Et polaroid kamera er smart på grund af fremkaldelsen der sker øjeblikkeligt efter du har taget billedet. Det er en ideel mulighed for at få dit minde, det skønne selskab eller den sjove begivenhed ud på fotopapir med det samme.

Har du gode minder fra dengang de fleste ejede et polaroid kamera? Eller har du blot set formatet og synes at polaroid billeder ser utrolig fede ud? Det kan også være at du elsker det praktiske i at få fremkaldt dit billede få sekunder efter at du har trykket på knappen?

Efterhånden findes der mange modeller på markedet og mange modeller er endda blevet moderniseret en del. Eksempelvis findes der polaroid kameraer, der er digitale og som kan optage video. Men de simple polaroid kameraer er naturligvis stadig at finde på markedet.

Her vil du blive præsenteret for 4 lækre apparater, som kan opfylde dine ønsker om de flotte retro format og øjeblikkelig fremkaldelse.

___________________________________________________________________________________________

Indholdsfortegnelse:

___________________________________________________________________________________________

Impossible Polaroid SX-70 Vintage-kamera

 

Impossible Polaroid SX-70 Vintage-kameraMåske er der ikke så mange som kan huske halvfjerdsernes polaroid kameraer, men enkelte vil huske de smarte kameraer, hvor man klappede kameraet ud, tog et billede, og så vupti, så stod man med et print, som lige skulle have et minuts tid, og så var billedet klart og færdigt.

Dengang var det helt nyt og med en helt ny teknologi, og der er stadig mange som savner denne form for fotografering. Det kan du nu, med denne meget fornyede udgave. Det er stadig det gamle klassiske look og design, men så er kameraet opdateret med den nyeste teknologi, der gør, at billederne bliver endnu skarpere og bedre end dengang.

Nemt at betjene

Kameraet er utroligt nemt at betjene, og du skal bare finde motivet, slå kameraet ud, og så er det ligesom at tage et hvilket som helst billede, med hvilket som helst kamera. Er du typen som elsker at skille dig lidt ud, og ikke gøre helt det samme som mange andre, så er dette kamera nok lige noget for dig.

Vennerne vil sikkert spærre øjnene lidt op, men det er dig som har styr på det. Klik på knappen, og kort tid efter, så står du med et knivskarpt foto på print, lige til at give med til vennerne, et minde om en hyggelig strandtur, en grillaften eller noget helt tredje. Det er smart, effektivt, hurtigt og i en super kvalitet.

LÆS OGSÅ: Videokamera test

Forhandler Pris Totalpris Læs mere

 

Polaroid PIC300 Instant Analog kamera

Polaroid PIC300 Instant Analog kameraDet er super smart og moderne, og så er det gamle blevet helt ny på en anderledes måde. Kan du huske da man tog billeder med et kamera, og få sekunder efter, så rullede et print ud af kameraet, og så ventede man lige et minut, for efterfølgende at kunne se et skarpt billede, printet på datidens fotopapir.

Det var utroligt smart, og billedet kunne sættes i albummet derhjemme med det samme. Tiderne har ændret sig en del siden, og alt er nærmest blevet digitaliseret.

Det er lidt kedeligt, og derfor er det super, at denne model er kommet på markedet. Tilbage til fortiden, men med fremtidens bedste teknologi, som gør, at kvaliteten bliver endnu bedre end dengang.

Super kvalitet

Denne model er fremstillet i et meget lækkert og moderne design, og ligner lidt datidens modeller. Men så ophører fællestrækkene også, for dette polaroid kamera er noget af det bedste af slagsen, og når du har prøvet det, så vil du ikke tage andre former for billeder.

Prøv at stille vennerne op til et fotografi ved en hyggelig aften, og vis dem så kvaliteten bagefter. De bliver vildt imponeret over det skarpe udtryk på billedet, og de vil garanteret have et magen til. Dette kamera fås i flere farver, så det matcher med lige det du synes. Et lækkert kamera med en super høj kvalitet.

Forhandler Pris Totalpris Læs mere

 

 

Fujifilm instax mini 70 Gold polaroid kamera

 

Fujifilm instax mini 70 GoldDette kamera har automatisk blitz, hvilket gør at du ikke behøver at bekymre dig om lysforholdende. Det ordner kameraet for dig.

Blitzen er også god til selv at tilpasse lyset afstanden og motivets lysforhold. Således får du nemlig gode billeder uden selv at skulle tænke for meget på lyset.

Andre funktioner der gør, at kameraet er pengene værd og meget interessant, at eksperimentere med, er den nye forbedrede eksponeringen, som giver dine billeder meget mere kontrast og flottere farver.

Kameraet har også en selfie indstilling og selfie spejl, hvilket kan være meget anvendeligt i disse selfie tider.

Med fremkaldelse på stedet er det vigtigt at huske at have købet film til kameraet. Disse skal typisk købes separat.

LÆS OGSÅ: Spejlreflekskamera test

 

Husk fotopapir til dit polaroid kamera

Sommetider medfølger der fotopapir, når du køber et polaroid kamera og sommetider gør der ikke. Det er godt at være opmærksom på om der medfølger fotopapir, da det er meget irriterende at modtage sit nye polaroid kamera og så ikke rigtig kan tage det i brug.

Derfor skal du huske at få købt fotopapiret i samme omgang som du køber kameraet. Når du køber et polaroid kamera bliver du typisk oplyst omkring, hvilken slags fotopapir der skal bruges til det pågældende kamera.

Det er nemlig ikke alle slags fotopapir der kan bruges til alle slags polaroid kameraer.

Der er faktisk stor forskel på størrelserne på de mange slags fotopapir. Kom godt i gang med dit nye kamera ved at have husket at købe fotopapir.

Berlingske har skrevet en artikel, de kalder “Hellere 1 foto i hånden end 10 på telefonen”. Hvorfor de mener det, kan du læse her.

Vælg kamera efter dit behov

Der findes mange forskellige slags polaroid kameraer fra forskellige producenter. Det kan være svært at vælge imellem de mange modeller, men vigtigst af alt skal du overveje dit behov og dit budget.

Har du lyst til at prøve kræfter med et polaroid kamera, men mest for sjov, så kan du fint vælge eksempelvis Fujifilm Instax mini 8 eller Fujifilm Instax mini 70. Men har du derimod mod på mere eller er behovet for flere funktioner og eventuelt video optagelse stort, så bør du overveje Fujifilm Instax mini 90 eller Polaroid Instant Digital Kamera Z-2300.

Med disse kameraer har du mange funktioner, der kan hjælpe dig med at tage flotte, professionelle billeder. Den sidste model gør endda polaroid kameraet digitalt og muliggør videooptagelse. Så med tanke på dit behov kan du vælge dit nye polaroid kamera.

Forhandler Pris Totalpris Læs mere

Læs også vores artikel om: Knivsliber Test – Er de pengene værd?

Denne side er anmeldt af: Karla E. Henriksen Rating 10/10

 

This post has a rating of NAN stars based on 0 reviews from our users.
Rate this post
Forfatter

På Testmagasinet.dk kan du læse test og anmeldelser af diverse produkter, samtidig kan du læse meget mere om hvor du kan finde det ønskede produkt til de bedste og billigste priser på nettet.