En varmeblæser eller varmeovn er typisk beregnet til ekstra varmeudstyr som egner sig til at opvarme mindre rum i kortere tid.

Selvom det ikke er ment som eneste eksisterende varmekilde, så har mange af de modeller vi beskriver stadig en kapacitet til at opvarme rum og holde temperaturen i dem i længere tid.

De små modeller er ikke egnede til længere tids arbejde, men kan sagtens køre nogle timer ad gangen, mens de større apparater er mere holdbare, og kan dermed klare en del mere.

Når du bruger varmeblæsere eller ovne skal du være meget opmærksom på sikkerheden omkring dem. Nogle er udstyret med forskellige sikkerhedsanordninger, så de automatisk slukker med mere, og andre er ikke.

Du skal selvfølgelig vælge den varmeblæser der passer bedste til dit behov, men spar aldrig på sikkerheden. Varmeblæsere uden sikkerhedsanordninger skal være under opsyn.

De apparater vi anbefaler egner til små rum, campingvogne, fortelte, fritidshuse, kælderrum, garager og små kontorrum med mere.

De må aldrig bruges til at tørre tøj og må ikke overdækkes. Afstanden til brandbare materialer skal være fornuftig.

Sådan vurderer og udvælger vi produkter:

Vores research-team har undersøgt markedet og fundet nogle af de bedste produkter og forhandlere. Vi har partnerskaber med flere forhandlere, og selvom det kan have indflydelse på udvalget af produkter, beror vores anbefalinger på redaktionens professionelle og subjektive vurdering af de bedste produkter.

Vi vurderer og sammenligner produkter i artiklen på:

1
 • Eventuelle officielle og uvildige produkttests
2
 • Kundernes anmeldelser af produktet
3
 • Produktets specifikationer, egenskaber, fordele og ulemper
4
 • Forhandlerens garantier, service og omdømme
5
 • Indsigt og viden om vores læseres præferencer

Disse parametre holder vi op imod pris og kvalitet og ud fra det, giver vi dig vores subjektive vurdering og anbefalinger. Det er vigtigt at gøre opmærksom på, at rækkefølgen af produkter ikke skal forstås som en rangering af produkterne, men nærmere en gennemgang af nogle af markedets bedste produkter til forskellige behov.


Stadler Form Anna, stor – lydsvag varmeblæser

Stadler Form Anna varmeblæser, stor

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

Har du et stort rum på op til 25 kvadratmeter som du skal opvarme i den kolde tid, eller på en kølig sommeraften, så må du lige se denne model efter.

Den er utrolig flot i design, og den vækker ikke meget opsigt. Det er en meget effektiv varmeblæser og den arbejder meget lydsvagt.

Den er udstyret med to trin 1.200 Watt og 2.000 Watt, og har både overophedningssikring og autosluk.

Det gør den til en meget sikkert elvarmer, som du kan være helt tryg ved.

Du må ikke bruge varmeblæsere til tørring af tøj, og en blæser eller ovn må aldrig tildækkes.

Der skal tværtimod være sikker afstand til brandbare materialer.

Fordele

 • Mange sikkerheds funktioner
 • Kan bruges både om sommeren og vinteren
 • Passer til de fleste hjem
Ulemper

 • En anelse stor i størrelsen

Udvalgte specifikationer

 • Justerbarvarme effekt
 • Lydsvag
 • Touch panel
 • Væltesikring
 • 2 i 1 (varme- og kuldetilstand)

Stadler Form Anna varmeblæser

Stadler Form Anna varmeblæser_1

Vi er læserfinansieret og får kommission, hvis du køber igennem vores links.

Leder du efter en varmeblæser som nærmest kan indgå i den øvrige indretning, så skal du kigge på denne model.

Den er flot i design, tidsløs og passer ind i flere indretningsmiljøer, samtidig med at den er en meget effektiv varmeproducent.

Elvarmeren arbejder på to trin, og er meget støjsvag – man hører næsten ikke apparatet.

Modellen er udstyret med autosluk og sikring mod overophedning, som gør den yderst sikker at have i hjemmet.

Varmeblæsere har meget forskellig kapacitet. Hvis det er et større rum du skal have opvarmet, vil denne elvarmer være et godt valg.


