ghd er uden tvivl det absolut mest populære glattejern man kan få, det er kvalitet og så brænder det ikke dit hår ligesom mange af de rigtig billige glattejern har en tendens til at gøre.

Vi har sat os for at lave den ultimative glattejern test så du hvilket glattejern du bør købe, for det kan nemlig være ret kompliceret at danne sig et overblik over hvilket der er det bedste og hvor man kan finde det henne.

Lad os hoppe direkte ud i det og sammenligne nogle priser, har du nogle spørgsmål efter du har læst denne artikel, så kan du i bunden i stille spørgsmål via kommentarfeltet.

Var det et crepejern du kiggede efter? Se vores crepejern test her

___________________________________________________________________________________________

Indholdsfortegnelse:

___________________________________________________________________________________________

Remington S9500 E51 Pearl – Billigt og brugervenligt glattejern 

 

Remington S9500 E51 PearlTestresultater 

Den store fordel ved det brede marked af glattejern er, at du finder modeller i alle prisklasser. Denne udgave fra populære Remington hører til de billigste fladejern på markedet. På trods af den budgetvenlige og konkurrencedygtige pris modtager Remington S9500 E51 Pearl flotte anmeldelser og testbeskrivelser. 

Det får blandt andet 93/100 point hos det engelske testmagasin Good Housekeeping Institute. Og det er topscoren hos de tyske testblade Testfazit.de og Testsieger.de.

Om Remington S9500 E51 Pearl

Der er flere parametre, du skal være opmærksom på, når der skal løbes fladejern. Selvom kvalitet ofte hænger sammen med pris, er dette ikke ens betydende med, at du skal gå udenom de billigste glattejern på markedet. Remington er et veletableret brand på området for skønhed, der har eksisteret i mange år. Producenten står bag populære og veludviklede produkter, der er skabt til at lette din hverdag. 

Dette Remington S9500 E51 Pearl jern er lavet i et enkelt og stilrent design, der gør det let at håndtere. Ikke nok med at du får et af de billigste fladejern på det danske marked, så kan du også se frem til at gå dagen eller festen i møde med det mest glansfulde og skinnende hår. 

Når du skal på weekendophold med kæresten, eller når ferien står for døren med familien, kan du let have Remington S9500 E51 Pearl med dig i bagagen. Det er let at pakke sammen, så det stort set ingenting fylder i din håndbagage eller kuffert. 

Remington S9500 E51 Pearl vs. markedet 

Det er Remingtons prisvindende design med keramiske belægninger på de indvendige sider af fladejernet, der giver håret den fine glans. Belægningerne gør det også let for dig at lade jernet glide gennem håret, uden det resulterer i knækkede hårstrå. 

Fladejernet er i stand til at efterlade dine lokker med det mest blanke look. Produktet varmer hurtigt op, så du kun skal bruge kort tid på at style dit hår. Dette har stor betydning for dig, som ofte eller hver dag flader hele eller dele af dit hår. 

Udvalgte fordele

 • Stilrent design 
 • Let at have med i kufferten på ferien 
 • Varmer effektivt op
 • Let at anvende
 • Keramisk belægning 
 • Skarp pris 
 • Efterlader dit hår blankt og skinnende

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

Remington S9100 – Fladejern med digital temperaturindstilling 

 

Remington S9100Testresultater

Skal det gå nemt og ubesværet med at flade håret hver morgen, eller når du skal til fest? Remington S9100 er et perfekt glattejern til hverdagsbrug. Det er lavet med moderne funktioner, så du har fuld kontrol over temperaturen. Til det tykke eller krusede hår er det en god idé at vælge et højeffektivt glattejern, der kan nå op på 230 grader (som Remington S9100).

Produktet får 85/100 point hos det engelske testmagasin Good Housekeeping Institute, og det modtager 6,7/10 point hos det engelske magasin Askgeorge.com.

Om Remington S9100

Når du vil have dit glatte og stylede hår til at holde hele dagen, og når du vil undgå slid på hårstråene, skal du vælge et glattejern med høj temperatur. Du skåner dit hår i højere grad ved at købe et moderne og velfungerende glattejern, der er skabt til at flade hår ved 230 grader, fremfor at gå efter en billig model der varmer op til 180 grader. Med Remington S9100 behøver du kun køre jernet igennem håret én gang. 

Det slider mindre på dit hår, og det kommer til at gøre glatningen meget mere effektiv.

For dig der ofte styler håret, kommer det til at få stor betydning, at du ikke skal til at pakke alle dine produkter og dit udstyr væk på badeværelset. 

Remington S9100 er lavet i et moderne og stilfuldt look. Det har et elegant design med en mild, bronzelignende overflade. Glattejernet vil passe perfekt ind i det moderne hjem, hvor der i forvejen er lyse møbler og stilrent interiør. 

Remington S9100 vs. markedet

Der er flere praktiske og sikkerhedsmæssige fordele ved at vælge Remington S9100. Det er ikke kun de funktionelle, digitale indstillinger af temperatur, du får glæde af ved glattejernet. Du får også et moderne og sikkert produkt, der er udstyret med automatisk slukfunktion. Skulle du glemme at slukke for jernet, vil det slukke sig selv efter kort tid. 

