En stepper er rigtig god at have i sit hjem, hvis man vil supplere løbeturen eller anden form for træning med ekstra steps. En stepper kan også være udmærket træning i sig selv, da det giver gode muskler i ben, lår og baller.

Giver en bedre følelse

En stepper giver en bedre følelse efter træningen i ben, lår og baller, da det er disse muskler man går ind og rør ved. Man er bestemt ikke i tvivl om hvornår man har brugt stepperen og man vil hurtigt se resultater. Om man vil have en stepmaskine eller en ganske almindelig step man kan stille på jorden er en smags sag.

Det er altid vigtigt at vælge det man føler mest for, og det man føler passer bedst til sig selv.

Fire forskellige stepmaskiner

Nedenfor vil der blive beskrevet de fire forskelligere stepper, som vi tror du vil finde interessant. Når du har læst alle fire beskrivelser igennem, skulle du gerne have en fornemmelse af, hvilken en du synes passer perfekt til dig.

SE OGSÅ: Fitness måtte

___________________________________________________________________________________________

Indholdsfortegnelse:

___________________________________________________________________________________________

Abilica Mini-stepmaskine


Abilica Ministep_1Vil du gerne komme i bedre form? Vil du gerne træne dine ben, baller og lår? Vil du ikke have et stort skrummel af en maskine til at stå i din stue, men gerne en lille stepmaskine, som du kan fjerne lige bagefter og gemme væk?

En god kondition

Med denne stepmaskine fra Abilica, får du et effektivt konditionsapparat, som er klar til træning når du er. Du vil hurtigt mærke, at du får en pænere form og en god numse. At steppe er hårdt, og specielt hvis man gør det flere gange om ugen.

Denne stepmaskine skal du blot tænde og stille dig op på, og så går træningen ellers i gang. Imens du træner kan du kigge ned, for der står der nemlig hvor lang tid du har steppet, hvor mange trin du har taget og hvor mange kalorier du har forbrændt.

Den kan holde til max 100 kg, den måler 43 x 48 x 23 cm og vejer 9 kg.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

 

Abilica CoreStep 360 stepmaskine


Abilica CoreStep 360_1Vil du gerne træne dine ben lår og baller udover din løbetur, eller vil du bare gerne bruge en stepper til den daglige træning? Gider du ikke et stort skrummel af en træningsmaskine i dit hjem?

En ny træningsmulighed i dit hjem

Med denne CoreStep får du en lille stepper, som er i rigtig høj kvalitet. Du får også helt nye træningsmuligheder, da du kan gå begge veje – dette gør, at du får 2 forskellige rotationer. Når du træner kan du kigge ned, hvor en computer vil fortælle dig din kalorieforbrænding, dine steps og den tid du har steppet.

Når du stepper på denne maskine, træner du ikke kun dine ben. Du træner også dine skrå mavemuskler og kerne muskulaturen i ryggen.

Den vejer 12 kg, måler 33 x 51 x 27 cm og kan klare en maks personvægt på 100 kg.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

 

 

SE OGSÅ: Fedtprocentmåler

Titan Life Mini Stepper


Titan Life Mini StepperDenne stepmaskine fra Titan gør det langt lettere for dig at nå dine mål. Den har tilkoblet en mini-computer, som kan fortælle dig, hvor meget du har forbrændt og hvor lang tid, du har brugt på den.

På den måde er let at tabe sig med en stepmaskine som Titan Life Mini Stepper, fordi den kan hjælpe dig hele vejen gennem dit tab. Du skal dog være OBS på, at den har en max brugervægt på 100 kg. Den kan højst sandsynligt godt holde til mere, men hvis du er rimelig høj, er der en god chance for, at du vejer over de 100 kg og så skal du ikke benytte denne stepmaskine.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Hvem er den god til?

Med et utrolig simpelt design er den god til alle, som vil holde sig i form eller måske tabe et par ekstra kilo. Du kan let se fjernsyn, mens du benytter den.

