Er du på udkig efter en ny slagboremaskine, så er der rigtig mange ting, der skal tages op til overvejelse, for der er nemlig ikke nogen tvivl om, at markedet for slagboremaskiner er særdeles stort og dermed også er bestående af en lang række forskellige modeller.

Det er særligt vanskeligt for folk, der ikke har synderligt meget viden omkring slagboremaskiner og lignende maskiner, at skulle finde en passende model, men uanset om du har det eller ej, så er det en rigtig god idé at undersøge markedet og finde den maskine, der passer bedst til dine krav og kriterier.

Det kan du blandt andet gøre gennem en slagboremaskine test som denne, hvor vi har testet flere forskellige slagboremaskiner, både med og uden ledning, hvorfor du bestemt sagtens burde kunne finde frem til en slagboremaskine, der lever op til dine krav og kriterier i denne test, hvad end du ville foretrække en model med eller uden ledning.

Vi starter denne slagboremaskine test med maskinerne uden ledning, derefter kan du læse vores test af slagboremaskiner med ledning.

LÆS OGSÅ: Skruemaskine test

___________________________________________________________________________________________

Indholdsfortegnelse:

___________________________________________________________________________________________

Uden ledning

Bosch akku slagboremaskine GSB 18 V-EC DY

bosch-akku-gsb-18-v-li-dyDenne kraftfulde 50 Nm slagboremaskine fra Bosch er det perfekte valg til privat brug. Maskinen fungerer med litium-ion batterier. Den Bosch højeffektive motor har det helt nyudviklede patenterede gearkassekoncept. Maksimal omdrejning ligger på 1750 omdr./min.

Bosch GSB 18 V-EC DY er yderst kompetent til at udføre mindre og større opgaver i hjemmet. Den er både i stand til at bore i beton, metal og træ.

Takket være det kompakte design med det meget korte borehoved og den lave vægt på blot 1,9 kg, er den super nem at håndtere.

Designet er ergonomisk således at du har et godt tag på den, når du arbejder. Dette sikrer at den ikke lige pludselig smutter ud til siden eller at du taber den.

Er du lidt uerfaren i at bruge en slagboremaskine, kan du komme til at beskadige den ved overbelastning. Heldigvis kommer Bosch GSB 18 V-LI med et særligt sikkerhedssystem, der stopper maskinen, hvis den overbelastes for meget. Det samme er tilfældet, hvis den overopheder.

Det tager kun ca. 65 min. at lade batteriet fuldt op og der følger desuden 2 batterier med til maskinen.

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
3.164,80 3.164,80 Til butik »

 

 

LÆS OGSÅ: Højtryksrenser test

Akku slagboremaskine 21,6 volt LI-ION

Akku slagboremaskine 21,6 volt LI-IONDet er virkelig praktisk at have en boremaskine, der kører på batteri. Det gør det muligt for dig at bruge maskinen på steder, der er langt væk fra en stikkontakt. Hvis du for eksempel arbejder på taget, på hegnet eller muren længst væk i baghaven, i kolonihaven eller sommerhuset, hvor der ikke er indlagt strøm – eller hvis du bare gerne vil have størst mulig bevægelsesfrihed, når du arbejder med en skrue- eller boremaskine.

Designet

Boremaskinen fra det belgiske firma, PowerPlus, er gul og sort og med detaljer i grå og metal. Grebet er solidt og ergonomisk rigtigt, så du kan arbejde sikkert og længe med maskinen.

Det kraftige batteri er placeret i bunden af maskinen.

I siden af boremaskinen er den forsynet med et ekstra håndtag, som gør den mere stabil at arbejde med også i vanskelige arbejdsstillinger.

Der sidder en god lysdiode, der kan oplyse dit arbejde.

Fakta om boremaskinen

Denne slagboremaskine kan skrue eller bore i metal, træ, murværk, plast eller lignende materialer. Dens maksimale borediameter er 13 mm.

Den kører på et Li-Ion-batteri, som er en time om at lade op. Batteriets kapacitet er på 1500 mAh.

Rotationshastigheden går fra 0 – 400 / 0 – 1400 i minuttet.

Patrontypen er en 13 mm nøglefri patron.

Maskinen vejer 3,6 kilo.

Tilbehør

Du får følgende med til din skrue- boremaskine fra PowerPlus: Et hjælpehåndtag, en oplader, en batteripakke, en kasse af plast, et dybdestop og en brugervejledning.

Denne skrue- /boremaskine med slag kan bruges til at skrue og bore i de fleste materialer. Det giver den en vis fleksibilitet, hvilket også understreges ved, at den kører uden ledning.

