Infrarød sauna gør underværker og er en utroligt god form for afslapning.

Efter blot få minutter i den milde og behagelige varme fra en infrarød sauna, så begynder musklerne allerede at blive afslappet.

Efter 15 minutter, så er man blevet fuldkommen stresset af og er klar igen. At få dig til at slappe af, det er langtfra det eneste en infrarød sauna kan.

Infrarøde saunaer har vist sig, at de er utrolig sunde på mange måder. En infrarød sauna hjælper med at styrke dit immunforsvar.

Det gør den blandt andet ved at dræbe vira og mikrobakterier og så hjælper den os med at udskille affaldsstoffer, der har ophobet sig i vores kroppe.

En infrarød sauna har faktisk en god effekt på en masse forskellige både fysiske og psykiske skavanker.

Den kan fjerne forkølelse, lindre smerter i dine led og i din ryg, øge blodcirkullationen, bekæmpe betændelser, afhælpe slid- og leddegigt, forhøjet blodtryk og meget mere!

Der er med andre ord, stort set ingen grænse for, hvor god en infrarød sauna kan være for dig.

Den hjælper endda dine muskler med at restituere sig. Det er derfor, man til tider ser dem i fitnesscentre og lignende steder.

Hvis du dyrker motion, så kan en infrarød sauna hjælpe dig, med at restituere dig hurtigere. Der er mange gode grunde, til at få sig en infrarød sauna.

Det er afslappende på sin helt egen unikke måde, det er sundt for dig på mange forskellige måder og så koster den ikke engang en bondegård!

De fleste bliver overrasket, når du finder ud af, hvor få penge det egentligt koster at få en infrarød sauna derhjemme.

Vi har fundet syv gode infrarøde saunaer, hvoraf nogle af dem er små og billige, mens andre af dem er kæmpestore, kraftige og mindre billige.

SE OGSÅ: Infrarød terrassevarmer

___________________________________________________________________________________________

Indholdsfortegnelse:

___________________________________________________________________________________________

MaXXwell Bishorn 1800 W

MaXXwell Bishorn 1800 W er en infrarød sauna i høj klasse.

Den er optimal for mange, på grund af sine exceptionelle evner, og så kommer den i flot stilrent design.

Den er især god for dig, der har ringe blodcirkulation, smerter i led eller muskler eller bare har behov for yderligere restitution.

MaXXwell Bishorn 1800 W kommer med et blidt indvendigt hvidt lys, så du enten kan læse en bog, eller lytte til en melodi i varmen, da den indeholder bluetooth afspiller.

Der er et kontrolpanel, hvor du kan indstille temperaturen på mellem 18 og 65 grader.

Det er super simpelt at styre og er også udstyret med blandt andet overophednings alarm og en timer.

Timeren kan indstilles fra 0 til 99 minutter.

Der følger 10 års garanti gratis med på MaXXwell produkter.

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
19.899,00 19.899,00 Til butik »

 

LÆS OGSÅ: Surround sound test

Dansk Bademiljø Royal II 1720 Watt Infrarød Sauna Kabine

Dansk Bademiljø Royal II 1720Dansk Bademiljø Royal II er en god infrarød sauna, der er yderst mobil. Den har en høj kvalitet og varmer også utroligt kraftigt, i forhold til dens mindre størrelse.

Det fedeste ved den her sauna, det er at den har en lille og mobil størrelse, samtidig med at den formår at give en masse varme.

Varmen kommer fra hele fem forskellige paneler. To af dem er fordelt på bagvæggen, en af dem er under sædet og så sidder der en i hver side.

De er placeret enormt praktisk og formår at varme dig helt fantastisk op, mens du sidder i denne fantastiske infrarøde sauna.

Saunaen er gavmildt udstyret med lys, ventilation, temperaturføler og en masse andet. Dens samlede effekt måler hele 1720 watt, hvilket betyder at den her sauna kan varme dig noget så effektivt op!

Dimensionerne på Dansk Bademiljø Royal II infrarød sauna er 190 cm x 100 cm x 94,6 cm.

Strømforbruget er 7,1 Amp.

