Står du og skal bruge et nyt krøllejern og er du kommet i tvivl om hvilket du skal vælge?

Så er du kommet til det helt rigtige sted, her tester og anmelder vi nemlig nogle af de absolut mest solgte krøllejern på markedet.

Du vil kunne læse de tests af de enkelte produkter og så henviser vi dig samtidig til hvor du kan finde gode tilbud, med andre ord kan du finde det hele netop her.

Hvis du efter at have læst vores krøllejern test, sidder tilbage med spørgsmål, så er du mere end velkommen til at stille dem længere nede i kommentarfeltet. Vi gør vores bedste for at hjælpe alle videre hurtigst muligt.

Du kan også se vores glattejern test her

___________________________________________________________________________________________

Indholdsfortegnelse:

HH SIMONSEN® Sylen Krøllejern/Formjern VS4


HH Simonsen har her formået at lave et fantastisk krøllejern som kan varmes op til maks temperatur på under 90 sekunder.

Det er derfor nemt og hurtigt at komme i gang og du skal ikke vente i en evighed på det bliver varmt. Det er blot en af de ting som trækker krøllejernet gevaldigt op.

Udover det er der benyttet nogle af de bedste og nyeste teknologier i jagten på at lave det perfekte krøllejern.

Et rigtig godt køb for dig der gerne vil spare mest muligt.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

 

BaByliss C325E Sublim’ touch krøllejern


Dette krøllejern fra BaByliss skaber samme flotte resultat igen og igen. Det kan give dig flotte krøller.

Det kan få en varme på hele 180 grader og derved er det langt lettere at krølle dit hår. Formålet med et BaByliss C325E Sublim’ touch er, at du får krøller hurtigt og de holder i lang tid. 

Det har hele 10 temperaturer, som du kan vælge mellem. På den måde kan du vælge, hvor varmt dit hår skal være og i sidste ende, hvor krøllet du gerne vil have, at dit hår skal være.

Det er skabt til alle hårtyper, så uanset hvordan dit hår er, så kan du benytte dette krøllejern.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

 

Det opnår varme på få minutter, så du kan endda bruge det, lige inden du skal til fest. Hvor du med andre krøllejern nogle gange skal vente længe, før det overhoved varmer ordentligt op. 

Det er et krøllejern i din billige ende, men det kan virkelig sit kram, så hvis du vil spare penge og have et flot resultat alligevel, så er BaByliss C325E Sublim’ touch det helt rigtige krøllejern for dig.

Selve krøllejernet har en diameter på 25 mm. Så der burde være gode muligheder for dig til at få det helt rigtige look. Det er uanset, om du vil have store kæmpe krøller og bare lidt krøl i håret. Det kan begge dele. Det er klart, at hvis du vil have meget krøl, så tager det også længere tid, så det er ikke det, vi vil anbefale, hvis du har travlt og skal ud ad døren.

Men du kan sagtens gøre dette krøllejern til en del af din morgenrutine, da selv 15 minutter hver morgen kan gøre, at du har flotte krøller i dit hår. Skab det perfekte look hver dag.

ROD Curling Wand VS3 fra HH Simonsen


ROD Curling Wand VS3 fra HH SimonsenMed dette krøllejern fra HH Simonsen kan du sparke døren ind til en verden af fyldigt hår, så du er klar på at gå forår og sommer i møde. Hvor vinteren ikke lægger op til, at du gør meget ud af dit hår, når det alligevel skal dækkes til under hue og hætte, kan du byde de varmere årstider velkommen med et hoved fyldt med lækre, glatte krøller, der fryder øjet og giver høj komfort.

ROD Curling Wand VS3 giver dig redskabet, du skal bruge for at kunne eksperimentere med en masse forskellige stile inden for krølning af håret. At bruge jernet kræver ingen særlige forkundskaber. Du skal bare vikle håret om jernet og holde fast i det gummiagtige håndtag, mens det opvarmede krøllejern gør arbejdet. Byd derfor friske krøller velkommen med jernet!

Vælg mellem 120-200 graders varme

Du vikler håret om de keramiske varmeelementer. De har en yderst glat overflade, så du sikrer dig mod, at dine hårstrå bliver slidt ved krølningen. Temperaturen bestemmer du selv, og du kan vælge mellem 120-200 grader, så du får al den varme, du skal bruge. Krøllejernet har Far Infrared teknologi, der giver varme, som simulerer sollysets bølgelængde, uden at de skadelige påvirkninger følger med. Du får altså en terapeutisk varme, der gavner dit helbred.

