Når du skal finde den rigtige fodmassage maskine til dig, er der flere ting du skal overveje. I denne artikel kan du blive klædt på til at træffe det rigtig valg for dig og du vil blive præsenteret for 6 gode fodmassage maskiner, som alle er meget lækre, men på hver deres måde.

Det er forskelligt fra apparat til apparat, hvilke funktioner og egenskaber det har. Nogle har varmefunktion og infrarød lysterapi, tilbehørsdele i form af massageruller og pimpsten. En lille gennemgang af forskellige fodmassage maskiner hjælper dig til at finde frem til den bedste massage for dig.

Massage i fodbad eller uden vand

Der findes mange forskellige maskiner på markedet, der kan massere dine fødder. De tilbyder forskellige slags massage samt mange andre funktioner og egenskaber. Eksempelvis er der maskinerne, der giver dig spamassage.

Som det fremgår af ordet foregår denne massage i vand og fodmassage maskinen er derfor en form for fodbad. Du kan altså sidde med fødderne i blød i varmt vand, mens du får massage og det er uden tvivl en afslappende oplevelse.

Der findes også fodmassage maskiner, der masserer uden vand. Dette er typisk en form for vibrationsmassage eller shiatsumassage, der foregår ved at fødderne sættes på et underlag, der kan massere ved vibrationer eller små kugler, der flytter rundt på sig.

LÆS OGSÅ: Massagesæde test


Indholdsfortegnelse:


Beurer FM 150 – Med Beurer FM 150 er venemassage altid indenfor rækkevidde

Beurer FM 150 - Fodmassage maskineBeurer FM 150 er vurderet til 4/5 stjerner i via kundeanmeldelser fra Amazon.co.uk

Beurer FM 150 er et produkt skabt til at bringe dig nydelse. Med Beurer FM 150 er der tale om et massageapparat, som kan give dig venemassage. Denne type massage oplever de fleste som rar og forfriskende. Du vil sætte ekstra stor pris på en sådan omgang massage efter en lang og travl arbejdsdag. 

Beurer FM 150 fungerer ved, at dine ben masseres ved hjælp af trykmassage og kompression. Dette øger blodcirkulationen i dine ben. Det løsner også de potentielle spændinger, som måtte være i dine muskler, hvilket på længere sigt kan forebygge åreknuder i benene. Derudover stimuleres og forbedres blodgennemstrømningen i dine ben under massagen, hvilket vil få dine ben til at føles lette og måske også yngre, når du er færdig med massagen. 

Beurer FM 150 virker ved, at du fastgør produktet om hvert af dine ben. Dette gøres ved hjælp af spænder, som kan justeres til, så produktet sidder tæt ind om benet. Det er ganske nemt at fastspænde produktet, og noget som alle vil kunne finde ud af. 

Beurer FM 150 virker ved, at luft pumpes ind og herefter strammer til omkring benet. Herefter lukkes luften ud igen, og grebet løsnes på ny. Lufttrykket kan reguleres løbende alt efter hvad, der er behageligt for dig. Beurer FM 150 er desuden udstyret med en stop-knap, som gør det muligt for dig at stoppe lufttrykket om dine ben hvert øjeblik, det skal være. Denne knap er monteret som en ekstra sikkerhedsforanstaltning. 

Når du køber Beurer FM 150, medfølger en opbevaringstaske. Beurer FM 150 er ideel til at bruge derhjemme, hvor du kan få venemassage, mens du fx læser eller ser tv. Grundet den medfølgende opbevaringstaske er Beurer FM 150 dog også nem at have med på farten. På denne måde er venemassage altid inden for din rækkevidde. 

Beurer FM 150 er bygget med en timer. På denne måde kan du indstille produktet til hhv. 10, 20 eller 30 minutter. Beurer FM 150 fungerer ved hjælp af batterier. 4 stk. 1,5V AAA batterier medfølger ved køb af Beurer FM 150.

