Hvilken epilator skal du vælge? Hvilken er den bedste, den billigste og den mest anbefalede?

Det kan være svært at finde frem til lige netop dén epilator, der på bedste vis stemmer overens med dine behov, uden at den bliver for dyr og har alt for mange funktioner, som du i bund og grund aldrig kommer til at få brug for.

Der er absolut ingen tvivl om, at der er rigtig mange epilatorer på markedet, hvorfor det godt kan være svært at finde hovede og hale i det store marked – specielt hvis man står som førstegangskøber og aldrig har købt en epilator før, for så virker rigtig mange af begreber som noget helt nyt, som man egentlig ikke rigtigt ved hvad er.

Det kan også være, at din gamle epilator er stået af eller ikke rigtigt virker efter hensigten længere, og du derfor skal have en ny, men du ikke rigtigt ved, hvad du reelt set er på jagt efter.

Du er heldigvis kommet til det rette sted, hvis du gerne vil videre i din eftersøgning og have fundet en god epilator til en overkommelig pris.

Her på siden har vi nemlig lavet en gennemarbejdet epilator test, hvor du nemt kan finde frem til en eller flere epilatorer, som du vil kunne stille dig tilfreds med. Med den rigtige epilator, så kan du igen få en glat og blød hud, men dog uden alt besværet med at skulle barbere dine ben og deslige med en almindelige shaver.

Der er ingen tvivl om, at det kan blive en tidskrævende proces, hvis man vil være helt sikker på, at man får det hele med – og det er ikke alle, der kan få tid til at stå 10 til 15 minutter yderligere i badet, for at barbere sine ben med en shaver.


Indholdsfortegnelse:


Braun Silk-Epil 7 Wet & Dry SE7561W&D epilator

Braun Silk-Epil 7 epilatoren er perfekt til dig, som ønsker en god epilator i høj kvalitet til en overkommelig pris.

Braun Silk-Epil 7 Wet & Dry SE7561W&D er ledningsfri, og den tåler vand, hvilket gør den ekstra brugervenlig, da du kan tage den med i badet. Wet & Dry-featuren giver dig mulighed for at fjerne hårvækst på en nem og effektiv måde både i og uden for badet.

Med sine hele 40 Close-Grip-pincetter fjerner Braun Silk-Epil 7 epilatoren selv de allermindste hår uden problemer. De 40 pincetter får fat i hår på helt ned til 0,5 mm, og dermed opnår du hurtigt og effektivt en dejlig glathed i lang tid efterfølgende.

Epilatoren er lavet i et smukt, hvidt design, og den er udviklet således, at du er sikret en gnidningsfri og meget behagelig oplevelse, når du fjerner hår fra kroppen.

Braun Silk-Epil 7 Wet & Dry SE7561W&D kommer desuden med hele 6 forskellige tilbehørsdele, heriblandt ansigtshætte, trimmerhætte og massagehætte. Sidstnævnte gør det muligt at massere ømme punkter på kroppen, hvilket kan være rart efter selve hårfjerningen.

Barberhovedet og trimmerhætten gør desuden Brauns epilator til en perfekt barbermaskine og trimmer, som du kan bruge andre steder på kroppen end de sædvanlige efter behov.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

 

 

Panasonic ES ED90 P503 epilator

Panasonic ES ED90 P503Panasonic ES-ED90-P503 er en multifunktionel epilator, der kan fjerne uønsket hår på særdeles skånsom og effektiv vis. ES-ED90-P503 er udstyret med et bevægeligt hoved, der er med til at sikre dig en jævn epilering tæt ved huden, hvilket selvfølgelig giver dig et perfekt resultat.

Panasonic ES-ED90-P503 kan bruges mange steder på kroppen, hvilket blandt andet både inkluderer ben, arme, i bikinilinje og under armene såvel som på fødderne med den smart, lille fodfil, der også medfølger, når du køber en Panasonic ES-ED90-P503.

Derudover indeholder pakken også en oplader såvel som en smart rejsepose og det hele kommer naturligvis i et flot lyserødt design.

ES-ED90-P503 fra Panasonic bygger på Wet/Dry-teknologien, der er med til at gøre den ideel til brug i badet. Dertil er maskinen også blevet udstyret med et praktisk LED-lys, der gør det nemt at få alle hår med – selv de helt små og anonyme hår.

Ydermere, så kommer ES-ED90-P503 også med to roterende skiver med 48 pincetter, der efterlader huden helt glat. Selve epilatorhovedet kan dreje i en 60˚ vinkel og kan nemt tilføres enten flydende sæbe eller gel, hvilket er med til at give en mere skånsom epilering.

På en fuld opladning har Panasonic ES-ED90-P503 en driftstid på 30 minutter.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

 

 

Braun Silk-épil 9 SkinSpa epilator

Braun Silk-épil 9 SkinSpa epilator_1Et af de mest effektive redskaber til dig, der stræber efter en silkeblød, glat hud.

Smart 2-i-1 design

Braun Silk-épil 9 er som slangen med de to hoveder, da den både kan epilere og exfoliere din hud til silkebløde resultater. Epilatoren er trådløs, og kan både bruges i og udenfor badet – faktisk er den vandtæt på op til fem meter vand, hvorfor du roligt kan tage den med i badekarret.

