En vægtvest er en rigtig god ting, hvis man gerne vil tage flere kilo på i muskler, og styrke sig selv og sin udholdenhed. Den kan både bruges i eget hjem når man styrketræner, eller man kan tage den med hen i fitness centret, og bruge den til diverse øvelser.

En vægtvest kan også tages med ud på en lang løbetur, eller når du træner cardio i dit træningscenter. Den kan bruges til stort set alle sportsgrene, så det er en rigtig god ting at have med, når man tager af sted til træning, hvis man vil give sine muskler lidt ekstra at arbejde med.

___________________________________________________________________________________________

Indholdsfortegnelse:

___________________________________________________________________________________________

Giver en mere intens træning

En vægt vest giver en mere intens træning, da den giver dig ekstra kilo på enten ryggen eller skuldrene. Dette gør, at du ikke kun skal løfte dig egen vægt, men også de ekstra kilo der er på. Der findes mange forskellige slags veste, med mange forskellige kilo, og derfor er det også vigtigt, at du vælger den vægtvest, som passer til din vægt og din kropsbygning.

Syv forskellige slags vægtveste

Når du skal vælge en vægtvest, så skal du købe den der passer præcis til dig. Derfor har vi lavet en grundig beskrivelse af de syv vægtveste, som er rigtig gode og som passer til de fleste. Der er flere forskellige slags kilo og faconer, så du kan frit vælge den, som du synes passer bedst til dig.

KINETIK Vægtvest VX1 – effektiv vægtvest i top kvalitet

Kinetic vægtvest

Hvis du læser dette for at finde den bedste vægtvest til dig og dine behov, så får du svaret her. KINETIK Vægtvest VX1 er det bedste bud på en rigtig vægtvest lige nu. Vesten passer til alle behov – om du dyrker  Calisthenics, CrossFit, Kampsport eller andre træningsøvelser til at styrke kroppen. Vægtvesten KINETIK VX1 er derfor den ultimative vægtvest til at booste og øge dit udbytte af din træning.

Hvad kan KINETIK Vægtvest VX1 som andre vægtveste ikke kan?

Det er vigtigt, at en vægtvest er komfortabel at benytte. Samtidig er det også essentielt, at vægtvesten naturligvis yder en form for belastning. Mens komfort og belastning umiddelbart kan ses som to modsætninger har denne vægtvest knækket koden. Vesten bliver nærmest en del af kroppen i aktivering, men yder også den nødvendige kilo-mæssig belastning på kroppen. Vesten er derfor alene opskriften på, at du får mere ud af dine træninger, og i et konkurrencepræget miljø vil denne hjælpe dig med at outperforme dine konkurrenter.

Specifikationer:

 • Vægtvest + Vægtklodser
 • Justerbar: 1kg – 15kg
 • Materiale: Slidstærkt Bomuld + Syntetiske Fibre
 • Lukninger: Stikspænder + Velcro
 • Vaskbar: Håndvask + Desinficering

Find vægtvesten her:

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Abilica Flexi Vægtvest 1,25-10 kg

Vægtvest 1-10 kgVil du gerne kunne træne hårdere og få brugt din muskler meget mere, selv når du løber?

Hård og god træning

Vægte er ikke altid vejen frem, da alle øvelser ikke giver anledning til, at man kan holde ved to vægte eller en vægtstang. Derfor er en vægtvest et rigtig godt alternativ, når man gerne vil have ekstra kilo på.

Du kan bruge denne vest når som helst – når du løber, går, dyrker fodbold eller andre former for sport, for lige at få det ekstra med.

I øvelsen Squat er den også perfekt, da du ikke længere skal stå med en vægtstang eller vægte i hånden, så man hurtigt kommer i ubalance. Derfor giver en vægtvest en mere sikker og god træning.

God og solid

Denne vægtvest er rigtig god og meget solid. Den er lavet i slidstærkt neopren og har 2 store og kraftige spænder, som giver rigtig gode justeringsmuligheder, så den passer perfekt til din krop.

Find vægtvesten her:

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

LÆS OGSÅ: Romaskine test

Tunturi Vægtvest 5 kg

Tunturi Weight Vest 5kgHvis du gerne vil have lidt ekstra ud af træningen uden at skulle bære på en træls rygsæk, binde vægtskiver på kroppen eller lignende, er denne vægtvest noget for dig. Den giver dig 5 ekstra kilo, så du kan få noget ekstra ud af træningen uden at skulle gå på kompromis med komfort.