Udvalgte specifikationer

 • Massagetype: Lufttryk
 • Størrelse: 610 x 670 x 5 mm
 • Vægt: 1,5 kg
 • Med timerfunktion
 • Med STOP-knap for øget sikkerhed
 • Inkl. praktisk opbevaringstaske
 • Effekt: 3 Watt

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Beurer FB20 fodspa maskine

Beurer FB20 fodspaBeurer FB20 er endnu en fodspa, der giver dine fødder en behagelig massagen, mens du sidder med fødderne i blød. Denne fodmassage maskine kan dog også bruges uden vand, da vibrationsfunktionen og massagerullerne virker effektivt, også uden vand.

Denne model har 3 funktioner, der nemt kan slås til og fra. Du kan få massage i form af vibrationer, der virker beroligende. De opfriskende bobler giver følelsen af nyt liv til dine fødder. Vandet holdes varmt af varmefunktionen, så du undgår at sidde med fødder i koldt vand.

Massagerullerne er en ekstra egenskab, som dette fodbad har og de er effektive, når det kommer til at ramme og massere føddernes refleks zoner. De kan dog nemt fjernes, hvis du kun vil have vibrationsmassage og bobler.

Det specielle ved denne model er at der medfølger 3 stk. tilbehør i form af redskaber til pedicure. Disse er nemme at udskifte og at bruge, så du kan få fjernes tør og død hud og opnå silkebløde fødder. De kan opbevares på en praktisk bøjle, når de ikke er i brug, så du har styr på dem.

Af praktiske egenskaber har fodbadet også et stænkskjold, der beskytter det underlag, som du har stillet maskinen på, mod skvulpende vand. Maskinen står stabilt grundet gummifødder, så du ikke skal bekymre dig om at komme til at skubbe til dit fodbad. Ledningen kan nemt rulles sammen og gemmes væk, når fodmassage maskinen ikke er brug.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

 

SE OGSÅ: Infrarød lampe

Beurer FM38 fodmassage maskine

Beurer FM38 fodmassageDenne fodmassage maskine fra Beurer er en anden type model, da den giver en meget effektiv og kraftfuld shiatsu massage.

Den fungerer ved at 2 massagehoveder masserer dine fødder og løsner infiltrationer. Hver af disse massagehoveder har 4 ergonomiske shiatsu massagekugler. De er opvarmede og er effektive ved muskelspændinger. Modellen har infrarød varme, der trænger ind under vævet og gør at massagen bedre kan trænge dybt ned. Shiatsu massagen kombineret med den infrarød varme stimulerer blodcirkulationen og giver dig afslappede og sunde fødder.

Denne fodmassage model  er virkelig brugervenlig, da den kan betjenes med foden. Således behøver du ikke bøje dig ned, for at tænde, slukke eller for at skifte varmefunktion. Den har desuden en overflade, der er nem at rengøre, så du kan bruge tiden på at pleje dine fødder i stedet.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

LÆS OGSÅ: Lysterapilampe test

Beurer FM90

beurer fm90Beurer FM90 er endnu en fodmassage maskine, der består af et fodbad med 2 gode  funktioner, der er vigtige for en lækker fodmassage: Shiatsu massage, boblefunktion og luftkompressionsmassage.  Shiatsu massage beroliger dine fødder og giver en spafølelse udover det sædvanlige.

Disse 2 funktioner giver dig de bedste forudsætninger for en lækker fodmassage. Efter massagen vil det føles som om du har fået dig et par nye fødder, der er klar til at blive brugt igen.

Rent praktisk har denne massage en 3-trins kontrol, som gør den nem at anvende. Der kan altså nemt skiftes mellem funktionerne.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

SE OGSÅ: Oppustelig spa

Beurer FB50 luksus fodspa maskine

Beurer FB50 luksus fodspaDenne fodspa er en luksusmodel blandt mange andre mere basale modeller. Den har nemlig mange funktioner, der gør at du bedre kan skræddersy dit fodbad præcis efter dine behov. Det kan tilmed benyttes som massageapparat uden at der behøver fyldes vand i.

Af de basale funktioner har denne model fra Beurer naturligvis de vigtigste: spamassage i form af boblefunktion, vibrationsmassage samt varmefunktion. Men det er ikke alt. Den har tilmed infrarøde varmespots samt 5 forskellige varmeniveauer til at holde vandet varmt.

