De automatiske funktioner i værktøjet gør det halve arbejde for dig!

Når din opgave som hjemmets handyman, eller blot er på arbejde, og en del af arbejdet består i, at foretage nøjagtige og korrekte opmålinger og har brug for en korrekt afstandsmåling imellem to eller flere punkter, er dette laser målingsværktøj, en ideel løsning til at udføre måleopgaven. Værktøjet er skabt af folk, som selv har stået og knoklet med disse opgaver igennem lang tid. Derfor har de en bred erfaring, og rutineret indsigt i nogle af de ting som kan drille i hverdagen, når vi snakker afstandsmålinger. Både målinger indendørs og udendørs måleopgaver.

Fordi laserafstandsmåleren indeholder tilpas mange funktioner til at gøre din arbejdsgang nemmere, uden at det virker forsimplet. Og funktionerne ordner de trælse udregninger for dig, så du kan koncentrere om det, du synes er spændende. Alt sammen uden, at du har sprunget gærdet nogen steder.

Egentlig er din arbejdsdag bare mindre kompliceret, fordi du benytter dig af alle de værktøjer der er standardfunktioner i laserafstandsmåleren. Hvilken funktioner snakker vi så om?

SE OGSÅ: Tagbøjler

___________________________________________________________________________________________

Indholdsfortegnelse:

___________________________________________________________________________________________

 

Limit 1045 laserafstandsmåler

Limit 1045 AfstandsmålerLimit 1045 afstandsmåleren med laserteknik gør det simpelt for dig, at opmåle afstande. Fra 0,05 til 45 meter.

Den sparer dig også for at bøvle med papir, blyant og lommeregner. Fordi den også laver de matematiske udregninger for dig med Pythagoras formlen. Det betyder kort og godt, den laver areal, volumen og højdeberegnings talknuseriet for dig, så du kan bruge tiden på at lave noget mere spændende, end at rode med krøllede papirlapper.

Du bruger den som alle dine andre værktøjer, med det formål den er beregnet til. Nemlig at gøre arbejdet nemmere, og mere effektivt for dig i sidste ende. Dens skærm kan vise dig flertrinsmålinger, så du slipper for, at notere dem på papir, midt i det hele, samt de to sidste målinger som standardfunktion.

Den kan også indstilles til at gemme dine sidste 10 målinger som standard, hvis du vil gå grundigere til værks med opgaven. Den kan lave kontinuerlige målinger, således den fortsætter med at måle inden for dine fastsatte minimum og maksimumsværdier, imens du arbejder med din opgave.

Den er også grundig, idet den har en nøjagtighed, på 2 +/- mm. Og den slukker sig selv efter 5 min, hvis ikke du bruger den for, at spare på batterierne.

Teknisk data om Limit 1045

 • Fra 0,05 meter ud til 45 meter.
 • Nøjagtighed på +/- 2 millimeter.
 • Beskyttelsesklassen er IP 40.
 • En hukommelse på 10 målinger.
 • Bruger 2 x AAA batterier.

SE OGSÅ: El løbehjul med sæde

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
1.176,50 1.176,50 Til butik »

Håndbåret laserafstandsmåler

Håndbåret LaserafstandsmålerVores laserafstandsmåler foretager en korrekt og nøjagtig måling fra 0,05 meter og helt ud til 80 meter, så du har præcise tal, at arbejde med til at løse opgaven. Om du skal vide den eksakte afstand ude eller inde, løser afstandsmåleren opgaven præcist, ligesom alt dit andet værktøj.

Den er nemlig skabt til netop den ene opgave. Derfor er det et specialiseret værktøj, som blot løser måleopgaven uden al bøvlet med papir, blyant og lommeregner. Fordi den som standard indeholder Pythagoras læresætningen.

Det betyder bare på godt dansk, at du slipper for at rode med matematiske formler så du kan koncentrere dig om al det væsentlige arbejde. Ikke noget bøvl med krøllede papirer, som er blevet væk, eller kragetæer tal som ingen kan læse.

Den har en stor solid skærm med baggrundsbelysning, som gør det nemt at læse tallene udenfor i solskinnet. Skærmen kan vise op til 4 linjer, og du indstiller den med de antal linjer, som du har brug for at læse.

Med en nøjagtighed på 2 millimeter gør den arbejdet grundigt, og giver dig de korrekte tal, så du også er grundig i arbejdet. Den har en spejlvende funktion, så du også kan måle til og fra hjørner, og den afbryder sig selv efter 3 minutter, og selve laseren slukker efter 30 sekunder. For at spare på batteriet så de holder længere.

Den bruger 2 x 1,5 Volt AAA batterier. Og den viser når de snart skal udskiftes, så du ikke står på arbejdspladsen, og værktøjet mangler strøm.

