Har du bestemt dig for, at du skal ud og investere i en ny motionscykel til brug i hjemmet, så er det naturligvis af absolut højeste prioritet, at du finder en motionscykel, der rent faktisk stemmer overens med dine behov.

En motionscykel kan heldigvis findes i en lang række henseender, så uanset om du bare gerne vil have en mulighed for at træne lidt en gang imellem, eller du rent faktisk har intentioner om, at lade denne motionscykel indgå i en træning, hvor du har planer om, at forbedre din generelle kondition eller måske realisere et vægttab, som du længe har gået og drømt om, så vil en motionscykel kunne dække dine behov.

Der er absolut ingen tvivl om, at det kan være særdeles fristende at svinge forbi Bilka eller lignende supermarked, hvor du kan finde en billig motionscykel, men du rent faktisk er seriøs omkring din træning, så vil du få langt mere ud af, at bruge lidt flere penge, så du kan få fat i en motionscykel, der kan tåle at blive brugt og som har de nødvendige funktioner for dit vedkommende.

I denne forbindelse kan også bringe frasen op om, at pris og kvalitet altid hænger sammen, og det gør det bestemt også, når det kommer til motionscykler, for det er en træningsmaskine, der er meget populært blandt den almene dansker og det betyder naturligvis at der er stor efterspørgsel på produktet, hvorfor der er mange spillere, der melder sig på markedet.

Som sagt, så lad være med at vælge det billigste alternativ, for du kommer alligevel til at fortryde det i længden, da du pludselig vil komme til at mangle en lang række funktioner eller skulle cykle på en motionscykel, der er så ustabil, at du nærmest ikke tør sætte dig op på den.

Du vil med garanti gerne undgå begge dele, så derfor bør du også sørge for at investere i en reel motionscykel.

Her i vores motionscykel test, finder du produkter i forskellige prisklasser.

Vi har også lavet en løbebånd test. Den kan du se her.

___________________________________________________________________________________________

Indholdsfortegnelse:

___________________________________________________________________________________________

Abilica Stream UB VIII Motionscykel(Testvinder)

Abilica Stream UB VIIIHer er der tale om en meget kraftig og robust magnetcykel, hvilket betyder, at den er drevet af elektromagnetisk modstand (EMS), og det er med til at give en høj belastning såvel som driftsikkerhed.

Du har ligeledes muligheden for at vælge mellem 16 forskellige modstandsalternativer, hvilket gør det muligt for dig at finde det helt optimale træningsniveau for dit vedkommende.

Som tilføjelse er motionscyklen udstyret med hele 12 forskellige træningsprogrammer, som hver og en er udviklet professionelt. Som bruger er der derfor et væld af muligheder for træning.

Som mange andre motionscykler er Abilica Stream udstyret med et display, hvorpå træningsmulighederne kan vælges og justeres. Det er utrolig nemt at anvende for øvede såvel som uerfarne brugere.

På displayet vises information om puls, kalorieforbrænding, tid, distance og hastighed, hvilket er yderst behjælpeligt for brugeren, når træningen går i gang, og skal holdes motiveret.

Brugeren kan være helt sikker på, at det der måles er korrekt, da pulsen måles ganske præcist ved hjælp af en håndpulsmåling placeret på styret. Denne funktion er en stor hjælp for brugeren, som gerne vil holde øje med konditionen.

Der er desuden også mulighed for pulsmåling via pulsbælte, men dette er dog et tilkøb og følger derfor ikke med til motionscyklen.

Abilica Stream UB VIII er desuden også udstyret med en computer med indbygget Bluetooth, der kan bruges til at kommunikere med forskellige applikationer, hvilket kan være med til at gør din træning sjovere og mere varieret.

Ydermere, så skal det nævnes, at motionscyklen er egnet til personer med en kropsvægt på op til 130 kg, hvorfor langt de fleste vil kunne bruge denne motionscykel.

Klar vinder af vores motionscykel test.

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
3.995,00 3.995,00 Til butik »

Masterfit TP200 motionscykel(Bedst til prisen)

masterfit-tp200Med denne TP200-motionscykel fra Masterfit er du garanteret at få utrolig meget for prisen, hvorfor den da også er kåret til testens ”bedst til prisen”.

Ved køb af denne cykel er du garanteret en brugervenlig og enkel motionscykel, som alle og enhver vil kunne finde ud af at betjene.

Det betyder således, at det er det oplagte valg, hvad end du er begynder eller en mere erfaren rytter.

