Har du prøvet en masse forskellige rynkecremer, men ingen af dem har hjulpet optimalt. Så læs med her i vores rynkecreme test, vi finder frem til de bedste rynkecremer på markedet og vi viser dig hvor du kan finde dem billigst.

Det kan nemlig være rigtig svært for mange at sidde på nettet og så skulle finde de gode tilbud og så samtidig finde frem til hvor vidt produktet virker inden man køber det.

Men det har vi altså tænkt os at lave om på, og derfor prøver vi at samle det hele i denne rynkecreme test, så hvis det vil selvfølgelig også glæde os hvis du deler den med venner og bekendte på Facebook.

Du kan også se vores ansigtscreme test her

___________________________________________________________________________________________

Indholdsfortegnelse:

___________________________________________________________________________________________

Murad Age Reform Intensive Wrinkle Reducer 30ml

Murad Age Reform Intensive Wrinkle Reducer 30mlMed denne Age Reform Intensive Wrinkle Reducer fra Murad får du en rynkecreme, der hurtigt og effektivt udligner ansigtets små rynker og linjer. Få en ungdommelig og misundelsesværdig glød med rynkecremen fra Murad, der både gør din hud glat og jævn. Samtidig kan du se frem til, at din hud bliver mere fast og klar at se på.

Kliniske resultater viser, at den fasthed, som huden får med denne Age Reform Intensive Wrinkle Reducer fra Murad, forbedres helt op til 40% på bare 10 minutter. Desuden vil du kunne se forskel på farven på din hud med op til 25%, når du har brugt rynkecremen i otte uger, samtidig med at du automatisk efter otte uger både øger hudens fugtniveau med op til 37% og mindsker rynker med op til 45%.

Murads Age Reform Intensive Wrinkle Reducer er fremstillet med nogle unikke og High Performance ingredienser, der giver dig og dit ansigt et skønt udseende, fordi huden bliver blødere, og de fine linjer formindskes. Ingredienserne tæller både GlycoNutrient Complex, Durian Cell Reform og Lipoaminosyre med kanelekstrakt.

Det, Murads Age Reform Intensive Wrinkle Reducer gør, er at fjerne hudens øverste lag, der ofte kan virke trist på grund af tørre hudceller. Med rynkecremen bliver huden fugtet, og cellerne bliver fyldt med produktet dybt ned i ansigtets øverste lag. Oplev at din hud bliver forkælet med denne unikke rynkecreme, bindevævet bliver styrket, og du vil undgå slap hud.

Brug Murad Age Reform Intensive Wrinkle Reducer på både hals og ansigt efter rensning.

i samarbejde med PriceRunner

 

 

 

Beauté Pacifique Super 3 Booster 100 ml

beaute-pacifique-super-3-booster-100-mlBeauté Pacifique kan bryste sig af at de har lavet en af de mest effektive anti-age ansigtscremer, der samtidig er god til dig med uren hud.

Med tre forskellige typer af vitamin A, som er essentiel mhp. at styrke og gendanne væv, booster cremen hudens celler og gendanner collagenstrukturen ved at stimulere produktionen collagen og elastin. Huden bliver stærkere og mere elastisk.

Særlige ingredienser i cremen sørger for at holde produktionen af fedtstoffer. Desuden indeholder cremen Propolis, der både forebygger bumser og modvirker ardannelse.

Er du en af dem, der elsker at komme udenfor – enten for at solbade, gå en tur eller dyrke sport? Efter mange år i solen, vil huden blive beskadiget. Med Beauté Pacifique Super 3 Booster kan du få den tilbage på rette fode. Cremen forebygger og reparerer de skader solen har forvoldt. Fine linjer i huden bliver reduceret, ligesom strækmærker også kan minimeres.

Selvom Beauté Pacifique Super 3 Booster primært er beregnet til ansigtet, kan den selvfølgelig også være god at bruge andre steder på kroppen. Brug den fx som håndcreme og styrk den tynde hud på håndryggen eller tilfør ny energi og næring til tørre neglebånd og negle.

