Hængestol til haven er efterhånden blevet enormt populær og der hænger flere og flere af dem rundt omkring i de danske hjem.

Der findes en hængestol til ethvert behov.

Hvad enten du søger en til indendørs- eller udendørs brug, hvad enten du søger en til børnene eller en til de voksne, så findes der en hængestol til dig!

Du kan endda sagtens finde en hængestol der både passer til indendørs- og udendørs brug, samt til børn og voksne på en gang.

Mulighederne er mange!

Vi har fundet en masse lækre hængestole, der hver især har massere af fordele i sig. Fælles for dem alle, det er at de er af en høj kvalitet og fås til en god pris.

En hængestol er et godt sted at sidde og hygge med en god bog og så kan den samtidigt nemt monteres stort set over det hele.

Det er med god grund, at hængestole er blevet så populære. Der er bare et eller andet helt specielt ved at sætte sig godt til rette i en hængestol og slappe helt af.

Hængestolen i sig selv, den formår at skabe en god og hyggelig atmosfære, som der altid er plads til.

Du vil helt sikkert ikke fortryde, hvis du får dig en hængestol. Du kan hver dag nyde godt af din hængestol og den kan for det meste også bruges af hele familien, store som små!

Hvis du allerede overvejer om en hængestol er noget for dig, så kig de nedenstående produkter igennem.

Der findes en hængestol for enhver smag og der findes derfor helt sikkert også en hængestol, som passer perfekt til dig og dine behov!

SE OGSÅ: Seng med skuffer


Yrsa hængestol i sort – flot hængestol til haven


Yrsa hængestol i sortSkøn Yrsa hængestol i sort.

Den er perfekt at slappe af i med en god bog eller lignende. Du kan endda montere den både inden- og udendørs.

Indendørs passer Yrsa hængestolen som skabt ind i enhver stue eller ethvert værelse.

Når det så bliver dejligt varmt i vejret, så kan du let sætte hængestolen op på din terrasse eller eksempelvis under et stort træ i haven.

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

Materialet brugt er bomuldssnore, der er stærkt nok til at folk i alle aldre kan have stor glæde af den her hængestol.

 • Bredden er på 80 cm.
 • Længden er på 80 cm.
 • Højden er på 90 cm.

Der medfølger ikke ophængskrog og reb.

SE OGSÅ: Infrarød sauna

Renoir – hængestol i en naturlig farve


Enorm lækker hænge- og gyngestol fra Sika Design.

Det er i sandhed et produkt af højeste kvalitet og med et super lækkert design.

Hængestolen er i en flot og naturlig farve, der med sin enkelthed kan passe ind overalt.

Den er produceret med et utroligt slidstærkt og naturligt materiale kaldet rattan. Det er ikke kun et meget holdbart materiale, det er også et rigtigt flot materiale at se på, der har nogle skønne naturlige variationer i sig.

Det her rattan er flettet til at danne denne her fantastiske hænge- og gyngestol og resultatet er betagende.

Du får en usædvanlig lækker hænge- og gyngestol, der passer fantastisk ind i enhver stue, udestue og til sommerhuset.

Denne her hænge- og gyngestol er lavet af produkter i højeste kvalitet, derfor kan du også forvente at den er enormt slidstærk og vil holde i mange år frem!

 • Højden er på 113 cm.
 • Bredden er på 75 cm.
 • Dybden er på 68 cm.

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

Amazonas Havanna – Hængestol med en bæreevne på 120 kg


Amazonas Havanna - Hængestol med en bæreevne på 120 kgDrømmer I om en hængestol, der både kan benyttes af familiens voksne og børn? Så kan det være, at denne Havannamodel fra mærket Amazonas er lige noget for jer. Hængestolen kan, først og fremmest, bryste sig af et stilrent, maritimt design, der passer ind i langt de fleste husstande. Herudover er der tale om en behagelig hængestol, hvor komforten er i absolut topklasse. Hængestolen er produceret i EllTex, hvilket står for Extra Long Lasting Textile. Elltex er et specielt mix af bomuld og polyester, der både gør stoffet UV-standhaftigt og vandafvisende. Altså er der tale om en hængestol, der passer perfekt til det danske klima og vejr. Ydermere er det værd at bemærke, at denne stoftype, ud over dens robusthed – også er særdeles behagelig. Hængestolen har en maks. belastning på 120 kg samt en bredde på 120 cm og en længe på 150 cm.