Den er nemlig udviklet til at skulle sidde naturligt, behageligt og godt på kroppen, således den ikke kommer til at genere dig under din træning. Du kan bedre koncentrere dig om din træning, når vægtvesten sidder godt og fast til kroppen uden at sidde for stramt.

Den vejer 5 kilo, og det er ikke muligt at justere på vægten.

Indbyggede holder og fleksibel anvendelse

Der er tale om en one size model, men det er muligt at indstille den forskelligt på fronten. Dermed kan du være sikker på, at den passer til dig, og så kan du måske også bedre dele den med træningsmakkeren.

Derudover er der på vesten en indbygget holder til eksempelvis din mobiltelefon, således du nemt under din træning kan køre musik. Således kan du let bevæge dig rundt i træningsrummet, på løbeturen eller lignende med vesten, mens du hører musik.

Find vægtvesten her:

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Abilica WeightVest Flexi – bedste overall vægtvest med reflekser

Abilica WeightVest FlexiOm Abilica WeightVest Flexi

Abilica WeightVest Flexi er en god all round-vægtvest, som er kendetegnet ved at have reflekser foran og bagpå. Reflekserne betyder, at du er let for andre trafikanter at se, når du bærer vægtvesten. Det gør modellen velegnet til løbe- og gåture eller transport til og fra det sted, hvor du styrketræner. 

Du kan justere vestens vægt fra 1,25 kg til 10 kg. Det gør det muligt for dig at variere din træning, hvad enten du bruger vesten til løb, styrketræning eller noget helt tredje. 

Du kan vælge at gå op i vægt, når du bliver stærkere og gerne vil have en større udfordring. Omvendt kan du også gå lidt ned, hvis du er i fare for at få en skade. 

Et praktisk plus ved Abilica WeightVest Flexi er, at du får to ekstra lommer til opbevaring af løsøre. Det kan være telefon, pung, nøgler eller lignende småting. På den måde kan du nemt og sikkert opbevare dine værdier, mens du træner. 

Abilica WeightVest Flexi vs. markedet

Abilica WeightVest Flexi adskiller sig fra lignende modeller ved at have reflekser og ekstra lommer til løsøre. 

Derudover kan du justere vægten fra 1,25 til 10 kg, hvilket giver dig mange muligheder, når du træner. 

Modellen er især velegnet til dig, som gerne vil have en god vægtvest, men som ikke har behov for at træne med 20-30 ekstra kg. 

Fordele 

 • Justerbar vægt
 • Ekstra lommer
 • Reflekser foran og bagpå

Ulemper

 • Svær at gøre ren

Udvalgte specifikationer

 • Materiale: blødt neopren
 • 8 vægtposer
 • Maks. livvidde: 130 cm

Find vægtvesten her:

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Sklz Vægtvest (0,5kg til 4,5kg) – rigtig god vest til mange former for træning

Sklz Vaegtvest 0.5kg til 4.5kgOm Sklz Vægtvest (0,5kg til 4,5kg)

Med vægtvesten fra Sklz får du en model, som egner sig rigtig fint til mange former for træning. Det er især oplagt for dig at bruge Sklz Vægtvest (0,5kg til 4,5kg) til fodbold, volleyball og lignende boldspil, når du træner. Ved at bruge en vægtvest kan du øge din belastning, når du træner, og når du tager den af igen, vil du føle dig mere fri og smidig. 

En særlig fordel ved Sklz Vægtvest (0,5kg til 4,5kg) er, at du også kan bruge den til træning, der foregår i vand. Især vandpolospillere kan drage god nytte af den, men du kan også få glæde af den til normal svømmetræning. 

Vægtvesten er derudover kendetegnet ved at være åndbar. Det er vigtigt for en let vest som Sklz Vægtvest (0,5kg til 4,5kg), som du typisk vil bruge til træning, som involverer en hel del aktivitet og bevægelse. 

Sklz Vægtvest (0,5kg til 4,5kg) vs. markedet

Vægtvesten fra Sklz skiller sig ud på markedet ved at være åndbar, mens den samtidig egner sig godt til mange forskellige aktiviteter. 