Da Beauté Pacifique Super 3 Booster er meget effektiv, anbefales det kun at påføre et tyndt lag på afrenset hud hver anden dag i 14 dage. Herefter kan der trappes op til hver dag, hvis huden tåler det. Ved rødme, må cremen først bruges igen, når denne er forsvundet.

Kan anbefales at bruge som natcreme, så den har helt ro til at arbejde.

i samarbejde med PriceRunner

 

 

 

 

Beauté Pacifique Crème Métamorphique 50 ml

beaute-pacifique-creme-metamorphique-50-mlUalmindelig lækker og helt gennemtestet ansigtscreme anti-age creme fra verdensberømte Beauté Pacifique.

Ved brug af to forskellige typer af A-vitamin søger Beauté Pacifique Crème Métamorphique at styrke din hud og minimere de fine linjer i den. Foruden A-vitamin, indeholder cremen også glycerin, der er ideelt til at tilføre mest mulig fugt til huden. Desuden er det også godt til at blødgøre huden.

Tørhed, manglende elasticitet og andre tegn på aldring af huden forebygges med ekstra tilførsel af Squalane, som også forekommer naturligt i huden, men hvis niveau falder med alderen. Squalane er et naturligt stof, der er godt til at hjælpe A-vitaminer og andre olieopløselige stoffer ind der, hvor de gør mest gavn i huden.

Squalane arbejder godt sammen med Lanolin, der er et andet naturligt stof, som er virkelig godt til at bibeholde fugtbalancen og blødgøre huden.

En sidste meget vigtigt komponen i Beauté Pacifique Crème Métamorphique er Tocopheryl, der beskytter huden mod frie radikaler, giver ekstra fugt og reducerer rynker.

Beauté Pacifique Crème Métamorphique kan bruges på daglig basis og er et uundværligt onde for alle over 25 år, der ønsker at holde huden frisk og ung så længe som muligt.

Afrens huden og smør et tyndt lag af cremen både i ansigtet og på halsen – gerne til natten, så den har ro til at arbejde. Det anbefales at bruge cremen hver anden dag den første uge og derefter trappe op til hver dag.

i samarbejde med PriceRunner

 

 

BM Regenerative Day Cream 50 ml

bm-regenerative-day-cream-50-mlDenne lækre anti-age creme er en del af en helt unikt udviklet serie hudplejeprodukter fra BM – CosmeCeuticals. Alle produkterne i serien indeholder det særlige, aktive stof Sucrose Octasulfate, der har en særlige god evne til at stimulere huden til at genopbygge og styrke sig selv, hvorved synlige rynker minimeres.

BM Regenerative Day Cream er yderst skånsom mod huden, og kan bruges af nærmest alle hudtyper – normal, tør eller fedtet. Cremen går ind og arbejder dér, hvor der er behov for det.

Er din hud meget tør, sørger bl.a. Glycerin og Tocopheryl for at der bliver tilført fugt, således at den igen bliver blød og elastisk. Ved at genoprette den naturlige fugtbalance, bliver huden mere ungdommelige at se på, da alle sammentrækninger og fine linjer i huden fyldes ud. Tocopheryl beskytter desuden huden mod frie radikaler og styrker dens forsvarsmekanisme.

Foruden at huden bliver godt fugtet, blød og elastisk igen, har BM Regenerative Day Cream også en rensende effekt, således at forekomsten af bumser reduceres. Desuden er cremen også godt til minimeres synligheden af ar og strækmærker gennem styrkende og helende processer.

i samarbejde med PriceRunner

 

 

Murad E-Shield Essential-C Day Moisture SPF 30 – En dagcreme som beskytter imod solens stråler og forfiner din hud

Murad E-Shield Essential-C Day Moisture SPF 30Denne dejlige Murad dagcreme er et super populært køb på Nicerhair.dk, hvor den faktisk er så eftertragtet, at den er placeret som den anden mest populære dagcreme i dens kategori. Dette er dermed en super god indikation af, at mange andre kunder er glade for at bruge denne creme, og derfor vender tilbage til den om og om igen.