Alle vil således kunne finde ud af at anvende denne cykel, ligegyldig hvilket niveau man befinder sig på, og ligegyldigt hvilken alder man har.

Cyklen er udstyret med et flot og simpelt digitalt display, hvor man kan regulere modstanden, og der er hele 32 forskellige niveauer at vælge imellem.

Det betyder, at du med garanti vil kunne få en effektiv og individuel træning, der passer til lige netop dine ønsker og behov.

Af displayet fremgår desuden de væsentligste informationer om din træning, såsom kalorier forbrændt, distance, tid, modstand osv., så du hele tiden kan sidde og følge med.

Denne motionscykel fra Masterfit passer til alle motionister uanset alder, vægt og højde, i og med at du nemt vil kunne indstille cyklen til den helt rigtige siddestilling.

Det skyldes, at du har mulighed for at justere sædet på cyklen både vertikalt og horisontalt, hvilket er en utrolig smart funktion, da det er de færreste, der vil kunne få meget ud af en træning, såfremt de sidder dårligt på cyklen.

Men dette er bestemt ikke noget problem her, hvorfor du er garanteret en komfortabel oplevelse ved hver eneste brug.

Kan du godt lide at træne efter din puls, når du træner, er dette også en mulighed, såfremt du vælger at investere i denne TP200-motionscykel fra Masterfit.

Den har nemlig en indbygget pulsmåler, som er placeret i håndtagene, så du kan sidde og følge din puls.

Det skal desuden nævnes, at der følger en adapter med til cyklen.

Masterfit TP200-motionscyklen er det oplagte valg for dig, der ønsker en simpel og brugervenlig cykel, som alle og enhver vil kunne finde ud af at betjene.

Herudover er du ved køb af denne model altid garanteret en effektiv og individuel træning, da du frit kan vælge imellem 16 træningsprogrammer.

Det smarte ved disse programmer er, at du på den måde ikke behøver at bekymre dig om intensiteten, da cyklen helt automatisk styrer det for dig.

Herudover er der som sagt 32 forskellige modstandsniveauer, så du med garanti vil kunne få lige akkurat den træning, som du ønsker.

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
3.495,00 3.495,00 Til butik »

Spirit Fitness CU800-motionscykel (Bedste pro-motionscykel)

spirit-fitness-cu800-motionscykelLeder du efter en god pro-motionscykel, kunne denne Fitness CU800-model fra Spirit meget vel være det helt rette valg for dig.

Du er nemlig her garanteret en utrolig effektiv træning efter hvert eneste brug samt en mere komfortabel træning.

Ydermere får du altid en individuel og effektiv træningsoplevelse, der passer til lige netop dine ønsker og behov, såfremt du vælger denne cykel fra Spirit, i og med at du frit kan vælge imellem 10 indbyggede træningsprogrammer.

Med denne Fitness CU800-motionscykel fra Spirit er du desuden sikret en hård træning, der vil kunne presse dig til at præstere dit ypperste.

Du kan nemlig vælge imellem hele 40 forskelige modstandsniveauer, så du med garanti vil kunne finde lige netop det niveau, der passer til dig.

Herudover kan du som sagt frit vælge mellem 10 indbyggede træningsprogrammer, så du blot skal koncentrere dig om at komme i god form, mens cyklen sørger for at indstille intensiteten.

Der er ingen tvivl om, at denne motionscykel fra Spirit er det oplagte valg for dig, der sætter pris på en blød tråd, så du er garanteret en mere komfortabel og bekvemmelig oplevelse under din træning.

Herudover er cyklen udstyret med en computer, der er i stand til at kunne give dig omfattende feedback på din træning, så du kan få al relevant information og data.

Det skal desuden nævnes, at computeren er drevet af en generator, hvilket betyder, at du selv genererer den nødvendige strøm.

Ved valg af denne CU800-motionscykel fra Spirit er du ydermere sikret en korrekt position, mens du træner, i og med at pedalerne har en 2-graders inversion, og det betyder således, at du vil komme til at sidde mere behageligt på cyklen.

Ydermere er sadlen udstyret med dobbelt affjedring, hvilket også gør den utrolig behagelig og blød at sidde på, og dette gør tilsammen, at du naturligvis vil kunne fortsætte med træningen i endnu længere tid.

Der er ingen tvivl om, at Spirit CU800-motionscyklen formår at tilgodese alle slags behov, hvad end du er nybegynder eller en mere hardcore atlet.

Vælg frit mellem de 40 forskellige modstandsniveauer, og vælg lige akkurat den træning, som vil kunne få dig i god form.

