Næsehår er et stort problem for mange, både mænd og kvinder. Det er et meget udbredt problem, som der efterhånden er lavet mange guides til, og mange produkter, som kan hjælpe med at komme af med de trælse næsehår.

Alle produkterne lover, at du hurtigere og lettere kan anvende dem end de konkurrerende produkter på markedet. Men det er ofte ikke tilfældet. Det er derfor vigtigt, at du selv ved noget grundlæggende om, hvad der er rigtigt og forkert, så du ikke hopper på de lange og gode salgstaler, som du bliver præsenteret for, både på nettet og i fysiske butikker.

Grundlæggende er en næsehårstrimmer helt perfekt til formålet med at fjerne næsehår. De er specielt udviklet til formålet. Mange andre produkter er udviklet til andre formål, men kan også anvendes til at trimme næsehår. Dog er de ikke optimale til det, da de er udviklet til et helt andet formål.

Du gør derfor klogt i, at vælge en af de mange næsehårstrimmere på markedet. Der er mange forskellige modeller og mærker, hvilket betyder, at der med garanti er et produkt, som falder i din smag, og lever op til netop dine unikke krav, forventninger og behov.

Det bør du overveje, før du køber en næsetrimmer

Når du skal finde en næsehårstrimmer er der utallige ting som du kan kigge efter. Det er derfor så godt som umuligt at finde det helt perfekte produkt, hvis du ikke sætter nogle krav inden du begynder med din research.

Find ud af, hvilket behov du faktisk har for næsehårstrimmeren. Det gør hele arbejdet med at finde det perfekte produkt langt nemmere for dig.  Lad os se nærmere på en række af de ting, som du med fordel kan have in mente, når du skal vælge en af de mange næsehårstrimmere.

Funktioner: Der er stor forskel på hvor mange funktioner næsetrimmere har. Nogen kan bruges forskellige steder, andre kun i næsen. Du bør derfor overveje om det er en multitrimmer eller bare en næsehårstrimmer du ønsker.

Batteri eller genopladelig: Næsehårstrimmere fåes i batteri og genopladelige modeller. Genopladelige næsetrimmere er ofte lidt dyrere, men er i stedet mere praktiske og bedre for miljøet. Næsetrimmere på batteri er ofte billigere, og står du i en situation, hvor du mangler strøm, så er det bare at skifte batteriet – du behøver altså ikke vente på næsehårstrimmeren lader op.

Hygiejne: Du skal overveje om du ønsker at næsehårstrimmer med indbyggede vaskeprogrammer eller ej. Disse modeller koster ofte lidt mere, men hjælper dig med at holde næsetrimmeren ren og hygiejnisk.

Du kan også se vores skægtrimmer test her


 

Sådan vurderer og udvælger vi produkter:

Vores research-team har undersøgt markedet og fundet nogle af de bedste produkter og forhandlere. Vi har partnerskaber med flere forhandlere, og selvom det kan have indflydelse på udvalget af produkter, beror vores anbefalinger på redaktionens professionelle og subjektive vurdering af de bedste produkter.

Vi vurderer og sammenligner produkter i artiklen på:

1
 • Eventuelle officielle og uvildige produkttests
2
 • Kundernes anmeldelser af produktet
3
 • Produktets specifikationer, egenskaber, fordele og ulemper
4
 • Forhandlerens garantier, service og omdømme
5
 • Indsigt og viden om vores læseres præferencer

Disse parametre holder vi op imod pris og kvalitet og ud fra det, giver vi dig vores subjektive vurdering og anbefalinger. Det er vigtigt at gøre opmærksom på, at rækkefølgen af produkter ikke skal forstås som en rangering af produkterne, men nærmere en gennemgang af nogle af markedets bedste produkter til forskellige behov.

Remington Næsetrimmer PG6070 Lithium Grooming Kit – smart genopladelige næsehårstrimmer

 • 4,3/5 stjerner hos Google Shopping

remington-pg6070_02

Er du på jagt efter en god næsehårstrimmer og kan du i virkeligheden godt bruge en opdatering af hele dit hårpleje-sæt? Så bør du overveje at investere i denne ’alt-i-én pakke’ fra Remington, hvor du på én gang bliver sikker på at få det hele. Alt er samlet i en enkelt og praktisk pakke, der fylder meget lidt på bordet eller på rejsen.

