En vægtvest er en rigtig god ting, hvis man gerne vil tage flere kilo på i muskler, og styrke sig selv og sin udholdenhed. Den kan både bruges i eget hjem når man styrketræner, eller man kan tage den med hen i fitness centret, og bruge den til diverse øvelser.

En vægtvest kan også tages med ud på en lang løbetur, eller når du træner cardio i dit træningscenter. Den kan bruges til stort set alle sportsgrene, så det er en rigtig god ting at have med, når man tager af sted til træning, hvis man vil give sine muskler lidt ekstra at arbejde med.

___________________________________________________________________________________________

Indholdsfortegnelse:

___________________________________________________________________________________________

Giver en mere intens træning

En vægt vest giver en mere intens træning, da den giver dig ekstra kilo på enten ryggen eller skuldrene. Dette gør, at du ikke kun skal løfte dig egen vægt, men også de ekstra kilo der er på. Der findes mange forskellige slags veste, med mange forskellige kilo, og derfor er det også vigtigt, at du vælger den vægtvest, som passer til din vægt og din kropsbygning.

Syv forskellige slags vægtveste

Når du skal vælge en vægtvest, så skal du købe den der passer præcis til dig. Derfor har vi lavet en grundig beskrivelse af de syv vægtveste, som er rigtig gode og som passer til de fleste. Der er flere forskellige slags kilo og faconer, så du kan frit vælge den, som du synes passer bedst til dig.

KINETIK Vægtvest VX1 – effektiv vægtvest i top kvalitet

Kinetic vægtvest

Hvis du læser dette for at finde den bedste vægtvest til dig og dine behov, så får du svaret her. KINETIK Vægtvest VX1 er det bedste bud på en rigtig vægtvest lige nu. Vesten passer til alle behov – om du dyrker  Calisthenics, CrossFit, Kampsport eller andre træningsøvelser til at styrke kroppen. Vægtvesten KINETIK VX1 er derfor den ultimative vægtvest til at booste og øge dit udbytte af din træning.

Hvad kan KINETIK Vægtvest VX1 som andre vægtveste ikke kan?

Det er vigtigt, at en vægtvest er komfortabel at benytte. Samtidig er det også essentielt, at vægtvesten naturligvis yder en form for belastning. Mens komfort og belastning umiddelbart kan ses som to modsætninger har denne vægtvest knækket koden. Vesten bliver nærmest en del af kroppen i aktivering, men yder også den nødvendige kilo-mæssig belastning på kroppen. Vesten er derfor alene opskriften på, at du får mere ud af dine træninger, og i et konkurrencepræget miljø vil denne hjælpe dig med at outperforme dine konkurrenter.

Specifikationer:

  • Vægtvest + Vægtklodser
  • Justerbar: 1kg – 15kg
  • Materiale: Slidstærkt Bomuld + Syntetiske Fibre
  • Lukninger: Stikspænder + Velcro
  • Vaskbar: Håndvask + Desinficering

Find vægtvesten her:

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Abilica Flexi Vægtvest 1,25-10 kg

Vægtvest 1-10 kgVil du gerne kunne træne hårdere og få brugt din muskler meget mere, selv når du løber?

Hård og god træning

Vægte er ikke altid vejen frem, da alle øvelser ikke giver anledning til, at man kan holde ved to vægte eller en vægtstang. Derfor er en vægtvest et rigtig godt alternativ, når man gerne vil have ekstra kilo på.

Du kan bruge denne vest når som helst – når du løber, går, dyrker fodbold eller andre former for sport, for lige at få det ekstra med.

I øvelsen Squat er den også perfekt, da du ikke længere skal stå med en vægtstang eller vægte i hånden, så man hurtigt kommer i ubalance. Derfor giver en vægtvest en mere sikker og god træning.

God og solid

Denne vægtvest er rigtig god og meget solid. Den er lavet i slidstærkt neopren og har 2 store og kraftige spænder, som giver rigtig gode justeringsmuligheder, så den passer perfekt til din krop.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

LÆS OGSÅ: Romaskine test

Tunturi Vægtvest 5 kg

Tunturi Weight Vest 5kgHvis du gerne vil have lidt ekstra ud af træningen uden at skulle bære på en træls rygsæk, binde vægtskiver på kroppen eller lignende, er denne vægtvest noget for dig. Den giver dig 5 ekstra kilo, så du kan få noget ekstra ud af træningen uden at skulle gå på kompromis med komfort.

Den er nemlig udviklet til at skulle sidde naturligt, behageligt og godt på kroppen, således den ikke kommer til at genere dig under din træning. Du kan bedre koncentrere dig om din træning, når vægtvesten sidder godt og fast til kroppen uden at sidde for stramt.

Den vejer 5 kilo, og det er ikke muligt at justere på vægten.

Indbyggede holder og fleksibel anvendelse

Der er tale om en one size model, men det er muligt at indstille den forskelligt på fronten. Dermed kan du være sikker på, at den passer til dig, og så kan du måske også bedre dele den med træningsmakkeren.