Derfor anbefaler vi Murad E-Shield Essential-C Day Moisture SPF 30

  • En god dagcreme med solbeskyttelse SPF 30
  • Indeholder C-vitamin og antioxidanter 
  • Er med til at forfine hudstrukturen og hudfarven

De fleste mennesker er sikkert godt klar over, at det altid er en god ide at have solcreme på – også selvom det måske ikke er 25 grader og høj solskin udenfor. Dog kan det godt føles lidt upraktisk at skulle putte både solcreme og fugtighedscreme på. 

Med denne Murad dagcreme slipper du for dette besvær. Cremen beskytter nemlig din hud mod solen, hvormed den altså styrker den mod miljøbetinget ældning. På den måde beskyttes din hud i længden, hvilket er en god investering.

Murad E-Shield Essential-C Day Moisture SPF 30 vs. markedet 

Sammenlignet med mange andre cremer på markedet, er Murad dagcreme langt fra den billigste. Tværtimod kan den være relativ dyr for nogle kunder, hvilket naturligvis ikke er optimalt. Til gengæld indeholder den dog så mange gode fordele, at den bestemt er prisen værd, hvis du vil beskytte din hud i længden.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

Murad Resurgence Intensive Age-Diffusing Serum – Et serum som opretholder elasticiteten i din hud

Murad Resurgence Intensive Age-Diffusing SerumHvis du er begyndt at kunne mærke ændringer i din hud på grund af de hormonelle ændringer, som forekommer for alle kvinder på et tidspunkt senere i livet, så bør du undersøge denne Murad serum. Dette opstrammende produkt er det sjette mest populære produkt i sin kategori på Nicehair.dk, hvormed man altså kan have en ide om, at det må have hjulpet en del kunder.

Derfor anbefaler vi Murad Resurgence Intensive Age-Diffusing Serum

  • Opstrammer og forbedrer elasticiteten i huden
  • Fugter huden og giver den fasthed og glød
  • Perfekt som anti-age creme til en moden hudtype

Som menneske generelt og kvinde specifikt er det bare et faktum, at vores hud med tiden vil begyndte at bære tegn af, at vi ældes. Dette er der bestemt ikke noget galt i, men hvis du har lyst til at bibeholde din hud glat og stam lidt længere, samtidig med du forkæler den lidt ekstra, så bør du prøve denne Murad serum. 

Serummet er lavet specifikt til at hjælpe på de hormonelle ældningstegn, som kvinder oplever, når de når overgangsalderen. Derfor giver den din hud masser af fugt, og den er på den måde med til at bibeholde elasticiteten i huden.

Resurgence Intensive Age-Diffusing Serum vs. markedet 

Sammenlignet med mange andre anti-age serummer på markedet, så ligger denne faktisk ganske fint. Den er måske en smule dyr, men du får nogle rigtig gode fordele for dine penge, hvormed den kan være en enorm god investering.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

Kan jeg ikke bare bruge en almindelig creme?

Det er der som sådan ikke noget i vejen med, men er du begyndt at få lidt rynker, sorte rander og hænger poserne under øjnene? Ja så kan det være en rigtig gode ide at anskaffe sig en god rynkecreme.

Forskellen på en almindelig ansigtscreme og en rynkecreme er at rynkecremen er bygget til at stramme huden op og tilfører ny energi så du ikke ser nær så træt ud.

Rynkecreme virker faktisk, det kan du læse i denne artikel på Videnskab.dk. Artiklen er dog fra 2009 så mon ikke, at der er kommet endnu flere forbedringer, i de forskellige rynkecreme. På Netdoktor.dk kan du læse en artikel om kampen mod hudens aldringstegn.

