En seng med skuffer er en smart og populær løsning, der lader dig udnytte pladsen i soveværelset optimalt.

Bare fordi en seng har skuffer, betyder det ikke at der er gået på kompromis med kvaliteten.

Der findes massere af gode produkter i højeste kvalitet, der har opbevaringsplads i sig. Det er også derfor, at en seng med skuffer efterhånden er blevet så populær en løsning.

Du kan nemlig sagtens få en fantastisk god seng eller sengeramme i et flot design, hvor der samtidig er massere af plads til opbevaring i.

Sengerammer i massivt træ er især populære på det danske marked.

De kan give soveværelset en hyggelig atmosfære, som du kan nyde godt af hver evigt eneste dag. Produkter i massivt træ, de har bare et eller andet unikt over sig.

De har en robusthed og kvalitet i særklasse, hvilket også gør dem til et godt og populært valg, ikke mindst når det drejer sig om møbler til soveværelset.

Vi har fundet seks rigtigt gode produkter, der varierer både i kvalitet og prisklasse.

Du finder alt lige fra den perfekte seng med skuffer til børneværelset, til en kæmpestor kontinental seng med skuffer, der har en sublim kvalitet uden lige.

Sådan vurderer og udvælger vi sengene

I denne artikel analyserer og sammenligner vi en række anerkendte og populære senge og sengeforhandlere. Vi har partnerskaber med de fleste af landets store sengeforhandlere, og selvom disse kan have indflydelse på udvalget af senge til artiklen, beror vores anbefalinger på redaktionens professionelle og subjektive vurdering af de bedste senge.

Hos Testmagasinet.dk vurderer vi sengene på parametre som:

 • Kundeanmeldelser fx Trustpilot score
 • Sengenes egenskaber og specifikationer
 • Forhandlerens garantier, service og omdømme
 • Viden og data på, hvad vores læsere foretrækker
 • Eventuelle officielle tests af senge

Disse parametre bliver sammenstillet med pris og kvalitet. Det er vigtigt at nævne, at rækkefølgen i artiklen ikke repræsenterer en rangering af produkterne, men en gennemgang af nogle af markedets bedste produkter til forskellige behov.

Hvis du vælger en af de her seks gode senge med skuffer, så kan du være sikker på at få et produkt af høj kvalitet , som du længe vil få glæde af!

Game køjeseng inklusiv skuffer, hylder og skrivebord med hjul.


Game Halvhøj SengSmart løsning med en dejlig køjeseng, samt enormt meget plads til opbevaring.

Det er især værd at lægge mærke til den lave pris, kontra de mange opbevaringsmuligheder, skrivebordet og så videre.

Du får med andre ord rigtigt meget for dine penge, hvis du vælger den her køjeseng!

Det her er en halvhøj seng i god kvalitet, der har mange små finesser i sig. Den har en enkel og flot hvid farve, der passer ind i alle soveværelser.

Der følger naturligvis en praktisk stige med, så du kan kravle op i køjesengen uden besvær.

Du finder et hav af opbevaringsmuligheder, en seng og et skrivebord i den her smarte tre-i-en løsning .

Opbevaringen kommer i form af to store skuffer og to åbne rum, der tilsammen giver dig al den plads du kunne ønske dig, til opbevaring af alverdens ting.

Derudover så følger der et praktisk skrivebord på hjul med. Det er lige til at trække ud fra sengen og skubbe ind igen.

Skrivebordet på hjul giver dig en seng med en lille arbejdsstation, der er et perfekt sted, til at man kan lave sine lektier eller hvad det nu skulle være.

Sengen er perfekt til børneværelser, hvor der godt kunne bruges lidt ekstra plads.

Du får her en arbejdsstation, seng og opbevaringsplads i ét, der sørger for at udnytte pladsen optimalt, selv i det mindste børneværelse.

Der er indbygget lamelbund i den her seng. Den er produceret i en god blanding af melamin og laminat.

