Det skal ikke være nogen hemmelighed, at der er flere og flere danske forbrugere, der er begyndt at få øjnene op for de mange muligheder, der følger med en tablet.

Det betyder også, at hvis du går med tanken om, at købe en tablet til enten dig selv eller til husstanden, så har du mange muligheder, da der findes et bredt spektrum af producenter, der har valgt at introducere deres forskellige modeller på det danske marked.

Der skal ikke være nogen tvivl om, at det er Apples iPad, der er den klart mest populære tablet her i Danmark, men der findes dog en lang række alternativer, der sagtens kan konkurrere med en iPad fra Apple og kun koster det halve.

Hvad end du skal bruge den respektive tablet til, så kan du eksempelvis finde en model, der enten er baseret på Windows eller Android, som – foruden iOS – er de mest populære systemer til tablet.

En sådan tablet kan bruges til alt lige fra at spille spil og se film på YouTube, til at tage notater til forretningsmøder eller lave lektier til både folkeskole, gymnasie og sågar universitetet.

Med andre ord, så har den rigtig mange anvendelsesmuligheder, da den praktisk talt kan det samme som en almindelig PC.

Vi starter denne test med iOS tablets.

___________________________________________________________________________________________

Indholdsfortegnelse:

___________________________________________________________________________________________

 

Med Android

POV TAB-M551 7″ med 3G

pov-tab-m551-7-med-3gBillig tablet med det, du har brug for

Er du træt af at have din bærbare med alle vegne, men synes du samtidig, at din smartphones skærm er lidt lille?

Uanset om du står og mangler en tablet til at finde dokumenter frem på jobbet, tage noter på eller spille 8-kabale på i toget på vej hjem, får du med denne tablet det nødvendige.

Tabletten er let at have med på farten og kan være netop det, som gør din dagligdag lettere!

Perfekt til dig, som er online

En af de største fordele ved denne tablet er, at den kommer med 3G såvel som wi-fi og Bluetooth.

Dette er nogle lækre funktioner, så du selv kan vælge, hvad der er bedst for dig, når du bruger din tablet online.

En lækker, lille sag

Med sin skærm på 7 tommer er den en lille sag, som er perfekt til dig, som er på farten. Med tabletten får du en 8GB harddisk, samtidig med at der er udgang til både USB og kortlæser.

Hvad end du vil bruge denne tablet til lettere arbejde eller afslapning og spas, får du en praktisk og ikke mindst billig tablet med denne Android-baserede tablet.

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
599,00 599,00 Til butik »

Lenovo Yoga Tab 3 10″

lenovo-yoga-tab-3-10Lækker lyd og billede

Hører du til dem, som nyder at se serier eller film på farten?

Og går du op i den gode lyd? Hvis ja, er Lenovos Yoga Tab 3 10” lige det, du søger.

Med denne tablet får du en medieoplevelse ud over det sædvanlige.Tabletten egner sig godt til dig, som gerne vil undgå en tung bærbar, men som samtidig ikke vil gå på kompromis med kvaliteten.

Selvom skærmen er på hele 10 tommer, får du stadig en let tablet, da den vejer under 700 gram!

Knivskarpt kamera

Tabletten har samtidig mere at byde på. Med sit 8-megapixels kamera byder denne Yoga Tab også på mange muligheder.

Kameraet er drejeligt, så du let kan indstille det, hvad end du skal bruge det til at tage smukke billeder eller til Skype-møder.

En imponerende batteritid

Med en batteritid på op til 18 timer, markerer denne tablet sig som noget ud over det sædvanlige.

De mange timer giver dig mulighed for at bruge tabletten i bus eller andre steder, hvor du ikke er i nærheden af en stikkontakt.

Desuden er du endnu mere fleksibel, da du ikke behøver bekymre dig om stikkontakter og strøm i løbet af arbejdsdagen.

Med denne lækre kombination af godt design, god lyd, såvel som den lange batterilevetid må man sige, at det her virkelig er en tablet, som egner sig godt til dig, som er på farten!

Forhandler Pris Totalpris Læs mere

Med Windows

 

Huawei MateBook 128 GB Champagne Gold

huawei-matebook-128-gb-champagneEn tablet med alt det, du behøver

Er du træt af at have dit arbejde på én computer, din underholdning på en anden og måske din musik på en helt tredje?

Med denne MateBook fra Huawei får du den perfekte arbejds- og rejsemakker, hvor det lækre design i kombination med ny og veludviklet teknologi giver dig de perfekte forudsætninger for en tablet, der passer til netop dine behov.

Kvalitetsskærm og lang batteritid

Med denne tablet får du en 12”-kvalitetsskærm i et lækkert design.

Men med en dybde på blot 0,69 centimeter påvirker den øgede skærmstørrelse ikke vægten, da den vejer blot 640 gram!

Samtidig har tabletten en lang batteritid på op til ni timer, så du uden problemer kan anvende den uden at skulle bekymre dig om strøm og stikkontakter.

Kvaliteten når helt nye højder

I denne tablet er der intet, som er overladt til tilfældighederne.

Med en kraftfuld 6th generation Intel-processor er den utroligt hurtig og meget behagelig at arbejde med, også i det lange løb.

Designet er stilsikkert og med en full HD-opløsning med 2160×1440 pixels får du en fantastisk skærm.

Samtidig er der heller ikke sparet på lydfronten, da tablettens dual speakers sørger for lyd med god dybde, hvad end du ser serier på farten eller anvender tabletten som din musikafspiller.

En let og luksuriøs tablet til dig, som er på farten

Denne tablet er derfor det oplagte valg til dig, som er på farten.

