En varmeblæser eller varmeovn er typisk beregnet til ekstra varmeudstyr som egner sig til at opvarme mindre rum i kortere tid.

Selvom det ikke er ment som eneste eksisterende varmekilde, så har mange af de modeller vi beskriver stadig en kapacitet til at opvarme rum og holde temperaturen i dem i længere tid.

De små modeller er ikke egnede til længere tids arbejde, men kan sagtens køre nogle timer ad gangen, mens de større apparater er mere holdbare, og kan dermed klare en del mere.

Når du bruger varmeblæsere eller ovne skal du være meget opmærksom på sikkerheden omkring dem. Nogle er udstyret med forskellige sikkerhedsanordninger, så de automatisk slukker med mere, og andre er ikke.

Du skal selvfølgelig vælge den varmeblæser der passer bedste til dit behov, men spar aldrig på sikkerheden. Varmeblæsere uden sikkerhedsanordninger skal være under opsyn.

De apparater vi anbefaler egner til små rum, campingvogne, fortelte, fritidshuse, kælderrum, garager og små kontorrum med mere.

De må aldrig bruges til at tørre tøj og må ikke overdækkes. Afstanden til brandbare materialer skal være fornuftig.

SE OGSÅ: Varmetæppe

___________________________________________________________________________________________

Indholdsfortegnelse:

Varmeblæser – 2 kW


Varmeblæser – 2 kWDenne varmeblæser er måske mest egnet til erhvervsmæssig brug, men har du en garage eller er du i gang med at bygge ud derhjemme, så vil denne model være helt perfekt.

Den kører uden problemer og er meget hårdfør.

Den er fremstillet med tre varmeindstillinger og leveres med 1,5 meter 230 V ledning.

Det er smart at holde materialer og rum varme og tørre når der bygges.

På den måde undgår du at få skjulte fugtskader efter at byggeriet er overstået.

SE OGSÅ: Infrarød terrassevarmer

De Longhi keramisk varmeblæser HFX30C18AG (grå) – stilren og effektiv


 • De Longhi keramisk varmeblaeser HFX30C18AG4,6/5 stjerner hos Pricerunner, baseret på kundeanmeldelser
 • 4,2/5 stjerner hos Amazon, baseret på kundeanmeldelser
 • 4/5 stjerner hos toptenreviews.com

Hvis det begynder at blive koldt i hjemmet, så vil denne varmeblæser fra De Longhi være din perfekte redningsmand. Denne varmeblæser har en kraftfuld varme, som vil sprede varme og lune vinde i dit hjem – ganske rigtigt uden problemer. Passer desuden perfekt i rum op til 55 kvadratmeter.

Specifikationer:

 • Varmeblæser med kraftfuld luftføring
 • 1800 Watt
 • 2 styrkeindstillinger
 • Stilrent design
 • Perfekt til rum op til 55 kvadratmeter

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Honeywell HCE100 varmeblæser


Honeywell HCE100 varmeblæserDen fylder ikke ret meget, 15 x 22 x 11 centimeter, og er en af de mindste varmeblæsere på markedet.

På trods af det, så har den en helt utrolig høj effekt.

Honeywell har fremstillet denne model, som kan supplere med varme hvor som helst du har brug for det.

Udover at den er udstyret med to varmeindstillinger, så har den væltesikring.

Kan bruges på kontoret, i campingvognen eller i små rum, hvor der lige skal lidt ekstra boost på varmen.

Varmeblæsere som denne model skal stå frit og må ikke tildækkes.

SE OGSÅ: Varmepude

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Dyson Hot+Cool AM09 – Ventilator og varmeblæser i én og samme maskine


boligHer er der tale om en to-i-én-løsning bestående af en varmeblæser og ventilator i én og samme maskine. Modellen sikrer en kraftig og personligt tilpasset køling eller en hurtig og jævn opvarmning, alt efter, hvad du har brug for. Modellen kommer med en Jet Focus-Funktion, hvilket vil sige, at maskinen ved opvarmning, automatisk overvåger rummet for at fastholde den ønskede temperatur. 

Modellens specifikationer

Først og fremmest er dette en gulvstående og klingeløs ventilator samt varmeblæser. Herudover består maskinen af et kølefilter samt opvarmningsteknologi. Produktet har en luftstrøm på 186 ku.m/t samt en vægt på 2,7 kg. Der er hermed tale om en forholdsvist lille og transportabel maskine. Sidst, men ikke mindst, kommer denne model i en farvekombination, der består af hvid og sølv. 

Egenskaber

 • Vertikal vippeindstilling
 • DC brushless motor
 • Jet Focus Technology
 • Stand-by modus
 • Dyson Air Multiplier-teknologi

i samarbejde med PriceRunner

Læs også: Gulvblæser – Frisk og kølig luft i sommervarmen

HONEYWELL HZ445E4, Varmeblæser – En behagelig temperatur præcis hvor du er


HONEYWELL HZ445E4, Varmeblæser – En behagelig temperatur præcis hvor du erHvis du vil kunne holde varmen i hele huset, så kunne det være, at du skulle anskaffe dig en smart varmeblæser som denne fra Honeywell.

