Sidst opdateret:

I de sidste par år er der sket en eksplosion af kameraer på markedet som er i kategorien to-to eller som nogle hedder go pro kameraer eller action kameraer, som er meget små mobile kameraer med meget stor ydeevne.

Lad os kalde dem action kameraer i det følgende, så ved vi hvad der snakkes om.

Et action kamera er et lille digitalt kamera, som ikke fylder ret meget, men som kan en masse spændende ting, når det gælder fotografering og filmoptagelse.

Ydeevnen handler først og fremmest om få enkle specifikationer – nemlig foto- eller optage opløsning, altså i hvor god kvalitet kan kameraet tage billeder og filmoptagelser.

Under vandet – hvor dybt

Når det gælder undervands action kameraer har dybden også en stor betydning. Hvor meget tryk kan det vandtætte kammer som kameraet er i tåle. Hvor dybt kan man dykke med kameraet uden at det går galt?

Pakkeløsning

Skal du købe et action kamera som undervandskamera skal du vurdere om du vil købe et sæt som er ”færdigpakket” eller om selv tør sammensætte dit eget produkt med henholdsvis kammer og kamera.

Priser og kvalitet

I det følgende vil vi vise dig flere muligheder, som du kan vælge imellem.

Der er produkter i flere prisklasser og selvfølgelig er kvaliteten også forskellig fra løsning til løsning, og der er ofte en sammenhæng. Men du kan godt finde et godt undervandskamera som du kan bruge til lidt af hvert, til en fornuftig pris.

SE OGSÅ: Polaroid kamera

___________________________________________________________________________________________

Indholdsfortegnelse:

___________________________________________________________________________________________

Kitvision Escape 4KW 4K actionkamera

Modellen her fra Kitvision er ikke bare et godt kamera under vandet, det er et godt actionkamera i det hele taget.

Du kan bruge det i flere sammenhænge og kvaliteten er ikke til at tage fejl af.

Uanset om du bruger det til land, til vands eller i luften, så frembringer det rigtig gode billeder og videooptagelser i en kvalitet som mange helt almindelige kameraer ikke en gang kan.

Det er fanger billeder med 1080p 60 fps, 1080p 30fps og 729 med 120 fps.

Kameraet har en 2” LCD skærm, og det optager i AVI format når det gælder filmoptagelser.

Kameraet har mange indstillingsmuligheder som for eksempel portræt, nat, landskab, under vand, sport med mere.

Det er et meget handy og flot digitalt undervandskamera, der kan klare de fleste kameraopgaver, og som dækker de flestes behov.

Et action kamera er specielt godt til at optage når det er i bevægelse og dette kamera er udmærket som action kamera.

SE OGSÅ: Spejlreflekskamera test

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

SE OGSÅ: Videokamera test

Garmin Virb Ultra 30

Dette helt unikke undervandskamera er primært rettet mod de sejlsportsinteresserede og som opholder sig på vandet i mange timer.

Har du egen båd og nyder alt ved sejlerlivet, så ved du også at der foregår en masse under vandets overflade, som kunne være spændende at fælge med i.

Med dette kamera kan du få fuldstændig klare undervandsbilleder direkte op på skærmen i cockpittet, og på den måde følge med u i undervandslivet.

Kameraet har indbygget lys funktion og sensoren opfanger lyset helt perfekt og omdanner det til flotte optagelser som du kan følge og eventuelt optage.

Udover de vildt flotte billeder og optagelser, så er kameraet i allerhøjeste kvalitet, og sikret mod korrosion, så det holder i mange år fremover.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

SE OGSÅ: Projektor test

Panasonic TZ30 kamera og ikelite undervandshus

Panasonic TZ30Panasonic TZ30 er et lækkert digitalt kamera med kraftigt optisk zoom gange 20, og det har full HD videooptagelse med indbygget GPS.

Panasonic har valgt at sætte et Leica objektiv i deres model, og det er et af de bedste valg.

Leica er kendt for at have noget af verdens bedste grej, når det handler om kameraer.

Kameraet optager i full HD opløsning som svarer til 1080 i opløsning, og det tager billeder i 14.1 MP kvalitet, så du er helt sikker på, at kvaliteten er den højeste du kan få.

Ud over billeder og film, så er kameraet udstyret med Dolby lyd, og det er det bedste der findes.

Undervandskameraet er udstyret med GPS og det betyder, at du får oplysninger om position for optagelser, uanset hvor du befinder dig i verden.

Du skal lige tjekke om kortinformationen ligger på kameraet inden du tager af sted, eller må du lægge det på – lidt lige som en navigator.

Kameraet her er til leje og prisen er helt fair.

Hvis du skulle ud og købe udstyret ville du skulle af med mange tusinde kroner, og så kan det være mere smart at leje udstyret, specielt hvis det kun er en gang du har behov for at lave undervandsbilleder eller optagelser.

Kameraet leveres med udstyr og klar til brug, så du behøver ikke at tænke på andet.

SE OGSÅ: Smart TV test

 

Se også denne lignende artikel på vores side: Ansigtscreme Test – Top 9 Ansigtscremer!

This post has a rating of NAN stars based on 0 reviews from our users.
Rate this post
Forfatter

På Testmagasinet.dk kan du læse test og anmeldelser af diverse produkter, samtidig kan du læse meget mere om hvor du kan finde det ønskede produkt til de bedste og billigste priser på nettet.