Infrarød sauna gør underværker og er en utroligt god form for afslapning.

Efter blot få minutter i den milde og behagelige varme fra en infrarød sauna, så begynder musklerne allerede at blive afslappet.

Efter 15 minutter, så er man blevet fuldkommen stresset af og er klar igen. At få dig til at slappe af, det er langtfra det eneste en infrarød sauna kan.

Infrarøde saunaer har vist sig, at de er utrolig sunde på mange måder. En infrarød sauna hjælper med at styrke dit immunforsvar.

Det gør den blandt andet ved at dræbe vira og mikrobakterier og så hjælper den os med at udskille affaldsstoffer, der har ophobet sig i vores kroppe.

En infrarød sauna har faktisk en god effekt på en masse forskellige både fysiske og psykiske skavanker.

Den kan fjerne forkølelse, lindre smerter i dine led og i din ryg, øge blodcirkullationen, bekæmpe betændelser, afhælpe slid- og leddegigt, forhøjet blodtryk og meget mere!

Der er med andre ord, stort set ingen grænse for, hvor god en infrarød sauna kan være for dig.

Den hjælper endda dine muskler med at restituere sig. Det er derfor, man til tider ser dem i fitnesscentre og lignende steder.

Hvis du dyrker motion, så kan en infrarød sauna hjælpe dig, med at restituere dig hurtigere. Der er mange gode grunde, til at få sig en infrarød sauna.

Det er afslappende på sin helt egen unikke måde, det er sundt for dig på mange forskellige måder og så koster den ikke engang en bondegård!

De fleste bliver overrasket, når du finder ud af, hvor få penge det egentligt koster at få en infrarød sauna derhjemme.

Vi har fundet syv gode infrarøde saunaer, hvoraf nogle af dem er små og billige, mens andre af dem er kæmpestore, kraftige og mindre billige.

SE OGSÅ: Infrarød terrassevarmer

___________________________________________________________________________________________

Indholdsfortegnelse:

MaXXwell Zagros – Den første af sin slags i Danmark


MaXXwell ZagrosMaXXwell Zagros er en innovativ, smart og effektiv infrarød sauna til to personer. Det er faktisk den første af sin slags i Danmark. Det vil sige, at det er den eneste, der har den smarte skub-sammen funktion. Systemet fungerer ved, at to skinner glider ind i hinanden, så den kun fylder 60 centimeter fra væggen, når den ikke anvendes.
Vælg denne, hvis du vil have en effektiv sauna, der ikke fylder meget, når den ikke er i brug.

Derfor bør du vælge denne

 • Innovativ skub-skammen sauna
 • Top kvalitet
 • Hurtig at opvarme

MaXXwell Zagros vs. Markedet

Prismæssigt ligger denne sauna ret gennemsnitligt, den adskiller sig dog ved at være den første af sin slags i Danmark. Den har et smart skub-sammen design, så hvis du vil have en pladsbesparende sauna, skal du vælge MaXXwell Zagros.

MaXXwell Nimba – rummelig sauna i elegant design


MaXXwell NimbaHvis du leder efter en rummelig sauna, og ikke har noget imod at betale en smule ekstra, så er MaXXwell Nimba lige det, du leder efter. Her er der plads til tre personer, og den infrarøde sauna er virkelig effektiv. Den opnår hurtigt den rette temperatur, og du kan følge med i denne både inden for og uden for saunaen. 

MaXXwell Nimba er lavet i et smart design, som oser af elegance og stil. Den har et hvidt læselys, så du kan medbringe en god bog, hvis du går efter den ultimative afslapning.

Derfor bør du vælge denne

 • God plads
 • Lækkert design
 • Høj effektivitet

MaXXwell Nimba vs. Markedet

Hvis vi udelukkende kigger på prisen, ligger den en smule over gennemsnittet. Saunaen adskiller sig dog gennem sit utroligt lækre design. MaXXwell Nimba er helt sikkert det perfekte valg for dig, der gerne vil have en rummelig og eksklusiv sauna.

MaXXwell RS-1101T – perfekt til mindre rum


MaXXwell RS-1101TMaXXwell RS-1101T anvender den samme smarte skub-sammen funktion som MaXXwell Zagros. Denne er dog lidt mindre, hvilket både betyder, at den fylder mindre, men også, at der er plads til færre personer. Den er dog stadig 85 centimeter bred og 60,5 centimeter dyb – så lidt plads er der. 

Det smarteste ved denne infrarøde sauna er, at den fylder hele 50 centimeter mindre i dybden, når den er skubbet sammen. Så når den ikke er i brug, kan du sagtens udnytte rummet til andre formål.

