Danskerne har i mange år været vilde med kaffe, og kærligheden til denne dejlige drik er ikke blevet mindre med årene, tværtimod.

Flere og flere kaffeelskere kommer til, men det er ikke den klassiske kaffe fra kaffemaskinen som får mange nye til at drikke kaffe.

Det er derimod alle de nye varianter som vinder indpas hos danskerne, og her er det specielt latte og cappuccino.

Disse to varianter er blevet et hit hos både unge og lidt ældre, og det er faktisk ret nemt at lave selv, selvom de fleste nyder det på en café eller restaurant.

For at lave den perfekte latte eller cappuccino skal du have mulighed for at lave den helt perfekte mælkeskum, og til det skal du bruge en mælkeskummer.

Dem findes der mange varianter af på markedet, og vi har fundet et godt udvalg af dem i denne mælkeskummer test, som du kan bruge, når du skal købe din favorit.

De er alle meget egnede til formålet, og kan varmt anbefales herfra.

LÆS OGSÅ: Håndmixer test

___________________________________________________________________________________________

Sådan vurderer og udvælger vi produkter:

Vores research-team har undersøgt markedet og fundet nogle af de bedste produkter og forhandlere. Vi har partnerskaber med flere forhandlere, og selvom det kan have indflydelse på udvalget af produkter, beror vores anbefalinger på redaktionens professionelle og subjektive vurdering af de bedste produkter.

Vi vurderer og sammenligner produkter i artiklen på:

1
 • Eventuelle officielle og uvildige produkttests
2
 • Kundernes anmeldelser af produktet
3
 • Produktets specifikationer, egenskaber, fordele og ulemper
4
 • Forhandlerens garantier, service og omdømme
5
 • Indsigt og viden om vores læseres præferencer

Disse parametre holder vi op imod pris og kvalitet og ud fra det, giver vi dig vores subjektive vurdering og anbefalinger. Det er vigtigt at gøre opmærksom på, at rækkefølgen af produkter ikke skal forstås som en rangering af produkterne, men nærmere en gennemgang af nogle af markedets bedste produkter til forskellige behov.

 

Gastroback 42325 Mælkeskummer i hvidt flot design

 • 4,9/5 stjerner hos Skousen

Gastroback 42325 Mælkeskummer i hvidt flot designDet tager nogle gange få sekunder at få det bedste resultat, hvis man har det helt rigtige udstyr. Det gælder også når det drejer sig om mælkeskummere.

Har man den rette mælkeskummer, så er man kun få sekunder fra at have lavet den mest lækre og velsmagende latte eller cappuccino man kan tænke sig, og endda meget bedre end dem man får på caféerne i dag.

Denne model fra Gastroback er ingen undtagelse, for den er yderst effektiv, hurtig, og så får du den bedste mælkeskum eller creme ud af det.

Når kaffen er brygget færdig og du skal til at lave din mælkeskum, så er det bare at hælde en smule mælk i skummeren, og trykke på en knap, og så få sekunder efter, så er der varm mælk, skum eller lige det du vil.

Derefter hældes den forsigtigt over i koppen med kaffe, og så er der latte eller cappuccino. Det er smart og hurtigt, og den er meget let at rengøre med lidt vand.

Designet er smukt og moderne i hvid farve, og den vil hurtigt blive en af dine favoritter, når det gælder køkkenudstyr.

Fordele

 • Nem at betjene og rengøre
 • God til både kold og varm skum
Ulemper

 • Designet kan dele vandene

Specifikationer

 • Volumen: 350 ml
 • Effekt: 500 watt
 • Farve: Hvid
 • Autosluk funktion
this is ere

SE OGSÅ: Køleskab med glaslåge

Melitta Cremio II SST Mælkeskummer Stål – nem anvendelig mælkeskummer i non-stick materiale

Melitta Cremio II SST Mælkeskummer StålHvem kender ikke Melita herhjemme i Danmark? De fleste har nok prøvet at drikke en kop kaffe som er brygget på den klassiske kaffemaskine fra Melita, den med kolben.

Melita er nemlig kendte for at producere nogle af verdens bedste kaffemaskiner, og nu har de udviklet denne lækre mælkeskummer til deres sortiment.

Du vil ikke blive skuffet, for Melita har endnu en gang fremstillet et produkt i verdensklasse, og den kommer til at blive en del af mange danske hjems køkkenudstyr.

Mælkeskummeren er en meget flot designet sag, med et smart og moderne touch, der ser godt ud. Den er også helt fantastisk til det som den gør.

Skummer mælken, til dejlig skummet mælk eller mælkecreme om du vil. Det er det du skal bruge, hvis du vil prøve at lave din egen latte eller cappuccino.

Den er lavet i non-stick materiale, og det gør at det er noget lettere at håndtere varm mælk som kan brænde på. Den er også utrolig nem at rengøre og delene kan gå i opvaskemaskinen.

Det er smart, og så går det hurtigt med at skumme mælken med denne mælkeskummer. Melita er kendt for god kvalitet og at man får valuta for pengene, og det er ingen undtagelse her. Et super produkt til en fornuftig pris.

