Skal du bruge en ny skægtrimmer og skal den være god og stabil?

Så er du kommet til det helt rette sted, her kan du læse test og anmeldelser af disse trimmere og se hvilke der er de bedste her og nu.

Hvis du har nogle spørgsmål til selve vores skægtrimmer test eller andet, så kan du benytte kommentarfeltet nedenfor. Vi gør vores bedste for at hjælpe dig hurtigst muligt.


Sådan vurderer og udvælger vi produkter:

Vores research-team har undersøgt markedet og fundet nogle af de bedste produkter og forhandlere. Vi har partnerskaber med flere forhandlere, og selvom det kan have indflydelse på udvalget af produkter, beror vores anbefalinger på redaktionens professionelle og subjektive vurdering af de bedste produkter.

Vi vurderer og sammenligner produkter i artiklen på:

1
 • Eventuelle officielle og uvildige produkttests
2
 • Kundernes anmeldelser af produktet
3
 • Produktets specifikationer, egenskaber, fordele og ulemper
4
 • Forhandlerens garantier, service og omdømme
5
 • Indsigt og viden om vores læseres præferencer

Disse parametre holder vi op imod pris og kvalitet og ud fra det, giver vi dig vores subjektive vurdering og anbefalinger. Det er vigtigt at gøre opmærksom på, at rækkefølgen af produkter ikke skal forstås som en rangering af produkterne, men nærmere en gennemgang af nogle af markedets bedste produkter til forskellige behov.

De 5 bedste skægtrimmere i test-oversigten (2023)

 • Wella Professional Contura HS 62 – Redaktionens anbefaling
 • Philips QP2620/20 OneBlade – Bedste skægtrimmer i budgetklassen
 • Remington MB4110 – Bedste skægtrimmer til prisen
 • Phillips OneBLade Pro QP6520 – Bedste all-in-one skægtrimmer
 • Remington PG6070 – Bedste skægtrimmer i premiumklassen

Wella Professional Contura HS 62 – bedste skægtrimmer til langt skæg


Her ser du en af de absolut mest efterspurgte skægtrimmere på markedet netop nu, det er super kvalitet fra Wella og du får virkelig en robust lille sag her.

Der medfølger både ladestation og diverse afstandsstykker så du nemmere kan kontrollere hvor langt skægget skal trimmes.

Udover ladestationen medfølger også diverse små ting til at vedligeholde trimmeren, det er blandt andet en lille flaske med olie og en lille børste som bruges til at fjerne hår fra maskinen.

Contura er desuden en af de mest støjsvage og effektive maskiner på markedet, det er en nydelse at barbere sig med denne maskine.

Fordele

 • Meget stille
 • Let
 • Ergonomisk design
Ulemper

 • Høj pris

Specifikationer:

 • 60 dB moter
 • Klippelænge: 0,1 mm – 6mm
 • Vægt: 110g

Philips QP2620/20 OneBlade – skægtrimmer til hele kroppen


Philips QP2620/20 OneBlade - barbermaskinePhilips QP2620/20 OneBlade kan det hele, når det kommer til hår. Du kan bruge den som skægtrimmer, barbermaskine og kropspleje. Så det er en god løsning at vælge, hvis du ofte skal barbere dig.

Alt efter hvad du skal barbere, så vælger du skær eller stubbekamme. Den indeholder et skær til dit ansigt og et til din krop til barbering. Herudover får du tre stubbekamme og en kropskam. På den måde kan du på ingen tid trimme dit skæg.

savier

Find og test rabatkoder ved checkout

Savier har +9.000 rabatkoder og tilføjer den bedste ved checkout

Du kan både anvende den foran håndvasken eller i badet. Den har ingen ledning, så du kan barbere dig i 45 min., hvorefter den skal oplade i 8 timer. Dvs. du kan sætte den i opladeren, når du er færdig med at bruge den.

Når du er færdig med at trimme dig, vasker du den ren, og så er den klar til brug med det samme.

Fordele

 • Kan vaskes
 • Hudkap for extra beskyttelse
 • Dobbeltsidede skær
Ulemper

 • Ingen batteriindikator

Specifikationer:

 • Hudkappe til barbering af følsomme steder
 • Vaskbar: Ja
 • Batteriindikator: Nej
 • Batteritid: 45 min
 • Trimmer for langt hår: Nej

Hvilken skægtrimmer skal jeg så vælge?