Hvornår bruges en varmeblæser?

I den kolde tid kan du få gavn af en varmeblæser, som er effektiv at anvende i særligt mindre rum, og er en god erstatning til en varmpumpe. Når du bruger en varmeblæser, vil opleve en hurtigere opvarmning af rummet, end ved brug af en radiator. Dette skyldes, at varmeblæseren puster varm luft direkte ud i rummet, hvor radiatoren er en passiv varmekilde, som derfor opvarmer et rum langsommere.

Der findes varmeblæsere tilpasset til mange forskellige størrelser og typer af rum. En varmeblæser kan derfor være et godt køb, uanset om du ønsker en primær varmekilde til dit private hjem, dit værksted, til sommerhuset eller udestuen. Da varmeblæsere ofte er små og kompakte, er de desuden et godt valg, hvis du ønsker en varmekilde der kan flyttes rundt efter behov. Størrelsen betyder også, at du nemt kan stille din varmeblæser væk, når den ikke anvendes.

De fleste varmeblæsere giver desuden brugeren mulighed for at indstille temperaturen efter behov. Du kan derfor uden problemer tage din varmeblæser med dig, fra stuen og ind i soveværelset, samtidig med at temperaturen kan sænkes nogen grader, hvis du ønsker at sove i et koldere rum. Det er desuden ofte muligt at indstille hvor lang tid, varmeblæseren skal varme, så den er sikker at anvende hvis du tager en lur midt på dagen.

Udover at fungere som varmekilde i dit private hjem, kan varmeblæseren også anvendes til nem tørring af dine regnvåde cowboybukser.


Beskrivelse af kilder og tests

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops.

Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder.

I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

Amazon.com
Amazon er en platform til salg af forskellige forbrugsgoder, hvor forbrugerne har mulighed for at anmelde produkter, på baggrund af deres egne oplevelser og erfaringer.
Se anmeldelser af:
.
Bygxtra.dk
Bygxtra er en webshop, der udbyder en bred vifte af forskellige artikler til gør-det-selv entusiasten. Platformen giver desuden forbrugerne mulighed for at bedømme og anmelde produkterne på baggrund af deres egne erfaring.
Se anmeldelsen af JO-EL varmeblæseren her.
Pricerunner
Platformen Pricerunner bruges til sammenligning af priser, på forbrugsgoder i mange forskellige kategorier. Desuden laver Pricerunner tests af forskellige produkter, og forbrugerne har ligeledes mulighed for at anmelde produkter, på baggrund af egne erfaringer.
Se anmeldelser af:
.

TopTenReviews

TopTenReviews tester løbende en lang række forskellige forbrugsgoder, herunder varmeblæsere, og du kan i hver test læse omfattende dokumentation af de forskellige testkriterier, samt bedømmelserne af de forskellige modeller.

Til denne artikel har vi medtaget følgende tests:

De’Longhi keramisk varmeblæser.

VVSproffen.dk
VVSproffen er en formidler af forskellige artikler med fokus på VVS branchen.
Se anmeldelsen af JO-EL varmeblæseren her.

Læs også: Gulvblæser – Frisk og kølig luft i sommervarmen

SE OGSÅ: Varmetæppe

FAQ

Hvilken varmeblæser er den bedste?
Der findes mange gode varmeblæsere, i flere prisklasser og med forskellige funktioner, og hvilken der er den bedste for dig, afhænger af dine behov. I denne oversigt, gennemgås en række velfungerende produkter, som er godt bedømt af enten forbrugere eller eksperter.
Hvordan tester eksperterne en varmeblæser?
Produkterne bedømmes på baggrund af forskellige parametre. Særligt effektivitet, design, funktioner, pris, hastigheder og varmeindstillinger, holdes op mod det angivne areal. varmeblæseren kan opvarme.
Har jeg behov for en varmeblæser?
En varmeblæser kan være et godt køb for dig, hvis du ofte har problemer med kulde i dit hjem, da den øjeblikkelig kan tilføre varme til din bolig. En varmeblæser kan være et ideelt værktøj til sådan din helårsbolig, såvel som i dit sommerhus.
Hvornår bruger man en varmeblæser i stedet for en terrassevarmer?
En varmeblæser anbefales primært til brug indendørs i boligen. Hvis du derfor har brug for en udendørs varmekilde, bør du i stedet overveje at købe en terrassevarmer.

