Uanset hvilken form for madlavning, du står overfor, så skal du naturligvis kunne arbejde under de bedst mulige forhold, for at skabe de bedst mulige resultater.

I den forbindelse vil du helt afgjort kunne se en fordel i, at anskaffe dig en række relevante og gode køkkenredskaber, som kan være med til at lette dine opgaver i køkkenet.

Det kunne eksempelvis være en stavblender, der bestemt er et godt redskab at have ved sin side, da den kan bruges i et bredt spektrum af sammenhænge og samtidig også kan bruges til at lave rigtig mange lækre retter og drikke – det er nærmest kun fantasien, der sætter grænser for, hvad man kan bruge en stavblender til.

Det er dog vigtigt, at du sørger for at vælge din kommende stavblender med omhu.

Tager du et nærmere kig på markedet for stavblendere, så vil du hurtigt kunne se, at der er mulighed for at vælge mellem en bred vifte af varianter fra flere forskellige producenter, hvorfor det sagtens kan være vanskeligt at vælge den helt rette stavblender for dit vedkommende.

Det er derfor meget vigtigt, at du ikke blot vælger det første og bedste alternativ, for det er meget sjældent noget, der kommer noget godt ud af.

Du skal i stedet sørge for at identificere dig med dine behov og krav, hvorefter du skal finde en stavblender, kan leve op til disse krav og matche dine behov.

LÆS OGSÅ: Blender test

___________________________________________________________________________________________

Indholdsfortegnelse:

___________________________________________________________________________________________

Braun MQ775 stavblender

Braun MQ775 stavblenderDen næste i vores stavblender test er en meget elegant stavblender, der kommer med en motor på hele 750W, hvorfor den er både effektiv og meget kraftfuld, og dermed kan du også være sikker på, at den kan klare alle de opgaver, som du kunne sætte den ud for.

Den kommer med en rustfri stålstav og er samtidig også udstyret med en rigtig smart hastighedskontrol, hvilket selvfølgelig giver dig mulighed for at regulere hastigheden, så den passer godt til lige netop dén opgave, som du skal have løst, hvad end det er at knuse is til en drink eller du skal blende en række bær.

Braun MQ775 kan desuden bryste sig af, at være testvinder af en TÆNK – Bedst i test.

Braun MQ775 bliver desuden også leveret med et 600 ML-bæger, tilbehør til en foodprocessor såvel som et velfungerende piskeris.

Den bliver leveret i en sort farve og har et meget moderne og elegant udseende, der betyder, at du sagtens kan have den stående fremme på køkkenbordet, når den ikke er i brug, da den vil falde godt på plads i dit moderne køkken.

Ydermere, så har Braun altid været garant for køkkenmaskiner af høj kvalitet med en lang levetid, hvorfor du ikke skal frygte, at du kommer til at skulle skifte din stavblender ud lige foreløbigt, hvis du vælger at investere i en MQ775 fra Braun.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

 

 

LÆS OGSÅ: Espressomaskine test

Braun MQ520 stavblender

Braun MQ520 stavblenderDen sidste model i vores stavblender test er også en Braun, ligesom den forrige. Braun MQ520 er en effektiv stavblender, der bliver leveret i et hvidt design og generelt et meget moderne udtryk.

Den bliver leveret med en motor, der kan bryste sig af en samlet effekt på hele 600 Watt, hvilket bevidner om, at der er tale om en effektiv og kraftfuld motor, som du kan bruge til at løse et væld af forskellige opgaver.

Du kan blandt andet bruge din Braun MQ520 til at løse opgaver som blandt andet at knuse is til din drink eller blende en række bær, hvis du eksempelvis skal lave en smoothie.

Med andre ord, så er det en stavblender, der kan klare alle de opgaver en stavblender bør kunne.

Den bliver desuden også leveret med et stort 600 ML bæger, hvilket du kan bruge til eksempelvis smoothies el.lign.

Endvidere, så kommer den også med en praktisk minihakker på 350 ML., som for eksempel kan bruges til at knuse is, som derefter kan bruges til din smoothie eller til en række drinks.

Slutteligt, så bliver Braun MQ520 også lavet med en rustfri stål stav og det er muligt at indstille den i to forskellige hastigheder, så du kan regulere efter, hvad du helt præcist skal bruge din stavblender til.

Det skal f.eks. ikke gå for hurtigt, hvis du skal blende noget, der potentielt kan sprøjte til alle sider, men skal du eksempelvis knuse is, så er den høje hastighed nødvendig.

Hvad skal du holde øje med, når du skal købe en stavblender?

Der er rigtig mange ting, som du skal være opmærksom på, når du går på jagt efter en ny stavblender.

Derfor er det også meget vigtigt, at du ikke bare går ud og køber den første og bedste model, som du kan finde frem til, for du ender ganske enkelt med at fortryde købet. Der er rigtig mange, der blot tror, at det handler om at vælge den dyreste model med de fleste funktioner og den største mængde af udstyr, men sådan hænger det faktisk slet ikke sammen.

