Vi mennesker har mange forskellige glæder i livet. Det er forskelligt fra person til person, hvad vi finder glæde ved, og hvordan vi hygger os. Mange finder glæde i dyr, og har derfor erhvervet sig et kæledyr. Hunde er blandt de mest populære kæledyr.

For at få det optimale ud af hunden, og for at få den til at være glad og trives, så er maden vigtig. Hunden giver os glæde, og så skal den selvfølgelig også have noget godt hundefoder.

Men det store spørgsmål er, hvordan man vælger det helt rigtige foder til sin hund. Det kan være svært, for der er mange forskellige produkter og typer af foder på markedet. Alle produkterne reklamerer med at være det bedste på markedet, så det kan være svært at gennemskue, hvilke der egentlig er gode, og hvilke der ikke er.

Vi hjælper dig lidt på vej, ved at kigge nærmere på nogle af de ting, som du skal huske, når du skal købe det helt perfekte foder til din hund.

Vil du gerne bevare de bedste øjeblikke med din hund? Se vores videokamera test


Gilpa Super Mix voksenfoder – Foder til din hund lavet af kylling og grøntsager

 • Vurderet til 4,8/5 stjerner i kundeanmeldelser fra Gilpa.dk

Gilpa Super Mix voksenfoder

Om Gilpa Super Mix voksenfoder

Hundefoderet Gilpa Super Mix er foder, som egner sig til voksne hunde, som har et moderat aktivitetsniveau. På denne måde er Gilpa Super Mix også et foder, som vil passe fint til de fleste hunde, da det i forhold til sit proteinindhold lægger sig et sted midt på skalaen.Gilpa Super Mix voksenfoder indeholder ingen biprodukter. Det indeholder heller ikke kunstig farve eller kunstige smagsstoffer.I stedet er Gilpa Super Mix lavet af hvede, fjerkræ samt kyllingefedt. Det er tilsat hørfrø og fiskeolie og derudover en lang række forskellige vitaminer og mineraler. Dette er med til at sikre, at din hund får de næringsstoffer, den behøver.Gilpa Super Mix er ligeledes tilsat naturlige urter for at tage ekstra godt hånd om din hunds sundhed. Det er også tilsat ekstrakt fra newzealandsk grønlæbet musling, som er en rigtig god naturlig kilde til glucosamin, som er godt for din hund.Udvalgte specifikationer

 • 15 kg foder
 • 20 % protein
 • 10 % fedt

Dr. John Gold voksenfoder – Hundefoder til voksne hunde med et lavt aktivitetsniveau

 • 4,8/5 stjerner i kundeanmeldelser fra Gilpa.dk

Dr. John Gold voksenfoder

Om Dr. John Gold voksenfoder

Voksenfoderet fra Dr. John Gold er foder, som er velegnet til hunde med et lavt aktivitetsniveau eller hunde, som har brug for at tabe sig. Dette skyldes den forholdsvis lave fedtprocent.Dr. John Gold er kvalitetsfoder til en billig pris. Foderet er knap 200 kr. billigere end Fromm Adult Classic hundefoder, når man køber 15 kg. Dette skyldes flere ting, men nok først og fremmest, at hovedingrediensen i Dr. John Gold voksenfoder er kornprodukter, mens den i Fromm Adult Classic voksenfoderet er kylling. Dog er hundefoderet fra Dr. John Gold lavet på netop denne måde for at skulle egne sig til hunde med et lavere aktivitetsniveau.Foruden kornprodukter består Dr. John Gold hundefoder af kød, animalske derivater, olie, fedtstoffer og gær. Der er også tilsat en række vitaminer og mineraler sådan, at din hund får præcis den næring, den behøver. I foderet findes 2,5 % råfibre og 6 % aske.Udvalgte specifikationer