Tidligere anmeldte produkter – nu udgået

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.


Adler AD 7731 Varmeblæser – stilfuld tårn-varmeblæser

Bedst til prisen

 

Adler AD 7731 Varmeblæser er det perfekte valg til dig, der leder efter en flot og stilfuld varmeblæser i tårn-format.

Du vil få meget for pengene med features som en justerbar temperatur og et oscillerende bevægelsesmønster. Du kan indstille den mellem 10 og 49 grader, hvilket betyder, at du både kan anvende den til de varme og kolde dage.

Som en bonus er der et stort og brugervenligt LCD-display, og så medfølger der en smart fjernbetjening.

 • Justerbar temperatur mellem 10 og 49 grader
 • Oscillerer 45 grader vandret
 • Med fjernbetjening og LCD-display

Det skal du vide, før du køber Adler AD 7731 Varmeblæser

Tårn-variant med oscillerende bevægelse
Med Adler AD 7731 Varmeblæser er her tale om et produkt i tårn-format, som vil se meget stilfuldt ud i hjemmet. Prisen er lav sammenlignet med konkurrencen, og der er flere gode features.

Varmekapacitet til mellemstort rum
Maskinen vil kunne opvarme eller nedkøle værelser af medium størrelse, hvilket er passende for de flestes vedkommende. Med de oscillerende bevægelser blæser den fra side til side i en vinkel på 45 grader.

Timeren sparer på strømmen med energieffektivitet
Vil du gerne spare på strømmen og samtidig justere dit indeklima, kan du glæde dig over apparatets timerfunktion, som hjælper dig med at være energieffektiv.

Lidt højt støjniveau
Selvom Adler AD 7731 Varmeblæser kommer med rigtig mange gode funktioner og hele to indstillinger for arbejdsindsats, skal du lægge mærke til, at den ikke er helt så støjsvag som konkurrenterne. Det kan genere, hvis du er følsom over for larm, eller når du skal sove.

Fordele

 • Med timer-funktion
 • Til både kulde og varme
 • To indstillinger for styrke
Ulemper

 • Mere støjende end konkurrenterne

Testmagasinets vurdering

Hos Testmagasinet har vi kåret Adler AD 7731 Varmeblæser til ”Bedst til prisen”, da du får rigtig meget for investeringen. Prisen er lav, men der er ikke sparet på hverken kvalitet eller design.

Vi anbefaler modellen, fordi der er mange gode features. Det inkluderer ikke mindst timer-funktionen, som gør, at du selv kan indstille den til at køre, når du ønsker det. 

Vi vil fremhæve muligheden for både at tilføre varme og kulde til rummet. Det øger alsidigheden og gør, at den kan køle hjemmet ned på varme sommerdage og varme det op om vinteren. På den måde er den med til at regulere indeklimaet. 

Der er også to indstillinger for styrke, og så gør den oscillerende bevægelse, at luften bliver mere jævnt spredt ud i rummet. Støjniveauet skal dog bemærkes, for det er ikke så lavt som hos flere af konkurrenterne.

Specifikationer

 • Type: Varmeblæser 
 • Mærke: Adler
 • Indstillinger: 2
 • Watt: 1200/2200
 • Støj, maksimum: 50 dB

Laser kamin ovn Zibro LC 140 – varmeblæser til store rum

Laser kamin ovn fra Zibro- LC 140

 

Zibro har udviklet denne fantastiske laser kamin ovn, som har en virkelig stor kapacitet. Lyn hurtigt kan den opvarme rum fra 20 til 75 kvadratmeter, og er dermed i topklasse blandt varmeblæsere og varmeovne.

Du kan stort set placere den allevegne og så har du ekstra varme i løbet af nul komma fem. Egner sig perfekt til udestuer, camping, fritidshuse, garager og for eksempel fortelte.

Ovnen er udstyret med timer, temperatur- og tidsstyring, og du kan derfor planlægge hvornår ovnen skal fungere.

