Sidst opdateret:

En god varmepistol er et effektivt redskab til mange forskellige formål i hjemmet. Den fungerer lidt som en meget effektiv hårtørrer – bare med langt højere temperaturer – hvor der bliver blæst varm luft ud af mundstykket.

Du kan især anvende varmepistolen til at fjerne limrester eller gammel maling og tapet.

Derudover er den effektiv til for eksempel at lodde rør sammen eller smelte og dermed enten svejse eller bøje forskellige materialer som plastik eller PVC.

Når du skal ud og finde den varmeblæser, der passer til dine ønsker og behov, er der forskellige parametre, du skal have med i dine overvejelser.

Varmepistoler findes blandt andet i forskellige størrelser, som ofte også har forskellig styrke og maksimaltemperatur.

Varmen fra pistolen vil få malingen til at smelte, så du kan skrabe det væk med en spartel eller et andet værktøj.

Det er en mere sundhedsvenlig løsning at anvende din varmepistol i stedet for at bruge kemiske midler til at opløse malingen.

Det betyder samtidig, at du for eksempel kan fjerne den gamle maling på dine vinduer helt uden at lave et stort svineri eller sprede en masse støv.

Varmepistolen er et universelt el-redskab og har mange flere egenskaber end dem, du formentlig kender til.

Du kan for eksempel bruge din nye varmepistol til alt lige fra optøning af dit vandrør til reparation af en lampe. Du kan endda bruge den til optænding af grillen eller til at vokse dine ski.

LÆS OGSÅ: Slagboremaskine test

___________________________________________________________________________________________

Indholdsfortegnelse:

Ferax varmluftspistol BHG-1800


Ferax varmluftspistol BHG-1800Denne lyseblå varmepistol med 1800 watt har en luftkapacitet på hele 400/600 liter i minuttet, der gør den meget effektiv.

Den vejer kun lidt mere end 600 gram, hvilket gør den til en meget let, fleksibel og praktisk varmepistol.

Ferax varmepistol er derfor især et godt valg til dig, der sætter pris på en varmepistol, der ikke er særlig tung og voldsom at arbejde med.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

 

Derudover er der bygget en funktionel støtte ind i varmepistolen, så den kan placeres i hvilestilling, hvis du skal varme et underlag op under maskinen.

Varmepistolens temperatur kan indstilles til enten 400 eller 600 grader celsius, hvilket gør den egnet til mange forskellige formål.

Den har samtidig en sikring med automatisk nulstilling, som forhindrer, at varmepistolen bliver for varm.

Der følger 4 mundstykker og en spartel med som udstyr til denne Ferax varmepistol.

Mundstykket på varmepistolen kan nemt fjernes, hvilket betyder, at den er meget velegnet til for eksempel at tænde grillen. Det er en professionel varmepistol til en meget fornuftig pris.

LÆS OGSÅ: Stiksav test

Bosch Professional 06012A6300 GHG 23-66 – Varmluftsblæser


Bosch Professional 06012A6300 GHG 23-66 - VarmluftsblæserHer er der tale om en varmluftsblæser, der i særdeleshed egner til dig, der ønsker en komplet styring af temperatur og luftstrøm til diverse krævende arbejdsopgaver. Varmluftsblæseren hat 10 forskellige lufthastigheder, digital indstilling af den ønskede temeratur samt 4 justerbare programmer, der har til opgave at sikre den fulde kontrol over værktøjet til dig som forbruger. Varmluftsblæseren har en yderst kraftig og effektiv 2300 W motor, hvilket betyder, at blæseren på kort tid når op på hele 650 grader. For at højne sikkerheden er dette stykke værktøj udstyret med et varmeelement, der automatisk slukker i tilfælde af, at motoren skulle blive overophedet. Herved kan du altid trygt benytte produktet. Blæseren vejer 0,7 kg, har en bredde på 86 mm, en længde på 245 mm og en højde på 201 mm. Arbejdstemperaturen strækker sig fra 50 til 650 grader og luftstrømmen fra 150 til 500 l/min.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

RAPID Varmluftspistol digital lcd dis2000w


RAPID Varmluftspistol digital lcd dis2000wDenne varmluftspistol kommer med et digitalt LCD-skærm, som gør det utrolig let at se, hvor meget varme du benytter. Derfor kan du hurtigt justere den til at klare arbejdet. Den kan give en luftstrøm på 185-280 l/min.