Du højner sikkerheden i hjemmet, og du er fri for at spekulere på flere gange om ugen, og du huskede at slukke for dit glattejern om morgenen. 

Udvalgte fordele

 • God pris i forhold til kvalitet og egenskaber 
 • Varmer hurtigt op 
 • Let at pakke sammen og tage med på ferier
 • Elegant og slankt design
 • Perfekt til tykt eller kruset hår
 • Effektiv at anvende om morgenen 
 • Automatisk slukfunktion

Remington S9600 – Hurtigopvarmende fladejern med ioniseringsfunktion

 

Remington S9600Testresultater 

Vil du have et af markedets bedste og mest funktionelle glattejern, skal du vælge Remington S9600. Glattejernet varmer op til maksimumtemperatur på blot 10 sekunder, og du kan slå ioniseringsfunktionen til, når du vil skåne lokkerne ekstra. 

Produktet modtager 80/100 point hos det engelske magasin Good Housekeeping Institute. Og det får 4/5 stjerner hos den engelske blog Cutehairday.com. De fremhæver disse tre fordele ved Remington S9600:

 • Iøjnefaldende design
 • God varmevariation
 • Langtidsvarende resultat

Om Remington S9600

Det smarte og velfungerende glattejern er designet med alle de funktioner, som har størst betydning for dig. Som følge af den praktiske, digitale temperaturindstilling kan du hele tiden holde øje med, hvor varmt jernet er. Det er let at skrue hhv. op og ned for varmelegemerne, så du får det varmeniveau, der passer til dit hår. 

Du kan sætte Remington S9600 op til at afgive 240 grader. Det er kun de mest veludviklede og moderne glattejern, der kan nå op til dette niveau. 

Der sidder en lang ledning på Remington S9600, som giver dig god fleksibilitet med den daglige styling. Det er med til at udvide dine anvendelsesmuligheder med glattejernet, når det kan bruges flere steder i hjemmet og på forskellige badeværelser. Du skal ikke til at glatte hår på akavede steder i ferieboligen, og du skal ikke til at medbringe forlængerledning i rejsekufferten. 

Remington S9600 er designet med den flotteste overflade i bordeaux. Den eksklusive og elegante farve kan passe til dig, der er bevidst om dit image, og som vil have udstyr, der matcher din personlige stil. 

Remington S9600 vs. markedet 

Det særlige ved glattejernet er dets ioniseringsfunktion. Denne funktion mindsker statisk elektricitet, og som er med til at give dit hår en smuk og harmonisk finish. Hvor andre gode og moderne fladejern kan nå op på 230 grader, giver Remington S9600 dig et ekstra varmetrin. Du kan glatte dine lokker med en temperatur på hele 240 grader, så du slipper for at køre fladejernet gennem dit hår flere gange. Den høje temperatur sørger for at give dig den mest enkle og effektive styling.

Udvalgte fordele

 • Smukt design i bordeaux look
 • Digital temperaturindstilling 
 • Perfekt valg for dig der går op i image og eksklusive stylingsprodukter 
 • Lang ledning 
 • Giver dit hår en smuk, afsluttende glans
 • Maksimumtemperatur på hele 240 grader
 • Varmer op på blot 10 sekunder 

Testvinder – GHD IV Styler Classic

 

GHD IV Styler ClassicFå frisuren du drømmer om med et IV Styler glattejern fra GHD. Et glattejern, der er GHDs originale og mest populære af slagsen, og som kan bryste sig af at være kåret som testvinder adskillige gange. IV Styler glattejern fra GHD er til dig, der ønsker at forkæle dit hår med det allerbedste på markedet.

Med et stylingjern, som dette kan du sikre dig et smukt, glat hår, og samtidig få de fineste slangekrøller eller et bølgede look. Brug også stylingjernet, hvis du ønsker at trylle de smukkeste waves frem med volumen og spændstighed til hverdag.

Her får du et stylingjern med to funktioner, da det glatter lige så let, som du kan opnå de mest iøjnefaldende krøller. Det, glattejernet gør, er at afgive negative ioner, der giver dig det ønskede skinnende hår ved at kapsle hårstråene ind.

Samtidig kan du glæde dig til at undgå statisk elektricitet på grund af stylingjernets avancerede keramiske varmeplader. Her har både plader og de keramiske varmelegemer samme størrelse, så det sikrer dig en jævn opvarmning af styleren. Med IV Styler glattejern får du et stylingjern, der varmes op til 185 grader på kun få sekunder, men har en forbedret sikkerhed i form af en helt unik sleep-mode egenskab.

En indbygget sikkerhedsfunktion, der automatisk slukker glattejernet efter 30 minutter, og som tilpasser sig strømspændingen i den stikkontakt, du bruger, så du kan have det med over hele verden. Husk at pleje dit hår med en varmebeskyttende spray for at skabe maksimal beskyttelse.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

 

HH Simonsen True Divinity Glattejern Black Sparkle

 

Klassisk sort glattejern fra HH Simonsen.