På den måde behøver du ikke have dårlig samvittighed, hvis der er noget, du vil se i fjernsyn. Bare sørg for at bevæg dig samtidig så skal det nok gå alt sammen.

Der er desværre ikke mulighed for at justere modstand eller højde, så enten kan du bruge den, eller også kan du ikke. Hvis I er en mand og kone, bliver I desværre nok nødt til at have hver jeres stepmaskine. De gode nyheder er dog, at en Titan Life Mini Stepper fås til en overkommelig pris.

Den er alle pengene værd, hvis du vil bevæge dig mere derhjemme.

Abilica Step Up Pro


Abilica Step Up Pro_1Vil du gerne træne dine ben, mave, lår og numse uden det går hen og bliver for teknologisk? Vil du bare gerne have noget, som du ved du kan finde ud af, og som ikke kræver det store?

Stepkasse – en god løsning

Hvis ikke du er til smarte maskiner, så er dette et rigtig godt valg. Denne stepkasse vil give dig en mere fast numse, en bedre kondition og en hurtig kalorieforbrænding. Du kan lave alle mulige øvelser på denne stepkasse og du kan vælge imellem 2 højder. Når du træner på denne stepkasse træner du ikke kun kondition, men også din koordination.

Denne stepkasse har et overflademål på 32 x 90 cm og du kan vælge imellem du højder der er 13 cm eller 18 cm. Overfladen er gummibelagt så du ikke skrider, men så du netop har et rigtig godt fodfæste.

Denne stepkasse er heller ikke hård ved dine knæ, da den er lavet i en plastform som dæmper de stød der kommer, når du stepper. Den ligger stabilt på gulvet, hvilket gør, at du ikke vil komme til at opleve, at den skrider ud under dig.

God vejledning

Der medfølger træningsprogrammer, så du let og hurtigt kan komme i gang med at træne.

Du kan købe ekstra klodser, så du kan få ekstra højde på, hvis du begynder at føle, at din træning bliver for let. Hvert sæt klodser er 5 cm i højden.

Hele stepkassen måler 90 x 32 x 18 cm.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

 

 

LÆS OGSÅ: Badevægt test

Har du fundet din nye stepper?

Nu har du læst alle fire beskrivelser, som har forklare om de forskellige stepper. Du burde nu være i stand til at vælge lige præcis den stepper, som du føler matcher lige præcis dine behov.

Hvis du stadig er i tvivl, så kan du altid søge mere information om de forskellige stepper i de butikker vi henviser til.

Vi håber du vil blive glad for din nye stepper, og at den vil give dig en masse god motion og glæde.

Se også artiklerne: Brændeovn test – Billig varme på hyggelig facon

FAQ

Hvordan påvirker træning på en stepmaskine kroppen?
Når du træner på en stepmaskine, er det især den nederste halvdel af din krop, som bliver trænet. Med regelmæssig træning på en stepmaskine, så bliver musklerne i dine ben og baller mere tonede og stærkere. Du vil også forbrænde fedt på hele kroppen med tiden.
Kan jeg tabe mig ved at træne på en stepmaskine?
Ja, du kan godt tabe dig ved at træne på en stepmaskine. Hvis du søger for at træne regelmæssigt og holder en høj intensitet i træningen, så vil du forbrænde en hel del kalorier. Det vil med tiden føre til, at du vil tabe dig af træningen.
Er træning på en stepmaskine effektivt?
Ja, træning på en stepmaskine kanvære meget effektivt. Resultaterne, som du vil opnå af træningen, afhænger selvfølgelig af, hvor ofte du træner, og hvor intensiv træningen er. Generelt vil træningen være meget effektiv, når du gerne vil styrke og tone musklerne i den nederste halvdel af kroppen.
Kan jeg opbygge muskler ved at træne på en stepmaskine?
Ja, du kan godt opbygge muskler ved at træne på en stepmaskine. Da en stepmaskine hovedsageligt træner den nederste halvdel af kroppen, vil det især være musklerne i dine ben og baller, som du vil styrke og opbygge med en stepmaskine.

Denne side er anmeldt af: Marius N. Mortensen 10/10

Forfatter