Haveparasol – Bliv klar til sommeren

Der er masser af gode grunde til at få sig en haveparasol. Sol er godt og dejligt, dog bør det nydes med måde.

Du kender sikkert alt til at blive solskoldet og det er ikke spor sjovt. Derudover viser undersøgelser at for meget tid i solen kan resulterer i alvorlige følgesygdomme, såsom hudkræft.

Så er det også bare super rart, at kunne sætte sig i skyggen af en stor og dejlig parasol og spise middag eller drikke kaffe med venner og familie. Parasoller findes efterhånden i mange forskellige slags og vi har her derfor her fundet lidt til enhver smag.

Hvad enten du leder efter en kæmpe af en parasol, som har til formål at skygge for et helt middagsselskab, eller du leder efter en mere mobil løsning til færre personer, så kan du finde det herunder.

Nogle af haveparasollerne kommer med en fod, andre af dem kommer uden fod og nogle få af dem skal der slet ikke bruges fod til. Du kan i hvert fald regne med en god have parasol, som du kan beholde længe, hvis du vælger et af de produkter vi har fundet frem nedenunder.

Forbered dig bedst muligt, så du kan få det bedste ud af den dejlige danske sommer!

___________________________________________________________________________________________

Indholdsfortegnelse:

___________________________________________________________________________________________

Andreas hængeparasol i sort

Andreas hængeparasol i sort
6.495 kr.

Kæmpe stor, praktisk og flot hængeparasol i sort.

Parasollen er udstyret med en smart hænge funktion, som du ikke kan undvære, når du først har prøvet den. Den lader dig nemlig rykke rundt på parasollen på en super nem måde, uden at du skal kæmpe med at løfte den eller lignende.

Den funktion kan spare dig for meget besvær set over et længere perspektiv og din ryg vil takke dig for den, når du engang bliver gammel.

Materiale og mål

Parasol stangen er produceret i aluminium, som er praktisk fordi det er super stærkt, samtidigt med at det næsten ikke vejer noget.

Dugen, som skærmer for solen, er i sort polyester af høj kvalitet.

Parasollens diameter er 300 cm, hvilket gør det til en meget stor hængeparasol. Både bredden og længden er derfor naturligvis også på 300 cm, da parasollen er rundt. Den leveres usamlet, men er lige til at sætte sammen.

Kvadratisk luksus haveparasol i en stor størrelse

Kvadratisk luksus parasol
1.699 kr.

Kæmpe stor parasol i sublim kvalitet. Dette er produktet til dig, som ønsker en parasol, der kan noget ud over det sædvanlige.

Den har et super flot design og er produceret udelukkende af materialer i højeste kvalitet.

Denne haveparasol er perfekt til den store have eller terrasse, dog leveres den uden parasolfod, som kan tilkøbes separat til en billig pris.

Dug og mål

Den robuste sorte dug er udført i et gennemfarvet og vejrbestandigt stof, der er perfekt egnet til de danske vejrforhold. Stoffet hedder olefin og er noget du kun finder i parasoller med en eksklusiv kvalitet.

Det vejer desuden 200 g pr kvadratmeter og der medfølger 3 meter.

Stangen er lavet af lyst hårdt træ, der er modstandsdygtigt overfor vind og vejr af al slags, i hvert fald hvad vi kan komme ud for i Danmark. Stangen er super solid på grund af dens konstruktion i massivt træ og dens tykkelse på 48 mm.

Den er 265 cm høj, 300 cm bred og 300 cm lang. Diameteren er også på 300 cm og formen er kvadratisk.

Rio rund luksus haveparasol 1 i sort

Rio rund luksus parasol 1 i sort
1.599 kr.

Kvadratisk, sublim, luksus og stor parasol med en kraftig sort dug. Den her parasol måler hele 3 gange 3 meter og er produceret i vejrbestandige materialer af høj kvalitet.

Selve stangen og lamellerne er af hvidlakeret hårdt træ med dobbelt snoretræk, som sikrer dig en lang holdbarhedstid og nem mulighed for at indstille parasollen.

Dugen er naturligvis også optimalt modstandsdygtigt mod det danske vind og vejr, der ydermere har en flot og kraftig sort farve.

Denne markedsparasol er med sit majestætiske udtryk og store størrelse perfekt til enhver terrasse og have.

Rio rund luksus have parasol 2 i sort

Rio rund luksus parasol 2 i sort
1.599 kr.

Stor, rundt og luksus parasol, som beskytter dig mod solen på en effektiv måde. Den er udstyret med smarte funktioner, som lader dig bruge parasollen optimalt uden for meget besvær. Det er eksempelvis en rotation skip, som lader dig dreje parasollen og skærme for solen i alle retninger.

Parasollens dug er stærk og i en flot sort farve. Den er yderst modstandsdygtig overfor vind og vejr og den kan helt sikkert klare alle de danske sæsoner uden besvær. Parasollens form er rund.

Robust stang i hvidpigmenteret massivt træ

Stangen og lamellerne er produceret i hvidpigmenteret massivt træ, som er et yderst robust og kraftigt materiale, der både ser flot ud og holder godt.

Parasollen her kommer uden fod, dog kan den tilkøbes separat. Parasollens diameter er 330 cm, hvilket betyder at både bredden og længden også er 330 cm, da den jo er rund. Parasollen leveres samlet.

Malte hængeparasol med krydsfod i sort.

Malte hængeparasol med krydsfod i sort
3.295 kr.

Stor og praktisk hængeparasol til terrassen eller haven.

Den er i god kvalitet og perfekt modstandsdygtig mod det danske vind og vejr. Den er desuden produceret i solide materialer af høj kvalitet, som sikrer dig en lang levetid for parasollen.