Med produkter fra HH Simonsen går du aldrig helt galt i byen, da det er produkter udviklet til professionelle frisører. Det gælder således også dette glattejern fra deres 2013 kollektion. Glattejernet er særligt velegnet til fint, skandinavisk hår.

Rent designmæssigt ser HH Simonsen True Divinity måske ikke ud til at være noget særligt, men med alt den smarte teknologi, som det indeholder, er det værd at overveje alligevel.

Fordele:

 • For at opnå et perfekt styling resultat må der selvfølgelig anvendes diverse stylingprodukter. De teflonbelagte keramiske varmeplader glider let gennem håret og sikrer at intet brænder fast.
 • Pladerne er desuden behandlet med nogle specielle olier, der passer på håret.
 • Den digitale temperaturregulering gør det let at indstille den perfekte temperatur på ganske kort tid.
 • Der medfølger en varmeresistent taske, som også kan bruges som måtte til placering af glattejernet efter brug for at minimere brandskader.
 • Glattejernet slukker af sig selv efter 60 min. inaktivitet.
 • Ledningen, der er med stof, måler 3 meter, hvilket giver stor bevægemulighed.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

 

Babyliss Slim 28mm Protect Glattejern

 

Babyliss Slim 28mm Protect GlattejernØnsker du et glat, iøjnefaldende og smukt hår ved første strøg? Så er Babyliss’ Slim 28 millimeter protect glattejern (ST326E) med garanti noget for dig, der godt kan lide at gå hver dag i møde med en misundelsesværdig og skøn frisure. Glattejernet er let at bruge og er lækkert i sit designmæssige udtryk og udstråling.

Med dette Slim 28 millimeter protect glattejern (ST326E) fra Babyliss får du et glattejern med varmeplader på 28 millimeter, der gør det muligt at glatte både mellemlangt og helt langt hår uden problemer. Samtidig kan temperaturen nemt indstilles fra 140 grader til 235 grader i 16 trin ved at gøre brug af en lille drejeknap, der er monteret som en del af glattejernet.

Brug både glattejernet fra GHD, når du har tørt hår, og når håret er fugtigt efter et bad. En af de gode og uundværlige egenskaber, der også er at fremhæve på dette Babyliss’ Slim 28 millimeter protect glattejern (ST326E) er, at ledningen har en unik drejefunktion, der gør, at du undgår, at ledningen bliver snoet, når du glatter dit hår og bevæger dig frem og tilbage.

Oplev at du nemt og problemfrit kan opnå et skønt, glat hår, som du ønsker med dette Slim 28 millimeter protect glattejern (ST326E) fra Babyliss. Lad glattejernet blive en del af en travl hverdag, da det opvarmes på kun få sekunder og se, hvordan det kan hjælpe dig med at spare tid på en hektisk morgen, og nyd at det er slut med dårlige hårdage.

Hvorfor er ghd så meget bedre?

Det er der ret mange grunde til, ghd har udviklet en helt ny teknologi og der er ingen tvivl om at de er de bedste på markedet. Det er uanset om du spørger din lokale frisør eller om du går til en af verdens bedste stylister så er de enige om at de er bedst.

Samtlige Ghd glattejern har også en optimal temperatur på mellem 175 og 190 grader som mener at være i det mellemrum at håret bliver perfekt glat uden at det knækker eller brænder af.

Der er heller ikke nogen tvivl om at ved mange af de andre mærker, der skal man ofte vente i evigheder inden det er varmt og klar til brug, det skal du på ingen måde her, der går ikke mange sekunder før du kan begynde at style.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

ANNONCER

Er et billigt glattejern ikke godt nok?

Det kan godt være du sikkert kan finde et billigt glattejern som er godt, det skal ikke kunne udelukkes. Men vi har hørt så mange historier fra især unge piger som har haft rigtig dårlig erfaringer og derfor kan vi på ingen måde anbefale bare at købe et billigt glattejern i Aldi eller andre steder.

Hvis du skal købe men ikke vil betale det som et Ghd koster så sørg alligevel for at købe noget kvalitet, er du i tvivl kan du måske få et par gode råd af din frisør.

Kan jeg lave krøller med et ghd Glattejern?

Ved nummer 1 og 3 her kan du nemt lave super flotte slange krøller, det bliver faktisk ofte flottere end ved et krøllejern, så det kan vi helt klart anbefale. Nummer 2 er dog ikke til det formål, så det vil være næsten umuligt.

Har du yderligere spørgsmål?

Sidder du efter at have læst vores artikel og har et spørgsmål eller to, så skriv dem endelig i en kommentar og så skal vi nok besvarer så hurtigt som overhovedet muligt.

Du er også velkommen til at dele denne artikel på Facebook, det kunne jo tænkes du havde nogle veninder som også havde brug for at se en prissammenligning og spare nogle penge.

Vi håber at du har fundet ud af hvilket der passer bedst til dig, efter at du har læst vores glattejern test.

Denne side er anmeldt af: Torben A. Jessen 10/10

Forfatter

Skriv en kommentar