 • 15 kg foder
 • 20 % protein
 • 9 % fedt

Arkwrights Complete Extra hundefoder – Perfekt hundefoder til aktive hunde

 • 4,6/5 stjerner i kundeanmeldelser fra Gilpa.dk

Arkwrights Complete Extra hundefoder

Om Arkwrights Complete Extra hundefoder

Arkwrights Complete Extra hundefoder er hundefoder, som er skabt specielt til aktive, voksne hunde. Det er foder, som med sit høje proteinindhold passer perfekt til de hunde, som har brug for lidt ekstra energi for at kunne holde varmen. Dette kan både være aktive hunde, undervægtige hunde og små hunde.Foderet er lavet primært på grøntsager og kød for at sikre det høje proteinindhold, som er uundværligt. Foruden dette findes der også olie og fedtstoffer samt diverse vitaminer og mineraler i foderet. Dette alt sammen for at sikre, at din hund får, hvad den behøver.Arkwrights Complete Extra hundefoder kan både spises som tørfoder af din hund, men du kan også opbløde det i vand. Her er det bare at gøre det, som du ved, din hund bedst kan lide.Arkwrights Complete Extra hundefoder er hundefoder til rimelige penge. Du behøver dog ikke gå på kompromis med kvaliteten, og der er stadig tale om foder med et højt proteinindhold.Udvalgte specifikationer

 • 15 kg foder
 • 24 % protein
 • 10 % fedt

First Buddy – kornfrit hundefoder og kosttilskud

First Buddy, kornfrit hundefoder og kosttilskud

First Buddy 

er resultatet af mange års arbejde for at udvikle en allergivenlig, høj kvalitets hundefoder. Den er udviklet på baggrund af forespørgsler fra hundeejere, der oplevede problemer som dårlig mave, dårlig pels og kløe hos deres hunde. Den har vist sig, at den også kan anvendes som et kosttilskud mod dårlige led hos hunde.

Produktet bliver fremstillet af de allerbedste råvarer, som også er beregnet til menneskeføde. Ingredienserne er blandt andet and, kanin, kylling, olie fra vildlaks, kartofler, ris, ærter, lucerne og krydderurter.

For hunde med sart mave indeholder First Buddy Cikorierod og Bryggeri tørgær, som begge gavner bakterievækst i mave- og tarmsystemet, samtidig med at de medvirker til at styrke hundens immunsystem, fordøjelse og optagelse af foderet. Det betyder også mindre oprydning til dig, som ejer efter din hund.

First Buddy er opkaldt efter den labrador, som firmaets ejere haft i mange år. Det er på grund af deres tætte forhold med hunde, at de blev interesseret i at give deres firbenede familiemedlemmer den bedst mulige omsorg, så de kan leve et langt og sundt liv.

Da andre så de resultater, de har opnået med deres hunde, begyndt de at spørge dem til råds om blandt andet fodring, og ægteparret blev inspireret til at udvikle et produkt, de selv ville forkæle deres egne hunde med.

First Buddy er resultatet for denne kærlighed og ekspertise, og det fås nu både som hvalpe-, voksen- og seniorfoder.

Udvalgte specifikationer: 

 • 14 kg
 • 27% Protein
 • 16% fedt
 • Op til 82% af proteinerne er fra kød

Orijen Orginal hundefoder – tørfoder af gode råvarer

 • 5/5 stjerner hos PriceRunner

Orijen Original Hundefoder er blevet vurderet til 5/5 stjerner i et samlet gennemsnit af kundeanmeldelserne hos PriceRunner.dk. Der er altså tale om noget hundefoder, som kunderne er glade for, og som lever op til kundernes forventninger.

Det helt særlige ved Orijen Original Hundefoder er råvarerne, som er i enormt høj kvalitet. Dette hundefoder består helt grundlæggende af 85% kød og 15% grønsager. Der er altså ingen fyld-produkter i foderet såsom korn, kartofler, tapioca og lignende. 

Orijen Original Hundefoder er lavet med kylling, kalkun, hele redelagte æg samt vildtfangede fisk. 2/3 af kødet er råt, mens 1/3 er dehydreret på en nænsom måde, der sikrer dig, at det kød, som er i foderet, bevarer sin kraft og saft. 