De infrarøde varmespots gør det muligt at give fødderne en varme i dybden. Det vil sige at varmen når langt ind i foden. Det er almen viden at når kroppen er varm, er den nemmere at massere.

Det er selvfølgelig det samme med fødderne, som er nemmere at massere i dybden, hvis de er varme helt igennem. Muligheden for selv at indstille varmen på én ud af 5 niveauer gør at du selv kan bestemme temperaturen i vandet, som dine fødder skal være i. Dette er meget anvendeligt, hvis du eksempelvis er kulskær eller følsom for kolde eller varme temperatur.

Det der især adskiller dette fodbad fra andre lignende modeller er at det har 6 integrerede magneter. Det muliggør endnu en massage, nemlig magnetisk massage. Magnetisk massage kan lindre smerter, øge blodcirkulation og iltoptagelse samt give afspænding, hvilket må siges at være en masse fordele, du ikke skal snyde dine fødder for.

Udover denne specielle magnet egenskab har fodbadet også massageruller, hvis du vil have en god zone massage. De kan dog fjernes på en meget simpel måde. Der medfølger desuden 3 pedicure redskaber, der kan påsættes en motordreven del, der drejer rundt. Det giver dig en lækker pedicure med pimpsten, børste eller massagehoved.

Du opnår altså nemt fødder, der er fri for død hud, bløde som silke og sommerklar, som aldrig før.

LED displayet er også en meget fin detalje på denne fodmassage maskine. Den kan vise temperaturen samt tiden. Maskinen har nemlig og en timer, som du kan sætte til. Ledningsopruller gør det nemt at få ledningen af vejen, når maskinen skal stilles væk. Gummifødder sikrer et stabilt fodbad, der ikke så nemt flyttes på. Derved undgår du også at vandet skvulper og flyder over.

Der er faktisk ingen grænser for, hvad denne fodmassage maskine kan og derfor er Beurer FB50 luksus fodspa en meget anbefalelsesværdig fodspa, som bør overvejes, hvis du er ude efter ekstra god forkælelse til dine fødder.

SE OGSÅ: Fedtprocentmåler

Beurer FM60  Shiatsu fodmassage maskine

Beurer FM60 Shiatsu fodmassageDenne fodmassage maskine er én af dem, hvor der ikke indgår vand. Den er derimod baseret på shiatsu massagehoveder, som masserer refleksområderne under fødderne.

Hele 18 massagehoveder masserer refleksområderne på undersiden af dine fødder. Der er derfor 9 massagehoveder til hver fod og de er placeret i grupper af 3 massagehoveder. Der er således én massagegruppe til hælen, én til midten af foden samt én til det forreste af foden. Denne type massage er dybdegående og løsner rigtig godt op for spændinger og infiltrationer, så dine fødder får en følelse af fornyelse og ro.

Der er flere funktioner, som du kan indstille på for at opnå lige den massage, som du har brug for. Massage funktionen kan indstilles på 2 forskellige hastigheder. Derudover har du ved denne fodmassage maskine mulighed for at slå varme til eller fra. Dette er en god funktion, da man nogle gange har kolde fødder og gerne vil have dem varmet igennem.

Den kan betjenes ved hjælp af fødderne, så du slipper for at bøje dig ned, når der skal skiftes funktion, varme eller hastighed. Blåt lys ved tænd/sluk knappen betyder at du har normal massage funktion med en normal hastighed, hvorimod rødt lys ved tænd/sluk knappen indikerer at du har massage funktion med varme samt en hurtig hastighed.

Denne model kan vinkles, så den passer lige til den vinkel, du ønsker at modtage massagen i. Det kan den, da den har højdejusterbare fødder. Stoffet som danne underlaget for dine fødder er behageligt og åndbart netstof. Ledningen kan rulles sammen under maskinen.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

MEDISANA FM 888 – bedst til trætte og ømme fødder

MEDISANA FM 888 – bedst til trætte og ømme fødderMedisana giver dig en Shiatsu fodmassage, som skal lindre spændinger i fødderne, fremme blodcirkulationen og lindre smerter. Du kan vælge mellem to massageprogrammer, og der er en opvarmningsfunktion for at øge intensiteten. Maskinen er ikke så kompakt og fylder derfor en del. Til gengæld egner den sig til alle størrelser op til 46.
Børn skal kun bruge den under opsyn, og gravide bør forhøre sig hos deres læge. Efter 15 minutter slukker apparatet, så du ved, hvor længe din massage varer. 