Du får en vest, som især er velegnet til træning indenfor boldspil som fodbold og volleyball, men som du også kan bruge i vand. 

Derudover kommer modellen med et stærkt velcrobælte, som gør det let for dig at justere størrelsen. 

Fordele 

 • Åndbar
 • Stærkt velcrobælte med nem justering af størrelsen
 • Kan bruges til mange forskellige aktiviteter

Ulemper

 • Efterlader mærker på det tøj, du bærer indenunder

Udvalgte specifikationer

 • Justeres med klodser á 0,25 kg stykket
 • Materiale: nylon
 • Ekstra åndbar

Find vægtvesten her:

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

cPro9 Justerbar Vægtvest 30kg – tung vest til de stærke

cPro9 Justerbar Vaegtvest 30kgOm cPro9 Justerbar Vægtvest 30kg

Med modellen fra cPro9 får du en vægtvest, som er populær på Apuls.dk. Det er et udtryk for vestens gode kvalitet, som er et vigtigt parameter for en vægtvest. 

Modellen er kendetegnet ved, at du kan justere den, så den bliver meget tung. Du kan lave en vægtbelastning på 1 til 30 kg, så du kan bruge den som nybegynder, men også som eliteudøver.

Derudover kommer den med en overflade af høj kvalitet, hvor de ydre materialer er polyester og neopren. 

En fordel ved cPro9 Justerbar Vægtvest 30kg er, at du kan vælge at bruge bæltet som hooks til en crossfit-slæde. Du kan også bruge den til andre øvelser, hvor du lave lignende aktiviteter. 

Vægtvesten kan i det hele taget tåle hårde workouts, hvilket er et klart plus i praksis. 

cPro9 Justerbar Vægtvest 30kg vs. markedet

Med cPro9 Justerbar Vægtvest 30kg får du en model, som skiller sig ud ved at kunne bidrage til hårde workouts, men du samtidig kan gøre den meget tung. 

Vesten er særligt velegnet til dig, der leder efter noget af markedets bedste kvalitet, og som kigger efter en vest, som kan blive ret tung. 

Fordele 

 • Stærk overflade af høj kvalitet
 • Kan bruges som hooks til en crossfit-slæde eller andre øvelser
 • Kan klare hårde træningsprogrammer

Ulemper

 • Groft materiale

Udvalgte specifikationer

 • Antal vægtklodser: 30 styk á 900 gram
 • Vægtklodsernes materiale: solidt jern
 • Vestens ydre materiale: polyester og neopren

Find vægtvesten her:

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Abilica Vægtvest 3 kg – letvægtsvalg med praktisk netlomme

Abilica Vaegtvest 3 kgOm Abilica Vægtvest 3 kg

Vægtvesten fra Abilica er en forholdsvis billig model, som opfylder de fleste behov, især hos begyndere. Du får en vest, som vejer 3 kg, men hvor du har mulighed for at tage to 0,5 kg vægtposer ud, hvis du vil gøre den lettere. 

Modellen kommer med to justerbare spænder, som gør det let for dig at tilpasse den til din krop. 

Derudover kommer Abilica Vægtvest 3 kg med reflekser. Det vil sige, at du kan løbe eller gå en tur med vesten, mens du er mere synlig og sikker i trafikken. 

En smart fordel ved vesten er, at den er udstyret med en netlomme på bagsiden. I den kan du vælge at opbevare løsøre som for eksempel nøgler eller penge. 

Vesten er fremstillet i tykt neopren, og vægtlommerne er fyldt op med jernsand. 

Abilica Vægtvest 3 kg vs. markedet

Abilica Vægtvest 3 kg adskiller sig fra lignende veste ved, at du får den til en lav pris, mens den samtidig kommer med en praktisk netlomme. 

Modellen er et oplagt valg for dig, der som begynder gerne vil have en fin vægtvest, men også gerne vil spare penge. 

Du kan ikke gøre vesten tungere end 3 kg, og den egner sig derfor bedre til løb end til styrketræning. 

