Skal du bruge en ny skægtrimmer og skal den være god og stabil?

Så er du kommet til det helt rette sted, her kan du læse test og anmeldelser af disse trimmere og se hvilke der er de bedste her og nu.

Hvis du har nogle spørgsmål til selve vores skægtrimmer test eller andet, så kan du benytte kommentarfeltet nedenfor. Vi gør vores bedste for at hjælpe dig hurtigst muligt.

___________________________________________________________________________________________

Indholdsfortegnelse:

___________________________________________________________________________________________

Remington MB4850 Virtually Indestructible skægtrimmer

Remington MB4850Remington er et af de mest troværdige og bedst sælgende brands indenfor skægtrimmere og barbering til mænd. Det er der også en god grund til, deres maskiner er nemlig virkelig kvalitet til en altid god pris.

Denne er en opdateret udgave af deres bedst sælgende skægtrimmer til dato nemlig MB320C, denne opdaterede version har blandt andet et dobbelt lithium batteri som forlænger levetiden markant.

En fantastisk trimmer for dig der søger god kvalitet og en fair pris. Den holder omkring 2 timer på hver eneste opladning så den er også god at have med på rejsen.

En anden rigtig væsentlig detalje er at de titanium belagte blade er selvslibende og de behøves dermed ikke olie eller andet for at blive vedligeholdt.

Denne skægtrimmer har fået rigtige gode karakterer hos brugerne, nemlig hele 8,9 ud af 10 her, 4,5 ud af 5 her og det samme her. Det er baseret på rigtig mange brugere, så vi tør godt slå fast, at det er en rigtig god skægtrimmer, som bestemt er pengene værd.

LÆS OGSÅ: Barbermaskine test

Forhandler Pris Totalpris Læs mere

 

Wella Professional Contura HS 61 skægtrimmer

Her ser du en af de absolut mest efterspurgte skægtrimmere på markedet netop nu, det er super kvalitet fra Wella og du får virkelig en robust lille sag her.

Der medfølger både ladestation og diverse afstandsstykker så du nemmere kan kontrollere hvor langt skægget skal trimmes.

Udover ladestationen medfølger også diverse små ting til at vedligeholde trimmeren, det er blandt andet en lille flaske med olie og en lille børste som bruges til at fjerne hår fra maskinen.

Contura er desuden en af de mest støjsvage og effektive maskiner på markedet, det er en nydelse at barbere sig med denne maskine.

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
Made4Men 978,00 978,00 Til butik »

 

Remington MB4110 skægtrimmer

Det er ikke nogen hemmelighed at, mange kvinder godt kan li når mænd har lidt skægstubbe, det er uden tvivl vigtigt for mange kvinder.

Derfor er det også vigtigt at du er velplejet og sørger for at holde en god længde i skægget så det hverken er for kort eller for langt.

Med denne Remington trimmer får du op til 40 minutters benyttelse uden at skulle bruge ledning på nogen måde, samtidig følger der en lille opbevaringskasse med hvor du kan ligge den i.

Alt i alt en rigtig god og stabil skægtrimmer som du netop nu kan erhverve dig til en ekstra skarp pris, klik dig endelig ind og læs meget mere.

På norske udgave af Testfreaks har den fået en karakter på 7,7 fra næsten 300 brugere, og på den svenske udgave af Testfreaks har den fået 3,9 ud af 5, også fra ca. 300 brugere. Det betyder altså, at hovedparten af brugerne, er mere end tilfredse med denne skægtrimmer.

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
Made4Men 404,10 404,10 Til butik »

 

Philips QT4015/16 skægtrimmer

Philips-QT4015-16-skægtrimmerFlere og flere mænd tillægger sig skæg, og rundt om i bybilledet ser man rigtig mange med fuldskæg.

Når man som mand lader skægget stå, så stiller det høje krav til både trimning og pleje. Derfor er det vigtigt, at du har valgt den helt rigtige skægtrimmer som du hurtigt kan trimme skægget med.