Den kan indstilles til at måle i meter, tommer, fod, inches, og fødder. Og den er selvfølgelig støv og- vandtæt, til IP54 standarder. Dvs. 360º vandsprøjt på vandtæt materiale, og støv ned til talkumstørrelse. Altså du kan vande den hele vejen rundt om den, og hælde talkum på den, og det trænger ikke ind i den.

Fordi den er robust, og holdbar til de forskellige knubs i forbindelse med arbejdet, så du kan have den med på i lommen. Den kommer med en beskyttelsespakke, hvis den skal pakkes yderligere ind. Og en rem hvis du have den om håndleddet, hvis du skal lave mange opmålinger.

Teknisk data om håndholdt laserafstandsmåler

 • Datahold / Data ryd funktion
 • Automatisk korrektion og fejlrapport teknologi – Smart signal erstatning
 • Nøjagtighed: 2mm (0,079 tommer)
 • Opløsning: 1 mm
 • Laserklasse: Klasse II
 •  Laser bølgelængde: 620-690 nm
 •  Laser maksimal ydelse: <1 mW
 • Drift temperatur: 0 til 40 grader Celsius (32 til 104 grader Fahrenheit)
 • Opbevaringstemperatur: -20 til 70 grader Celsius (-4 til 158 grader Fahrenheit)

SE OGSÅ: Gulvvaskemaskine

Forhandler Pris Totalpris Læs mere

Bosch laserafstandsmåler GLM 120 C professionel

Bosch GLM 120 C
1.730,35 kr.

Til de teknisk krævende opgaver, og dem som kræver dokumentering af måledata har vi måleværktøjet til dig. Det hedder Bosch GLM 120 c professionel. Har du opgaver med et behov for dokumentation, og et nødvendig brug af dataoverførsel af måledataene til andre enheder, fx pc og smartphone?

Så har Bosch udviklet GLM 120 C, til dig som har brug for det, i dine arbejdsrutiner i hverdagen på arbejdspladen, og i din værktøjskasse som standard udstyr til opgaven. Med et måleområde 0,08 – 120 meter, og en nøjagtighed på ca. +/- 1,5 mm, en måletid på maks. 4 sekunder, en hældningsmåling 0 – 360° med 4 x 90°, en yderligere målenøjagtighed på +/- 0,2°. Med måleenheder i m/cm/mm.

Hvis alle disse ting betyder en komplet værktøjskasse, samlet i et produkt. Så er du sikret professionelt udstyr til professionelle løsninger med Bosch GLM 120 C professionel.

Arbejder du professionelt med opgaverne så er denne laserafstandsmåler det sikre valg, for korrekte målinger med nøjagtig præcision, som kan deles via mikro-USB og Bluetooth® til dine kollegaer.

Dataene bliver ajourført med GLM measure & document appen.”mål og dokumentér” Og hvis ikke du vil, eller kan overføre dataene pga. dårlig mobildækning nu og her, kan du gøre det via mikro-USB eller Bluetooth® teknologi når du kommer hjem, eller bare inden for rækkevidde af en telemast. Den afbryder sig selv efter ca. 5 min, hvis den ligger ubenyttet.

Standardfunktioner indbefatter

 • Præcis, hurtig og pålidelig overførsel og deling af data mellem enheder, gennem Bluetooth® og mikro-USB kort.
 • Bredtfavnende dokumentations-app, GLM measure & document til smartphones. Både iOS, og android baseret. Overfører også til pc og tablets.
 • Mange bearbejdsningsmuligheder af data, både i app´en og på pc og tablet. Bl.a. overførsel af mål til foto.
 • Opbevaring af de sidste 50 måleværdier, samt en konstant værdi.
 • En 360º hældningssensor, integreret som standard.
 • En belyst, og automatisk drejende skærm.

Teknisk data om Bosch GLM 120 C Professionel

 • En vægt på ca. 210 gram.
 • En længde på 75 mm, og bredde på 22 mm samt højde på 16 mm.
 • Laserdioden er 650 nm, < 1 mW. Den er laserklasse 2.
 • Strømforsyning 1 x 3,7-V Li-ion-akku (1250 mAh)
 • Med en batterilevetid på ca. 25.000 målinger.
 • Den er IP54 støv og stænkbeskyttet. Med et stativ-gevind på 1/4″.
 • Dataoverførsel foregår via Android-enhed fra Bluetooth 2.1, iOS-enhed med Bluetooth© Smart technology.

Se også denne lignende artikel på vores side: Sovepose test – Få en god og varm nattesøvn ude i naturen

Denne side er anmeldt af: Mathias K. Thorsen Rating 10/10

 

This post has a rating of NAN stars based on 0 reviews from our users.
Rate this post
Forfatter

På Testmagasinet.dk kan du læse test og anmeldelser af diverse produkter, samtidig kan du læse meget mere om hvor du kan finde det ønskede produkt til de bedste og billigste priser på nettet.