Sidst opdateret:

En el varmeblæser kan bruges til utallige formål, og der findes mange forskellige typer. Når du skal købe en ny el varmeblæser, er der derfor forskellige parametre, du kan overveje.

For det første kan du overveje, om design, materiale og størrelse har en betydning for dig. For det andet er det en god ide at tage stilling til, hvad du egentlig vil bruge din el varmeblæser til.

Det er for eksempel en fordel at investere i en varmeblæser med høj effekt, hvis du skal bruge den til at varme et helt rum op fra køligt til en behagelig temperatur.

Hvis dit behov er anderledes, og din varmeblæser måske bare skal bruges til at tørre et materiale eller bidrage med lidt ekstra varme i de kolde vintermåneder, kan du derimod ”nøjes” med en lavere effekt.

Samtidig er det værd at overveje, om det betyder noget for dig, hvor meget plads din varmeblæser tager.

Derudover kan du overveje, om det er vigtigt for dig, at den er smart og trendy – eller er du helt tilfreds, så længe den bare er praktisk og funktionel?

LÆS OGSÅ: Brændeovn test


Indholdsfortegnelse:


Stadler Anna varmeblæser hvid

Stadler Form Anna varmeblæserHer får du en lille, elegant men pænt effektiv varmeblæser.

Har du et mindre rum uden anden opvarmning eller et hjørne af et større rum, der trænger til at blive opvarmet, så er denne varmeblæser helt genial.

Fakta om varmeblæseren

Blæseren har en effekt på 1200 W, og et lydniveau på 47 dB.

Den vejer 1,5 kg, og den måler 146 mm i bredden, 367 mm i højden og blot 95 mm i dybden.

Den er således ret beskeden i sin størrelse, til gengæld kan den stå hvor som helst og lune.

Du skal ikke være bekymret for at glemme den, for den er udstyret med sikring mod overophedning.

Varmeblæserens design

Den er hvid og slank og fremstår ganske elegant. I 2013 vandt dens design den anerkendte Reddot design award.

Og det er ikke uden grund, for den er faktisk ret fin og diskret.

Det er bestemt en varmekilde, der godt kan tåle at være synlig.

Til mindre rum uden anden varmekilde eller til hjørner og kroge i huset, der skal varmes op – eller til det skur, hvor du kun opholder dig en gang imellem, så kan du roligt anvende denne lille fine varmeblæser, der stille og ret roligt bare står og gør omgivelserne lunere.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

SE OGSÅ: Vinterdyne – Varm dyne

Steba KH 3 2000W – black – et godt og prisvenligt valg

el-varmeblaeserSøger du en funktionel varmeblæser, som egentlig bare skal kunne give dig varmen igen uden at være noget særligt, så er denne varmeblæser fra Steba et meget godt valg. 

Denne varmeblæser har en effekt på hele 2000 W, hvilket er godt – især til sammenligning med andre varmeblæsere på markedet, og faktisk er det ikke blot en varmeblæser.

Udover at kunne varme et koldt rum op så kan den faktisk også køle det ned. Den fungerer nemlig også som kølefilter. Derfor vil det altså være en investering, som du vil kunne få glæde af både sommer og vinter.

Den fylder ikke alverden, og du skal nok heller ikke forvente at kunne varme den helt store stue op, men den kan varme rum op, der har et areal på op til 30 kvadratmeter. Derfor vil den altså fungere godt i for eksempel et soveværelse eller blot en mindre stue. 

En ulempe ved denne varmeblæser vil for nogen være, at den ikke er særligt æstetisk. Til gengæld gør den det rigtig godt, så hvis det ydre ikke spiller en større rolle, så er Steba KH 3 2000W et godt valg til en meget fornuftig pris. 

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

LÆS OGSÅ: Pillebrændeovn test

Dyson ventilator AM09 Hot + Cool

Dyson ventilator AM09 Hot + CoolDyson AM09 hot + Cool er Rolls-Roycen inden for varmeblæsere. Med denne varmeblæser får du høj kvalitet og eksklusivt design, der passer perfekt ind i det moderne hjem.

Modellen har hverken sikkerhedsgitter eller vinger, der kan gøre en rengøring besværlig. Den kræver derfor ikke meget vedligeholdelse.

Det er desuden den eneste varmeblæser med den smarte funktion, Jet Focus, som sikrer en kraftig strøm af luft.

AM09 har to forskellige indstillinger, hvor den varme luft enten kan blive fordelt ud i rummet eller sendt samlet ud som en jævn og kraftig strøm, der gør rækkevidden meget længere.

Da AM09 både kan køle og varme super effektivt, er den optimal som ekstra regulering af temperaturen til både sommer og vinter.

Den er udstyret med en speciel termostat, der sørger for, at temperaturen i rummet bliver lige præcis, som du ønsker det.

El varmeblæseren fra Dyson er helt genial til at bruge om natten, da den har timerfunktion og fjernbetjening, som gør, at du kan indstille den fra din seng, hvis du har lyst.

Derudover er det en meget lydsvag varmeblæser, så du skal ikke bekymre dig om ikke at kunne sove for larmen.

Denne varmeblæser er et godt valg til dig, der ikke er bange for at investere i god kvalitet.

Med Dyson AM09 er du sikret en elegant varmeblæser i den bedste kvalitet med mange smarte funktioner, som du vil have glæde af langt ud i fremtiden.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

 

 

SE OGSÅ: Gulv biopejs

Før du køber en el varmeblæser

Denne gennemgang har forhåbentligt inspireret dig og givet dig en idé om, hvad der er den perfekte varmeblæser for dig.

Du har måske også opdaget, at der er mange ting, der skal overvejes og tages stilling til, når du skal købe din nye elvarmeblæser.

Først og fremmest er et godt tip at gøre op med dig selv, hvad dit behov er. Hvis du ønsker en varmeblæser, der har en masse forskellige indstillinger og smarte funktioner, er det en kæmpe fordel at investere i god kvalitet – kvalitet og pris hænger ofte sammen.

Hvis du derimod kun skal bruge din varmeblæser i en bestemt periode, og den ikke skal kunne andet end det mest basale, kan du sagtens vælge at købe en mere budgetvenlig model.

Samtidig er det også en fordel at tage andre faktorer end pris med i din beslutning.

Hvis du vil have din varmeblæser til at køre om natten, er det vigtigt at købe en, der er lydsvag og eventuelt har timer, så du kan indstille, hvornår den skal starte og stoppe.

Hvis størrelsen på varmeblæseren har en betydning for, hvilken varmeblæser du vælger, kan du med fordel også have dette i baghovedet.

Ofte er de store varmeblæsere også de mest effektive, mens de mindre ikke kan give den lige så meget gas. Dog er dette ikke altid tilfældet, så det er vigtigt at undersøge de enkelte varmeblæseres størrelse kontra effekt i watt.

Forhåbentligt er du blevet klogere på de forskellige muligheder og de parametre, du skal overveje. Måske er du endda blevet fristet til at købe en af de el varmeblæsere, der er blevet gennemgået.

Læs også: El ladcykel test – Spar på kræfterne

Denne side er anmeldt af: Ella J. Vestergaard Rating 10/10

 

Dette indlæg har fået NAN stjerner baseret på 0 anmeldelser fra vores brugere.
Bedøm dette indlæg
Forfatter

På Testmagasinet.dk kan du læse test og anmeldelser af diverse produkter, samtidig kan du læse meget mere om hvor du kan finde det ønskede produkt til de bedste og billigste priser på nettet.