Fodmassage maskine – 6 fodmassage maskiner der holder det de lover!

Når du skal finde den rigtige fodmassage maskine til dig, er der flere ting du skal overveje. I denne artikel kan du blive klædt på til at træffe det rigtig valg for dig og du vil blive præsenteret for 6 gode fodmassage maskiner, som alle er meget lækre, men på hver deres måde.

Det er forskelligt fra apparat til apparat, hvilke funktioner og egenskaber det har. Nogle har varmefunktion og infrarød lysterapi, tilbehørsdele i form af massageruller og pimpsten. En lille gennemgang af forskellige fodmassage maskiner hjælper dig til at finde frem til den bedste massage for dig.

Massage i fodbad eller uden vand

Der findes mange forskellige maskiner på markedet, der kan massere dine fødder. De tilbyder forskellige slags massage samt mange andre funktioner og egenskaber. Eksempelvis er der maskinerne, der giver dig spamassage.

Som det fremgår af ordet foregår denne massage i vand og fodmassage maskinen er derfor en form for fodbad. Du kan altså sidde med fødderne i blød i varmt vand, mens du får massage og det er uden tvivl en afslappende oplevelse.

Der findes også fodmassage maskiner, der masserer uden vand. Dette er typisk en form for vibrationsmassage eller shiatsumassage, der foregår ved at fødderne sættes på et underlag, der kan massere ved vibrationer eller små kugler, der flytter rundt på sig.

LÆS OGSÅ: Massagesæde test

___________________________________________________________________________________________

Indholdsfortegnelse:

___________________________________________________________________________________________

fitZone FW1205 fodbad/fodmassage maskine

fitZone FW1205 fodbad

Denne fodmassage maskine fra fitZone er et fodbad med vibrations- og boblemassage. Det vil sige at underlaget i dette fodbad vibrerer, hvilket er med til at give dig helt afslappede fødder.

Da fodbadet kan lave bobler, er det en drøm at sidde og nyde den lidt kildrende følelse på undersiden af fødderne og oven på fødderne. Det er ikke den mest dybdegående massage, som du får ud af vibrationerne og boblerne. Men af den årsag har fitZone integreret 4 massageruller, der går mere i dybden og løsner op i spændte fødder.

Infrarød lysterapi er med til at få varme helt ind i dine fødder. På den måde kan dine fødder nemmere tage imod massagen. Et varmelegeme i fodbadet holder på vandets varme, så du ikke ender med kolde fødder. Du kan altså nyde din fodmassage i lang tid, før du får lyst til at tørre din fødder og afslutte med en lækker og fugtgivende fodcreme.

Fodbadet har skridsikre fødder, der gør at du er sikret at maskinen ikke så let kan skubbes til og flyttes. Det er en smart funktion, da man nemt kan komme til at puffe lidt til karret. Således undgår du altså en masse vand på stuegulvet eller gulvtæppet.

Et stænkskjold gør at selvom du skulle komme til at flytte lidt rundt på dine fødder i fodbadet og vandet skvulper, så undslipper vandet ikke nemt karret.

Når du skal tømme dit fodbad for vand, har fitZone også gjort det nemt for dig. En praktisk hældetud gør det nemt at hælde vandet ud.

fitZone FW1205 er helt klart en fodmassage maskine, der er værd at prøve og så er den tilmed meget billig i forhold til andre modeller.

SE OGSÅ: Tens apparat

Beurer FB20 fodspa maskine

Beurer FB20 fodspa
549 kr.

Beurer FB20 er endnu en fodspa, der giver dine fødder en behagelig massagen, mens du sidder med fødderne i blød. Denne fodmassage maskine kan dog også bruges uden vand, da vibrationsfunktionen og massagerullerne virker effektivt, også uden vand.

Denne model har 3 funktioner, der nemt kan slås til og fra. Du kan få massage i form af vibrationer, der virker beroligende. De opfriskende bobler giver følelsen af nyt liv til dine fødder. Vandet holdes varmt af varmefunktionen, så du undgår at sidde med fødder i koldt vand.

Massagerullerne er en ekstra egenskab, som dette fodbad har og de er effektive, når det kommer til at ramme og massere føddernes refleks zoner. De kan dog nemt fjernes, hvis du kun vil have vibrationsmassage og bobler.