Stangen er af aluminium, som gør at den næsten ikke vejer noget, men samtidig er stærk. Dugen er i polyester og har en flot sort farve. Hvis du vælger parasollen her, så er sikret et produkt af god kvalitet til en billig pris.

Mål og funktioner

Malte hænge parasollen har en praktisk tilt funktion i sig, som lader dig indstille parasollen, så skyggen lander hvor du ønsker.

Du behøver derfor ikke, at slæbe parasolfoden rundt og få ondt i ryggen. Det er en praktisk og moderne funktioner, der bør være i alle parasoller. Parasollen har desuden en kryds fod, som du får med gratis ved køb af parasollen.

Hænge parasollen har en diameter på hele 3 meter, hvilket afskærmer et stort areal effektivt mod solen. Højden på parasollen er 247 cm.

Elias hængeparasol i sort

Elias hængeparasol i sort
6.495 kr.

Smart og praktisk hængeparasol i sort. Parasollen her kommer både med krank, hænge funktion og en fod, så den kan sættes op, så snart du modtager den.

Kranken er meget nem at bruge, hvilket lader dig justere parasollen uden at bruge for mange kræfter på det.

Hænge funktionen gør at parasollen kan kaste sin skygge lidt længere og lidt mere præcist.

Højde, materialer og diameter

Parasollens fod er super solid og i sort aluminium og så holder den parasollen fast uden besvær. Dugen er i en tæt sort farve og af materialet polyester i god kvalitet.

Dugen kan med garanti klare alt det danske vind og vejr, som du kan formå at udsætte den for. Når du er på udkig efter en parasol, så kan du lige så godt få noget af høj kvalitet, da de fungerer bedre og holder længere. Det er den her parasol et rigtigt godt bud på.

Den er 247 cm høj og 300 cm i diameter, altså både 300 cm bred og lang.

Parasollen leveres usamlet, men den kan sættes op og den er også let at pakke sammen igen, hvis du eksempelvis vil have den med i sommerhus.

Kæmpe stor og brun haveparasol med krank

Kæmpe stor og brun parasol med krank
3.999 kr.

Denne parasol er større end stor og er derfor for dig, som for alvor leder efter en stor parasol til din have eller terrasse.

Den afskærmer enormt effektivt for solen med sin diameter på hele 5 meter. Der er nok til at beskytte et helt middagsselskab mod solen med denne parasol.

Materialer, funktioner og mål

Parasollen her er produceret i robuste materialer af høj kvalitet. Stangen er af aluminium, der er super populært til parasoller, da aluminium næsten ikke vejer noget og er yderst holdbart.

Dugen er i polyester og har en fyldig brun farve.

Parasollen her har desuden en krank funktion, som gør den super nem at slå op og ned.

Den har som førnævnt en diameter på 500 cm og er 295 cm høj, hvilket er en meget stor størrelse.

Vælg denne model, hvis du gerne vil have en haveparasol der er større end stor og med en kvalitet ud over det sædvanlige. Den leveres usamlet, dog inklusiv en krydsfod. Fliserne til krydsfoden er ikke inklusiv.

Innovativ haveparasol fra Sika Design i hvid

Innovativ parasol

Unik og innovativ parasol fra Sika Design i hvid. Det der gør den her parasol til noget specielt, det er dens nytænkende form.

Hovedet på parasollen har nemlig form som et stort palmeblad. Palmebladet er monteret på et spyd og skærmer utroligt effektivt for solen, samtidigt med at det giver et sommerligt udtryk.

Parasollen her er samtidigt smart, da du ikke behøver nogen fod til den. Spyddet, som holder palmebladet, kan du blot stikke direkte ned i græsplænen eller en blomsterkrukke på terrassen.

Produceret i håndflettet fiber af højeste kvalitet

Parasol hovedet er udført i hvidt, håndflettet og syntetisk Sika-fiber, der er af lige så høj kvalitet, som navnet antyder. Det er yderst velegnet til vind og vejr og kræver absolut ingen vedligeholdelse.

Parasollen er i sandhed innovativ og super smart at se på, hvilket kan gøre den til et godt bud på en parasol til din terrasse, altan, balkon eller have.

Dog bør du være opmærksom på, at denne parasol fra Sika Design er i en meget beskeden størrelse. Til gengæld kan du få flere af dem, hvis du ønsker at beskytte flere personer mod solen.

Parasollen er 235 cm høj, den måler 61 cm i bredden og er 72 cm dyb. Den leveres samlet.

Trip Trap Atlantis kæmpe haveparasol

Trip Trap Atlantis kæmpe parasol
5.995 kr.

Fantastisk flot parasol med et unikt design fra Trip Trap. Parasollens er udgjort udelukkende af materialer i høj kvalitet, hvilket resulterer i et perfekt produkt med en robusthed uden lige. Du kan med andre ord roligt regne med, at denne parasol vil holde i mange år frem.

Dugen er også super kraftig og produceret i polyester. Parasollens ribber er samlet i utroligt stærke lommer, der øger parasollens holdbarhed endnu mere.

Det er nødvendigt med en god fod til Trip Trap Atlantis

Stokken måler 4,8 cm og er produceret i meranti og parasollen er hele 285 cm høj. Der skal bruges en stor og solid parasolfod for at holde denne store skygge skaber på plads. Det anbefales derfor at du bruger en parasolfod på minimum 42 kilogram til denne haveparasol.

Køb din parasol i dag

Det var alle de have parasoller, som vi har fundet frem til dig i dag. Vi ved, at du kan få stor gavn af alle de her parasoller, så vi håber derfor du har fundet det produkt du søger.

Uanset hvad, så er vi glade for at have kunne hjælpe dig med at finde den perfekte have parasol til dig og dine behov!

 


Comments are closed.

Back to Top ↑