Som du kan se findes der både mange mærker og mange prisklasser derude, så det er forståeligt at du måske er lidt forvirret over hvad du egentlig skal vælge.

Men vi vil altså gøre vores bedste til at hjælpe dig igennem beslutningsprocessen så du er helt sikkert på at vælge korrekt. Derfor kan du læse lidt mere neden under hvad du skal vælge til netop dine behov.

LÆS OGSÅ: Hårtrimmer test

Den komplette løsning

Er du den praktiske type som godt kan lide at have alt samlet i et sæt. Så bør du helt sikkert vælge den sidste på vores liste nemlig Remington PG6070 Lithium Power Grooming.

Som du kan se er det, det ultimative sæt hvor du får alt i et, her er både skægtrimmer, ørehårstrimmer og næsehårstrimmer.

Remington er kendt for virkelig solid kvalitet og der er ingen tvivl om at du vil komme til at blive utrolig glad for dette sæt. Er du eksempelvis på udkig efter en gave til din mand, så er det her også sættet du bør overveje kraftigt.

Som du kan læse er der mange løsninger og typer at vælge imellem, sørg for at prioriter hvad du virkelig har behov for. Nedenfor har vi lavet en liste med nogle gode tips til valg af trimmer.

Sørg for at læs dem grundigt igennem, på den måde sørger du ikke bare for at købe et tilfældigt produkt, men at vælge lige præcis det du har allermest behov for. For der er rigtig mange der ender ud med at købe noget alt for dyrt som har alt for mange funktioner de slet ikke har behov for.

Vi har fundet en artikel fra Euroman.dk der beskriver hvilket skæg der passer til din ansigtsform. Det kan du læse mere om her.

7 Gode råd til køb af skægtrimmer

Når du skal til at vælge en god skægtrimmer så er der nogle ting du skal være klar over. Derfor har vi i denne skægtrimmer test udarbejdet 7 gode tips til hvordan du vælger den rette skægtrimmer til netop dine behov.

Har du nogle spørgsmål til disse punkter, så husk at du kan benytte kommentarfeltet nedenfor, vi gør vores bedste for at besvarer alle så hurtigt som overhovedet muligt, så spørg endelig.

1. Kig online og spar mange penge

Der er flere og flere der har fået øjnene op for internettet og dets muligheder for at finde gode tilbud og udsalg. Der findes en del store tjenester som hjælper dig med at finde de bedste priser.

Her kan du hurtigt taste produkt navnet ind og så har du mulighed for at se hvor stor forskel der er på priser fra forhandler til forhandler.

Så med andre ord kan du gå ud i en butik og få nogle gode råd til hvad du bør købe, derefter kan du gå hjem på computeren og se hvor meget du egentlig kan spare ved at købe i en netbutik.

2. Hvor tit barber du dig?

Et af de spørgsmål du bør stille dig selv er, hvor ofte du egentlig barbere dig. Hvis det er ofte så har du behov for en god trimmer så det kan gå hurtigt og nemt.

Hvis du ikke barbere dig særlig ofte så har du som regel slet ikke behov for alt det en stor og dyr trimmer kan, så kig på hvad dit behov egentlig er.

3. Vedligehold din skægtrimmer

Lige i første omgang lyder dette ikke som et sparetips, men det er det faktisk. Jo bedre du vedligeholder trimmeren og sørger for at holde den fri fra hår, jo længere holder den.

På den måde kan du undgå at skulle købe en ny trimmer indenfor kort tid, dermed er det et rigtig godt sparetip, da en skægtrimmer kan koste mange penge.

Når du køber en skægtrimmer medfølger der ofte en lille kost og noget olie, som du skal bruge til at holde maskinen i topform, det tager ikke mange minutter at rense en skægtrimmer.

4. Pas på batteriet

Hvis en dag skægtrimmeren ikke gider mere og batteriet er dødt, så kan det hurtigt komme til at koste en del at få skiftet det lille batteri.

Så derfor er det rigtig vigtigt at passe godt på batteriet, det kan du gøre ved at lade det fuldt op og bruge hele batteriet, inden du sætter den til opladning igen.