Det specielle ved denne model er at der medfølger 3 stk. tilbehør i form af redskaber til pedicure. Disse er nemme at udskifte og at bruge, så du kan få fjernes tør og død hud og opnå silkebløde fødder. De kan opbevares på en praktisk bøjle, når de ikke er i brug, så du har styr på dem.

Af praktiske egenskaber har fodbadet også et stænkskjold, der beskytter det underlag, som du har stillet maskinen på, mod skvulpende vand. Maskinen står stabilt grundet gummifødder, så du ikke skal bekymre dig om at komme til at skubbe til dit fodbad. Ledningen kan nemt rulles sammen og gemmes væk, når fodmassage maskinen ikke er brug.

 

SE OGSÅ: Infrarød lampe

Beurer FM38 fodmassage maskine

Beurer FM38 fodmassage
Beurer FM38 fodmassage

Denne fodmassage maskine fra Beurer er en anden type model, da den giver en meget effektiv og kraftfuld shiatsu massage.

Den fungerer ved at 2 massagehoveder masserer dine fødder og løsner infiltrationer. Hver af disse massagehoveder har 4 ergonomiske shiatsu massagekugler. De er opvarmede og er effektive ved muskelspændinger. Modellen har infrarød varme, der trænger ind under vævet og gør at massagen bedre kan trænge dybt ned. Shiatsu massagen kombineret med den infrarød varme stimulerer blodcirkulationen og giver dig afslappede og sunde fødder.

Denne fodmassage model  er virkelig brugervenlig, da den kan betjenes med foden. Således behøver du ikke bøje dig ned, for at tænde, slukke eller for at skifte varmefunktion. Den har desuden en overflade, der er nem at rengøre, så du kan bruge tiden på at pleje dine fødder i stedet.

LÆS OGSÅ: Lysterapilampe test

Bosch fodbad/massage PMF3000

Bosch PMF3000
594 kr.

Bosch fodbad PMF3000 er endnu en fodmassage maskine, der består af et fodbad med 3 gode  funktioner, der er vigtige for en lækker fodmassage: vibrationsmassage, boblefunktion og varmefunktion.  Vibrationsmassagen beroliger dine fødder og boblefunktionen giver en spafølelse udover det sædvanlige. Varmefunktionen er vigtig, da den sørger for at du undgår koldt vand.

Disse 3 funktioner giver dig de bedste forudsætninger for et lækkert fodbad, der masserer dine fødder. Efter badet vil det føles som om du har fået dig et par nye fødder, der er klar til at blive brugt igen.

Et pedicure center i midten af fodbadet gør at du nemt kan få dine fødder fri for døde hudceller. Med 3 brugbare tilbehørsdele har du mulighed for at løfte din fod op af badet og give den en tur med pimpstenen, massagebørsten eller massagerullen.

Pedicure centret, hvor tilbehørsdelene nemt kan påsættes og udskiftes, er motordrevent. Det betyder at du ikke selv skal gøre det hårde arbejde med at børste, slibe eller massere. Det gør maskinen for dig og det er én af de fedeste kvaliteter ved denne model.

Rent praktisk har dette fodbad en 3-trins kontrol, som gør den nem at anvende. Der kan altså nemt skiftes mellem funktionerne. Karret har en praktisk hældetud, som gør det nemt at hælde vandet ud efter brug. Desuden kan ledningen rulles nemt op, så den ikke er i vejen, når fodmassage maskinen skal opbevares.

 

SE OGSÅ: Oppustelig spa

Beurer FB50 luksus fodspa maskine

Beurer FB50 luksus fodspa
Beurer FB50 luksus fodspa
0 kr.

Denne fodspa er en luksusmodel blandt mange andre mere basale modeller. Den har nemlig mange funktioner, der gør at du bedre kan skræddersy dit fodbad præcis efter dine behov. Det kan tilmed benyttes som massageapparat uden at der behøver fyldes vand i.

Af de basale funktioner har denne model fra Beurer naturligvis de vigtigste: spamassage i form af boblefunktion, vibrationsmassage samt varmefunktion. Men det er ikke alt. Den har tilmed infrarøde varmespots samt 5 forskellige varmeniveauer til at holde vandet varmt.

De infrarøde varmespots gør det muligt at give fødderne en varme i dybden. Det vil sige at varmen når langt ind i foden. Det er almen viden at når kroppen er varm, er den nemmere at massere.