Med en varmeblæser som denne kan du nemlig hurtigt opnå en dejlig og behagelig temperatur, præcis hvor du har behov for det. Det betyder, at du sagtens kan holde varmen, selvom der ikke er en radiator i nærheden. Du kan nemlig bare flytte på HONEYWELL HZ445E4 varmeblæseren, som det passer dig.

Fordele ved denne varmeblæser:

 • Den vejer kun 3,97 kg
 • Den bruger kun lidt strøm
 • Den kan flyttes efter behov

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Honeywell HZ-340E varmeblæser


Honeywell HZ-340E varmeblæserDet kan til tider være en smule koldt og ofte er det dyrt, hvis du vil skrue op for raditorene, når du kun sidder i et lille hjørne af et større rum. Her kan du i stedet for benytte en Honeywell HZ-340E varmeblæser.

Den er lille og kompakt i hvid og fungerer ved, at du altid vælger grader ved at dreje nogle analoge knapper. Du kan vælge to niveauer og så kan du vælge, hvor varmt det skal være.

Den kan bruges alle steder, så hvis du har et udhus, du gerne vil sidde lidt i, bruger du din varmeblæser.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Stadler Form Anna varmeblæser


Stadler Form Anna varmeblæser_1Leder du efter en varmeblæser som nærmest kan indgå i den øvrige indretning, så skal du kigge på denne model.

Den er flot i design, tidsløs og passer ind i flere indretningsmiljøer, samtidig med at den er en meget effektiv varmeproducent.

Den arbejder på to trin, og er meget støjsvag – man hører næsten ikke apparatet.

Modellen er udstyret med autosluk og sikring mod overophedning, som gør den yderst sikker at have i hjemmet.

Varmeblæsere har meget forskellig kapacitet. Hvis det er et større rum du skal have opvarmet, vil denne model være et godt valg.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

 

Stadler Form Anna varmeblæser, stor


Stadler Form Anna varmeblæser, storHar du et stort rum på op til 25 kvadratmeter som du skal opvarme i den kolde tid, eller på en kølig sommeraften, så må du lige se denne model efter.

Den er utrolig flot i design, og den vækker ikke meget opsigt. Det er en meget effektiv varmeblæser og den arbejder meget lydsvagt.

Den er udstyret med to trin 1.200 Watt og 2.000 Watt, og har både overophedningssikring og autosluk.

Det gør den til et meget sikkert apparat, som du kan være helt tryg ved.

Du må ikke bruge varmeblæsere til tørring af tøj, og en blæser eller ovn må aldrig tildækkes.

Der skal tværtimod være sikker afstand til brandbare materialer.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

JO-EL varmeblæser


JO-EL varmeblæserDenne lidt større varmeblæser fra JO-EL med 400 Volt CEE-stikprop og 16 Ampere leveres med 1,6 meter kabel.

Den er fremstillet med henblik på at dække lidt større arealer og egner sig perfekt til store rum, som skal holdes kulde – og fugtfri.

Er du i gang med et byggeri og du skal arbejde halvt udenfor, så kan godt holde varmen med denne model.

Den har justerbar termostat og tre indstillinger – kold luft, 4,5 kilo Watt og 9 kilo Watt.

Den cirkulerer luften med 820 kubikmeter pr. time, og er udstyret med overophedningssikring.

Varmeblæseren måler 44 x 35 x 48 centimeter og må naturligvis ikke tildækkes ved brug.

Bemærk at den kræver 380 Volt tilslutning.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

 

Laser kamin ovn Zibro LC 140


Laser kamin ovn fra Zibro- LC 140Zibro har udviklet denne fantastiske laser kamin ovn, som har en virkelig stor kapacitet. Lyn hurtigt kan den opvarme rum fra 20 til 75 kvadratmeter, og er dermed i topklasse blandt varmeblæsere og varmeovne.

Du kan stort set placere den allevegne og så har du ekstra varme i løbet af nul komma fem. Egner sig perfekt til udestuer, camping, fritidshuse, garager og for eksempel fortelte.

Ovnen er udstyret med timer, temperatur- og tidsstyring, og du kan derfor planlægge hvornår ovnen skal fungere.

Sikkerheden er også i top, i og med, at den er forsynet med vælte- og overophedningssikring, så du kan være helt tryg ved at bruge denne type ovn.

Den kører på flydende fuel og tanken rummer 7,6 liter. De anbefaler at du bruger for eksempel Toyotomi fuel PLUS 20 liters dunk eller Toyotomi fuel CLEAR 20 liters dunk. Ovnen varmer mellem 6 og 30 grader, og indstilles på temperaturregulatoren.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL

Laser kamin ovn Zibro LC 150


Laser kamin ovn fra Zibro LC 150Det kan være svært, at vælge den helt rigtige varmeblæser, når man skal supplere med et ekstra varmeapparat. Denne model kan du bruge mange steder, hvor du har behov for ekstra varme.

