Sidst opdateret:

ghd er uden tvivl det absolut mest populære glattejern man kan få, det er kvalitet og så brænder det ikke dit hår ligesom mange af de rigtig billige glattejern har en tendens til at gøre.

Vi har sat os for at lave den ultimative glattejern test så du hvilket glattejern du bør købe, for det kan nemlig være ret kompliceret at danne sig et overblik over hvilket der er det bedste og hvor man kan finde det henne.

Lad os hoppe direkte ud i det og sammenligne nogle priser, har du nogle spørgsmål efter du har læst denne artikel, så kan du i bunden i stille spørgsmål via kommentarfeltet.

Var det et crepejern du kiggede efter? Se vores crepejern test her

___________________________________________________________________________________________

Indholdsfortegnelse:

___________________________________________________________________________________________

Testvinder – GHD IV Styler Classic

 

GHD IV Styler ClassicFå frisuren du drømmer om med et IV Styler glattejern fra GHD. Et glattejern, der er GHDs originale og mest populære af slagsen, og som kan bryste sig af at være kåret som testvinder adskillige gange. IV Styler glattejern fra GHD er til dig, der ønsker at forkæle dit hår med det allerbedste på markedet.

Med et stylingjern, som dette kan du sikre dig et smukt, glat hår, og samtidig få de fineste slangekrøller eller et bølgede look. Brug også stylingjernet, hvis du ønsker at trylle de smukkeste waves frem med volumen og spændstighed til hverdag.

Her får du et stylingjern med to funktioner, da det glatter lige så let, som du kan opnå de mest iøjnefaldende krøller. Det, glattejernet gør, er at afgive negative ioner, der giver dig det ønskede skinnende hår ved at kapsle hårstråene ind.

Samtidig kan du glæde dig til at undgå statisk elektricitet på grund af stylingjernets avancerede keramiske varmeplader. Her har både plader og de keramiske varmelegemer samme størrelse, så det sikrer dig en jævn opvarmning af styleren. Med IV Styler glattejern får du et stylingjern, der varmes op til 185 grader på kun få sekunder, men har en forbedret sikkerhed i form af en helt unik sleep-mode egenskab.

En indbygget sikkerhedsfunktion, der automatisk slukker glattejernet efter 30 minutter, og som tilpasser sig strømspændingen i den stikkontakt, du bruger, så du kan have det med over hele verden. Husk at pleje dit hår med en varmebeskyttende spray for at skabe maksimal beskyttelse.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

 

HH Simonsen True Divinity Glattejern Black Sparkle

 

Klassisk sort glattejern fra HH Simonsen.

Med produkter fra HH Simonsen går du aldrig helt galt i byen, da det er produkter udviklet til professionelle frisører. Det gælder således også dette glattejern fra deres 2013 kollektion. Glattejernet er særligt velegnet til fint, skandinavisk hår.

Rent designmæssigt ser HH Simonsen True Divinity måske ikke ud til at være noget særligt, men med alt den smarte teknologi, som det indeholder, er det værd at overveje alligevel.

Fordele:

  • For at opnå et perfekt styling resultat må der selvfølgelig anvendes diverse stylingprodukter. De teflonbelagte keramiske varmeplader glider let gennem håret og sikrer at intet brænder fast.
  • Pladerne er desuden behandlet med nogle specielle olier, der passer på håret.
  • Den digitale temperaturregulering gør det let at indstille den perfekte temperatur på ganske kort tid.
  • Der medfølger en varmeresistent taske, som også kan bruges som måtte til placering af glattejernet efter brug for at minimere brandskader.
  • Glattejernet slukker af sig selv efter 60 min. inaktivitet.
  • Ledningen, der er med stof, måler 3 meter, hvilket giver stor bevægemulighed.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

 

Babyliss Slim 28mm Protect Glattejern

 

Babyliss Slim 28mm Protect GlattejernØnsker du et glat, iøjnefaldende og smukt hår ved første strøg? Så er Babyliss’ Slim 28 millimeter protect glattejern (ST326E) med garanti noget for dig, der godt kan lide at gå hver dag i møde med en misundelsesværdig og skøn frisure. Glattejernet er let at bruge og er lækkert i sit designmæssige udtryk og udstråling.