Den her seng er alt i alt et super smart produkt, med mange ekstra funktioner, der kan give ekstra plads til et mindre børneværelse!

Produktet leveres usamlet, det tager dog ikke lang tid at samle det.

 • Længden er på 204,5 cm.
 • Højden måler 98,5 cm.
 • Bredden er på 96 cm.

LÆS OGSÅ: Boxmadras test

Budget boxmadras inkl. Topmadras og ben 120×200


Budget boxmadras inkl. Topmadras og ben 120x200Noget af det vigtigste, når du skal have en god nats søvn, er, at du har en god madras og topmadras, der passer til din soveprofil. Denne budgetseng kommer med bade madras, topmadras og ben, så du får en komplet soveløsning til en rigtig fornuftig pris. 

Du kan også vælge at bruge madrassen og topmadrassen sammen med andre af de sengerammer, vi har anmeldt her i artiklen, så du kan få en seng med skuffer under. 

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

Hvis du vælger denne model, som den står, skal du selv anskaffe dig dine skuffer til at putte under. Til den løsning er det værd at vide, at benene er 19 cm. 

Madrassen her er produceret i Danmark og er rigtig god til prisen. Den er polstret med 20 mm polyetherskum, der er kendt for at kunne holde længe, og derfor kan du også regne med at have gavn af madrassen her i mange år frem. 

Der er fjedret med Bonell fjedre, som giver dig en god og jævn støtte i madrassen – disse holder også i lang tid, så du har madrassen i mange år. 

Benene, der følger med her, er lavet af stål og giver et meget minimalistisk og simpelt look, ligesom designet af madrassen også er ganske simpelt. Det betyder, at sengen passer perfekt ind i de fleste minimalistiske hjem. 

Du kan vaske madras og topmadras ganske nemt, så du altid har en ren seng. Sengen vejer i alt 50 kg. 

Jabo sengeramme i vild eg med opbevaringsskuffer og natborde.


Jabo sengeramme i vild egJabo sengeramme er en enormt stilren sengeramme fra danske Jabo Møbler. Det er en sand bestseller og det er der mange gode grunde til.

Den er produceret i massivt egetræ og er alt i alt et produkt af rigtig høj kvalitet, hvor der både er natborde og opbevaringsskuffer i.

Det er en sengeramme, for dig der leder efter et produkt i rigtig høj kvalitet.

Du får en vildt lækker sengeramme, med en naturligt look af træ, hvor der også er plads til opbevaring. Den gode kvalitet skal der selvfølgelig betales for og den er derfor ikke billig.

Det er dog stadig et produkt, hvor du får rigtig meget for pengene og ikke betaler for unødvendige funktioner eller lignende.

Sengerammen er produceret gennemgående i massivt egetræ, som er et ekstremt holdbart materiale, der samtidigt er meget smukt at se på.

Egetræet giver sengerammen et naturligt og hyggeligt look og passer derfor perfekt ind i ethvert soveværelse, på en måde som kun naturlige træprodukter kan.

Sengerammen er olieret, for at gøre den ekstra holdbar og give den et endnu flottere udseende.

Den er optimal i et lettere trængt soveværelse, på grund af de praktiske og rummelige opbevaringsskuffer.

Den er selvfølgelig også yderst velegnet, hvis du bare ønsker en flot sengeramme med plads til opbevaring og egentligt ikke mangler plads derhjemme.

Skuffedybden er på 60 cm, hvilket giver dig massere af god plads til opbevaring.

Træ tykkelsen er på hele 30 mm, hvilket betyder at du får en stabil og robust sengeramme, som du trygt kan forvente vil holde i mange år frem.

Materialet er vild eg. Vild eg er flot træ af højeste kvalitet.

Den passer til madrasser med målene 180 cm x 200 cm, det er altså en stor sengeramme, hvor der er mere end nok plads til to personer.

Total målene på sengerammen er som følger.

 • Længden er på 206,5 cm.
 • Bredden måler 186,5 cm.
 • Gavlen er 90 cm høj.
 • Fodenden er 40 cm høj.