Den er let at have i tasken og med den større skærm er det lettere at danne sig et overblik over arbejdet.

Samtidig har den en harddisk på 128 GB, hvilket er praktisk, når man er på farten.

Med denne MateBook er der både plads til et væld af filer og arbejdsopgaver, samtidig med at du kan lagre musik og film herpå.

Forhandler Pris Totalpris Læs mere

Microsoft Surface Pro 256 GB i5

microsoft-surface-pro-256-gb-i5En tablet i en klasse for sig

Hvis du er på udkig efter en tablet, hvor der ikke er sparet på nogle fronter, er denne Surface Pro-tablet fra Microsoft det, du søger!

Med sit elegante ydre og en tykkelse på blot 0,85 centimeter får du her en tablet, som nærmest gør det til en fornøjelse at arbejde.

Lang batterilevetid og let at have med på farten

Er du ofte på farten, eller kan du bare godt lide ikke at skulle bekymre dig om den nærmeste stikkontakt, vil du elske denne tablet.

Med en batterilevetid på op til 13,5 timer, er du fleksibel hele dagen. Og med en vægt på 0,768 kilo, er den let at have med.

Med sine 256 GB er der samtidig rigeligt med plads til både at lagre tusindvis af Word-filer, samtidig med at der også er plads til film og musik.

En fantastisk skærm med mange muligheder

Denne tablet er også fremragende til underholdning.

Med en skærm på 12,3” og en skærmopløsning på 2736×1824 pixels, er denne tablet god til alt fra at streame serier til at nyde smukke billeder fra rejsen.

Samtidig sørger Dolby Audio Premium-højtalerne for, at lyden også er af høj kvalitet!Samtidig har du også muligheden for at gøre din tablet unik – med hjælp fra Surface Pro kan du designe indholdet, så det passer netop til dig.

Ligeledes følger der også mange spændende muligheder og funktioner med denne tablet, hvor du blandt andet, med en Surface Pen, kan kreere flotte skygger og lave virkelighedstro skrift.

Uanset om tabletten skal bruges til studiet, til underholdning, til arbejdet eller til kreative udfoldelser, har denne Windows Surface Pro 256 GB i5 det, du søger!

Hvorfor skal jeg købe en tablet i stedet for en bærbar PC?

Der er med garanti rigtig mange, der står i ovenstående dilemma, hvis de skal have en ny enhed, der enten kan bruges til arbejde på farten eller i forbindelse med studie, for der er selvfølgelig fordele og ulemper ved at vælge begge dele, men på det seneste er der dog kommet flere og flere fordele ved at vælge en tablet-pc i stedet for en traditionel bærbar PC – og det er lige netop disse fordele, som du kan læse mere om nedenfor.

Og derfor kan du selvfølgelig gøre op med dig selv, hvorvidt disse fordele er nok til, at du er overbevist om, at det rigtige valg for dit vedkommende er, at investere i en tablet-pc i stedet for en traditionel bærbar PC.

  • Størrelsen: Én af de mest væsentlige fordele ved at vælge en tablet-pc er, at den har en rigtig god størrelse, der typisk befinder sig i omegnen af 9” – 12”, hvilket både gør, at den er ideel som en reel tablet, men også sammen med et tastatur på skrivebordet eller til mødet. Det betyder altså, at den kan bruges til flere forskellige ting grundet dens størrelse og det er selvfølgelig en fordel.

 

  • Prisen: Man kommer heller ikke udenom, at der kan være rigtig mange penge at spare ved at købe en tablet-pc i stedet for en traditionel bærbar PC, for du kan eksempelvis sagtens finde en ganske fornuftig tablet til en pris på mellem 2.000 og 3.000 kroner, men hvis du skal have en god bærbar PC, så skal du meget længere op på prisskalaen. F.eks. koster en MacBook hurtigt mellem 8.000 og 10.000 kroner.

 

  • Touch-skærm: Enhver form for tablet-pc er naturligvis udstyret med en trykfølsom skærm (touch-skærm), der gør det muligt at bruge tablet-pc’en blot ved at trykke forskellige steder på skærmen og det er selvfølgelig dét, der er et stort salgsargument for, at man skal vælge en tablet i stedet for en traditionel bærbar PC, hvor man er tvunget til at bruge en trackpad eller tilkoble en mus.

 

  • Apps: Ydermere, så findes der også et væld af forskellige apps til de mange tablet’s, der er at finde på det danske marked, som giver dig nem adgang til diverse funktionaliteter og tjenester, hvilket blandt andet inkluderer applikationer som Office-pakken og Dropbox, som kan give dig hurtig adgang til dine filer, men også apps som Spotify og Netflix, der giver dig hurtig adgang til både film og musik.

 

  • Multifunktionel: Slutteligt, så kan en tablet tjene flere forskellige formål, hvilket du også kan se med de applikationer, der kan fås til de mange tablet’s. Du kan eksempelvis både bruge den til at tage notater til mødet i dagtimerne og så overlade den til børnene, når du kommer hjem, som kan bruge den til at se film på eller spille diverse former for spil.
Forhandler Pris Totalpris Læs mere
6.625,00 6.625,00 Til butik »
6.626,00 6.626,00 Til butik »
7.908,00 7.908,00 Til butik »
8.561,50 8.561,50 Til butik »
This post has a rating of stars based on reviews from our users.
Rate this post
Forfatter

På Testmagasinet.dk kan du læse test og anmeldelser af diverse produkter, samtidig kan du læse meget mere om hvor du kan finde det ønskede produkt til de bedste og billigste priser på nettet.