Derfor bør du vælge denne

 • Udstyret med bluetooth og højtalere
 • Hyggeligt lys
 • Pladsbesparende

MaXXwell RS-1101T vs. Markedet

Prismæssigt ligger MaXXwell RS-1101T en smule under gennemsnittet. Herudover er den udstyret med både højtalere, bluetooth og den smarte skub-sammen funktion. Kombinationen af de mange funktioner og den skarpe pris får os til at vurdere, at dette er et rigtig godt køb for dig, der har brug for en lille sauna.

MaXXwell Bishorn 1800 W


MaXXwell Bishorn 1800 W er en infrarød sauna i høj klasse.

Den er optimal for mange, på grund af sine exceptionelle evner, og så kommer den i flot stilrent design.

Den er især god for dig, der har ringe blodcirkulation, smerter i led eller muskler eller bare har behov for yderligere restitution.

MaXXwell Bishorn 1800 W kommer med et blidt indvendigt hvidt lys, så du enten kan læse en bog, eller lytte til en melodi i varmen, da den indeholder bluetooth afspiller.

Der er et kontrolpanel, hvor du kan indstille temperaturen på mellem 18 og 65 grader.

Det er super simpelt at styre og er også udstyret med blandt andet overophednings alarm og en timer.

Timeren kan indstilles fra 0 til 99 minutter.

Der følger 10 års garanti gratis med på MaXXwell produkter.

 

LÆS OGSÅ: Surround sound test

MaXXwell Denali Hemlock 1500 Watt Infrarød Sauna


MaXXwell Denali Hemlock 1500 Watt er en infrarød sauna, som to personer sagtens kan nyde glæde af på én gang.

Den er spækket med lækkert udstyr og smarte funktioner, der alt sammen er med til at give dig den bedste sauna oplevelse.

Den er produceret af gode materialer og det er i det hele taget en infrarød sauna af højeste kvalitet. Saunaen har effektivt karbon varmelegemer, der giver den absolut bedste oplevelse i saunaen.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

 

Med dens effekt på 1500 watt, så kan den varme to personer enormt effektivt og behageligt.

Hvis du vælger den her sauna, så får du blandt andet en hemlock med klar matlak, en ionizer, bænke og rygstøtte.

Derudover så finder du også kontrolpanel både inde og uden for saunaen, hvor du kan kontrollere radio og CD afspilleren, lyset indvendigt og lyset i baldakinen og lysterapien.

Du får som sædvanligt 10 års garanti på MaXXwell produkter.

LÆS OGSÅ: Strygejern test

MaXXwell Selvbyggersæt 2200W Infrarød Sauna – Få wellness derhjemme


MaXXwell Selvbyggersæt 2200W Infrarød SaunaMåske kan du bare lide at dase i den skoldhede damp fra saunaen, eller måske du allerede har opdaget, at den faktisk kan mere end at yde bare afslapning. Der er nemlig mere der tyder, på at denne finske opfindelse tjener flere formål, og at den infrarøde sauna kan have mange helbredsmæssige fordele. Hvis det lyder som noget for dig, så kunne det være, at du skulle have dig din helt egen infrarøde sauna.

MaXXwell står klar med et selvbyggesæt til gør-det-selv-manden eller -kvinden, som vil gøre noget godt for sig selv og familien ved at bygge sin egen infrarøde sauna. I denne pakke får du nemlig infrarøde karbonpaneler, touch-paneler og en kontrolboks, så du får alle de vigtigste dele til en infrarød sauna. 

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Du får:

 • Hele to touch-paneler – én der sidder uden på, og én der sidder inden i saunaen
 • Seks infrarøde karbonpaneler med en ramme af træ og en effekt på 300 watt
 • To infrarøde karbonpaneler med en ramme af træ og en effekt på 200 watt
 • Samt naturligvis en kontrolboks, så du kan styre strømmen

Du skal bare selv sørge for at samle det hele. Når det er gjort, vil der værre rig mulighed for afslapning, og måske du også vil opleve en forbedring af livskvaliteten i form af:

 • En forbedring af immunforsvaret 
 • Lindring af ømhed eller smerte i for eksempel ryggen
 • En forøget cirkulation af blodet
 • At du får mere energi
 • Måske kan det for nogen endda være en hjælp mod depression

Infrarød MaXXwell HALTI sauna


Infrarød MaXXwell HALTI saunaMed denne infrarød sauna får du og partneren et varmt sæde for to, så I kan forkæle huden med lidt hede i den kolde vintertid eller efter fælles badning. Et rumfang på 120x100x190 cm giver jer rigeligt med plads at boltre jer på, og rygstøtten er jeres garant for god komfort. Den lækre MaXXwell HALTI sauna har effekt på 2000 W. Det giver elforbrug på ca. 4,5 kr. pr. time.