Om det er hver dag eller andet, så skal den kunne klare opgaven perfekt. Det handler mest om skæret, og her er det om at finde en trimmer, som er fremstillet i det bedste materiale, og som er skarp nok til opgaven.

Det finder du i Philips QT4015/16 skægtrimmer. Den er helt perfekt.

Et flottere skæg

Nu kan du style dit skæg som du vil. Den har en præcision helt ned til 0,5 millimeter og op til 10 millimeter, og er meget nem at bruge.

Du kan bruge den med eller uden ledning, og den har cirka 60 minutters brugstid, når den kørere på batteriet. Den giver selv besked med et orange blink, når der er lavt batteriniveau, og så skal den sættes til ladning.

Knivene eller skæret er fremstillet i titan, og det betyder, at den bliver ved med at være lige skarp, uanset hvor meget du bruger den. Når du har trimmet skægget, så tager du skæret af og skylle det under vand, tørrer det, så det kan sættes på igen.

Leveres med beskyttende rejse- og opbevaringsetui, verdensomspændende spændingstilpasning og Wet & Dry, som er vaskbare tilbehørsdele.

På denne hollandske side har skægtrimmeren fået den rigtig flotte karakter 9,1 ud af 10 fra 16 brugere og på en ungarsk webshop har den fået 5 ud af 5 stjerner af 2 brugere. Så bliver det vist ikke meget bedre.

LÆS OGSÅ: Næsehårstrimmer test

Forhandler Pris Totalpris Læs mere

 

Remington PG6070 Lithium Power Grooming skægtrimmer

remington-pg6070_02Hvis du er typen som har kraftig hårvækst i ansigtet og ønsker en måde holde det på et pænt niveau, så er du sikkert længere i tvivl om du er nødt til at investere i en skægtrimmer.

Her får du det perfekte kit, en lækker og smart all in one løsning som indeholder alt hvad du overhovedet skal bruge.

Der er kamme på forskellige længder, nogle er perfekte til bakkenbarter mens andre giver dig en komplet og tæt barbering hver eneste gang.

Ligeledes medfølger der forlængere som giver dig fuld kontrol over barbering af næsehår, øjenbryn og ørerne.

Med andre ord er der virkelig alt i denne pakke, så i stedet for at købe en næsehårstrimmer, øjenbrynstrimmer og skægtrimmer hver for sig, kan du købe det hele på en gang. Og så oven i købet til en rigtig attraktiv pris.

Remmington skægtrimmeren har fået 9,1 ud af 10 fra 5 brugere her, og her har den fået 4,57 ud af 5 fra 7 brugere. En rigtig fin karakter, må man sige.

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
499,00 499,00 Til butik »

 

Philips BT5205/16 skægtrimmer

philips-bt520516-skaegtrimmerPhillips har igennem rigtig mange år været en af de førende på markedet når det gælder barbermaskine, hår- og skægtrimmere, og det er de stadig. Med Philips BT5205/16 skægtrimmer så viser de igen, hvad det hele handler om.

Med denne model får du som skæg-mand et af de bedste redskaber til at holde dit skæg flot og veltrimmet. Når du har valgt at gå med et flot skæg, om det er lille eller stort, så er plejen og trimningen afgørende for dit udseende og velbefindende.

Et utrimmet skæg vil hurtigt volde mange problemer, og det tager jo ikke ret lang tid med den rigtige maskine.

Blid og ensartet

Phillips har integreret en trimmerkam, som løfter hårene op til skæret eller de skarpe knive, som gør at trimningen bliver meget let og ensartet overalt. Det er nemt og smart, og så går det også en del hurtigere, når det hele foregår i en bevægelse.

Det hele er meget skånsomt, og vil ikke genere din hud. Når du plejer og trimmer dit skæg, så kan det også være en lækker oplevelse at undgå kløen eller anden form for irritation.

Knivene på trimmeren er dobbelte, og det giver en langt bedre og hurtigere trimning.

Indstil trimmelængden på din nye Philips BT5205/16 skægtrimmer fra 0,4 millimeter til 7 millimeter, og så er det bare om at komme i gang. Kan både køre på batteri og med ledning i stikkontakten.