LÆS OGSÅ: Dampstation test

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
9.999,00 9.999,00 Til butik »

Dansk Bademiljø Royal S3 1820 Watt Infrarød Sauna Kabine

Dansk Bademiljø Royal S3 1820
13.999 kr.

Dansk Bademiljø Royal S3 1820 Watt er en effektiv sauna, der besidder en høj kvalitet. Der er plads nok til to personer i den her infrarøde sauna.

Den afgiver varme fra hele syv karbon varmelegemer. De syv karbon varmelegemer er fordelt så smart som muligt, så du får varmen over hele kroppen.

Der sidder to af varmelegemerne i hver side, så sidder der to af dem på bagvæggen og så sidder der en kraftig dobbelt en i gulvet.

Du får lov at nyde den behagelige infrarøde varme fra top til tå, når du sidder i den her sauna.

Den har oven i købet indbygget radio med CD afspiller og et smart kontrolpanel, der let lader dig bruge alle dens funktioner. Så har den også et stemningsgivende terapilys, der gør hele oplevelsen endnu bedre.

Den er fremstillet af super gode materialer i høj kvalitet og du vil derfor opleve en yderst effektiv infrarød sauna.

Kabinen har plads nok til to personer og afgiver massere af varme, med sine syv paneler der tilsammen udgør en effekt på 1820 watt.

Saunaens dimensioner måler 190 cm x 105 cm x 128 cm.

Dens strømforbrug er på 7,6 Amp.

Strømforbruget er noget så lavt, i forhold til hvor meget saunaen kan varme.

De infrarøde varmelegemer, de er nemlig enormt energibesparende, hvilket betyder at du kan bruge en infrarød sauna, uden at bruge alt for meget energi!

Sammenlignet med en gammeldags og traditionel sauna, så bruger en infrarød sauna næsten ingen energi og er derfor optimal på endnu et punkt.

LÆS OGSÅ: Luftrenser test

MaXXwell Denali Hemlock 1500 Watt Infrarød Sauna

MaXXwell Denali Hemlock 1500 Watt er en infrarød sauna, som to personer sagtens kan nyde glæde af på én gang.

Den er spækket med lækkert udstyr og smarte funktioner, der alt sammen er med til at give dig den bedste sauna oplevelse.

Den er produceret af gode materialer og det er i det hele taget en infrarød sauna af højeste kvalitet. Saunaen har effektivt karbon varmelegemer, der giver den absolut bedste oplevelse i saunaen.

Med dens effekt på 1500 watt, så kan den varme to personer enormt effektivt og behageligt.

Hvis du vælger den her sauna, så får du blandt andet en hemlock med klar matlak, en ionizer, bænke og rygstøtte.

Derudover så finder du også kontrolpanel både inde og uden for saunaen, hvor du kan kontrollere radio og CD afspilleren, lyset indvendigt og lyset i baldakinen og lysterapien.

Du får som sædvanligt 10 års garanti på MaXXwell produkter.

https://testmagasinet.dk/anbefaler/maxxwell-denali-hemlock-1500-watt-infraroed-sauna/apuls/

LÆS OGSÅ: Strygejern test

MaXXwell BS-6235 Hemlock 1575 Watt Infrarød Sauna

MaXXwell BS-6235 HemlockMaXXwell BS-6235 Hemlock 1575 Watt er en god og effektiv infrarød sauna, hvor der er plads til at tre personer kan nyde godt af varmen.

Den er produceret af materialer i højeste kvalitet og er blevet gavmildt udstyret med smarte funktioner, som du kan nyde godt af hver gang du bruger den her udsøgte infrarøde sauna.

MaXXwell BS-6235 Hemlock 1575 Watt Infrarød Sauna er udstyret med en ionizer, der formår at rense luften hurtigt og effektivt.

Du finder timer og temperatur styring både inden og uden for saunaen, hvilket er behageligt, da du ikke behøver at forlade varmen for at indstille timeren.

Den har oven i købet både CD afspiller og radio i sig. Denne her infrarøde sauna, den lader dig desuden føle den fantastiske atmosfære, som terapi lyset i kabinen giver.