Med den indbyggede ionizer holdes uønskede partikler som støv og pollen ude af saunaen, så allergikere kan bogstaveligt talt ånde lettet op. Bag glasdørenes ternede overflade har I fred og ro og kan hengive jer til den verden af varmes kærtegn af kroppen, som saunaen byder på.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Styr musik og lyssætning

Sæt scenen for en stærk sanselig, romantisk oplevelse med den integrerede mulighed for Bluetooth-afspilning. Rumfanget giver ikke god mulighed for at slå sig løs med sygt dødsmetal, men akustisk guitar og meditationsmusik giver dig øget komfort, hvilket du kan fryde dig ved.

Lyset kan du også ændre efter sindelag, for der er både terapilys til en afdæmpet oplevelse og læselys til optimal sigtbarhed. Skift farve på tværs af spektret af gule, røde og blå nuancer.

Polhus saunahytte Olli 4 m2 uden saunaovn


Polhus saunahytte Olli 4 m2 uden saunaovnFor at få lidt ekstra luksus derhjemme, er det en rigtig lækker mulighed at anskaffe sig denne lækre saunahytte fra svenske Polhus. Saunahytten er perfekt til at stille op i haven, så du kan få din helt egen sauna derhjemme. 

Den ankommer ubehandlet og kan derfor males i lige præcis den farve, du ønsker, eller du kan vælge blot at behandle træet, så du kan beholde det rå look. 

Der er to store panoramavinduer i saunahytten, så du får masser af lys i saunahytten, ligesom du også kan kigge ud på den smukke natur omkring dig. 

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

 

Saunahytten her er nem at montere for to mennesker, og der medfølger også behagelige saunabænke, som I kan sætte op inde i hytten for at få den autentiske sauna-oplevelse. 

Det er vigtigt, at du bemærker, at der ikke medfølger en saunaovn med denne Olli saunahytte – den skal tilkøbes, så I får den bedste oplevelse med jeres sauna og kan begynde at benytte den udendørs. 

Polhus er kendt for at levere produkter i super god kvalitet, og derfor er denne saunahytte også lavet af de bedste materialer, du kan finde på markedet. Du får altså en saunahytte, der kan holde i mange år endnu, og som ser helt fantastisk og rigtig ud. 

Saunahytten er gjort i fyrretræ og måler 239 x 207 x 235 cm. Den er på i alt 4 m2, og der er derfor tale om en hyggelig og intim saunahytte. 

Saunatønde Nordkapp GLOBE


Saunatønde Nordkapp GLOBEDenne sauna er skabt med fokus på, at du skal kunne have den, selvom du bor i en by. 

Selve saunaen er da også kun 8,26 m3, så det er ikke urealistisk, at du kan have den i en større lejlighed og du kan helt sikkert have den i dit hus.

Den er formet som en tønde, da det er det, som giver dig mest plads, uden at den kommer til at fylde for meget. Udover det så ligner den de saunaer, som du sikkert kender fra svømmehallen. Bare meget mere lækkert, da den har to vinduer foran, hvor du kan sidde og kigge ud, hvis du har en god udsigt.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

 

Du får i alt for 60 kg saunasten, som bliver varmet op af elektrisk varmelegeme. Saunatønden er lavet i Thermowood og der kan være hele 4 personer inde i den. 

I forhold til hvad det er og hvor lang tid den kan holde, så er det faktisk ingen dårlig pris. Du får helt sikkert kvalitet for pengene. Du skal være opmærksom på, at den er 239,4 cm høj og den vejer 1.225 kg. Så det er værd at tjekke, om du kan have noget så tungt, inden du bestiller den.

MaXXwell Kings Peak Infrarød Sauna


MaXXwell Kings Peak Infrarød Sauna er en infrarød sauna for dig, som der leder efter det bedste af det bedste.

Den er til fire personer, der på en og samme gang kan nyde godt af de infrarøde varmestråler, mens de har sat sig godt til rette i kabinen i saunaen – og den kan også benyttes af folk i kørestole.

Saunaen her er i absolut højeste kvalitet og den er gavmildt udstyret med fantastiske funktioner, der er derfor at gøre din oplevelse i saunaen helt unik og fantastisk dejlig.

MaXXwell Kings Peak Infrarød Sauna er det af de produkter, som vi har omtalt her, der besidder den højeste kvalitet.

 

Det er et produkt med en udsøgt kvalitet udover det sædvanlige, derfor skal du dog også regne med at skulle af med en smule mere, for dette vidunder af en infrarød sauna.