Ifølge flere ernæringseksperter spejler denne kombination af ingredienser de ingredienser, som en hund har brug for. Ingredienserne er sammensat, så din hund får en kost, der er så naturlig for den som mulig, og som minder om den, som din hund ville få, hvis den levede i naturen. 

Med Orijen Original Hundefoder får du hundefoder i høj kvalitet, som passer godt til de fleste hunde. Dog egner Orijen Original Hundefoder sig især godt til hunde, som er meget aktive i løbet af dagen. Disse hunde vil nemlig ofte pga. deres høje aktivitetsniveau have brug for noget foder, som er rigt på næring og protein, så de får nok energi til dagen. 

Derfor anbefaler vi dette produkt: 

 • Vurderet til 5/5 hos PriceRunner
 • Råvarer i høj kvalitet
 • Lavet med 85 % kød og 15 % grønsager
 • 0 % korn, kartoffel, planteprotein og lignende
 • Lavet med råt kød
 • Enormt nærende hundefoder

Orijen Original Hundefoder 11,4 kg vs. markedetOrijen Original Hundefoder ligger prismæssigt ca. i midten i forhold til det andet hundefoder, som er medtaget i dette overblik over det bedste hundefoder på markedet. Det særlige ved Orijen Original Hundefoder er, at der er en så høj procentdel råt kød i produktet. Dette gør, at selvom prismæssigt ligger i midten, så er det noget billigt hundefoder, når man tager den høje kvalitet i betragtning. Udvalgte specifikationer:

 • 85% kød
 • 15% grønsager, frugt og botaniske produkter
 • 11,4 kg

Orijen Six Fish hundefoder – lavet på 6 forskellige saltvandsfisk

 • 4,6/5 stjerner af kundeanmeldelser hos Amazon.co.uk

Orijen Six Fish

 

Orijen Six Fish hundefoder 11,4 kg har fået en samlet vurdering på 4,6/5 stjerner af kundeanmeldelserne hos Amazon.co.uk. Dette indikerer, at kunderne er mere end tilfredse med det produkt, de har købt. Mange har ikke andet end gode erfaringer med hundefoderet ved navn Orijen Six Fish

Orijen Six Fish hundefoder indeholder 85% kød og 15% grønsager. Der er slet ikke gjort brug af produkter som korn, planteprotein, kartofler eller lignende i dette hundefoder. Der er altså tale om en ”ren” form for hundefoder, hvor din hund er sikret rigelig næring og kun i mindre grad kulhydrater. 

Orijen Six Fish hundefoder er, som navnet antyder, lavet på 6 forskellige slags fisk. Disse fisk er alle fanget vildt og bæredygtigt. Med Orijen Six Fish hundefoder sørger du altså ikke kun for hundefoder til din hund af højeste kvalitet. Du er også med til at træffe et mere grønt og klimavenligt valg i form af dit valg af hundefoder. Orijen Six Fish hundefoder er tilsat zink, som skal bidrage til din hunds ve og vel. 

Orijen Six Fish hundefoder er en af de typer hundefoder, som den berømte og prisvindende foderproducent Champions Petfood producerer. Champions Petfood er en canadisk foderproducent. Fiskene i Orijen Six Fish hundefoder er fanget ud for North Vancouver Island på en måde, der som sagt er bæredygtig.

Derfor anbefaler vi dette produkt: 

 • Vurdering på 4,6/5 stjerner hos Amazon.co.uk
 • Lavet 6 forskellige slags saltvandsfisk
 • Produceret med blik for bæredygtighed
 • Råvarer af super kvalitet
 • Uden korn, kartofler, tapioca og lignende

Orijen Six Fish hundefoder 11,4 kg vs. markedetOrijen Six Fish hundefoder 11,4 kg er lidt dyrere end noget af det andet hundefoder på markedet. Det er dog ikke dyrere uden nogen grund. Orijen Six Fish hundefoder er nemlig produceret af nogle af de allerbedste råvarer. Dette hundefoder er lavet på fisk, som altid er lige lidt dyrere end andet kød. Derfor kan man argumentere for, at Orijen Six Fish hundefoder ikke er dyrere i forhold til andet hundefoder, når man tager kvaliteten med i betragtning. Du får nemlig her en masse for pengene. Udvalgte specifikationer: 

