudtyper og kan også bruges af unge


Samlet sæt fra Danish Skin Care – alt hvad du skal bruge samlet i én pakke

God emballage til ansigtsprodukte

 

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

Hvad får du med det samlede sæt fra Danish Skin Care?

Danish Skin Cares samlede sæt indeholder en ansigtsvask, power treat, day protector, fugtighedscreme og læbepleje – alt, hvad du behøver for at holde din hud flot.

Alle produkterne i sættet er 100% fri for farlige kemikalier. De forskellige produkter indeholder også en række gavnlige komponenter, som forskning har vist, hjælper med hudplejen.

Produkterne er uden parfume, uden farve, ikke testet på dyr, velegnede til følsom hud og tilstopper ikke porerne.

Det samlede sæt bidrager til at skabe en rutine for din hverdag, hvor du om morgenen anvender deres “face wash” til at gøre huden klar til efterfølgende behandling. Som næste trin skal du bruge deres “day protector”, som er din dagcreme, der beskytter huden hele dagen.

Når du kommer hjem om aftenen, så skal du igen bruge ansigtsvasken til at fjerne snavs. Du kan faktisk også bruge den til at fjerne make up, hvilket vi synes er en god bonus. Efter ansigtsvasken skal du bruge deres “Perfect Skin Power Treat”.

Power treat er dit daglige produkt, der sikrer at porerne i din hud bliver renset i dybden. Dette produkt skal du lade sidde på natten over.
Som sidste trin i rutinen anbefaler Danish Skin Care, at du bruger deres fugtighedscreme, så din hud er i god stand til dagen efter.

Hvis du gerne vil have en prøvepakke før du køber den samlede pakke, kan du få den her til kun 297 kr. inkl. fri fragt.

Fordele

 • Virker mod mange hudproblemer
 • Kunderne er meget tilfredse med produkterne
 • Dine porer bliver ikke tilstoppet
 • Virker godt til hverdagsbrug
 • Alle produkterne understøtter hinanden
Ulemper

 • Prisen er lidt højere end hvis du kun skulle have en creme

Produkterne indeholder følgende ingredienser:
– A-vitamin
– B5-vitamin
– Kamille
– Niacinamide
– E-vitamin
– Salicylsyre
– C-vitamin
– Grøn te
– Glycerin
– Linoleic Acid
– Havtorn
– Allantoin
– Hyaluronsyre
– Aloe Vera
– Agurk


Beauté Pacifique Crème Métamorphique – anti rynke creme der mindsker og forebygger alderstegn

Godt valg med fugtgivende effekt

beaute-pacifique-creme-metamorphique-50-ml

Ualmindelig lækker og helt gennemtestet ansigtscreme anti-age creme fra verdensberømte Beauté Pacifique.

Ved brug af to forskellige typer af A-vitamin søger Beauté Pacifique Crème Métamorphique at styrke din hud og minimere de fine linjer i den. Foruden A-vitamin, indeholder cremen også glycerin, der er ideelt til at tilføre mest mulig fugt til huden. Desuden er det også godt til at blødgøre huden.

Tørhed, manglende elasticitet og andre tegn på aldring af huden forebygges med ekstra tilførsel af Squalane, som også forekommer naturligt i huden, men hvis niveau falder med alderen. Squalane er et naturligt stof, der er godt til at hjælpe A-vitaminer og andre olieopløselige stoffer ind der, hvor de gør mest gavn i huden.

Squalane arbejder godt sammen med Lanolin, der er et andet naturligt stof, som er virkelig godt til at bibeholde fugtbalancen og blødgøre huden.

En sidste meget vigtigt komponen i denne anti age creme er Tocopheryl, der beskytter huden mod frie radikaler, giver ekstra fugt og reducerer rynker.

Beauté Pacifique Crème Métamorphique kan bruges på daglig basis og er et uundværligt onde for alle over 25 år, der ønsker at holde huden frisk og ung så længe som muligt.

Afrens huden og smør et tyndt lag af cremen både i ansigtet og på halsen – gerne til natten, så den har ro til at arbejde. Det anbefales at bruge cremen hver anden dag den første uge og derefter trappe op til hver dag.