Du kan til gengæld regne med at pengene er godt givet ud. Du får virkeligt noget for dine penge, fordi den kan give dig en helt fantastisk sauna oplevelse uden lige.

Effekten er på hele 2.865 watt, hvilket er fuldkommen perfekt til en infrarød sauna af den her størrelse. Du får en perfekt varme fra varmelegemer, samtidigt med at du får et energibesparende produkt.

En infrarød sauna er nemlig langt mere energivenlig, end de traditionelle og mere gammeldags saunaer.

I MaXXwell Kings Peak Infrarød Sauna finder du endda lysterapi, der kan optimere oplevelsen af at sidde inde i saunaen.

Lysterapien er selvfølgelig af den bedste klasse og yderst avanceret. Det er dog intet problem at kontrollere den her lysterapi.

Denne infrarøde sauna kommer med en radio der kan afspille fra Bluetooth, CD, AUX-stik og SD-kort. På denne måde er du sikret, at du altid kan lytte til din favorit musik når du sidder i varmen.

Lyden, lysterapien og den skønne varme der kommer fra de infrarøde varmelegemer, det er alt sammen med til at give dig en fantastisk oplevelse i den her infrarøde sauna af højeste kvalitet.

Bænken er yderst komfortabel og sammen med den optimale placering af de mange varmelegemer, så kan fire personer sagtens sidde i saunaen på én gang og nyde godt af varmen, samt alle de ekstra funktioner, den her infrarøde sauna har at byde på.

MaXXwell Kings Peak måler 175 x 145 x 183 cm.

LÆS OGSÅ: Poseløs støvsuger test

Dansk Bademiljø Royal S3 1820 Watt Infrarød Sauna Kabine


Dansk Bademiljø Royal S3 1820
13.999 kr.

Dansk Bademiljø Royal S3 1820 Watt er en effektiv sauna, der besidder en høj kvalitet. Der er plads nok til to personer i den her infrarøde sauna.

Den afgiver varme fra hele syv karbon varmelegemer. De syv karbon varmelegemer er fordelt så smart som muligt, så du får varmen over hele kroppen.

Der sidder to af varmelegemerne i hver side, så sidder der to af dem på bagvæggen og så sidder der en kraftig dobbelt en i gulvet.

Du får lov at nyde den behagelige infrarøde varme fra top til tå, når du sidder i den her sauna.

Den har oven i købet indbygget radio med CD afspiller og et smart kontrolpanel, der let lader dig bruge alle dens funktioner. Så har den også et stemningsgivende terapilys, der gør hele oplevelsen endnu bedre.

Den er fremstillet af super gode materialer i høj kvalitet og du vil derfor opleve en yderst effektiv infrarød sauna.

Kabinen har plads nok til to personer og afgiver massere af varme, med sine syv paneler der tilsammen udgør en effekt på 1820 watt.

Saunaens dimensioner måler 190 cm x 105 cm x 128 cm.

Dens strømforbrug er på 7,6 Amp.

Strømforbruget er noget så lavt, i forhold til hvor meget saunaen kan varme.

De infrarøde varmelegemer, de er nemlig enormt energibesparende, hvilket betyder at du kan bruge en infrarød sauna, uden at bruge alt for meget energi!

Sammenlignet med en gammeldags og traditionel sauna, så bruger en infrarød sauna næsten ingen energi og er derfor optimal på endnu et punkt.

LÆS OGSÅ: Luftrenser test

9 forskellige infrarøde saunaer

Det her var ni forskellige infrarøde saunaer, der alle sammen har en super høj kvalitet.

En infrarød sauna er efterhånden noget, som en normal dansker sagtens kan have derhjemme. Nogle af modellerne fylder næsten ingenting og så koster de heller ikke det store.

Den infrarøde teknologi er endda enormt strømbesparende, den bruger langt fra ligeså meget strøm, som en traditionel sauna med varme sten. Vi havde fundet saunaer til én person og saunaer hvor der er plads til fire personer.

Du kan få dig nogle helt fantastiske stunder i en infrarød sauna, der desuden er godt imod en lang række smerter og skavanker.

En infrarød sauna virker enormt afslappende på de fleste og er et rigtigt godt middel, hvis du ønsker en måde at stresse af på, efter en lang og hård dag.

Få lov at opleve alle fordelene ved infrarød varmestråling hver dag og få dig en infrarød sauna derhjemme!

Se også artiklerne: GPS test – Kom hurtigt og sikkert frem

LÆS OGSÅ: Eltandbørste test

LÆS OGSÅ: Router test

LÆS OGSÅ: Smart TV test

Denne side er anmeldt af: Michael A. Hermansen 10/10

Forfatter