Fordele 

 • Justerbare spænder
 • Netlomme
 • Reflekser

Ulemper

 • Svær at vaske

Udvalgte specifikationer

 • Materiale: tykt neopren
 • Vægtlommerne er fyldt med jernsand
 • To udtagelige vægtposer

Find vægtvesten her:

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Titan Life Weightvest 30kg

Søger du en mere intens træning, og en træning hvor du virkelig kan mærke dine muskler har været på arbejde, selv efter en løbetur? Er du også godt træt af altid at skulle have gang i vægtene eller vægtstangen for, at du kan få mere vægt på?

Titan Life – en god vægtvest

Med denne Titan Life vægtvest, får du en vest som er åndbar, så du ikke kommer til at svede mere og lugte mere, bare fordi du har den på. Du kan med denne vest meget lettere opbygge og styrke dine muskler, og den kan bruges i stort set alle sportsgrene.

En godt valg

Denne vest er et rigtig godt valg, hvis du gerne vil få mest muligt ud af din træning. Du kan justerer den stort set lige som du vil. Den kommer med 30 praktiske lommer, som hver kan indeholde en 1 kgs vægt.

Vesten kommer som On-size og kan spændes med en rem og bliver holdt fast med velcro.

LÆS OGSÅ: Crosstrainer test

Find vægtvesten her:

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Vægtvest 10, 20 eller 30kg

Vægtvest 10, 20 eller 30kgVil du gerne have dine muskler mere markeret? Vil du gerne kunne tage armbøjninger med mere vægt og andre gode øvelser, som gør dig stærkere?

En vægtvest med gode egenskaber

Denne vest gør det optimalt for dig at bevæge sig på en ordentlig måde, da vægten i vesten fordeles jævnt. Den egner sig til alt slags træning, uanset om det er løb, anden form for konditionstræning eller styrketræning.

Du kan også selv regulerer vægten, da du kan tage vægtposer af vesten, og derved har du faktisk en vest, som har en stor fleksibilitet.

Vægtvest i god kvalitet

Den er lavet i Neopren / Nylon materiale og er rigtig nem at vaske. Du kommer derfor ikke til at lufte grimt af sved, som du ville gøre, hvis ikke den kunne vaskes.

Den findes i One Size og passer derfor alle – dog er der personlig tilpasning, så den passer dig perfekt.

Der er tre forskellige slags af denne vest. Den fås i en 10 kg, som har vægte på 500 g, som kan tages ud, den findes i en 20 kg, som har vægte på 2 kg, som kan tages ud, også findes den i en 30 kg, som har vægte på 1,5 kig, der kan tages ud.

Ny vægtvest til dig?

Nu har du læst de seks forskellige beskrivelser, af de forskellige veste. Har du fundet den du søgte, og som du synes passer bedst til dig og din træning? Hvis ikke det er tilfældet, så kan du altid søge videre og finde mere information om veste i de butikker vi henviser til.

Vi håber, at den du vælger vil give dig en meget bedre oplevelse når du træner.

Find vægtvesten her:

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

 

LÆS OGSÅ: Pulsur test

Se også artiklerne: Brændeovn test – Billig varme på hyggelig facon

Tidligere anmeldte produkter – nu udgået

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.

Toorx Justerbar Vægtvest 10 kg

Toorx Justerbar Vægtvest 10 kg - få en mere intens træningEr du ude efter at opnå en mere intens træning derhjemme? Så vil denne vægtvest fra Toorx være et godt køb til at intensivere din hjemmetræning.

Denne vægtvest af mærket Toorx er justerbar, hvilket vil sige, at vesten kan tilpasses til næsten alle kropsstørrelser. Vægtvesten vil dermed kunne tilpasses til netop dig og din krop. Justeringen sker ved hjælp af vestens spænder, som er velcro strips og et spænde.

I købet af denne vægtvest fra Toorx medfølger 10 vægtklodser, der hver vejer 1 kg. Alle disse vægtklodser er fyldt op med sand. Man kan nemt tage disse vægtklodser af eller sætte dem på vesten afhængigt af, hvor mange kilogram, man ønsker at træne med.

Man kan altså selv vælge hvilken vægtbelastning, man ønsker. Man kan justere belastningen mellem 1 og 10 kg. 

Ved at iføre sig denne vægtvest fra Toorx får man en mere intens træning, da man skal bære på flere kilogram end blot sine egne, og vesten vil samtidig være behagelig at have på. 

Ved at anvende denne vægtvest skal man ikke længere have vægte i hænderne, hvorved man får frie hænder, man kan manøvrere med til træningen.

