Der er ingen tvivl om, at det er en meget stor investering at skulle lave, når man skal ud og købe et nyt løbebånd til boligen.

Derfor er det også vigtigt, at du giver dig tid til at tænke det hele igennem, og der er bestemt også meget stof til eftertanke i denne forbindelse.

Der kan blandt andet være mange penge at spare ved at vælge et løbebånd, der faktisk passer til dine behov i stedet for at vælge topmodellen, for at sikre dig, at det kan det hele, selvom du faktisk slet ikke har behov for det.

Derfor skal du ikke bare vælge det bedste af det bedste, for at have det bedste løbebånd på markedet, men derimod give dig tid til at identificere dig med dine forskellige behov og finde et løbebånd, der passer til dem.

Vi har taget et godt kig på en række spændende løbebånd, og ud fra det har vi lavet en komplet løbebånd test.

Vil du gerne holde øje med din puls mens du løber? Se vores pulsur test

___________________________________________________________________________________________

Indholdsfortegnelse:

___________________________________________________________________________________________

 • Sole F85 Løbebånd(Bedst i test)

   

  Sole F85_1Der er ingen tvivl om, at Sole F85 er topmodellen fra Abilica. Det er flere gange blevet kåret som bestseller i USA, og er ligeledes også blevet kåret som “Bedste køb” af Treadmildoctor.com. I Danmark er det også kåret som bedst i test hos Kondition.dk

  Der er tale om et løbebånd, der kan tåle op til 4 timers dagligt brug, hvilket betyder, at der også er mulighed for at gøre brug af dette løbebånd i en mindre virksomhed. Da Abilica Sole F85 er baseret på en meget speciel rammekonstruktion, der hedder Double horseshoe, så er det meget stabilt at løbe på.

  Dertil har Sole F85 også en rigtig god støddæmpning på grund af brugen af Cushion Flex-dæmpningssystem.

  Der er tale om et løbebånd, der er udstyret med en stor løbeflade, et overskueligt display, der kan bruges til justering af både stigning og hastighed.

  Det har en kraftig motor, der gør det muligt at løb med helt op til 20 km/t og med en stigning på helt op til 15%. På displayet kan du selvfølgelig med i alt lige fra hastighed, stigningsprocent og tid til distance, kalorieforbrug såvel som puls.

  Dertil medfølger der også en drikkedunk og et trådløst pulsbælte, hvilket en tube silikone til vedligeholdelse også gør.

  FORHANDLER

  TOTAL PRIS

  ANNONCER

 •  

  Du kan også læse vores motionscykel test her

  ProForm Power 995i-løbebånd (Bedst til prisen)

   

  proform-power-995i-loebebaandProForm Power 995i-løbebåndet er et løbebånd i absolut topklasse.

  Dette løbebånd giver dig nemlig mulighed for at løbe i alle verdens lande vha.

  Google Maps, i og med at båndet er udstyret med et indbygget iFit-modul, som du kan anvende sammen med enten din tablet eller smartphone.

  iFit er et af de bedste interaktive træningssystemer på markedet netop nu, men det skal dog nævnes, at det kræver et månedligt abonnement.

  Herudover er der yderligere indbygget flere træningsprogrammer, som du frit har mulighed for at træne efter, og disse er lavet af professionelle personlige trænere.

  Du vil derfor aldrig risikere at blive træt af at træne med dette smarte løbebånd, der på den måde altid vil kunne motivere dig.

  Det skal desuden nævnes, at programmerne varierer meget ift. sværhedsgrad, hvorfor der både vil være noget for nybegynderen, men også for den mere erfarne maratonløber. 

  En anden klar fordel ved at investere i denne ProForm Power 995i er, at modellen er udstyret med et stort display, som giver dig alle de væsentligste informationer og data omkring din træning, så du kan yde dit bedste.

  Herudover giver displayet dig desuden mulighed for at ændre i både stigning og fart på en nem og hurtig måde, og det er muligt at få en maksimum stigning på 15%, mens du som maksimum kan nå op på en hastighed på hele 22 km/t.