Fordele

 • Gennemtestet anti-age creme
 • Der skal kun bruges til tyndt lag
 • Gør huden mere modstandsdygtig
Ulemper

 • Der kan opstå rødme, før huden har vænnet sig til A-vitaminerne

Udvalgte specifikationer

 • 50 ml
 • Kan bruges af alle hudtyper
 • Dansk hudplejeserie
 • Bruges som en natcreme


BM Regenerative Day Cream – fremmer hudens naturlige forsvarsmekanismer

Godt valg til alle hudtyper

bm-regenerative-day-cream-50-ml

Denne lækre anti-age creme er en del af en helt unikt udviklet serie hudplejeprodukter fra BM – CosmeCeuticals. Alle produkterne i serien indeholder det særlige, aktive stof Sucrose Octasulfate, der har en særlige god evne til at stimulere huden til at genopbygge og styrke sig selv, hvorved synlige rynker minimeres.

BM Regenerative Day Cream er yderst skånsom mod huden, og kan bruges af nærmest alle hudtyper – normal, tør eller fedtet. Rynkecremen går ind og arbejder dér, hvor der er behov for det.

Er din hud meget tør, sørger bl.a. Glycerin og Tocopheryl for at der bliver tilført fugt, således at den igen bliver blød og elastisk. Ved at genoprette den naturlige fugtbalance, bliver huden mere ungdommelige at se på, da alle sammentrækninger og fine linjer i huden fyldes ud. Tocopheryl beskytter desuden huden mod frie radikaler og styrker dens forsvarsmekanisme.

Foruden at huden bliver godt fugtet, blød og elastisk igen, har BM Regenerative Day Cream også en rensende effekt, således at forekomsten af bumser reduceres. Desuden er denne anti age creme også god til minimeres synligheden af ar og strækmærker gennem styrkende og helende processer.

Fordele

 • Optages hurtigt i huden
 • Fedter ikke
 • Mere prisvenlig end andre anti-age cremer
Ulemper

 • Ikke den bedste til uren hud

Udvalgte specifikationer

 • 50 ml
 • Til normal/kombineret hud
 • Dagcreme

Clarins Extra-Firming Energy 50ml rynkecreme – god creme til aktive kvinder

God til kvinder i 40’erne

 • 4,4/5 stjerner på Amazon
 • 4,4/5 stjerner på Google

Har din hektiske livsstil gjort din hud en smule kedelig? Så har du brug for Clarins Extra-Firming Energy 50ml rynkecreme. Den både udglatter og reducerer rynker samtidig med, at den giver din hud en strålende glød. Du vil hurtigt se resultater med denne rynkecreme.

 • Udglatter og reducerer rynker
 • Øger hudens udstråling og fremmer en jævn hudtone
 • Sund, glødende effekt med det samme
Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

Testmagasinets vurdering

Vi anbefaler især Clarins Extra-Firming Energy 50ml rynkecreme til aktive og travle kvinder i 40’erne, der ikke vil bøvle med for mange produkter.
Denne rynkecreme er en 2-i-1 behandling, der både giver dig en smuk glød og opstrammer din hud.
Cremen føles dejlig at smøre på huden og har en lækker, let duft, der ikke er for overdøvende. Genialt til hverdagsbrug.

Fordele

 • Let duft
 • Absorberes hurtigt
 • Indeholder anti-forureningskompleks
 • Naturlige ingredienser
 • Hydrerer og nærer huden
Ulemper

 • Teksturen er lidt tyk

Det skal du vide, før du køber Clarins Extra-Firming Energy 50ml rynkecreme

Velegnet til alle hudtyper

Clarins Extra-Firming Energy 50ml rynkecreme kan bruges uanset hvilken hudtype du har. Den har kun en meget let duft, så selv sensitiv hud kan trives godt med denne rynkecreme.
Desuden behandler cremen flere typer problemhud, og du vil se hurtigere resultater både ift. opstramning og udglatning af rynker, samt en mere sund og flot glød.

Naturlige ingredienser

Ingen har lyst til at putte hvad som helst i ansigtet. Derfor er det en stor fordel, at Clarins Extra-Firming Energy 50ml rynkecreme indeholder gode, naturlige ingredienser.
Du kan være helt tryg ved at bruge rynkecremen både morgen og aften.

Hvad siger forbrugere og eksperter om Clarins Extra-Firming Energy 50ml rynkecreme?

Både på Google og Amazon er det tydeligt, at rynkecremen er et populært valg blandt køberne. Begge steder har den høje ratings og gode anmeldelser, der alle stammer fra kunder.
På Google er en køberkommentar: “Jeg er blevet så glad for denne creme. Den giver den blødeste hud og giver her og nu glød. Min hud stråler, jeg er vild med den”.