Med dette Slim 28 millimeter protect glattejern (ST326E) fra Babyliss får du et glattejern med varmeplader på 28 millimeter, der gør det muligt at glatte både mellemlangt og helt langt hår uden problemer. Samtidig kan temperaturen nemt indstilles fra 140 grader til 235 grader i 16 trin ved at gøre brug af en lille drejeknap, der er monteret som en del af glattejernet.

Brug både glattejernet fra GHD, når du har tørt hår, og når håret er fugtigt efter et bad. En af de gode og uundværlige egenskaber, der også er at fremhæve på dette Babyliss’ Slim 28 millimeter protect glattejern (ST326E) er, at ledningen har en unik drejefunktion, der gør, at du undgår, at ledningen bliver snoet, når du glatter dit hår og bevæger dig frem og tilbage.

Oplev at du nemt og problemfrit kan opnå et skønt, glat hår, som du ønsker med dette Slim 28 millimeter protect glattejern (ST326E) fra Babyliss. Lad glattejernet blive en del af en travl hverdag, da det opvarmes på kun få sekunder og se, hvordan det kan hjælpe dig med at spare tid på en hektisk morgen, og nyd at det er slut med dårlige hårdage.

Hvorfor er ghd så meget bedre?

Det er der ret mange grunde til, ghd har udviklet en helt ny teknologi og der er ingen tvivl om at de er de bedste på markedet. Det er uanset om du spørger din lokale frisør eller om du går til en af verdens bedste stylister så er de enige om at de er bedst.

Samtlige Ghd glattejern har også en optimal temperatur på mellem 175 og 190 grader som mener at være i det mellemrum at håret bliver perfekt glat uden at det knækker eller brænder af.

Der er heller ikke nogen tvivl om at ved mange af de andre mærker, der skal man ofte vente i evigheder inden det er varmt og klar til brug, det skal du på ingen måde her, der går ikke mange sekunder før du kan begynde at style.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Er et billigt glattejern ikke godt nok?

Det kan godt være du sikkert kan finde et billigt glattejern som er godt, det skal ikke kunne udelukkes. Men vi har hørt så mange historier fra især unge piger som har haft rigtig dårlig erfaringer og derfor kan vi på ingen måde anbefale bare at købe et billigt glattejern i Aldi eller andre steder.

Hvis du skal købe men ikke vil betale det som et Ghd koster så sørg alligevel for at købe noget kvalitet, er du i tvivl kan du måske få et par gode råd af din frisør.

Kan jeg lave krøller med et ghd Glattejern?

Ved nummer 1 og 3 her kan du nemt lave super flotte slange krøller, det bliver faktisk ofte flottere end ved et krøllejern, så det kan vi helt klart anbefale. Nummer 2 er dog ikke til det formål, så det vil være næsten umuligt.

Har du yderligere spørgsmål?

Sidder du efter at have læst vores artikel og har et spørgsmål eller to, så skriv dem endelig i en kommentar og så skal vi nok besvarer så hurtigt som overhovedet muligt.

Du er også velkommen til at dele denne artikel på Facebook, det kunne jo tænkes du havde nogle veninder som også havde brug for at se en prissammenligning og spare nogle penge.

Vi håber at du har fundet ud af hvilket der passer bedst til dig, efter at du har læst vores glattejern test.

Denne side er anmeldt af: Torben A. Jessen 10/10

Dette indlæg har fået NAN stjerner baseret på 0 anmeldelser fra vores brugere.
Bedøm dette indlæg
Forfatter

Redaktionen i Obsidian Media har ét simpelt formål: At skabe verdens bedste forbrugermagasin til formål at hjælpe de danske forbrugere med vejledning om forbrugsgoder. Alle vores artikler er udarbejdet af vores skribenter i samarbejde med vores research-team, som der har indsamlet data og udvalgt produkter. Artiklerne er derved baseret på omfattende og grundige research-processer, hvor vi samler alt relevant information og data på de respektive produkter og ydelser, så du som læser vejledes på bedst mulig vis.

Skriv en kommentar