  Detskal desuden nævnes, at du nemt kan koble dit trådløse pulsbælte til, i og med at maskinen er udstyret med bluetooth, så du kan træne efter din makspuls.

  Endelig har denne model integrerede højtalere, så du endda også har mulighed for at koble din egen mp3-afspiller til, mens du træner.

  ProForm Power 995i-løbebåndet er det oplagte valg for dig, der har problemer med ryg og led, når du løber på asfalt, i og med at båndet er udstyret med et ProShox-afdæmpningssystem.

  Herudover kan det som sagt både bruges af nybegynderne og den mere erfarne løber grundet de mange forskellige træningsprogrammer og funktioner.

  Løbebåndet passer desuden både til løbe- og gåture, og herudover kan det naturligvis også anvendes til intervalløb grundet den meget kraftige motor på hele 3HK.

  Endelig skal det nævnes, at det er nemt at skaffe løbebåndet af vejen igen, når du ikke bruger det, i og med at det blot kan klappes sammen på en nem og simpel måde.

  FORHANDLER

  TOTAL PRIS

  ANNONCER

  Abilica Sole TT8 Løbebånd(Bedste PRO valg)

   

  Sole TT8Abilica Sole TT8 er et løbebånd, der ikke kun kan anvendes hjemme i privaten, men faktisk også snildt kan anvendes af virksomhed eller institutionen, da det kan klare helt op til 8 timers brug på daglig basis.

  Det er et meget stabilt løbebånd, da det er bygget på en speciel rammekonstruktion, der hedder Double horseshoe. Dertil har dette løbebånd også en rigtig god støddæmpning i løbefladen, da det er baseret på det populære Cushion Flex-dæmpningssystem.

  Der er flere tests, der viser, at det viser en reduktion på op til hele 40% i forhold til at løbe på almindelige asfalt.

  Der er desuden også tale om et løbebånd, der har en stor løbeflade, et overskueligt display, der kan bruges til at justere både stigning og hastighed. I og med, at Abilica Sole TT8 drives af en kraftig AC-motor, der har en tophastighed på helt op til 20 km/t og en stigning på helt op til 15%, så er der gode mulighed for at udfordre sig selv med dette løbebånd.

  Det er et særdeles brugervenligt display, der er blevet integreret i Abilica Sole og det giver blandt andet information om: hastighed, stigningsprocent, tid, distance, kalorieforbrug samt puls.

 •  

  Er du træt af at stå op mens du dyrker motion? Se vores romaskine test her

  Sole løbebånd – F63

   

  Sole løbebånd - F63Rigtig mange går i fitnesscenter for at styrke krop og muskler, og samtidig få en langt bedre kondition. Er du ikke typen der gider det med fitnesscentre, men hellere vil træne hjemme i stuen for tv for eksempel, så kan du få let adgang til det. Med den nye model fra Sole, får du nu mulighed for at træne hjemme, hvor det heller ikke regner så tit.

  Her kan du starte med at træne i dit tempo, måske med små gåture på dit løbebånd, og så øge sværhedsgrad og intensitet, i takt med at du bliver i bedre form. Det er et meget solidt løbebånd, og designet er meget flot, hvilket gør, at løbebåndet sagtens kan stå fremme i boligen, uden at skæmme indretningen.

  Sole F63 har afdæmpningssystem, som betyder, at det er mindre hårdt for din krop at løbe på båndet, i forhold til for eksempel ren asfalt. Det er udstyret med 6 træningsprogrammer, og det er utrolig nemt at betjene og indstille.

  Start stille og roligt med din træning, indtil du er dus med maskineriet. Senere kan du gå hårdere til værks, og øge intensiteten med tiden.

  Følg med på løbebåndets display og se informationer om hastighed, stigning, tid, distance, kalorieforbrug og puls. Løbebåndert kan klappes op, og det har hjul, så det nemt kan flyttes rundt med.

  FORHANDLER

  TOTAL PRIS

  ANNONCER

 • NordicTrack C 1750-løbebånd

   

  Med NordicTrack C 1750-løbebåndet kan du frit justere blødheden, mens du løber, i og med at dette bånd er udstyret med det smarte Flexselect cushioning system.