Helsebixen
På lager
849 kr.
savier

Find og test rabatkoder ved checkout

Savier har +9.000 rabatkoder og tilføjer den bedste ved checkout

Alle remedier samlet

Med Remington PG6070 Lithium Power Grooming Kit får du næse- og ørehårstrimmer, som kan fjerne selv de helt små hår. Derudover får du også en Body trimmer til uønsket hårvækst på kroppen, en detaljetrimmer til dit skæg og en miniscreen shaver, som giver et godt og glat resultat. I pakken er der desuden fem forskellige kamme, så du selv kan vælge præcis den kam, som passer bedst til dine behov.

Alt-i-en er vinder af vores næsehårstrimmer test

Dette er den helt optimale løsning til dig, der er på udkig efter en ’alt-i-én’-løsning, og du vil hurtigt opdage, at den er nem at bruge. For eksempel kan du montere forskellige kamme med blot et enkelt klik. Det er ikke nødvendigt med ledning og knivene sliber sig selv. Nemmere bliver det altså ikke og dette er derfor en klar topscorer.

Fordele

 • Selvslibende titanium blade
 • Vaskbare hoveder
 • Støvsuger funktion
 • Ledningsfri brug
Ulemper

 • Enkelte føler metallet bliver varmt efter 5-10 minutters brug

Specifikationer

 • 5 barberhoveder medfølger
 • Stand medfølger
 • Oplader
 • Børste til rengøring
 • Opbevaringsetui

Remington NE3850 – En multifunktionel næsetrimmer

 • 4,3/5 stjerner hos Google Shopping

Remington NE3850 - En multifunktionel næsehårstrimmerDenne næsehårstrimmer fra det populære mærke Remington har andre funktioner end blot at fjerne uønsket hårvækst i næsen.Trimmeren kan nemlig også benyttes i ørerne samt til trimning af øjenbryn og skægkanter. Produktet leveres med 2 forskellige barberhoveder: det ene er roterende, og er det hoved, der benyttes til næse- og ørehår, mens det andet hoved er en dobbeltsidet lodret trimme, der kan bruges til øjenbryn og skægkanter. Ydermere er den multifunktionelle trimmer vandtæt, og kan derfor også bruges i badet, hvilket sikrer dig mindre oprydning efter trimningen. Trimmeren er udstyret med Nano-Silver teknologi, der sikrer at hygiejnen altid er i top. Dette sker ved, at små sølv ioner skubber uønskede bakterier væk.NE3850 er en batteridrevet trimmer, der bruger 1 x AA-batteri, der er inkluderet i pakken, når du køber trimmeren. Her er der tale om en multifunktionel trimmer i høj kvalitet, der henvender sig til dig, der gerne vil have en trimmer, der kan lidt af det hele og leverer et tilfredsstillende resultat hver gang.Endvidere – grundet produktets vandtæthed –  henvender det sig også til dig, der gerne vil spare tid i en travl hverdag og slå flere fluer med et smæk, når du er i bad.

Fordele

 • Vandtæt
 • Nano-Silver teknologi der sikrer hygiejnen
 • Leveres med 2 forskellige barberhoveder
Ulemper

 • Bruger et AA batteri, og kan derfor ikke genoplades, men skal skiftes i stedet

Specifikationer

 • Producent: Remington
 • Model nummer: NE3850
 • Fuldt vaskbar: Ja
 • Medfølgende tilbehør: 2 x kam til øjenbryn, roterende hoved, lodret trimmer og batteri

Panasonic Næsehårstrimmer ERGN30 – nem næsetrimmer at vedligeholde


Med Panasonic ERGN30 næsehårstrimmer får du et stabilt redskab, som kan hjælpe med at fjerne uønskede hår i blandt andet næse og ører.

2 typer blade giver godt resultat

Næsehårstrimmeren er ergonomisk udformet, hvilket gør den behagelig at holde om og giver en god oplevelse i brug. Panasonic ERGN30 næsehårstrimmer har et dobbeltsidet blad og et 60 graders indre blad, som tilsammen gør, at du kan få en helt præcis trimning – uden at det hverken gør ondt eller efterlader oversete hår i området.

Nem vedligeholdelse

Når næsehårstrimmeren skal gøres ren, er det eneste, du behøver, at lade vand løbe ned over bladene. Dette skyldes et indbygget vaskesystem, der automatisk roterer bladene, så hårresterne fjernes. Med Panasonic ERGN30 får du en sikker og nem næsehårstrimmer, som du også kan bruge til øjenbrynene eller til præcisering af dit skæg.