Effektiv epilering

Braun Silk-épil 9 kan bruges til epilering diverse steder på kroppen. Den fjerner en del flere hår sammenlignet med de tidligere modeller fra Braun, da epileringshovedet er 40% bredere. Braun Silk-épil 9 kan fjerne hår, der blot er 0,5 mm lange. Et lille lys tæt på epileringshovedet sikrer at du ikke overser nogen hår. Resultatet bliver super flot, takket være den innovative MicroGrip pincet teknologi, og holder i op til fire uger.

Pulserende vibrationer gør epileringen mere skånsom for huden samtidig med at den blødgøres.

Silkeblød hud

Der medfølger en særlig sonic exfoliation børste til denne epilator fra Braun, som gør det muligt at blødgøre huden. Børsten fjerne døde hudceller vha. behagelige mikrovibrationer. Behandling med denne børste er op til fire gange så godt som en manuel scrub, hvilket også tydeligt ses lige efter første behandling.

Brug børsten til at give det perfekte finish efter epilering.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Beurer HL070 epilator

beurer-hl070-epilatorBeurer HL070 er alt, hvad du leder efter, når det kommer til mekanisk skønhed og pleje af kroppen. Dette er nemlig ikke en helt almindelige epilator. Faktisk har denne maskine hele tre funktioner inkl. epilering, barbering og eksfoliering.

Med Beurer HL070 kommer du hele vejen rundt i jagten på den perfekte, silkebløde hud. Med de to hoveder til barbering og epilering kan du nænsomt, men effektivt fjerne hår på hele kroppen – selv helt fine hår, der er svære at fjerne. Brug de integrerede LED-lyset til at se, om du får det hele med.

Efter hårfjerning kan du med fordel bruge en af de to peeling hoveder til at blødgøre huden og forebygge forekomsten af indgroede hår. Brug også gerne peeling hovederne til at blødgøre hård hud på hænder og fødder.

Beurer HL070 kan køre med to hastigheder og kan både bruges på tør og fugtig hud. Epilatorhovedet er udstyret med 20 antiallergiske pincetter, der let kan rengøres under vandhanen.

Batteriet kan holde i op til 30 minutter før næste opladning. Du kan se batteriniveauet på maskinen.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

 

 

Trænger du til lidt farve? Læs vores selvbruner test

Kampen mod hårene på benene

Det er de færreste kvinder, der ikke kan identificere sig med problemet med, at skulle fjerne hår fra ben, armhuler og bikinilinje.

Det kan gøres på mange forskellige måder, men det er langt fra alle metoder, der er lige effektive. Der er dog særligt én metode, der er bedre end de andre og dermed adskiller sig fra de mindre effektive metoder, og det er naturligvis brugen af en epilator, der er tale om her.

Hvis du gør brug af en epilator, så er du ikke blot sikret, at du får en effektiv fjernelse af hårvæksten på både ben, i armhulen og ved bikinilinjen.

En epilator er udstyret med mange forskellige funktioner, der sikrer dig, at du får hvert enkelt lille hår med, når du først har tændt for epilatoren og er gået i gang med at fjerne den uønskede hårvækst på i de føromtalte områder.

Derfor er der ingen tvivl om, at det er det klart bedste valg, hvis du gerne vil sikre dig den mest effektive fjernelse af uønsket hårvækst, men dog ikke ønsker at bruge alt for lang tid på det, hvilket du hurtigt kommer til, hvis du skal barbere dig alle steder med en ganske almindelig shaver.

Du kan også læse vores ansigtscreme test

Gør det ondt at bruge en epilator?

I og med, at en epilator er en maskine, der er udstyret med en lang række pincetflader, så er det naturligvis klart, at du vil kunne mærke, når der bliver trukket hår ud af huden, og det er ikke just verdens bedste følelse, hvorfor du ikke kommer udenom, at du ved at gøre brug af en epilator vil komme til at føle lidt ubehag.

Der findes dog heldigvis en lang række metoder, der kan gøre det mere skånsomt at anvende en epilator, hvilket blandt andet inkluderer brugen af flydende sæbe eller gel på dit epilatorhoved. Det er nemlig med til at gøre det mindre ubehageligt at få trukket hårene ud af huden ved hjælp af en epilator, men du vil dog aldrig helt kunne slippe for den ubehagelige følelse, når håret bliver trukket ud af huden.

Men som man siger, så må man lide for skønheden, og fordelen ved en epilator er, at det ikke tager synderligt lang tid at fjerne alt hår fra eksempelvis dine ben.

Hvad skal man holde øje med, når man køber en epilator?

Der er mange forskellige ting, som man skal holde øje med, når man går i gang med at lede efter en epilator.

Der er både en række parametre, der er relativt fastsatte, men der er dog også en lang række parametre, som man selv skal vurdere og tage stilling til, inden man køber en epilator.

Eksempelvis er det vigtigt, at en epilator har så mange pincetflader som muligt, da det gør maskinen mere effektiv, men det er mindst lige så vigtigt, at den er fremstillet således, at du får så skånsom en behandling som muligt, hvorfor den også meget gerne skal kunne håndtere, at der føres flydende sæbe eller gel på epilatorhovedet.

Denne side er anmeldt af: Ida S. Knudsen 10/10

Forfatter