  Dette gør, at du har mulighed for bl.a. at reducere stød i dine ankler og knæ, men herudover kan du også få fornemmelsen af at løbe udenfor på asfalt ved at vælge en lidt mere fast overflade.

  Når du vælger dette løbebånd får du rig mulighed for at udfordre dig selv mest muligt samt at det optimale ud af din træning.

  Båndet kan nemlig få en stigning på helt op til 15%, og herudover kan du få en topfart på 22 km/t.

  Det gør, at denne model er oplagt til bl.a. intervalløb, mens den samtidig også vil kunne anvendes til en rask gåtur.

  Det særlige ved NordicTrack C 1750 er desuden, at båndet er udstyret med hele 34 forskelligetræningsprogrammer, der er lavet af professionelle personlige trænere, så du kan være sikker på at være i gode hænder, mens du træner.

  Når du vælger at træne efter ét af disse programmer, skal du blot fokusere på at følge med, da båndet helt automatisk selv vil ændre både stigning og hastighed, så du kan komme i form på ingen tid.

  Det skal desuden nævnes, at du altid er garanteret en god og solid oplevelse på dette løbebånd, i og med at det er udstyret med en særdeles kraftig motor på hele 3,6 HK, og du vil dermed aldrig få følelsen af, at det bliver ujævnt, mens du løber eller går. 

  Løbebåndet er udstyret med en 7” skærm, der har touch-funktion, så du kan få alt relevant data om din træning.

  Har du lyst til en løbetur i de hektiske gader i New York, vil dette faktisk også være en mulighed, hvis du investerer i dette NordicTrack C 1750-løbebånd.

  Det er nemlig udstyret med iFit-teknologi, som gør, at du kan løbe verden tynd via Google Maps.

  Det kræver blot, at du får et månedligt abonnement til programmet iFit, og så er du ellers klar til at løbe en tur i hvilken som helst by i verden.

  FORHANDLER

  TOTAL PRIS

  ANNONCER

 • Sole F65 2020

   

  sole-f65-2020-loebebaandSole har ry for, at producere løbebånd af højeste kvalitet. Det kommer bestemt også til udtryk i deres F65 2020 løbebånd. Sole F65 2020 er et kompakt løbebånd, som kan foldes op og lægges til side når det ikke anvendes.

 • Derudover er løbebåndets frontende monteret med 2 hjul, som gør det nemt og bekvemmeligt at flytte rundt på.Hertil kommer Sole F65 2020 med en kraftfuld motor på 3,25 HK, som kan give dig hastigheder op til 20 km/t.Du kan justere hastigheden på løbebåndets 7.5” LCD display skærm, hvor du også kan justere løbebåndets stigning op til 15%. Du har med andre ord rig mulighed for, at teste dine grænser af.Sole F65 2020 kommer med en fantastisk stødabsorbering, som skåner dine knæ, ankler og hofter med op til 40% sammenlignet med løb på fortov.Løbebåndet har 10 forudindstillede programmer, som fokuserer på henholdsvis konditionstræning, vægttab og fremhævning af muskler.Derudover er det muligt at oprette 2 brugerprofiler, hvor hver enkel brugerprofil kan gemme sine favoritprogrammer.Løbebåndet har 2 indbyggede højttalere, så du nemt kan tilslutte din telefon og afspille din egen musik mens du løber. På den måde bliver du også fri for, at dine høretelefoner eller dit headset falder af mens du løber.Over løbebåndets display skærm sidder der en ventilator, som kan holde dig nedkølet mens du løber.Endvidere skal det nævnes, at du nemt kan forbinde Soles fitness app med løbebåndet. Det giver dig et simpelt og letforståeligt overblik over, hvordan din gå- og løbetræning udvikler sig.

  FORHANDLER

  TOTAL PRIS

  ANNONCER


 • Abilica Stream TM X løbebånd

  Stream TM X er et løbebånd med en smule mindre ydeevne, end de andre løbebånd i denne artikel. Af denne årsag er dette løbebånd perfekt til eksempelvis nybegyndere.