Sikkerheden er også i top, i og med, at den er forsynet med vælte- og overophedningssikring, så du kan være helt tryg ved at bruge denne type ovn.

Den kører på flydende fuel og tanken rummer 7,6 liter. De anbefaler at du bruger for eksempel Toyotomi fuel PLUS 20 liters dunk eller Toyotomi fuel CLEAR 20 liters dunk. Ovnen varmer mellem 6 og 30 grader, og indstilles på temperaturregulatoren.

Fordele

 • Tidsstyring
 • Børnesikring
 • Mindre udgave af Zibro modellerne
Ulemper

 • Designet kunne gøre være bedre

Udvalgte specifikationer

 • Petroleumsovn
 • Opvarmer fra 30-75 m2
 • 4 kW
 • Tankindhold på 7,6 liter

De Longhi HFX30C18AG

Bedst designet valg

 • 4,6/5 stjerner hos Pricerunner, baseret på kundeanmeldelser
 • 4,2/5 stjerner hos Amazon, baseret på kundeanmeldelser
 • 4/5 stjerner hos toptenreviews.com

De Longhi keramisk varmeblaeser HFX30C18AG

Hvis det begynder at blive koldt i hjemmet, så vil denne varmeblæser fra De Longhi være din perfekte redningsmand. Det er en keramisk varmeblæser der har en kraftfuld varme, som vil sprede varme og lune vinde i dit hjem – ganske rigtigt uden problemer. Passer desuden perfekt i rum op til 55 kvadratmeter. Hvis du mangler en keramisk varmeblæser til campingvogn, så er denne også et godt bud. 

Fordele

 • Stilrent design
 • Kølefilter til lavere temperatur
 • Opvarmer hurtigt rummet
Ulemper

 • Støjniveauet ligger i den høje ende af skalaen

Udvalgte specifikationer

 • Varmeblæser med kraftfuld luftføring
 • 1800 Watt
 • 2 styrkeindstillinger
 • Perfekt til rum op til 55 kvadratmeter

Honeywell HCE100 – lille elvarmer til bord

Honeywell HCE100 varmeblæser

Den fylder ikke ret meget, 15 x 22 x 11 centimeter, og er en af de mindste varmeblæsere på markedet.

På trods af det, så har den en helt utrolig høj effekt.

Honeywell har fremstillet denne model, som kan supplere med varme hvor som helst du har brug for det.

Udover at den er udstyret med to varmeindstillinger, så har den væltesikring.

Kan bruges på kontoret, i campingvognen eller i små rum, hvor der lige skal lidt ekstra boost på varmen.

Varmeblæsere som denne model skal stå frit og må ikke tildækkes.

Fordele

 • Kan placeres mange steder grundet størrelsen
 • Lille med masser power
 • Lavt støjniveau
Ulemper

 • Er mest velegnet til at opvarme små områder fremfor lokaler

Udvalgte specifikationer

 • 250 W
 • Keramisk materiale
 • 2 varme indstillinger

SE OGSÅ:

Varmepude

JO-EL – effektiv varmeblæser

JO-EL varmeblæser

Denne lidt større varmeblæser fra JO-EL med 400 Volt CEE-stikprop og 16 Ampere leveres med 1,6 meter kabel.

Den er fremstillet med henblik på at dække lidt større arealer og egner sig perfekt til store rum, som skal holdes kulde – og fugtfri.

Er du i gang med et byggeri og du skal arbejde halvt udenfor, så kan godt holde varmen med denne model.

Den har justerbar termostat og tre indstillinger – kold luft, 4,5 kilo Watt og 9 kilo Watt.

Den cirkulerer luften med 820 kubikmeter pr. time, og er udstyret med overophedningssikring.

Varmeblæseren måler 44 x 35 x 48 centimeter og må naturligvis ikke tildækkes ved brug.

Bemærk at den kræver 380 Volt tilslutning.