Det kan være i udestue, fritidsboligen, camping, fortelt eller i et festtelt på græsplænen. Uanset hvad, så vil denne model kunne bruges. Den varmer op til 25 til 75 kvadratmeter, og det går ret hurtigt.

Ovnen har blandt andet ur, timer, tidsstyring, temperaturstyring, spare funktion, og vælte- og overhedningssikring. Du kan indstille temperaturen til mellem 6 og 30 grader,

Denne ovn har en tankkapacitet på 7,6 liter og du skal bruge enten Toyotomi fuel PLUS 20 liters dunk eller Toyotomi fuel CLEAR 20 liters dunk.

I ovenstående har vi vist rigtig mange gode bud på forskellige varmeblæsere som kan dække mange forskellige behov. Du skal vælge det design, den kapacitet som du mener der skal til, og så skal du have stor fokus på sikkerhed. Hellere bruge lidt flere penge, og så få en model der er ok.

Alle modellerne vi har testet, er sikkerhedsmæssigt i orden, og hvis du selv overholder nogle få tips, så kan du trygt bruge de nævnte modeller.

FORHANDLER

TOTAL PRIS

GÅ TIL


Tidligere anmeldte produkter – nu udgået

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.

Hygge PTC varmeapparat 31-632 – moderne og stilfuld


 • Hygge PTC varmeapparat 31-632Populær hos Pricerunner
 • 4,3/5 stjerner hos Enklereliv.no 

Hvis du vil have et varmeapparat lidt ud over det sædvanlige, så må dette være vinderen. Med sit flotte design og gode ydevene er dette den perfekte varmeløsning for det stilbevidste individ. Apparatet er fritstående, og kan derfor placeres, hvor end du ønsker. Her får du altså både et unikt design og et stærkt varmeapparat.

Specifikationer:

 • 2000 Watt
 • Moderne og stilfuldt design
 • Fjernbetjening til brug af varmeapparatet
 • Skaber hyggelig stemning

 

Rowenta SO 6510, IP21, Indendørs, Beige, Dreje, 2400 W, 1200 W


 • Rowenta SO 6510, IP21, Indendørs, Beige, Dreje, 2400 W, 1200 W4,4/5 stjerner hos Pricerunner 
 • 4,4/5 stjerner hos Amazon, baseret på mere end 2000 anmeldelser

Mangler du en effektiv og stærk varmeblæser, så må du se denne model fra Rowenta. Denne varmeblæser er perfekt til dig, der gerne vil have et rum opvarmet hurtigt, effektivt og nemt. Denne model fra Rowenta har en stærk varmestrøm, som hjælper til hurtig opvarmning, som du kan nyde godt af i ethvert indendørsrum.

Specifikationer:

 • Varmestrøm på 2400 Watt
 • Frostsikret
 • Hurtig og effektiv
 • 2 strømniveauer

 


Laser kamin ovn Zibro LC 30


Laser kamin ovn fra ZibroDenne laser kamin ovn fra Zibro har en meget stor ydeevne, og må anses for at være i klassen af større varmeblæsere hvad angå kapacitet. Den opvarmer rum på mellem 20 og 50 kvadratmeter, og det går ret hurtigt.

Den har lidt flere funktioner og så er drivmidlet flydende med en tankkapacitet på 5,4 liter.

Ovnen har timerfunktion, og temperaturen kan justeres til mellem 6 og 30 grader.

Den har både vælte- og børnesikring, og en timer-funktion, som gør at du kan forudindstille ovnen.

Ovnen egner fortrinligt til udestuer, campingvogne, fortelte og kælderen. Tanken fyldes med enten Toyotomi fuel PLUS 20 liters dunk eller Toyotomi fuel CLEAR 20 liters dunk.

Ovnen er udstyret med en save-funktion, så du kan spare på brændstoffet ved brug.

 

Honeywell HZ-500E


Honeywell HZ-500EDet er forskelligt hvad folk skal bruge deres varmeblæser til, og denne model giver dig flere muligheder.

Den kan både stå på gulvet, men kan også monteres på væggen, hvis det passer bedre til dit behov.

Apparatet er utroligt effektivt, og er forsynet med tre trin, justerbar termostat, et sikringssystem mod overophedning, og en timerfunktion, som kan indstilles til 60 minutter.

Denne model måler 28 x 18 x 35 centimeter, og leveres med vægmontering og en 1,8 meter ledning.

Farve sort og grå.

 

 

Varmeblæser 1 / 2 kW, 230V


Varmeblæser 1 / 2 kW, 230VDenne lille smarte gulvmodel er helt perfekt til meget små rum, hvor du lige trænger til et ekstra skud varme.

Det kan være i campingvognen eller i udestuen.

Den har to varmetrin og er forsynet med overophedningssikring.

Som en ekstra feature kan den også blæse kold luft.

Den leveres med 1,2 meter ledning til lysnettet.

Denne model må ikke overdækkes med for eksempel tøj.

 

 

Se også artiklerne: Hundefoder Test – Guiden til det bedste hundefoder!

Denne side er anmeldt af: Maria L. Friis Rating 10/10

 

Forfatter