 • 85% kød
 • 15% grønsager, frugt og botaniske produkter
 • 11,4 kg

Acana Puppy Large Breed Heritage – særligt godt til hvalpe af store racer

 • 4,6/5 stjerner i  kundeanmeldelserne hos Amazon.co.uk

Acana Puppy Large Breed Heritage

Acana Puppy Large Breed Heritage 11,4 kg er vurderet til 4,6/5 stjerner i et snit af kundeanmeldelserne hos Amazon.co.uk.  Dette er en høj vurdering, som kan bruges til at sige noget om, at de fleste kunder er tilfredse med det foder, de har købt. 

Acana Puppy Large Breed Heritage er hundefoder, som er designet til hunde i alderen 3 uger til 1 år. Det er altså hundefoder, som egner sig til hvalpe. Acana Puppy Large Breed Heritage er derudover specielt skabt til hunde af de store racer. Dette er hunde, der som fuldvoksne vejer over 25 kg. Hunde af denne race har ofte brug for hundefoder med en speciel kombination af råvarer og næring for at få den energi, som de har brug for i løbet af dagen.

Acana Puppy Large Breed Heritage er hundefoder, som består af primært kød i form af indmad, kylling, ben og brusk. Der er hele 16 % fersk kylling i Acana Puppy Large Breed Heritage og 15 % dehydreret kylling, samt 14 % dehydreret kalkun. Det er altså noget hundefoder, som der er gods i. Dette vil forhåbentlig hjælpe din hvalp til at vokse sig stor og stærk. 

Dette hundefoder produceres i Canada af den prisvindende foderproducent Champions Petfood. Champions Petfood er særligt berømte for deres hundefoder med råvarer i ekstra høj kvalitet. 

Derfor anbefaler vi dette produkt: 

 • Vurdering på 4,6/5 stjerner hos Amazon.co.uk
 • Kornfrit hundefoder og uden kartoffel
 • Højt indhold af kød
 • Råvarer i enormt god kvalitet
 • Særligt egnet til hvalpe i alderen 3 uger til 1 år som tilhører en af de store hunderacer

Acana Puppy Large Breed Heritage 11,4 kg vs. markedetAcana Puppy Large Breed Heritage befinder sig prismæssigt ca. i midten, hvis man sammenligner med det andet hundefoder på markedet. Med Acana Puppy Large Breed Heritage er der dog tale om hundefoder af enormt høj kvalitet. Der er i al enkelhed benyttet de særligt gode råvarer, og på denne måde er Acana Puppy Large Breed Heritage billigt i forhold til sin pris. Udvalgte specifikationer: 

 • 11,4 kg

Royal Canin hundefoder, Labrador Retriever Adult – Giver smuk pels og styrkede led

 • 4,8/5 stjerner i kundeanmeldelser hos Amazon.com

Royal Canin Breed Labrador Retriever Adult

 

Royal Canin Breed Labrador Retriever Adult er et hundefoder, som er perfekt til labrador retriever hunde, som er over 15 måneder gamle. Hos Amazon.com er hundefoderet blevet givet en samlet vurdering på 4,8/5 stjerner. Denne vurdering er et resultat af de anmeldelser, som kunderne hos amazon.com har lavet af produktet. Royal Canin Breed Labrador Retriever Adult er skabt til at nære din hund bedst muligt. Royal Canin Breed Labrador Retriever Adult er med til at styrke din hunds led og din hunds syn. Det er også et foder, som indeholder de rigtige vitaminer og mineraler, som hjælper til at gøre pelsen blød og skinnende, samt at beskytte huden. Royal Canin Breed Labrador Retriever Adult er tørfoder, som består af 30% råprotein. Dette hundefoder er skabt til at skulle være det perfekte hundefoder for en voksen labrador retriever. Ingredienserne er nøje udvalgt for at skulle passe til netop denne hunderace, og Royal Canin Breed Labrador Retriever Adult imødekommer de særlige ernæringsmæssige behov, som denne race har. Labradorretrievere er særlige, livsglade og energiske hunde. Derfor har de brug for et foder, som passer særligt godt til dem. Dette får du med Royal Canin Breed Labrador Retriever Adult.Derfor anbefaler vi dette produkt: 