Derudover er der på vesten en indbygget holder til eksempelvis din mobiltelefon, således du nemt under din træning kan køre musik. Således kan du let bevæge dig rundt i træningsrummet, på løbeturen eller lignende med vesten, mens du hører musik.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Titan Life Weightvest 30kg

Søger du en mere intens træning, og en træning hvor du virkelig kan mærke dine muskler har været på arbejde, selv efter en løbetur? Er du også godt træt af altid at skulle have gang i vægtene eller vægtstangen for, at du kan få mere vægt på?

Titan Life – en god vægtvest

Med denne Titan Life vægtvest, får du en vest som er åndbar, så du ikke kommer til at svede mere og lugte mere, bare fordi du har den på. Du kan med denne vest meget lettere opbygge og styrke dine muskler, og den kan bruges i stort set alle sportsgrene.

En godt valg

Denne vest er et rigtig godt valg, hvis du gerne vil få mest muligt ud af din træning. Du kan justerer den stort set lige som du vil. Den kommer med 30 praktiske lommer, som hver kan indeholde en 1 kgs vægt.

Vesten kommer som On-size og kan spændes med en rem og bliver holdt fast med velcro.

LÆS OGSÅ: Crosstrainer test

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Vægtvest 10, 20 eller 30kg

Vægtvest 10, 20 eller 30kgVil du gerne have dine muskler mere markeret? Vil du gerne kunne tage armbøjninger med mere vægt og andre gode øvelser, som gør dig stærkere?

En vægtvest med gode egenskaber

Denne vest gør det optimalt for dig at bevæge sig på en ordentlig måde, da vægten i vesten fordeles jævnt. Den egner sig til alt slags træning, uanset om det er løb, anden form for konditionstræning eller styrketræning.

Du kan også selv regulerer vægten, da du kan tage vægtposer af vesten, og derved har du faktisk en vest, som har en stor fleksibilitet.

Vægtvest i god kvalitet

Den er lavet i Neopren / Nylon materiale og er rigtig nem at vaske. Du kommer derfor ikke til at lufte grimt af sved, som du ville gøre, hvis ikke den kunne vaskes.

Den findes i One Size og passer derfor alle – dog er der personlig tilpasning, så den passer dig perfekt.

Der er tre forskellige slags af denne vest. Den fås i en 10 kg, som har vægte på 500 g, som kan tages ud, den findes i en 20 kg, som har vægte på 2 kg, som kan tages ud, også findes den i en 30 kg, som har vægte på 1,5 kig, der kan tages ud.

Ny vægtvest til dig?

Nu har du læst de seks forskellige beskrivelser, af de forskellige veste. Har du fundet den du søgte, og som du synes passer bedst til dig og din træning? Hvis ikke det er tilfældet, så kan du altid søge videre og finde mere information om veste i de butikker vi henviser til.

Vi håber, at den du vælger vil give dig en meget bedre oplevelse når du træner.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

 

LÆS OGSÅ: Pulsur test

Se også artiklerne: Brændeovn test – Billig varme på hyggelig facon

Tidligere anmeldte produkter – nu udgået

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.

Outlet section for .dk

Toorx Justerbar Vægtvest 10 kg

Toorx Justerbar Vægtvest 10 kg - få en mere intens træningEr du ude efter at opnå en mere intens træning derhjemme? Så vil denne vægtvest fra Toorx være et godt køb til at intensivere din hjemmetræning.

Denne vægtvest af mærket Toorx er justerbar, hvilket vil sige, at vesten kan tilpasses til næsten alle kropsstørrelser. Vægtvesten vil dermed kunne tilpasses til netop dig og din krop. Justeringen sker ved hjælp af vestens spænder, som er velcro strips og et spænde.

I købet af denne vægtvest fra Toorx medfølger 10 vægtklodser, der hver vejer 1 kg. Alle disse vægtklodser er fyldt op med sand. Man kan nemt tage disse vægtklodser af eller sætte dem på vesten afhængigt af, hvor mange kilogram, man ønsker at træne med.

Man kan altså selv vælge hvilken vægtbelastning, man ønsker. Man kan justere belastningen mellem 1 og 10 kg. 

Ved at iføre sig denne vægtvest fra Toorx får man en mere intens træning, da man skal bære på flere kilogram end blot sine egne, og vesten vil samtidig være behagelig at have på. 

Ved at anvende denne vægtvest skal man ikke længere have vægte i hænderne, hvorved man får frie hænder, man kan manøvrere med til træningen.

Aserve Vægtvest 1-5kg

Aserve Vægtvest 1-5kgEr du en kvinde, som rigtig gerne vil træne mere intenst og få dine muskler til at arbejde? Vil du gerne kunne løbe en lang tur, og på samme tid træne dine muskler, så det kan mærkes i både ryg, læn, arme og ben?

God og solid vægtvest

Denne vægtvest er god og solid, også kan den hjælpe dig enormt meget i din træning. Du kan bruge den til stort set alt slags sport, og den er specielt god når du laver muskeltræning som f.eks. armbøjninger, squat osv.

Med den ekstra vægt, vil du opleve, at dine resultater kommer hurtigere og meget lettere.

Passer til enhver kvinde

Den passer til enhver kvinde, og kan justeres så den passer til netop din krop. Den er i et feminint design, og så er den lavet i slidstærkt neopren. Den har to kraftige spænder som giver dig rigtig gode justeringsmuligheder.

Outlet section for .dk

Denne side er anmeldt af: Marius N. Mortensen 10/10

Forfatter