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

Amazonas Brasil – udendørs hængestol i flot farve


Amazonas Brasil - Solid og komfortabel hængestolDenne hængestol fra mærket Amazonas har komfort og kvalitet i højsædet. Hængestolsmodellen er oprindeligt designet og produceret i Brasilien, hvor den i høj grad blev brugt til en afslappende siesta. Sidenhen er den blevet populær i resten af verdenen, dels på grund af det stilrene og enkelte design og dels på grund af den høje kvalitet. Brasil-modellen har en liggeflade på 160 x 130 cm og kan laste op til 120 kg. Der er altså tale om en hængekøje, der egner sig til børn såvel som voksne og til store såvel som små. Hængestolen er fremstillet i brasiliansk højkvalitetsbomuld, hvilket blandt andet kan ses i stoffets lange fibre, der gør materialet ekstra solidt og slidstærkt. Herudover er det værd at bemærke, at enderne på denne hængestol er syet firdobbelt, mens selve materialet, altså bomulden- er fremstillet ekstra tyk. Det betyder, at hængestolen er yderst stabil og har en høj udeholdenhed. Hængestolen sælges uden hynder og puder, men for at gøre oplevelsen ekstra behagelig, anbefales det, at man supplerer hængestolen med et par bløde puder. Ønsker du en hængestol i høj kvalitet, så kan denne Brasil-model sagtens være noget for dig.

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

Amazonas hængekøje Silk Traveller Ocean


Amazonas hængekøje Silk Traveller OceanAmazonas har lavet en smart hængekøje, du kan tage med dig overalt, så du altid har en komfortabel mulighed for lige at hvile dig. 

Denne hængekøje er lavet af ultra let faldskærmsmateriale, hvilket betyder, at hængekøjen kun vejer 350 gram. Det betyder, at du kan folde den sammen og have den med i rygsækken uden problemer, så du kan tage den i brug, når du har lyst. 

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

 

Idéen med hængekøjen er, at den skal kunne bruges, når du er ude at rejse. Når du finder to stærke træer, der står i god afstand fra hinanden, kan du spænde hængekøjen op mellem dem og dermed have en komfortabel hvileplads midt i naturen. 

Du kan naturligvis også bruge hængekøjen derhjemme, så du har en fast plads i haven, hvor du kan hvile dig. 

Hængekøjen er godkendt til 150 kg, og den har en liggeflade på 220 x 140 cm. 

Denne fine hængekøje fra Amazonas fås i en flot blå farve, og da materialet er dejligt let og åndbart, er hængekøjen komfortabel at ligge i, også selvom det er varmt udenfor. Et godt tip er at ligge sig på tværs i køjen, så er den mere åben. 

Joki hængestol i cherry rød designet til børn fra La Siesta


Joki Hængestol Cherry Rød_1Frisk og kirsebærrød hængestol fra La Siesta.

Den er designet til børn og den er måske mindst tiltænkt pigerne, da den jo har en kirsebærrød farve. Dog skal det ikke stoppe drengebørn for at nyde denne fantastiske hængestol!

Den er perfekt til ungerne, der godt kan lide af have deres egen lille hule og er derfor også et sikkert hit på alle børneværelser.

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

 

Hængestolen er lavet et behageligt og blødt bomuldsstof og indeni hængestolen, der ligger der en kæmpe stor og blød pude, hvor barnet kan sidde godt og hygge sig.

Joki hængestolen har en højde på 1,5 meter og en diameter på 0,7 meter, der er derfor massere af plads til din datter eller søn i den.

Den anbefales til børn der er omtrent mellem 3 og 9 år, dog kan enhver der vejer under 80 kg trygt sætte sig i hængestolen.

Den leveres uden krog til ophæng, men sådan en kan let anskaffes på dit lokale byggemarked ellers kan du finde en god og stærk krog fra samme forhandler.

Denne her hængestol fås endda i mange farver.

Økologisk Joki hængestol i lyseblå fra La Siesta


Økologisk Joki hængestolFlot, økologisk og utrolig behagelig hængestol i lyseblå fra La Siesta. Joki hængestolen er lavet til børn og kan let blive et stort hit på ethvert børneværelse.

Barnet kan let kravle op i hængestolen og få lavet sig en lille hule, hvor de sidder både blødt, sikkert og noget så behageligt.

Dens simple lyseblå farve, passer perfekt ind i ethvert børneværelse og vil derfor også give rummet en lidt mere levende atmosfære.

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

 

Inde I hængestolen, der finder du en stor og blød pude på hele 65 liter, der har en hyggelig og pastel lyseblå farve.

Puden kan let tages ud, hvis det ønskes.

Den her hængestol er anbefalet til børn i alderen 3 til 9 år.

Selve hængestolen er lavet af blødt og stærkt bomuldsstof, der derfor kan bære helt op til 80 kg.

Den er 70 cm bred og 150 cm lang.

Du kan let vaske hængestolen, det anbefales at den vaskes ved 30 grader.

Joki hængestolen leveres uden krog, dog kan du let finde en krog på dit lokale byggemarked ellers kan du finde gode kroge hos forhandleren.