Fordele

 • 2 forskellige typer blade som giver præcis trimning
 • Indbygget vaskesystem som automatisk fjerner hårrester
Ulemper

 • Kan ikke oplades, men skal have skiftet batteri

Specifikationer

 • Vægt: 30 gram
 • Produktserie: GN Series
 • Genopladeligt: Nej
 • Vægt inkl. emballage: 232 gram

FAQ

Hvordan virker en næsehårstrimmer?
En næsehårstrimmer anvender skarpe blade eller roterende skær til at klippe overskydende hårvækst i næsen.
Er det sikkert at bruge en næsehårstrimmer?
Ja, det er sikkert at bruge en næsehårstrimmer, så længe du følger instruktionerne. Vælg en model med et beskyttende hoved og undgå at indsætte trimmeren for dybt.
Skal jeg tage ekstra forholdsregler, hvis jeg har sensitiv hud?
Ja, hvis du har sensitiv hud, bør du vælge en næsehårstrimmer med et beskyttende hoved og undgå at bruge trimmeren for ofte. Du kan også bruge et desinfektionsmiddel efter brug.

Tidligere anmeldte produkter – nu udgået

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.

Babyliss Næsehårstrimmer  E835E multi trimmer


Her er svaret fra Babyliss på en ’alt-i-én’ pakke med en hårtrimmer og medfølgende 5 hoveder, så du nemt og hurtigt kan skifte til næsehårstrimmer eller skægtrimmer. Har du brug for en opdatering af det gamle udstyr eller mangler du nogle af de ekstra features, er dette derfor et fornuftigt valg, som samtidig er praktisk og ikke fylder så meget, når det er samlet.

Fjerner alle hår

32 mm WTech teknologi i denne trimmer gør, at du kan være sikker på optimal barbering, hvor selv de hår, der ligger skævt, også kommer med. Og med de fem hoveder er der uanede muligheder for at bruge denne maskine til alle behov. Du kan endda også tage den med i bad, så du måske kan spare tid eller gøre det det nemmere at fjerne de uønskede hår.

Med til Babyliss E835E multi trimmer får du også en afstandskam og en præcisionskam samt en praktisk og smart stander, hvor du kan opbevare alle dele.

Dovo Klipette næsehårstrimmer


Med Dovo Klipette næsehårstrimmer får du en god maskine, der kan hjælpe med at fjerne uønskede hår i næsen og i ørerne. Dovo er et tysk mærke og kvaliteten er således i top, hvilket blandt andet også afspejler sig i materialet som er rustfrit stål.

Klipper hårene uden at trække dem ud

Dovo Klipette næsehårstrimmer er nem at bruge og fungerer på den måde, at du sætter trimmer-hovedet op og skruer derefter den nederste del af trimmeren frem og tilbage. Dette giver en præcis skæring af håret, så du slipper for, at hårene bliver trukket ud.

Ønsker du en klassisk næsehårstrimmer uden alt for mange dikkedarer og som du kan have i mange år frem, er Dovo Klipette et godt bud. Og så kan du være sikker på at undgå uønskede hår fremover.

Remington NE3750 næsehårstrimmer


De fleste mænd har brug for at trimme hår i næsen og eventuelt også ved ørerne. Det skal gerne være så nemt som muligt og samtidig gå stærkt i travl hverdag. Derfor tilbyder Remington nu model NE3750 næsehårstrimmer, som giver dig et super godt redskab til at fjerne alle de små uønskede hår, både i næse, ved ørerne og til øjenbrynene.

Bidrager til god hygienje

Med Lithium Power er næsehårstrimmeren garant for en lang levetid og et effektfuld resultat. Batteriet kan nemlig holde i op til 220 minutters brug. Og for at opretholde en god hygiejne indeholder denne næsehårstrimmer sølv ioner, som fjerner uvedkommende bakterier under brug. Dermed slipper du for både irritationer af huden og dårlig hygiejne.

Gode detaljer

Næsehårstrimmeren har flere detaljer, som gør den nem at bruge, for eksempel en vertikal trimmer, der skåner huden og en detaljetrimmer med en kam, der kan justeres efter behov. Derudover medfølger også en kam, der kan klikkes på, specielt til øjenbryn.

Hvor meget må næsehårstrimmeren koste?