Fordele

 • Velegnet til at opvarme større områder
 • Effektiv og opvarmer hurtigt rummet
 • God til at modvirke fugt
Ulemper

 • I den tunge ende af skalaen

Udvalgte specifikationer

 • 400 V
 • Velegnet til opvarmning af mindre og mellemstore lokaler
 • Cirkuleret luftmængde

Laser kamin ovn Zibro LC 30

Laser kamin ovn fra Zibro

Denne laser kamin ovn fra Zibro har en meget stor ydeevne, og må anses for at være i klassen af større varmeblæsere hvad angå kapacitet. Den opvarmer rum på mellem 20 og 50 kvadratmeter, og det går ret hurtigt.

Den har lidt flere funktioner og så er drivmidlet flydende med en tankkapacitet på 5,4 liter.

Ovnen har timerfunktion, og temperaturen kan justeres til mellem 6 og 30 grader.

Den har både vælte- og børnesikring, og en timer-funktion, som gør at du kan forudindstille ovnen.

Ovnen egner fortrinligt til udestuer, campingvogne, fortelte og kælderen. Tanken fyldes med enten Toyotomi fuel PLUS 20 liters dunk eller Toyotomi fuel CLEAR 20 liters dunk.

Ovnen er udstyret med en save-funktion, så du kan spare på brændstoffet ved brug.

Adler Varmeblæser til Dør (2200 watt)

Adler Varmeblæser til Dør er det oplagte valg til dig, som leder efter en varmeblæser til vægmontering.

Med et keramisk varmeelement vil den tilføre hjemmet en jævn og god varme, der forbedrer indeklimaet, og med timer-funktionen kan du selv bestemme, hvornår den skal arbejde. Det er smart og energibesparende.

 • Keramisk varmeelement
 • Timer-funktion
 • Vægmontering

Det skal du vide, før du køber Adler Varmeblæser til Dør (2200 watt)

Model med vægophæng
Her er tale om en enhed, som du monterer fast på væggen, og derefter spreder den varme (eller kulde på varme dage) ud i rummet. Prisen er lav i forhold til flere af konkurrenterne.

God kapacitet til et mellemstort rum
Modellen kan varme et mellemstort rum op uden problemer, og derfor vil den være passende til de fleste behov i husstanden. Læg mærke til, at den både kan opvarme og nedkøle hjemmet, da den har et temperaturspænd på mellem 7 og 38 grader. Det giver en god regulering af indeklimaet.

Høj energieffektivitet, der sparer på strømmen
Adler Varmeblæser til Dør er skabt til at hjælpe dig med at spare på strømmen, og både timerfunktionen og detektoren for åbne vinduer bidrager til dette.

Støjniveau, der ikke generer
En varmeblæser vil altid afgive noget støj, men produktet her ligger i den lavere klasse, hvilket betyder, at du ikke vil blive irriteret af lydgener.

Fordele

 • Kan selv registrere åbne vinduer
 • Overophednings-beskyttelse
 • Fjernbetjening inkluderet
Ulemper

 • Kan ikke flyttes, da den er vægmonteret

Testmagasinets vurdering

Hos Testmagasinet har vi kåret Adler Varmeblæser til Dør til ”Vores anbefaling”, da produktet vil give dig en skøn varme i rummet, og så fylder den ikke ret meget, når den er vægmonteret.

Vi anbefaler varianten, fordi den giver dig en fornuftig sikkerhed med den integrerede beskyttelse mod overophedning,

Vi vil også fremhæve, at den kommer med andre smarte funktioner som for eksempel registrerings-featuren, hvor maskinen selv kan mærke, om der er åbne vinduer. Det er smart, fordi det kan spare dig for unødvendige varmeudgifter – ligesom med timeren.

Vi er ligeledes begejstrede for, at den kan varme selv større rum op, og så kan du betjene den med den medfølgende fjernbetjening. Bemærk dog, at apparatet ikke kan flyttes, da det er vægmonteret.

Specifikationer

 • Type: Varmeblæser 
 • Mærke: Adler
 • Indstillinger: 2
 • Watt: 1000/2200

JO-EL – varmeblæser til garagen

 • 4,7/5 stjerner i kundeanmeldelser på Bygxtra.dk
 • 4,7/5 stjerner i kundeanmeldelser på VVSproffen.dk

Varmeblæser – 2 kW

Denne varmeblæser er måske mest egnet til erhvervsmæssig brug, men mangler du en varmeblæser til garage eller er du i gang med at bygge ud derhjemme, så vil denne model være helt perfekt.