Leveres med to års garanti.

Forhandler Pris Totalpris Læs mere

 

Philips QS6141/32 StyleShaver

Philips-QS6141-32-StyleShaverEr du også gået med på skægmoden, så har du nok fundet ud af, at det kræver lidt mere end bare at lade skægget stå.

Det er faktisk ret krævende at få et flot og veltrimmet skæg, og det kræver meget af både dig selv og af den trimmer som du bruger, når du skal trimme dit skæg. Her er det afgørende, at du vælger en meget holdbar og skarp trimmer, som kan gøre arbejdet uden for mange gener.

Er skæret dårligt eller sløvt, så kan det give stor hudirritation, og det skal du jo gerne undgå. Vælg derfor Philips QS6141/32 StyleShaver, som er udviklet til den bedste trimning eller barbering.

Både barnering og trimning

Du får en meget blid og ensartet trimning af dit skæg, så det kommer til at fremstå som flot og veltrimmet. Det giver et langt bedre udtryk i dit ansigt, når alt er plejet og veltrimmet.

Denne model gør arbejdet helt perfekt og skæret er udstyret med dobbeltknive, der gør det meget mere effektivt og hurtigt. Kan indstilles til trimningslængde mellem 0,5 og 10 millimeter.

Shaveren eller barbermaskinedelen er utrolig blid og effektiv, og dobbeltfunktionen i maskinen gør den særligt attraktiv for alle med eller uden skæg. Batteritiden på denne maskine går op til 75 minutter, og lades op på kun fire timer.

Et orange lys blinker, når du kun har ti minutter tilbage på maskinen.

Forhandler Pris Totalpris Læs mere

 

Braun Shaver WaterFlex WF2s Blå

Braun-Shaver-WaterFlex-WF2s-BlåProducenten Braun er verdenskendt for sit mangeårige suveræne program med super gode barbermaskiner, som har fundet vej til mange brugere over hele kloden.

Det skyldes helt sikkert, at de har stor fokus på enkelthed og effektivitet. Kvaliteten hat altid været i top, og det gælder særligt i forhold til holdbarheden.

Når du køber en Braun maskine, så holder den i mange år frem, og det gælder også for denne model, Braun Shaver WaterFlex WF2s i flot blåt design.

Her får du den perfekte løsning når det gælder barbering, som en både effektiv og nænsom ved din hud.

Den våde og tørre barbering

Den vandtæt barbarmaskine fra Braun giver den lækreste barbering du kan forestille dig. Det skyldes deres unikke OptiBlade folie, som sørger for en tæt og skånsom barbering – både vådt og tørt.

Braun Shaver WaterFlex WF2s er fremstillet til at kunne blive brugt under bruseren eller helt uden vand, og det giver dig som bruger mange flere muligheder. Du kan jo prøve begge, og se hvad du er mest til.

For at gøre dette, skal du vælge denne helt suveræne maskine fra Braun, som altid leverer driftssikre og holdbare produkter til deres kunder.

Forhandler Pris Totalpris Læs mere

 

Philips S7510/41 shaver

Philips S7510Den sidste i denne skægtrimmer test er fra Phillips som har sat sig på en stor del af markedet, når det gælder barbermaskiner eller shavere.

Det skyldes især, at de hele tiden er i stand til at præsentere nye og smarte måder, som du som kunde, får stor gavn af. Det nyeste indenfor barbering er våd barbering, hvor du i princippet kan tage maskinen med i bad, og så ordne det hele der.

Det er smart, og du sparer sikkert også en hel del tid i processen, og det er vel ikke af vejen, hvis du har en travl hverdag.

Philips S7510/41 shaver er udviklet til barbering for mennesker med særlig følsom hud, og den er helt med på noderne, når du ikke tåler en helt almindlige barbermaskine eller shaver.

Den er udstyret med specielle komfortringe, der gør den ekstra skånsom i processen. Derudover er der små fine mikrokugler, der gør at maskinen glider meget mere let hen over huden.