Specifikationer:

 • 50 ml
 • Til alle hudtyper
 • Konsistens: creme

Murad E-Shield Essential-C Day Moisture SPF 30 – En rynkecreme som beskytter imod solens stråler og forfiner din hud

Godt valg med SPF

Murad E-Shield Essential-C Day Moisture SPF 30Denne dejlige Murad dagcreme er et super populært køb på Nicehair.dk, hvor den faktisk er så eftertragtet, at den er placeret som den anden mest populære dagcreme i dens kategori. Dette er dermed en super god indikation af, at mange andre kunder er glade for at bruge denne creme, og derfor vender tilbage til den om og om igen.De fleste mennesker er sikkert godt klar over, at det altid er en god ide at have solcreme på – også selvom det måske ikke er 25 grader og høj solskin udenfor. Dog kan det godt føles lidt upraktisk at skulle putte både solcreme og fugtighedscreme på. 

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.
Med denne Murad dagcreme slipper du for dette besvær. Cremen beskytter nemlig din hud mod solen, hvormed den altså styrker den mod miljøbetinget ældning. På den måde beskyttes din hud i længden, hvilket er en god investering.Sammenlignet med mange andre cremer på markedet, er Murad dagcreme langt fra den billigste. Tværtimod kan den være relativ dyr for nogle kunder, hvilket naturligvis ikke er optimalt. Til gengæld indeholder den dog så mange gode fordele, at den bestemt er prisen værd, hvis du vil beskytte din hud i længden.

Fordele

 • Med solbeskyttelse SPF 30
 • Indeholder C-vitamin og antioxidanter
 • Forfiner hudstrukturen og hudfarven
Ulemper

 • Ligger i den høje ende af prisskalaen

Udvalgte specifikationer

 • Kan bruges til alle hudtyper
 • Fire radikaler forhindres
 • UVA/UVB stråler blokeres


Murad Resurgence Intensive Age-Diffusing Serum – Et serum som opretholder elasticiteten i din hud

God anti-age serum

Murad Resurgence Intensive Age-Diffusing SerumHvis du er begyndt at kunne mærke ændringer i din hud på grund af de hormonelle ændringer, som forekommer for alle kvinder på et tidspunkt senere i livet, så bør du undersøge denne Murad anti age serum. Som menneske generelt og kvinde specifikt er det bare et faktum, at vores hud med tiden vil begyndte at bære tegn af, at vi ældes. Dette er der bestemt ikke noget galt i, men hvis du har lyst til at bibeholde din hud glat og stam lidt længere, samtidig med du forkæler den lidt ekstra, så bør du prøve denne Murad anti age serum. 

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

Serummet er lavet specifikt til at hjælpe på de hormonelle ældningstegn, som kvinder oplever, når de når overgangsalderen. Derfor giver den din hud masser af fugt, og den er på den måde med til at bibeholde elasticiteten i huden.

Sammenlignet med mange andre anti-age serummer på markedet, så ligger denne faktisk ganske fint. Den er måske en smule dyr, men du får nogle rigtig gode fordele for dine penge, hvormed den kan være en enorm god investering.

Fordele

 • Opstrammer og forbedrer elasticiteten i huden
 • Fugter huden og giver den fasthed og glæd
 • God som anti-age creme til en moden hudtype
Ulemper

 • Færre ml end andre lignende produkter

Udvalgte specifikationer

 • 30 ml
 • Skal benyttes dagligt
 • Der skal påføres et tyndt lag

Kan jeg ikke bare bruge en almindelig creme?

Det er der som sådan ikke noget i vejen med, men er du begyndt at få lidt rynker, sorte rander og hænger poserne under øjnene? Ja så kan det være en rigtig gode ide at anskaffe sig en god rynkecreme.

Forskellen på en almindelig ansigtscreme og en anti rynke creme er at rynkecremen er bygget til at stramme huden op og tilfører ny energi så du ikke ser nær så træt ud.

Rynkecreme virker faktisk, det kan du læse i denne artikel på Videnskab.dk. Artiklen er dog fra 2009 så mon ikke, at der er kommet endnu flere forbedringer, i de forskellige rynkecreme. På Netdoktor.dk kan du læse en artikel om kampen mod hudens aldringstegn.

Hvilken rynkecreme til min hudtype?

Der findes rigtig mange forskellige hudtyper, og du skal starte med at finde frem til hvilken hudtype du har. Der er nemlig stor forskel på at have fedtet hud, tør hud, rynket hud eller sart hud.

Så inden du køber er det altså vigtigt er være ærlig overfor dig selv og så finde frem til din hudtype. Du kan hurtigt ende med at købe en helt forkert creme og så er du lige vidt.

Spar penge ved at købe online.