Den kører uden problemer og er meget hårdfør.

Den er fremstillet med tre varmeindstillinger og leveres med 1,5 meter 230 V ledning.

Det er smart at holde materialer og rum varme og tørre når der bygges.

På den måde undgår du at få skjulte fugtskader efter at byggeriet er overstået.

Fordele

 • Tre varmeindstillinger
 • Velegnet til erhverv og hjemmebrug
 • Lille og kompakt varmeblæser
Ulemper

 • Har ikke et touch panel til at justere temperaturen

Udvalgte specifikationer

 • Effekt: 1-2 kW
 • Velegnede til opvarmning af mindre og mellemstore lokaler
 • Ledning på 1,2 meter ledning
 • 230 V

SE OGSÅ:Infrarød terrassevarmer

Laser kamin ovn Zibro LC 150 – camping varmeblæser

Laser kamin ovn fra Zibro LC 150

Det kan være svært, at vælge den helt rigtige varmeblæser, når man skal supplere med et ekstra varmeapparat. Denne model kan du bruge mange steder, hvor du har behov for ekstra varme.

Det kan være i udestue, fritidsboligen, campin

Hurtig g, fortelt eller i et festtelt på græsplænen. Uanset hvad, så vil denne model kunne bruges. Den varmer op til 25 til 75 kvadratmeter, og det går ret hurtigt.

Ovnen har blandt andet ur, timer, tidsstyring, temperaturstyring, spare funktion, og vælte- og overhedningssikring. Du kan indstille temperaturen til mellem 6 og 30 grader,

Denne ovn har en tankkapacitet på 7,6 liter og du skal bruge enten Toyotomi fuel PLUS 20 liters dunk eller Toyotomi fuel CLEAR 20 liters dunk.

I ovenstående har vi vist rigtig mange gode bud på forskellige varmeblæsere som kan dække mange forskellige behov. Du skal vælge det design, den kapacitet som du mener der skal til, og så skal du have stor fokus på sikkerhed. Hellere bruge lidt flere penge, og så få en model der er ok.

Pros

 • Lugtfri opstart
 • Tidsstyring
 • Hurtig opvarmning
Cons

 • I den tunge ende af vægtskalaen

Udvalgte specifikationer

 • Petroleumsovn
 • Opvarmer fra 30-75 m2
 • Clean-start sikrer lugtfri opstart
 • Integreret termostat
 • Tip over switch der afbryder ovnen hvis den vælter
 • 1,45-4,65 kw

Dyson Hot+Cool AM09 – Ventilator og varmeblæser i én og samme maskine

boligHer er der tale om en to-i-én-løsning bestående af en varmeblæser og ventilator i én og samme maskine. Modellen sikrer en kraftig og personligt tilpasset køling eller en hurtig og jævn opvarmning, alt efter, hvad du har brug for. Modellen kommer med en Jet Focus-Funktion, hvilket vil sige, at maskinen ved opvarmning, automatisk overvåger rummet for at fastholde den ønskede temperatur. Mangler du eksempelvis en elvarmeblæser til udestue, så kan denne dyson elvarmeovn være et godt bud til dig.

Modellens specifikationer

Først og fremmest er dette en gulvstående og klingeløs ventilator samt varmeblæser. Herudover består maskinen af et kølefilter samt opvarmningsteknologi Der er derfor tale om en meget effektiv varmeblæser. Produktet har en luftstrøm på 186 ku.m/t samt en vægt på 2,7 kg. Der er hermed tale om en forholdsvist lille og transportabel maskine. Sidst, men ikke mindst, kommer denne model i en farvekombination, der består af hvid og sølv. 

Egenskaber

 • Vertikal vippeindstilling
 • DC brushless motor
 • Jet Focus Technology
 • Stand-by modus
 • Dyson Air Multiplier-teknologi

Honeywell HZ-340E

Honeywell HZ-340E varmeblæser

Det kan til tider være en smule koldt og ofte er det dyrt, hvis du vil skrue op for raditorene, når du kun sidder i et lille hjørne af et større rum. Her kan du i stedet for benytte en Honeywell HZ-340E varmeblæser.Den er lille og kompakt i hvid og fungerer ved, at du altid vælger grader ved at dreje nogle analoge knapper. Du kan vælge to niveauer og så kan du vælge, hvor varmt det skal være.Den kan bruges alle steder, så hvis du har et udhus, du gerne vil sidde lidt i, bruger du din varmeblæser.