Læs også: Haveparasol – Bliv klar til sommeren

Tidligere anmeldte produkter – nu udgået

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.

Amazonas Relax Kolibri – udendørs hængestol i pang farver


Amazonas Relax Kolibri hængestol Der er ikke noget mere behageligt end at have en hængestol ude i haven, som man kan sidde og slappe af i efter en lang dag. 

Denne flotte og farverige hængestol fra Amazonas er en af dem, der virkelig er gode at have i haven. Ikke nok med at de flotte farver på stoffet gør dig glad, så er den også enormt behagelig at sidde i. 

Den er super nem at hænge op og gøre klar til brug, og hvis du gerne vil have den ned igen, så tager det heller ikke nogen tid. Den vejer kun 1,8 kg og kan derfor klares af en enkel person. 

Sædet måler ca. 130 x 100 cm, så du kan både sidde i den oprejst eller ligge og flyde lidt i den – der er plads til begge dele. Det er anbefalet, at du hænger din mindst 195 cm oppe i luften, med ca. 40-50 cm til jorden. 

Hængestolen er godkendt til at kunne håndtere en vægt på 120 kg. 

Denne hængestol bliver hurtigt din nye bedste ven og dit yndlingssted at hænge ud, når der er tid til det. Hvis stoffet bliver beskidt, kan det nemt og hurtigt vaskes igen.

 

VidaXL – Foldbar hængekøjestol i brun


VidaXL - Foldbar hængekøje i brunHer er der tale om en foldbar hængekøje fra VidaXL. Hængekøjen er henvendt til dig, der ønsker at kunne slappe af og nyde solen på en varm sommerdag. I forhold til hængekøjens design er stellet lavet af solidt og holdbart træ, mens stoffet er fremstillet af 55 % bomuld og 45 %polyester. 

Hængekøjens mål er 100 cm i længden og 80 cm i bredden. Den maksimale vægtkapacitet er 110 kg. Hængekøjen er fremstillet, så den på et splitsekund kan sættes op og tages ned igen. Herudover er den yderst nem at folde sammen, og med den følger en bæretaske, hvori den kan opbevares, når den ikke er i brug. Her er der altså tale om en sammenklappelig hængekøje i høj kvalitet, der er nem at have med at gøre og som tillader dig at slappe af, når solen står højt på himlen.

Amazonas Relax Kolibri – udendørs og indendørs hængestol


Amazonas hængestol Relax KolibriSom navnet antyder, så kommer Relax Kolibri i nogle stærke kolibrifarver. Den har blå, gule og grønne striber, så man lægger mærke til den med det samme.

Materialet er en blanding mellem bomuld og polyester og den er utrolig lækker at sidde eller ligge i. Den bliver holdt fast øverst med en tværstang lavet af træ på 110 cm. Bredden på hele hængekøjen er 120 cm og længden er 150 cm. Den kan holde til en vægt på helt op til 120 kg.

 

 

Hvis du ønsker det, kan du godt lade den være udenfor i det danske vejr, for den er både vandafvisende og så kan den også godt holde til sol. Den kræver et træ eller noget i den stil, for at du kan hænge den op. 

Alternativ kan du tilkøbe en stander til, som du kan bruge. Men da de fleste bruger et træ, skal det købes ved siden af.

La Siesta Caribena – Kvalitets hængekøjestol i bomuld


La Siesta Caribena - Kvalitetshængekøje i bomuldDenne hængekøje fra La Siesta, der er håndlavet i Columbia, er fremstillet i bomuld med lange fibre, der gør stoffet ekstra blødt og holdbart. Hængekøjen har et højt antal ophængningssnore, hvilket betyder, at vægten fordeles bedre samtidigt med at holdbarhed og komfort optimeres. Caribena-modellen er en singlehængekøje, der som allerede nævnt er fremstillet i bomuld, der udover dens slidstærke egenskaber er skånsom mod huden og derfor også egner sig til børnefamilier. For at sikre produktets holdbarhed er der, udover de mange ophængningssnore, lavet en særlig slidstærk vævekant. Dette betyder, at begge kanter på liggefladen er vævet ekstra tæt, for dermed at sørge for stabilitet og robusthed. Hængekøjens bredde er 140 cm, længden er 200 cm og totallængden, altså længden inklusive ophængningssnorene, er 300 cm. For at kunne hænge denne hængekøje op skal der være en minimumsafstand på 270 cm. Hængekøjen kan bære hele 120 kg, og der kan derfor, med lidt god vilje, også godt ligge to personer. Hængekøjens vægt er på 1,1 kg og er derfor særdeles let. Her er der tale om en hængekøje i særdeles høj kvalitet, der kan tilfredsstille selv den kræsne køber, der ønsker en god komfort og lækkert materiale.