Herudover skal det nævnes, at du ved valg af denne model desuden er garanteret en komfortabel og behagelig træning grundet pedalerne, sadlen og den bløde tråd.

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
10.900,00 10.900,00 Til butik »

Sole B74-motionscykel (Bedste mellem valg)

sole-b74Søger du en let og holdbar motionscykel, er denne B74-model fra Sole med garanti det helt rette valg for dig.

Dette er desuden en utrolig brugervenlig cykel, som alle med garanti vil kunne finde ud af at betjene.

Ydermere er du ved valg af denne model altid garanteret en komfortabel og god oplevelse under din træning, samtidig med at du har mulighed for at presse dig selv til det yderste.

Sole B74 garanterer dig således masser af bekvemmelighed, mens du træner derhjemme.

Det skyldes bl.a. pedalerne, der er ergonomisk udformede, så det altid er cyklen, der tilpasser sig efter dig, i stedet for at det er omvendt.

Herudover er sædet et justerbart gel-sæde, så du til hver en tid er garanteret optimal komfort, når du træner.

Endelig skal det nævnes, at cyklen er bygget op omkring en særdeles stærk ramme, hvorfor du med det samme vil få følelsen af at sidde godt og solidt plantet på jorden.

Ved valg af denne B74-motionscykel fra Sole er du desuden garanteret en individuel træning, der er skræddersyet lige akkurat efter dine specifikke mål.

Der er nemlig hele 10 forskellige indbyggede træningsprogrammer at vælge imellem, så du kan finde lige netop det program, der passer til dit niveau.

Herudover sikrer disse programmer desuden, at du altid vil være motiveret til at presse dig selv til det yderste.

Det skal desuden nævnes, at alle disse programmer er utroligt nemme at gå til.

Motionscyklen er udstyret med en LCD-skærm på 7,5”, der giver dig al den relevante information og data om din træning.

Herudover vil den guide dig igennem forskellige øvelser – både fedtforbrændingsøvelser og kardioøvelser – så du så let som ingenting vil kunne nå dine mål.

Vælg imellem de 10 programmer, der med garanti alle vil udfordre dig, og vælg eksempelvis mellem pulstræning eller bakketræning.

Det skal ydermere nævnes, at det også er muligt for dig at designe dit helt eget træningsprogram for en mere individuel træning, der passer til dig.

Endelig skal det nævnes, at det er muligt at træne efter din puls, i og med at denne motionscykel er udstyret med håndpuls på styret, og herudover kan du også vælge at koble dit pulsbælte til, såfremt det ønskes.

Alt i alt er der tale om en utrolig simpel og let motionscykel, som er nem at gå til, hvorfor den passer til alle mennesker uanset niveau eller behov.

Forhandler Pris Totalpris Læs mere

 

Vil du have fuldstændig styr over pulsen mens du træner? Læs vores pulsur test

Reebok ZR7 Motionscykel

Reebok ZR7Dette er den første af to Reebok cykler i vores motionscykel test.

Reebok er blandt andet kendt for deres kraftfulde og robust motionscykler, og ZR7 er heller ingen undtagelse på dette punkt, da der er tale om en kraftfuld motionscykel, der er særligt henvendt til den krævende motionist, der gerne vil have mulighed for at variere i sin træning.

Reebok ZR7 bliver nemlig leveret med en lang række spændende programmer, der gør det muligt at træne varieret, så det ikke bliver for ensformigt og dermed demotiverende at sidde på motionscyklen time efter time, dag efter dag.

Cyklen er baseret på magnetisk modstand og der er mulighed for at vælge mellem 8 belastningsniveauer, så du kan ramme lige præcis dét niveau, der på bedste vis stemmer overens med dine kriterier og behov.

Dertil er den udstyret med et 7 kg. svinghjul og justerbar sædehøjde.

Computeren på Reebok ZR7 viser desuden: Tid, distance, hastighed, kalorier, puls – det giver dig mulighed for, at følge med i dine nuværende træningssession og se, om du udvikler dig.

Forhandler Pris Totalpris Læs mere

Reebok Titanium TC2.0 Motionscykel

Reebok Titanium TC2.0Den sidste i denne motiosncykel test er en Reebok Titanium TC2.0, som uden tvivl en motionscykel i høj kvalitet.

Den er udstyret med et 11 kg. svinghjul, der sikrer dig en god og modstandsdygtig oplevelse, når du gør brug af motionscyklen.