Så kan du bare gå i gang med dine mange bore- og skrueopgaver i og uden for hjemmet.

PowerPlus er godt kram fra Belgien.

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
1.118,75 1.118,75 Til butik »

Slagboremaskine Metabo AKKU SB 18 LT

Slagboremaskine Metabo AKKU SB 18 LTHer får du en gedigen og pålidelig boremaskine, der kan klare langt de fleste skrue- og boreopgaver i og uden for hjemmet.

Den kører på batteri, hvilket er super praktisk i mange arbejdssituationer.

Denne boremaskine fra Metabo er en god arbejdsmakker, når der skal skrues og bores.

Designet

Maskinen er mørkegrøn og sort med detaljer i rød.

Den har et godt greb, og de relevante knapper er nemme at nå, mens du arbejder med den.

Batteriet er placeret i bunden af maskinen.

I siderne er der placeret et bitsmagasin i sort plast og en bæltekrog i metal. Disse kan bytte plads, hvis det passer dig bedre i forhold til højre og venstre hånd, at de er placeret omvendt.

Den er udstyret med et arbejdslys, der er rettet imod det, du arbejder med.

Fakta om boremaskinen

Batteriet er et 4 Ah-batteri med en spænding på 18 V.

Maskinen har et maksimalt drejemoment imellem 34 Nm og 60 Nm oh et indstilleligt drejemoment imellem 0,7 Nm og 8 Nm.

Den har forskellige maksimale borestørrelser afhængigt af materialet. Når der bores i beton, murværk og stål er det 13 mm i diameter. Er det i blødt træ, er det 18 mm i diameter.

Når den kører med slag, har den et maksimalt antal slag på 27.200 i minuttet.

Den har Ultra M-teknologi indbygget, hvilket vi sige, at den har maksimal effektivitet, bedst udnyttelse af energien, en skånsom opladning og en ekstremt lang levetid.

Det tyder altså på, at denne boremaskine er noget ud over det sædvanlige.

Med denne slagboremaskine fra Metabo er du godt udstyret, når det kommer til at løse skrue- og boreopgaver i hjemmet. Da den er ledningsfri, kan du komme til at arbejde med den på steder, hvor det er vanskeligt at få elektricitet.

Du er godt kørende med en boremaskine fra Metabo.

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
2.300,00 2.300,00 Til butik »
2.300,00 2.300,00 Til butik »
3.204,40 3.204,40 Til butik »

 

Med ledning:

Slagboremaskine bhd-710

Slagboremaskine bhd-710Her har du en let og flot basis-slagboremaskine fra Ferax, der er velegnet til de fleste opgaver i hjemmet.

Den kan bore i både beton, stål og træ, så den er ganske fleksibel.

Det er ikke særlig tung, så den er let at arbejde med også i akavede arbejdsstillinger og i længere tid.

Designet

Boremaskinen er stilfuld i designet. Den har et godt greb med gummibelægning på, der sikrer en stabil arbejdssituation.

De knapper, du har brug for at betjene, mens du arbejder, er til at nå med fingrene.

Den kommer i en frisk blå farve med fine detaljer i sort.

Den er udstyret med et ekstra støttehåndtag, der sikrer dig et ekstra godt greb, når du skal bore med stor præcision.

Fakta om slagboremaskinen

Maskinen kan skrue og bore med eller uden slag. Dens effekt er på 710 W, hvilket er i den lavere ende effektmæssigt, når vi taler om boremaskiner. Men det er fint til de fleste handymand-opgaver i hjemmet.

Den kan bore i beton, stål, træ og lignende materialer, så dens kapacitet er varieret til trods for dens størrelse.

Den kan køre med 0 – 2300 omdrejninger i minuttet, når den kører ubelastet.

Kører den med slag, kan den præstere mellem 0 og 36.800 slag i minuttet.

Når den arbejder i træ, har den en borekapacitet på 25 mm. Arbejder den i beton, har den en borekapacitet på 13 mm, og er det i stål, er borekapaciteten på 10 mm.

Den vejer ikke mere end 2,66 kilo, hvilket gør den let at arbejde med på alle måder.

Vælg gerne denne lette skrue- og boremaskine, hvis dine handymand-opgaver er begrænsede, eller hvis de materialer, du skal skrue eller bore i, ikke er for hårde at samarbejde med. Så bliver du ganske tilfreds med denne model fra Ferax.

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
505,63 505,63 Til butik »

 

This post has a rating of stars based on reviews from our users.
Rate this post
Forfatter

På Testmagasinet.dk kan du læse test og anmeldelser af diverse produkter, samtidig kan du læse meget mere om hvor du kan finde det ønskede produkt til de bedste og billigste priser på nettet.