Står du og skal bruge et nyt krøllejern og er du kommet i tvivl om hvilket du skal vælge?

Så er du kommet til det helt rigtige sted, her tester og anmelder vi nemlig nogle af de absolut mest solgte krøllejern på markedet.

Du vil kunne læse de tests af de enkelte produkter og så henviser vi dig samtidig til hvor du kan finde gode tilbud, med andre ord kan du finde det hele netop her.

Hvis du efter at have læst vores krøllejern test, sidder tilbage med spørgsmål, så er du mere end velkommen til at stille dem længere nede i kommentarfeltet. Vi gør vores bedste for at hjælpe alle videre hurtigst muligt.

Du kan også se vores glattejern test her

___________________________________________________________________________________________

Indholdsfortegnelse:

___________________________________________________________________________________________

HH SIMONSEN® Sylen Krøllejern/Formjern VS4

HH Simonsen har her formået at lave et fantastisk krøllejern som kan varmes op til maks temperatur på under 90 sekunder.

Det er derfor nemt og hurtigt at komme i gang og du skal ikke vente i en evighed på det bliver varmt. Det er blot en af de ting som trækker krøllejernet gevaldigt op.

Udover det er der benyttet nogle af de bedste og nyeste teknologier i jagten på at lave det perfekte krøllejern.

Et rigtig godt køb for dig der gerne vil spare mest muligt.

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
729,00 729,00 Til butik »

 

Babyliss Pro 38mm.

Hvis du ikke har råd til et af de dyre krøllejern, så er der også mange andre som er noget billigere.

Et af de mest kendte mærker er uden tvivl Babyliss som er kendt for god kvalitet til rigtig gode priser.

Man skal selvfølgelig huske på at et krøllejern der er lidt dyrere ofte holder længere.

Krøllejernet bliver utrolig hurtigt varmet op til 180 grader.

Der er 10 forskellige varme indstillinger og det er 38 mm tykt. Det er super let at krølle håret og få et flot look.

Var det et crepejern du kiggede efter? Se vores crepejern test her

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
229,00 229,00 Til butik »

Babyliss Multistyle 1000 AS100E

Babyliss Multistyle 1000 AS100ESynes du ofte, at dit hår kan virke kedeligt, fordi du sætter den samme frisure dag efter dag. Det kan være svært at finde de helt rigtige redskaber, for hvad skal der egentlig til for at have det helt rette udstyr på badeværelset, der kan hjælpe den daglige hårkrise af vejen?

Med en Multistyle 1000 (AS100E) fra Babyliss får du en af de bedste luftbørster på markeder, der også har vundet flere krøllejern tests. Luftbørsten fra Babyliss indeholder i en samlet pakke tre forskellige spoler, der gør, at du kan sætte et hav af spændende og iøjnefaldende frisurer i din hverdag.

Dit hår vil på et splitsekund fremstå både skinnende og antistatisk på samme tid, der gør det let og håndgribeligt at give dig i kast med lige præcis den håropsætning, du godt kunne tænke dig.

Babyliss’ Multistyle 1000 (AS100E) har en spole på 38 millimeter, som er en termisk børste med keramisk belægning. Den anden spole i pakken adskiller sig fra den første ved at have en rund stylingbørste på i alt 20 millimeter i diameteren, der gør det muligt at varierer dine opsætninger.

Til sidst får du også en tredje spole med i købet, som fungerer som et krøllejern på 25 millimeter. Med denne Multistyle 1000 (AS100E) fra Babyliss får du en alsidig luftbørste, der anvender en helt særlig ion-teknologi, der hjælper dig med at give dit hår et skinnende, sundt og velplejet udseende. Et misundelsesværdigt hår, der vil få de fleste til at vende sig på gaden.

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
286,00 286,00 Til butik »

 

HH Simonsenr 306 Rod VS3 Curls Kobber

HH Simonsenr 306 Rod VS3 Curls KobberØnsker du at få de mest perfekte og betagende krøller? Så er der råd at hente. Med dette HH SIMONSEN® 360° ROD VS3 Curls Kobber krøllejern får du det vigtigste redskab til at kunne lave de krøller, som du ønsker dig.

Et krøllejern med et lækkert og unikt udseende, der er hurtigt og nemt at varme op og samtidig har et ergonomisk design. Med en konstant max temperatur på 200°C og en keramisk overflade, er du garanteret, at du kan lave dine egne smukke og naturlige krøller, der kan holde hele dagen. Brug krøllejernet uanset, om du har langt eller kort hår.