Det er også en god ide at bruge stikket til strøm så ofte som muligt, det sikrer ligeledes at batteriet har en længere levetid.

5. Vælg en der er støjsvag

Det gælder især for mange af de billige skægtrimmere, der er på markedet, at de larmer rigtig meget. Det kan være irriterende og man har ofte bare lyst til at kaste dem væk.

Derfor er det en rigtig god ide at tænke over støjniveauet, der er ingen grund til at den skal larme alt for meget.

6. Køb god kvalitet første gang

Mange vælger at købe en billig skægtrimmer første gang, i længden er det bare en dårlig ide, da de slet ikke er lavet i samme kvalitet og ikke kan holde til det samme som en kvalitets skægtrimmer kan.

Derfor gør du dig klogt i at købe rigtig god kvalitet første gang, på den lange bane vil den hurtigt tjene sig hjem.

Som du også kan se af vores test resultater så er der stor lighed mellem kvalitet og pris, så sørg nu for at vælge en som får gode anmeldelser med på vejen.

7. Vælg en hvor du i fremtiden kan købe reservedele

Til stort set alle billige skægtrimmere er det umuligt at købe reservedele, det vil sige at hvis en lille ting går i stykker eller du oplever andre problemer så er den stort set ubrugelig.

De kendte mærker har dog ofte online butikker hvor du kan finde reservedele, det samme gør sig gældende hos mange isenkrammere, her kan du ligeledes finde smådele og tilbehør til de kendte skægtrimmere.

Har du læst hele vores skægtrimmer test, kan du nu foretage dig det rette valg af skægtrimmer, uden at du behøver at bekymre om det.


Tidligere anmeldte produkter – nu udgået

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.


Remington Skægtrimmer MB6850


Remington Skægtrimmer MB6850Remington Skægtrimmer MB6850 er den perfekte skægtrimmer, da du ved hjælp af det smarte Vacuum Beard & Stubble Trimmer får lettere ved altid at få den samme længde på dine stubbe. 

UIdover selvfølgelig at kunne bruges til dit skæg, så kan du også bruge den til kanterne, da du har helt styr over præcisionen med den. Så her kommer der ikke nogen ubehagelige overraskelser, hvor du pludselig har barberet alt for meget af.

Vakuumdelen bruges for at fjerne alle dine hår med det samme. På den måde får du en langt mere behagelig og god trimning, da du ikke risikerer, at maskinen pludselig sidder fast og derved føles som om, at den bider dine hår af. Det gør også rengøringen langt lettere, da der ikke vil være hår over det hele. 

Som rengøring kan du nu bare smide hårene ud i skraldespanden og dermed risikerer du ikke, at alle dine afløbsrør pludselig er tilstoppet med hår. 

Du kan bruge trimmeren i op til 2 timer, hvorefter den skal oplades. Opladningen tager kun 1 time for et fuldt batteri, så du kan altid have perfekt skæg med denne Remington Skægtrimmer MB6850. 

Du får samme perfekte resultat hver eneste gang.

Remington MB4110


Det er ikke nogen hemmelighed at, mange kvinder godt kan lide når mænd har lidt skægstubbe, det er uden tvivl vigtigt for mange kvinder.

Derfor er det også vigtigt at du er velplejet og sørger for at holde en god længde i skægget så det hverken er for kort eller for langt.

Med denne Remington trimmer får du op til 40 minutters benyttelse uden at skulle bruge ledning på nogen måde, samtidig følger der en lille opbevaringskasse med hvor du kan ligge den i.

Alt i alt en rigtig god og stabil skægtrimmer som du netop nu kan erhverve dig til en ekstra skarp pris, klik dig endelig ind og læs meget mere.

På norske udgave af Testfreaks har den fået en karakter på 7,7 fra næsten 300 brugere, og på den svenske udgave af Testfreaks har den fået 3,9 ud af 5, også fra ca. 300 brugere. Det betyder altså, at hovedparten af brugerne, er mere end tilfredse med denne skægtrimmer.