Det kan være en rigtig god ide at købe rynkecreme online, her er ofte rigtig mange penge at spare, så vi kan kun anbefale dig at handle på nettet da du finder de bedste tilbud her.

Du har måske allerede en favorit webshop og her har de sikkert en kategori hvor de har alle deres tilbud. Hold øje med den kategori og se om der ikke skulle komme nogle tilbud som du kunne bruge.

Ellers kan vi også anbefale dig at bruge sider som Kelkoo.dk og Pricerunner.dk, her er det super nemt at se hvem der har de bedste tilbud.

Vi håber at denne rynkecreme test-oversigt, har gjort det nemmere for dig, at forstå hvordan rynkecreme fungere og hvilken du skal vælge.

Læs også: Selvbruner Test-guide – Top 10 Bedste Selvbrunere!


Beskrivelse af kilder og tests

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder. I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:
Google

Google indsamler brugeranmeldelser af forskellige produkter fra masser af webshops.
I vores oversigt har vi taget udgangspunkt i indsamlede anmeldelser af Clarins Extra-Firming Energy 50ml rynkecreme.

Du kan se anmeldelserne her

Amazon
Den amerikanske webshop Amazon sælger stort set alle tænkelige produkter. På Amazon kan køberne også give produkterne ratings og skrive brugeranmeldelser.
I vores oversigt har vi taget udgangspunkt i brugeranmeldelser af af Clarins Extra-Firming Energy 50ml rynkecreme.
Du kan se anmeldelserne her

 


FAQ

Hvilken rynkecreme er bedst og virker hurtigt?
En af de bedste rynkecremer, som er på markedet lige i tiden, er Murad Age Reform Intensive Wrinkle Reducer. Rynkecremen er yderst effektiv og virker relativt hurtigt, hvormed du efter kort tid formentlig vil kunne se, at cremen udligner ansigtets små rynker og linjer.
Hvordan vælger jeg en rynkecreme?
Når du skal vælge en rynkecreme, så er det vigtigt, at du vælger ud fra, hvilken creme der passer godt til din hudtype. Førend cremen virker optimalt, så er det vigtigt, at den formår at styrke din hud på den områder, hvor den har brug for det.
Virker rynkecremer overhovedet?
Ja, der findes gode rynkecremer på markedet, som virker. Det er dog vigtigt, at du vælger en creme, som passer til din hudtype. Dertil er det også vigtigt, at du begynder at bruge cremen så tidligt som muligt, sådan at den kan behandle rynkerne i opløbet.
Hvilken rynkecreme er den bedste til ældre kvinder?
En af de absolut bedste rynkecremer, som er på markedet i øjeblikket, er cremen Murad Age Reform Intensive Wrinkle Reducer. Cremen egner sig rigtig godt til ældre kvinder, da den er utrolig effektiv og relativt hurtigt udligner ansigtets små rynker og linjer, hvilket er en god egenskab.

Tidligere anmeldte produkter – nu udgået 

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.


Murad Hydration Perfecting Day Creme SPF – En fugtgivende dagcreme som er med til at mindske fine linjer og rynker

Murad Hydration Perfecting Day Creme SPFHvis du søger en god fugtgivende dagcreme, så bør du tage et nærmere kig på denne Murad dagcreme. Derfor anbefaler vi Murad Hydration Perfecting Day Creme SPF

 • Giver din hud fugt, beskyttelse og effektive antioxidanter
 • Gør din hud blød og frisk
 • Skaber en fastere hud og mindsker fine linjer og rynker

Du kender sikkert godt til følelsen af at have tør hud – det kan være super ubehageligt, men hvis det står på over længere tid, så er det faktisk også med til at skade din hud. Derfor er denne creme en rigtig god investering, hvis du ønsker at fugte din hud på daglig basis. Fugten er i samarbejde med solfaktoren på 30 i cremen med til at beskytte din hud mod aldringstegn, hvormed du kan nyde din smukke hud i endnu flere år.Murad Hydration Perfecting Day Creme SPF vs. markedet Man må bare erkende, at Murad er et af de rigtig gode brands, når det kommer til cremer – og med god kvalitet følger der ofte en god pris. Derfor er denne creme heller ikke i den helt billige ende, men ikke desto mindre er den bestemt pengene værd. Specielt hvis du netop ønsker at fugte og styrke din hud, hvilket naturligvis altid er en god ide.

Decleor Aroma Night Iris rejuvenating

Decleor er et af de absolut mest troværdige mærker i denne branche for hudpleje og kosmetik, de har været på banen i mange år og har trofaste fans over det meste af verden.