Udvalgte specifikationer

 • Ledning på 1,8 meter
 • Overophedningsafbryder
 • 230 V

HONEYWELL HZ445E4, Varmeblæser – En behagelig temperatur præcis hvor du er

HONEYWELL HZ445E4, Varmeblæser – En behagelig temperatur præcis hvor du erHvis du vil kunne holde varmen i hele huset, så kunne det være, at du skulle anskaffe dig en smart varmeblæser som denne fra Honeywell.Med en varmeblæser som denne kan du nemlig hurtigt opnå en dejlig og behagelig temperatur, præcis hvor du har behov for det. Det betyder, at du sagtens kan holde varmen, selvom der ikke er en radiator i nærheden. Du kan nemlig bare flytte på HONEYWELL HZ445E4 varmeblæseren, som det passer dig.Fordele ved denne varmeblæser:

 • Den vejer kun 3,97 kg
 • Den bruger kun lidt strøm
 • Den kan flyttes efter behov

Hygge PTC varmeapparat 31-632 – moderne og stilfuld

 • Hygge PTC varmeapparat 31-632Populær hos Pricerunner
 • 4,3/5 stjerner hos Enklereliv.no 

Hvis du vil have et varmeapparat lidt ud over det sædvanlige, så må dette være vinderen. Med sit flotte design og gode ydevene er dette den perfekte varmeløsning for det stilbevidste individ. Apparatet er fritstående, og kan derfor placeres, hvor end du ønsker. Her får du altså både et unikt design og et stærkt varmeapparat.Specifikationer:

 • 2000 Watt
 • Moderne og stilfuldt design
 • Fjernbetjening til brug af varmeapparatet
 • Skaber hyggelig stemning

Rowenta SO 6510, IP21, Indendørs, Beige, Dreje, 2400 W, 1200 W

 • Rowenta SO 6510, IP21, Indendørs, Beige, Dreje, 2400 W, 1200 W4,4/5 stjerner hos Pricerunner 
 • 4,4/5 stjerner hos Amazon, baseret på mere end 2000 anmeldelser

Mangler du en effektiv og stærk varmeblæser, så må du se denne model fra Rowenta. Denne varmeblæser er perfekt til dig, der gerne vil have et rum opvarmet hurtigt, effektivt og nemt. Denne model fra Rowenta har en stærk varmestrøm, som hjælper til hurtig opvarmning, som du kan nyde godt af i ethvert indendørsrum.

Specifikationer:

 • Varmestrøm på 2400 Watt
 • Frostsikret
 • Hurtig og effektiv
 • 2 strømniveauer

Honeywell HZ-500E

Honeywell HZ-500E

Det er forskelligt hvad folk skal bruge deres varmeblæser til, og denne model giver dig flere muligheder.

Den kan både stå på gulvet, men kan også monteres på væggen så det bliver en væghængt varmeblæser, hvis det passer bedre til dit behov.

Apparatet er utroligt effektivt, og er forsynet med tre trin, justerbar termostat, et sikringssystem mod overophedning, og en timerfunktion, som kan indstilles til 60 minutter.

Denne model måler 28 x 18 x 35 centimeter, og leveres med vægmontering og en 1,8 meter ledning.

Farve sort og grå.


Varmeblæser 1 / 2 kW, 230V

Varmeblæser 1 / 2 kW, 230VDenne lille smarte gulvmodel er helt perfekt til meget små rum, hvor du lige trænger til et ekstra skud varme.

Det kan være i campingvognen eller i udestuen.

Den har to varmetrin og er forsynet med overophedningssikring.

Som en ekstra feature kan den også blæse kold luft.

Den leveres med 1,2 meter ledning til lysnettet.

Denne model må ikke overdækkes med for eksempel tøj.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme

Forfatter