Fordele

 • Op til 40 minutters brug
 • Vaskbart hoved
 • Mikroindstillingskam
Ulemper

 • Kun middelmådig score fra forbrugere

Specifikationer:

 • Vaskbart hoved: Ja
 • Batteriindikator: Ja
 • Mikroindstillingskam: 0,4 – 5,5 mm
 • Oplader: USB

 

Remington PG6070 Lithium Power Grooming skægtrimmer


remington-pg6070_02Hvis du er typen som har kraftig hårvækst i ansigtet og ønsker en måde holde det på et pænt niveau, så er du sikkert længere i tvivl om du er nødt til at investere i en skægtrimmer.

Her får du det perfekte kit, en lækker og smart all in one løsning som indeholder alt hvad du overhovedet skal bruge.

Der er kamme på forskellige længder, nogle er perfekte til bakkenbarter mens andre giver dig en komplet og tæt barbering hver eneste gang.

Ligeledes medfølger der forlængere som giver dig fuld kontrol over barbering af næsehår, øjenbryn og ørerne.

Med andre ord er der virkelig alt i denne pakke, så i stedet for at købe en næsehårstrimmer, øjenbrynstrimmer og skægtrimmer hver for sig, kan du købe det hele på en gang. Og så oven i købet til en rigtig attraktiv pris.

Remmington skægtrimmeren har fået 9,1 ud af 10 fra 5 brugere her, og her har den fået 4,57 ud af 5 fra 7 brugere. En rigtig fin karakter, må man sige.

 

Braun Shaver WaterFlex WF2s Blå


Braun-Shaver-WaterFlex-WF2s-BlåProducenten Braun er verdenskendt for sit mangeårige suveræne program med super gode barbermaskiner, som har fundet vej til mange brugere over hele kloden.

Det skyldes helt sikkert, at de har stor fokus på enkelthed og effektivitet. Kvaliteten hat altid været i top, og det gælder særligt i forhold til holdbarheden.

Når du køber en Braun maskine, så holder den i mange år frem, og det gælder også for denne model, Braun Shaver WaterFlex WF2s i flot blåt design.

Her får du den perfekte løsning når det gælder barbering, som en både effektiv og nænsom ved din hud.

Den våde og tørre barbering

Den vandtæt barbarmaskine fra Braun giver den lækreste barbering du kan forestille dig. Det skyldes deres unikke OptiBlade folie, som sørger for en tæt og skånsom barbering – både vådt og tørt.

Braun Shaver WaterFlex WF2s er fremstillet til at kunne blive brugt under bruseren eller helt uden vand, og det giver dig som bruger mange flere muligheder. Du kan jo prøve begge, og se hvad du er mest til.

For at gøre dette, skal du vælge denne helt suveræne maskine fra Braun, som altid leverer driftssikre og holdbare produkter til deres kunder.

 

 

Philips S7510/41 shaver


Philips S7510Den sidste i denne skægtrimmer test er fra Phillips som har sat sig på en stor del af markedet, når det gælder barbermaskiner eller shavere.

Det skyldes især, at de hele tiden er i stand til at præsentere nye og smarte måder, som du som kunde, får stor gavn af. Det nyeste indenfor barbering er våd barbering, hvor du i princippet kan tage maskinen med i bad, og så ordne det hele der.

Det er smart, og du sparer sikkert også en hel del tid i processen, og det er vel ikke af vejen, hvis du har en travl hverdag.

Philips S7510/41 shaver er udviklet til barbering for mennesker med særlig følsom hud, og den er helt med på noderne, når du ikke tåler en helt almindlige barbermaskine eller shaver.

Den er udstyret med specielle komfortringe, der gør den ekstra skånsom i processen. Derudover er der små fine mikrokugler, der gør at maskinen glider meget mere let hen over huden.

Knivene i maskinen er ultra skarpe, og barberer tæt og fint ensartet. De kalder det selv for sensitiv barbering. Skægtrimmeren har fem længdeindstillinger, og kan klare mange former for trimningsopgaver.

En opladning giver 50 minutters ledningsfri barbering, og rengøringen foregår under rindende vand. Enkelt og nemt.

Næsten 200 brugere har givet denne serie fra Philips en karakter på 8,1 ud af 10. Det er ganske pænt, og med næsten anmeldelser, kan man vist godt stole på det. Du kan se dem alle her.