LÆS OGSÅ: Dyne test

LÆS OGSÅ: Topmadras test

Springmadras i udsøgt kvalitet, for den absolut bedste komfort.

På toppen af madrassen med mini bonell fjedre, der kommer springmadrassen.

Springmadrassen er noget af det mest vigtige i en kontinental seng og der er derfor brugt mange ressourcer og meget energi, på at udvikle og producere den helt perfekte springmadras til den her kontinental seng.

Springmadrassen der er brugt i denne fantastiske kontinental seng, den har fået navnet Mayan.

Det er en springmadras bestående af en kerne lavet af pocketfjedre i højeste kvalitet.

De har en tæthed på hele 300 fjedre pr kvadratmeter, hvilket giver den ultimative komfort.

De er fordelt i fem komfortzoner, der sørger for at du får perfekt støtte, netop hvor du har mest brug for det i løbet af natten.

Omkring fjedrene, der sidder der et lag af High Resilient skum. High Resilient skum er en opgradering af almindelige skum former, der har en øget komfort og ikke mindst en meget længere holdbarhed.

Du kan få springmadrassen i to forskellige fastheder. Du kan vælge mellem enten fast eller medium.

Du kan også kombinere de to fastheder, så den ene side af sengen er fast og den anden side af sengen er medium.

Vælg mellem to gode topmadrasser

Du har mulighed for at vælge mellem enten Memory K60 topmadrassen eller Latex Prestige topmadrassen.

De to topmadrasser er begge to af rigtig god kvalitet, dog er de dybt forskellige fra hinanden. Memory K60 topmadrassen har Memory Foam i sig, der former sig alt efter din kropsbygning.

Det er en populær løsning, dog anbefaler vi at du vælger topmadrassen Latex Prestige, hvis du har tendens til at have det varmt om natten.

Latex Prestige topmadrassen har en latex kerne i sig, der er hele 5 cm tyk.

Den har en densitet på imponerende 70 kg / kubikmeter, hvilket understreger at den er af højeste kvalitet.

Latex Prestige topmadrassen er super behagelig og er både allergivenlig, anti bakteriel og langt mere ventilerende end Memory K60 topmadrassen.

En topmadras med latex er klart det mest populære valg, dog er det smag og behag. Det er derfor kun dig selv, der kan vurdere præcist hvilken topmadras der er bedst til dig og dine behov!

Den er til slut bolstret i belgisk møbelstof i absolut topklasse. Det hedder Colorado møbelstof og er noget så populært, når det kommer til senge af sublim kvalitet.

Rundt om sengen finder du en ramme, der er lavet af 12 cm tykt træ.  Det sørger for at holde sengen godt på plads og giver den en robusthed, der resulterer i en lang holdbarhedstid. Størrelsen på sengen er 180 cm x 200 cm, hvilket gør det til en stor dobbeltseng.

Opbevaringskufferne måler 120 cm i bredden, 50 cm i dybden og 20 cm i højde. Der er altså massere af plads til opbevaring af sengetøj eller lignende.

Højden er på 74 cm, som er udgjort af ben på 6 cm, en bund med skuffer på 38 cm, springmadrassen på 13 cm og til sidst en topmadras der måler 7 cm.

Der følger 15 års garanti med både på ramme og fjedrebrud. Det her var seks gode senge med skuffer til soveværelset.

De er især lavet til dig, der godt kunne bruge lidt ekstra plads til opbevaring og lignende.

Fandt du det du søgte efter?

Vi håber at du har fundet den perfekte seng med skuffer, der passer netop til dig og dine behov!

LÆS OGSÅ: Senge test

Se også artiklerne: GPS test – Kom hurtigt og sikkert frem

Se vores artikel om: Sofa på afbetaling – find sofaer på afbetaling hos de største og bedste forhandlere

Se vores artikel om: Møbler på afbetaling: Find den rette forhandler

Forfatter