Medisana har fået gode anmeldelser på Testberichte, hvor de roser den for den høje brugervenlighed, at den kan vaskes, og er tilgængelige for mange forskellige størrelser.
Hos Amazon giver forbrugerne den gode anmeldelser med på vejen med 4,5/5 stjerner. En glad forbruger skriver om produktet: ”En god enhed til mine store fødder. Mine sko er i størrelse 45, og mine fødder er brede med høj vrist. Selv med dette passer jeg komfortabelt ind i maskinen og modtager en sådan beroligende massage, at mine fødder (især mine tæer), der er smertefulde (på grund af diabetes), er næsten smertefri”.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Medisana vs. markedet

Hvis du skal have et massageapparat, der fokuserer på fødderne, er Medisana det ideelle valg. Her får dine fødder en grundig massage, og der er god chance for, at det lindrer dine smerter og øger din blodcirkulation. 

Fordele

 • Brugervenlig
 • Kan bruges til og med størrelse 46
 • Kan vaskes

Ulemper

 • Massagen er for intensiv til nogle

Specifikationer

 • Massagezone: Fod
 • Infrarød varme
 • Shiatsu massage
 • Antal programmer: 2
 • Belastningsevne: 50 W
 • Spænding: 220-240 V / 50-60 Hz
 • Mål: 41,7 x 35,7 x 22,4 cm
 • Vægt: 4,1 kg

SE OGSÅ: Badevægt med fedtprocentmåler

Mange fodmassage modeller at vælge imellem

En ting er sikkert og det er at der er så mange modeller af fodmassage maskiner på markedet. Uanset hvilke krav og ønsker, du måtte have til en fodspa eller en fodmassage maskine, så er du næsten sikker på at det findes. Der er en meget god chance for at den findes blandt de 6 modeller, som du er blevet klog på her.

Lige meget om du finder en maskine, der kan give dig spamassage, vibrationsmassage, shiatsumassage, varmemassage, magnetmassage eller andet, så er en fodmassage maskine et godt valg for dig og dine fødder. Efter en lækker massage vil du nyde at have afslappede og sunde fødder.

Beskrivelse af kilder og tests 

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores

research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder. 

I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

Testbericthe

Testberichte er Tysklands største uafhængige forbrugerportal, som hjælper kunderne til den rigtige købsbeslutning. De sammenligner produkter og udarbejder testresultater fra magasiner, data osv. 

I Testberichtes test scorer Medisana 1,3 hos forbrugerne, som vurderes ”meget godt”. Produktet bliver gennemgået, hvormed du nemmere kan tage stilling til, om det er noget for dig. Du får en dybdegående gennemgang af produktet, og hvor godt det bliver vurderet i forskellige anmelderne.

Testen er blevet udført den: 08. december 2020
Du kan se testen her

Amazon

Amazon er én af verdens største internethandelssider. I starten forhandlede de primært bøger, men i dag er det alle slags produkter. Her kan forbrugerne ikke blot købe produkter – de kan også skrive ærlige anmeldelser. 

På Amazon scorer Medisana 4,5/5 stjerner, som er en ganske god vurdering. Her kan du læse de forskellige anmeldelser, og du kan dykke nærmere ned i produktet, hvis du ønsker. Ved at læse brugeranmeldelser kan du få en god fornemmelse af, om produktet opfylder de krav, det skal hos brugerne.  

Du kan se alle anmeldelserne her

Se også De bedste fodmassage maskiner til hjemmebrug? skrevet af idegryden.dk.

Læs også: Støbejernsgryde – 7 støbejernsgryder der er pengene værd!

Læs også: Infrarød massageapparat – Sådan slipper du af med smerterne

Denne side er anmeldt af: Mie C. Dam Rating 10/10

 

Forfatter