 

 

 

Philips OneBlade Pro QP6520 skægtrimmer


Philips OneBlade Pro QP6520 skægtrimmerDette er den perfekte skægtrimmer til manden, som ikke altid har det samme skæg, for den kan det hele. Du kan barbere dit skæg helt af med den, hvis du i en periode gerne vil være glatbarberet. 

Men du har også mulighed for at trimme dit skæg, så det altid har den samme længde. På den måde oplever du altid de samme resultater. 

Derfor er den all-inone

Der er mange producenter, som lover, at du kan bruge deres skægtrimmer til alt. Men med en Philips OneBlade Pro QP6520 skægtrimmer passer det rent faktisk.

 

Philips har brugt mange år på at udvikle en teknologi, som gør, at du kan bruge den til alt. Derfor er der tale om et revolutionerende multi-skægtrimmer, som egentlig ligeså meget er en barbermaskine, som det er en trimmer.

Især for manden som godt kan lide at skifte stil en gang i mellem, er den det helt perfekte valg. For du kan få fra at være glatbarberet til at få et pænt trimmet skæg på bare et par uger. Netop, fordi du har det hele samlet i samme skægtrimmer.

Der er tale om en hurtig barberkniv, som får det hele til at fungere. Den bevæger sig hele 200 gange i sekundet. Derfor får du samme tætte barbering eller trimning hver eneste gang.

Design

Den har et klassisk Philips design dog med en række modifikationer, da den har et lille smart display, hvor du kan se, hvor meget batteri der er tilbage på den.

Du får også et jursterbart hoved med, som er det, som afgør din trimning. På den måde ved du altid, hvad din indstilling er. Det er en simpel metode, som giver dig samme flotte barbering hver eneste gang.

Hvis du er på udkig efter en trimmer, som kan klare næsten det hele for dig, så er dette nok en af de allerbedste løsninger, som du finder på markedet.

Philips OneBlade Pro QP6520 skægtrimmer kan det hele, så når du først ejer den, behøver du ikke længere shoppe rundt. Du kommer til at have den i mange år fremover, da den er så god.

Philips BT5205/16 skægtrimmer


philips-bt520516-skaegtrimmerPhillips har igennem rigtig mange år været en af de førende på markedet når det gælder barbermaskine, hår- og skægtrimmere, og det er de stadig. Med Philips BT5205/16 skægtrimmer så viser de igen, hvad det hele handler om.

Med denne model får du som skæg-mand et af de bedste redskaber til at holde dit skæg flot og veltrimmet. Når du har valgt at gå med et flot skæg, om det er lille eller stort, så er plejen og trimningen afgørende for dit udseende og velbefindende.

Et utrimmet skæg vil hurtigt volde mange problemer, og det tager jo ikke ret lang tid med den rigtige maskine.

Blid og ensartet

Phillips har integreret en trimmerkam, som løfter hårene op til skæret eller de skarpe knive, som gør at trimningen bliver meget let og ensartet overalt. Det er nemt og smart, og så går det også en del hurtigere, når det hele foregår i en bevægelse.

Det hele er meget skånsomt, og vil ikke genere din hud. Når du plejer og trimmer dit skæg, så kan det også være en lækker oplevelse at undgå kløen eller anden form for irritation.

Knivene på trimmeren er dobbelte, og det giver en langt bedre og hurtigere trimning.

Indstil trimmelængden på din nye Philips BT5205/16 skægtrimmer fra 0,4 millimeter til 7 millimeter, og så er det bare om at komme i gang. Kan både køre på batteri og med ledning i stikkontakten.

Leveres med to års garanti.

 

 

FAQ

Hvad er en skægtrimmer?
En skægtrimmer er en elektrisk trimmer designet til at trimme og forme skæg og overskæg.
Hvordan bruger man en skægtrimmer?
Man tænder for trimmeren og fører den langsomt over skægget i den ønskede retning, og justerer trimmerens længdeindstilling, hvis det er muligt, for at opnå den ønskede længde.
Hvor længe skal man lade en skægtrimmer oplade?
Opladningstiden kan variere afhængigt af trimmerens model og batteri. Det anbefales at følge producentens anbefalinger og oplade trimmeren på baggrund af det.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme

Forfatter

Skriv en kommentar