Er du på jagt efter et nyt pulsur? I denne artikel finder du en pulsur test, der kommer ind på fire forskellige pulsure, der befinder sig i forskellige prislejer.

Der er flere forskellige ting, som du skal gøre op med dig selv, inden du går ud og køber dig et nyt pulsur. Du skal eksempelvis først og fremmest gøre op med dig selv, hvor meget du kommer til at bruge det respektive pulsur, hvor ofte du har intentioner om at løbe og hvor meget du har budgetteret til købet.

Uanset hvor mange penge, du har at gøre godt med, så kan du finde et passende pulsur, da de heldigvis kan købes fra nogle få hundrede kroner og opefter. Du skal dog huske på, at des mere avanceret det er, des dyrere bliver det.

Et pulsur kan være med til at øge motivationen under dine løbeture, eftersom et pulsur kan fortælle dig noget om din nuværende form, din udvikling og meget andet.

Det betyder, at et pulsur kan være med til at optimere din træning, men du skal dog være opmærksom på, at det kræver, at man sætter sig ind i udtryk som blandt andet pulszoner, maksimal puls og hvilepuls, så du ved hvad dit pulsur reelt set fortæller dig.

Ville det ikke være rart hvis man kunne dyrke motion i sit eget hjem? Se vores crosstrainer test

___________________________________________________________________________________________

Indholdsfortegnelse:

__________________________________________________________________________

Beurer PM80 Pulsur

Beurer PM80 PulsurBeurer PM80 er et pulsur, der er skabt til den kræsne sportsudøver og det har derfor et væld af spændende funktioner, der er med til at gøre det endnu mere brugbart end øvrige pulsure.

Det betyder, at du blandt andet kan bruge Beurer PM80 til at måle din fedtforbrænding i gram, følge med i din gennemsnits- og maksimumpuls, beregning af dit samlede kalorieforbrug, pulsmålingsnøjagtighed i.h.t ECG og mange andre funktioner.

Desuden er uret også vandtæt ned til 50 meter, har et baggrundsbelyst display, cykelmonteringsbeslag og meget andet.

Det har desuden også et væld af fitnessfunktioner, der blandt andet inkluderer personlig- og fitnesstest, automatisk forslag til træningszone, angivelse af aktiv metabolisme (det er den mængde kcal., som din krop formår at forbrænde i løbet af en dag), VO2max (en angivelse af maksimal iltindhold i åndedrætsvolumen (indhold) mm/minut/kg. kropsvægt) og et bredt spektrum af øvrige spændende funktioner, der kan komme dig til gode i mange forbindelser.

Det er derfor også tydeligt, at der er tale om et pulsur, der er beregnet til den kræsne sportsudøver, som ikke kan nøjes med et pulsur, hvor funktionaliteten ikke er helt i top.

Du kan også læse vores løbebånd test her

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

Polar M200

Polar M200M200 er Polar’s bud på et GPS-ur til en overkommelig pris. Denne model er tænkt og fremstillet til løbere og motionister, som ønsker et ur der er nemt at bruge uden en masse avancerede funktioner.

Til gengæld er uret udstyret med den nyeste teknologi inden for pulsmåling, nemlig håndledspuls. Med denne målemetode undgår du et pulsbælte, og du starter din pulsmåling blot ved at trykke på en knap.

Selvom Polar M200 ligger i den billigere ende af kategorien GPS-løbeure, får du stadig en masse lækre funktioner med M200. Blandt andet:

 • GPS
 • Pulszoner
 • Højdemeter
 • Håndledspuls
 • Aktivitetsmåler
 • Forskellige sportsprofiler
 • Vibratoralarm
 • Intelligente notifikationer
 • Personligt løbeprogram med Polar Flow
 • Løberapport – Polar Flow

Sportsprofiler

Polar har kategoriseret M200 som et løbeur. På trods af det får du ikke kun løbeprofiler men en masse forskellige sportsprofiler, som hænger sammen med aktivitetsmåleren.

Her kan du finde løb, løbebånd, cykling, styrketræning, holdtræning, vandring, spinning, svømning, MTB og mange flere.

Aktivitetsmåler

M200 er som mange andre ure på markedet udstyret med en aktivitetsmåler. Målerne gør, at uret  holder øje med dit daglige aktivitetsniveau.

Det vil sige, at det tæller dine skridt, gemmer dine træninger samt overvåger kvaliteten af din søvn. På den måde kan du holde øje med dit aktivitetsniveau på displayet i løbet af dagen og se, om du skal bevæge sig mere for at nå dit daglige mål.

M200 er vandtæt, så du kan også måle din puls, når du svømmer. Derfor kan du have uret på håndleddet 24/7 uden problemer.

Håndledspuls

I uret finder du den smarte og nye teknologi håndleds-pulsmåling. Teknologien fungerer ved optisk aflæsning af blodgennemstrømningen i håndleddet.

Du kan med denne model holde øje med din puls ud fra de 5 pulszoner, når du træner, og få vist procenter af makspulsen. Du har også stadig mulighed for at tilkoble et Polar H7 pulsbælte, hvis du foretrækker det.

Personligt løbeprogram

Polar tilbyder den gratis web-service og app “Polar Flow.” Her har du mulighed for at få udformet et personligt løbeprogram. Alle programmer er helt unikke og er tilpasset netop dig ud fra dit konditionsniveau.