Terapi lyset har fem forskellige farver og skaber en fantastisk stemning inden i den infrarøde sauna.

Saunaens dimensioner er 135 cm x 135 cm x 194 cm.

Den bruger 230 V og 10 Amp., hvilket betyder at den passer ind til ganske almindelige strømstik.

Der er som altid 10 års garanti på MaXXwell’s produkter.

Forhandler Pris Totalpris Læs mere

LÆS OGSÅ: Eltandbørste test

MaXXwell BS-6445 Hemlock 2250 Watt Infrarød Sauna

MaXXwell BS-6445 HemlockMaXXwell BS-6445 Hemlock 2250 Watt er en stor infrarød sauna, hvor er der plads til hele fire personer. Du får en rigtig stor infrarød sauna her og størrelsen er især god til prisen.

Den er fra MaXXwell, som er kendt for at lave produkter af høj kvalitet. Den her fantastiske infrarøde sauna er ingen undtagelse.

Det er en hjørnemodel, der med dens smarte design og imponerende 2250 watt, sagtens kan varme fire personer op på én gang.

Varmen kommer fra hele seks kraftige karbon varmelegemer. De er taktisk placeret, sådan at hele fire personer kan nyde godt af deres behagelige infrarøde stråling.

De her seks karbon varmelegemer, de kommer tilmed med fem års garanti inklusiv.

Den kommer med en helt masse lækre funktioner, der er med til at gøre din oplevelse i den her infrarøde sauna komfortabel ud over det sædvanlige.

Du finder blandt andet hemlock lak, belysning både uden for saunaen og inde i saunaen, en timer og naturligvis temperaturstyring.

Der er også både CD afspiller og radio, så du kan høre noget god musik, mens du sidder i saunaen. Det kan hjælpe med at skabe en hel unik stemning inde i kabinen.

MaXXwell BS-6445 Hemlock 2250 Watt infrarød sauna er udstyret med en touchskærm af højeste kvalitet. Med den kan du styre alle saunaens smarte funktioner, på en let og hurtig måde.

Skærmen endda kan både bruges inden for saunaen og uden for saunaen.

Strømtilslutningen er på 230 V, hvilket betyder at den passer ind i en normal stikkontakt, som man finder i ethvert hjem.

Den her fantastiske infrarøde sauna måler 168 cm x 168 cm x 194 cm og er som sagt en hjørnemodel.

Der følger 10 års garanti med på produkter fra MaXXwell.

Forhandler Pris Totalpris Læs mere

LÆS OGSÅ: Router test

MaXXwell Halti Hemlock 2000 Watt

MaXXwell Halti Hemlock 2000 Watt er en eksklusiv og enormt lækker infrarød sauna.

Den er fra top til bund produceret i de bedste materialer og der er brugt lang tid, på hver enkelt lille del af det her vidunder af en infrarød sauna.

Det er et produkt af rigtig god kvalitet, der med sine 2000 watt sagtens kan varme fire personer op.

Den praktiske opbygning af siddepladser indvendigt, det gør at der er mere end nok plads til to personer. De to personer kan nyde godt af de kraftige varmelegemer, der afgiver en yderst behagelig infrarød varme.

Saunaens kabine er tilmed udstyret med farveterapi. Farve terapien har hele seks forskellige farver og de kan let kontrolleres fra den medfølgende touchscreen computer.

De her farve lys, er med til at skabe en helt unik atmosfære inde i saunaen.

Sammen med varmen og måske et stykke godt musik, så kan de her farve lys altså gøre noget helt specielt og tilføje en hyggelig stemning.

Der kan høres musik med den indbyggede Bluetooth indbygning.

Den varme infrarøde stråling, lys terapien i 9 farver, de fire gode højtaler og til sidst computeren til at styre det hele, det gør den her infrarøde sauna til mere end en normal infrarød sauna.

Det er i sandhed et teknologisk vidunder, hvor du kan mildest talt lidt af hvert. Det er alt sammen mens du nyder den behagelige og helende virkning fra de kraftige infrarøde varmelegemer.