 • Vurdering på 4,8/5 stjerner hos Amazon.com
 • Styrker din hunds led
 • Giver smuk, skinnende pels og beskytter huden
 • God pris
 • Garanterer den nødvendige næring

Royal Canin Breed Labrador Retriever Adult vs. markedetRoyal Canin Breed Labrador Retriever Adult er et hundefoder, som prismæssigt ligger i den lave ende, hvis man sammenligner prisen med priserne på noget af det andet hundefoder, som fås på markedet. Råvarerne er ikke helt af samme høje kvalitet som fx hundefoderet fra Orijen, men der er stadig tale om et fremragende hundefoder, som indeholder alt det, din hund behøver.  Udvalgte specifikationer: 

 • 12 kg

Sportsmans Pride – 100% smagsgaranti på ægte amerikansk maner

Sportsmans Pride, 100% smagsgaranti på ægte amerikansk maner

Sportsmans Pride er baseret på originale amerikansk Super Premium kvalitetsfoder opskrifter, og bliver produceret hos en de største producenter i Sydtyskland. Her mødes amerikansk stolthed med tysk præcision.

Resultatet er en sand smagsforkælelse til din hund og kat.

Foderet er baseret på princippet at det bliver lavet uden hvede og bryg. Der er heller ingen kunstige tilsætningsstoffer i produktet, selv konservering er løst ved anvendelse af naturlige antioxidanter, så dit kæledyr kan få et naturligt måltid.

Råvarerne er nøje udvalgte og er kun af den bedst mulige kvalitet.

Sportsmans Pride kan fås med to smag, kylling eller lam.

Der findes 6 varianter af dette hundefoder; fra hvalpealder til seniortid vil Sportsmans Pride sørge for at din hund ikke mangler sit yndlingsfoder. De glemmer heller ikke katter; Sportsmans Pride har også udviklet foder til katter med lakse og kylling smag.

Alle Sportsmans Pride foder indeholder naturlig Glocusamin, som kan hjælpe til at dit kæledyrs led og brusk forbliver sund og rask.

Sportsmans Pride har også et afbalanceret Omega 3 og 6 fedtsyre indhold med deres Omega Pride Skin & Coat System, som bidrager til en hydratet hud, der giver blank og sund pels til dit kæledyr.

Udvalgte specifikationer: 

 • 15 kg
 • 29% protein
 • 17% fedt

Der er intet foder der passer til alle hunde

Der findes intet svar på, hvilket foder der er det bedste til hunde. Det varierer, hvilket foder netop din hund skal have. Du skal blandt andet vide, hvor gammel din hund er, eller hvilket livsstadie den befinder sig i, og hvilken hunderace der er tale om.

Ud fra en masse forskellige ting, blandt andet de to førnævnte, kan du så finde det helt perfekte foder. I og med at der ikke findes en facitliste, så skal du selv undersøge markedet og prøve noget forskellige foder.

Som sagt, så skal du prøve noget forskelligt foder. Der er mange forskellige mærker og typer, så du skal prøve det i praksis, for at finde ud af, hvilket foder din hund foretrækker. Der er ingen vej udenom.

Det kræver, at du i en periode prøver lidt forskelligt, og giver din hund tid til at skifte fra den ene type til den anden. Det er altafgørende for hunden.

Din hunds livsstadie

Det kræver ikke særligt langt tid at finde ud af din hunds livsstadie. Det handler i bund og grund om, at du skal vide, om der er tale om en hvalp eller en voksen hund. Det er nemlig ikke det samme foder, som passer til alle de forskellige stadier.

Du ved formodentlig, om der er tale om en hvalp eller en voksen hund. Hvis du ikke ved det, så opsøg en anden, som har erfaring med dyr, som med sikkerhed kan sige, hvilket stadie der er tale om.