B.T har udgivet en artikel om en læge der anbefaler en rynkecreme der angiveligt skulle hjælpe til, at forebygge mod kræft. Jyllandsposten har denne artikel, hvor de advarer om at rynkecreme kan få dig til at udvikle allergier.

Hvilken rynkecreme til min hudtype?

Der findes rigtig mange forskellige hudtyper, og du skal starte med at finde frem til hvilken hudtype du har. Der er nemlig stor forskel på at have fedtet hud, tør hud, rynket hud eller sart hud.

Så inden du køber er det altså vigtigt er være ærlig overfor dig selv og så finde frem til din hudtype. Du kan hurtigt ende med at købe en helt forkert creme og så er du lige vidt.

Udover at bruge rynkecreme, kan du også gøre en indsats mod rynker ved, at spise de rigtige ting. Det kan du se mere om i denne video.

Spar penge ved at købe online.

Det kan være en rigtig god ide at købe rynkecreme online, her er ofte rigtig mange penge at spare, så vi kan kun anbefale dig at handle på nettet da du finder de bedste tilbud her.

Du har måske allerede en favorit webshop og her har de sikkert en kategori hvor de har alle deres tilbud. Hold øje med den kategori og se om der ikke skulle komme nogle tilbud som du kunne bruge.

Ellers kan vi også anbefale dig at bruge sider som Kelkoo.dk og Pricerunner.dk, her er det super nemt at se hvem der har de bedste tilbud.

Vi håber at denne rynkecreme test, har gjort det nemmere for dig, at forstå hvordan rynkecreme fungere og hvilken du skal vælge.

Læs også: Selvbruner Test – Top 10 Bedste Selvbrunere!


Tidligere anmeldte produkter – nu udgået 

 

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.

Murad Hydration Perfecting Day Creme SPF – En fugtgivende dagcreme som er med til at mindske fine linjer og rynker

Murad Hydration Perfecting Day Creme SPFHvis du søger en god fugtgivende dagcreme, så bør du tage et nærmere kig på denne Murad dagcreme. Den er nemlig superpopulær blandt kunderne på Nicehair.dk, hvor den scorer en tredje plads i popularitet i dens kategori. Popularitet blandt kunderne er altid et super godt kvalitetsstempel for et produkt.

Derfor anbefaler vi Murad Hydration Perfecting Day Creme SPF

  • Giver din hud fugt, beskyttelse og effektive antioxidanter
  • Gør din hud blød og frisk
  • Skaber en fastere hud og mindsker fine linjer og rynker

Du kender sikkert godt til følelsen af at have tør hud – det kan være super ubehageligt, men hvis det står på over længere tid, så er det faktisk også med til at skade din hud. Derfor er denne creme en rigtig god investering, hvis du ønsker at fugte din hud på daglig basis. 

Fugten er i samarbejde med solfaktoren på 30 i cremen med til at beskytte din hud mod aldringstegn, hvormed du kan nyde din smukke hud i endnu flere år.

Murad Hydration Perfecting Day Creme SPF vs. markedet 

Man må bare erkende, at Murad er et af de rigtig gode brands, når det kommer til cremer – og med god kvalitet følger der ofte en god pris. Derfor er denne creme heller ikke i den helt billige ende, men ikke desto mindre er den bestemt pengene værd. Specielt hvis du netop ønsker at fugte og styrke din hud, hvilket naturligvis altid er en god ide.

 

Decleor Aroma Night Iris rejuvenating

Decleor er et af de absolut mest troværdige mærker i denne branche for hudpleje og kosmetik, de har været på banen i mange år og har trofaste fans over det meste af verden.

Denne natcreme er perfekt til mænd og kvinder i alderen 30 til 50 år, den vil mens du sover arbejde sig ind i huden og tilfører den en masse energi.

Når du vågner næste morgen vil du føle hvordan huden er blevet mere stram og fast at føle på.

Du starter ganske enkelt med at vaske hele ansigtet, derefter skal det tørre godt og grundigt, når det er tørt kan du med et par fingre smører cremen ud i ansigtet.