Tag krøllejernet med på ferie

Du kan sagtens tage krøllejernet med på ferie og stadigvæk bruge det, da det har Dual Funktion 110-240 V, hvilket vil sige, at krøllejernet er i stand til at tage højde for nationale forskelle i strømoutput fra stikkontakter. Jernet er ekstremt hurtigt til at gøre sig klar til brug, da opvarmning blot tager ca. 5 sekunder. Så kan du hurtigt komme i gang med at krølle håret, så det bedre passer til evt. mere tropiske omgivelser, du måtte befinde dig i.

REMINGTON Ci95 Style Professional krøllejern


REMINGTON Ci95 Style Professional krøllejernGiv dit hår lidt fylde med de lækre krøller, du får med et REMINGTON Ci95 krøllejern. Her har du nøglen til at få noget nytte ud af håret, du ellers ikke ved, hvad du skal gøre med. Med et hoved fyldt med krøller kan du gå foråret i møde, og det er ingen videnskab for dig at få dem.

At bruge krøllejernet er en nem affære, for du snor bare håret om tromlen, og krøllejernet vil virke intuitivt i brug. Tromlens keramiske belægning er dejligt blød, så du behøver ikke frygte for, at en grov overflade skader hårstråene. Dit hår vil selvfølgelig blive krøllet, men bevarer sin glatte overflade. Få flotte krøller på næsten ingen tid med denne professionelle hårstyler.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Styr selv krøllejernets temperatur

Med 3 m ledning skal du nok nå hele hovedet rundt, og faktisk kan du begynde med at krølle hårene allerede efter en kort opvarmning på 30 sekunder. Temperaturen kan du ændre, så den er ikke fast, og finder du en temperatur, der passer til dig, kan du med den integrerede temperaturlås holde varmen konstant. Det giver dig den fulde kontrol over krølning af dit hår.

Den keramiske belægning nævnt før giver en overflade, der er 8x blødere og holder sig 5x længere end tidligere modeller. Det bidrager til, at krøllejernet vil glide nemt gennem håret.

Pas godt på krøllejernet med varmeresistent pose

Når du køber et Ci95 krøllejern, får du en varmeresistent pose med, så du har et sikkert sted at opbevare jernet mellem brug. Det gør også krøllejernet mobilt, så du kan have det med i tasken, uden at taskens øvrige indhold ridser den keramiske overflade. På den facon passer du godt på jernet og på dine kommende krøller i forlængelse. Så alt går op i en højere enhed.

Babyliss Pro 38mm.


Hvis du ikke har råd til et af de dyre krøllejern, så er der også mange andre som er noget billigere.

Et af de mest kendte mærker er uden tvivl Babyliss som er kendt for god kvalitet til rigtig gode priser.

Man skal selvfølgelig huske på at et krøllejern der er lidt dyrere ofte holder længere.

Krøllejernet bliver utrolig hurtigt varmet op til 180 grader.

Der er 10 forskellige varme indstillinger og det er 38 mm tykt. Det er super let at krølle håret og få et flot look.

Var det et crepejern du kiggede efter? Se vores crepejern test her

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Babyliss Multistyle 1000 AS100E


Babyliss Multistyle 1000 AS100ESynes du ofte, at dit hår kan virke kedeligt, fordi du sætter den samme frisure dag efter dag. Det kan være svært at finde de helt rigtige redskaber, for hvad skal der egentlig til for at have det helt rette udstyr på badeværelset, der kan hjælpe den daglige hårkrise af vejen?

Med en Multistyle 1000 (AS100E) fra Babyliss får du en af de bedste luftbørster på markeder, der også har vundet flere krøllejern tests. Luftbørsten fra Babyliss indeholder i en samlet pakke tre forskellige spoler, der gør, at du kan sætte et hav af spændende og iøjnefaldende frisurer i din hverdag.

Dit hår vil på et splitsekund fremstå både skinnende og antistatisk på samme tid, der gør det let og håndgribeligt at give dig i kast med lige præcis den håropsætning, du godt kunne tænke dig.

Babyliss’ Multistyle 1000 (AS100E) har en spole på 38 millimeter, som er en termisk børste med keramisk belægning. Den anden spole i pakken adskiller sig fra den første ved at have en rund stylingbørste på i alt 20 millimeter i diameteren, der gør det muligt at varierer dine opsætninger.

Til sidst får du også en tredje spole med i købet, som fungerer som et krøllejern på 25 millimeter. Med denne Multistyle 1000 (AS100E) fra Babyliss får du en alsidig luftbørste, der anvender en helt særlig ion-teknologi, der hjælper dig med at give dit hår et skinnende, sundt og velplejet udseende. Et misundelsesværdigt hår, der vil få de fleste til at vende sig på gaden.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

 

Denne side er anmeldt af: Magnus M. Jepsen 10/10

Forfatter

Skriv en kommentar