Alle hårtyper uanset hårlængde kan have glæde af dette 360° ROD VS3 Curls Kobber krøllejern fra HH SIMONSEN®. Især fordi det med sine infrarøde lysstråler og Ionic-teknologi kan hjælpe dig med at undgå statisk hår. Du kan dermed opnå et resultat, der giver dig et frizz-frit hår med en overflade, der er ultra silkebrød.

Overrask en du kender, eller forær dig selv en fantastisk limited edition udgave af dette 360° ROD VS3 Curls Kobber krøllejern fra HH Simonsen®. Få helt ekstraordinært en HH Simonsen® Heat Protection Spray med kvit og frit. En spray, der ellers har en værdi af 99 kroner. Desuden får du det perfekte etui i stof med til dit nye krøllejern, så du nemt kan have det med dig på farten.

Krøllejernet fra HH Simonsen® har en ledning på 2,2 meter, der gør det meget fleksibelt at bruge, uanset hvor du er.

Forhandler Pris Totalpris Læs mere

 

 

Babyliss Pro Titanium – Tourmaline Krøllejern

Babyliss Pro TitaniumHer i vores test har vi før fundet plads til Babyliss og vi har set hvor godt de gør det. Denne gang har vi taget fat på en af deres lidt dyre produkter.

Selve krøllejernet er virkelig godt, men prisen hænger ikke helt sammen med det endelige produkt og derfor får det knap så gode anmeldelser med på vejen.

Vil du bare have det bedste af det bedste, uden at tænke på prisen, så er det dog et godt valg.

 

Vil du gerne gøre noget godt for dit hår? Se vores Moroccanoil test her

Vurdering af HH Simonsen Krøllejern

Du kender måske allerede til HH Simonsen, hvis ikke så kan vi fortælle at det er et dansk mærke som har eksisteret siden 2003 hvor de hurtigt fik succes.

HH Simonsen har en mission om at lave nogle af markedets bedste og mest anerkendte produkter både direkte til frisører men i den grad også til private. Der portefølje bliver hele tiden større og større og de har godt vind i sejlene.

Der er ikke mange der ved det men HH Simonsen er blandt andet også dem der står bag den store succes Joico som vi tidligere har skrevet om.

Vi har fået en unik mulighed for at teste et af deres krøllejern så vi kan se på om de er så gode som alle snakker om. Læs videre nedefor og find netop det krøllejern der passer bedst til dine behov.

Første indtryk..

Vores første tanke da vi tændte for krøllejernet var at det blev utrolig hurtigt varmt og klar til brug. Normalt skal man vente et godt stykke tid inden man kan komme i gang, men vi tog tid på det og omkring et minut efter det var sat til var det klart.

Det er helt sikkert noget som i den samlede vurdering trækker rigtig godt op da det ofte skal gå hurtigt og vi ikke har alt for meget tid.

En anden ting som trækker rigtig meget op er at de har formået at gøre det endnu lettere og det vejer derfor ikke lige så meget som deres tidligere krøllejern. Førhen kan jeg huske at man nogen gange kunne blive træt i armen, men det her vejer stort set intet og det er super dejligt.

Det ser sidste som vi er positive overfor er at resultatet bliver super godt, det er helt vildt nemt at lave forskellige størrelser på krøllerne og de holder hele dagen.

Hvorfor du bør købe et HH Simonsen krøllejern?

Der findes rigtig mange mærker derude og mange af dem gør det rigtig godt, vi har tester mange af dem, men de færreste er altså lige så gode som HH Simonsen, og det er selvom de har nogle ret så lave priser som de fleste kan være med på.

Deres mission er jo også at lave kvalitets produkter, bare endnu billigere end deres konkurrenter, og det må vi sige er lykkedes dem ret så godt.

Vurdering af Babyliss Krøllejern

Babyliss er den billige spiller på markedet, deres priser er normalt et godt stykke under de andres. Det kan godt mærkes på nogle af deres produkter at det ikke er ligeså høj kvalitet og der ikke er gjort ligeså meget ud af de små ting.

Når man laver en krøllejern test som denne, så er der flere forskellige faktorer der spiller ind. Hænger pris og kvalitet sammen og hvad er de generelle tilbage meldinger om produkterne.

Med Babyliss må man sige at pris og kvalitet hænger rigtig godt sammen.

Så hvis du bare er på udkig efter noget billigt, så er der ingen tvivl om at Babyliss er det rette valg for dig.

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
This post has a rating of stars based on reviews from our users.
Rate this post
Forfatter

På Testmagasinet.dk kan du læse test og anmeldelser af diverse produkter, samtidig kan du læse meget mere om hvor du kan finde det ønskede produkt til de bedste og billigste priser på nettet.

Skriv en kommentar