Aserve Vægtvest 1-5kg

Aserve Vægtvest 1-5kgEr du en kvinde, som rigtig gerne vil træne mere intenst og få dine muskler til at arbejde? Vil du gerne kunne løbe en lang tur, og på samme tid træne dine muskler, så det kan mærkes i både ryg, læn, arme og ben?

God og solid vægtvest

Denne vægtvest er god og solid, også kan den hjælpe dig enormt meget i din træning. Du kan bruge den til stort set alt slags sport, og den er specielt god når du laver muskeltræning som f.eks. armbøjninger, squat osv.

Med den ekstra vægt, vil du opleve, at dine resultater kommer hurtigere og meget lettere.

Passer til enhver kvinde

Den passer til enhver kvinde, og kan justeres så den passer til netop din krop. Den er i et feminint design, og så er den lavet i slidstærkt neopren. Den har to kraftige spænder som giver dig rigtig gode justeringsmuligheder.

Master Fitness B.C Vægtvest 10/20 Kg – vægtvest i høj kvalitet

Master Fitness B.C Vaegtvest 10-20 KgOm Master Fitness B.C Vægtvest 10/20 Kg

Med vægtvesten fra Master Fitness får du produkt i god kvalitet, som er kendetegnet ved at have god holdbarhed. Det er vigtigt for en vægtvest, fordi du ellers skal skifte den ud ofte, og fordi den skal kunne klare en hel del belastning. 

Master Fitness B.C Vægtvest 10/20 Kg har 18 lommer til jernvægte. Det giver dig gode muligheder, når du skal træne med vesten. På den måde kan du nemt justere vestens vægt efter dit behov, hvilket er en klar fordel. Den gode fleksibilitet betyder, at du kan øge belastningen efterhånden, som du bliver stærkere. 

I hver lomme kan der være en jernvægt, som vejer 1,1 kg. Du kan derfor få en ganske høj belastning, men du kan også vælge en meget lav vægt. 

Master Fitness B.C Vægtvest 10/20 Kg vs. markedet

Modellen fra Master Fitness skiller sig ud blandt andre vægtveste ved den gode kvalitet og fleksibilitet.

Master Fitness B.C Vægtvest 10/20 Kg kommer med 18 lommer til vægte, så du selv kan bestemme din belastning. Derudover har den en god holdbarhed, hvilket er vigtigt. 

En ulempe ved vesten er, at skulderpolstringen ikke er den bedste på markedet. Dog kommer modellen med to robuste remme om brystet, hvilket gavner stabiliteten. 

Fordele 

 • Godt lavet
 • 18 vægtlommer
 • Holdbar

Ulemper

 • Har brug for mere skulderpolstring for bedre komfort

Udvalgte specifikationer

 • Bredde: 32 cm
 • Højde: 42 cm
 • To remme rundt om brystet

FAQ

Hvilken vægtvest skal jeg bruge?
Når du skal finde en vægtvest, så er det vigtigt, at du går efter en vest, som ikke vejer mere end 10 % af din kropsvægt, da det kan være skadende for din krop. Den optimale vægt for en vægtvest er mellem 4 – 10 % af din vægt.
Hvordan kan jeg træne med en vægtvest?
Det smarte ved en vægtvest er, at du kan have den på til rigtig mange af de øvelser, som du også kan træne uden vesten. Vesten er blot en øget vægt, hvormed den er optimal at have på, når du styrketræner, da den gør dine almindelige øvelser langt hårdere.
Gør vægtveste en forskel?
Ja, vægtveste kan gøre en stor forskel, når du træner. Da vægtvesten tilføjer noget ekstra vægt til din krop, så vil den gøre styrketræning langt hårdere, end det normalt er med din egen vægt. Dermed kan du styrke din muskler ekstra ved at bruge en vægtvest.
Hvordan påvirker en vægtvest ved min krop?
En vægtvest påvirker din krop på den måde, at den øgede vægt gør, at kroppen skal arbejde hårdere under træningen, end den skal med dine almindelige vægt. Dermed styrkes musklerne yderligere, hvilket kan føre til resultater såsom en hurtigere løbehastighed, mere udholdenhed og større muskelstyrke.

Denne side er anmeldt af: Marius N. Mortensen 10/10

Forfatter