Knivene i maskinen er ultra skarpe, og barberer tæt og fint ensartet. De kalder det selv for sensitiv barbering. Skægtrimmeren har fem længdeindstillinger, og kan klare mange former for trimningsopgaver.

En opladning giver 50 minutters ledningsfri barbering, og rengøringen foregår under rindende vand. Enkelt og nemt.

Næsten 200 brugere har givet denne serie fra Philips en karakter på 8,1 ud af 10. Det er ganske pænt, og med næsten anmeldelser, kan man vist godt stole på det. Du kan se dem alle her.

Forhandler Pris Totalpris Læs mere

 

Hvilken skægtrimmer skal jeg så vælge?

Som du kan se findes der både mange mærker og mange prisklasser derude, så det er forståeligt at du måske er lidt forvirret over hvad du egentlig skal vælge.

Men vi vil altså gøre vores bedste til at hjælpe dig igennem beslutningsprocessen så du er helt sikkert på at vælge korrekt. Derfor kan du læse lidt mere neden under hvad du skal vælge til netop dine behov.

LÆS OGSÅ: Hårtrimmer test

Hvis du går efter kvalitet

Hvis du er typen som tænker langsigtet og gerne vil investere lidt mere for virkelig god kvalitet så er der ingen tvivl om at Wella Professional Contura HS 61 er det helt rigtige valg for dig.

Det er en professionel trimmer som kan holde i rigtig mange år, den klipper hårene perfekt og du mærker på ingen måde at den flår i hårene som med de billigere modeller.

Det er ikke den billigste model, så du må beslutte dig for om du ønsker kvalitet og et lækkert produkt eller om du vil gå på kompromis.

Hvis du går efter den billige løsning

Hvis du eksempelvis er på SU eller budgettet bare er rigtig stramt, så kan du måske ikke investere et par tusinde i en god trimmer.

Typer som Babyliss kan erhverves rigtig billigt og til prisen får du altså stadig rigtig god kvalitet. Det er klart de slet ikke kan måle sig med Wella, men du betaler også meget mindre.

Klik dig endelig ind på en af Babyliss modellerne og læs meget mere, her vil du kunne læse meget mere om de nyeste og bedste tilbud.

Den komplette løsning

Er du den praktiske type som godt kan lide at have alt samlet i et sæt. Så bør du helt sikkert vælge den sidste på vores liste nemlig Remington PG6070 Lithium Power Grooming.

Som du kan se er det, det ultimative sæt hvor du får alt i et, her er både skægtrimmer, ørehårstrimmer og næsehårstrimmer.

Remington er kendt for virkelig solid kvalitet og der er ingen tvivl om at du vil komme til at blive utrolig glad for dette sæt. Er du eksempelvis på udkig efter en gave til din mand, så er det her også sættet du bør overveje kraftigt.

Som du kan læse er der mange løsninger og typer at vælge imellem, sørg for at prioriter hvad du virkelig har behov for. Nedenfor har vi lavet en liste med nogle gode tips til valg af trimmer.

Sørg for at læs dem grundigt igennem, på den måde sørger du ikke bare for at købe et tilfældigt produkt, men at vælge lige præcis det du har allermest behov for. For der er rigtig mange der ender ud med at købe noget alt for dyrt som har alt for mange funktioner de slet ikke har behov for.

Vi har fundet en artikel fra Euroman.dk der beskriver hvilket skæg der passer til din ansigtsform. Det kan du læse mere om her.

7 Gode råd til køb af skægtrimmer

Når du skal til at vælge en god skægtrimmer så er der nogle ting du skal være klar over. Derfor har vi i denne skægtrimmer test udarbejdet 7 gode tips til hvordan du vælger den rette skægtrimmer til netop dine behov.

Har du nogle spørgsmål til disse punkter, så husk at du kan benytte kommentarfeltet nedenfor, vi gør vores bedste for at besvarer alle så hurtigt som overhovedet muligt, så spørg endelig.