Mange forskellige typer af foder

Der findes generelt set mange forskellige typer af foder til hunde. Der findes både tørfoder, fugtigt foder og dåsefoder. Men hvad er helt præcist forskellen på disse typer, og hvorfor skal du vælge den ene i stedet for den anden. Det spørgsmål har mange af dem, som skal finde foder til deres hund. Lad os se nærmere på det foder, som anbefales – nemlig det såkaldte tørfoder.

Som sagt, så anbefales tørfoder til alle hunderacer. Der er lavet utallige undersøgelser af de forskellige typer, og tørfoder er det som er bedst for hunden. Hundens mave har bedst af tørfoder, og det giver hunden den optimale energi og fordeling af de andre ting, som maden indeholder. Derfor anbefales tørfoder generelt til alle hunde.

Det er dog forskelligt, hvilken type du skal vælge. Det er individuelt og varierer fra hund til hund. Derfor er det vigtigt, at du giver din hund tid til at prøve forskelligt foder, så du kan finde ud af, hvilken type der matcher hunden bedst. Det er faktisk ikke særligt svært. Du skal nok finde hurtigt ud af, hvis der er en type som din hund ikke kan lide.

Undgå det billigste foder

Du bør som udgangspunkt ikke vælge det billigste foder på markedet. Det er ofte lavet af de billigste råvarer, hvilket ikke er optimalt for hunden. Du behøver dog ikke købe det dyreste, men du skal blot have in mente, at kvalitet og pris hænger lidt sammen hvad mad angår.

Hvis du køber det billigste foder, så skal din hund ofte have mere mad, for at få det samme udbytte af energi og andre ting. Derfor skal du bruge mere mad, og du ender derfor med at skulle betale meget mere for maden.

Det er derfor bedst, hvis du vælger noget foder i høj kvalitet, så du ikke skal bruge nær så meget af slagsen. Det er billigere at købe noget ordentligt på længere sigt, hvor du også vil undgå mange sygdomme hos hunden.

Du kan med fordel undersøge, inden du køber produktet, hvad det egentlig indeholder. På den måde kan du vurdere, om den foder du har i tankerne er i ordentlig kvalitet. Hvis ikke du ved meget om mad, så kan du eventuelt søge hjælp hos folk, som arbejder med dyr og foder. De kan hjælpe dig med at vurdere, hvor høj kvalitet den foder du har i tankerne har.

Tænk har også lavet en hundefoder test. De siger at der er penge at spare ved at købe det billigste hundefoder fra supermarkederne, men de glemmer at tage højde for en hel masse ting.

Sådan skifter du foder

Hvis din hund skal prøve noget nyt foder, så er det vigtigt, at du skifter fra det nuværende til det nye langsomt. Hvis du skifter hele maden fra dag ét, så får hunden diarré, fordi den er vant til en anden type. Det er ikke komfortabelt for hunden.

Det er derfor vigtigt, at du skifter foder langsomt, for at hunden og dig selv får det optimale udbytte i forbindelse med den nye foder.

Du bør som udgangspunkt skifte foder over 7-10 dage. Det kan virke som langt tid, men din hund vil være taknemmelig for det. Du slipper også for uheld i forbindelse med diarré.

Du bør begynde med at blande 25% af det nye foder sammen med 75% af det gamle foder. Det skal du gøre i 3 dage, hvor hunden dermed begynder at stifte bekendtskab med den nye foder. Herefter skal du blande maden 50/50, også i 3 dage.

Herefter skal du i 3 dage også blande maden 75% af det nye og 25% af det gamle, hvorefter du kan gå 100% over i det nye foder.

Hvis der opstår problemer i forbindelse med at skifte foder, så skal du kontakte professionel hjælp hurtigst muligt.

Vi håber at denne hundefoder test har hjulpet dig med at, finde det foder der er det bedste for netop din hund.