Den her infrarøde sauna måler 120 x 100 x 189 cm

Forhandler Pris Totalpris Læs mere

LÆS OGSÅ: Smart TV test

MaXXwell Kings Peak Infrarød Sauna

MaXXwell Kings Peak Infrarød Sauna er en infrarød sauna for dig, som der leder efter det bedste af det bedste.

Den er til fire personer, der på en og samme gang kan nyde godt af de infrarøde varmestråler, mens de har sat sig godt til rette i kabinen i saunaen – og den kan også benyttes af folk i kørestole.

Saunaen her er i absolut højeste kvalitet og den er gavmildt udstyret med fantastiske funktioner, der er derfor at gøre din oplevelse i saunaen helt unik og fantastisk dejlig.

MaXXwell Kings Peak Infrarød Sauna er det af de produkter, som vi har omtalt her, der besidder den højeste kvalitet.

Det er et produkt med en udsøgt kvalitet udover det sædvanlige, derfor skal du dog også regne med at skulle af med en smule mere, for dette vidunder af en infrarød sauna.

Du kan til gengæld regne med at pengene er godt givet ud. Du får virkeligt noget for dine penge, fordi den kan give dig en helt fantastisk sauna oplevelse uden lige.

Effekten er på hele 2.865 watt, hvilket er fuldkommen perfekt til en infrarød sauna af den her størrelse. Du får en perfekt varme fra varmelegemer, samtidigt med at du får et energibesparende produkt.

En infrarød sauna er nemlig langt mere energivenlig, end de traditionelle og mere gammeldags saunaer.

I MaXXwell Kings Peak Infrarød Sauna finder du endda lysterapi, der kan optimere oplevelsen af at sidde inde i saunaen.

Lysterapien er selvfølgelig af den bedste klasse og yderst avanceret. Det er dog intet problem at kontrollere den her lysterapi.

Denne infrarøde sauna kommer med en radio der kan afspille fra Bluetooth, CD, AUX-stik og SD-kort. På denne måde er du sikret, at du altid kan lytte til din favorit musik når du sidder i varmen.

Lyden, lysterapien og den skønne varme der kommer fra de infrarøde varmelegemer, det er alt sammen med til at give dig en fantastisk oplevelse i den her infrarøde sauna af højeste kvalitet.

Bænken er yderst komfortabel og sammen med den optimale placering af de mange varmelegemer, så kan fire personer sagtens sidde i saunaen på én gang og nyde godt af varmen, samt alle de ekstra funktioner, den her infrarøde sauna har at byde på.

MaXXwell Kings Peak måler 175 x 145 x 183 cm.

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
21.899,00 21.899,00 Til butik »

LÆS OGSÅ: Poseløs støvsuger test

9 forskellige infrarøde saunaer

Det her var ni forskellige infrarøde saunaer, der alle sammen har en super høj kvalitet.

En infrarød sauna er efterhånden noget, som en normal dansker sagtens kan have derhjemme. Nogle af modellerne fylder næsten ingenting og så koster de heller ikke det store.

Den infrarøde teknologi er endda enormt strømbesparende, den bruger langt fra ligeså meget strøm, som en traditionel sauna med varme sten. Vi havde fundet saunaer til én person og saunaer hvor der er plads til fire personer.

Du kan få dig nogle helt fantastiske stunder i en infrarød sauna, der desuden er godt imod en lang række smerter og skavanker.

En infrarød sauna virker enormt afslappende på de fleste og er et rigtigt godt middel, hvis du ønsker en måde at stresse af på, efter en lang og hård dag.

Få lov at opleve alle fordelene ved infrarød varmestråling hver dag og få dig en infrarød sauna derhjemme!

Se også artiklerne: GPS test – Kom hurtigt og sikkert frem

This post has a rating of NAN stars based on 0 reviews from our users.
Rate this post
Forfatter

På Testmagasinet.dk kan du læse test og anmeldelser af diverse produkter, samtidig kan du læse meget mere om hvor du kan finde det ønskede produkt til de bedste og billigste priser på nettet.