Du bør ikke prioritere prisen højere end kvaliteten. Det er vigtigt at næsehårstrimmeren er i ordentlig kvalitet, og lever op til de behov du har. Prisen kan du have in mente, men den bør ikke være altafgørende for, hvilken model du vælger at købe. Alle vil gerne spare penge, hvor det er muligt, og det gælder også i forbindelse med at købe en næsehårstrimmer.

Der er mange måder at spare penge på – du kan blandt andet købe produktet på tilbud, online eller i udlandet. Kombinerer du disse ting, så opnår du den optimale besparelse, og en dyr næsehårstrimmer kan pludselig blive meget billig.

Hvilken farve skal næsehårstrimmeren have?

Du skal også vælge en næsehårstrimmer i den farve, som du synes er pænest. Det er ikke normalt at skifte næsehårstrimmer fra dag til dag, så du bør vælge en, som du også synes er pæn om et år eller to. Det er muligt at få diverse farver og designs. Dog anbefales det helt klart, at du vælger en farve, som du med garanti ikke bliver træt af. Du kan derfor med fordel vælge en sort eller en hvid næsehårstrimmer. Det er meget standard, og matcher ofte inventaret i dit hjem.

Dog er det helt op til dig, hvilken farve du vælger. Man kan som sagt få næsehårstrimmere i alle tænkelige farver og designs, det er kun fantasien, der sætter grænser. Det hele handler derfor om, at du skal gøre op med dig selv, inden du går i krig med din research, hvad du egentlig er på jagt efter, og hvilke krav du har.

Ved blot at vælge en farve inden din research, slipper du for at tjekke utallige modeller, som alligevel ikke har den farve du ønsker. Jo flere ting du kan tage stilling til inden researchen, jo bedre. Du slipper dermed for at spilde en masse tid på at kigge på næsehårstrimmere, som du alligevel ikke har interesse i at købe.

Hvilket mærke foretrækker du?

Der er mange mærker når man snakker om elektronik og næsehårstrimmere. Det kan derfor være en fordel, hvis du gør dig nogle tanker omkring, hvilket mærke du foretrækker. Hvis du allerede har mange produkter af ét bestemt mærke, og er tilfreds hvad de produkter angår, så kan det i nogle tilfælde være en fordel, hvis du også køber en næsehårstrimmer fra det mærke. Det er dog ikke altid, og det er ikke et krav. Det er blot en anbefaling.

Du bør altid kigge på flere mærker, da det kan være, at det mærke du foretrækker, ikke er helt skarpe til at lave netop næsehårstrimmere. Mærket bør derfor ikke være vigtigere end kvaliteten og evnen til at dække netop dit behov. Men det kan på mange punkter være en fordel at starte med at tjekke udvalget af næsehårstrimmere fra ét bestemt mærke. Men du bør ikke vælge det første og bedste – du bør danne dig et overblik over markedet, så du får det helt perfekte produkt til netop dine behov.

I denne næsehårstrimmer test har vi forsøgt at teste fra en del forskellige mærker.

Hvorfor får jeg næsehår?

Mange tror, at næsehår kommer ud af det blå. Det er ikke rigtigt. Du har altid næsehår, men du bliver for alvor i 20’erne og 30’erne gjort opmærksom på deres tilstedeværelse. Det er netop i den alder at de for alvor begynder at gro, og blive irriterende. Det er her at en næsehårstrimmer kan vise sig at være yderst praktisk. Den fjerner nemlig på bedste vis de trælse hår i næsen.

De fjerner som udgangspunkt også dine næsehår langt nemmere og bedre end markedets andre produkter. De er nemlig udviklet præcis til dette formål. De er dermed både smarte, og i mange tilfælde også pæne, og kan anvendes uden de store problemer.

Du bør dog have tjek på de ovenstående ting, så du har noget at tage udgangspunkt i, så du ikke skal tjekke hele markedets produktsortiment, inden du finder en bare nogenlunde næsehårstrimmer.

Der er ingen måde, hvorpå du kan undgå næsehår. Det handler derfor bare om, at få dem fjernet når de begynder at gro og blive irriterende. Det er den eneste måde, at du kan slippe for dem.

Du bør derfor købe en næsehårstrimmer inden dine næsehår begynder at gro, så du er klar til at gå i kamp mod dem, og få dem fjernet næsten før de begynder at blive trælse.

 

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme

Forfatter

Skriv en kommentar