FAQ

Hvad er det bedste hundefoder, som er anbefalet af dyrlæger?
En af de bedste typer af hundefoder, som har fået mange gode anmeldelser fra dyrlæger, er foderet Royal Canin Veterinary Diet Hepatic HF 16 Hundefoder. Hundefoderet bliver anbefalet af mange dyrlæger, da det er en skånsom fodertype, som er særlig nænsom overfor din hund og hundens fordøjelsessystem.
Hvordan vælger jeg det rette hundefoder?
Når du gerne vil vælge det rette hundefoder til din hund, så er det vigtigt, at du tager hensyn til flere aspekter. For eksempel skal hundefoderet være egnet til din hunds race, da der findes forskelligt foder til store og små hunderacer. Dertil spiller din hunds alder også en rolle.
Hvilket hundefoder bør jeg undgå at købe?
Generelt er der ikke et specielt brand, som du skal undgå, når du køber hundefoder. Der er dog nogle ingredienser, som du bør prøve at undgå. Ingredienser, som er dårlige for hunde, er blandt andet kemikaliet BHA/BHT, hvedemel, kunstige farvestoffer, MSG, gluten, opdrættet laks, majsstivelse og for meget kød.
Hvordan kan jeg vide, om mit hundefoder er i en god kvalitet?
Hvis du vil vide, om det hundefoder, du giver din hund, er i en god kvalitet, så kan du læse på foderets label. Her kan du se, hvilke ingredienser og næringsstoffer der er i foderet. Dertil kan du også sikre kvaliteten på hundefoderet ved at købe foder fra anbefalede brands.

Tidligere anmeldte produkter – nu udgået 

Nedenfor finder du produkter, som vi tidligere har belyst. Det har ikke været muligt for os at identificere forhandlere af disse modeller, men vi har beholdt dem i artiklen, såfremt informationen skulle være til gavn for dig som læser.


Fromm Adult Classic hundefoder – Den ideelle kost til fuldvoksne hunde

Fromm Adult Classic hundefoder

Om Fromm Adult Classic hundefoder

Hundefoderet ved navn Fromm Adult Classic er enormt populært hundefoder til fuldvoksne hunde. Foderet fås i sække med 15 kg, og er primært baseret på frisk kylling.

Fromm Adult Classic er lavet med frisk kylling, æg og vaskeægte cheddarost. Der er undgået biprodukter såsom majs og hvede, som ellers er at finde i meget anden hundefoder. Med sine gode råvarer egner foderet sig perfekt til aktive hunde, som har brug for noget solid kost for at få al den energi indenbords, som de behøver.

Derudover er Fromm Adult Classic tilsat forskellige vitaminer og mineraler sådan, at du er sikker på, at din hund får, hvad den har brug for. Foruden vitaminer og mineraler findes der i foderet prebiotiske fordøjelsesbakterier, som hjælper din hunds fordøjelse med at glide, som den skal.

Der er også lakseolie i dette foder, hvilket er fyldt med omegafedtsyrer. Kort sagt indeholder foderet alt, som en aktiv, fuldvoksen hund behøver.

Udvalgte specifikationer

 • 15 kg foder
 • 23 % protein
 • 15 % fedt

Royal Canin Veterinary Diet Hepatic HF 16 hundefoder

Royal Canin Veterinary Diet Hepatic HF 16Royal Canin Veterinary Diet Hepatic HF 16 hundefoder er et glimrende hundefoder, som anbefales af mange dyrlæger. Royal Canin Veterinary Diet Hepatic HF 16 hundefoder er blevet vurderet til 4,6/5 stjerner i et gennemsnit af samtlige kundeanmeldelser hos Amazon.co.uk. Det er altså hundefoder af høj kvalitet, som de fleste kunder er rigtig glade for. Royal Canin Veterinary Diet Hepatic HF 16 hundefoder er særligt hundefoder, som din hund kan have behov for i perioder. Det er nemlig noget hundefoder, der er særligt nænsomt overfor din hund og din hunds fordøjelsessystem. Da der med Royal Canin Veterinary Diet Hepatic HF 16 hundefoder er tale om dyrlægediætfoder, bør du altid kun fodre din hund med dette foder, hvis dette sker efter aftale med din dyrlæge. Hvis du tænker, at din hund kunne have godt af dyrlægediætfoder, så er det altså en god idé, at du tager en snak med din dyrlæge for at høre, hvad han/hun synes. Det kan også være, at din dyrlæge bringer emnet på bane af sig selv. Når du fodrer din hund med Royal Canin Veterinary Diet Hepatic HF 16 hundefoder, skal din hund jævnligt til kontroltjek hos dyrlægen. Dette sker hver 6. måned. Det er noget, du må gøre, at alt går, som det skal. Royal Canin Veterinary Diet Hepatic HF 16 hundefoder kan være lige dét, som din hund har brug for.Derfor anbefaler vi dette produkt: 