Evelyn hængestol med et romantisk look i hvid


Evelyn hængestolEksklusiv hængestol fra Sika Design i hvid. Den har et flot og æggeformet design, der kan placeres over det hele.

Den er fra Georgia Serien lavet af Sika Design. Georgia Serien er kendt for at have stærke og vedligeholdelsesfri fibre, der er vævet sammen på en aluminiumsramme. Det er med andre ord produkter af højeste kvalitet, som du ikke behøver at vedligeholde!

Netop den her hængekøje den besidder et lettere romantisk look, der virker godt og kan være med til at tilføje en hyggelig atmosfære hvor end man placerer den.

 

Hænge- og gyngestolen er dejlig stor, så den kan sagtens benyttes af både børn og voksne. Den kan både bruges inden- og udendørs.

Der medfølger selvfølgelig hynder til denne lækre hænge- og gyngestol. Du kan her vælge mellem enten hvid eller taupe.

 • Højden er på 113 cm.
 • Bredden er på 66 cm.
 • Dybden er på 63 cm.

Amazonas Panama


Amazonas Panama hængestol - En innovativ løsningDenne hængestol fra Amazonas er designet til dig, der ønsker en innovativ og moderne hængestol, hvor du kan slappe af, når behovet opstår. Hængestolen er i en frisk farve, der kan give et pust både indendørs og udendørs. Desuden egner den sig i særdeleshed til at fremme hyggen på et børneværelse. 

Hængestolens mål er 130 x 100 cm og lastekapaciteten er på hele 120 kg, hvilket betyder, at den også kan benyttes af fuldvoksne personer. Hængestolen vejer 1,8 kg, hængehøjden er mindst 195 cm, mens afstanden fra jorden vil være omkring 40 til 50 centimeter. Hængestolen er yderst nem at sætte op. 

Amazonas stammer fra Tyskland og er en af de førende producenter inden for hængekøjeindustrien i hele verden. Amazonas hængekøjerne er fremstillet i brasiliansk bomuld, der især er kendt for dets høje kvalitet grundet de lange fibre, man finder i netop dette bomuldsstof. På alle måder er denne Panama hængestol i høj grad henvendt dig, der ønsker en hyggelig plads i hjemmet, hvad end det er indendørs eller udendørs, uden at gå på kompromis med hverken kvalitet, design eller komfort. Panama hængestolen er med andre ord til dig, der ikke vil nøjes.

Cacoon hængekøjestol


Cacoon hængekøje – Perfekt til afslapning for både børn og voksneDrømmer du om at kunne komme hjem fra arbejde eller skole og smide dig i en lækker hængekøje, så kunne Cacoon hængekøjen være et rigtig godt valg for dig. Denne hængekøje kan nemlig holde til en vægt på op til 200 kg, så den kan sagtens bære både voksne og børn.

Den kan hænges op både ude og inde, og så er den lavet i et godt, slidstærkt materiale, der ville holde fint til en smule regnvejr, da det er vandafvisende. Skulle du alligevel få behov for det, kan den dog også vaskes i en almindelig vaskemaskine ved 30 grader.

Du skal vælge denne hængekøje, hvis du:

 • Vil have en god, solid hængekøje i slidstærkt materiale
 • Kan lide farven: hvid, orange, blå eller brun – så vælger du nemlig selv
 • Vil have mange timers hygge og afslapning for både voksne og børn

Dejlig hængekøjestol i stort og smidigt net


Dejlig hængekøjestolUtrolig behagelig hængekøjestol, der er lavet af et stort, smidigt og kraftigt net.

Den er overraskende behagelig at ligge i, da nettet former sig perfekt efter den person som sidder i stolen.

Stolen bærer præg af en hyggelig og latinamerikansk stil, der med sin udsøgte komfort kan give dig meget glæde i hverdagen.

Den har ét enkelt ophængningspunkt, der gør den let at montere og perfekt at sidde i. Der er brugt meget tid på, at dette produkt får den perfekte komfort.

Tværpinden er lavet af eksotiske træsorter, der gør den enormt kraftig og stærk. Du får en solid tværpind, der nok skal holde i lang tid. Den er endda håndfremstillet, så man får træets egen glans frem.

Det er altså en flot, tropisk, stærk og rund tværpind, der holder hængekøjestolen godt på plads!

Væve- og fletteteknikken er sprang teknikken, der er optimalt til hængekøjestole og særdeles eftertragtet.

Bomulds nettet er lavet af 100% bomuld og med robust tråd. Det er derfor super blødt og giver dig den optimale komfort, når du sidder i hængekøjestolen.

Den fås i følgende farvevarianter,

 • Naturhvid.
 • Tofarvet.
 • Farvekombinationer.

Se vores artikel om: Infrarød massageapparat – Sådan slipper du af med smerterne

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme

Forfatter