1. Kig online og spar mange penge

Der er flere og flere der har fået øjnene op for internettet og dets muligheder for at finde gode tilbud og udsalg. Der findes en del store tjenester som hjælper dig med at finde de bedste priser.

Her kan du hurtigt taste produkt navnet ind og så har du mulighed for at se hvor stor forskel der er på priser fra forhandler til forhandler.

Så med andre ord kan du gå ud i en butik og få nogle gode råd til hvad du bør købe, derefter kan du gå hjem på computeren og se hvor meget du egentlig kan spare ved at købe i en netbutik.

2. Hvor tit barber du dig?

Et af de spørgsmål du bør stille dig selv er, hvor ofte du egentlig barbere dig. Hvis det er ofte så har du behov for en god trimmer så det kan gå hurtigt og nemt.

Hvis du ikke barbere dig særlig ofte så har du som regel slet ikke behov for alt det en stor og dyr trimmer kan, så kig på hvad dit behov egentlig er.

3. Vedligehold din skægtrimmer

Lige i første omgang lyder dette ikke som et sparetips, men det er det faktisk. Jo bedre du vedligeholder trimmeren og sørger for at holde den fri fra hår, jo længere holder den.

På den måde kan du undgå at skulle købe en ny trimmer indenfor kort tid, dermed er det et rigtig godt sparetip, da en skægtrimmer kan koste mange penge.

Når du køber en skægtrimmer medfølger der ofte en lille kost og noget olie, som du skal bruge til at holde maskinen i topform, det tager ikke mange minutter at rense en skægtrimmer.

4. Pas på batteriet

Hvis en dag skægtrimmeren ikke gider mere og batteriet er dødt, så kan det hurtigt komme til at koste en del at få skiftet det lille batteri.

Så derfor er det rigtig vigtigt at passe godt på batteriet, det kan du gøre ved at lade det fuldt op og bruge hele batteriet, inden du sætter den til opladning igen.

Det er også en god ide at bruge stikket til strøm så ofte som muligt, det sikrer ligeledes at batteriet har en længere levetid.

5. Vælg en der er støjsvag

Det gælder især for mange af de billige skægtrimmere, der er på markedet, at de larmer rigtig meget. Det kan være irriterende og man har ofte bare lyst til at kaste dem væk.

Derfor er det en rigtig god ide at tænke over støjniveauet, der er ingen grund til at den skal larme alt for meget.

6. Køb god kvalitet første gang

Mange vælger at købe en billig skægtrimmer første gang, i længden er det bare en dårlig ide, da de slet ikke er lavet i samme kvalitet og ikke kan holde til det samme som en kvalitets skægtrimmer kan.

Derfor gør du dig klogt i at købe rigtig god kvalitet første gang, på den lange bane vil den hurtigt tjene sig hjem.

Som du også kan se af vores test resultater så er der stor lighed mellem kvalitet og pris, så sørg nu for at vælge en som får gode anmeldelser med på vejen.

7. Vælg en hvor du i fremtiden kan købe reservedele

Til stort set alle billige skægtrimmere er det umuligt at købe reservedele, det vil sige at hvis en lille ting går i stykker eller du oplever andre problemer så er den stort set ubrugelig.

De kendte mærker har dog ofte online butikker hvor du kan finde reservedele, det samme gør sig gældende hos mange isenkrammere, her kan du ligeledes finde smådele og tilbehør til de kendte skægtrimmere.

Har du læst hele vores skægtrimmer test, kan du nu foretage dig det rette valg af skægtrimmer, uden at du behøver at bekymre om det.

Her til sidst i vores skægtrimmer test kan du se en video fra Barberen i Silkeborg, der handler om hvordan du skal trimme dit skæg

Denne side er anmeldt af: Christoffer H. Lauridsen Rating 10/10

 

This post has a rating of NAN stars based on 0 reviews from our users.
Rate this post
Forfatter

På Testmagasinet.dk kan du læse test og anmeldelser af diverse produkter, samtidig kan du læse meget mere om hvor du kan finde det ønskede produkt til de bedste og billigste priser på nettet.

Skriv en kommentar