 • Samlet vurdering til 4,6/5 stjerner hos Amazon.co.uk
 • Særlig type dyrlægediætfoder
 • Høje ernæringsmæssige egenskaber
 • Lavet med særligt letfordøjelige proteiner for at hjælpe din hund
 • Med 16% råprotein

Royal Canin Veterinary Diet Hepatic HF 16 hundefoder vs. markedetRoyal Canin Veterinary Diet Hepatic HF 16 hundefoder ligger prismæssigt et sted i midten, hvis man sammenligner med andet hundefoder på markedet. Dog afhænger prisen på foderet i høj grad af, hvor store mængder hundefoder du køber ad gangen. Jo større mængde du køber, des billigere bliver prisen pr. kg. Hermed bliver foderet en del billigere end meget andet foder, hvis du blot køber det i en stor mængde.

 


Biologisk Korrekt ORIJEN, en ny klasse af mad

Biologisk Korrekt® ORIJEN, en ny klasse af madOrijen

går ikke i kompromis, når det drejer sig om mad og godbidder til din hund og kat.

Princippet bag Biologisk Korrekt® ORIJEN er ret simpelt og ligetil. ORIJEN vil gerne genspejle den friskhed, kvalitet og udvalg af mad, som dyrene kan finde i naturen. Der er 5 kriterier, de holder til øje til ethvert tid.

De går op i, hvad din kæledyrs mad skal indeholde. De anvender op til 90% frisk kød i deres produkter, som er 3 gange så meget som findes i andre dyrefoder. Dermed er mængden på frugter, grøntsager og andre tilsætningsmad er kraftigt reduceret.

Samtidigt tilføjer de omkring 40% animalske proteiner, som den naturlige valg, og fravælger planteproteiner, som er sjældent en del af kødædende dyrs naturlige diet.

De prioriterer frisk mad fremfor tørrede ingredienser. Deres foder består af 2/3 frisk kød og kun 1/3 lufttørret kød.

Når de siger ’frisk’ kød, mener de også frisk kød; deres kød når fra producent til deres køkken i løbet af 3 dage, og køkkenet anvender kødet indenfor 2 dage. De bruger ingen konserveringsmidler.

ORIJEN synes, at lige som dets forfædre i naturen, skal dit kæledyr også få en varierende kost. Derfor anvender de helt op til 8 forskellige ingredienser i deres produkt. Intet er for god til dit kæledyr.

De tror ikke på at dit dyrs hundefoder skal have tilsætningsstoffer. De anvender alle dele af deres råmateriale, ikke kun kødet, men også organerne og brusk og ben, lige som det sker i naturen. Denne helhed giver dit kæledyr en naturlig balanceret kost, fyldt med alle næringsstoffer, det kan have brug for.

ORIJEN er imod alle tomme kalorier i dit kæledyrs diet. De begrænser kulhydrater i deres dyrefoder til 20%, og sørger for at de kun består af lav-glykæmisk kulhydrater, som linser, græskar og frugt.

Biologisk Korrekt® ORIJEN er lavet på friske råvarer i ORIJEN’s egen køkken. Ingen del af processen bliver outsourcet, da ORIJEN vil have fuld kontrol over, at deres produkt lever 100% op til deres principper, så dit kæledyr kan få det bedste kvalitetsmad, naturen kan byde på.

Bedøm denne artikel

Klik på en stjerne for at bedømme

Forfatter

Skriv en kommentar