Fordele

 • Non-stick beholder
 • Pisker og låget tåler at komme i opvaskemaskinen
 • Deaktiverer automatisk ved løft fra basen
Ulemper

 • Beholderen er lidt mindre end konkurrenterne

Specifikationer

 • Kapacitet til 100-150 ml mælkeskum eller 100-250 ml mælk
 • Non-stick beholder
 • 450 watt
 • Dektra-GS-sikkerhedstestet

LÆS OGSÅ: Gasgrill test

Bodum Latteo mælkeskummer – klassisk mælkeskummer fra Bodum

 • 4,9/5 stjerner hos Kitchenone

Bodum Latteo mælkeskummerHar man sagt Bodum, så må man også sige kaffe. Bodum er nok mest kendt for sine kaffekander/kolber til kaffebrygning, de såkaldte stempelkander.

Det er også nogle af de mest brugte kaffebryggere i Danmark, og nu har Bodum så lanceret deres egen mælkeskummer, som er helt perfekt til opgaven.

Det tager ikke mange sekunder, og så har du dejligt mælkeskum til din latte eller cappuccino. Det er nemt og bekvemt, og så er det smart, at man bare skal trykke på en knap, og så går det løs.

Når kaffen er klar, måske brygget i en Bodum kande, så skummer du mælken i skummeren. Når skummet er klart, så hælder du koppen med kaffe en smule på skrå, og hælder mælkeskummet ned i fordybningen af koppen med kaffen.

Roligt får du koppen med kaffen i horisontal igen, og så er din latte eller cappuccino klar til at blive serveret. Du kan hurtigt og nemt rengøre mælkeskummeren efter brug, og den tåler også opvaskemaskine.

Et super godt produkt fra Bodum.

Fordele

 • Tåler at komme i opvaskemaskinen
 • Tager kun 30 sekunder fra mælk til skum
 • Kan både lave kold og varm skum til kaffen
Ulemper

 • Kræver man benytter en mikroovn

Specifikationer

 • 250 ml kapacitet
 • Lavet af glas og plastik
 • 10 x 15,6 x 18 cm
 • Sort

Vurderede produkter som er udgået

Delonghi EMFI mælkeskummer – 3-i-1 mælkeskummer

Delonghi EMFI mælkeskummerDenne EMFI mælkeskummer fra Delonghi er meget smukt designet og en fryd for øjet. Det smarte og moderne design vil pryde ethvert køkken.

Udover at du får noget smukt at kigge på, så får du en mælkeskummer i meget høj kvalitet, og sp holder i mange år frem.

Det er robust og meget lækkert materiale som den er lavet i, og så kan den skumme mælk.

Denne model er født med 3-i-en pisker, og det gør dig i stand til at lave koldt mælkeskum, varm mælk eller varmt mælkeskum.

Alt det som du har brug for, hvis du skal lave din helt egen favorit, en cappuccino eller en latte.

Uanset hvad du skal lave, så er denne mælkeskummer helt perfekt til opgaven, og den klarer det i løbet af ingen tid.

Du skal i princippet bare trykke på knappen, og så går det hele af sig selv.

Du følger bare brugervejledningen til punkt og prikke, og husker, at det er smart at holde koppen med kaffen lidt på skrå, så du hælder den varme creme eller skum ned i fordybningen. Det giver det bedste resultat, og den bedste smag.

Det er en mælkeskummer som er meget effektiv, og så er den i en meget høj kvalitet.

LÆS OGSÅ: Knivsliber test

Severin Mælkeskummer – lille smart mælkeskummer

Severin MælkeskummerDu kender det sikkert godt, at du skal have gæster til kaffe, og du vil gerne gøre lidt ekstra ud af tingene, så kaffen ikke bare er kaffe, men en helt perfekt en af slagsen, hvor du efterlader et fantastisk indtryk hos gæsterne.

For at kunne lave en latte eller lækker cappuccino, så er du nød til at have det helt rigtige udstyr, og det får du med denne Severin mælkeskummer, der udfører opgaven på få sekunder, og du kan servere de lækreste kopper med enten latte eller cappuccino, og gæsterne tror, at du har købt den færdig på en café.

Denne mælkeskummer har flere trin, og det gør det endnu nemmere at betjene og få den lækre mælk eller skum til at blive så perfekt som mulig.

Du kan lave helt almindelig skum med den, men også tilføje for eksempel sukker, sirup, kakao eller andet ned i den, så du kan lave en mere smarte og lækre varianter til gæsterne.

Er du interesseret i at lære flere varianter at kende, så findes der masser af ideer og forslag på internettet.

Her vil du helt sikkert også få brug for dine nye kvalitets mælkeskummer fra Severin.

SE OGSÅ: Fuldautomatisk espressomaskine

Hvilken mælkseskummer skal du vælge?

Disse modeller som vi har gennemgået i denne mælkeskummer test, er virkelig cremen fra det danske marked, og du kan roligt vælge en af disse varianter.

De arbejder på lidt forskellig vis, men resultaterne er helt igennem perfekte.

Du skal være opmærksom på, at resultatet godt kan blive anderledes, hvis din kaffe har nået at blive kold, inden du hælder den skummede mælk i den.

Er du i tvivl om, hvordan du laver latte eller cappuccino, så er der i flere af de nævnte modeller medfølgende tips og ideer til hvad du kan gøre, og hvordan du bruger mælkeskummeren.

Du kan også søge meget mere information og opskrifter, tips og meget andet på internettet.

Vi kan i hvert fald anbefale alle disse modeller som vi har gennemgået i vores mælkeskummer test, så du kan roligt bestille en af dem, og gå i gang med din helt egen kaffespecialitet.

Læs også: El ladcykel test – Spar på kræfterne

Se vores artikel om: Hvidevarer afbetaling: Find forhandlerne med de bedste betingelser

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme

Forfatter