Denne natcreme er perfekt til mænd og kvinder i alderen 30 til 50 år, den vil mens du sover arbejde sig ind i huden og tilfører den en masse energi.

Når du vågner næste morgen vil du føle hvordan huden er blevet mere stram og fast at føle på.

Du starter ganske enkelt med at vaske hele ansigtet, derefter skal det tørre godt og grundigt, når det er tørt kan du med et par fingre smører cremen ud i ansigtet.

Clinique Repairwear Laser Focus 30 ml.

Clinique Repairwear Laser Focus 30 ml.Hvis du er typen som har brugt mange timer sydpå uden at bruge rigeligt med solcreme så har du sikkert et problem med rynker i dag.

Nu kan du få denne lille flaske som er en af de mest effektive i kampen mod rynker, det er Clinique der har lavet den og som altid når det kommer fra dem er der tale om virkelig god kvalitet.

Det eneste du skal gøre er at tilføje 3-4 dråber hver eneste dag og så vil du hurtigt opleve en forandring i huden.

På bare 4 uger vil du se tydelig tegn på hvordan den har hjulpet, klik dig endelig ind og læs meget mere om hvad den kan gøre for dig.

Ole Henriksen Ultimate Lift Neck Creme 50ml

Ole Henriksen Ultimate Lift Neck Creme 50ml

Det kan ofte være svært og tidskrævende at finde rundt i den store skønhedsjungle i forhold til rynkecremer. Der er mange produkter på markedet, og derfor også mange valg at træffe. Men som en del af en ny rynkecreme test-overblik, er Ultimate Lift Neck Creme fra danske Ole Henriksen en af de bedste på markedet. Rynkecremen er både opstrammende og udglattende, samtidig med at den helt ekstraordinært er udviklet til decolleté og hals.

Dens unikke egenskaber er, at huden får tilført en masse fugt, som er med til at forbedre strukturen i huden. Du vil opleve at få et ansigt med et mere jævnt, frisk og glat udseende, hvilket skyldes at Ole Henriksens Ultimate Lift Neck Creme, blandt mange andre unikke ingredienser, indeholder hyaluronsyre.

En ingrediens, der er med til, at din hud forbliver fugtet, som den i den grad har behov for. Det er med til, at dit ansigt får en mere fyldig udstråling. Rynkecremen fra Ole Henriksen er også udviklet til at bruge på huden omkring halsen. Et sted på din krop, der har mindst lige så meget brug for at blive forkælet og plejet som dit ansigt.

Du kan med fordel bruge denne Ultimate Lift Neck Creme fra Ole Henriksen både om morgenen og om aftenen. Benyt den efter at have renset dit ansigt i dybden, og husk at bruge den på både hals og decolleté.

Rynkecremen er nem og praktisk at have med på din næste rejse på grund af sin rejsevenlige størrelse på 50 milliliter.

Murad Age Reform Intensive Wrinkle Reducer 30ml

Murad Age Reform Intensive Wrinkle Reducer 30mlMed denne anti age creme fra Murad får du en rynkecreme, der hurtigt og effektivt udligner ansigtets små rynker og linjer. Få en ungdommelig og misundelsesværdig glød med rynkecremen fra Murad, der både gør din hud glat og jævn. Samtidig kan du se frem til, at din hud bliver mere fast og klar at se på.

Kliniske resultater viser, at den fasthed, som huden får med denne Age Reform Intensive Wrinkle Reducer fra Murad, forbedres helt op til 40% på bare 10 minutter. Desuden vil du kunne se forskel på farven på din hud med op til 25%, når du har brugt rynkecremen i otte uger, samtidig med at du automatisk efter otte uger både øger hudens fugtniveau med op til 37% og mindsker rynker med op til 45%.

Rynke cremen er fremstillet med nogle unikke og High Performance ingredienser, der giver dig og dit ansigt et skønt udseende, fordi huden bliver blødere, og de fine linjer formindskes. Ingredienserne tæller både GlycoNutrient Complex, Durian Cell Reform og Lipoaminosyre med kanelekstrakt.

Det anti age ansigtscremen gør, er at fjerne hudens øverste lag, der ofte kan virke trist på grund af tørre hudceller. Med rynkecremen bliver huden fugtet, og cellerne bliver fyldt med produktet dybt ned i ansigtets øverste lag. Oplev at din hud bliver forkælet med denne unikke rynkecreme, bindevævet bliver styrket, og du vil undgå slap hud.

Brug Murad Age Reform Intensive Wrinkle Reducer på både hals og ansigt efter rensning.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme

Forfatter

Skriv en kommentar