Det er selvfølgelig det samme med fødderne, som er nemmere at massere i dybden, hvis de er varme helt igennem. Muligheden for selv at indstille varmen på én ud af 5 niveauer gør at du selv kan bestemme temperaturen i vandet, som dine fødder skal være i. Dette er meget anvendeligt, hvis du eksempelvis er kulskær eller følsom for kolde eller varme temperatur.

Det der især adskiller dette fodbad fra andre lignende modeller er at det har 6 integrerede magneter. Det muliggør endnu en massage, nemlig magnetisk massage. Magnetisk massage kan lindre smerter, øge blodcirkulation og iltoptagelse samt give afspænding, hvilket må siges at være en masse fordele, du ikke skal snyde dine fødder for.

Udover denne specielle magnet egenskab har fodbadet også massageruller, hvis du vil have en god zone massage. De kan dog fjernes på en meget simpel måde. Der medfølger desuden 3 pedicure redskaber, der kan påsættes en motordreven del, der drejer rundt. Det giver dig en lækker pedicure med pimpsten, børste eller massagehoved.

Du opnår altså nemt fødder, der er fri for død hud, bløde som silke og sommerklar, som aldrig før.

LED displayet er også en meget fin detalje på denne fodmassage maskine. Den kan vise temperaturen samt tiden. Maskinen har nemlig og en timer, som du kan sætte til. Ledningsopruller gør det nemt at få ledningen af vejen, når maskinen skal stilles væk. Gummifødder sikrer et stabilt fodbad, der ikke så nemt flyttes på. Derved undgår du også at vandet skvulper og flyder over.

Der er faktisk ingen grænser for, hvad denne fodmassage maskine kan og derfor er Beurer FB50 luksus fodspa en meget anbefalelsesværdig fodspa, som bør overvejes, hvis du er ude efter ekstra god forkælelse til dine fødder.

SE OGSÅ: Fedtprocentmåler

Beurer FM60  Shiatsu fodmassage maskine

Beurer FM60 Shiatsu fodmassage
0 kr.

Denne fodmassage maskine er én af dem, hvor der ikke indgår vand. Den er derimod baseret på shiatsu massagehoveder, som masserer refleksområderne under fødderne.

Hele 18 massagehoveder masserer refleksområderne på undersiden af dine fødder. Der er derfor 9 massagehoveder til hver fod og de er placeret i grupper af 3 massagehoveder. Der er således én massagegruppe til hælen, én til midten af foden samt én til det forreste af foden. Denne type massage er dybdegående og løsner rigtig godt op for spændinger og infiltrationer, så dine fødder får en følelse af fornyelse og ro.

Der er flere funktioner, som du kan indstille på for at opnå lige den massage, som du har brug for. Massage funktionen kan indstilles på 2 forskellige hastigheder. Derudover har du ved denne fodmassage maskine mulighed for at slå varme til eller fra. Dette er en god funktion, da man nogle gange har kolde fødder og gerne vil have dem varmet igennem.

Den kan betjenes ved hjælp af fødderne, så du slipper for at bøje dig ned, når der skal skiftes funktion, varme eller hastighed. Blåt lys ved tænd/sluk knappen betyder at du har normal massage funktion med en normal hastighed, hvorimod rødt lys ved tænd/sluk knappen indikerer at du har massage funktion med varme samt en hurtig hastighed.

Denne model kan vinkles, så den passer lige til den vinkel, du ønsker at modtage massagen i. Det kan den, da den har højdejusterbare fødder. Stoffet som danne underlaget for dine fødder er behageligt og åndbart netstof. Ledningen kan rulles sammen under maskinen.

SE OGSÅ: Badevægt med fedtprocentmåler

Mange fodmassage modeller at vælge imellem

En ting er sikkert og det er at der er så mange modeller af fodmassage maskiner på markedet. Uanset hvilke krav og ønsker, du måtte have til en fodspa eller en fodmassage maskine, så er du næsten sikker på at det findes. Der er en meget god chance for at den findes blandt de 6 modeller, som du er blevet klog på her.

Lige meget om du finder en maskine, der kan give dig spamassage, vibrationsmassage, shiatsumassage, varmemassage, magnetmassage eller andet, så er en fodmassage maskine et godt valg for dig og dine fødder. Efter en lækker massage vil du nyde at have afslappede og sunde fødder.

 


Comments are closed.

Back to Top ↑