Dertil er der også mulighed for at vælge mellem 20 forskellige programmer,der er blevet implementeret i motionscyklen, hvilket selvfølgelig kan være med til at gøre din træning lidt mere varieret.

Programmerne inkluderer blandt andet de følgende programmer: Manuelt, Tid, Distance, Kalorier, Watts Control, Heart Rate Control, Fitness Test, Random, Target Zone. I forbindelse med Heart Rate Control skal det dog nævnes, at der ikke medfølger et pulsbælte, hvorfor dette skal købes særskilt.

Selve cyklen er blevet udstyret med en 5 tommer LCD-skærm, hvor du har mulighed for at følge med i en lang række data på skærmen, men hvis dette ikke er nok, så er der også mulighed for at tilknytte din iPad til din Reebok Titanium TC2.0-motionscykel.

Ydermere, så er der også et MP3-input med indbygget højttalersystem, hvilket giver dig muligheden for at lytte til dit yndlingsmusik mens du giver den gas på motionscyklen.

Sædet er meget ergonomisk og det er derfor rart at bruge denne motionscykel fra Reebok i flere timer i streg

Forhandler Pris Totalpris Læs mere

Hvad skal man kigge efter, når man skal købe en motionscykel?

Der er mange forskellige ting, som man skal have fokus på, når man går på jagt efter en motionscykel, men der er dog nogle parametre, der er mere relevante end andre og dermed også bør pålægges et større fokus end andre. Her er de ting vi har lagt vægt på i vores motionscykel test:

  • Svinghjul:

På en god motionscykel vil svinghjulet veje minimum 8 kg., men meget gerne langt mere end det. Des tungere hjulet er, des bedre er det. Størrelsen og vægten på disse svinghjul varierer meget mellem de forskellige motionscykler, hvorfor du eksempelvis sagtens kan få svinghjul, der vejer mere end 10 kg.

  • Ergonomi:

Det er vigtigt at vælge en motionscykel, der har en god ergonomi. Det betyder blandt andet, at der skal være en masse muligheder for at indstille det efter dine ønsker. Hvis sædet ikke er ergonomisk formet og behageligt at sidde på, så bliver det meget hurtigt til en mere problematisk affære at komme igennem træningen på din motionscykel.

  • Programmer:

Langt de fleste motionscykler på det danske marked har et væld af indbyggede programmer. Det gør det blandt andet nemt og hurtigt at få afveksling i din træning, hvilket i mange tilfælde kan være meget tiltrængt, hvis du har intentioner om at bruge mange timer i fællesskab med din motionscykel.

  • Cyklens funktioner:

Når du træner, så er det selvfølgelig rart at kunne følge med i hvor mange kalorier man forbrænder, hvor langt man kan cykle og hvor mange watt man genererer. Det er ligeledes også en rigtig god idé, at holde øje med, om cyklen har en indbygget pulsmåler og om der er mulighed for at gøre brug af et pulsbælte sammen med motionscyklen.

  • Brugervægt:

Hvis du er overvægtig (og det er vigtig, at du er ærlig i denne forbindelse), så er det meget vigtigt, at du sørger for at tjekke op på cyklens maksimale brugervægt, inden du køber den, da nogle af de mindre robust motionscykler kun kan klare en maksimal brugervægt på 100 kg. Der findes dog også motionscykler, der kan klare en vægt på helt op til 200 kg., så du behøver ikke at frygte for muligheden for at finde en motionscykel, hvis du vejer mere end 100 kg.

  • Design:

Der er ingen tvivl om, at det ikke er designet, der er den vigtigste del af en motionscykel, men det ændrer dog ikke på, at du med garanti gerne vil have, at den er bare lidt køn, da den med stor sandsynlighed skal stå fremme et eller andet sted i hjemmet – måske endda i stuen. Det er dog vigtigt at understrege, at dette bestemt ikke må være ét af de mest slående parametre for dig.

  • Tung motionscykel:

Det er en rigtig god idé, at gå efter en tung cykel, for vægten er nemlig med til at fortælle noget om, hvilke materialer, der er brugt til at producere den respektive motionscykel. Hvis cyklen er tung, så kan du også være sikker på, at den er fremstillet i et stærkere materiale end en lettere cykel – det kunne eksempelvis være valget mellem én, der er fremstillet af metal eller plastik.

 

This post has a rating of stars based on reviews from our users.
Rate this post
Forfatter

På Testmagasinet.dk kan du læse test og anmeldelser af diverse produkter, samtidig kan du læse meget mere om hvor du kan finde det ønskede produkt til de bedste og billigste priser på nettet.