  Løbebåndet har en motor med 2,5 HK, som kan opnå en max hastighed på 18 km/t. I forlængelse af dette kan stigningen justeres med op til 15% via løbebåndets display skærm.

  Abilica Stream TM X løbebåndet har en tilhørende app, iConsole+, som kan tage dig med ud og løbe overalt i verden.

  Ved blot få tryk på din tablet eller smartphone er appen tilkoblet, og du kan eksempelvis løbe i Paris’ eller Londons gader. iConsole+ henter data ned fra Google Maps Street View, hvorfor billederne bevæger sig i takt med at du løber.

  Derudover stiger løbebåndet såfremt du løber i et område, hvor terrænet stiger.

  Løbebåndet gemmer ligeledes dine tidligere løberesultater og ruter, hvorfor du nemt kan finde dem frem på et senere tidspunkt og slå dem.

  Endeligt har Abilica Stream TM X løbebåndet 12 indbyggede træningsprogrammer, som varierer alt efter hvilken form for løbetræning du ønsker at udføre.

   

 • 3 gode råd til dig der skal have et løbebånd

  Det kan være svært at finde det helt rigtige løbebånd for dit vedkommende, men nedenfor finder du tre gode tips, der kan gøre din søgning meget nemmere, hvis du bare sørger for, at have dem i baghovedet hele tiden. Vores løbebånd test hjælper selvfølgelig meget med at træffe en god beslutning.

  Det er naturligvis ikke råd, der skal følges, men hvis du gerne vil have det bedst mulige løbebånd og helst ikke vil stå igen om et par måneder og fortryde dit køb, fordi du har valgt at gå på kompromis med enten pris, størrelse eller noget helt tredje. Læs med nedenfor, og tag også gerne de tre gode råd til dig, da de kan gøre det meget nemmere for dig at vælge det rigtige løbebånd.

  1. Gå ikke på kompromis med størrelsen:

  Det kan naturligvis være meget fristende at vælge et af de mere kompakte løbebånd, der er at finde på markedet, men da løbefladen er meget afgørende for, hvor tilfreds du ender med at blive for dit løbebånd, så anbefales det bestemt ikke at du vælger et af de mange mindre løbebånd. Du bør i stedet sørge for, at der er god plads til at bevæge dig, så du faktisk kan løbe så frit som muligt.

  2. Brug hellere lige et par tusinde ekstra:

  Når det kommer til løbebånd, så er det ikke nogen god idé, at du begynder at spare, for det kommer du blot til at fortryde i sidste ende. Du skal derfor købe et bånd, der er både stabilt, har en rigtig god motor og ligeledes også har alle de funktioner, som du har brug for.

  Det har altid været således, at man skal betale ekstra, hvis man gerne vil have kvalitet, men på sigt vil du ikke komme til at fortryde, hvis du køber et ordentligt løbebånd på trods af, at du sagtens kunne have fået et løbebånd, der ikke er i nærheden af den pris, som du valgte at investere.

  3. Skal du have et løbebånd, der kan klappes sammen?:

  Som nævnt allerede i punkt 1, så er det vigtigt, at du ikke går på kompromis med størrelsen af dit kommende løbebånd, for hvis du gør det, så vil løbefladen ikke være stor nok til at du kan bevæge dig frit.

  Det er dog ikke ensbetydende med, at du ikke kan finde et kompakt løbebånd, for der findes nemlig et væld af løbebånd på markedet, der nemt kan klappes sammen, så de ikke fylder lige så meget, som hvis de er foldet ud.

  Gode løbebånd fylder meget, og det er der ikke noget at sige til, men hvis du vælger et sammenfoldeligt ét af slagsen, så bliver det dog en anelse mere kompakt og nemmere at have med at gøre. Det kan endda stilles en i mindre opbevaringslokale, hvis du er så heldig at have sådan ét.

  Nu hvor du har læst vores løbebånd test, er du klar til at købe og komme i gang med at løbe.

Læs også: Crosstrainer test – Find den rigtige til dig.

Forfatter