Hvis du køber den helt dyre stavblender, der er spækket med funktioner og kommer med en lang række forskellige former for udstyr og tilbehør, og du rent faktisk bare skal bruge den til at blende lidt bær eller knuse lidt is, så kan du godt selv se, at der slet ikke er nogen grund til at bruge så mange penge på en stavblender.

For en god ordens skyld skal det nævnes, at en stavblender hurtigt kan koste rigtig mange penge, hvis det skal være en topmodel.

Det vil blot være spild af dine penge og du skal i stedet sørge for at finde en model, der matcher dine forskellige krav og behov. Det er dog vigtigt, at du sørger for at være realistisk med hensyn til dine krav og dit budget, for du kan selvfølgelig et stille høje krav til et lille budget.

Der skal være en rationel sammenhæng mellem de to ting, da du ellers blot vil ende med at lede efter en stavblender, der reelt set slet ikke eksisterer – det vil ikke blot være spild af din tid, men det vil ligeledes også betyde, at du ikke kan finder en passende stavblender.

Derfor anbefales det på kraftigste vis, at du sætter dig ned og finder ud af, hvad du skal bruge din kommende stavblender til og hvor mange penge du er villig til at ofre på den – herefter kan du se, om det kan lade sig gøre at finde en stavblender, der lever op til dine krav indenfor dit budget. Hvis ikke det er muligt, så skal du enten nedjustere dine krav eller opjustere dit budget, men hvad du vælger af de to ting er naturligvis helt og aldeles op til dig selv.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

 

 

LÆS OGSÅ: Ismaskine test

Der findes dog heldigvis en lang række forskellige parametre, som du kan holde øje med, når du skal ud og kigge efter din kommende stavblender. Nedenfor finder du en række forskellige parametre, som du kan holde øje med, når du skal købe din kommende stavblender.

Det vil ikke blot gøre det nemmere at udvælge en stavblender, der passer til dine behov, men det vil ligeledes også være med til at gøre det nemmere for dig at finde frem til den bedst mulige stavblender indenfor dit budget.

  • Motor:

Én af de absolut vigtigste ting ved en stavblender er, at købe en stavblender, der har en effektiv og kraftfuld motor, så den kan bruges til de opgaver, du gerne vil bruge den til. Det er – som udgangspunkt – en rigtig god idé at vælge en stavblender, der er udstyret med en motor, der kan bryste sig af mellem 450 og 600 Watt – hverken mere eller mindre end dét.

Vælger du en stavblender med mindre end 450 Watt, så er der en chance for, at den slet ikke kan løse de opgaver, som du gerne vil, men vælger du derimod at købe dig en stavblender, der har over 600 Watt, så er der en stor chance for, at den har en alt for kraftig motor sammenlignet med, hvad du egentlig skal bruge den til. Der er dog ingen tvivl om, at du skal sørge for at finde en stavblender med en god motor.

  • Hastigheder:

Det er også en rigtig god idé, at sørge for at finde frem til en stavblender, der har forskellige indstillinger i forhold til hastigheder. Det gør det nemlig meget nemmere for dig at regulere hastigheden til de forskellige opgaver, så du f.eks. kan skrue lidt ned for hastigheden, hvis du skal blende noget, der har en tendens til at sprøjte, men hvis du derimod skal bruge mere kraft og har behov for en højere hastighed, så kan du blot skrue lidt op for hastigheden, så den matcher dit behov.

Der er som oftest ikke behov for mere end to hastigheder, men det er dog aldrig dumt at flere hastigheder at vælge mellem, da det blot giver dig bedre forudsætninger for at ramme en perfekt hastighed til lige netop dén opgave, som du står med.

  • Tilbehør og udstyr:

Det er ligeledes også forskelligt fra model til model, hvor meget udstyr og hvilket tilbehør, der følger med. Derfor skal du selvfølgelig også sørge for at sikre dig, at du finder frem til en stavblender, der har noget udstyr og tilbehør med, som du kommer til at få brug for. På den anden side er det også vigtigt, at du ikke bare vælger en vilkårlig stavblender, der kommer med en stor mængde udstyr, fordi den har en masse udstyr med.

Du skal sørge for at vælge en model, der lever op til dine krav og ikke har synderligt meget fokus på, at der følger en masse udstyr og tilbehør med. Det er dog ikke ensbetydende med, at du slet ikke skal have fokus på det, men det er dog ikke vigtigere end, at der blot skal følge det essentielle udstyr og tilbehør med. Det kunne f.eks. være en minihakker, piskeris og et bæger, som følger med til rigtig mange af de stavblendere, der bliver solgt i Danmark.

Denne side er anmeldt af: Albert J. Jacobsen 10/10

Forfatter