Den er let at bruge, både pga. det føromtalt LCD-skærm, men også fordi den har et skridsikkert håndtag. Dette er utrolig vigtigt, når du arbejder med de små detaljer, at du kan være sikker på, at varmluftspistolen ikke glider ud ad hænderne på dig. Håndtaget er blødt, så du kan arbejde med den i længere tid ad gangen.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

 

Du kan vælge temperatur mellem 60-550 grader, så det er rart, at man kan være så nøjagtigt med den. Selvom den bliver så varm, skal du ikke være bekymret, for den kommer også med en sluk funktion mod overhedning. Den kan bruges til at fjerne alt fra uønsket maling eller hvis lodninger skal krympes.

Når du har opnået dit resultat, kan du også køle på elementet med det samme, da den kan afgive kølig luft også. 

Om du er professionel eller det er til hobby-projekter, så er den en god løsning for dig. 

HLP2000 Varmluftblæser Holzmann


HLP2000 Varmluftblæser HolzmannDenne varmepistol i god kvalitet bliver leveret i en kuffert med forskelligt udstyr, som du kan anvende sammen med varmepistolen. For eksempel følger der en spartel med samt et mundstykke med ekstra beskyttelse.

Temperaturen kan reguleres i et stort spænd fra 50 grader til 600 grader. Temperaturen reguleres trinløst, hvilket sikrer en meget præcis indstilling.

Varmepistolen fra Holzmann har en motorydelse på 2000 watt og en nominalfrekvens på 50 Hz, og den arbejder derfor meget effektivt.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

 

Derudover har denne varmepistol et praktisk greb, som er behageligt og komfortabelt at arbejde med.

Varmepistolen er fremstillet i en flot rød farve, som fanger øjet og derfor er nem for dig at finde i værktøjskassen.

Varmepistolen har beskyttelsesklasse 2, hvilket betyder, at den er dobbeltisoleret.

Dette er et godt valg af varmepistol til dig, der ønsker en sikker varmepistol i høj kvalitet.

Derudover er prisen budgetvenlig, så du får virkelig noget for pengene ved køb af denne Holzmann varmepistol.

SE OGSÅ: Dekupørsav

Varmepistol 2.000 W – TE-HA 2000 E


Varmepistol 2.000 W – TE-HA 2000 ETE-HA 2000 E er en varmepistol i virkelig høj kvalitet. Med en effekt på 2000 W og 220-240 V er den god til dig, der ikke ønsker at gå ned på kvaliteten og effektiviteten af dit udstyr.

Varmepistolens temperatur kan reguleres i et stort spænd helt fra 50 til 550 grader celsius.

Desuden bliver varmepistolen konstant varmestyret, så du ikke skal bekymre dig om, at den skulle blive overophedet.

Derudover vejer den kun lige knap 2,2 kg, så den er let og praktisk at arbejde med.

Den er optimal til dig, der sætter pris på et meget fleksibelt arbejdsredskab.

Varmepistolen er fremstillet i en rød farve, der skiller sig ud fra andre el-værktøjer. Samtidig kræver den stort set ingen vedligeholdelse, hvilket er en stor fordel i en travl hverdag.

SE OGSÅ: Afkortersav

Se vores artikel om: El varmeblæser – Få varmen straks når du har brug for det

Denne side er anmeldt af: Emil V. Jacobsen Rating 10/10

 

This post has a rating of 4.73 stars based on 15 reviews from our users.
Rate this post
Forfatter

På Testmagasinet.dk kan du læse test og anmeldelser af diverse produkter, samtidig kan du læse meget mere om hvor du kan finde det ønskede produkt til de bedste og billigste priser på nettet.