 

Clinique Repairwear Laser Focus 30 ml.

Clinique Repairwear Laser Focus 30 ml.Hvis du er typen som har brugt mange timer sydpå uden at bruge rigeligt med solcreme så har du sikkert et problem med rynker i dag.

Nu kan du få denne lille flaske som er en af de mest effektive i kampen mod rynker, det er Clinique der har lavet den og som altid når det kommer fra dem er der tale om virkelig god kvalitet.

Det eneste du skal gøre er at tilføje 3-4 dråber hver eneste dag og så vil du hurtigt opleve en forandring i huden.

På bare 4 uger vil du se tydelig tegn på hvordan den har hjulpet, klik dig endelig ind og læs meget mere om hvad den kan gøre for dig.

 

Ole Henriksen Ultimate Lift Neck Creme 50ml

Ole Henriksen Ultimate Lift Neck Creme 50mlDet kan ofte være svært og tidskrævende at finde rundt i den store skønhedsjungle i forhold til rynkecremer. Der er mange produkter på markedet, og derfor også mange valg at træffe. Men som en del af en ny rynkecreme test, er Ultimate Lift Neck Creme fra danske Ole Henriksen en af de bedste på markedet. Rynkecremen er både opstrammende og udglattende, samtidig med at den helt ekstraordinært er udviklet til decolleté og hals.

Dens unikke egenskaber er, at huden får tilført en masse fugt, som er med til at forbedre strukturen i huden. Du vil opleve at få et ansigt med et mere jævnt, frisk og glat udseende, hvilket skyldes at Ole Henriksens Ultimate Lift Neck Creme, blandt mange andre unikke ingredienser, indeholder hyaluronsyre.

En ingrediens, der er med til, at din hud forbliver fugtet, som den i den grad har behov for. Det er med til, at dit ansigt får en mere fyldig udstråling. Rynkecremen fra Ole Henriksen er også udviklet til at bruge på huden omkring halsen. Et sted på din krop, der har mindst lige så meget brug for at blive forkælet og plejet som dit ansigt.

Du kan med fordel bruge denne Ultimate Lift Neck Creme fra Ole Henriksen både om morgenen og om aftenen. Benyt den efter at have renset dit ansigt i dybden, og husk at bruge den på både hals og decolleté.

Rynkecremen er nem og praktisk at have med på din næste rejse på grund af sin rejsevenlige størrelse på 50 milliliter.

 

FAQ

Hvilken rynkecreme er bedst og virker hurtigt?
En af de bedste rynkecremer, som er på markedet lige i tiden, er Murad Age Reform Intensive Wrinkle Reducer. Rynkecremen er yderst effektiv og virker relativt hurtigt, hvormed du efter kort tid formentlig vil kunne se, at cremen udligner ansigtets små rynker og linjer.
Hvordan vælger jeg en rynkecreme?
Når du skal vælge en rynkecreme, så er det vigtigt, at du vælger ud fra, hvilken creme der passer godt til din hudtype. Førend cremen virker optimalt, så er det vigtigt, at den formår at styrke din hud på den områder, hvor den har brug for det.
Virker rynkecremer overhovedet?
Ja, der findes gode rynkecremer på markedet, som virker. Det er dog vigtigt, at du vælger en creme, som passer til din hudtype. Dertil er det også vigtigt, at du begynder at bruge cremen så tidligt som muligt, sådan at den kan behandle rynkerne i opløbet.
Hvilken rynkecreme er den bedste til ældre kvinder?
En af de absolut bedste rynkecremer, som er på markedet i øjeblikket, er cremen Murad Age Reform Intensive Wrinkle Reducer. Cremen egner sig rigtig godt til ældre kvinder, da den er utrolig effektiv og relativt hurtigt udligner ansigtets små rynker og linjer, hvilket er en god egenskab.

 

Denne side er anmeldt af: Victor R. Andresen Rating 10/10

Forfatter

Skriv en kommentar