Programmet er udformet for at sikre, at du træner rigtigt og ikke overanstrenger dig. Du får selvfølgelig også besked om, hvis du skal sætte farten op under træningen. Du kan vælge programmer for 5 km, 10 km, halvmarathon samt marathon.

Med i Æsken:

 • 1 Stk Polar M200 i valgt farve
 • 1 Stk M200 USB Lade/Data kabel
 • 1 Polar Lynguide på dansk
 • Størrelsen på uret er medium/large, men løse remme i small/medium kan tilkøbes.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

Beurer PM25 Pulsur

Beurer PM25 pulsurBeurer PM25 er et vandtæt pulsur, der kommer med brystrem.

Det er blandt andet også kåret som topscorer i en test, der er udarbejdet af den tyske udgave af Runnersworld i marts 2008, men dog kun i den kategori, der hedder begynder. Det er et pulsur med rigtig mange funktioner, som er særdeles velegnet til begynderen.

Den har blandt andet funktioner såsom måling af din gennemsnitspuls og din maksimumpuls, beregning af dit kalorieforbrug, beregning af fedtforbrænding i gram, og mange andre spændende funktioner, som såvel erfarne sportsudøver som nybegyndere kan få brug for.

Beurer PM25 er desuden også udstyret med et baggrundsbelyst display, kalender til og med år 2020 med både ugedage såvel som datoer, ur med tid 12/24, alarm og stopur, mens det også er vandtæt ned til 30 meter.

Beurer PM25 kommer med både en opbevaringstaske og et brystbælte, der kan bruges til at spænde pulsuret om brystet i stedet for at have det om håndleddet, hvilket der er mange, der foretrækker. Der medfølger et 3V CR2032-batteri og 2 års garanti – alt i alt er der tale om suverænt pulsur til dig, der gerne vil igang med løb og pulsure.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

 

Funktionerne sætter prisen på dit pulsur

Med hensyn til funktioner, så minder pulsure faktisk rigtig meget om biler og cykler.

De kan købes i et bredt spektrum af forskellige prisklasser, men denne pris afhænger meget af, hvilket tilbehør, funktioner og finesser, som man har behov for.

Du kan sagtens finde et pulsur, der ikke koster meget mere end et par hundrede kroner, men du kan også nemt finde nogle mere avancerede pulsure, der koster mellem 3000 og 4000 kroner.

De billigste pulsure har ikke nær så mange funktioner som de dyrere ure, men du kan som ofte få funktioner som tid, puls, splittider og kalorieforbrug, mens de dyrere ure også indeholder en række yderligere funktioner som blandt andet lagring af løbedata og GPS-funktion.

Der er en lang række af de mere avancerede pulsure, der blandt andet også kan bruges som cykelcomputere.

Det kræver dog sommetider, at du er villig til at købe noget mere udstyr. Samtidig kan de mere avancerede pulsure også nemt overføre data til computeren, hvilket giver dig mulighed for at holde styr på data og sammenligne dine træningstider og gennemsnitspuls med det medfølgende software.

Det giver dig muligheden for at gøre brug af denne software til at træne langt bedre. Derfor bør du vurdere, hvad du har behov for, inden du går ud og investerer i et pulsur.

Hvis du eksempelvis har trænet i lang tid og gerne vil have flere funktioner end ham eller hende, der bare gerne vil følge med i sin puls og sin udvikling på dette punkt, så er det naturligvis ikke i den billige ende af skalaen, at du skal kigge.

Nogle træningsmaskiner har et indbygget pulsur. Du kan se vores motionscykel test her

Brug dit pulsur som motivation

Der kan være flere årsager til, at folk vælger at anskaffe sig et pulsur, men for det meste, så er det for at kunne følge med i, hvordan man udvikler sig med tiden.

Det er dog de færreste, der forstår, at de faktisk også kan bruges deres pulsur til at booste deres motivation, så de kan komme til at yde endnu bedre. Du kan eksempelvis tage et kig på din udvikling i forhold til sidste måneds udvikling, og så bruge det som en motivationsfaktor til at skulle yde endnu bedre fremover.

Langt de fleste pulsure leverer rigtig mange forskellige former for data, som du kan holde op imod hinanden, for at finde ud af, hvor der er plads til forbedring og dermed også bruge denne data til at motivere dig til at yde endnu mere.

Du kan se mange flere forskellige pulsure hos Pulsure.dk hvor de har et stort udvalg af kvalitetsprodukter til rimelige priser.

Brug pulsur, hvis du vil tabe dig

Mange træner for at smide den overskydende vægt. Med et pulsur har du mulighed for at sikre, at dine mange anstrengelser faktisk bliver belønnet, da du kan følge med i, hvor mange kalorier, du forbrænder, og det kan ofte være en rigtig god motivation for mange, der gerne vil tabe sig, da de dermed kan se, at der sker fremskridt.

De forskellige målinger viser desuden også, hvornår du forbrænder flest kalorier, og det giver dig mulighed for at se, hvornår du træner hårdt. Det kan være med til at gøre det nemmere for dig at klare dig igennem de hårde pas, for du kan nemlig se, at det har stor effekt på din krop og din træning.

Vi håber vores pulsur test har hjulpet dig til at træffe en lettere valg.

Læs også: Ur på afbetaling: Her kan du få en god aftale

Læs også vores artikel om: Apple Watch på afbetaling – find forhandlerne, der tilbyder køb af Apple Watch med finansiering

Forfatter